توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 383083
پهپاد ایرباس که در ترافیک به دادتان می‌رسد!
بخش‌دانش و فن‌آوری الف،29 مرداد95
با شلوغ شدن شهرها و ترافیک سنگین صبحگاهی، یکی از راههای برای رفتن به محل کار استفاده از آسمان است و شرکت ایرباس می‌خواهد از پهپادها به عنوان راه حلی برای این مساله استفاده کند.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۲۶
ایسنا؛ ایده سوار شدن در یک تاکسی چند پره‌ای خودران و پرواز به سمت محل کار شاید هنوز خیلی تخیلی به نظر برسد، اما شرکتهایی زیادی در تلاش برای واقعی کردن آن هستند.

ایرباس تنها شرکتی نیست که پای خود را در صنعت تاکسی هوایی کرده است. شرکت جابی اکنون در حال کار بر روی یک هواپیمای شهری است و شرکت اهانگ نیز اجازه آزمایش پهپاد تاکسی 184 خود را در نوادا کسب کرده است.

جزئیات پروژه "واهانا" (Vahana) برای ساخت خودروی چندپره الکتریکی توسط شرکت A3 که پایگاه نوآوری ایرباس در سیلیکون‌ولی است، هنوز محرمانه است. اگرچه ایرباس این فناوری را برای سال 2027 پیش‌بینی کرده، اما بسیاری از فناوری‌های مورد نیاز آن مانند باتری، موتور و دستگاههای الکترونیکی هوایی اکنون وجود دارند.

اگرچه سخت‌افزار این تاکسی پهپاد اکنون تقریبا آماده است، اما مهمترین مساله‌ای که پروژه واهانا را عقب نگه‌داشته، فناوری حس کردن و اجتناب است. سیستم‌های مطمئن به تازگی درون خودروها ارائه شده‌اند، اما به کار انداختن آن‌ها در هواپیماهای خودران یکی از بزرگترین چالش‌هایی است که محققان در تلاش برای حل و فصل آن هستند.

پروژه واهانا از ماه فوریه آغاز شد و قرار است اولین پرواز آزمایشی آن در اواخر سال 2017 انجام شود. به رغم جوان بودن نسبی این پروژه، ایرباس در مورد آینده‌ای که کارمندان با استفاده از یک پهپاد در محل کار خود حاضر می‌شوند، خوش‌بین است.

این شرکت علاوه بر پروژه واهانا، همچنین در حال کار با تیم‌های آلمانی و فرانسوی بر روی خودروی بالگردمانند "ایرباس شهری" (CityAirbus) برای حمل چندین مسافر است. این طراحی آینده‌نگرنه در ابتدا توسط خلبان اجرایی خواهد شد، اما زمانی که قوانین لازم تصویب شود، به شکل خودکار به پرواز درخواهد آمد.

این بالگرد برخلاف واهانا چندین مسافر را به یکباره حمل خواهد کرد تا هزینه‌های مسافربری کاهش یابد. تجربیات بدست آمده در این پروژه سپس در پروژه‌های واهانا استفاده خواهد شد.

 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+پهپاد
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.