نظر منتشر شده
۱۶۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 34303
درباره نامه احمدی‌نژاد به اوباما
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۷:۲۸
احمد توكلي در نامه‌اي به احمدي‌نژاد به بيان نقطه نظرات خود نسبت به نامه رييس جمهور كشورمان به باراك اوباما رييس جمهور منتخب آمريكا پرداخت.



به گزارش الف، متن اين نامه به شرح ذيل است:
 
«پيام تبريك جنابعالي به رييس جمهور منتخب آمريكا در سه دهه اخير بي‌سابقه بود، در اين باره چند نكته قابل توجه،‌ تقديم حضورتان مي‌شود؛



1-اثر مثبتي كه در بدو امر به چشم مي‌خورد، تلاش براي ارايه چهره‌اي منطقي از ايران اسلامي به عنوان كشوري خواهان صلح عادلانه و انساني است. اين تلاش كه در اقدامات مشابه جنابعالي نيز نهفته بود، درخور تقدير است. سخنراني شما در دانشگاه كلمبيا در سال گذشته و برخورد متين در مواجهه با آن بي‌نزاكتي‌ها، در مجموع نمونه قابل ذكري است.



2-در سال‌هاي اخير اين چندمين تلاش جنابعالي براي باز كردن باب مراوده با رييس جمهور آمريكاست. نامه به بوش، اعلام آمادگي به مذاكره با اوباما و مك‌كين و اين تبريك از جمله مصاديق آشكار آن است. بگذريم از اعلام آمادگي‌هاي مكرر و سهل و آسان براي از سرگيري ارتباط با آمريكا. این تلاش یکجانبه كه مرتبا با بي‌اعتنايي طرف مقابل و يا بدتر از آن برخوردهاي متكبرانه رايج‌شان روبرو شده، ‌چگونه با شرط حفظ عزت سازگار است؟ شرطي كه يكي از پايه‌هاي مسلم سياست خارجي ما و اقتضاي جهت‌گيري دولت و روحيه شخصي شماست. كه گفته‌اند: چه خوش بي‌ گر محبت هر دو سر بي.



3-در سياست خارجي فرصت اقدام‌هاي بديع و كم‌سابقه به ندرت پيش مي‌آيد و به راحتي قابل تكرار نيست. در فضايي آكنده از بي‌اعتمادي بين دو كشور و با وجود دشمني‌هاي سابقه‌دار آمريكا، اگر ارزيابي از اقتضائات اين باشد كه ابتكاري براي آغاز فصل جديدي در روابط دوجانبه به صلاح است بيش از يكبار نمي‌توان از ظرفيت نوشتن نامه مستقيم رييس جمهور به رييس جمهور سلطه‌جوي كشور متخاصم بهره جست؛ يا بعد از سي‌سال، انتخاب رييس جمهور آمريكا را تبريك گفت. چه ارزيابي‌هاي علمي و دقيقي صورت گرفته است كه به كار گرفتن اين فرصت‌هاي بي‌بديل مجاز شناخته شده است؟ وقتي اقدامات پيشين جواب درخور نيافت چرا بايد با تكرار اقدامات مشابه، فرصت‌هاي جديد را سوزاند؟



4-در سياست خارجي هر كنش سياسي به اميد واكنش خاص طراحي مي‌شود. مكاتبه، مذاكره يا تجديد ارتباط هيچ كدام في حد نفسه خوب يا بد نيست. بلكه نتايج آن‌ها براي منافع ملي است كه آنها را در خور صفت مثبت يا منفي مي‌سازد. در طول سه سال اخير، توفيقات سياست خارجي ما در جلب حمايت ملت‌هاي مسلمان در جهان چشمگير بوده است، اين توفيق‌ها بيشتر مرهون مواضع ضد سلطه‌گري و صلح طلبي عادلانه بوده است. سوال اين است كه اقداماتي مانند نامه به بوش يا پيشنهاد گفت‌وگو با اوباما و مك‌كين چه منافعي را براي كشور ما به ارمغان آورده است؟ مواضع متكبرانه آقاي اوباما حتي بعد از صدور نامه تبريك جنابعالي چه تفاوتي با اسلافش داشته است؟
 
5- اساسا اين گونه اقدامات در كنار مواضع به حق ضد استكباري شما اين سوال را برمي‌انگيزد كه سياست دولت آقاي احمدي‌نژاد در قبال دولت امريكا چيست؟



6- علت پرهيز روساي جمهور پيشين يا نخست وزيران بعد از جنگ، از كاري مشابه جنابعالي اين نبود كه از عرف سياسي مناسب اين مواقع غافل بودند. بلكه تاكيد امام رضوان الله عليه و مقام معظم رهبري بر مصلحت جويي‌هاي حكيمانه و عزت‌مندانه و نيز توجه به اين واقعيت بود كه دشمني مداوم آمريكا و عدم تفاوت سياسي بين رفتارهاي دو حزب دموكرات و جمهوري خواه، جايي براي رعايت تشريفات اخلاقي يك طرفه باقي نمي‌گذارد.



با وجود هزينه‌هاي برشمرده، نامه اخير جنابعالي متضمن تبريك و نصيحت به رييس جمهور جديد آمريكا، قابل دفاع نيست. البته نقطه مثبت مذكور در صدر اين مطلب نيز در اقدامات ديگر جنابعالي همواره وجود داشته و به خوبي از پس آن بر آمده‌ايد و براي تامين آن نيازي به اين اقدام پرهزينه نبود.»
 
 
 
احد اسدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۸:۰۹:۴۲
فرستادن نامه تبریک به اوباما عمل درستی بود. (90784)
 
غریبه
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۰:۰۶:۰۸
آقای توکلی اخیرا در نامه ای خطاب به رئیس جمهور اقدام ایشان در ارسال پیام برای اوباما را تقبیح کرده اند که متاسفانه همچون برخی موضعگیریهای اخیر ایشان رگه های حب و بغض در آن دیده می شود.

آقای توکلی در نامه خود در جایی نامه رئیس جمهور را مخالف با اصل عزت دانسته اند و چند خط پایینتر اذعان کرده اند که \"مكاتبه، مذاكره يا تجديد ارتباط هيچ كدام في حد نفسه خوب يا بد نيست.\"

آقای توکلی از شما که در دو انتخابات حساس ریاست جمهوری مرجع آرای دلسوختگان نظام بوده اید چند سوال دارم

- در کجای نامه قبلی و فعلی آقای احمدی نژاد که سراسر دعوت به راه درست و اصلاح خطاهاست ناسازگاری با اصل عزت دیده اید ؟

- چگونه رئیس جمهور مکتبی را که خودتان هم به مواضع ضد استکباری ایشان اذعان کرده اید را به محبت به آمریکا متهم کرده اید و بی محابا آورده اید چه خوش بي‌ گر محبت هر دو سر بي.

- آقای توکلی در نامه تان از مواضع اوباما درباره پیام رئیس جمهور به عنوان دلیلی بر قابل دفاع نبودن پیام آقای احمدی نژاد استفاده کرده اید.صرف نظر از اینکه اوباما هنوز پاسخ رسمی به این نامه نداده است از شما به عنوان یک اصولگرا می پرسم اگر برخورد گیرنده پیام ملاک تعیین درست یا غلط بودن ارسال آن است (بلا تشبیه) نظرتان درباره نامه پیامبر اسلام به خسرو پرویز ملعون چیست ؟

اگر واقعا اعتقاد دارید که درستی عمل را به نتیجه آن می سنجند به شما یادآوری می کنم که این دیدگاه مطلقا با اصولگرایی سازگار نیست و نظرتان را به این سخن امام راحل جلب می کنم که ما مامور به تکلیفیم نه نتیجه. در سایتتان چه خوب نوشته بودید که ماکیاول شاخ نداشت مراقب باشید بر اساس اعتقاداتتان قلم بزنید نه مصالحتان.

لازم می دانم از پیگیری های شما در خصوص مدرک آقای کردان به عنوان یک اقدام اصولگرایانه تشکر کنم
jafarez@yahoo.com (91285)
 
سورنا
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۸:۲۸:۱۸
جناب اقای دکتر توکلی، این از وصعیت سیاست خارجی دولت احمدی نژاد، انهم از سیاستهای اقتصادی وی که جنابعالی و هم فکرانتان بارها با عباراتی نظیر نداشتن برنامه اقتصادی و نداشتن تئوری اقتصادی ان را توصیف نموده اید.( بدیهی است انجام هرگونه اقدامی در حوزه اقتصاد برای دولتی که «برنامه» و «تئوری» اقتصادی ندارد فاقد ارزش است.) پس توجیه شما برای حمایت از چنین شخصی در انتخابات اینده چیست؟ چون اسمش اصولگراست و رای می اورد؟ لطفا از خدا بترسید و اگر نمی ترسید لااقل دلتان به حال این ملت بدبخت بسوزد و کشور را به دست کسی بسپارید که لااقل برنامه و تئوری اقتصادی داشته باشد. (90789)
 
اسماعيل رازقي
۱۳۸۷-۰۸-۲۷ ۱۶:۲۸:۲۹
من از آقاي احمدي نژاد كمال تشكر را دارم ايشان به عنوان مدير اجرايي يك كشور صلاح مي دانند چه خوب است چي نه؟ (92360)
 
