نظر منتشر شده
۱۲۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 52033
مرگ وجدان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۴۱
توضیح الف: انتشار این یادداشت به معنی نادیده گرفتن زحمات پزشکان متعهد و دلسوز کشورمان که در اکثریت هستند نیست، بلکه با هدف چاره‌جویی برای معدود تجار بی‌اخلاقی است که لباس پزشکی پوشیده‌اند. ضمنا روز پزشک بر همه پزشکان شریف و متعهد مبارک باد.

 
مرگ وجدان


سه هفته پیش - بیمارستان دولتی فلان!



آمبولانس نیمه شب به بیمارستان میرسد. درها گشوده شده و مریضی بسار بدحال به اورژانس برده میشود. دکتر تشخیص سکته مغزی به همراه تشنج میدهد. بیمار باید به آی سی یو منتقل شود. تخت خالی وجود ندارد. بیمار در وسط راهرو به امان خدا رها میشود در حالیکه با تشنجهای بسیار زیاد در مبارزه است.



٣ ساعت بعد - بیمارستان دولتی فلان!



زنی سراسیمه به اورژانس میرسد. بیمار وسط راهرو رها شده است در حالیکه به شدت دچار تشنج است. زن به دنبال دکتر میدود. دکتر تنها میگوید به بیمارستان دیگری منتقلش کنند. زن با دستهای لرزان و صورت اشک آلود شروع به گرفتن تلفن بیمارستانهای مختلف میکند. هیچ بیمارستانی پذیرش نمیدهد. بعد از دو ساعت تلاش یک آشنا در بیمارستان خصوصی بهمان! پیدامیکند. او یک تخت خالی در آی سی یو میدهد. دختر آمبولانس میگیرد و به سرعت روانه میشود.



ساعتی بعد - بیمارستان خصوصی بهمان!



آمبولانس کنار در ورودی اورژآنس ایستاده و کسی نیست که بیمار را با برانکارد به داخل ببرد. راننده آمبولانس با نگهبان در حال جرو بحث است که چه کسی مسوول بردن بیمار به داخل بیمارستان است. مریض در حال تشنج شدید است و دختر التماس کنان به داخل میدود. مسوولین میگویند اول ۵٠٠٠٠٠ تومان باید به حساب بریزید و آنگاه اجازه ورود داده میشود. دختر پول کافی به همراه ندارد. سرانجام بعد از نیم ساعت همسر او میرسد و پول را واریز میکند. بیمار به درون برده میشود. دکتر بالای سر بیمار میاید و وضعش را بسیار بد تشخیص میدهد. غرغری میکند که چرا این بیمار را پذیرش کرده اند. زیرا اینجوری آمار مرگ و میر بیمارستان بالا میرود!



ساعتی بعد - بیمارستان خصوصی بهمان!



سرانجام بیمار در آی سی یو بستری میشود و دختر گریه کنان به همراه همسرش به خانه فرستاده میشود.



هفته بعد - بیمارستان خصوصی بهمان!



دختر به همراه همسرش پشت سر دکتر در حال دویدن است تا بلکه بتواند چند کلمه با ایشان صحبت کند.



دختر: آقای دکتر وضع پدرم چطوریه؟



دکتر: خراب



دختر: تا کی باید این طوری بمونه



دکتر: نمیدونم



دختر: آیا امکان....



دکتر به وسط حرف او میپرد: بیبنم مشکل تو چیه؟ مشکلتو بگو. حرفتو بزن ببینم دردت چیه. انقدر من من نکن.



دختر بهت زده میگوید: آقای دکتر من مشکلی ندارم.



دکتر به میان حرف او میپیرد: من که نمیتونم آدم زنده رو تو گور کنم. میدونم خرجش زیاده اما کاری نمیشه کرد. میخوای برو امضا بده ببرش خونه.



دختر دست پاچه با لکنت زبان میگوید: آقای دکتر نه..من که ....



دکتر به میان حرف او میپرد: ببین منکه خدا نیستم. باید صبر کرد ببینیم چی میشه



تا دختر میاد حرف بزنه، دکتر سوار ماشینش شده و گاز داده و رفته. زن و مرد بهت زده و حیران وسط حیاط ایستاده اند.



سه روز بعد- بیمارستان خصوصی بهمان!



دختر به همراه همسرش پشت سر دکتر در حال دویدن است تا بلکه بتواند چند کلمه با ایشان صحبت کند.



دختر: آقای دکتر شنیدم پدرم رو no code اعلام کردید.این یعنی چی؟



دکتر: یعنی اگه قلبش وایستاد کاری برای احیای اون نکنن تا خرجتون بالا نره



دختر میزنه زیر گریه: نه تو رو خدا آقای دکتر. هرکاری میتونید انجام بدید.ما نگران خرج نیستیم.



دکتر وسط سالن می ایستد: آهان خوب همین و بگو زودتر. باشه چون شما میخواید از حالت no code درش میارم. اما دعا کنید زنده نمونه و گرنه بد دردسری میشه واستون!



زن و مرد بهت زده وسط سالن می ایستند و دکتر سوار آسانسور میشه و پایین میره.



٣ هفته بعد - منزل بیمار



پدر از بیمارستان مرخص شده است. دختر به همراه همسرش بالای سر پدر ایستاده و دستهایش را در دست گرفته است. پدر آرام دستهای دختر را فشار میدهد. دختر خم میشود و دستهای پدر را میبوسد. پدر به زحمت لبهایش را بالا میاورد و بوسه ای گذرا روی دست دخترک مینشاند. بهیار پاچه شلوار پدر را بالا میزند و پاهای زخمی او را به آنها نشان میدهد که در این مدت معلوم نیست چه بلایی سر آنها آمده است. گوشت و پوست پاها کنده شده است .سپس دستهای کبود و زخمی او را نشان میدهد که جای ناخنهای بلند پرستاران روی آن نشسته است.دهان زخمیش را نشان میدهد که در این مدت هیچ مراقبتی از آن نشده است. انگار پدر از شکنجه گاه به خانه آورده شده است. بهیار آرام گریه میکند.



دخترک در لبخند آرام اشک میریزد. پدر بسیار ضعیف و درمانده به نظر میرسد. اما خدا دوباره او را به خانه آورده است.همین کافیست...



*وبلاگ بیا تا برویم







 
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۰:۴۰:۵۹
جناب آقای توکلی
ریاست محترم مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مدیر محترم مسئول سایت الف
مطلبی که بی انصافانه ، مغرضانه و احتمالا بصورت سناریوی ساختگی در سایت وزین جنابعالی(با عنوان:مرگ وجدان) نوشته شده است . اینجانب را بسیار مکدر کرد . خواهشمندم مستندات این نوشته را برای اینجانب ارسال فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی نمایم و اگر این مطلب ساختگی و ساخته ذهن ناپاکی است انتظار دارم جنابعالی بعنوان فردی منطقی و مسلمان با وی برخورد نمایید
سید حسن امامی رضوی
معاون سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (213549)
 
يك ايراني جسته از بيمارستان سينا
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۲۴:۱۵
جناب آقاي دكتر امامي
سلام و روز پزشك مبارك

بهتر است بجاي بي انصافانه و مغرضانه خواندن اين نوشته، همين امشب با لباس و هويت مبدل، بيماري را به بيمارستان سيناي تهران ببريد و ببينيد نگهبابان باتوم به دست آنجا با همراهان بدبخت بيمار كه از رسيدگي به وضع بيمارشان گلايه داشته باشند، چه رفتاري دارند...

خدا نصيب هيچ بني بشري نكند

ضمنا اين نوشته صاحب حقيقي با هويت معلوم دارد كه مي توانيد با ايشان در وبلاگ زيبا و مشهورشان در لينك زير آشنا شويد:
http://biyataberavim.persianblog.ir/1388/3/

يك ايراني جسته از بيمارستان سينا. ضمنا مجموعا از پرستاران و برخي انترنها و دكترهاي واقعا با وجدان آنها تشكر مي شود. (213581)
 
صابري
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۵:۳۶:۴۵
جناب آقاي امامي رضوي
مشكل در بعضي مسئولين چند شغله مي باشد؟
بدون شرح ! خود قضاوت كنيد.
رئيس كميسيون بهداشت درمان مجلس:دكتر شهاب الدين صدر

رئيس سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ايران: دكتر شهاب الدين صدر

مسئول تعيين تعرفه بخش خصوصي و نظارت بر آن و حفظ حقوق جامعه پزشكي: سازمان نظام پزشكي!

مسئول نظارت بر عملكرد حوزه بهداشت و درمان و حفظ حقوق بيماران كميسيون درمان مجلس!
حالا خود بخوان حديث مفل از اين مجمل! (213746)
 
حميد-يه هموطن
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۲۸:۲۸
آقاي دكتر امامي رضوي
اينجور كه شما موضع گرفته ايد و در واقع اين ناهنجاري ها را بكل رد كرده ايد، در واقع بزرگترين لطمه را به پزشكان فداكار و متعهد مي زنيد چون رفتارهاي ضد اخلاقي دكترهاي پول پرست به پاي اين دكترهاي متعهد و انسان دوست هم نوشته مي شود.

لطفا بجاي اينكه واقعيت را انكار كنيد، سعي كنيد كمي وجدان و اخلاق كم رنگ شده در جامعه پزشكي كشور را احيا كنيد و جامعه پزشكي را از وجود پزشكان بي وجدان پاك كنيد (213583)
 
ارش
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۵۱:۰۵
اقای معاون سلامت

من به واقعی بودن یا نبودن این داستان کاری ندارم ولی 2سال پیش پدر من بر اثر سرطان فوت کرد .من کاملا با اون قسمتی که در مورد دویدن دنبال دکتر وبی اعتنایی
و بی احترامی دکترها نسبت به بستگان بیمار هست موافقم چون به کرات این حالت برای خودم و خانوادم پیش اومد! (213602)
 
تعجب
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۶:۴۶:۵۴
آقای حسن امامی رضوی
من اطلاعی از واقعی یا ساختگی بودن این ماجرا ندارم اما حتی برای من یا امثال من که شاید در سال فقط چند بار گذرمون به بیمارستان بیفته ، چنین ماجرا هایی چندان دور از ذهن و نشدنی به نظر نمیاد.اما ظاهرا برای شما اصلا شباهتی به وضعیت بیمارستانهای دولتی ما نداره . یا شما اطلاع دقیقی از اوضاع ندارید یا شاید اونچه که از شرایط خدمات پزشکی به اطلاع شما میرسه مربوط به چند بیمارستان خاصه! (213766)
 
پرنده
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۲:۰۰:۴۵
جناب آقاي معاون سلامت وزارت بهداشت، فرافكني از فردي كه معاونت وزارت بهداشت است و كلي روانپزشك و دكتر اطرافش هستند بعيد است!
بايد توجه داشته باشيد واژه‌هاي مانند سناريوي ساختگي و ذهن ناپاك نخ‌نما و پوسيده شده است؛ به طوري كه گاها انسان وقتي اين كلمات را در مورد حقايقي كه بارها ديده است مي‌شنود حس انزجار و نفرت به او دست مي‌دهد.
عجبا، مگر شما در سياره‌اي ديگر زندگي مي‌كنيد كه چنين حقايق آشكاري را مغرضانه مي‌خوانيد؟ در صورتي كه به نظر بنده اين مطلب بسيار معتدل بوده و گوياي بخش كوچكي از حقايق است. همين رفتار را مي‌كنيد كه وقتي به عزيزان بيمارستان مي‌گويي از شما شكايت مي‌كنم، مي فرمايند برو هر غلطي دلت مي‌خواد بكن! معلوم است كه پشتشان به كوه گرم است.
مي‌دانيد مشكل از كجاست؟ نانوايي محله‌ي ما نان بسيار بي‌كيفيتي مي‌پزد در حالي كه يكي از بازرسين شوراي آرد و نان همسايه‌ي ماست، هر وقت به او شكايت مي‌كنيم مي‌گويد نه نان كه مشكلي ندارد، يك روز ساعت 7 صبح وقتي ديدم نانواي محل نان سفارشي براي صبحانه ايشان مي‌آورد، فهميدم كه هيچگاه نبايد انتظار داشته باشم تا وي متوجه مشكل نان شود. (213896)
 
سيد
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۸:۵۲:۳۹
به نام خدا
حضرت امامي! شما چون خودتان مشكلي در اين زمينه نداريد(خدا وكيلي داريد؟) از مردم خبر نداريد. حرفه مقدس پزشكي اين عبارت را آنقدر به خورد مردم داده ايد كه خودتان هم باورتان شده است. به جاي آنكه بياييد و واقعا كلمه مقدس را از آن ميان برداريد و ضوابطي براي اين حرفه تعيين كنيد در اتاق شيشه اي نشسته ايد و تازه ژست دلسوزي هم مي گيريد. يعني شما از رشوه گيري اكثر اطبا از بيمار درمانده خبر نداريد؟ يعني شما اين گفته نظام پزشكي را قبول نداري كه 90 درصد پزشكان نرخ هاي مصوب را رعايت نمي كنند؟ يعني بيمارستان هاي باصطلاح تحت نظارت شما تا از مردم پول نگيرند آنها بستري مي كنند؟
رفتار كادر بيمارستان (از دربان و تلفنچي گرفته تا دگتر و پرستار) با بيماران انساني است؟
تورا بخدا اين ادعاي ناشتا كه دلم گرفت و مكدر شدم را براي خودتان نگه داريد و دست كم با اين حرف هاي قلابي نمك به زخم مان نپاشيد كه كار خراب تر از اين حرف هاست. (213932)
 
مهرداد
۱۳۸۸-۰۶-۰۴ ۱۳:۱۹:۱۳
چرا تعيين تعرفه فقط براي خدمات پزشكي است مگر در اين كشور هركس مطاع خويش را به هر نرخي كه مي خواهد نمي فروشد . كدام يك از اين مغازه دارها و تاجران حاضر است حتي يك كيلو برنج رايگان به يك نيازمند بدهد .؟ (215431)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۱-۰۸ ۰۳:۰۶:۲۵
دوست عزیز و نگران تعرفه.... سوگند پزشکانرا با بقال و مغزاده دار مقایسه میکنید؟!!!..
مشکلی نیست بیایید صادقانه بگین که پزشکا هم تاجرند.تا دیگه تکلیفمونو بدونیم. ..
راستی میدونیت خیلی از بساز بفروشا !!! از پزشکان متخصص اند؟... حالا شما پیدا کن یک بقال و مغازه دار بساز بفروش رو... یه موقع پرتقال فروش رو پیدا نکنیا! (2769857) (alef-13)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۷:۰۹:۵۲
جناب آقای
سید حسن امامی رضوی
معاون سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

نوشته مذکور داستان نیست, بلکه واقعیت این است که از بی توجهی به مردم مریض در بیمارستانهای ایران در درون مردم حرفهای زیادی شنیده میشود که باور کردنی نیستند ولی واقعیت دارند.

وظیفه شما ووزیر محترم و چناب رذیس جمهور خادم! سرو سامان دادن به این مشگلات مردم میباشد. بیائید زیاد از خود تعریف نکنیم, بلکه با دانستن واقعیات و حقایق مشگلات مردم سعی در بهبود اوضاع مردم نمائیم!

اینشاءالله (214254)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۱:۱۳:۵۲
دوستان زیادی صحبت های اقای رضوی را نقد کردند که من هم قسمت زیادی از آن را قبول دارم
اما نکته ای که در خور تقدیر است همین عکس العمل سریع یک مقام دولتی در مورد مطلبی رسانه ای است که باید به خاطر آن از آقای رضوی تشکر کرد و این عمل خوب ایشان نباید در نقد سخنان وی گم شود
از شما متشکرم (214608)
 
Qatar
۱۳۹۱-۱۰-۱۲ ۱۹:۴۹:۴۲
جناب دكتر أيا شما واقعا در ايران زندگي ميكنىد يا در كره ى ديگر؟؟؟؟؟ (1071043) (alef-11)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۰:۴۹:۲۴
متاسفانه حرص پول و كثافتكاريهايي مثل خريد و فروش بيمار پشت در بيمارستانها روي تخت آمبولانسها در جامعه پزشكي ما شيوع پيدا كرده است هيچكس هم مسئول و پاسخگوي اين وضع نيست (213555)
 
ل
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۰:۵۰:۲۷
فقط بايد دعا كنيم كارمان به اين شكنجه گاه ها نيفتند
خدايا به حق اين ماه مبارك همه مريض ها رو از شر تخت بيمارستان و دكتر هاي طماع نجات بده (213556)
 
حسین
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۰۳:۵۸
شما فکر کردید که آقای وزیر \"سیب زمینی بی رگ\" هستند که با خواندن این مطلب به فکر چاره نباشند؟ نه خیر کور خوانده اید ایشان \"هلو\" هستند و حتما مراتب را پیگیری خواهند کرد. (213569)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۰۴:۰۷
ایشان دیگر وزیر نیستند.

بیمارستان های ایران، علی الخصوص بیمارستان های دولتی ایران همواره با مشکلات زیادی روبرو بوده و هستند و دکتر لنکرانی هممتاسفانه نتوانست این مشکلات را حل کند.

