توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 456866
ویتامینی که سرطان را درمان می‌کند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۵۵
دانشمندان دانشگاه «سالفورد» منچستر در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ویتامین C اگر به صورت طبیعی باشد می‌تواند رشد سلول‌های بنیادی سرطان را متوقف کند و خود عامل بازدارنده ابتلا به این بیماری باشد.

ویتامین C جامدی سفید رنگ و محلول در آب و غیر سمی است که مصرف آن سامانه ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. این ویتامین دارای استر حلقوی است و در  محیط آبی آبکافت می‌شود و اسید می‌سازد؛ به همین دلیل به آن «اسید آسکوربیک» می‌گویند.

برای درمان سرطان این ویتامین را فراموش نکنید

محققان در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند ویتامین C می‌تواند سلول‌های بنیادی سرطان را نابود کند.

دانشمندان دانشگاه «سالفورد» منچستر در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ویتامین C اگر به صورت طبیعی باشد می‌تواند رشد سلول‌های بنیادی سرطان را متوقف کند و خود عامل بازدارنده ابتلا به این بیماری باشد.

سازمان بهداشت جهانی معتقد است که سرطان دومین عامل مرگ و میر در دنیاست و دانشمندان در سال‌های اخیر اعلام کرده‌اند که شمار مبتلایان به این بیماری روز به روز در حال افزایش است و در سال 2015 حدود 9 میلیون نفر بر اثر ابتلا به سرطان جان  خود را از دست داده‌اند.

ویتامین C در واکنش‌های شیمیایی بدن یک حمل کننده الکترون است و از مهم‌ترین آنتی اکسیدان‌ها به شمار می‌رود.

ویتامین C جامدی سفید رنگ و محلول در آب و غیر سمی است که مصرف آن سامانه ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. این ویتامین دارای استر حلقوی است و در محیط آبی آبکافت می‌شود و اسید می‌سازد؛ به همین دلیل به آن «اسید آسکوربیک» می‌گویند.

بر اساس این تحقیقات، تزریق مقدار زیادی ویتامین C به افرادی که دچار سرطان هستند باعث می‌شود که رشد سرطان در آنها را متوقف کند.

به گفته محققان، این ویتامین حدود 10 برابر موثرتر از داروهای آزمایشی عمل می‌کند؛ محققان هم‌چنین دریافتند که اسید آسکوربیک با مهار کردن فرآیند تبدیل گلوکز به انرژی عمل می‌کند که خود مانعی برای رشد سلول‌های سرطانی است.

این پژوهش تأکید می‌کند افزایش سطح ویتامین C در تومورها فاکتورهای رشد دهنده آنها را محدود می‌سازد.

منبع:افکارنیوز
 
کلمات کلیدی : ویتامینC+درمان سرطان+سرطان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.