سعید زهبر
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۸:۲۸:۴۰
در تشخیص این مطلب که پیام تبریک اقای احمدی نزاد اشتباه بوده قضاوت مشکل است. همیشه مسئولان کشور در اظهارات خود بیان کرده اند که ما به مردم ایالات متحده احترام میگذاریم . و رای مردم ایالات متحده نیز در خور احترام وتیریک است. (90790)
 
سید
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۳۶:۳۶
بسمه تعالی
چرا به مردم آمریکا احترام می گذاریم؟ به خاط اینکه فرزندانشان در عراق خانواده ها را به قتل می رسانند ؟ در افغانستان عروسی ها را به خاک و خون می کشند؟ آیا بانکداران آمریکایی جزو مردم آمریکا نیستند که حسابهای ایرانیان را بسته اند؟ آیا سربازی که دکمه موشک ناو وینسنت را فشرد و هواپیمای ایرانی را سرنگون کرد جزو مردم آمریکا نبود؟ (90961)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۷:۲۵:۲۵
من يادمه روز قبل از نامه احمدي‌‏نژاد به بوش, بوش مي گفت, من وقتي \"اساما\" حرفي رو ميزنه من جدي ميگيرم, وقتي احمدي نژاد هم حرفي رو ميزنه من جدي ميگيرم. من خيلي ترسيدم, فكر كردم كه اين ديوانه هفته بعد به ايران حمله ميكنه, ولي فرداش احمدي‌‏نژاد اون نامه رو داد كه خيلي به موقع بود. اين يكي نامه هم يك يكسالي آمريكا را ميذاره تو خماري تا ما چند هزار سانتريفيژ ديگر نصب كنيم. به نظر من ايده جالبي بود. (91114)
 
سكوت
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۸:۵۵:۴۷
صميمانه از دقت نظر و مواضع شفاف و بي تعارف و منطقياقاي توكلي تشكر مينمايم. (90794)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۷:۰۳:۱۳
آقاي دكتر احمدي نژاد, شما در غالب تبريك, قويترين هشدارها را براي آمريكا فرستاديد, بجان دشمنان ايران آتش زديد, و خطوط قرمز را براي اوباما مشخص كرديد. خوشحالم كه توكلي در كابينه شما مقامي ندارد چون بنظر ميرسد, ---. (91567)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۲۳:۴۴:۴۴
البته آقای توکلی وبعضی ها که انتقادی به این نامه نوشتن داشتند شاید توجه نکرده اند که یک فرد مسلمان باید توجه به قرآن نموده وبا قول سدید با دیگران صحبت کند ونوشتن نامه وتوجه دادن طرف مقابل به یکسری اشتباهات برای کسی مثل اوباما باید با تبریک پیروزی ایشان همراه باشد این نامه نوشت ودرخواست اصلاح چه از طرف پیامبر به سران امپراطوریهای زمان خود برای اسلام آوردن وچه پاسخ عملی امام حسین (ع ) به نامه درخواستی مردم کوفه که خود نتیجه را می دانست ولی به تکلیف عمل کرد و یا نامه امام به گورباچف در آن شرایط شوروی سابق دلیل کافی است که یک مسلمان تکلیف فدای یکسری از مصالح سیاسی نکند کما اینکه امام حسین (ع) به تکلیف عمل کردند ونتیجه سیاسی آن هرچه باشد در پی ادای تکلیف خود محقق خواهد شد چه بسا بسیاری توصیه می کردند که که مسایل سیاسی را در نظر بگیرد ویا حکم امام در مورد سلمان رشدی یک تکلیف الهی بود که واگر بر اساس سیاست بود که ظاهرا به ضرر ما بود ولی ما نباید به ضرر وزیان فردی ویا ضرر های دیگری که سیاسیون بیشتر می دانند بیندیشیم ما مسلمانیم وادعا می کنیم شیعه ائمه ایم پس باید فقط به تکلیف در تمام زمینه ها عمل نماییم ونتیجه سیاسی ویا اجتماعی وفردی آن هرچه می خواهد باشد واین همان سیاستی است که عیناّ دیانت است . (92252)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۰۵:۳۸
احتمالا به نظر ایشان نامه پیامبر به پادشاه ایران نیز اشتباه بود حال آنکه نامه پیامبر نه تنها پاسخی نداشت بلکه در جواب، پیام جنگ را نیز به همراه داشت.
و یا اینکه دعوت مکرر پیامبر از اقوامش و بخصوص ابولهب در بدو بعثت نیز اشتباه بوده یا اساسا نامه های امیر المومنین و توصیه های ایشان به معاویه که به وفور می شود آنها را در نهج البلاغه مشاهده کرد.
از طرفی عملکرد اوباما به بوش چه ؟
آیا می شود فردی را به گناه فرد دیگری مجازات کرد.
و دیگر اینکه به یاد داشته باشیم اساس و ریشه اسلام بر محبت کردن و مکارم اخلاق آمده است و نه در بداخلاقی. (90796)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۷:۴۶:۴۷
پیامبر اکرم مأمور بود رسالتش را به همه قدرتها ابلاغ کند. سخن او تازه بود و باید آنرا به گوش کسانی که نشنیده بودند میرساند .
نامه های امیرالمؤمنین نامه یک خلیفه مسلمان به یک مدعی مسلمانی بود . نامه های حضرت اولا دوطرفه بود و ثانیا با یک بظاهر مسلمان رد و بدل میشد .از موضع قدرت (منظورم قدرت ظاهری است) سخن میگفت.او حجت خدا بود . باطل در هیچ جای کلامش و کردارش راه نداشت.در تمام نامه ها و سخنانش عزت موج میزند.
اگر میخواهیم پیرو آنحضرت باشیم باید در همه جا سیره اش را الگو قرار دهیم.
همه مسائل را نباید در هم آمیخت . اساس دین محبت خداست و بدنبال آن دوست داشتن مخلوقات خدا بخاطر خدا و دشمنی با استکبار و گردنکشی.

همه معتقدیم از هر فرصتی برای منافع مسلمین باید بهره گرفت این درست, اما هر کاری راهی دارد. (90898)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۸:۲۴:۴۲
حسین آقا :
احتمالا به نظر ایشان نامه پیامبر به پادشاه ایران نیز اشتباه بود حال آنکه نامه پیامبر نه تنها پاسخی نداشت بلکه در جواب، پیام جنگ را نیز به همراه داشت.
و یا اینکه دعوت مکرر پیامبر از اقوامش و بخصوص ابولهب در بدو بعثت نیز اشتباه بوده یا اساسا نامه های امیر المومنین و توصیه های ایشان به معاویه که به وفور می شود آنها را در نهج البلاغه مشاهده کرد.
از طرفی عملکرد اوباما به بوش چه ؟
آیا می شود فردی را به گناه فرد دیگری مجازات کرد.
و دیگر اینکه به یاد داشته باشیم اساس و ریشه اسلام بر محبت کردن و مکارم اخلاق آمده است و نه در بداخلاقی.
اما دوست گرامی با توجه به استدلال شما یک سوال برای من پیش آمده است
آیا دولتهای قبل که چنین کاری را انجام نداده اند در اشتباه بوده اند و یا این دولت که این کار را انجام داده است؟ (91130)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۱:۳۵:۰۶
ببخشید شما چه چیزی را با چه چیزی مقایسه می کنید. دولت های قبل با کسانی مواجه بودند که در ظاهر و باطن اندیشه براندازی نظام را در سر داشتند و و بماند که داستان انرژی هسته ای ما (خیانت) از اندیشه اندیشمندان همین ها که نام بردید بوجود آمد و ولی پیام تبریک دکتر احمدی نژاد به کسی داده شد که تازه به ریاست جمهوری امریکا انتخاب شده و فراموش نکنیم که با شعار تغییر به میدان آمده است. چرا ما نباید راه مواجه غیر قابل انکار ایران و امریکا را به سمت درست و غیر برخوردی هدایت کنیم. حتما شما توقع داشتید که بجای پیام تبریک هشدار صادر می شد. ( متاسفانه این اندیشه بیشتر به اندیشه گروه 5+1 نزدیک است که می گویند ایران حق غنی سازی ندارد چون ممکن است در آینده تخلف کند !) (91158)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۰:۱۲:۳۵
حسين آقا مثل اينكه پاسخ شفاهي اوباما را نشنيديد كه همان حرفهاي بوش را تكرار كرد والبته گفت جواب نامه را هم ميدهد . (91287)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۲۱:۵۶:۴۳
اين نامه به ما اين فرصت را ميده كه ما به ملت آمريكا بگيم كه ما ملت صلح طلبي هستيم و اهل صلحيم. براي ما جواب اباما اهميتي نداره. اباما يكي از مهره هاي صهيونيستهاست (مثل ساركوزي, مثل ميليبند و...). براي ما اين مهمه كه ملت آمريكا صداي مارو بشنوند كه شنيدند. (91443)
 
حسینی تبار
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۸:۲۰:۵۷
البته گفت نامه را خواهد خواند یعنی هنوز نخوانده و این تحقیر است انسان مومن و زیرک از چنین موقعیت و موضعی پرهیز می کند (91578)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۲۵:۲۸
اوباما در محفل سري صهيونيستهاي معترض به طرح مذاكره با ايران (قبل از انتخابات آمريكا): ما هم موافق بر اندازي رژيم ايران هستيم اما نه از راه حمله نظامي. اين كار فقط از راه مذاكره كه نهايتا منجر به تاسيس سفارت خانه شود امكان پذير است. اگر توانستيم با ايران رابطه داشته باشيم مي‌توانيم تحركاتمان را براي بر اندازي انجام دهيم، البته بديهي است كه زمانبر است اما سهل الوصول است. (91247)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۲۳:۴۸:۲۰
دوست عزیز دولت های قبلی کسی نمی گوید اشتباه کرده اند که نامه ننوشته اند آنها به زعم خود تشخیص دادند نباید نامه ای می نوشتند ولی ایشان تشخیص داده که نامه بنویسد ودر شرایط کنونی این کار خوبی است . شاید دولت های قبلی هم در این شرایط بودند نامه می نوشتند. (92253)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۱۷:۳۲
با جناب توكلی موافقم.