البته به عنوان یک محقق از تلاش چهار سال اخیر وزارت خانه برای ارتباط و تعامل مثبت با پژوهشگران قدردانی می کنم، چیزی که در طول تاریخ ایران بی سابقه بوده است. (213660)
 
س
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۷:۴۴:۴۳
چرا سعی میکنید با سیاسی کردن هر موضوعی از آن منفعتی ببرید؟ این کار کثیفیست و مهمتر اینکه سبب میشود موضوع از مجرای حقیقی خارج شده و بصورت حرفه ای حل نشود. اگر به منافع ملی پایبندیم منطقی و مورد به مورد حرف بزنیم.
در این که این مطلب بیش از حد واقعیت تلخ نوشته شده شاید برای تأثیرگذاری بیشتر آن بوده است. یکی نظر عموم و فشار آن بر مسؤولین و یکی متخصصین و خود مسؤولین. پیشنهاد میکنم در آموزش پزشکی واحدهایی مانند اخلاق پزشکی، روانپزشکی بیمار، حقوق بیماران و اولیای آنها،نقش عوامل معنوی در بهبود و... اگر وجود ندارد گنجانده شود. کمیته ای در وزارت بهداشت باشد که در هر بیمارستان دولتی یا خصوصی ناظر ویژه داشته و گزارش ماهانه به کمیته بدهد و حق شکایت بیماران و همراهان به ناظر در بیمارستان وجود داشته باشد. این کمیته ناظرانی در هر سازمان بیمه ای داشته باشد و مرامنامه ای سه جانبه امضا شود که تامین کننده حقوق بیماران باشد. (214450)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۱۸:۱۴
خوب است که همه چیزمان به هم می آید. زمانی که اولین اعتصاب پزشکان در مقابل قانون دیه ای که بدون هیچ درایتی تصویب شده بود به سرانجام رسید عامدانه تلاش شد که ارزش و مقام معنوی پزشکان در جامعه کاهش یابد. تا پس از آن هیچ صنفی نتواند حقوق خود را مطالبه نماید. شاید آن زمان کسی فکر نمی کرد که این غرض ورزی ها چه اثراتی بر کل جامعه بگذارد. و چگونه آحاد جامعه باید تاوان آن را بپردازند. و حتما عاملان آن غرض ورزی ها و تنگ نظری ها هم هرگز تصور نمی کردند در چنین روزهایی خود به سرنوشتی که برای پزشکان توانمند و شریف این مرز و بوم می خواستند مبتلا گردند. (213578)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۲۰:۲۲
من مدتی به خاطر بیماری یکی از بستگان در بیمارستانهای مختلف در رفت و آمد بودم و واقعا\" از صحنه هایی که دیدم شوکه شدم. به نظر من یکی از شرایط ریاست جمهوری را باید بستری شدن در بخش اورژانس یا عفونی( بخشی که بیماریهای میکروبی خطر ناک مثل ایدز را بستری می کنند ) یا سی سی یو قرار دهند .
در یکی از کشورهایی که بعضی ها ادعا می کنند در ایران انقلاب مخملی راه انداخته اند اگر چنین صحنه هایی مشاهده می شد مردم تمام مسئولین را بغل همان بیمارستان محاکمه می کردند. (213579)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۳۰:۲۵
مرگ بر وجدانهای نا پاک که در روز پزشک بجای پرداختن به مساله ای بنام طبیب و طبابت مسایل درمانی روز را که خیلی هاش بدست سیاسیون و نظامنامه های اداری و سازمانی میباشد را به گردن بیمارستان و پزشک می اندازند و اصلا بحث درمان بیمار را با مباحث غلط فکری خود باعث کج اندیشی در مورد پزشکان میشود. (213585)
 
يك پزشك
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۳۷:۱۶
با سلام خدمت دست اندرکاران سایت الف

معمولا وقتی روز بزرگداشت کسی باشد حداقل کاری که می کنند تقدیر زبانی از اوست. یک بار دیگر به متن بالا نگاه کنید، توضیح خودتان را هم ببینید. فکر می کنید با نوشتن یک جمله بر بالای نوشته ای که تمام زحمات و شب بیداریها و استرسهای یک گروه از جامعه را زیر سوال می برد آن هم در روز بزرگداشت این قشر، مسئولیت از گردن شما برداشته می شود؟ نمی گویم این متن را نباید می نوشتید. انتقاد همیشه محترم و لازم است. کاش حداقل در کنار همین متن، یک تشکر خشک و خالی هم از پزشکان دلسوز می کردید (213594)
 
يك آدم معمولي
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۵۰:۰۹
بابا تشكر هم كرده ديگه...
شما پزشكا چقدر زود بهتون بر ميخوره؟
تازه.. اين يادداشت زيا ولي تلخ، از پزشكاي پولكي و نامرد انتقاد كرده... شما كه پزشك دلسوز و متعهدي هستي چرا بهت برخورده؟

يك آدم سالم كه ان شالله گير دكتر نامرد نيفته (213715)
 
یک پزشک
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۹:۴۶:۲۶
جناب آدم معمولی به نظر شما درسته وقتی روز پدر یا مادر می شه باید بلاهایی که پدر و مادرهای بی مروت سر بچه هاشان آورده اند را توی بوق کنیم ؟ این افراد هم متاسفانه در جامعه وجود دارند ولی درصد کمی از کل پدر و مادر ها تشکیل می دهند. مشکل اینجاست، نه اینکه من ناراحت بشم چرا از پزشکای پولکی انتقاد کرده. گفتم که انتقاد هم محترمه هم لازم. ولی اگه روز پدر یا مادر به جنابعالی یک جمله بگن روزت مبارک و بعدش یک صفحه از بدیهای پدر و مادرهای بی مسئولیت که اصلا ربطی به تو ندارد برات بنویسن، چه حالی بهت دست می ده؟ (213823)
 
کوشا
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۶:۵۳:۴۲
سلام بر شما پزشک محترم وهمه پزشکان زحمتکش با وجدان این مملکت . روزتان مبارک . خسته نباشید عزیزان اگه شما نباشید ویا حضورتان در بیمارستانها کمرنگ تر از کنون باشد خدا میداند چه بلایی به سر بیماران این مملکت خواهد آمد.
شما درست میفرمائید درچنین روزی ابتدا باید قدردانی از شما عزیزان مقدم بر انتقاد بر بعضی نابخردان دنیاپرست که قطعا\" به روز جزا اعتقادی ندارند پرداخت. ولی چه میشود کرد که دل مردم از دست این پزشک نمایان بی مروت خون است وبه هر بهانه ای و هر زمانی میخواهند درد خود را بگویند ولی آیا شنونده ای یافت میشود؟ (214243)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۴۰:۳۷
سلام
با این چیزی که شما تعریف کردید یاد چند سال پیش که پدر خدا بیامرزم سکته مغزی کرده بود افتادم و بعد 15 ساعت ماندن در بیمارستان دولتی ( هیچ کاری برایش نکردند) با کلی دردسر از آی سی یو یک بیمارستان خصوصی برایش پذیرش گرفتیم و...
ولی این طور برخورد کردن یک دکتر واقعا شرم آور است!
برای پدرتان سلامتی و عمر با عزت آزرو دارم. (213595)
 
یک ايراني
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۵۱:۵۶
سلام و ممنون از اين نوشته دردناك
ايكاش برخي مسئولان گاهي خودشان را جاي مردم مي گذاشتند و مثل مردم زندگي مي كردند (213537)
 
ارشام
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۸:۰۵:۰۳
اینکه ایشون گفته \"ایکاش برخی مسئولان گاهی خودشان را جای مردم میگذاشتند\" از نظر چه کسی حرف بد میتونه باشه که بهش رای مخالف داده؟ این جمله چه بار منفی همراه داره آخه ؟! (213785)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۹:۳۱:۵۱
من که رای مخالف ندادم. ولی این مسائل به مسئولین مربوط نیست. این آدما همین آدمای دور و اطرافمون هستن. (213954)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۰:۰۴:۳۰
ممنون از مطلبتان
من یک جراح اعصاب هستم و اصل اینکه ممکن است کسی وجود داشته باشد و تخلفاتی در کارش کند را رد نمیکنم.اما چون این متن بیشتر تخصصی است بنده مشکل مهمی در ان ندیدم.
اینکه این بیمار در راهرو بوده همون طوری که گفتید ای سی یو نبوده.ما در دوران دانشجویی خیلی از این بدتر هم دیدیم.دیدیم که چقدر خوشحال میشدیم اگر بیماری که مدت طولانی تخت ای سی یو را اشغال کرده بود و عاقبت ان قطعا مرگ بود فوت میشد چرا که بیماران زیادی منتطر تخت بودند و با کمک در این بخش قطعا زنده میماندند اما اگر تخت مشغول باشد میمیرند
پس بودن در سالن بیمارستان دولتی را باید از دولتمردان مثلا خدمتگزار خرده گرفت که چرا تخت ای سی یو اینقدر کم است و اینکه در حال تشنج بود تمام پزشکان میدانند که یکی از مقاومترین تشنجها که به سختی به درمان جواب میدهد بعد از سکته مغزی است و افراد غیر پزشک شاید فکر اهمیت ندادن به بیمار را کنند.
اینکه بیمارستانهای خصوصی تا پول نگیرند بیمار را نمیپزیرند.اولا بیماران اورژانس که میتوان برایش کاری کرد را بعید میدانم نپزیرند اما به فرض محال اگر نپزیرند هم باز مقصر دولت است.چرا که تمام شرکتهای بیمه چندین ماه کارانه پزشکان را بدهکارند و اکثر بیمارستانها نیمه ورشکسته هستند(حال بماند بیماران زیادی را دیده ام که اطرافیان بعد از اطمینان از بی ثمر بودن درمانها کلا بیمارشان را ترک کرده اند و بیمارستان مانده و بیماری بی امید هزار مشکل)که جواب دکتر به دختر بیمار هم شاید علت ان همین است
اینکه جای هزاران اثر و یا پوست کبود داشته است.ای کاش کمی منصف بودیم.ای کاش انسان مثل ماشین بود که هر قسمتی مشکل پیدا میکرد کاملا با قطعه نو تعویض میشد تا روزی که بیمار مرخص میشود کاملا مرتب و نو بود.اما عزیزانم ای کاش میگفتید با تلاش زیاد عزیزان پرستار و نمونه گیریهای(خون) پی در پی بیماری که حتی پزشکش برچسبno code را زده باز به اغوش خانواده برگشته است.این حرف مثل کسی است که ماشین تصادفی کاملا اسیب دیده را که با کمک مکانیک باز میتوان با ان رانندگی کرد نادیده بگیرد و بجای تشکر از کار تقریبا غیر ممکن به این ایراد بگیرد که چرا درب عقب زیر رنگ به عمد و از بدجنسی بتونه خورده(جای ناخنهای بلند پرستاران )
من هنوز با تمام این شایعات قشر پزشکی را مثل تمام مردم ایران با شرافت و امین و خدمتگزار میدانم (214330)
 
آرش
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۳:۱۸:۴۹
جناب مهدی که ادعا کردید جراح اعصاب هستید و به این مطلب انتخابی الف ایراد گرفتید, شما مشتقات کلمه \"پذیرش\" را نه یکبار بلکه سه بار با \"ز\" نوشتید(نمیپزیرند, نپزیرند, نپزیرند). به نظر میرسد مدرک دکترای شما نیز باید مجدد بازبینی شود. (214732)
 
فرزان
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۶:۵۹:۴۰
جناب ارش که به مهدی ایراد گرفتی
ایشان دکترای ادبیات نداره که با نوشتن غلط املایی فارسی مدرک دکترای ایشون مجددا بازبینی بشه
خودتم فهمیدی چی نوشتی؟ای کاش روزی بیاد که ما ایرانیها کمتر به فکر ایراد گرفتن بی ادبانه باشیم اما صد حیف که این رویه دارد کم کم نهادینه میشود (214943)
 
حسین
۱۳۸۸-۰۶-۰۴ ۰۷:۳۱:۲۱
برای درست نوشتن کلمات نیاز به دکترای ادبیات نیست. همین که دوره ابتدایی را با موفقیت طی کنی کافی است. اینها ایرادگیری نیست نشان دادن \"حد و مرتبه\" طبقه ای است که افاده اش گوش فلک را کر کرده است. خوردن و پوشیدن و گفتن و نوشتن خود را از خارجی ها \"کپی\" می کند اما منش طبابت و چگونگی رفتار با مردم را از بعضی از بساز و بندازها و دلالان اتول یاد گرفته است. (215269)
 
ارشام
۱۳۸۸-۰۶-۰۶ ۰۲:۳۳:۰۶
جناب فرزان بهتره خودتون رو به خواب نزنید, کسی که هنوز در خواندن و نوشتن ایراد اساسی داره که با این تعداد اشتباه نمیتونه سهوی باشه یا:
1- دروغ میگه که دکترا داره.
2- دکترا رو (با عرض معذرت) بصورت کیلویی دریافت کرده.
3- از اعضای برکنار شده دولت نهم (بخاطر جعل مدرک) است.
از این سه حالت هم خارج نیست. پس حق نداره به همچین مقاله انتقادی مثبتی ایراد بنی اسرائیلی بگیره.
الف خط مشی انتقادی خوبی در این زمینه انتخاب کرده. امیدواریم ادامه بده. (216118)
 
رضا ع
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۱:۵۷:۵۱
چند وقت پيش خانمم كمي كمر درد گرفت به دستور پزشك ام آر آي گرفتيم حالا با چه مصيبتي بماند...

آقاي {...} دكتر متخصص مغز و اعصاب (كه ايشالا با اون كرواتش حلق آويزش كنند) تا عكس را ديد گفت بايد فورا عمل كنيد. چنان دلمان را خالي كرد كه حتي رفتيم از بيمارستان طوس وقت عمل گرفتيم...

ولي قبل از عمل يكسر هم پيش دكتر قدسي (متخصص جراحي اعصاب و استاد دانشگاه تهران) در خيابان بخارست رفتيم. خدا از بزرگي كمش نكند، با چند دستور ورزشي ساده و آب درماني، مشكل ديسك كمر خانمم را خوب كرد.

خدا به همه دكترهاي با اخلاق طول عمر و عزت و خير و بركت بدهد و كمي هم به اين دولت و نظام پزشكي خواب (و در واقع شريك دزد و رفيق قافله) غيرت دهد تا شر گرگهايي كه لباس دكتر پوشيده اند را از سر اين ملت كم كنند (213562)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۶:۳۸:۱۶
بعنوان یک فرد مطلع از وضعیت پزشکی موجود در ایران و وضعیت پزشکی موجود در امریکا، نکات زیر را یادآوری میکنم:
1. یکی از کلیدی ترین نقاط ضعف پزشکی در ایران، عدم وجود رابطه صحیح بین پزشک و بیمار میباشد. \"رابطه پزشک و بیمار\" را در امریکا توضیح میدهم. خوانندگان عزیز میتوانند خودشان با ایران مقایسه کنند. در امریکا، \"فرد بیمار\" مرکز توجه هر بیمارستان است. پرسنل پزشکی (اعم از پزشک، پرستار، بهیار،..) موظف هستند تا هنگام ورود به اتاق بیمار، ابتدا درب بزنند، سپس پس از سلام کردن، بیمار را با نام صدا کرده و خود را معرفی کرده و وظیفه خود را به بیمار بگویند. پس از پایان معاینه و بررسی آزمایشات، پزشک موظف است با زبان قابل فهم برای بیمار، بیماری وی را کاملا توضیح دهد، و اگر از اصطلاح پزشکی استفاده میکند معنای آن اصطلاح را توضیح دهد، و در انتها به بیمار بگوید: \"آیا سوال و نگرانی دیگری دارید یا نه؟\". ضمنا در بسیاری از بیماریها چند راه درمانی متفاوت وجود دارد که در این موارد پزشک نقش یک مشاور آگاه را داشته و بیمار تصمیم گیرنده نهایی است. مثلا ممکن است برای یک بیماری هم معالجه دارویی و هم معالجه جراحی موجود باشد، که هر دو صحیح باشند، و معالجه جراحی ریسک حین جراحی بالاتری داشته باشد ولی منجر به پاسخ درمانی بهتر و طولانی مدت تر شود. در این موارد پزشک مزایا و معایب هر روش درمانی را توضیح میدهد، و در نهایت این بیمار است که تصمیم نهایی را میگیرد تا کدام درمان را انتخاب کند.
2. بسیاری از پزشکان ایرانی از دوران آموزش پزشکی بطور ناخودآگاه اینطور آموخته اند که در \"رابطه پزشک و بیمار\"، پزشک نقش بالاتر و دستور دهنده را دارد، و بیمار نقش پایین تر و مطیع را. در حالیکه در امریکا بهیچ وجه پزشک چنین نقشی را ندارد (در بالا در این مورد توضیح دادم).
3. شاید بسیاری از مردم از هزینه بالای پزشکی در ایران گله مند باشند. منتها بعنوان یک فرد مطلع عرض میکنم که هزینه پزشکی در ایران بسیار بسیار ارزان تر از امریکا است. بعنوان مثال هزینه یک جراحی در امریکا شاید حدود هفت تا ده برابر هزینه آن در مراکز خصوصی ایران باشد. (البته در امریکا، اغلب هزینه های پزشکی توسط سازمانهای بیمه پرداخت میشود). لذا بطور متوسط، دستمزد پزشکان در امریکا بالاتر از پزشکان ایرانی است. پزشکان ایرانی برای رسیدن به دستمزد بالاتر، مجبور هستند بیماران بیشتری را در یک روز معاینه کنند، و مجبور هستند عجله کنند و لذا فرصت کافی برای توضیح دادن به بیمار باقی نمیماند. بطور مثال، در مراکز تخصصی در امریکا، پزشکان متخصص پس از اتمام معاینه، حداقل ده پانزده دقیقه در مورد بیماری و راههای مختلف درمانی به بیمار توضیح میدهند. خودتان میتوانید آن را با ایران مقایسه کنید.
4. مطالب بالا به معنای این نیست که درمان بیماران در امریکا بدون چالش است. همانطور که گفتم هزینه های درمانی در امریکا بطور سرسام آوری بالاست، و البته اغلب این هزینه ها توسط بیمه ها پرداخت میشود، و البته حدود یک پنجم مردم امریکا (چهل تا پنجاه میلیون نفر) تحت پوشش بیمه درمانی نیستند، زیرا هزینه بیمه هم بالاست. و یکی از اهداف اوباما اینست که پوشش بیمه درمانی را همگانی کند، و این یکی از بحثهای روز در امریکا میباشد. (213762)
 
آرش
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۱:۴۹:۰۶
با توجه به صحبتهای دوست عزیز ناشناس از آمریکا من اینطور نتیجه گرفتم که:

1- اگر خدمات بیمه در ایران معنی واقعی پیدا کنند بسیاری از این مشکلات حل میشود.
2- باید یک سیستم نظارتی اجرایی حقیقی بر رفتار پزشکان و کادربیمارستانی وجود داشته باشد. (214023)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۰:۳۴:۰۹
در ادامه سخنان دوستمان که از شرایط در امریکا میگفت
یک عمل چشم مثلا ویترکتومیviterectomy که بیشترین ضریب در چشم دارد (90k)دستمزد یک جراح که بیمارستان دولتی میدهد حدود 150 هزار تومان است در صورتی که در امریکا 20 هزار دولار(مقایسه کنید عزیزان)
ویزیت 100 دلار را با ایران مقایسه کنید که 10 دلار است که به اندازه ویزیت معاینه فنی اتومبیلتون هستش
در عوض حمایت بیمه ای از خطای پزشک به شدت زیادتر از ایرانه اما دیه یک چشم نصف دیه کامله(ببینید چند تا ویزیت یا عمل میشه)
از طرفی بنده از سال اول ابتدایی شاگرد اول کلاسمون بودم تا حالا.میدونیم که در پزشکی بعد از اتمام دوران عمومی باید 2 سال به عنوان طرح در روستاهای دور افتاده خدمت کنیم تا اجازه امتحان تخصص بدهیم.و فقط 1%از هر دانشگاه میتونن بدون گزراندن طرح امتحان تخصص بدهند که به لطف خدا بنده 1% بودم و تخصص قبول شدم.الان 28 سالمه.والان باید 4 سال هم دوران طرح در بیمارستانهای دولتی بگذرانم
یعنی در بهترین شرایط ممکن که فقط امکانش برای 1%از ماها هستش باز هم 32 سالگی اماده ثمر دادن هستش
انصافا مشکل از سیستم است که خودش را کنار کشیده و سرانه درمان را کم کرده بیمه ها روز به روز هزینه موظفی را کمتر میکند و بارش را به دوش بیماران می اندازد و پزشکان باید ضررش را بکنند.تا کی باید این روال باشد؟از ظرفی کارانه پزشکان را با کسری زیاد ان هم چندین ماه بعد پرداخت میکنند
اکثر اساتید ما دیگر با بیمه کار نمیکنند که این باعث ضرر بیماران است اما چاره ای ندارند.الان فقط کسانی با بیمه کار میکنند که مجبور باشند
به نظر من پزشکی شغلی است که نباید با پول و ثروت اغشته شود اما اگر کسی هم حقش را بگیرد نمیتوان ایراد گرفت
دوستی دارم جراحی اعصاب میخواند سال اخر(سال هفتم)تصادف کرد و فلج کامل است .ایا دولت هیچ حمایتی از ایشان کرد؟نمیتواند کاری کند و از طرفی هیچ اندوخته مالی نیز ندارد چرا که تا 35 سالگی دانشجو بوده
کمی منصف باشیم و مشکلات را ریشه ای ببینیم. (214397)
 
