توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 330333
ورود نیروهای آمریکایی به کوبانی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۶
مخالفان سوری می‌گویند دولت دمشق محموله‌های بزرگی از اسلحه و مهمات برای کردها در شمال این کشور ارسال کرده و همزمان نیروهای نظامی آمریکایی نیز وارد شهر کردنشین کوبانی شده‌اند.

به گزارش ایسنا از روزنامه رای الیوم، "کمیته‌های هماهنگی محلی" سوریه با اعلام این خبر مدعی شدند که محموله‌های مذکور که صدها تن برآورد شده عصر روز یکشنبه همراه با مسئولان امنیتی و نظامی دولت دمشق با چند فروند هواپیمای نظامی به قامیشلی رسیده است و مقامات دولتی سوریه با فرماندهان یگان‌های کرد در مجتمع امنیتی شهر قامشلی واقع در نزدیکی مرزهای ترکیه دیدار کرده‌اند.

این کمیته‌ها که به واسطه کار خود در سوریه با دقت جزئیات تحولات میدانی را دنبال می‌کنند، اعلام کردند، چهار فروند هواپیمای نظامی دولت دمشق حامل اسلحه و مهمات صبح یکشنبه وارد فرودگاه قامشلی شده است.

این سلاح‌ها و نشست هماهنگی میان مسئولان دولت سوریه با فرماندهان یگان‌های کرد برای آغاز عملیات تصرف شهر الشدادی، یکی از مهمترین پایگاه‌های داعش در جنوب حسکه است.

کمیته‌های مذکور افزودند: هدف رژیم سوریه از این همکاری تلاش برای ایجاد گذرگاهی از حسکه به سوی نیروهایش است که در شهر دیرالزور در محاصره‌ داعش هستند و دولت دمشق قصد دارد عملیات بزرگی را با همکاری کردها و مشارکت نیروهای داوطلب تحت فرماندهی حزب‌الله که در حسکه مستقر شده‌اند، آغاز کند.

در همین حال در شهر کوبانی در چندین کیلومتری قامیشلی نیز خبر می‌رسد که نیروهای آمریکایی برای هماهنگی بیشتر با نیروهای کرد وارد کوبانی شده‌اند.

کمیته‌های هماهنگی اعلام کردند که در حلب نیز نشستی با حضور فرماندهان نظامی دولت سوریه با فرماندهان یگان‌های‌کرد در شهر عفرین برگزار شده که هدف از آن توافق برای آغاز عملیات تشکیلات نظامی موسوم به"نیروهای سوریه دموکرات" برای آزادسازی شهر منغ (واقع در ۳۰کیلومتری شمال حلب) و کنترل فرودگاه نظامی این شهر اعلام شده است. بخش اعظم نیروهای سوریه دموکرات از یگان‌های کرد تشکیل شده و تحت حمایت مستقیم آمریکا قرار دارد.

منابع مذکور می‌گویند: جنگنده‌های روسیه نیز حملات خود را بر فراز شهر اعزاز در نزدیکی فرودگاه منغ با هدف آماده سازی شرایط برای آغاز حمله زمینی و بازپس‌گیری فرودگاه افزایش داده است.
 
کلمات کلیدی : کوبانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.