نامه نگاری جناب رییس جمهور به رییس جمهور منتخب ایالات متحده کاری نادرست بود .

برای عادی سازی روابط بین دو کشور که هرگز مثل هیچکدام از روابط بین کشورهای دیگر نیست , باید راههای بهتری را جست. (90797)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۱:۵۳:۲۲
آقای توکلی ، سلام ، آیا شما حضور موسی (ع) در کاخ فرعون و دعوت سلیمانه او به خداپرستی و رفع ظلم از مردم را نیز ، ذلت تلقی می کنید ؟ (90996)
 
گمنام
۱۳۸۷-۰۸-۲۲ ۰۹:۲۶:۱۸
نه احمدی نژاد موسی است و نه اوباما فرعون! (91629)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۲۳:۵۳:۴۳
اشباه بعضی ها از آنجا ناشی می شود که می گویند من که فلانی نیستم پس به من چه ویا این کار از عهده ی من ساخته نیست . درست است هیچ کس نمی تواند مثل هم باشد ولی هرکس می تواند جای خودش باشد ورفتار پیامبری ویا امامی داشته باشد منتهی در جایگاه خود وکسی هم نگفته که احمدی نژاد موسی است بلکه این نمونه هایی است که ما یادمام باشد که پیرو په کسانی هستیم. (92254)
 
قریشی
۱۳۸۷-۰۸-۲۷ ۱۵:۳۵:۵۰
پس داساتان موسی و فرعون برای چیست؟ مگر نه اینکه درسی برای ما است که با اعدا الله با قول لین گفتگو کنیم. علاوه بر این اوباما که هنوز عملا جنایتی مرتکب نشده است، اگر چه همه از یک قماشند. (92341)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۳۱:۰۲
اقای توکلی با این نامه نشون دادین هنوزم وجدان بیدار تو این مملکت هست و اگه قرار باشه روزی خدا فامیلیشو با ما بهم بزنه اون وقتیه که دیگه امثال شماهم حقرا فدای مصلحت کنین والا خدای بزرگ با 4تا روزنامه لازم نیست قهرشو نشون بده
بازم ازتون ممنونم (90800)
 
احسان
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۴۴:۲۳
آقای دکتر توکلی باز هم زدی به هدف - از شما توقع همین شجاعت در صراحت گفتار نیز می رفت . کاش نگذاریم عزت ما پیش عده ای از عوامل داخلی و خارجی پیش پا افتد . پس مسئله اقتدار و منش بالا کجا می رود . باور کنید اینگونه رفتارهای دیپلماسی را مردم ما با چشم باز دنبال می کنند و از آن به سادگی نمی گذرند . خدایا لحظه ای این مملکت اسلامی را به خود وامگذار . آمین (90806)
 
پویا
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۵۸:۰۱
آقای دکتر خدمت شما خیلی ارادت دارم ولی بهتر است شما به سیاست بپردازید و لطفا به ادبیا کاری نداشته باشید..!
چه خوش بی مهربونی هر دوسر بی
که یکسر مهربونی درد سر بی
اگر مجنون دل شوریده ای داشت
دل لیلی از او شوریده تر بی
حال لیلی و مجنون را بیاببید.! (90809)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۱:۱۸:۵۵
با سلام خدمت پویا،
مثل اینکه شما دقیقا متوجه متن دکتر توکلی نشده اید. همه حرف ایشان هم این است که رابطه ما با امریکا بیشتر به رابطه گرگ و میش می ماند تا رابطه لیلی و مجنون. معلوم است که در این ماجرا کسی نمی تواند لیلی و مجنون را بیابد! (90985)
 
سینا
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۱۹:۵۹:۰۴
آقای توکلی پرسیده اند سیاست دولت احمدی نژاد در قبال آمریکا چیست؟ مگر آقای احمدی تابع سیاست خاصی است؟ اقای احمدی نژاد که اقتصاد را علم نمی داند و بر همه مکتب های علمی جهان خرده می گیرد و خود هم هیچ مکتب و تز، و شیوه اقتصادی را ارایه نمی دهد، ما که نفهمیدم بالاخره می خواد چه جوری کشور را اداره کند؟ اگه شما از استراتژی ایشان چیزی می دانید به ما هم بگید! (90810)
 
جلال
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۳۵:۲۶
من هم با صحبت هاي آقاي \"سينا\" موافقم. اداره كشوري به بزرگي ايران كه داراي ويژگي ها و پيچيدگي هاي خاصي است برنامه مدون و علمي كه تمام فاكتورهاي موثر در آن لحاظ شده باشد لازم دارد. اين فاكتورها بايد شرايط اقتصادي - اقليمي - جغرافيائي - قومي و مذهبي - سياسي و شرايط روحي و رواني و خلق و خوي خاص ايراني ها را در نطر داشته باشد.
اينكه ما تمام مكاتب سياسي و فلسفي دنيا را خط بطلان بكشيم ولي جايگزيني براي آنها نداشته باشيم ما را به جايي مي برد كه امروز هستيم كه نه سياستمان و نه اقتصادمان و نه اوضاع داخلي مان در شرايط خوبي نيست. حرف زدن و شعار دادن و سيستم هاي اقتصادي و سياسي تجربه شده و امتحان پس داده دنيا را به تمسخر گرفتن چاره اي براي مشكلات نيست. (90959)
 
شاهدتنها
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۰۶:۰۸
البته نوشتن نامه حتی مکرر درصورتی که ازمنطق قوی و متن روشنگری برخوردار باشد اشکالی ندارد اما اینکه اگر دیگران می نوشتند حرکتی ضد دین تلقی میشد وعده ای کفن می پوشیدند لکن همانها الان خودشان یا لیدرها و همفکرانشان این کار را میکنند وبه عنوان حرکتی درراستای اهداف انقلاب قلمداد می شود خیلی غیر منصفانه ودور ازانسانیت است. (90813)
 
احسان فلاح نژاد
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۱۸:۲۸
علی رغم اینکه به جناب آقای توکلی علاقه سیاسی زیادی دارم لکن باید بگویم ایشان نشان دادند هنوز افکار دهه 60 و بلکه قبل از آن را دارند.
و یک کار درست در طول 3و اندی سال که آقای احمدی نژاد انجام دادند را تقبیح نمودند.
از بابت سایت تشکر میکنم (90818)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۲۴:۲۷
قابل توجه برادر عزیز جناب آقای شریعتمداری در روزنامه کیهان که طبق معمول سکوت اختیار کرده و انگار نه انگار که رئیس جمهوری محترم با ولعی غیر قابل وصف تلاش دارد به هر قیمت ممکن با آمریکا رابطه بر قرار کند. ضمنا به نظر می آید در مملکت مشکل کفن نیز وجود دارد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز مشغول انجام پروژه های اقتصادی محوله هست و وقت بررسی خبط های رییس جمهور محترم را ندارد.
از جناب آقای توکلی نیز به خاطر هوشیاری و شجاعت متشکرم هر چند که از ایشان صراحت لهجه بیشتری انتظار داشتم.
یک ایرانی که از شکسته شدن عزت ایران اسلامی شدیدا ناراحت است. (90819)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۲۶:۴۵
جناب آقای توکلی شما با نوشتن اين نامه نور اميدی در دل همگان بوجود می آوريد که در ايران حرف فقط حرف يک نفرنيست بلکه خرد جمعی و به اصطلاح دموکراسی و حقوق اکثريت بايد ملاک باشد.

اقای احمدی نژاد بايد درمقابل کارها و حرفهايی که ميزند پاسخگو باشد.

نوشتن نامه به اوباما و معلم اخلاق کسی که \"واقعا\" در دانشگاه هاروارد درس خوانده جای سئوال هست.