سبزینه
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۲:۲۸
یک روزی گردنم بدجوری یکوری شده بود وراه نمی تونستم برم.رفتیم پیش آقای دکتر......من رو فرستاد ام.آر.آی.نتیجه رو براش بردم گفت تکون بخوری فلجی! البته چون همسرم هم دردگردن داشت به اون هم ام.آر.آی تجویز کرده بود.به اون گفت تو هم باید عمل کنی ولی شوهرت تو اولویته والان نباید تکون بخوره.همین الآن نامه می دم برید بیمارستان وآماده بشید.فردا یا پس فردا،بستگی به وقت اتاق عمل داره،عملت می کنم.گفتم آقای دکتر من بااین گردن کلی کلنجار رفتم طوریم نشد الان که می گی تکون نخور چه جوری رانندگی کنم؟گفت با آژانس برو خونه.بلافاصله بعد ازایشان رفتیم خدمت آقا ی دکتر برقعی درمیدان ونک.اورژانسی ما روپذیرفت وبعد از یکی دو سئوال ساده ومعاینه گفت هیچی ات نیست برو خونه فقط یک گردنبند پلاستیکی ازداروخونه پائین مطب بگیر 1000تومن وبرای 10 تا 15روز اون روببند من کنجکاوانه ازش پرسیدم آقا ی دکتر آخه اون تشخیص قبلی چی میشه که یک شوخی ناجور مردونه باهام کرد البته بصورت یک سئوال وبعدازجوابم بهم گفت دیدی هیچیت نیست بدو برو!ازمطب ایشان رفتیم خیابان قائم مقام فراهانی مطب دکتر طباطبائی،ایشان هم مردبسیارمتین وباشخصیتی است.کل ماجرا رابرایشان تعریف کردم.نسخه آقا ی دکتر برقعی را تائید وفرمودند بعدازاین مدت 5جسله فیزیوتراپی می نویسم وحرکاتی هم برای رفتن دراستخر ومعالجات بعدی.
خداراشکرازاین ماجراحدود 10سال می گذردومن هیچ مشکلی ندارم.
آقای دکتر امامی اگر با تجویز اولین دکتر رفته بودم زیرتیغ جراح،فاجعه نبود؟چه کسی باید این مسائل را کنترل نماید؟
پزشکان باانصاف وبا معرفت وباسواد دراین مملکت زیادند دکتر بدل بیط به شهادت همسر وصبیه آیت الله خلخالی یک روز قبل از زلزله رودبار اگر یادشان باشد مرا ازخطر مرگ نجات داد که اگر زنده اند خدا طول عمر واگر دارفانی را وداع کرده اند خدایشان بیامرزد.وآنهائی را که فوقا نامبرده شدند نمونه های از نیکمردان هستند.که تعدادشان هم کم نیست.چند نفر بی وجدان هم پیدا می شوند که نام نیک بقیه را زیر سئوال می برند ولی مردم می فهمند وسره را ازناسره تشخیص می دهند. (214266)
 
مسعود
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۲:۰۴:۱۵
این جانب مدتی پیش گذرم به بیمارستان امام خمینی افتاد و بی‌تربیتی‌ها، بی‌تدبیری‌ها و بی‌خیالی‌هایی در آنجا دیدم که واقعاً عطای هر چه بیمارستان دولتی بود را به لقایش بخشیدم. دیگر به چنین بیمارستان‌هایی نخواهم رفت. دارم پول جمع می‌کنم تا اگر بلایی سرم آمد مرا به آنجا نفرستند تا دستی‌دستی و بی‌دلیل روانه قبرستان شویم. از مرگ گریزی نیست، اما به دست ناکسان مردن دیگه خیلی ظلمه! (213615)
 
پیام
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۲:۱۲:۰۳
این اتفاق هر روز هست.من تو همون دانشگاهی درس خوندم که شما هستین.دنبال مستند نباشین.یک شب برین تو اورژانس یکی از بیمارستانهای دانشگاه تا مریض فروختن به آی.سی.یو خصوصی و سنگ قلاب کردن مریضا رو ببینین.یک روز برین تو اتاق عمل و ببینین همه عملهایی که به اسم اساتید انجام میشه اصلا استادی تو اتاق عمل نیست.البته شما که بیهوشی هستین و همش تو اتاق عمل پس اینا رو بهتر میدونین.زیر میزی های اساتید رو که مریض رو میارن و خودشون عمل می کنن رو هم ندیدین.؟همکاران برجساز و معامله گر بیمارستان رو ندیدین.من از روزی که خارج اومدم تازه فهمیدم که پزشک یعنی چه.حرمت مریض یعنی چه.آقای دکتر اینجا حتی من یک پزشک ندیدم که کار دیگری به جز پزشکی کنه ولی ماشالله بعضی پزشکان در ایران مشهور ترین برج سازها و تاجرها هستن.آقای دکتر چند تا مثال بزنم از همکاران بیهوشی شما که شبی 3 تا بیمارستان آنکال هستن و پزشکای جوون امثال من رو به جای خودشون به یک قیمت ارزون میفرستن و فقط کاغذ ها رو مهر میکنن.آقای دکتر مشکلات رو انکار نکنیم با قبول مشکلات پی حل مشکل باشیم.پاک کردن صورت مساله مشکلی رو حل نمیکنه.آقای دکتر تو همون بیمارستان شما دکتری هست که هر بچه ای که میاد آندوسکوپی میکنه و بعد میره تجارت ملک میکنه.دکتری هست که همه مریضها رو به اسم خودش تو بخش میخوابونه.و....من منکر زحمات خیلی از پزکها نیستم ولی اقلیتی 5 درصدی حیثیت همه ما رو بردن و از طرفی متاسفانه این اقلیت یک جمع قدرتمند ثروتمند شدن که اجازه کار کردن به بقیه رو هم نمیدن.حکایت این قوم مثنویست.شغل شریف پزشکی را به تجارت غیر اخلاقی سلامت تبدیل کردن. و در پایان یک گلایه از سایت الف.شاید بهتر بود امروز یک تبریک میگفتین به پزشکانی که بر خلاف این قوم تاجر سلامتو زندگیشون رو برای سلامت هموطنانشون گذاشتن.عزیزان امروز روز پزشکان شریفی مثل دکتر رخشان و دکتر شیخ هست.پس ای کاش امروز را تبریک میگفتین و 364 روز دیگه سال روزهای این تاجران سلامت هست. (213619)
 
مهدي
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۲:۵۸:۱۴
چند وقت پيش پزشكي از اوضاع مملكت شاكي بود و غر مي زد كه اين چه مملكتي است كه در آن BMW مدل فلان پيدا نمي شود و جالب اينجاست كه الان يك مدل پايين ترش زير پاش هست.
وقتي دغدغه پزشكان نبود ماشين فلان مدل يا راكد شدن بازار مسكن يا هزار و يك كوفت مالي ديگه است اون هم در حالي كه به حد كفايت پول دارند، همين مي شود كه هست. (213653)
 
حسين توكلي
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۰۸:۲۸
رمضان عيدگاه ضيوف الرحمن است

باسلام و تحيات

حدود دوسال است كه بنده از يك دندانپزشك بي انصاف بدليل تراشيدن خودسرانه دوعدد دندان ( كه تأكيد كردم به آنها دست نزن ) در حال عذاب كشيدن هستم
اين موضوع را به دانشگاه ناظر بر محدوده مطب كه در بيمارستان سجاد تهران است و سپس به نظام پزشكي اعلام كرده ام ، شكايت كردم ، منت شنيده ام ، تحقير شده ام و مبالغ هزينه دادرسي را پرداخت كرده ام
هنوز نظام پزشكي حاضر نيست اين عضو خاطي خود را با عدالت به استنطاق بكشاند و به راحتي بنده را سرگردان و خسته مي كند تا دست از شكايت بردارم
اي كاش رئيس قوه قضائيه به موضوع آيين دادرسي سازمان نظام پزشكي رسيدگي بفرمايند واي كاش رئيس سازمان بازرسي كل كشور به چند شغله بودن دكتر شهاب صدر رئيس سازمان نظام پزشكي رسيدگي كنند
باور كنيد سازمان نظام پزشكي كشور رئيس و مديران تمام وقت مي خواهد ! بنده در اكثر مراجعات با نبود دكتر صدر و معاون ذيربطشان مواجه مي شدم

اي كاش دكتر صدر و بزرگان نظام پزشكي بدانند دفاع همه جانبه از يك دندانپزشك خاطي محبوبيت آنها را افزايش نمي دهد اي كاش بدانند مردم ايران هم ارزش هاي عدالت را مي دانند اي كاش بدانند آخرتي هم هست گرچه خافضة الرافعه در همين دنيا نيز اتفاق مي افتد.

ونهايتأ اينكه بوعلي سينا مي فرمايد : معلم نفس و شاگرد وجدان خويش باش
اين پيام را تقديم به دكتر صدر و همه دست اندركاران نظام پزشكي مي كنم تا بدانند زحمات زيادي كه مورد قبول مردم است نيز كشيده اند . (213661)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۱۳:۰۱
راستش من يك پزشكم و اصلاً هم در مقام نفي مشكلات نيستم ولي فكر نمي كنيد اين كار حداقل نوعي بي سليقگي بوده. واقعاً‌ تا حالا كسي اومده اونقدري كه هي نامربوط به پزشكان گفته وارد زندگي شون و دوره پزشكي شون بشه. تا حالا به نوع كارشون فكر كردين يا شما هم فقط چشمتون به اون چند درصد معدود پزشكاييه كه مطب هاي شلوغ كذا دارند و تجارت مي كنند و... متاسفانه مثنوي هفتاد من كاغذ ميشه و من وقت بيشتري ندارم ولي اي كاش يه كسي به جفايي كه به عموم پزشكان -حتي توسط برخي همكاران خود ما با رفتارهاي ناصحيح و يا برخوردهاي صنفي با ساير پزشكان و متخصصين با پزشكان زحمتكش عمومي - مي شه هم دقيق توجه مي كرد و در صدد حلش بر مي اومد.
متشكرم (213668)
 
شهريار
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۱۶:۳۰
اوضاع بيمارستانهاي دولتي انصافا تا پارسال خوب بود خصوصا بيمارستان ميلاد . اما خاطره و ذهنيت بدي دارم كه مربوط به سال 1370 است يكروز زمستان مادرم كه آسم داشت مجبور شديم امبولانس خبر كنيم بعد از دو ساعت رسيد و اورا به تهران كلينيك بردند يكساعتي معطل كردند بعد گفتند اشتباهي بيمار را اورده ايد ما بخش مربوط به ريه نداريم . دوباره امبولانس گرفتيم و ما را به بيمارستان پاسارگاد بردند انجا بستري كردند ولي باور كنيد در آن بيمارستان به آن بزرگي(از نظر ساختمان و تشكيلات) يك مخزن پر اكسيژن نبود . نصف شب با تلفن و مراجعه به چندين بيمارستان ، بالاخره به بيمارستان البرز انتقال داديم و بفاصله كمتر از 24 ساعت به علت ايست قلبي فوت كردند . ما پزشكان خوب و با وجدان زياد داريم ولي بايد انصاف بدهيم برخي از آنها به تنها چيزي كه توجه دارند پول است و به تنها چيزي كه توجه ندارند سوگندشان است . البته يك مساله رواني هم در رابطه با تفاوت رفتار در بيمارسانهاي دولتي و خصوصي وجود دارد و آن تفاوت درآمد در در بخش است كه ناخودآگاه نارضايتي كاركنان بيمارستانهاي دولتي در مقام مقايسه خود با كاركنان بيمارستانهاي خصوصي را دارند . (213671)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۲۵:۵۰
سرکار خانم منفرد
جناب آقای توکلی

تخریب وجهه پزشک در روز پزشک با سمبل کراوات و دلارهای کثیف در جیب و یا نشان دادن جلاد منشی این فرهیخته ترین قشر جامعه که اتفاقا با همراهی عده ای که بنا به تجربیات تلخ تاثیرپذیران خوبی از متن شما هستند جز خسارت در متن جامعه و عواقب ترسناک اجتماعی که مسوول آن شمایید نخواهد داشت.
سیستمهای قضایی لازم پیش بینی شده اند که نیازی به زنده کردن وجدان توسط شما نباشد. (213679)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۳۱:۵۶
سلام آقای دکتر!

این مطلب را که خواندم فهمیدم موضعگیری‌های شما در ارتباط با دولت ربطی‌ به خیر خواهی‌ و روحیه انتقادی شما ندارد. شما یک مراجعه به روان پزش بفرمائید شاید از ابتلا به بدبینی حاد جلوگیری شود.

جناب توکلی،

بر هیچ کس پوشیده نیست که خاطره بیماری و بیمارستان یکی‌ از وحشتناک‌ترین لحظات زندگی‌ هر انسانی‌ است (حتّی در بهترین و لوکس‌ترین بیمارستان‌ها )و خدا کند پای هیچ کس به آنجا نرسد.

موضوع اینجاست در یک روز خاص در سال که سعادتی میشود از یک قشر زحمت کش قدر دانی کرد نباید مسائل دیگر (و صرفا اقلیت) را در یاد آوری این روز مطرح کرد. به جا بود این مساله را در ارتباط با قسمت بیمه و خدمات درمانی و بسا مدیریت بیمارستانی پیگیری میفرمودید نه پزشک!

آقای محترم،

شما به عنوان وکیل مردم موظف به پیگیری مسائل مردم هستید نه روضه خواندن و شرح مکرر آلام....

من از نزدیک با این قشر زندگی‌ می‌کنم و تکاپوی چندین و چند ساله ایشان را در بیدار ماندن‌ها و حس اضطراب لحظه به لحظه با بیماران را دیده و حس می‌کنم.اقلیت را بگذارید کنار...اما تعهد یک پزشک ، شب بیداری‌ها و فشارهای عصبی حاصل از همراهی با بیماران را در نظر بگیرید... با کدام مبلغ می‌خواهید این از خود گذشتگی را جبران کنید؟ اگر مشکلی‌ در عدم مدیریت مالی بیمارستان‌ها وجود دارد ، در مقال دیگری جستجو کنید نه شخص پزشک...! اگر شما یک وبلاگ که نه ۱۰ خاطره ناخوشایند از مردم را برای رفع خستگی‌ پزشکان مطرح می‌کنید بنده هزاران هزار لوح تقدیر و تشکر و تماس مکرر به پزشکان برای تبریک و تشکر را یاد آوری می‌کنم.

من از تمام پزشکان دلسوز به خاطره فداکاری‌هایشان تشکر می‌کنم و از همینجا این روز را به ایشان تبریک میگویم.

انشا الله خداوند در این ماه شرح صدر ، بصیرت و انصاف به ما عنایت کند.

آمین (213683)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۴۶:۱۹
این مقاله به معنی تشویش اذهان عمومی و آب به آسیاب دشمنان ریختن است!. و رادیوهای آمریکا و اسرائیل و انگلیس در پشت آن وجود دارد!. آن مریضها هم عوامل بیگانه برای سیاه نمایی هستند که یک چمدان پول به آنها داده شده است!.
( نوشته هایی از یک ذهن بیمار که برای هر نوع انتقادی کاربرد دارد) (213688)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۳:۵۷:۲۸
توي بيمارستان عرفان پزشك ارتوپد براي يك عمل ساده با 8 برابر تعرفه وزارت بهداشت (مجوزيست كه سازمان نظام پزشكي به بيمارستانهاي خصوصي داده است ) و با ارائه فاكتور از بيمار ما پول گرفت . يعني ششصد هزارتومان و علاوه بر آن و خارج از صورتحساب دو ميليون تومان ديگر نيز دريافت داشتند يعني بيشتر از سي و چهار برابر تعرفه رسمي كشور دستمزد گرفتند ( تعرفه رسمي دستمزد پزشك در اين عمل نيم ساعته هفتاد و پنج هزار تومان است ) . آقاي معاون وزير ميتوانند بررسي كنند و در تمام بيمارستانهاي خصوصي جريان دارد .هر چند ايشان بهتر و بيشتر از ما ميدانند و كتمان اجحافي كه در مراكز درماني اعم از خصوصي و دولتي بر مردم ميشود جاي تاسف دارد. (213694)
 
`پيام
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۴:۴۴
تعرف گوشت و........ تعويض لوله و.......... چند است شما در شغل خودت چند برابر تعرفه ميگيري و حاضري ازچند درصدش بگذري راننده تكسي كه اگر 50 تومنش كم باشه هوار راه مي اندازه و 200 تومن را به بهانه نداشتن پول خرد بالا مي كشه وقتي پاش به بيمارستان برسه انتظار داره با فرشتگان مهربون و خدمت رايگان مواجه شه!؟ (214088)
 
انسيه غفاري
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۰۰:۰۹
جناب آقاي دكتر توكلي
با سلام
هر سخن جايي دارد فقط كافي نيست كه واقعيت باشد
هر روز با بيماران زيادي در اورژانس در ارتباط هستم و مي فهمم كه تحمل درد و رنج بيماري براي بيمار و ديدن درد و رنج عزيزان براي همراهانش طاقت فرساست.
مي فهممشان...
ولي كسي كمتر پزشكان را مي فهممد شما مي دانيد ده تا پانزده كشيك شب يعني چه؟مي دانيد كه چه صبري مي خواهد پزشك بودن؟اين انتخاب ما بوده و به شما مربوط نيست مي خواستيم انتخاب نكنيم اما فراهم كردن فضاي مناسب شغلي،‌حقوق مناسب(حقوق هر رزيدنت با ساعت كاري بالاي 250 ساعت فقط 350 تا 450 هزار تومان است)و آينده شغلي براي او...تصورتان از پزشك اقليتي است از اين گروه.اين ديگر مسووليت شما است كه در مجلسيد...اين انتخاب ما نيست حق ماست كه گرفتنش برعهده شماست
جالب نيست اين مطلب در روز پزشك
شما هم مي توانيد دفاع كنيد توجيه كنيد...
اصلا جالب نبود در روز پزشك (213695)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۰۸:۴۷
جناب آقاي دكتر امامي

با سلام و احترام و تأسف از بی اطلاعی شما و مسئولین مربوطه از بیشمار ! موارد مشابه که در بیمارستانهای سراسر کشور رخ می دهد.
به شخصه چندین موارد از این قبیل را مشاهده کرده ام که جناب به اصطلاح دکتر ؟!
چنین برخوردی را با مریض داشته که در آخرین مورد که برای کودک 2 روزه به علت تشخیص بیماری زردی که حد بالای آن باید خون را عوض کرد به نزدیکترین بیمارستان دولتی مراجعه کردیم و تشخیص به تعویض خون کودک دادند ولی به دلیل اینکه کودک در بیمارستان دیگری متولد شده از پذیرش خود داری کردند و به بیمارستان خصوصی ای که متولد شده بود مراجعه کردیم و دکتر کشیک بعد از نوشتن آزمایش و قبل از دیدن کودک و جواب آزمایش بیمارستان را به قصد خانه ترک کرده و جواب را تلفنی برایش خواندند و گفت اشکالی در آن نیست .
خوشبختانه برادر اینجانب استاد دانشگاه بودند و با آشنایانی که داشتند در بیمارستان الزهرای اصفهان کودک را پذیرش و بلافاصله دستور به تعویض خون به دلیل زردی بالا دادند و از اینکه چرا در بیمارستان تولد، دستور به پذیرش ندادند .

