توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 489437
رییس سازمان سینمایی:
سینمای کودک را از اصلی ترین فعالیت های سینمایی می دانیم
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۸
 
 


رییس سازمان سینمایی با بیان اینکه سینمای کودک را از اصلی ترین فعالیت های سینمای می دانیم بر لزوم رفع بی مهری ها در برنامه ریزی برای رونق سینمای کودک تاکید کرد.
 
محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی، سمعی و بصری در دیدار با اهالی رسانه در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با اشاره به ضرورت های سینمای کودک گفت: در این سینما باید بتوانیم حرف مان را با رعایت استاندارد و تجربه تبدیل محتوا به تصویر بر اساس انتظارات شکل گرفته مخاطبان در معرض رسانه های بین المللی بیان کنیم. با مخاطبان و هنرمندان خود صادق باشیم. آرزوهای دست نیافته ای نداشته باشیم.

وی درباره ویژگی های کودکان و نوجوانان گفت: کودک لوح پاک و نقش نگرفته ای دارد که نوستالوژی های بزرگسالان را دارا نیست. بنابراین باید بیش از بزرگسالان برای آن ها پیام ارائه کنیم. از اینرو سینمای کودک را از اصلی ترین فعالیت های سینمایی می دانیم. برنامه هایمان نیز در جهت اختصاص سهمی بیشتر برای آن ها باید باشد. برنامه ریزی های سینمای کودک باید زنجیره کاملی را پوشش دهد. ایده یابی، پرداخت و تبدیل آن ایده به محتوا و ساختار دراماتیک و بعد از آن چگونه ساختن و در دسترس قرار دادن در این زمینه حائز اهمیت است.

رئیس سازمان سینمایی، سمعی و بصری همچنین خاطر نشان کرد:  امیدواریم بنیاد سینمایی فارابی که وظیفه ایجاد شرایط حیات طبیعی را برعهده دارد، در آینده نزدیک در این زمینه برنامه های خودر ا مطرح کند و نقص ها و بی مهری ها در برنامه ریزی برای سینمای کودک برطرف شود. همچنین از رسانه ها انتظار داریم با نگاه پیش برنده خود این برنامه ریزی ها را اجرایی کرده و به ثمر برسانیم. این مقدمه برای تشریح ضرورت های پرداختن به سینمای کودک و نوجوان و رویکردهایی است که باید برای آینده سینمای کودک و نوجوان در نظر بگیریم.

رئیس سازمان سینمایی همچنین در گفت و گوی اختصاصی با ستاد اطلاع رسانی جشنواره فیلم کودک و نوجوان بر آگاهی و خلاقیت بیشتر کودکان امروز نسبت به کودکان دیروز اشاره کرد و گفت: باید از خلاقیت و آگاهی به عنوان دو سرمایه نهادینه شده کودکان امروز بیشتر بهره برد و نقش بیشتری برای کودکان در سینما قائل شد.

وی با اشاره به تفاوت های کودک امروز و دیروز گفت: کودکان این دوران قابل مقایسه با کودکان دیروز نیستند. تفاوت آن ها در بیشتر بودن دسترسی شان به اطلاعات در دنیای امروز است. کودکان امروز خلاق ترند و این خلاقیت و آگاهی بیشتر، اعتماد به نفس بیشتری را هم به آن ها بخشیده است. در واقع این سرمایه نهادینه شده کودکان است که باید از آن بیشتر بهره برد و این هدف محقق نمی شود مگر با نقش بیشتری که برای کودکان قائل هستیم.

وی درباره چگونگی اجرایی شدن و احیای زنگ سینما در تعامل با وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: روز گذشته در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد قرار بر این شد که در جلسه ای با مسئولان آموزش و پرورش زنگ سینما در مدارس عملی و اجرایی شود و در حد یک برنامه کلان نماند. این اتفاق جزئی از سناریو و برنامه کلانی است که در سینمای کودک و نوجوان مد نظر داریم و مهم این است که دقیقا مشخص کنیم در این زنگ چه اتفاقی قرار است بیافتد و جزئیات در برنامه و تفاهم نامه بین دو وزارتخانه به طور دقیق دیده شود.
 
کلمات کلیدی : سینمای کودک و نوجوان +
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.