اقای احمدی نژاد بهتر هست در عمل به اخلاق پايبند باشند تا حرف و نامه ونصيحت ديگران. (90820)
 
جهانگیر
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۲:۱۳:۲۰
قابل توجه این آقا یا خانم ناشناس:
آقای اوباما از دانشگاه کلمبیا فارغ التحصیل شده اند نه هاروارد
اونکه در هاروارد تحصیل کرده پدر ایشون بوده است
.
زنده باشید (91167)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۰۰:۴۷:۲۰
جناب جهانگير خان:متاسفم که نظر نادرست شما مورد تاييد خوانندگان قرارگرفته. سری حداقل به مراجع بزنيد بعد اظهار نظر بفرمايد.جهت اطلاع سايرين:

He is a graduate of Columbia College and Harvard Law School, where he was president of the Harvard Law Review.
منبع:
ؤ^ Butterfield, Fox (1990). \"First Black Elected to Head Harvard\'s Law Review\'\". NY Times. Retrieved on November 6, 2008. (91460)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۰۴:۴۷:۰۰
اقاي جهانگير: من نميدانم چرا در ايران اطلاعات درست به مردم داده نميشود. حداقل شما يک نگاه اجمالی به زندگينامه فردی که در موردش اظهار نظر می کنيد بياندازيد. پدر اوباما در هاوايی بوده. اوباما در هاروارد.
اگر قادر به خواندن انگليسی هستيد حداقل به ويکی پديا نگاه کنيد. جهت اطلاع سايرين:

Obama entered Harvard Law School in late 1988.


he garduated with a Juris Doctor (J.D.) from Harvard in 1991.

from:

Butterfield, Fox (1990-02-06). \"First black elected to head Harvard\'s Law Review\", The New York Times, p. A20. Retrieved on 15 June 2008. (91470)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۳۱:۲۳
خود تحریمی عزت نیست جناب توکلی (90821)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۸:۵۱:۳۱
خود تحقیری چطور!؟ عزت است!؟ (91137)
 
جواد
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۳۵:۵۰
آقاي احمدي نژاد به دليل عقبه ي محكمي كه او را پشتيباني مي كند يكي از رئيس جمهوري هايي بوده است كه با قدرت تمام و اعتماد به نفس بالا هرموقع هر تصميمي گرفته است عملي كرده است از مذاكره و رابطه با آمريكا گرفته تا حتي دوستي با ملت اسرائيل حال فرض كنيد زمان اصلاح طلبان چنين مباحثي از سوي آقاي خاتمي مطرح ميشد. تصورش خيلي سخت نيست . همين عقبه اي كه امروز قرص و محكم پشتيبان آقاي احمدي نژاد هست با يكصدم اين كارهاي دولت نهم مثل مزاكره با آمريكا كفن پوش راه مي انداخت كه مردم به هوش باشيد انقلاب داره از دست ميره! (90822)
 
حسن ملكي
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۰:۴۶:۰۹
دكتر عزيزضمن عر ض خسته نبا شي متا سفانه اي كا ش كسي به رئيس جمهور تذ كري مي داد كه چرا انقدرعجول است؟! (90824)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۰۶:۲۷
siti ke entegado matrah nemikone hamon behtar ke filter shavad (90828)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۱۴:۲۸
بنظر اینجانب نامه آقای احمدی نژاد به جرج بوش و تقاضای مناظره با بوش، اوباما و مک کین اقداماتی بر خلاف \"حفظ عزت در دیپلماسی خارجی\" بوده و قابل دفاع نیستند. ضمن اینکه برای مذاکره رئیس جمهور با روسای کشورهای دیگر، معمولا ابتدا هماهنگی ها از سطوح پایین تر (مانند وزارت خارجه) باید انجام شود، و اگر رئیس جمهور یک کشوری از طریق رسانه ها تقاضای مناظره (و نه مذاکره) را به رئیس جمهور دیگری بدهد کاملا بر خلاف عرف دیپلماتیک است.
منتها از آنجایی که اوباما با شعار تغییر بر روی کار آمده و در آمریکا نیز همه منتظر اصلاحات در امور اقتصادی و در دیپلماسی خارجی این کشور هستند، پیام تبریک آقای احمدی نژاد به آقای اوباما، اقدامی شایسته و در خور تحسین میباشد، و انتظار میرود این نامه بدون پاسخ نخواهد ماند.
البته امیدوارم نامه آقای احمدی نژاد به اوباما با هماهنگی سایر نهادهای حکومتی دخیل در اداره کشور نوشته شده باشد. زیرا اگر قرار باشد در پاسخ این نامه، چراغ سبزی از طرف آمریکا داده شود، و مجددا ایران از فرصت موجود برای بهبود روابط استفاده نکند، هیچ فایده ای از این نامه نگاری ها حاصل نخواهد شد. (90831)
 
من
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۱۴:۵۴
نه موافقم نه مخلف.ممتنعم.ولی باید قبول کرد که برای این نامه هزینه زیادی شده! اما چرا و چه هزینه ای با شما! (90832)
 
اسد
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۲۳:۵۹
واقعیت اینه که شماها پر توقعین واتا آقای احمدی نزاد شتابزدگیشون در بسیاری از امورات اثبات کردن واین یک مشکل شخصی است می دانم که نظر منو نمیذارین ولی این یک واقعیت است ومن مدرک دارم. (90834)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۵:۴۱
خیلی دلم می خواست بدانم اگر رئیس جمهور قبلی و یا هر کس دیگر غیر از آقای احمدی نژاد اقدام به نوشتن این نامه یا ارسال پیام تبریک می نمود عکس العمل طلاب و حوزه های علمیه در برابر آن چه بود ؟ (90837)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۳:۳۱:۲۴
جناب سعيد آقا :
كسي كه ريگي تو كفشش نباشه و در گفتار و كردارش صادق باشه حتي اگه اشتباه هم كنه قابل تحمله
اما اونائي كه رفتارشون در جهت خيانت به مردمه مسلما هر حركتي كه انجام بدن با شك و ترديد همراهه .
احمدي نژاد ازموضع قدرت با دشمن حرف ميزنه و كاملا شفاف .
بيني و بين الله كدام رئيس جمهوري با دشمن اينجوري حرف زده؟ (91031)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۴:۴۴:۵۲
-لطف کنید یکی دوتا از اون خیانت هایی که برای شما مبرهن شده جهت روشن شدن ذهن ما بفرمایید.
-لطف کنید یکی دو تا از معیارهای تشخیص ریگ درون کفش هم به ما بدهید ما که گیج گیج شدیم .
- در ضمن وقتی انتخاب اوباما رو تبریک می گیم دیگه اونجورها هم دشمن نیست ....از این منظر من هم با شما موافقم که تا حالا هیچ رییس جمهوری با آمریکا اینجوری صحبت نکرده بوده (91067)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۹:۳۹:۳۷
ما دو مشکل اساسی داریم:
مشکل اول ما اینه که کارها را بر اساس افراد می سنجیم، مثلا اگه دو نفر دروغ بگویند چون اولی آدم خوبی بوده میشه دروغ مصلحتی اما چون دومی خوب نبوده میشه گناه کبیره! در حالیکه هر دو نفر دروغ گفته اند و نفس عملشان که همان دروغ گویی هست در اسلام بشدت مورد نکوهش قرار گرفته است.
مشکل دوم ما اینه که حق را فدای مصلحت می کنیم. (91144)
 
ايراني
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۸:۰۰
موافقم اصلا دعواي ما با آمريكا بر سر خوي تكبر و زورگويي اوست. درحالي كه برخورد سران كاخ دسفيد با نامه هاي رئيس جمهور محترم ما بيشتر باعث تحقير و سنگ روي يخ شدن ايران شده است.
همانقدر كه سفر احمدي نژاد به نيويورك قوي و موثر بود، اين نامه هاي مكرر منت كشي اش بخصوص با وجود بي اعتنايي هاي آمريكايي ها، خوب نيست و به ايراني ها احساس بدي مي دهد. (90838)
 
jalal
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۲:۰۰:۳۵
بايد گفت مگر نه فردا ( روز قيامت در دوزخ ) مي گويند كه به ما نگفتند.حرف حق را بايد گفت شايد گوش شنوايي پيدا شود.

...نگو كه به من نگفتي!. (90840)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۲:۰۱:۳۰
آقای دکتر توکلی ،
اگر احتمال 1 در هزار می دهید که احمدی نژاد و اطرافیانش به این نامه شما حتی از یک کیلومتری ! نگاهی بکنند ادامه دهید.
نامه نگاری شما مشابه نامه نگاری احمدی نژاد است ، خودتان میگویید چرا به کسی مینویسد که جوابش را نمی دهند حالا خود شما هم که همان کار را می کنید.
اگر شما برای رفع این حجت شرعی است او هم بدنبال همان است ,
آقای دکتر این سنگ در هاوان کوبیدن است. (90841)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۷:۱۶:۲۳
نامه یک مسلمان به مسلمان دیگر از باب ارشاد است و نه فقط رفع حجت شرعی . و ربطی به نامه یک مقام بلندپایه مسلمانان به رییس مستکبرترین حکومت دنیا ندارد که باید در آن ملاحظه خیلی مسائل را نمود. (90895)
 
همسایه ی حضرت معصومه
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۲:۳۴:۳۰
توی این چند ماه اخیر یه سوال دائم توی ذهن من و خیلی های دیگه میاد که اگه هر کدوم از این چند کار اخیر رئیس جمهور رو رئیس جمهور های قبلی انجام می دادن احزاب مختلف از جمله اصولگرا چه جنجالی به پا میکردن
نامه به بوش
ماجرای آقای مشایی
ماجرای دکترای قلابی
نامه به اوباما
وضعیت اقتصادی جامعه (90846)
 
غلامرضا از گناو
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۲:۵۲:۱۰
به نظر من اگر آقاي احمدي نژاد در روز روشن بگويد حالا روز است توكلي مي گويد نه آقا حالا شب است. (90843)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۳:۲۱:۲۲
پیشنهاد می کنم متن نامه را دوباره بخوانید و ببینید که چقدر مصداق المومن مرآت المومن است و می خواهد خوبی ها و بدی های دکتر احمدی نژاد را همزمان ذکر کند، نا خوبی ها بیشتر شود و بدیها به فضل الهی کمتر.