حالا اگر ما نیز مانند هزاران نفر دیگر هیچ اطلاعی از عواقب این مورد نداشتیم تکلیف کودک را خودتان بگویید چه میشود .
هر چند این نیز مانند موارد مشابه پشت گوش افتادنیست و به قول معروف این نیز بگذرد .
حقا که مرگ وجدان زیبنده این موضوع هست
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید (213698)
 
امیری
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۱۶:۳۳
روز پزشک چه خسته نباشید قشنگی به ما پزشکان گفتید که با حقوقهای واقعا مسخره در بدترین شرایط اقلیمی داریم روز و شب تلاش می کنیم و از نظر جسمی و استرس روحی واقعا تحت سنگین ترین فشارها هستیم...واقعا دست مریزاد! چه روز جالبی رو برای چاپ این مطلب انتخاب کردین! (213701)
 
یه مهندس
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۹:۰۶:۵۰
بابا این الف چقدر بیننده پزشک داره ما خبر نداشتیم!
جدی میگم...
آقای اطبا روزتان مبارک. تو این ماه رمضونی اقلا کمی با مردم منصف باشید. از کامنتهای بالا میشه فهمید حداقل جامعه اینترنت بازار از شما دل خوشی ندارند.... یه کم مهربانتر...
روزتان هم مبارک خسته هم نباشید (213806)
 
زینب
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۲۰:۰۱
بهتر نبود روز پزشک یک مطلب چاپ می کردید در مورد مشکلات بیشمار پزشکان؟ (213702)
 
عليرضا
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۴:۳۰:۳۰
با سلام
به عنوان يک دانشجوي پزشکي لازم است مطلبي را عرض کنم:
من تمام مطالب متن بالا را نفي نمي کنم و بعضي از اتهامات آن از قبيل بي اعتنايي پزشکان به نگراني بيماران و مخصوصا همراهان آنان را تا حدي تصديق مي کنم ولي لازم است نکات ديگري را ياد آور شد:
اصولا حرفه پزشکي از سخت ترين و پراسترس ترين حرفه هاست و دانشجويان پزشکي به نحوي و پزشکان متخصص به نحوي ديگر زير بار فشارها و استرس هاي سنگين رواني قرار دارند. اگر منصفانه حجم منابع درسي؛ سالهاي تحصيلي و ميزان کار و مسئوليت يک دانشجوي پزشکي کوشا را با دانشجويان ديگر رشته ها مقايسه کنيد به تفاوت معني داري پي مي بريد. يک فرد پس از زحمت فراوان و آوردن رتبه قبولي در سطح بالا در کنکور سراسري؛ ورود به رشته پزشکي برايش تازه اول ماجرا است.
7 سال درس خواندن فشرده و سنگين و از سر گذراندن 3 آزمون جامع در طول اين سالها، 3سال طرح و سربازي، 4سال تخصص(در صورت قبولي در امتحان دستياري بدون وقفه و پاس کردن امتحانات ارتقا که در پايان هر سال تخصص گرفته مي شود) و 2 سال فوق تخصص تازه تو را تبديل به يکي از پزشکان اين مملکت مي کند.(به اينها کشيک هاي طاقت فرسا و حس اظطراب ناشي از احساس عدم توانايي در رفع مشکل بيماران يا مديريت بيماران اور‍ژانس و مسائلي از اين دست هم اضافه کنيد)
آنوقت تصور کنيد بعد از اين همه سال تلاش بي وقفه بايد دغدغه حقوق و مخارج ساده خانواده ات را داشته باشي..(باز خدا پدر دکتر لنکراني را بيامرزد که در زمان وزارتش طرح پزشک خانواده سر و ساماني يافت. تا قبل از آن که ...)
امتحان بورد و مسئله هيئت علمي شدن و .. که به کنار
تصور کن پس از اين همه سال درس خواندن همراهيان بيمار به عوامانه ترين شکل در مسائل کاملا علمي با تو بحث کنند. اين روزها هم که به لطف بعضي از پزشکان نابکار و رسانه هاي پرمدعا و فرهنگ نادرست؛ مردم راه و رسم شکايت کردن از پزشکان را خوب آموخته اند. زور دکتر عوض مي کنند و به راحتي پزشکان را متهم به بي سوادي مي کنند.
فقط مي خواستم نمونه هايي از مشکلات طرف مقابل را هم ذکر کنم تا يک طرفه به قاضي نرويد و در روز پزشک به جاي اين متن غيرمنصفانه(حتي اگر حقيقت داشته باشد) متن کارشناسي تري را جايگزين کنيد.
البته باز هم مي گويم آنچه نوشتم به معناي نفي مشکلات موجود در جامعه پزشکي و سيستم بهداشت و درمان کشور نيست ولي \"تمام مسئله اين نيست\". بايد به جاي انتقاد(بخوانيد اعتراض) صرف؛ فرهنگ سازي کنيد.
موفق باشيد. (213707)
 
كوروش
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۵:۲۰:۳۷
ضمن تبريك روز پزشك به كليه پزشكان و كادر پزشكي با وجدان در كشورمان



از اينكه جناب دكتر امامي خود را ملزم به اظهار نظر در اين باب ، خطاب به دكتر توكلي كرده اند به نوبة خود، از ايشان تشكر مي كنم.


سريال پرستاران را بيش از 70 درصد بينندگان سيما مي بينند. اين سريال، سريال خيالي و افسانه اي نيست بلكه در چارچوب روال جاري در بيمارستانهاي استراليا، در قسمتهاي مختلف داستانهايي به تصوير كشيده شده است.

انصافا خود كادر درماني نظر دهند كه رفتار پزشكي ، وجدان كاري و نوع برخورد كادر درماني در كشورمان، چند درصد با آنچه ما در سريال مي بينيم همخواني دارد؟!


يا اصلا مدعي مي شويم كه ما بسيار فراتر از آنان عمل مي كنيم؟
لطفا، پاس________________خ فقط؛ (213741)
 
دکتر
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۶:۰۰:۳۷
اقای توکلی
شماهم مثل احمدی نزاد نمیفهمید .......که این گونه برخورد مشگلات راحل نمی کند . (213754)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۷:۱۶:۳۵
با عرض تبريك به مناسبت روز پزشك و خسته نباشيد به همه آنها
ما در مديريت درماني مشكلات زيادي داريم. و شايد اين روز بهانه اي براي ياد آوري خاطرات تلخ همه ما شده است.
براي حمايت از مصرف كنندگان چند ساليست كه سازماني تشكيل شده بنام سازمان حمايت از مصرف كنندگان و چه تصميم نيكويست . اي كاش براي حمايت از حق و حقوق بيماران هم سازماني تشكيل مي شد.
اي كاش بر روند درمان بيماران بستري در آي سي يو و سي سي يو كسي نظارت مي كرد.
چرا در بعضي آي سي يو ها با مريض مثل يك مرده برخورد مي شود؟
چه كسي ناظر بر اين مسئله است.
رعايت حقوق بيمار پس كي؟
چرا نبايد بيماري كه به دليل نبود تخت خالي در آي سي يو به يك بيمارستان ديگر منتقل مي شود ( البته با رضايت شخصي ) پرونده و شرح حال كاملي داشته باشد تا مثلا در بيمارستان بعدي زمان گذاشتن لوله تنفسي را بدانند تا در زمان مقرر اقدام به تراكستومي نمايند. اگر بيمار دچار تنگي نفس شود چه كسي مسئول است ؟

اينها همه نمايانگر نبود نظارت بر حقوق بيمار است .......
شايد اگر سازماني براي حمايت ازحقوق بيماران بود با پيگيري نظارتي و قضائي آلان كمتر
پزشكان و كادر درماني متخلف را مي ديديم و اين گونه تر و خشك به پاي هم نمي سوخت.

اي كاش ........ (213772)
 
نوید خادمی
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۸:۵۵:۱۹
این مطالب را یکی از همین افراد دو و بر بیمار نوشته و احتمالا همان دختر بیمار. ما هم همین وضع را داشتیم. اصلا انگار همین وضع بود. تقلای کشنده برای نجات دادن یک عزیزتر از جان ولی با دستهای خالی و وجدانهای به خواب رفته! ولی وقتی پدر ما برعکس پدر این خانم از دنیا رفت بعد از این همه ضجه و سختی، دیگر حال نفس کشیدن هم نماند چه برسد به نوشتن!
اول بیمارستان امام را تجربه کردیم که مدام می گفتند پدرتان بد حال است ولی در icu تخت خالی نداریم. برید پارتی جور کنید!
بعد از امام نوبت بیمارستان فیروزگر رسید که آن از قبلی خیلی بدتر بود. دریغ از یک سلام گرم و یک روی خوش و البته این هم ICU پر نداشت!
و سوم به بیمارستان خصوصی تهرانپارس رسیدم. دو هفته در ICU و بعد پرواز.... همه این صحنه هایی که در بالا گفته شد برای ما هم عینا تکرار شد. غر زدن دکتر بیمارستان خصوصی از پذیرش بیمار. بدرفتار ها، بی وجدانی ها و حس اینکه هیچ کس نیست، هیچ کس
گاهی به خودم می گفتم مطمئنی خدایی هست! ولی او بود! (213802)
 
دكتر حميد م
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۸:۵۹:۰۸
اول معاينه و تشخيص بعد پرداخت ويزيت


دردم نهفته به ز طبیبان مّدعی
باشد که از خزانه غیبم دوا کنند (حافظ)

یکی از مهمترین وظایف هردولتی توجه به سلامت افراد جامعه است و لازم است براي تأمین سلامتی به اندازه کافی هزینه نماید. در حوزه تشخیص و درمان یکی از موارد بسیار مهم رابطه پزشک و بیمار است خصوصاً میزان وقتی که پزشک برای بیمار خود صرف می‌کند.
وزارت بهداشت اخیراً در توجیه افزایش تعرفه و ویزیت پزشکان این‌گونه مصوب نموده است که پزشک باید حداقل 15دقیقه جهت معاینه و تشخیص بیماری برای بیمار وقت بگذارد. طبق اصول صحيح جهاني، پزشک باید درشرایطی کاملاً آرام و بدون تنش با بیمار مواجه شود، تاریخچه بیماری را دقیقاً بگیرد، تمام صحبتهای بیمار را با حوصله گوش دهد، علائم بیماری را از او بپرسد، سپس به طور دقیق و سیستماتیک کلیه دستگاه‌های بدن خصوصاً دستگاه‌های مرتبط را معاینه کند. درهنگامی که بیمار را بررسی و معاینه می‌کند به تلفن جواب ندهد، افراد متفرقه به مطب وارد و خارج نشوند تا پزشک بتواند تمرکز لازم را داشته باشد. چون یکی از نکات بسیار اساسی در برخورد با هربیماری، تشخیص درست بیماری است که متأسفانه این بخش مهم از حلقه تشخیص، درمان و پیشگیری دچار نقص جدی است. وقتی که مرحله اول دچار اشکال باشد قطعاً مراحل بعدی تحقق پیدا نمی‌کنند. پزشک پس از معاینه دقیق درصورت لزوم آزمایشات پاراکلینیکی و تکمیلی را خواستار شود. درهر حال تاریخچه، علائم بالینی و معاینه از اصول اصلی در تشخیص بیماری محسوب می‌شوند که پزشک باید مقيد به رعایت آن‌ها باشد ولو اینکه تجربه زیادی هم داشته باشد زیرا هر بیمار طبیعت و ویژگی‌های خاص خود را دارد . این بخش مهم یعنی معاینه و تشخیص درحال حاضر با وقت بسیار کمی که پزشکان می‌گذارند فوق‌العاده کمرنگ شده است. آنچه در بالا در برخورد صحيح و علمي با بیمار توصیف شد در زمان حاضر بیشتر شبیه يك رویا می‌ماند یا در فیلم‌ها باید دید و یا در داستان‌ها شنید ! البته منظور بنده به هیچ‌وجه نادیده گرفتن تلاش‌ها و زحمات پزشکان محترم نمی‌باشد. انتقاد من به فرهنگ موجود در برخورد با بیمار و بیماری است. ممکن است این مسئله بعضی جاها تاحدی رعایت شود ولی عموماً رعایت نمی‌شود.
در بسیاری از درمانگاه‌ها چنانچه زمان‌سنجی شود میزان وقت‌گذاری پزشک برای بیمار بین 1 تا 3 دقیقه و یا به طور متوسط 2دقیقه می‌باشد. در این میان بیماران نقش تعیین کننده‌ای دارند و در ایجاد چنین فرهنگی مسئول هستند. بیماران نباید به راحتی تسلیم چنین شرایطی شوند.
براي اينكه فرهنگ صحيح ميزان وقت گذاري براي بيمار طبق مصوبه دولت عملي شود و جا بيفتد، پيشنهاد زير ارائه ميشود كه اگر مردم بخواهند مي‌توانند ان را اجرا كنند اين مهم نياز به عزم حدي دارد. آنچه كه در حال حاضر در مطب ها و درمانگاه ها اعم از دولتي و خصوصي مرسوم مي باشد اين است كه اول بيمار حق ويزيت را مي‌پردازد سپس به پزشك مراجعه مي‌كند و پزشك هم بر حسب حال و حوصله خود، تعداد بيماران در نوبت ومسائل متعدد ديگر براي بيمار وقت و انر‍‍ژي مي‌گذارد كه عموما بسيار كم است. اما پيشنهاد سارنده اين است كه اول بيمار نزد پزشك برود، تحت معاينه قرار گيرد، بيماري به طور صحيح تشخيص داده شود، بيمار از برخورد پزشك راضي باشد سپس ويزيت پرداخت شود. شايد يك راه بسيار موثر براي مبارزه با اين شيوه نادرست اين باشد كه بر اساس ميزان وقت گذاري پزشك، ويزيت پرداخت شود. يعني اگر پزشك به جاي 15 دقيقه وقت قانوني، 3 دقيقه براي بيمار وقت گذاشت، بيماريك پنجم حق ويزيت را پرداخت نمايد نه تمام آن را كه يك ظلم آشكار در حق بيمار است. اگر بيماران اين رويه درست را در جهت اجراي قانون در پيش بگيرند كار بسيار بزرگي براي خود و اصلاح جامعه پزشكي انجام خواهد شد.

يك شهروند شيرازي (213803)
 
میرحجت
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۹:۰۲:۲۰
حالا ممکنه مشکلی برای کسی پیش آمده باشه
این انصافه که در روز پزشک بی توجه به خدمات دهها پزشک مسئولیت پذیر و خدوم
این مسئله رو به رخشون بکشیم؟
من بسیار ناراحت شدم.
شما در روز مادر ویا پدر به یاد بعضی از نامادران و ناپدران میافتید و بکلی فداکاری میلیونها مادر و پدر رو فراموش و به چند نکته منفی فکر میکنید؟


یک پزشک (213804)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۱۹:۳۱:۳۷
لطفا به چند سوال من جواب دهید :

1-اینکه بیمارستان تخت خالی ندارد مسولش پزشک است؟
2-مسول حمل بیمار با برانکارد هم پزشک است؟
3-مسول اخلاقیات راننده امبولانس هم پزشک است؟
4-مسول بیمه بی سر و سامان کشور هم پزشک است؟
5-مسول هزینه بالای تخت icu و خرج بیمارستان هم پزشک است؟
6-ان زمان که ما تا خود صبح بیدار بوده و درس میخواندیم و ان زمان که 36 ساعت تمام (بدون اغراق 36 ساعت مداوم)سر پا بوده و برای همین بیماران میدویدیم و حرف میشنیدیم شما عزیزان که اکنون ردای قضاوت به تن کرده اید کجا تشریف داشتید؟
7-حقیقت این است که هیچ قشری زحمتکش تر از قشر پزشک نیست و هیچ پولی حلالتر از درامد پزشکی نیست که حقیقتا عرق جبین برای ان ریخته شده است.مشکل مردم مشکل بیمه و مشکل مدیریتی در سطح کلان است و شایسته نیست این مشکلات را به این قشر زحمتکش نسبت داد (213818)
 
پزشک
۱۳۸۸-۰۶-۰۱ ۲۳:۳۰:۳۴
مدتی پیش مقاله ای نوشته بودید در مورد دختری که در روستا از سرماخوردگی فوت کرده و مقایسه با ندا دختری که در درگیری ها کشته شد.
همان جواب دفعه قبل رو به شما میدهم که چاپ نکردید. فقط هشدار که مطالبتون داره احساسی میشه.
-------------------------------------------
اولا شرط انصاف این بود که در روز پزشک از پزشکانی تقدیر میکردید که همین الآن و تا دم صبح توی اورژانس ها و اتاق عمل های \"دولتی\" کشور بدون هیچ دستمزدی در حالی که گاهی تا 60 ساعت نه خواب داشتن نه غذا نه استراحت ... به مردم کمک میکنند بدون هیچ شکایتی.
از این 365 روز سال که 364 روز توی صدا و سیما و رسانه بی دلیل و بی دانش و آگاهی به قشر پزشک که گرچه همکار با سایر پرسنل بهداشتی هستند ولی کاملا متفاوت با بقیه هستند می تازند. و فراموش نکنید که مردم هر ایرادی از هر پرسنلی رو از چشم پزشک می بینند.
حالا شما مقاله رو تو یکی دیگه از این 364 روز چاپ میکردید و امروز رو منصف می بودید.
------------------------------------------------------
دوما در مورد مریضی که شما ذکر میکنید. چند نکته رو بهتون میگم.
1- اول اینکه اظهار نظر بیمار ها ناشی از استرس روحی بالایی هست که دارند ولی این اصلا تناسخی با نظر پزشک نداره. یعنی مثلا تشنج از نظر مادر یه بچه فوق العاده ترسناک هست ولی از نظر پزشک نیست. و برعکس ممکنه علامتی برای پزشک خیلی نگران کننده باشه ولی برای بیمار اینطور نباشه. بنابراین ممکنه اگر من مریض تشنجی داشته باشم همراه مریض ناراضی باشه که چرا من نگران نیستم و مثلا بی تفاوت هستم. البته این نفی کننده وظیفه پزشک برای آگاهی دادن به بیمار و همراهانش نیست
2- همیشه و در همه دنیا به گواهی مقالات متعدد, پزشکان با چالش تخصیص امکانات مواجه هستند. تعداد تخت های بخش های ویژه ما کم هست و گاهی ممکنه پزشک مجبور بشه به دلیلی که تخت خالی نداره مریضی رو امید کمتری بهش هست نخوابونه و یا حتی بین 2 مریض یکی رو انتخاب کنه.
3- ستاد هایی برای گرفتن پذیرش از بیمارستان های مختلف دولتی در بیمارستان های دولتی وجود داره. و انتقال بیمار و یا معرفی بیمار به بیمارستان خصوصی جرم هست. بنابراین گرچه احتمال اتفاق بالا بعید نیست ولی به همین سادگی هم نیست و ایشون در همون بیمارستان اگر نیاز واقعی داشتند و تخت خالی در هرکدوم از بیمارستان های شهر بود می تونستند از اون طریق اقدام کنند
6- ساختاری وجود داره به اسم نظام پزشکی. اگر واقعا مشکلی هست ایشون می تونه به اونجا شکایت کنه. این خیلی زشت هست که رسانه شما که اینقدر دم از قانون میزنه ساختار شکنی بکنه. بله اگر قصه فوق حقیقی بود و شکایت کرده بود و نتیجه نگرفته بود شاید کار شما درست بود
5- نکته آخر که به همون مسئله اول بر میگرده این هست که مریضی که در بالا اشاره کردید باید همون یک شب رو در بیمارستان دولتی می موند, احتیاجی به تخت ویژه احتمالا نداشته و فردا مرخص می شد چون برای مریضی با سکته مغزی کار بیشتری در بیمارستان نمیشه انجام داد مگر موارد خاص
--------------------------
تنت به ناز طبیبان گرفتار مباد (213861)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۳:۱۲:۳۷
با احترام به پزشكان مردمي و خدادوست
براي قسمت 4 بايداين ضرب المثل رو بگم كه متاسفانه چاقو دسته خودشه نمي بره (214369)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۱-۰۸ ۰۳:۱۱:۴۳
اره دوستمون گفتن چاقو دسته خودش رو نمیبره...
اما دیگه زیر میزی که همه گیر شده. حتی منم صد تمن صد تمن پول جمع قرض کردم تا هزینه زیر میزی3میلیون تومان اقا دکتره تامین بشه. الانم بیمارمون پهلومه. تو خونه اما خب اگه قیامتی بود که بدجور من یقه این مسولین ومسببین رو میگیرم. اگرم که نبود بگیرین تا یه جا گندش در بیاد و دارندارتون رو بگیرن همین پا پتیایی که اجبارا زیر میزی دادن . منجمله من.. (2769859) (alef-13)
 
Alavian
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۰:۰۹:۱۲
Dear friends,
Salam, may be one or two dr,s do this, but most od health care personnels are respected and they are works seriously in nights and days.
It is better to mention the other good activities.

