نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267721
علت گرایش زوجین به شبکه های اجتماعی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۳
یک روانشناس گفت: فقدان مهارت گفت‌وگو موجب می‌شود که زوجین به شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و شبکه‌های موبایلی برای برطرف کردن نیازهای ارتباطی خود روی آورند.

به گزارش ایسنا ، یک روانشناس گفت: فقدان مهارت گفت‌وگو موجب می‌شود که زوجین به شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و شبکه‌های موبایلی برای برطرف کردن نیازهای ارتباطی خود روی آورند.

دکتر مصطفی فروتن افزود: اگر زوجین برای گفت‌وگو اطلاعات و مهارت کافی نداشته باشند یا مشاجره می‌کنند یا ترجیح می‌دهند سکوت کنند و سرشان به کار خودشان گرم باشد تا مشکل بیشتری میان آنان به وجود نیاید.

سکوت زوجین، زیرساخت آسیب‌های زندگی مشترک است

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین علل روابط سرد زوجین، سکوت آنان است، گفت: زمانی که زوجین فرصتی برای گفت‌وگو یا گوش شنوا برای حرف‌های خود نداشته باشند، به سکوت روی می‌آورند که این وضعیت زیرساخت آسیب‌های زندگی مشترک است. در این شرایط یا زوجین دچار افسردگی شدید می‌شوند یا در بهترین حالت به ارتباط با پدر و مادر و خواهر و برادر خود روی می‌آورند و در بدبینانه‌ترین شرایط به روابط خارج از چارچوب خانواده سوق پیدا می‌کنند.

فروتن افزود: زمانی که ارتباط زوجین با همسر خود دچار مشکل می‌شود آنها از خود می‌پرسند آیا من مشکلی در برقراری ارتباط بدون تنش دارم؟ در این شرایط به صورت ناخودآگاه تلاش می‌کنند به این پرسش خود پاسخ دهند بنابراین به اولین درخواست ارتباط، واکنش نشان می‌دهند و به تدریج هنجارهای اصلی برای آنان رنگ می‌بازد.

خانواده مهم‌ترین و ارزشمندترین حریم است

این روانشناس با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین و ارزشمندترین حریم است، گفت: آنچه که در نجوای زن و مرد رد و بدل می‌شود نباید به خانواده زوجین منتقل شده و این کار یک خطای رفتاری محسوب می‌شود.

وی با اشاره به شرایط یک گفت‌وگوی مناسب بین زوجین اظهارکرد: گفت‌وگو باید در زمان مناسبی انجام شود؛ البته گفت‌وگو بین زوجین به دو دسته تقسیم می‌شود. برخی از آنها گفت‌وگوی دوستانه و محاوره‌ای بوده و برخی دیگر برای حل تعارض است.

فروتن تاکید کرد: لازم است زوجین حال و هوای یکسانی نسبت به موضوع گفت‌وگو داشته باشند و هر دو از آن یکسان لذت ببرند. یکی از ایراداتی که به مردان گرفته می‌شود این است که آنان پس از رسیدن به منزل سرگرم کارهایی غیر از گفت‌وگو با همسر خود می‌شوند، به عنوان نمونه تلویزیون تماشا می‌کنند که این وضعیت به علت فقدان مهارت گفت‌وگو بین زوجین به وجود می‌آید.

این روانشناس به ذکر مثالی پرداخت و گفت: گاهی اوقات منظور زنان از بیان موضوعی، سرزنش همسر نیست ولی به علت فقدان مهارت گفت‌وگو یا انتخاب موضوع یا زمان نامناسب بحث به چالش کشیده می‌شود.

زن و شوهر باید بدانند صمیمی‌ترین دوست یکدیگر هستند

فروتن در پایان تاکید کرد: زن و شوهر باید بدانند صمیمی‌ترین دوست یکدیگر هستند و با این رویکرد به گفت‌وگو بپردازند تا شاهد نباشیم که مردان تماشای برفک تلویزیون را به گفت‌وگو با همسر خود ترجیح دهند.
 
کلمات کلیدی : زوجین+شبکه های اجتماعی
 
آزاده
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۰۹:۱۵:۲۳
هیچ ربطی نداره! من نمیدونم کی با اینا میگه کارشناس!! مثل اینه که بگیم زن و شوهری که تو خونه کتاب میخونن مهارت ارتباطی و گفتگو بلد نیستن!! البته در مورد شبکه های اجتماعی زن و شوهر حتی میتونن با همدیگه از هر شبکه اجتماعی استفاده کنن. چرا به هر قیمتی میخایم بگیم شبکه های اجتماعی بد هستن؟!! (2835012) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۱۱:۴۴
احسنت ... خوشم میاد که حنای الف برای مردم رنگ نداره حتی اگر اینجا یقه مردم داری و مردم سالاری بدرد (2835278) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۲۵:۲۵
اتفاقاً در این مطلب نکات خیلی ظریفی برای زوجین وجود دارد که در قویتر کردن رابطه با همسرشان می تواند مؤثر باشد. (2835324) (alef-13)
 
پیراسته فر
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۴۰:۲۹
آزاده خانم "آزاد"است که نظرات ویافته های خودش رابگوید ولی یافته های(کارشناسان)وعلما"اساتید"روانشناسی وعلوم اجتماعی این است. (2835366) (alef-13)
 
ایرج
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۴۲:۵۳
وایبر و واتساب در آینده ای نه چندان دور باعث فروپاشی بنیانهای خانواده میشوند (2835375) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۵۴:۵۹
آقای آزاده مساله به این سادگی ها هم که شما میگویید نیست.دغدغه این کارشناس محترم متاسفانه در جامعه ما هم واقعیت داره و هم در حال تبذیل شدن به یک آسیب جدی سر راه خانواده هاست. (2835422) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.