احتمالا شما خیلی از اخبار روز باخبر نیستید. چند مورد می خواهید ذکر کنم که احمد توکلی از آقای دکتر حمایت کرده؟ مثلا این:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8708120090
اگر کافی نیست باز هم خبر فراوان است...
نمی فهمم چرا بعضی ها ذره ای تحمل انتقاد را ندارند! (90856)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۰۲:۲۳
هیچ کس مخالف شخص احمدی نژاد نیست بلکه همه ما نگران عملکرد ایشان هستیم و باید قبول کنیم در بعضی موارد نظرات دکتر توکلی صحیح بوده است و اسلام را فدای مصلحت نکردند
در جامعه نیز همین طور است از کسانی که به دولت و نظام انتقاد میکنند سئوال کنید - میبینید که آنها با اسلام مخالف نیستند بلکه به نحوه اجرا و نوع نگاه به اسلام انتقاد میکنند (مگر منافقین و دشمنان که با ریشه مخالفند)
در برخی موارد نیز صاحبان فن و کارشناسان با یکدیگر اختلاف نظر دارند که طبیعی است و نمیتوان بدون استدلال و نگاه به تجارب به دست آمده تصمیم گرفت بعضی اوقات کسانی که نباید اشتباه کنند نیز اشتباه میکنند
انسان جایز الخطا است و تمام علوم و راه حلها در یک انسان خلاصه نمیشود پس اینجاست که گاهی اوقات انتقاد افرادی مانند دکتر توکلی میتواند یک ترمز برای جلوگیری از یک اشتباه باشد یا اینکه باعث شود راه حل دیگری یا برنامه ای برای پشتیبانی ایجاد شود
تا وقتی کسانی مانند دکتر توکلی و روزنامه نگاران و سایتهای منتقد وجود دارند میتوان انتظار داشت که جامعه به سمت صحیح حرکت میکند و اگر نه با نبود تذکر این اشخاص ممکن است با سرعت از مسیر منحرف شویم
همه نگران هستیم که کسی در روز ابری و شب مهتابی اشتباه نکند (90937)
 
جناب آقاي توكلي عزيزم
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۳:۱۷:۰۲
جناب آقاي توكلي عزيزم
به نكات خوبي اشاره فرمودين!
كاملا با شما موافقم !
مخصوصا (‌ باز كردن باب مراوده )‌ جالب بود !
از شما بخاطر حس وطن پرستي متشكريم!

انجمن خالي بندان جوان ! (90853)
 
مجيد
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۳:۲۵:۰۸
اقاي توكلي شما اقتصاد دان هستيد كارشناس مسائل سياسي افرادي مانند اقاي خرم هستند كه موضوع را مثبت ارزيابي كردن (90857)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۳:۴۸:۰۴
به نظر من اگر آقاي احمدي نژاد در روز روشن بگويد حالا روز است توكلي مي گويد نه آقا حالا شب است.

رهبر انقلاب فکر می کنم همین چند روز پیش درباره سودمند نبودن رابطه با امریکا در شرایط فعلی هشدار دادند:
http://www.mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=16994
حالا چی شده که آقای احمدی نژاد و احتمالا برخی مشاورانشان نظر مخالفی داشته اند و اصرار به رابطه دارند، ما که عقلمان به جایی نرسید. آقای توکلی هم انگار دچار همین ابهام شده بوده. شما اگر اطلاعات بیشتری در زمینه مصالح ملی دارید لطفا ما را هم بی خبر نگذارید. (90864)
 
محمد ابوالقاسم پور
۱۳۸۷-۰۸-۱۸ ۲۳:۵۱:۲۱
بنظر می رسد آقای احمدی نژاد حتی علوم دیپلماسی و قواعد مترتب بر آن راهم قبول ندارد فارغ از اینکه اگر در دولت های قبلی اینکار انجام می شد ممکن بود چند روز مملکت به بحران کشیده شود اما ایشان فارغ از همه اصول و قواعد دیپلماسی و علیرغم همه تذکرهای امام عظیم الشان ومقام معظم رهبری درخصوص خوی امپریالیستی شیطان بزرگ که با تعویض آدمها و حزبها از اساس تغییر نمی کند ایشان کماکان به راه خویش می روند و ... ضمن تقدیر از مواضع اصولی جناب دکتر توکلی ،ازخداوند عزت و عظمت نظام مقدس اسلامی را که مرهون فداکاری هزاران شهید وجانباز می باشد از درگاه حضرت دوست خواستارم. (90865)
 
نبی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۰:۰۱:۵۹
می خواستم از دوستانی که از نوشتن نامه حمایت کرده اند بپرسم اگر این نامه تبریک را آقای خاتمی نوشته بودند آنوقت چه رویه ای را پیش می گرفتید؟ (90870)
 
مسلم
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۳:۴۰:۰۳
به عنوان یک موافق می گویم که بالاخره یک نفر باید شروع می کرد. حالا چه بهتر که این فتح باب توسط همین اصول گرا ها باشه تا شاید کمتر کشور رو دچار بحران کنند. (91179)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۷ ۰۰:۰۴:۳۵
البته آنها از این شاکی هستند که شروع چرا به نام احمدی نژاد ثبت شود باید روزگار یک جوری رقم می خورد که به نام آنان ثبت می شد. (92256)
 
مرتضي از گناوه
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۰:۱۸:۳۴
با عرض سلام خوت اقاي توكلي حناب اقاي توكلي شما سياستهاي دولت نهم كه همفكران شما هستند را قبول داريد تنها كسي كه ميتونه توي جبهه اصولگرا ميتونه عبور از احمدي نزادو مطرح كنه شما هستيد قدرت هم فعلا دست شما وهمفكرانتون هست خواهش ميكنم به خاطر مردم اين كار را بكنيد (90875)
 
فرهاد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۱:۴۳:۴۴
سياست خارجي تابع نظر رهبري است چه در زمان امام و چه در زمان رهبري اقاي خامنه اي.احمدي ن‍‍ژاد بدون اجازه رهبري نميتواند اين نامه را بنويسد مطمييا ايشان تاييد فرموده اند (90884)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۷:۳۱:۳۴
آقای توکلی می دانند که اگر برخی ملاحظات و عقوبت سنجی ها نبود همه جناح های سیاسی کشور برای برقراری رابطه با امریکا مسابقه می دادند!
واقعیت این است که شعار مرگ بر آمریکا کارکرد خود را از دست داده است. آقای احمدی نژاد برگهای خود را برای دور بعدی انتخابات مرتب می کند.
دیگران هم اگر از کفن پوشان نمی ترسیدند و یا ابزاری مثل کفن پوشان داشتند حتما نامه نگاری یا روبوسی می کردند. (90896)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۰۳:۰۵
این حرکت در حالی که هر دو کشور در حوزه هایی چون عراق-هسته ای-حقوق بشر-تروریسم و ... اختلاف نظر و چه بسا تضاد نظر دارند جز یک ژست سیاسی که مصرف داخلی دارد نبوده است. (90900)
 
[جمشید
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۱۴:۲۶
بنظر من اقای احمدی نپاد فردی باهوش وزیرکی می باشد. فرصت خوبی بدست امده است.حتی کشور ویتنام با یک میلیون کشته از تجاوز امریکا دشمنی خود را با ان کشور کنار گذاشته است .باید عاقلانه فکر کرد واحساسی نشویم (90904)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۲۳:۳۴:۰۰
آقای احمدی نژاد این نامه را برای دوستی با شیطان بزرگ ننوشته! این نامه چیزی جز بیان دوباره سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی برای اذهان عمومی جهانیان نیست. این یعنی زیرکی ولی متاسفانه آقای توکلی به این نکته دقت نکرده اند. (91455)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۱۴:۵۹
جناب آقاي توكلي به غير از كلي گويي و ايجاد پست ايست و بازرسي در اعمال ديگران تا به حال چه اقدام مثبتي براي مردم انجام داده است كه خود را محق تذكر به ديگران مي بيند ؟ (90905)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۲۵:۰۸
چه خوب بود اين نصيحتهاي رئيس جمهور در خصوص دولت خودش و ملت خودش عملي ميشد وملت ما از ابن انزواي جهاني وضعيت بسيار بد اقتصادي اجتماعي رها ميشديم من معتقدم کسي که فردي را نصيحت ميکند بايد خودش الگو باشد ايا ما هستيم؟!؟ (90911)
 
امير
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۳۰:۱۱
نكته ديگري كه در نامه ي اقاي توكلي ذكر نشده بود. اينكه امريكا پس از پيروزي انقلاب اسلامي دولت ايران را به رسميت نشناخت و هنوز هم ايران را به رسميت نمي شناسد چگونه است به رئيس جمهور كشوري كه حكومت ما را به رسميت نميشناسد پيام تبريك به مناسبت رسيدن به مقام رسمي رياست جمهوري بدهيم ان هم توسط عالي ترين مقام اجرايي كشور ؟ (90915)
 
صمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۳۱:۳۰
با سلام
به نظر می آید اقدام آقای احمدی نژاد از شعار انتخاباتی آقای اوباما ( ایجاد تغییر در سیاست خارجی و اقتصاد ...)و فضای جامعه آمریکا نشأت گرفته باشد که از لحاظ وجهه جهانی خوب بوده که ما خواهان روابط عادلانه حتی با مستکبرترین دول جهان هستیم که حتی آقای احمدی نژاد درنامه نیز نصیحت وار به آن اشاره نمودند پس ایشان از مواضع نظام عدول نکرده اند و این را همه می دانند که دولت امریکا برای حفظ منافع سرمایه دارانش نه مردمش به هیچ اصولی پایبند نیستند حالا چه رئیس جمهور بوش باشد یا مک کین یا اوباما ... (90916)
 
م م
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۳۸:۴۳
براستی اگر این نامه را خاتمی می نوشت چه اتفاقی می افتاد ویا اگر خاتمی ویا یکی از وزیران ویا کارکنان او دم از مذاکره مستقیم با آمریکا می زد احوالات کفن پوشان چه می شدبراستی چرا روسای جمهور قبلی این اجازه را به خود نمی دادند در موضوعاتی اینچنینی بدون مشورت با رهبری وبزرگان نظام عمل کنند وآقای رئیس جمهور فعلی به هر شکلی که بخواهد وهر چه فکر خود اوست به زبان می آورد ؟
آیا باید به احمدی نژاد در استقلال رای تبریک گفت یا روسای جمهور گذشته را به خاطر هماهنگیهای که با بزرگان نظام داشتند نکوهش کرد که استقلال رای نداشتند؟ (90917)
 
صاحب
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۸:۵۱:۵۳
جناب آقای توکلی سلام
شما در این 3 ساله به خوبی درک کرده اید که در عرصه سیاست خارجی آقای احمدی نژاد بسیار موفق بوده است و خوب میداند که کدام کار درست و کدام غلط است.
پس این بار هم کمی صبر کنید تا پیروزی دیگری را در آینده ای نزدیک ببینید.
به قولی (دمی ساکت نشین ،بنگر) (90918)
 
بچه مشد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۰۱:۴۷
با سلام وارادت خدمت تمامي كسانيكه دغدغه شان اسلام واقعي است.خدا وكيلي اگر اين نامه در زمان دولت اصلاحات نگاشته وارسال ميشد،كفن پوشان( معلوم الحال)چه مي كردند.
اينكه نامه اي براي ابراز عقايد ودعوت به صلح وآرامش ويكتا پرستي وعدالت نوشته شود كار خوبي است امااگر آقاي احمدي نژاد در بدو ورود به كاخ(دفتر)رياست جمهوري همه چيز را خراب نمي كرد ورشته هاي دولتهاي قبلي راپنبه،الان در شرايط بسيار بهتري بوديم.ما بايستي از فرصتها استفاده كنيم بر اساس اصل احترام به منافع ملي.نه اينكه آنها را به تهديد تبديل نمائيم.بنابراين بنده با قسمتي از نامه آقاي توكلي موافق وبا قسمتي ديگر مخالفم.با احترام فراوان (90922)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۰۶:۱۵
جناب آقای حسین چگونه به خود جرأت داده آقای احمدی نژاد را با پیامبر(ص)وحضرت علی(ع)مقایسه میکنیدکه یاران ومدیران ارشدش دروغگو ورشوه دهنده از آب درآمدند!؟ (90923)
 
صالح
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۱۲:۲۷
روز سیزده آبان شعار مرگ بر آمریکا سر دادیم و روز چهاردهم به کسی که دیروز شعار مرگ می دادیم پیام تبریک فرستادیم !
چند وقت دیگه هم در برایت از مشرکین شعار مرگ بر آمریکا سر می دهیم ! (90924)
 
حميدرضا
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۲۶:۰۶
جناب آقا صالح ،
هرسخن جايي و هرنكته مكاني دارد . متعصبانه موضوع را بررسي نفرماييد .

امريكا مشرك نيست ؛ آنها اكثراً يكتا پرستند ، مشرك كسي است كه خداوند سبحان را منكر باشد . (91248)
 
Ali
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۳۶:۱۷
جناب آقاي توکلی یکبار هم که آقای رئیس جمهور با تدبیر خودشان کار مثبتی انجام می دهند شما مخالفت می کنید .
تا کی می خواهید این سیاستهای غلط را ادامه دهید دیگر وقت آن نرسیده تا منافع شخص یا گروهی را بر منافع یک ملت آن هم ملت ایران ترجیح ندهیم مطمئن باشید امام زمان (عج) از این حرکت آقای رئیس جمهور ناراحت نیستند. (90926)
 
Ali
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۳۶:۳۸
جناب آقاي توکلی یکبار هم که آقای رئیس جمهور با تدبیر خودشان کار مثبتی انجام می دهند شما مخالفت می کنید .
تا کی می خواهید این سیاستهای غلط را ادامه دهید دیگر وقت آن نرسیده تا منافع شخص یا گروهی را بر منافع یک ملت آن هم ملت ایران ترجیح ندهیم مطمئن باشید امام زمان (عج) از این حرکت آقای رئیس جمهور ناراحت نیستند. (90927)
 
محمد طاهری
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۴۱:۰۴
در پاسخ به برخی از هموطنان عزیز که می فرمایند به نظر من چنین و به نظر من چنان باید عرض شود که سیاستهای خارجی و اقداماتی که یک دولت قصد انجام آن را دارد و به نوعی با منافع ملی و یا عزت بخشی سیاسی ؛ اقتصادی و امثالهم
در ارتباط است بیشتر در گرو نظر خواهی از بالاترین مقام کشوری ؛ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و سایر نهادهای مرتبط است و اساسا اظهار نظر مردم در این خصوص جایگاهی ندارد . چرا که این مجامع نیز به گونه ای صاحب رای مردم بوده و باید به نظر تخصصی ایشان تن در داد . کاری که رئیس جمهور محترم نکرده اند . (90928)
 
عبدالرضا-مشهد مقدس
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۴۳:۲۳
دراينگونه امور حتما بايد نظر مقام معظم رهبري اخذ شود اگر آقاي احمدي نژاد اين هماهنگي را انجام داده حتما مصلحت بوده ونبايد خرده گرفت.اگرنه حتما بايد پاسخ گوباشد.چون ظاهر اينكارقشنگ نمي نمايد (90930)
 
ُسید محمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۰۹:۴۹:۲۵
واقعا تعجب در تعجب. من که طرفدار پر و پا قرص الف هستم و نظراتم همیشه در آن منعکس می شود(با همین نام سید محمد) از این نظر آقای توکلی شکه شدم. جناب دکتر توکلی فکر نمی کنید ماجرای مشایی و کردان وظیفه بود ولی این امر وظیفه نیست؟! این از سیاست خارجی است و رهبر انقلاب موید آنست. اصلا شما می دانید که مردم جهان در فقر اطلاعات بسر می برند؟ می دانید محبت گمشده جهانیان است؟ می دانید وجهه ایران چگونه و وجهه ی آمریکا حتی در بین خودشان به چه صورت است؟ می دانید آمریکا حتی از نظر ساکنین آن و همسایگانی مثل کانادا از ناامن ترین کشورهاست. اینجاست که هر چه نامه بنویسی کم است! اینجاست که برای روشن شدن اذهان عمومی و اینکه عزیزان، آمریکا پیش دستی در مذاکره ندارد و ایران اگر پایش بیفتد در مذاکره از همه مایلتر به این امر است باید هم اینگونه نامه نوشت. به هر حال بر خلاف نظریات پیشین شما با این نظر شما بسیار مخالفم و متاسفم که شما چنین نظری دارید... (90932)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۰۵:۰۵
خوب حالا كه اوباما مي‌خواهد جواب نامه رييس جمهور عزيزمان رو بده. آقاي توكلي يكيم داريد شلوغش مي‌كنيد يكمي هم صبر داشته باشيد بد نيست. (90940)
 
داود
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۰۷:۵۶
جناب آقای توکلی.
من قبلا از شما به عنوان یک استاد اقتصاد و آشنا به واقعیتها یاد می کردم ولی متاسفانه شما بیشتر از آنکه به واقعیتهای اقتصادی جامعه بپردازید به تئوریهای داخل کتابها می نگرید و مسائل روز را باکتابهایی مقایسه می کنید که قبلا نوشته شده است. البته به نظر می رسد شما در ارتباط با این نامه نیز به همینصورت نگاه کرده اید. در روایات بسیار زیادی آمده است که پیامبران الهی تا آخرین آنها از کوچکترین فرصتها استفاده کرده و دشمنان و کافران را به راه راست هدایت میکردند و در ضمن امر به معروف و نهی از منکر مختص زمان و مکان و اشخاص خاص نیست. این اوج عزت حسینی است که ما می توانیم یک مستکبر جهانی را نصیحت کنیم . انشا ا... (90942)
 
علیرضا کاظمی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۰:۳۶:۲۹
آقای اوباما سخن از تغییر گفته اما جهت تغییر به صورت نظری در عنوان های بیان شده اش معلوم نیست.

حداقل سال 1376 خاتمی خود ما وقتی سخن از اصلاح و تغییر گفت جهت هم داد : ایران برای همه ایرانیان-آزادی بیان و عقیده - جامعه مدنی- رفتن به مردمسالاری دینی و ...