Alavian SM
Prior Deputy for helath and now no reponsibility! (213874)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۰:۴۰:۰۰
انگار باید همه چیز برعکس باشه فوتبال که باید خصوصی باشه دولتیه خدمات درمانی که باید در یک حدی شامل حمایت دولت باشه خصوصیه اگه همین پزشک استخدام باشه و داروهای تولید داخل هم در اختیارش قرار بگیره وبیمه هم در یک سطح معقول همه افراد جامعه رو تحت پوشش قرار بده کلی از مشکلات پزشکی حل می شه حالا وزارت رفاه اعلام کرده همه بیمه هستند در صورتی که فکر می کنم شما باید فقیر بودنت اثبات بشه تا مجانی بیمه بشی یعنی حتما باید ملت فقیر وبی آبرو بشن خوب همه رو بیمه کنید دیگه این تحقیر ملت برای چیه از خدمات دندان پزشکی که دیگه نگو! (213885)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۰:۵۳:۰۲
حضرت امام صادق علیه‏السلام در حدیثی گهربار، مردمان را از سه گروه بی‏نیاز نمی‏داند، ایشان می‏فرماید: «اهل هیچ سرزمینی از وجود سه طایفه و گروه که در کار دنیا و آخرتشان به آنان پناه برده می‏شود، بی‏نیاز نیستند و اگر آن‏ها را نداشته باشند، بی‏بهره و سرگردان می‏شون: فقیه دانشمند پرهیزکار، زمامدار نیکوکارو مورد اطاعت، و پزشک ماهر و مورد اعتماد».
ایا شما با این مقاله در چنین روزی از جایگاه پزشکان دفاع نمودید
رو سخنم با معاون محترم سلامت است که از ماست که بر ماست این کشته سخنان ناسنجیده معاون سلامت پیشین و وزیر محترم رفاه است که اینگونه میشود آیا شده برای عموم مردم زحماتی که که تنها برای پزشک شدن باید کشید, تبین شده مردم می دانند که برای رسیدن به درجه فوق تخصصی باید حداقل 11 امتحان سراسری و مشکل را بد هند آیا می دانند که حداقل 20 سال از بهترین دوران عمرشان را بایدبا توجه به دوره تحصیلی و تعداتشان باید بگذرد تا بتوانند به عنوان یک پزشک فوق تخصص آزاد کار کنند مانند هر بشر دیگری برای زندگی بهتری تلاش کنند ایا میدانند از سال 4 پزشکی به بعد نه عیدی , نه تابستانی, نه جمعه ای, نه تغییر ساعت کاری , و نه روز و شبی برای این گروه معنایی ندارد؟
آیا می دانند کمبود پزسنل بیمارستانی کمبود تجهیزات پزشکی ,کمبود دارو , عدم پوشش مناسب بیمه وحمایت از گروه آسیب پذیر, کمبود تخت بستری ,سی سی یو ویا آی سی یو و خوابیدن بیماران بر برانکارد ربطی به پزشک ندارد و به سیستم ور شکسته بیمارستانی ما ربط دارد
آیا شده به مردم بگویید که هر چه در وزارت بهداشت از کمبود اعتبارات داد می زنید به خاطر اینکه تفکر کوتاه فکرانه هزینه بر بودن سلامت مطرح است داد شما به جایی نمی رسد
و تنها این وسط پزشکان و به مناسبت مختلف گروه های خدوم دیگر پزشکی مورد عتاب قرار می گیرند و عامل این همه مشکلات بهداشتی و درمانی کشور را بی وجدانی این گروه می دانند
وای بر ما اگر انصاف را کنار بگذاریم آیا هیچ یک از کار بران عز یز نشده که بیمار شوید و جویای درمان دردتان شده باشید و معالجه نشده باشید و حد اقل در دل خود از پزشک خود تشکر نکرده باشید
و سخن پایانیم به پزشکان محترم است چهره باز پزشک و خوش خلقی‏اش، نیمی از درمان است و زبان خوش او، دوای بیمار. پزشک بداخلاق، تحمّل شنیدن درد دل و سخنان بیمار را ندارد و به او فرصت سخن گفتن نمی‏دهد و این، باعث درمان ناموفق می‏شود، ولی نیک خلقی، هم باعث آرامش و راحتی پزشک است و هم بیمار او. امام علی علیه‏السلام در روایتی گهربار، از پزشک به عنوان رفیق نام برده و می‏فرماید: «به مانند پزشکی رفیق باش که دوا را آن‏جا و آن گونه‏ای قرار می‏دهد که مفید باشد». پس بر پزشک است که با نیک خلقی، در دل بیمار جا باز کند و خود را رفیق و همدم او بداند، تابیمار هم او را یار و دوست خود بداند و ازاو کمک بطلبد
.پزشک به اقتضای شغلش، همواره با اشخاص و افرادی روبه‏روست که در اثر بیماری و گرفتاری، صبر و طاقت از کف داده‏اند و ممکن است کم‏ترین برخورد تند و نامناسب، آنان را بشوراند.از این رو، کم‏تر حرفه‏ای است که به اندازه پزشکی، نیازمند بردباری و خویشتن داری باشد. پس بر پزشکان است که هم کلام با نبیّ مکرّم اسلام صلی‏الله‏علیه‏و‏آله دعا کنند: «خدایا! مرا با علم و دانش بی‏نیاز گردان، و با حلم و بردباری زینت ده».
روزتان مبارک (213886)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۱:۱۰:۴۵
برادر گرامی جناب آقای دکتر امامی
باسلام روز پزشک بر پزشکان واقعی مبارک باد جناب امامی از چه این گونه ناراحتی شما را چه شده نکند که شما هم بیمارستان خصوصی داری که در ابتدا از مردم پول می خواهد که ناراحت شده ای یا نکند که در این مملکت زندگی نمی کنی اگر وقت کردی وتوانستی از اتاق خنک وزیبایت (که حتما هم باید به اسپلت مجهز باشد ) دل بکنی به اطراف بیمارستان ها نگاهی بینداز تا متوجه درد مردم شوی (213891)
 
احمد
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۲:۱۳:۱۶
بسمه تعالی

واقعا از اینکه اینجوری روز پزشک رو تبریک گقتین ممنونم
حتی یه تبریک خشک و خالیم قبول ما بود

حداقل 2 تاشو باهم میزاشتین.پزشکا و پرستارارو موجوداتی وحشی معرفی کردید که جای ناخنشون روی بدن بیمار .داستانتون اینقدر غیر واقعیه که طرف نمیدونه پرستار اگه ناخنش بلند باشه اصلا نمیتونه کار کنه از خونگیری بگیر تا .. تازه اگه ام داشته باشه همون روز اول میشکنه

من دانشجوی پزشکی هستم الانم بخاطر درمان یه مریض سل .من هم آلوده شدم و 2 هفته اس که زمینگیر شدم و دارم انواع دارو هارو مصرف میکنم.من میخوام بدونم این کسی که اینجوری بیرحمانه به همه جامعه پزشکی حمله میکنه آیا جرات روبرو شدن با همچین مریضهایی رو داره؟
آیا جرات اینو داره که بره جلوی مریضی که تصادف کرده و هپاتیت بی داره و همه جاش پاره و خونیه براش کارای احیا انجام بده؟
نه برادر یا خواهر من.همه ما فقط بلدیم منم منم بکنیم .یه سر به اورزانس بیمارستان امام خمینی بزنید تا ببینید جوونای این مملکت تو بهترین سالای عمرشون تو وحشتناک ترین شرایط شب تا صبح چه جانفشانی میکنند.
اگه پزشک درمانتون کرد وظیفش بوده اما اگه نتونست همه چی نثارش میکنن
من یادمه یه شب یه مرد روستایی رو آوردن اورزانس که دستش رفته بود لای خرمن کوب و هم قطع شده بود و هم آش ولاش.جراح ارتوپد بعد 6 7 ساعت عمل تونست وصلش کنهو بعد اون 5 تا عمل دیگه انجام داداونم رایگان.همین عمل تو خارج 200 300 میلیون هزینشه.اما میدونید چی شد؟بعد چن ماه این مرده رفته بود شکایت کرده بود که انگشت کوچیکه من مثل قبل حرکت نمیکنه!

مملکت ما اینه
براتون متاسفم
ولی وجدانم راحته وقتی که تو دل شب درد یه بچه 2 ماهرو که نمیتونه حرف بزنه کم میکنم و اون با نگاهش از من تشکر میکنه همین برام بسه (213898)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۱:۱۰:۴۵
هر که به اندازه وجدانش در هر شغلی از خدا و طبیعت جواب پس می گیرد.

برای شما که از سخنانتون بر میاد دلسوز و باوجدان هستید آرزوی موفقیت می کنم.

از کمک به مردم هیچگاه دریغ نکنید.

من در دبیرستان رشته ام ریاضی بود و دانش آموز کوشا و موفقی بودم مادرم بسیار مایل بود من پزشکی بخونم ولی خدا رو شکر کردم که به این مسیر سخت پا نگذاشتم. الان از یکی از بهترین دانشگاههای کشور فارغ التحصیل مهندسی شدم.
ولی هنوز هم گاهی دیدن پزشکان متعهد و حتی غیر متعهد منو به فکر می اندازه که کاش پزشک حاذقی می شدم و به مردم بی شائبه خدمت می کردم ولی می دونم که سخته.

شما هدف بزرگی را انتخاب کردید همواره از خدا استمداد بطلبید و فقط با خدا معامله کنید مطمئن باشید پاسخ شایسته دریافت می کنید.

یکی از پزشکان اطفال که معروفن ولی من اسمشون رو یادم نیست می گفتند من همواره در زندگیم فقط به درمان بیمار فکر کردم ولی رزق و روزی بابرکت را خدا از جایی که فکر نمی کردم می رساند و می گفتند به شاگردانم همواره توصیه کردم در مورد یک بیمار اول به درمان فکر کنند و هزینه و ... برایشان مطرح نباشد.

روز پزشک را به شما و همکاران متعهد و با اخلاقتان تبریک گفته و از خدای منان توفیقات معنوی و مادی برایتان مسئلت دارم.

یک مهندس رایانه (213988)
 
مهندس الکترونیک
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۲:۳۸
تو ایران هستی؟ بیمارستان ایرانی دیدی؟ این افسانه در کدام کشور اتفاق افتاده.
این پزشک ها فکر میکنند فقط اونا درس میخوانند. بقیه دکترا و مهندسین رشته های دیگه شبها میخوابند صبح به آنها مدرک میدهند؟ هر درس و رشته ای زحمت داره. منت به بیمار داری؟ که زحمت کشیدی درس خوندی؟ حالا تاوانش را باید بیمار و همراهش بده. دستمزد دکترا کمه بقیه زیاده؟ ولی فرقش مردم فکر میکنند یک پزشک باید با وجدان تر از یک لوله کش باشه. اشتباه میکنند؟ ولی معمولا برعکسه. پنجاه سالمه. تو این مدت آنچه این بنده خدا نوشته یک چیز عادی برای من و اطرافیانم هست. همسایگانی را داشتم که به علت همین نحوه رفتار در یک بیمارستان در تجریش الان در بهشت زهرا مدفون شده. بیچاره بوده دستشم به جایی نرسیده. پدر بنده در 75 سالگی یک سکته جزیی کرده بود با همین نحو ترساندن چیزی نمانده بود به کشتن بدهند. فقط مشورت با یک دوست دکتر همکلاسی باعث شد علیرغم نظر خواهران و برادرم به خانه ببریم و بدست جراحی که میگفت اگر عمل نکنی مسیولیت فوت پدرت با توست ندادم و اکنون ده سال است سالم زندگی میکند. خواهرم داستان دیگری دارد که پس از تعویض سه دکتر معالج از مشهورترین فوف متخصصین که اگر نام ببرم حتما خواهید شناخت متوجه شدیم معالجه آنها فقط هزینه گزاف برای ما داشته و بیماریش همچنان پیش میرفته. چرا چون آقایان شانشان اجل از این بود بیمار ما را شخصا معالجه فرمایند و توسط زیر دستان بی تجربه شان معاینه و درمان میشد اما پول ویزیت آن آقای فوق تخصص مشهور را از ما میگرفتند.
بنده در این پنجاه سال عمر تنها دکتر باوجدانی که دیده ام دکتر قوامی در دزاشیب است. (214061)
 
پوراندخت
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۳:۵۰:۳۱
به اقای ناشناسی که از وضع پزشکی امریکا انچنان تعریف کرده بودند .اولا وضع پزشکی در امریکا انچنان که ایشان فرموده بودند نیست لاقل برای اکثر مردم که از ما بهترون نیستند ولی هر ماه صدها دلار برای بیمه درمانی باید پرداخت کنند در خانواده سه نفره ما هر ماه 1400 دلار باید برای بیمه پرداخت کنیم یکی از ما سه نفر بسیار بسیار جوان است وگرنه خدا میداند چه مقدار باید پرداخت میکردیم .هر سال در ماه زانویه بدون در نظر گرفتن وضع اقتصادی و اینکه ایا در امد مردم بالا رفته یا نه اتوماتیک وار حق بیمه اضافه میشود و بعد از نظر سنی هم دسته بندی کرده اند مثلا اگر کسی 29 ساله است وقتی سی سالش شد حق بیمه اش علاوه بر اضافه سالانه یک بارهم چون در گروه دیگر سنی قرار میگیرد باید اضافه شود که پدر مردم را در می اورد در هر ویزیت دکتر یا ازمایش و هر گونه کارهای ازمایشگاهی و عکسبرداری وغیره هم باید پول داد .مهمتر از همه به دکترها گفته اند که هر بیمار را در چند دقیقه باید در مطلب کارش را رسیدگی کنند .نقریبا مانند مک دوناد فست ویزیت است که من خودم در این مورد با دکتر ها جنگ و دعوای فراوان داشته ام .در امریکا انسانها از نظر بیمه های درمانی فقط یک شماره هستند همان شماره روی کارت بیمه انها .من شکر خدا هنوز کارم به بیمارستان وبستری شدن نرسیده ولی در امار منتشر شده در خود امریکا در سال هزاران هزار نفر در اثر سهل انگاری دکترها و بیمارستانها جان خود را از دست میدهند ..دختر سی ساله ایرانی را که من میدانم بعد از عمل به دلیل دیر رساندن اکسیزن به او برای همیشه بیک تکه گوشت بی حرکت تبدیل کردند خانمی دیگر را که سزارین کرده بود و این مطلب را هم به دکتر گوشزد کرده بود که هنگامیکه میخواهند عمل لیزی بر او انجام دهند مرافب سزارین شدن ایشان باشند که بسیار خطر افرین میتوانست باشد که شد دکتر بی توجه به این مسئله درست همان قسمت سزارین شده را زیر لیزر برد و همین موحب مرگ ان زن جوان ایرانی که خواهر دوست من بود شد .بنابراین نیائیم و از این مشگلات پزشکی که در امریکا هست یک بهشت و رویا درست کنیم بخدا در این جا یک ذره وجدان پزشکی وجود ندارد و تمام انها به شکل یک تجارت به ان نگاه میکنند تجارت با جان و حتی مال انسانها باز اگر در ایران چهارتا پزشک با خدا و با وجدان وجود دارند که قصد خدمت به خلق خدا را دارند در این جا چنین چیزی وجود ندارد ان دکترهائی که به انها اشاره شد شاید کسانی هستند که در امریکا بوده و در این جا پزشک شده اند و فرهنگ غیر انسانی این جا را گرفته اند و به ایران اورده اند من درود میفرستم به پزشکان انساندوست وخیر ایران که میدانم در ایران هستند ولی در امریکا فرقی ندارد که شما در تجارت وشرکت های نفت و گاز کار می کنید یا در شرکت های بیمه پزشک هستید مسئله فقط تجارت و کسب پول است و انسانها بیش از شماره ای نیستند شماره روی کارت بیمه درمانبشان .انها هم که بیمه ندارند که خداوند رحم به انها بکند امیدوارم که اوباما موفق شود این بیمه درمانی در امریکا را همگانی کند که کاری بس بزرگ کرده البته من شک دارم که بتواند چو ن جمهوریخواهان چوب و چماق را بر علیه این کار انسانی او برداشته اند و به انواع دروغ ها متوسل شده اند تا افراد نا اگاه امریکا را گول بزنند و بترسانند .. (213907)
 
mohammad
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۴:۲۷:۱۸
واقعا اینطوری هست.2 سال پیش من هم با مشکلی شبیه این روبرو شدم .میتوانم تا پول به حساب نریزی ازعمل خبری نیست. ضمن اینکه در صحبت کردن با دکتر هم باید مراقب بود صدا از 10 دسی بل هم بالاتر نره که دکتر تازه از خواب بیدار شده.البته این وسط دکتر با انصاف که فقط نگاهش به پولت نباشه هم پیدا میشه. (213910)
 
سینا صفوی
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۵:۱۳:۰۶
با عرض احترام به پزشکانی که به راستی پزشک اند.