گذشته از این اگر از سوی مقامات غیر رسمی تبریکی به آقای اوباما گفته می شد در ذهنیت مردم آمریکا که امید به اوباما دارند تاثیر مثبت خود را می گذاشت.

اما از سوی رییس جمهور چون به احتمال زیاد با واکنش منفی رییس جمهور آمریکا مواجهه می شود باعث کاهش عزتمندی هست.
هرچند از سوی دیگر اگر وجدان هشیاری در جهان و آمریکا باشد، مسالمت طلبی ما (بر خلاف مواضع همیشگی آقای احمدی نژاد) و مخاصمه جویی آمریکایی ها را می بیند و در این صورت هم افراد عاقل جهان و امریکا نظر بهتری نسبت به ما خواهند یافت.

با این حال باید رییس جمهور بسیار سنجیده شده تر از این ها اقدام کند. در داخل کارهای باری به هر جهت نکند و بعد برای خودی نشان دادن نامه مسالمت آمیز بنویسد که بگوید بله ... ماهم .....

با تشکر از سایت الف و آقای توکلی (90960)
 
وطن دوست
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۱:۱۰:۴۶
مفهوم يه ضرب المثل هست كه ميگه :
اگه دريا به يكباره طوفاني شد و موجهاي بلند برسرو رويت ريخت اگر دست روي دست بگذاري و تسليم شرايط بشي حتما در آني غرق خواهي شد ولي اگر شجاع ، باهوش ، زرنگ و در عين حال سريع العمل باشي فورا بدنبال تخته پاره اي گشته و با آن بر بالاي امواج سوار شده و خود را به ساحل نجات ميرساني!
آيا واقعا ميشود در حوزه سياست براحتي قضاوت كرد ؟ آيا دقيقا ميشود بدون ديدن و ارزيابي شرايط سخت حاكم بر سرنوشت آحاد جامعه چماق تكفير بردست گرفت و به جان نيمه جان آخرين فرصتهاي نجات و فرار از انواع و اقسام گرفتاريها و درگيريها كوبيد و دلشاد از شاهكار هنري انجام داده به گوشه خلوت تنهايي و خودخواهي خود پناه برد و آرام گرفت ؟
نميدانم تا كي بايد هزينه كرد و از سر لجاجت بر طبل دشمني كوفت ؟ شايد اگر كمي منصف باشيم ضمن حفظ اقتدار ملي بتوان با كمك كليه فرهيختگان و آزاد انديشان ( كه الحمد ا... كشور مان از اين لحاظ كمبود ندارد) در مسيري صحيح و بدور از كينه توزي و زياده طلبي فرصتهاي بدست آمده را غنميت شمرد و همچون پيامبر (ص) و ديگر ائمه اطهار ( ع ) با ساير انسانها كه همه مخلوق الهي اند در صلح وصفا زندگي كرد .
بهر تقدير آقاي احمدي نژاد نشان داد كه نه چراغ سبز بلكه مفهوم پاراگرف اول اين نوشته را پس از سالها كشمكش درك ميكند .
به اميد روزي كه همه انسانها در سايه الطاف خداوندي بر روي زمين شاد و در شرايط عدالت و تفاهم و محبت و انصاف در كتژنار هم زندگي كنند. آمين يا رب العالمين. (90977)
 
مهران
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۲:۳۳:۲۱
در شرایطی که در راهپیمایی ها هزاران ایرانی مرگ بر آمریکا می گویند رئیس جمهور نامه تبریک به آمریکا می فرستد. اول باید این تناقض رفع شود یعنی یا این یا آن. (91004)
 
حاج رضا
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۲:۳۴:۲۵
هوالمحبوب
پيام احمدي نژاد به اوباما در عين اينكه يك تابو شكني در 30 سال گذشته بود اما داراي پيام روشني از انقلاب اسلامي براي رئيس جمهور منتخب مردم امريكا به حساب مي آيد درست است كه سابقه نداشته است كه رئيس جمهور ما در هيچ دوره اي براي حكومتي كه رسما اعلام مي كند از هيچ فرصتي براي براندازي حكومت ايران دريغ نمي كند پيام بدهد اما اين كار احمدي نژاد براستي فرياد برائت انقلابيون جهان از سياستهاي سلطه طلبانه حكومت امريكا در قالب يك پيام به مناسبت انتخاب اوباما به رياست جمهوري بود ، رئيس جمهور انقلابي ايران عزيز ما از همتاي امريكايي اش مي خواهد به سياستهاي غلط گذشته پايان داده و آبرو و اعتبار از دست رفته امريكا را با اصلاح سياستهاي گذشته و همراهي با خواست حقيقي مردم جهان باز بدست آورد البته شايد از ديد بسياري اين باشد كه او نيز همانند اسلاف گذشته خود تحت مديريت باندهاي مخوف صهيونيستي در هئيت حاكمه امريكاست و پيام احمدي نژاد بي اثر است ، و بنده نيز معتقدم او نيز وامدار لابی های صهيونيستی و سياستمداران اصلي و پشت پرده امريكاست اما اثر اين پيام براي همه تاريخ است و اداي تكليف يك انقلابي كه اينك در مسند رياست جمهوري كشوري انقلابي وظيفه ابلاغ پيام انقلاب را دارد من به شخصه به رئيس جمهورم افتخار مي كنم چه اوباما به اين پيام جواب بدهد يا ندهد مهم اين است كه ما از زبان رياست جمهوري كشورمان پيام خودمان را به گوش رئيس جمهور منتخب امريكا و همه جهان رسانديم . (91005)
 
رضا.ج
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۲:۳۸:۰۱
من دقيقا نظري خلاف نظر شما را دارم
اتفاقا به نظر بنده اين عمل دكتر احمدي نژاد يكي از مدبرانه ترين كارهايي بود كه طي تصدي پست رياست جمهوري انجام دادند.
احسنت به اين درايت.بسيار هم قابل دفاع بود كافي است يك بار در كوچه و خيابان از مردم نظر خواهي كنيد تا متوجه شويد.
لطفا نظرات شخصي خود را پاي عموم مردم نگذاريد جناب آقاي احمد توكلي
با تشكر
رضا.ج (91007)
 
اصغر
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۲:۳۹:۴۴
آقا این سایت امروز مشکل داشت.برای دادن رای مخالف و موافق که کلیک میکردم هر دوتا به اندازه 3 درجه زیاد می شد!اصلاح کنید که خدای نکرده شائبه پیش نیاید که این سایت... (91009)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۲:۵۱:۱۹
نامه رییس جمهور فقط و فقط و فقط تا اخر پاراگراف اول نامه کاری درست و پسندیده و درخور تحسین است. ادامه نامه به نفع هیچ کس و هیچ چیزی نبوده و نیست.
کارشناسان و مشاوران محترم رییس جمهور دقت بسیار باید بکنند. (91015)
 
علی از کرمان
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۳:۱۹:۰۵
آقای دکتر توکلی بهتر است شما به مسائل اقتصادی کمک کنید و سیاست را به اهلش واگذار نمایید اسلام دین تعامل است موافق نامه هستم (91024)
 
یه بنده خدا !
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۳:۲۳:۲۸
به نام خدا

با عرض سلام و ادب

بی مقدمه عرض می کنم دولت آقای احمدی نژاد علیرغم شکستهایی که در سیاستهای داخلی و مخصوصاً حوزه اقتصاد داشتند ، اما موفقیتهای بسیار چشمگیری در حوزه سیاست خارجی به ارمغان آورده اند که فقط و فقط می بایست در خارج گود و در کشوری بیگانه و خاصه آمریکا قرار داشته باشیم تا میزان موفقیتهای ایشان را بخوبی درک کنیم . عزتی که ایشان برای ایران اسلامی بعد از ذلتهایی که نامردمان دوم خردادی داشتند غیر قابل وصف است ولی این افتخارات از سوی ملتها بوده است و نه دولتها و تصور می کنم زوم کردن ایشان بر روی دولتمردان آمریکایی جز کمرنگ کردن افتخارات ایشان چیزی برایشان نخواهد داشت .

از سوی دیگر در روابط اجتماعی هم بارها شنیده ایم اگر کسی بر ما تکبر کرد ما نیز بایستی متکبرانه رفتار کنیم اما موضوع نامه های رئیس جمهور محترم بیشتر ضعف و دریوزگی را تداعی می کند تا اقتدار و عزت ایران اسلامی ، شریف و قدرتمند .