همه ما می توانیم تفاوت پزشکی که پزشک است را کسی که کاسب است تشخیص دهیم.
دوستانی که به دفاع از جامعه پزشکی برخواسته اند یعنی از تکبر لبالب شده در تشت گود منیت بسیاری از ایشان بی خبراند؟
بله ما هم می دانیم که خیلی سخت است که سالها درس بخوانی و بعد در راهروهای بیمارستانهای کثیف شبهای متمادی کشیک بدهی.
خیلی سخت است که پس از سالها سختی برای هر بیمار فقیر و کثیفی که از تویی که به زور چشمانت را باز نگه داشته ای توقع داشته باشد... و خیلی چیزهای دیگر که جای گفتنش نیست.
ولی پزشک شدن با تمامی شغلهای دیگر تفاوت دارد. پزشکی دمیدن دوباره حیات است در کالبد انسان. پزشکی تنها یک شغل نیست. پا در کفش خدایی کردن است و خدا منشی می طلبد که دوستان باید قبول کنند بدنه این جامعه پزشکی که مردم ما شاهد آنند از میان هزاران صفت فقط از یک صفت خدایی بهره مندند که آن هم تکبر است که فقط و فقط مختص خود خداست! و لاغیر...

متاسفانه هر چه بیاییم دفاع کنیم مردم ما هر یک صحنه هایی در زندگی از این جامعه دیده اند که جایی برای دفاع در ذهنشان باقی نمی گذارد.

باور داریم که پزشکان بزرگی در این آب و خاک بوده اند که همه چیزشان و هست و نیستشان را وقف مردم کرده اند و جلوه های خداییشان آنها را حتی پس از مرگ جاودانه کرده است.
ولی آیا باز هم قبول داریم که تعدادشان شاید به سختی تنها از انگشتان دو دست تجاوز کند؟
چرا وقتی حکایت یکی از ایشان به صورت فیلم در می آید برای مردم باورش سخت است و حداقل مقایسه اش با آنچه در جامعه می بینند آنها را دست نیافتنی می کند؟
آیا غیر از عملکرد کاسبکارانه عمده کسانی است که می باید پا در رکاب ربوبیت می کردند ولی دریغ که آنچه از ایشان می شنویم باورمان را به اسفل سافلینشان بیشتر می کند؟


روز پزشک بر پزشکان مبارک باد! (213913)
 
حسین انتشاریون
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۵:۵۳:۳۱
این وبلاگی که شما به عنوان منبعتان ذکر کرده اید یک وبلاگ داستانی است و نویسنده وبلاگ این متن را به عنوان یک داستان ۀنجا گذاشته است.
واقعیت این است که مشکلات زیادی کشور ما در امر درمان وجود دارد ولی این دلیل نمیشود که یک داستان را به عنوان یک خبر مطرح کنید (213916)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۶:۱۶:۳۳
مشكل ما نداشتن نگاه استراتژيك در مورد اغلب موارد زندگيمان است مثلا هيچوقت به اين فكر نكرديم اين بچه پولدارهايي را كه دكتر مي كنيم اساسا ارزشي براي كسي غير از خودشان غائل هستند يا نه ؟
مسلما نه
پس اشتباه از سيستمبي حساب و كتاب ماست نه از دكتر و پرستار باز دكترها كه خوبن ، شما كدوم كشور رو ديدين كه معلماشون توي كلاس ضد نظام حاكم صحبت كنن كه اينجا داره همه گير مي شه ، ان شاءالله يه روزي سر عقل مي يايم ولي كي آقاياني مثل توكلي عوض گير دادن به رئيس جمهور به فكر طرح و ايده براي اصلاح كشور ميفتن خدا مي دونه

لطفا منتشر كنيد (213918)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۶:۳۸:۰۴
من ساکن جنوب شهر تهرانم اگر کسی منکر اوضاع است لطف کنه صبح قبل از اذان بیاد پشت در بیمارستان ایتالله کاشانی و ببینه چقدر آدم تو صفند که مجبور نشن با پرداخت حق ویزیت همون پزشک رو در بالای تهران ملاقات کنند بنده سه بار برای یکی از پزشکان گوارش این بیمارستان صبح اول وقت حاضر شدم اما باز مجبور شدم مادرم را با طی مسافت طولانی به مطب پزشک عزیز ببرم البته ناگفته نماند که برخورد برخی از آنها در مطب بسیار بهتر از بیمارستان دولتیست که شاید از اثرات 15000تومان حق ویزیت باشد! (213921)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۶:۵۴
عزیزه من وقتی سلمانی نفری 5000 تومان میگیره ! 15000 تومان برای سلامتیت فکر نکنم زیاد باشه ؟ (214114)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۹:۴۴:۱۹
وقتی پیتزارو که سم خالصه دونهای 6 7 هزار تومن نوش جان میکنی پول مشکلی نداره اما وقتی به دکتر میرسه چون به قول خودت 2 3 تا خط مینویسه پس بیشتر از هزار تومن نمیارزه؟نه؟ (214324)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۹:۳۰:۴۷
آقای دکتر امامی
به حضرت عباس قسم در غیاب من وقتی که پدرم را برای درمان زخم معده به یکی از بیمارستانهای دولتی شیراز برده بودند با کمال ناباوری پدرم فوت کرد.چند ماه بعد یکی از پرستاران به من گفت که پدرت را در اختیار دانشجویان قرار داده بودند برای اندوسکوپی و بدلیل اندوسکوپی معده مجددا خونریزی کرده و پدرت فوت شد.خدا عزیزانشون رو ازشون بگیره . (213952)
 
م
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۰۹:۵۰:۵۰
جناب معاون وزیر محترم
بر کسی پوشیده نیست که درجامعه پزشکی ما هستند مردان وزنان شریفی که بدون کوچکترین چشم داشتی نهایت سعی وکوشش خود را در جهت بهبود بیماران انجام می دهند حقیر خود در سال 83 شاهد خدمات پزشکان محترم بیمارستان توحید سنندج در احیای قلبی مادر مرحومم بودم وخود از پشت پنجره CCUکه در دامنه کوهی مشرف بر بیمارستان است شاهد ساعتها زحمت کادر شریف آن بخش در بازگرداندن حیات به مادر پیرم بودم که تا آخر عمرم دعا گو وقدر دان زحمات آنان هستم هرچند مادرم همانشب به رحمت حق پیوستند اما دوست خوب من علت مرگ مادر من ندانم کاری پزشک وکادر پزشکی بیمارستان کامیاران بود نه چیز دیگر واین موضوع بر کسی پوشیده نبود مضافا\" اینکه جناب معاون عزیز اگر شده شما نیز در نقش بیمار که انشاا... اینگونه نباشید سری به بیمارستانهای کرمانشاه بزنید بیمارستان طالقانی ، امام رضا، بیمارستان آمام علی و......بعد متوجه درد ملت زجر کشیده هموطنت خواهید شد در ضمن فراموش نفرمائید اگر شده به عنوان کسی که احتیاج به عمل جراحی دارید نیز به پزشکان محترم مراجعه نمائید تا بدانید حدیث درد مندی ملت بیچاره کشورت در تامین مخارج رسمی وغیر رسمی درمان را! (213962)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۰:۴۰
سایت الف هر روز موضوع تازه ای را انتخاب می کند و بوسیله آن برسر ملت ایران می زند ! ترسیم فضای سیاه از جامعه در دستور کار سایت الف است .

انشالله مسئولین این سایت در همین مشکلات سیاهی که ترسیم می کنند خودشان گرفتار شوند ! (213968)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۰:۴۷:۰۲
پارسال جهت بچه نارسم در بیمارستان کسری که بستری بود دکتر معالج درخواست خرید یک آمپول کرد که از هلال احمر با مبلغ 250 هزار خریدم روز بعد دوباره درخواست خرید دوباره آمپول را کردند که ایندفعه هلال احمر درخواست 500 هزار تومان جهت خرید همان آمپول را کرد جالب است در عرض 24 ساعت قیمت آمپول ریه بچه در یک مرکز دولتی 2 برابر می شود (213973)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۹:۳۴:۱۷
خوب این تقصیر پزشک است یا سیستم درمانی دولت؟ (214310)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۱:۰۲:۳۳
هر گاه ایرانی را دیدید که از چیزی راضی و سپاسگزار باشد به ایرانی بودن او شک کنید .همه انگار از همه کس و همه چیز شاکی وطلبکار هستیم فکر کنم حتی خداوند هم نمیتواند ما را راضی کند خوبیها و سرویسهائی هم که در اختیار ما گذاشته میشود را هم اصلا نمی بینیم یک بار نشد کسی از چیزی و از کسی راضی و ممنون باشد کور خوبیها و چهار چشم برای نارسائی ها داریم چرا ما اینگونه هستیم فقط خدا میداند دوستی تازگی از ایران امده بود میگفت برای جشن تولد امام زمان تمام شهر تهران را پر از لیوانها پلاستیکی و کا غذ و اشغال کرده بودند انگار نه انگار که این کشور ماست مانند خانه خودمان ما هم باید در بهبود ان کوشا باشیم در تمیز نگاهداشتن ان همکاری کنیم لاقل فکر ان کارگر بینوای شهرداری باشیم که کار سخت او را دو چندان نکنیم دلسوزی برای کشورمان نمی کنیم بعد هم از زمین و زمان طلب کاریم در امریکا اگر شما در اتوبان کوچکترین چیزی را به اندازید شما را 1000 دلار جریمه میکنند وخود مردم هم هرگز چیزی را در خیابان نمی اندازند چون انرا از خود میدانند در ایران پزشکانی هستند که چند روز در هفته به محله های کم در امد میروند و رایگان و شاید با یک مبلغ بسیار کم به مردم خدمت میکنند کسی از این عزیزان نام نمی برد قدر دانی نمیکند چرا چون ما فقط ساخته شده ایم برای دیدن نا رسائی ها و کمبودها و خودمان هم برای بهبود هیچ کاری همکاری نمیکنیم .ما همواره یک ملت طلبکار از خودمان هستیم .اگر تو ایرانی را دیدی که از چیز راضی است تو بیگانه خوانش نخوان هم وطن !؟ (213980)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۵:۱۵
يك عدد از دندانهاي همسرم خراب بود رفتيم پيش پزشك
لطف كنيد برخورد را ببينيد
تا ديد گفت اوه اوه اوه حالا حالا حا بايد بيايي اينجا
رنگ از همسرم پريد هم به خاطر خرجش هم به خاطر دردش
دو نوبت رفتيم
در نوبت سوم كه مرحله اخر بود بد قولي به علت مسافرت نتوانستيم درمطب حاضر شويم
لطف كنيد مجددا برخورد را ببنيد (البته منشي دكتر)
الو مطب دكتر
بفرماييد
لطف كنيد وقتي جديد بدهيد شنبه تماس بگيريد
شنبه
الو خلاصه وقتي براي ده روز اينده گرفتيم بعد سئوال كرديم
ببحشيد اين زمان زياد موردي براي ادامه كار نيست واسيبي به دندان نميرساند
جواب % من نميدانم ميخواستي زود بيايي احتمال دارد چرك هم بكند وحيلي احتمال ديگر
مجددا رنگ از رخصار همسرم پريد
به دكتر زنگ زدم واز ايشان صلاح مشورت كردم ايشان هم گفت
بهتر است مراحل كار به تدريج ودر زماني كوتاه انجام شود
اما ميبيني كه وقت ندارم
من در اين 40 سال عمر كه از خدا گرفتم نديدم دكتري (دكترايي كه من مجبورم بروم
حدمتشان)موارد روانشناسي واحترام به بيمار را درست انجام دهد
بابا تا ما مريضا نباشيم دكتر كجاست (214064)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۸:۴۲
این مشکلات گفته شده نشانه ضعف پزشکان است یا کمبود تخت و امکانات وپرستار؟که ناشی از ضعف دولت و مجلسیانی چون آقای توکلی است که سمت دکتری را هم به یدک میکشند! (214067)
 
`پزشك
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۲:۴۰:۵۸
نويسنده محترم نوشته شما مثل اين است كه تمام پيامبران را ايراد بگيري وانكار كني كه مثلا چرا حضرن نوح پسر انچناني داشته .آيا در قشر شما از اينها چند نفر وجود دارد ؟
ضمنا وقتي دولت موضوع سلامت را تجاري ميكند و قانون خود كفايي بيمارستانها را تصويب مي كند و برا ي فوتبال(كه يك سرگرمي است) حاضر است ميلياردها صرف كند اما مقوله سلامت را به حال خود رها ميكند و از كمبود منابع دم مي زند غير از اين انتظار داريد؟
در اسلام اصل براين است كه طبيب در ازاي طبابت از مريض چيزي طلب نكند و حكمت اسلامي زندگي او را در خور شان تامين كند تا او با فراغ بال به طبابت بپردازدآيا براستي چنين است يا اينكه از سلامت مقوله اقتصادي درست كرده اند و مردم را رودروي طبيبان قرار داده اند؟ (214068)
 
`پيام
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۲:۵۲:۰۷
اقاي توكلي در زمان جنگ هم همين وجدانهاي مرده در شبانه روز16 ساعت در بيماستانهاي صحرايي عمل ميكردند و درپشت صحنه هم شب و روز نداشتند چرا ان موقع همين مقالات را نوش جونشون نفرموديد اصلا نويسنده محترم اين ....كجا تشريف داشتند؟ (214072)
 
سید مهدی تقوی
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۸:۰۷
من پزشکم اما قصد دفاع از پزشکان راندارم چرا که معتقدم اگر واقعا این طبقه قابل دفاع باشند ،زمانه خود از آنها دفاع خواهد کرد ،اگرچه جدا معتقدم هستند کسانی که بدلیل آنکه واقعا توانائی ولیاقتهای لازم برای بدست آوردن پزشکی رانداشته اند باعث افت جایگاه پزشکی شده اند اما سوالاتی از نوسنده محترم دارم که خواهشندم در صورت اامکان پاسخ دهند ، نکته اول اینکه من با سناریو توصیفی خیلی مخالف نیستم اما از شما سوال میکنم که با فرض پول پرستی پزشکان آیا بهتر نیست که بیماری که مدت طولانی قرار است در بیمارستان بماند ،حفظ شود ،دوم آنکه من در بسیاری از مسائل دیگر اجتماعی سایه پرستش مادیات رادیده ام وچه بسا بعلت پزشک بودن بارها مجبور شده ام هزینه ای بیش از مقادیر نرمال جامعه پرداخت کنم آیا از خود سوا ل کرده ایم که برماچه گذ شته است ،نویسنده محترم قطعااز من نخواهند رنجیداگر از ایشان سوال کنم آیا در تمام ارکان اجتماع وظائف دقیق وکامل انجام میشود واگر پاسخ منفی چر صرفا از پزشکان که جزئی از جامعه اند این انتظارمیرود،وسوال آخر اینکه آیا از تفکرات مردم نسبت به پزشکانی که منصفانه بابیماران برخورد میکنند ،این را من میدانم چون خودم مدتی دریکی از مساجد به کار ویزیت رایگان بیماران مشغول بوده ام وشاهد دیگر آنکه بسیاری از مردم حاضر نیستند بیماریهای ساده وقابل درمان در سطح اول توسط پزشکان خانواده درمان شود چرا که معتقدند پزشکی که ویزیتش ارزان است پزشک خوبی نیست ، کوتاه سخن سخن آنکه بنیان های بسیاری نیاز به ترمیم دارند تا به دنبال آن
وضعیت پزشکی نیز سامان یابد کهشاید قسمتی از آن تغییر نگرش نمایندگان ملت به مقوله سلامت میباشد.وسخن اخر با جناب آقای دکتر رضوی پزشکی ما بیش از آنکه نیازمند دفاع در فضای مجازی باشد نیازمند تغییر نگرش مدیریتی است. (214117)
 
پرسشگر
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۰:۲۹:۰۳
آیا گردانندگان این سایت هدفی جز سرخورده کردن و رنجاندن قشر تحصیلکرده و فرهیخته و فرار ی دادن مغزها دارند؟ و آیا اینها آب به آسیاب ریختن بیگانگان نیست؟
خدا انشاا... همه را هدایت فرماید. (214332)
 
soodeh
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۲:۵۷
لطف کنید به بیمارستان شهدای تجریش اگر اسمش را درست بگویم حد فاصل میدان تجریش تا میدان قدس سر بزنید ببینید
راننده اتوبوس مدرسه ما که در تصادف به شدت اسیب دیده بود را با اورژانس به انجا بردند از صبح تا شب هیچ کاری برای او نکردند و فقط یک پرستار با باند خالی حتی بدون مواد ضد عفونی کننده زخمهای او را که بعضا تا استخوانش هم رسیده بود پانسمان کرد او که از درد به خود می نالید حتی یک سرم هم به او وصل نبود چون این راننده خانواده ای نداشت ما از هزینه شخصی خودمان او را به بیمارستان خصوصی بردیم همان شب زخمهایش با مواد صد عفونی کننده تمیز شد و سنگ و خاکی که از صبح لای زخمهایش بود در اورده شد و همان شبانه دو پزشک بالای سرش امدند و او را که از ناحیه های مختلفی از درون پارگی های شدید داشت عمل کردند و تا یک ماه در ای سی یو بستری بود اگر ما او را ان شب از ان بیمارستان بیرون نمی اوردیم حتما عمرش تا صبح هم دوام نمی اورد چون انها حتی زحمت پذیرش او را نکشیده بودند و او همان وسط روی یک برانکارد افتاده بود در حالیکه پلیس و امبولانس قبل از اعزامش به ان بیمارستان هماهنگی های لازم را انجام داده بودند این ماجرا که برای ما حدود 15 میلیون تومان در سه سال پیش هزینه برداشت در حالیکه فقط به دلیل حس انسان دوستی این کار را انجام دادیم و هیچ وظیفه و نسبتی با ایشان نداشتیم حالا اگر ما این کار را نمی کردیم این جان انسانها هست که از نظر جامعه پزشکی ما بسیار اسان باید به تاراج گذاشته شود برای موارد بسیار ساده تر هم خود من یک بار دستم پارگی شدید داشت و نیاز به بخیه داشت یک انترن بالای سرم امد و بدون بی حسی بخیه زد می خواهم بدانم این از وجدان کاری است تازه انترن هایی هم وجود دارند که بدون نظارت پزشک وقتی می خواهند بی حس کنند چندین امپول بی حسی می زنند چون جای دقیق عصب را نمی دانند این احادثه برای همسرم که می خواست ناخن پایش را بکشد اتفاق افتاد و اینها اصلا دور از دسترس نیست که نیازی به اثبات داشته باشد چه کسی می خواهد جوابگوی اینها باشد انقدر اوضاع درمان افتضاح است که من با اینکه بیماری های بسیاری دارم اصلا جرات نمی کنم به دکتر بروم چون وقتی می رویم از یک نگاه بالا انگار خودشان همه چیز را بسیار زیاد می فهمند نگاه می کنند و فقط برای حلال شدن مبلغی که می گیرند یک نسخه با یک عالم دارو می نویسند که چون ادم می فهمد که انها اصلا بیماری را درست تشخیص نداده اند جرات استفاده از داروها را هم نمی کند این وضعیت بسیار جدی است اقای رئیس جمهور هم بجای اینکه تعداد مراکز درمانی را زیاد کند که هر خانمی ماهی یکبار چکاپ شود اول این مراکز را سامان دهد که بتوانیم در هر ده سال یکبار بیماری هایی که مطمئن هستیم در وجودمان هست را درمان کنیم بعد برویم ماهی یکبار چکاپ کنیم این مشکل فقط برای بیمارستانها نیست برای مطب ها که به قول معروف قیمت خون پدرشان را هم می گیرند صدق می کند من برای یک مریضی مشخص به 15 دکتر بسیار بسیار معروف و شماره یک در کل سطح کشور مراجعه کردم و درست 15 تشخیص متفاوت و 15 نسخه متفاوت و درست ضد هم دادند که خدا رحم کرد من از انها استفاده نکردم والا معلوم نبود چه بلایی سرم می امد این وضع باید اول در مراکز دانشگاهی درست شود که دانشجویان از این قیف سر تنگ به راحتی بیرون نیایند و با علم و اگاهی زیاد و مطالعه مدرک بگیرند و در ضمن بعد از مدرک گرفتن هم کتابها را نبندند و نگذارند در انباری و اقلا سالی یکبار خودشان معلوماتشان را چکاپ کنند (214142)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۳:۰۳
جناب آقاي توكلي دستتان را مي‌بوسم و به جرأت شما آفرين مي‌‌گويم. تا به حال رسانه‌اي نبود كه درد ما را بنويسد. اينكه هر بار مراجعه به درمانگاه و بيمارستان مساوي است با جريحه دار شدن غرور و حيثيت انساني ما. اينكه هيچ پايگاه و مرجع مطمئني براي شكايت كردن نداريم. اينكه نظام درماني در ايران از اساس بر پايه توهين و تحقير بيمار بنا شده است.
مردم ما مجبورند علاوه بر تحمل درد و مشقت بيماري، رفتار ظالمانه كادر بيمارستان و درمانگاه و... را هم تحمل كنند. چرا كه چاره‌اي ندارند. چرا كه مسئولان هرگز از اين رفتار مطلع نمي‌شوند. چون اگر گذرشان به بيمارستان خورد، همه در برخورد با آنها يكباره مؤدب و وظيفه‌شناس مي‌شوند!
امسال بخاطر رفتار غير انساني يك پرستار، طفل شيرخواره من تا مدتها رنج كشيد. هرگز صورت معصوم و نزار او را فراموش نمي‌كنم و هميشه به اين پرستار لعنت مي‌فرستم.
اگر به مراكز درماني تشريف برده باشيد اولين منظره‌اي كه جلب نظر مي‌كند اين است: عده‌اي از خانمها و آقايون كادر پزشكي كه وظيفه رسيدگي به بيماران را دارند، دوره هم جمع شده‌اند و گپ مي‌زنند. اگر در اين بين صدايشان بزني مثل اين است كه گناه بزرگي مرتكب شده‌ باشي! آنچنان با غيض از جايشان بلند مي‌شوند و آنچنان با خشونت كارتان را انجام مي‌دهند كه ديگر هوس نكني از آنها براي انجام وظايفشان درخواست كني.
عده‌اي ديگر هم هستند كه هميشه و در هر ساعتي آنها را ببيني شل و وارفته‌اند!
سلامي اگر بكني جواب نمي‌دهند. پاهايشان را روي زمين مي‌كشند و راه مي روند!
پزشكان هم كه در برج عاج نشسته‌اند. در برخورد با آنها حق نداري سئوال كني! چون اساساً‌ بيمار حق ندارد درباره بيماري‌اش چيزي بداند. چون آقاي دكتر مكدر مي‌شوند! با بي‌حالي چند سئوال مي‌كند و در نهايت بد خطي يك نسخه‌ مي‌نويسد.
اگر ما در برخوردهاي روزمره براي كسي با چنين خطي چيزي بنويسيم حتماً‌ توهين تلقي مي‌شود. اما پزشكان مصونيت دارند!
در مراكز درماني ما هيچ جايي براي تسكين روحي بيماران، راهنمايي آنها و كمك به آنهايي كه «همراه» ندارند وجود ندارد.
غير انساني ترين وضعي كه قابل تصور است! هر مركز درماني ما يك شكنجه‌گاه است.
اينها متأسفانه در هيچ رسانه‌اي آنچنان كه هست منعكس نمي‌شود زيرا براي سياسيون ما «مردم» و رنجهاي آنها اهميت ندارد. آنچه اهميت دارد جناح بازي‌هاي خودشان است. (214173)
 
سلام
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۱:۰۱
وآنگاه خداوند پزشك را انسان آفريد:
اين همه نفرت و اين همه عشق در اجتماع نسبت به شغل پزشكي عجيب هست و عجيب نيست.همه ميدانند در ايران پزشكي سخت ترين و پر دردسرترين رشته تحصيلي دانشگاهي چه قبل از ورود به دانشگاه و چه پس از آن است، همه مي دانند زحمات اين رشته تمام شدني نيست ،همه ميدانند وضعيت مالي پزشكان در اين عصر فاجعه است ، همه بي مهري همه و سبقت گرفتن براي توهين و افترا به پزشكان را مي دانند و همه آرزوي پزشك شدن خود و فرزندانشان براي تبديل شدن به اين غول بي وجداني را مي شناسند. از قديم الايام نفرت از غني و افراد مقتدر در ايران رسم بوده و خواهد بود چه خدمت از او ببينند چه خيانت. ولي عزيزان درجائي ودر مملكتي پزشكان مورد اين همه حمله وهجمه قرار ميگيرند كه هيچ سيستم اجرائي ،يا فرد حقيقي يا حقوقي به وظيفه خود در هيچ سيستم دولتي يا خصوصي عمل نمي نمايد ،حقوق پزشك در ايران با حقوق يك كارگر ساده يا كارمند دون پايه برابري ميكند ودر همين مملكت مثلا كارشناس فلان رشته آبكي و تشريفاتي كه هر كسي قادر به كسب مدرك آن است از حقوق و پشتيباني وحق تعرفه گذاري كلان برخوردار است و همين مردم كوچه وخيابان با لبخند و از سر رضايت نسبت به پرداخت آن اقدام نموده اما حق پزشك همان كه حتي با اخلاق بد با جانشان سروكار دارد برايشان قلوه سنگي است در گلو.آيا ميدانيد در آمريكا حقوق يك پزشك عمومي در سال بالاي 120000 دلار است كه از حقوق دندانپزشك ، خلبان (به دليل اهميت شغلي)و... در آمريكا بالاتر است؟
اين همه تعارض قابل توجه تمام كساني است كه همچنان اصرار دارند فرزندان دلبند وتيز هوششان درآينده پزشك شوند! زينهار كه ستو نهاي بنا شده بر نفرت و آرزو در همين بحث هاي فوق هم قابل مشاهده است!پس پزشكان ناعزيز روزتان مبارك نباد! (214198)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۳:۰۶
من پدربزرگ پیری دارم که هر چند وقت یک بار نیاز به بیمارستان پیدا می کند، مشکل مالی ندارم ولی همواره در بیمارستان های خصوصی شاهد نحوه کار اورژانس بوده ام، در این بیمارستان ها از بیماران اورژانسی که عموما سکته قلبی کرده بودند هیچ پولی دریافت نمی شد و عملیات احیا و بستری در آی سی یو سریعا انجام می شود و بعد که طرف به حال عادی برگشت خوب یا باید پول پرداخت کند یا بیمار را بخ بیمارستان دولتی ببرد. پول را هم نقد می گیرند و به حساب واریز نمی شود.
مشکلی هم که هست این است که چون اورژانس 115 نمی تواند جلوی بند و بست کارکنانش با بیمارستان های خصوصی زرا بگیرد همه آمبولانس ها مجبورند بیمار را به بیمارستان های دولتی ببرند که البته اول از طریق بیسیم از داشتن جا مطمئن می شوند.

برای سایت الف هم متاسفم که به خاطر خوشامد عوام با انتشار داستانی که نمی داند واقعی است یا نه کادر پزشکی کشور را رنجاند. (214199)
 
رضا
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۱۷:۵۸:۰۰
سلام اقای توکلی
خیلی بی انصافی برادر . قابل توجه شما و دوست خیال پردازتان که احتمالا بخاطر هزینه بالای icu خصوصی ناراحتیشو سر ما در بیاره ؟ بیمارستان هم مال یه پولداری مانند شماست چه ربطی به پزشک داره ؟سما خیلی ؟یادمه جهت اطلاع خانواده ای از وضع فرزند Hiv+ (ایدزی)به اونا زنگ زدم گفتن ماهمچی فرزندی نداریم دوسال پیش مرده ؟ این محبت پدرومادر ؟ اما این واقعیت دردناک را بدونین که دوست من بخاطر پانسمان ومراقبت از اون سوزن الوده به دستش رفت وایدز........... خیلی ممنون دستتون درد نکنه.شما حاضرید برا ارایش 50-100000تومان بدین ولی ویزیت3000تومانی مادرتون شما کلافه می کنه وای به حال ما؟ به کجا میرویم ممنون از هدیه روزگار احمدی نجادی این رسمو اون بنا نهاد (214274)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۲:۰۸:۰۲
به نظر من این رفتارها چیز عجیبی نیست و فقط هم مخصوص پرشکان نیست در هر بخشی از جامعه نگاه کنیم عینا همین رفتار ها را با مراجعه کنندگان دارند. از بد اخلاقیها بگیرید تا درخواست رشوه ...... دلیل اینکه این مطلب برای پزشکان و کلا افراد تحصیلکرده عجیب به نظر می رسد انتظار بیشتری است که جامعه از آنها دارد.مثلا من بارها دیدم که مردم از پزشکی که درخواست پول بیشتر می کند ناراحت می شوند و به هر کسی که می رسند می گویند فلانی درخواست رشوه کرد ولی خودشان با کمال میل برای حل مشکلاتشان در ادارات دیگر رشوه می دهند. خدایی همه کسانی که در بالا خاطرات خود را از بد رفتاریهای پزشکان گفته اید به این مطلب فکر کنید که شما چقدر به دیگران احترام می گذارید چقدر مسئولیتتان را درست انجام می دهید روزانه به چند نفر فحش و ناسزا می گویید و .....
به نظر من از ماست که بر ماست. (214352)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۲:۱۱:۳۷
ماجرا کاملاً سفید و سیاه است مثل زندگی مثل جامعه مثل فرهنگ مثل سریال های وطنی و مثل فیلم های سینمایی هندی! در یک طرف تمام رذائل و پستی ها و نامردی ها جمع شده ( پزشک متخصص جنایتکاری که با وجود علم به اینکه هر شب اقامت بیمار در آی سی یو برای او بیمارستان - ببخشید شکنجه گاهش - چند صد هزار تومان مداخل دارد با این وجود بیمار را نو کد کرده تا از شرش خلاص شود ، پرستاران ددمنشی که به جای مراقبت از بیمار دائما پای آن بینوا را گاز گرفته اند تا جایی که پوست وگوشتش را کنده اند و تمام روز با ناخن های بلند احتمالاً لاک زده شان دست های آن فلک زده را چنگ انداخته اند) و در سوی دیگر همه نیکان بزرگمنش و فرشته خو گرد هم آمده اند ( بیمار نازنینی که احتمالاً موی سر و محاسن سپید و نورانیش از دور چشم را می نوازد و دختر یک پارچه خانم و فرشته ای که حتماً با وجود تمام استرس ها و فشارها با کمال ادب و متانت از آن پزشک ددمنش سوال می کرده و داماد نیک نفس و احتمالاً مودب تری که در تمام مراحل بالای سر پر همسر فرشته اش ایستاده) (214354)
 
mehdi
۱۳۸۸-۰۶-۰۲ ۲۲:۳۷:۰۳
منم تجربه تلخي از اين بيمارستان ها دارم . پسر سه روزه ام را كه خاطر زردي بستري كردند الان كه يكسال دارد و امروز اتفاقا روز تولدش است ، هنوز آثار وصل سرم هاي پي درپي را كه دانشجويان پزشكي فقط براي ياد گرفتن و تمرين بر او انجام دادند و هنوز از بين نرفته اند جگرم را كباب مي‌كند. (214363)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۰:۲۳:۳۷
nدر جواب آن دوست محترمی که گفته بود در شیراز پدرش به خاطر اندوسکوپی و خونریزی ناشی از آن فوت نموده عرض می کنم که اولا اندوسکوپی اولین و موثر ترین راه درمان خونریزی معده است نه عامل خونریزی ثانیا اندوسکوپی در شیراز توسط فلو فوق تخصصی گوارش که برخی انان جز اساتید داخلی دانشگاه مختلفند صورت می گیرد نه دانشجو
متاسفانه بسیاری از اظهار نظر های مردم عز یز به خاطر ندانستن و آگاهی از علوم مرتبط حتی در پیراپزشکان ما است که سبب بیان چنین اظهار نظر های نادرست می شود و این را هم بگوییم که در فرهنگ جامعه ما همه در همه نظر صاحب نظرند از جمله پزشکی ,سیاست, و.... (214392)
 
hosein
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۱:۱۰:۴۵
باور كنيد اين كمتر از انچه اتفاق ميافتد هست اگه اينطور باشه كه خوبه
من خودم پزشكم و خيلي بدتر از اينها رو ديدم
فقط اينو بگم كه تا قبل از دولت محترم دكتر وتا 4 سال پيش فقط تو گواهي فوت مينوشتن ايست قلبي و تمام ميشد حالا سختگيري ميكنند و علت واقعي فوت را بايد ذكر كرد و اين عنوان ايست قلبي بعنوان علت فوت قابل قبول نيست ببينيد قبلا جي بوده است (214413)
 
دوستدار مرتضی علی
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۱:۱۶:۱۵
در مملکتی که مدرک دکترای انرا کردان میگیرد باید هم به پزشکیکه تا دوره تخصص

را به پایان برساند حداقل 12 سال تحصیلات دانشگاهی میکند در روزش اینطور

بتازیم

و وقتی که دیگران

یک دفعه از سیکل به دکترا میپرند در دور افتاده ترین مناطق کشور که حتی معلمین

محترم ههم به انجا نمیروند طرح میگذراندو 15 شب ماه کشیک میدهد

جناب توکلی (حیفم امد بگم دکتر )


اگر قضاوتتان در سایر مطالب کشوری همینطور است که واقعا جای تاسف دارد

متاسفانه تملام این رفتار ها از روحیه نخبه کشی ما ایرانیان نشات میگیرد که در روز

پزشک ! اینچنین نوشته ای را زیبنده سایت کنیم

یا حق (214416)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۲:۰۶:۰۲
This type of unpleasing action can be seen in every countries.

Of course this dos not mean our country even at low percentage should be existed. (214424)
 
آرش كمانگير
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۰۸:۲۲:۳۵
سلام به همه پزشكان عزيز
1- من يك مهندس هستم، كسي روز مهندس رو به ما تبريك نميگه ما هم ناراحت نميشيم. عادت كرديم
2- تو هر كاري كه مي كنيم اگر وجدان داشته باشيم، خدا رو ناظر بر كارهامون بدونيم، كمتر شاهد اين ماجراها هستيم
3- دوست عزيزي كه تازه پزشك شدي، درك ميكنم كه با ماهي 350 تا 450 هزار تومن درآمد زندگي سخته. ولي با يه شبيه سازي ما هم مهر نظام مهندسي داريم و من دارم تو يه شركت خصوصي كار مي‌كنم. چند وقت پيش يكي از دوستان اومد و گفت كه اين برگه ها رو مهر بزن براي هر كدوم 700 هزار تومن ميدم. 10 تا برگه هم تو يه ماه برات خرج ميكنم. منتها شرطش اينه كه فقط مهر بزني و نبايد به ساختمون سر بزني. يكي ديگه هم تماس گرفت و گفت كه مشكل نداره ميتوني سر بزني ولي اگه بفهمم پول جداگانه از صاحب كار گرفتي چنين و چنان. البته اين دوميه حق داشت چون اين موارد رو زياد ديده بود و طبيعيه كسي كه بدون احساس مسئوليت مهرش رو پاي هر برگه اي ميزنه اون كارها هم ازش بر مي‌آد. سرتون رو درد نيارم، به هر حال هر طور با خودم كلنجار رفتم نتونستم قبول كنم كه
1- پاي برگه اي رو مهر بزنم كه هيچ نظارتي رو اون كار ندارم
2- هزار تا خطر متوجه مال طرف و كارگرها و ساكنان آينده هست
3- پولي بگيرم كه هيچ زحمتي براش نكشيدم و ...
دوستان با وجدان امروز كه من معتقدم همه پزشكان تازه كار همينطور هستند. مراقب باشيد فشار هاي زندگي و طمع و حرص كه توي وجود همه ماها هست و مهمتر از همه حس رقابت و عقب افتادن از ديگران باعث نشه بعدها وجدانتون رو زير پا بذاريد.
اما در كنار تمام اين خاطرات بد بيمارها و همراهاشون، منم از يه جراح دندانپزشك بگم كه وقتي ميري به مطبش همه بيمارا رو چه دهاتي و چه هاي كلاس با روي باز ميپذيره، بدون گرفتن حق ويزيت، تاكيد ميكنم بدون گرفتن يك ريال حق ويزيت معاينه ميكنه و اگر لازم بود براي كارهاي بعدي مراجعه كنن، برآورد هزينه رو اعلام ميكنه و طرف براي درمان مراجعه ميكنه. و انصافاً هم تا بحال من و اطرافيانم هيچ دستمزد غير متعارف و بيخودي بهش پرداخت نكرديم و هميشه راضي بوديم
اميدوارم پزشكاي ديگه هم يه كم از اين عزيز ياد بگيرند.
با تشكر (214458)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۰:۳۸:۴۲
عجیبه! پس چی شدن اون موافق-مخالفای چندصدتایی؟! آقایون... خانوما، مگه این تیتر معرکه رو ندیدین؟ \"مرگ وجدان\"، باب طبع شما! موضوعشم ضد دولتی یه، اونم که باب طبع شماست! طوری یه که صدای معاون سلامتم در آورده، پس چرا به اظهارنظرا پاسخ نمی دین؟!...

همش به خاطر اینه که... الف خان این صاحب نظرای روشنفکر نگران ملک و مملکتو گیج کرده ! نمی تونن موافق نظر بدن (با اینکه خیلی دلشون می خواست) چون با اینکه بازم دولتو زیر سوال برده، اما از اون طرفم به پزشکای عزیز برمی خوره که اکثرشون سبز تشریف دارن! نمی تونن هم مخالف نظر بدن چون یه جورایی می شه طرفداری از دولت؛ پس این یکی موضوعو بهتره بی خیال شن! بهره برداری سیاسی ازش نمی شه کرد! بذار فعلا مردم واقعی و خود پزشکا نظر بدن.
الف جان. بیننده واقعی سایت شما همینا هستن. البته منهای پزشکای محترمی که صرفا برای همین مورد به شما سر زدن. فکر کنم از همون اولین جمله منظورمو گرفتین. (214577)
 
شادی
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۱:۵۲:۲۰
کلا در اکثر کشورهای پیشرفته و سیستمهای درمانی موفق، بین پزشک و بیمار رابطه مستقیم مالی وجود ندارد، در نتیجه هم قشر پزشک تاجر کمتر می شود هم به پزشکان متعهد همچین برچسبی زده نمی شود.

اما متاسفانه در ایران تنها کسی که سود میبره بیمه است که هم از مریض پول میگیریه، هم پول دکترو میخوره هم موقع پول دادن هزار جور تبصره داره که همون یه قرون دوزاریم که می خواد بده رو بالا بکشه (214655)
 
ح. الف
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۲:۲۹:۲۷
پزشكان محترم. روي صحبت بيشتر كاربران پزشكاني است كه با ظاهري شيك و براي رسيدن به خرج و برج آنچناني به هرقيمتي بيمار بيچاره را وادار به پرداخت هزينه آنچناني مي كنند است نه همه پزشكان. پس اجازه بدهيد اين صحبت و صحبتها به گوش آن دسته از پزشكان برسد. البته بنظر نميرسد اين افراد تحت هيچ شرايطي به حرف مردم گوش بدهند. كسي كه خانواده اش را به خرجكرد ماهانه ميليوني و خانه درخيابان جردن و ... و اتومبيل لوكس عادت داده آيا مثلا پسر آن خانواده حاضر است با ماهي پنجاه هزار تومان پول توجيبي امورات خود را سركند؟ هرگز! يقينا اگر به ما بگويند پول زياد بده ولي با دارو خوبت مي كنيم بسيار بسيار بيشتر به ما لطف كرده اند تا اينكه شكم ما را بشكافند براي اهداف خودشان. بله ما هم منكر نيستيم كه بسيار بسيار پزشكان محترم وجود دارند كه الان جا دارد يك خسته نباشيد از راه دور نثارشان بنماييم. اميدوارم اجرشان با خدا باشد ما مردم كه امكان دادن اجري نداريم. (214683)
 
مقدم
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۴:۴۲:۵۳
1- يكسال و نيم پيش توسط پزشك خانوادگيم براي تست ورزش مراجعه كردم . پس از انجام تست دكتر مربوطه بهم گفت تو اصلا وضعت مناسب نيست ! بهت نامه ميدم و همين فردا صبح بيا بيمارستان تهران پارس كه من اونجا هستم ازت اسكن قلب بگيرم . در كمال بي عقلي و با ترس و دلهره رفتم همان بيمارستان و پس پرداخت كلي پول اسكن قلب كه انجام شد ايشان بهم گفت تو در معرض سكته اي ! بهت نامه ميدم برو بستري شو كه آنژيو گرافيت كنيم ! گفتم باشه فردا صبح ميام .
فردا صبح رفتم بيمارستان لاله .آقاي دكتر پور شريف متخصص قلب پس از معاينه گفتند اصلا در معرض سكته نيستي و اصلا به آنژيو احتياجي نداري . فقط يك سيتي آنژيو قلب انجام دادم كه چيز حادي هم نشان نداد .
تمام اسناد و مدارك وجود داره براي پيگيري لازم جناب دكتر امامي .
2- ديشب همسر برادر خانمم در كرج دچار تشنج شديد و بيهوشي شده و متاسفانه پس از تماس با اورژانس و تشريح وضعيت بيمار بهشان گفتند مورد اورژانس نيست و نميتوانيم بياييم ! خودتان ببريدش بيمارستان ! اين بيماررا با آن وضعيت خطرناك بردند به بيمارستان قائم در كرج كه با توجه به عدم رسيدگي به بيمار همراهان تشخيص دادند كه به تهران منتقلش كنند و در تهران مشخص شد كه وي خونريزي مغزي كرده است !
در تكميل فرمايشات پزشك هموطن ارجمندمان كه ساكن آمريكاست عرض ميكنم كه نه تنها رابطه پزشك و بيمار تعريف نشده بلكه رابطه پرستار و بيمار - بخش پذيرش و بيمار - و ... تعريف نشده و همچنان مواجه با بي احترامي توام با غضب هستيم . چرا كه ما ملت با هم قهر كرده ايم .... همديگر را دوست نداريم ...
3- همسرم دچار دررفتگي لگن و نيز مشكلاتي در پاي ديگر است كه اكثر متخصصان و جراحان اورتوپدي كشور از امكان بهبود سخني نگفتند اما دركمال تعجب پزشكاني از آمريكا و لهستان با بررسي مدارك پزشكي و عكسها ابراز اميدواري كرده و تمايل به جراحي از خود نشان دادند . پزشك ساكن آمريكا اعلام كرد هيج هزينه اي بابت جراحي نميگريد و فقط هزينه بيمارستان را بايد بپردازيم . هرچند بدليل عدم دريافت ويزاي آمريكا قادر به اينكار نشديم اما تا آخر عمر دعاگوي اين فرشتگان خواهم بود . (214812)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۵:۲۲:۰۳
دست برداريد حضرات پزشكهاي محترم!

من هيچ وقت درك نكردم كه ما چرا بايد تاوان زحمت ها و شب نخوابيهاي حضرات را با تحمل اخلاق فوق العاده شان بدهيم... بله، درس مي خوانيد. زحمت مي كشيد. بعدش جواب مي گيريد. هر كسي كه اين قدر پول در مي آورد بايد هم زحمت بكشد. اين قدر هم نگران طرح و دوره كم حقوقي نباشيد. اين نيز بگذرد. اين آقايان دكتري كه توي مطبشان صد تا صد تا آدم پذيرش مي كنند و سه تا جوجه دكتر بايد آدم را معاينه كنند تا شايد بعد چشم مريض به جمال بي مثال امپراطور دكتر بزرگ روشن شود (نگوئيد نمي شناسيد كه صد تا مثال برايتان خواهم زد) اينها هم از روز اول اين طوري نبودند. اينها هم درس خواندند، طرح گذراندند، شب نخوابيدند..... تا حالا تمام تقاصش را از ما بگيرند.

اين كشور بهشت پزشكان است. من خيلي جاهاي دنيا را ديده ام، ولي هيچ نقطه اي را در تمام جهان نديدم كه در هر خياباني از بالاي شهر و پائين شهر و قسمت مسكوني و تجاري واداري اين همه مطب پزشك باشد. به خدا ضرر نمي كنيد، سرمايه گذاري مي كنيد و سودتان را بعدا بر مي داريد. برداريد. نوش جان. ولي نبايد فضيلتي بالاتر از بقيه براي خود متصور باشيد. به خدا هيچ كشوري در جهان نديدم كه هر يك از شهروندانش بتوانند حداقل اسم سي تا پزشك را از حفظ و با افتخار برايت بگويند.

يادتان نرود كه همان چند سال را با پول چه كسي درس خوانديد. يا دانشگاه آزادي هستيد كه در اين صورت فكر نمي كنم ادعاي زيادي داشته باشيد و ما كاري به اين دسته نداريم، يا اين كه، به اميد خدا، دانشگاه سراسري درس خوانده ايد يا بورسيه ايد. خرج تحصيل شما را چه كسي داده؟ نه اين كه من و امثال من ماليات مي دهيم؟ يا نكند خودتان خرج تحصيلتان را داده ايد؟ بس كنيد اين تكبر و غرور بيش از حد را.

اين همه از آمريكا مثال نياوريد، هر چند كه در آمريكا هم شأنيت پزشك با بقيه چندان فرقي ندارد و در مقابل احترام پزشك به مريض زبانزد است (و در غير اين صورت قابل شكايت) چرا از شوروي سابق مثال نمي زنيد؟ آن جا كه هيچ فرقي از نظر موقعيت اجتماعي بين پزشك و كارگر نبود. هر كدام به اندازه خودشان به جامعه كمك مي كردند و به اندازه خودشان سود مي بردند. شما از يك مهندس يا كارگر يا معلم \"بالاتر\" نيستيد، فقط شايد از بعضي از اين حرفه ها بيشتر زحمت كشيده باشيد (يا حتي نكشيده باشيد) كه در هر صورت بيشتر هم پول در مي آوريد. همين! تمام!

خسته شدم از اين همه ادعا... از اين قيافه گرفتن ها... از اين بي تفاوتي در قبال جان يك انسان. جان يك انسان، يك انسان هشتاد و پنج ساله كه چيزي هم از عمرش نمانده، از غرور تمام پزشكان كشور ايران روي هم به توان ده بيشتر ارزش دارد، و اين چيزي است كه آن دكترهاي آمريكائي كه سالي 120000 دلار مي گيرند مي فهمند و بيشتر دكترهاي وطني به آن مي خندند. (214850)
 
ذاکری
۱۳۸۸-۰۶-۰۳ ۱۷:۳۶:۰۰
باعرض تبریکات صمیمانه به همه پزشکان وکادرهای درمانی به مناسبت همه اوقاتی که که زحمات وخدماتشان مایه ارامش بندگان گرفتار وبیمار می گردد بایدتوجه کنیم که درهمه اقشاروصنوف خوب وبدوجوددارد بااین قیدکه اکثریت باخوبان است اما چون انسان به حکم طبعش ازبدی ها می نالد وفریادمیزندولی نیکی ها جای فریاد ندارد چون ارامش بخش است بدی ها فضای بیشتری از ذهن رااشغال میکند ودارای شعاع گسترده تری می باشد بخش دیگر هم برمیگرددبه انتظارات وتوقعاتی که جامعه از قشر تحصیل کرده ونخبگان داردکه حتی تحمل یک مورد ناروارا هم ازاین طیف ندارد وبدون توجه به سایرعوامل داوری می کند این ازجنبه های روانی . از سایر جهات نیز مواردذیل قابل توجه می باشد
1- بالابردن هزینه سرانه درمان درکشور
2-افزایش اعتباربیمه درنزد افراد طرف قرارداد
3-افزایش سرانه تخت بیمارستانی
4-توجه ویزه به نیازهای جامعه پزشکی . متخصصین ونخبگان کشور
5-ایجاد بخش تحقیق وپزوهش درکلیه صنوف که مرتبط بانیازهای اولییه وضروری مردم میباشد
6-ایجاددایره نظارت وبازرسی درحوزه های بند 5 با داشتن ضمانت اجرایی موثر
بدیهی است شاغلین ومتخصصین صدیق ودلسوز درهر حرفه اولا{اولی} ترین
وشایسته ترین یرای حفظ وپاکسازی حوزه کری خودشان ازوجود افراد مخل هستند (214994)
 
كريمي
۱۳۸۸-۰۶-۰۴ ۱۱:۴۸:۲۶
سال گذشته در اثر سقط جنين و خونريزي شديد در بيمارستان هدايت بستري شدم. در اثر افت فشار خون شديدا احساس سرما مي كردم اما در بيمارستان پتوي اضافه وجود نداشت كه به من بدهند. نتيجه اينكه گفتند پايم را روي جاي بلندي قرار دهم تا فشارم بالا برود. مدتها در سرما و درد به سر بردم . اين واقعيت جامعه ما است . من كارمندم و ماهانخ هزينه زيادي بابت بيمه مي پردازم اما سهمي از درمان ندارم (215366)
 
۱۳۸۸-۰۶-۰۵ ۲۲:۳۶:۱۵
با سلام بعنوان یک دست اندر کار شغل طبابت تنها میخواهم علت عمده تمام مسایل موجود در این شغل شریف راذکر کنم.مقایسه بفرمایید سرانه درمان 6700 دلاری درکشور امریکا را با کشور عزیزمان ایران که قریب یک هزارم ان است! لطفا دنبال علت دیگری نباشید!... (216089)
 
سمیرا
۱۳۸۸-۰۶-۰۷ ۲۳:۴۶:۲۵
سلام من سمیرا منفرد هستم و پاسخم را در این لینک قرار داده ام
http://biyataberavim.persianblog.ir/post/346/ (216736)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۰ ۲۰:۳۸:۳۹
بیمارستانا بجای مکان طبابت شده مکان تجارت

با این اوضاع مردن بهتره تا زنده بودن زیر دست این جور آدما (1965828) (alef-10)
 
محمدحسن
۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۱۹:۱۷:۲۴
بصراحت بگویید "پزشکی نه ، مافیای پول" کیفیت و سطح داناییشان و ادب و نوع دوستی و انسانگراییشان با سرعت بالا به صفر گرایش پیدا کرده ولی ثروت کلان بی رحمی و درجه بیتفاوتیشان به بی نهایت . متاسفم که همه چیز پول شده (2865652) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۱۵ ۰۶:۲۰:۰۳
پزشکان فرزندان نخبه و فرهیخته مردم هستن . خداوند همه ما را به راه راست و صداقت و راستگویی هدایت فرماید . (2938844) (alef-3)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۳-۱۷ ۱۴:۵۰:۱۵
با احترام به اندک دوستانی که در کادر پزشکی دلسوزان عمل می کنند خطاب به اون بخش اعظم دیگه باید عرض بکنم که دیگه نمیشه فسادها رو جدا کرد.شدنی نیست.بهتره همون چندتا سالمی که مونده و هنوز ترس از خدا دارند را جدا کنیم که آنها هم فاسد نشون.حالا اول راهیم.میرسیم به تجارت اعضای بدن توسط پزشکان.عجله نکنید (2944798) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۰:۳۶:۱۹
آقا توی این مملکت همه شعار می دهند یعنی آقای وزیر یا معاون محترم ایشان ازوضعیت بیمارستانهای این مملکت خبر ندارند؟ چرا این همه شکایت از پزشک ویا بیمارستاها داریم غیر ازاین است که بعد از مشغول شدن برسر کاری احساس مسئولیت کم و وجدان کاری هم بی رنگ می شود . این اتفاق برای مادر من هم بعد ازعمل رخ داد دریک بیمارستان دولتی مورد عمل جراحی قرار گرفت یکروز بعداز عمل مادرم را مرخص کردنند ودرپرونده که جهت مراجعه مجدد به ما داده شده قرار شد یک هفته بعد به بیمارستان مراجعه تا جهت برسی محل جراحی اقدام نمایند متاسفانه بعد از گذشت یکروز ازمحل بخیه بیمار ما عفونت خارج شد ما بیمارخود را به آن بیمارستان بردیم متاسفانه دکتری که مادرم را عمل کرد کفتند که فقط جمعه ها به بیمارستان می آیند وما مجبور شدیم بیمارخود را به پزشک دیگر که در درمانگاه بود ببریم ایشان روی یک کاغذ به تزریقات اورژا نس دستور دادند که بخیه بیمار را پاره ومحل جراحی را شستشو دهند اینکار توسط آقایی که آنروز در محل تزریقات بود انجام شد ومحل بخیه را پاره وشستشو نمودنند وبا پانسبان محل جراحی را با زخم باز پوشادنند وما را راهی خانه کردنند وگفتند فرادهم برای تعویص پانسمان به تزریقات مراجعه نمایم تا فردای آنروز بیمارما از محل جراحی بقدر ی عفونت ومایعات از بدنشان خارج شد که تا صبح آنروز روی پانسبان 10تا 15تا باند استریل گذاشتیم که ترشحات که از بدن بیمار خارج میشد روی محلفه وپتو زیاد نریزد مجدا بیمار را به تزریقات اورژنس بیمارستان بردیم و ما جرا را تعریف کردیم مسئول مربوطه اورژانس پس مشا هده وضعیت زخم گفتند هرچه سریعتر بیمار را به اتاق عمل که خوشبختا نه جراحی که ماردم را عمل کرد در اتاق عمل بودنند وپس از مشاهده محل جراحی گفتند که مگر ندر خلاصه پرونده گفته نشده که 2روز دیگر مراجعه شود بنده گفتم که در خلاصه پرونده اعلام شده یک هفته دیگر مراجعه شود وقتی که خلاصه پرونده را نشان دادم ایشان دیگر حرفی نزدنند وبا تماس به بیمارستان دیگر جهت پذیرش وعمل مجدد اورژانسی بیمار ما به بیمارستان دیگر انتقال یافت و......... (3358971) (alef-13)
 
ساسان
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۰۲ ۲۰:۴۹:۰۴
خدا رحمت کند اموات دکترهایی که جواب درست و قطعی می دهند و این فرصت را در اختیار همراهان بیمار داده و برای آنها توضیح می دهند (3612431) (alef-13)
 
زهره هاشمى
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۹ ۰۳:۵۷:۳۲
لعنت به پول كه وجدان نزاشته واسه اين مردم همين الان كه اينو واستون مينويسم دلم خونه از دست اين پزشكا و بيمارستانهاى لعنتى و پرستاراىبد اخلاق خدا لعنتشون كنه مادر من از ٢٥فروردين كه سكته كرد تا امروز يك روز خوش نداشتيم مادرم اهواز زندگى ميكنن اول رفتيم بيمارستان كه چه عرض كنم گلستان يه هفته بسترى شدن ديگه لازم نيست بگم كه دنبال دكترا ميدويديم تا جواب بدن بعد هم كه مرخص شد دوباره حالش بد شد برديم بيمارستان خصوصى اريا ٢٠روز هم اونجا بودن تازه فهميدن به خاطر داروهاى زياديكى از كليه هاشو از دست داده اون يكى هم ٤٠درصدش كار ميكنه دوباره مرخص كردن دوباره تب كردبرديم يه بيمارستان خصوصي ديگه به اسم مهر اونجا هم ١٠روز بسترى شد اينبار گردن و پاهاش هم درد گرفت عفونت خون هم كه قبلا داشت برگشت وتب مى كود تمام مدت هم ازمايش خون ميگرفتن و كورتون تجويز ميكردن اخر هم مرخصش كردن و گفتن نفهميديم از چى هست اين مدت هم از اندوسكوپى وكولونوسكوپى و ام ار اى و عكساى راديولوژى همه رو گرفتن و هيچى ديگه بگذريم كه سوپروايزر بخش از وسط ايستگاه پرستارى به همراه مريض فحاشى مى كرد (بيمارستان مهر) تمام دست مادرم يه جاى سالم نداره همش كبوده بعد از مرخصى اوردمش تهران اينجا هم كه رفتيم پيش دكتر كلانى كه قبول نكردن حتى يه نگاه به ام ار اى مادرم بندازن و گفتن اول بايد بيمارستان مهر بسترى بشن ايا كسى هست واقعا ايا پزشك حاذقى هم تو ايران وجود داره كه دلش براى بيمارا بسوزه و خودش رو خدا فرض نكنه اى خدا خودت به ما رحم كن (3766709) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.