برای ایشان و یاران صدیق و خدمتگزار ایشان (و نه دروغگویان و منافقین آنها) توفیق روزافزون در سایه حضرت حجت مسئلت می نماید . (91026)
 
حجت از ابوذر
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۳:۴۴:۲۵
سلام بر شهیدان راه حق
این امر بر ملت ما به اثبات رسیده که هر زمان ما در برابر دشمنان یک قدنم به عقب نهادیم انها چندین قدم جلو تر آمدند
نفس کار اقای احمدی نژاد درست بود ولی بهتر است ما همیشه موضع قدرت را داشته باشیم
آقای رئیس جمهور محترم اول توکل به خدا کنیم بعد تصمیم بگیریم . (91043)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۳:۴۸:۰۰
جناب توكلي فكر نمي كنيد كه ديگر زمان تعصبات بي مورد گذاشته و بهترين راه حل مشكلات خارجي ايران مذاكرات با طرفين اختلاف است (91047)
 
مهدی شاکر
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۶:۰۸:۳۰
حضرت امام (ره) نیز در مورد رابطه با آمریکا گزینه قطع رابطه همه جانبه و برای همه وقت را نداشتند. مهم نحوه برقراری رابطه با آمریکا پس از 30 سال است (91096)
 
عباس
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۵:۲۹:۳۷
مواضع خصمانه دو طرفه بوده است و شايد استمرار آن از ايران بوده ، واقدامي اخير بي نظير نبوده تلاش مك فارلين هم از طرف ايران عقيم شد . . . بالاخره بايد درگيري كاهش يابد و راه حلي جست (91082)
 
ابراهيم
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۵:۴۸:۴۹
من تاكنون به هيچ وجه از سياستهاي آقاي احمدي نژاد دل خوشي نداشته ام ولي بايد اعتراف كنم اين جرات و شهامت اقاي احمدي نژاد ستودني و در راستاي منافع ملي كشور است . درست است كه اقاي احمدي نژاد تاكنون مخالفت بسياري از اقشار مردم و فرهيختگان را مخصوصا در ماجراي حمايت بي منطق و بي چون و چراي ايشان از كردان برانگيخته وليكن اين دليل نمي شود كه در برابر هركار درست و منطقي ايشان موضع منفي بگيريم . ظاهرا در ممالك جهان سوم مخالفتها با افراد است تا افكار . (91091)
 
حسن ابراهیمی لنجی
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۶:۱۹:۰۳
سلام - آقای دکتر توکلی
مگر شما قرآن نمی خوانید ؟ مگر خدا در قرآن به حضرت موسی امر نفرمود که با سخنان نرم فرعون را به سوی حق دعوت کن ؟ آقای دکتر توکلی نه اوباما از فرعون فاسدتر است نه دکتر احمدی نژاد از حضرت موسی بالاتر . چرا بهانه های بیخود می گیرید ؟ ( من یکی از دوستان شما و مسول ستاد تبلیغاتی شما در هشتمین دوره ریاست جمهوری شهرستان مبارکه بودم ) (91099)
 
سارا
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۶:۳۷:۴۳
به نظر من آقای احمدی نژاد باید از تبریک گفتن به اوباما که وزیر اسراییلی تو کابینش گزاشته و با کمک صهیونیست ها به پیروزی رسیده انصراف میداد
همونطوری که ورزشکارای ما وقتی توی مسابقات جهانی شرکت میکنن از مسابقه با اسراییلی ها انصراف میدن
من میدونم که نظرمو چاپ نمیکنید ولی نوشتم (91102)
 
آشنا
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۶:۴۱:۱۵
جناب اقای توکلی
(در تکمیل گفته یکی از دوستان) این مطلب خیلی مهمی است که جنابعالی در اغلب حوزه ها با نامه ها و نوشته هایی صریح نظرات خود را ابراز داشته اید. آنجا که از تحزب حرف می زنید آنجا که از قواعد اقتصادی صحبت می کنید آنجا که از حفظ عزت حرف می زنید آنجا که طرح تحول را نقد می کنید آنجا که از شفافیت حرف می زنید آنجا که با تواضع تمام از موسویان طلب عفو می کنید آنجا که در ارتباط با بودجه 87 صحبت می کنید و ... گزارشات مرکز پژوهشها نیز اگرچه دارای کارشناسی مستقل است ولی بدون شک با نگاه شما در اغلب موارد تطابق دارد. بر این اساس به نظرم اگر شما و همفکران شما مجبور به ائتلاف باشند فاصله شما با طیف زیادی از اصلاح طلبان به مراتب نزدیکتر از فاصله شما با بسیاری از اصولگرایان است. کاش می شد خط قرمز بین اصولگرایی و اصلاح طلبی برداشته می شد و مرز سیاه و سفید بین آنها خاکستری می گشت تا دلسوزان نظام و آنها که برای کشور برنامه دارند صرف نظر از خط قرمز یاد شده همدیگر را می یافتند. شما در برهه هایی از تاریخ نشان داده اید که چنین جسارتی را دارید و انتخابات ریاست جمهوری آتی فرصت مناسبی است تا برای خدا آنهایی که کلیه پیشرفتهای بشری را در حوزه های سیاسی اقتصادی اجتماعی نفی می کنند و یا عملا هیچ وقعی برای آنها قایل نیستند تنها بمانند. (91103)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۷:۱۲:۰۳
بنده از اقاي دكتر توكلي تشكر مي كنم و با عقيده ايشان موافق هستم چرا كه رئيس جمهور عزيز زحمات زيادي براي نشان دادن عزت ، اقتدار مردم ايران در سياست خارجي كشيدند. اما سوال اينست كه مگر طرف مقابل ما مسلمان است كه با خصوصيات صلح و مهرورزي ..... اشنايي داشته باشد. رئيس جمهور عزيز چرا با نگاه خود به جوامع بين الملل نگاه مي كند چرا فكر ميكند جهان بايد مثل خودش فكر كند نگاه اين چنيني ساده لوحانه بوده ودر جوامع بيي الملل اثر معكوس داشته وطرف مقابل اين رفتارها را جيزي جزء تقطعه ..... نميداند . (91109)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۷:۱۹:۳۷
اوباما در جواب خبرنگاری که از نامه احمدی نزاد پرسیده بود گفت در وقت مقتضی جواب میدهم ولی ایران نباید غنی سازی کند.

در حال حاضر اوباما رای آورده اولین کاری که نیاز دارد بکند ثابت کردن خودش به نخبگان و متحدان آمریکامیباشد جوابی که اوبامابه آن خبرنگارداده استفاده بهینه از نامه احمدی نزاد بوده
چراکه وانمود کرده که ریس جمهور ایران با این عرض تبریک درواقع دنبال کسب مجوز غنی سازی از اوباما است و نامبرده فعلا وقت ندارد . (91111)
 
رهگذر
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۸:۱۰:۳۱
به سورتا- كارمند

لطفاً بعد از اين از عبارت \" دلتان براي اين ملت بسوزد \" هرگز استفاده نكنيد! اين ملت همه چيز دارد و نيازي به دلسوزي كسي ندارد! مگر شما انتظار بيشتري از شعور سياسي اين كانديد سابق رياست جمهوري داشته ايد؟ (91128)
 
حاج رضا
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۹:۰۶:۰۱
هوالمحبوب
با سلام
اتفاقا بر خلاف نظر آقاي توكلي اقدام رئيس جمهور از ديد ما يك اقدام انقلابي و لازم در اين برهه از زمان و استفاده از فرصتي تاريخي بوده است او در اين نامه پيام انقلاب و درخواست عدالتخواهانه مردم ايران را با در خواستهايش از رئيس جمهور امريكا از طريق همه رسانه ها به گوش مردم دنيا يك بار ديگر رساند اين يعني رئيس جمهور به تنهايي خود يك رسانه است اما اينكه آقاي توكلي كه تحصيل كرده انگلستان و از وزراي نه خوشنام گذشته كه اينك نيز به مدد سر خوردن در جرگه اصولگرايان به مجلس راه پيدا كرده به اين نامه نگاه منفي نشان مي دهد جاي تامل بسيار دارد ---. (90892)
 
مشايخي
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۱۹:۴۹:۴۷
با سلام؛

انسان با خواندن اين نامه به ياد قصه حضرت موسي و قوم بني اسرائيل خواهد افتاد كه از هرچيز سياه و سفيدي بهانه گيري ميكردند.

به قول آقاي خامنه اي خدا به دادمان برسد از اين ناشكري ها و سوختن تر و خشك با هم.

مشايخي (90933)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۲۳:۳۶:۱۶
با سلام؛

انسان با خواندن اين نامه به ياد قصه حضرت موسي و قوم بني اسرائيل خواهد افتاد كه از هرچيز سياه و سفيدي بهانه گيري ميكردند.

به قول آقاي خامنه اي خدا به دادمان برسد از اين ناشكري ها و سوختن تر و خشك با هم.

مشايخي

از «الف» آرمانخواه تا «ب» بهانه‌گیر!
http://moamma.wordpress.com (91456)
 
سعيد
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۰:۴۱:۵۹
نوشتن نامه في نفسه ايرادي ندارد. چرا که تاجائيکه مي توان بايد دشمن را از مسير درست مديريت کرد و از ايجاد هرگونه تنش جلوگيري نمود و تنها درمراحل آخر و به هنگام تجاوز جواب دندانشکن به آن ها داد. چيزي که به نظر مي رسد در دولت آقاي خاتمي خيلي دنبال مي شد تاکيد بر گفتگوي صرف بود که اين نيز بخشي از نقاط قوت آقاي خاتمي به شمار مي رود البته اگر تاکيد تنها بر اين امر باشد مناسب نيست. آقاي احمدي نژاد نيز به نظر مي رسد تا جايي بايد اين گفتگو ها را ادامه دهد که عزت ملت شهيدپرور خدشه دار نگردد. چيزي که شاهد آنيم اينست که آقاي احمدي نژاد با مساحمه بيش از حد انتظار با آمريکايي ها برخورد مي کند. و اين برخلاف سياست هاي عملي ايشان است. (91151)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۰:۴۳:۲۱
ای کاش ذرهای به دلسوزان این نظام هم گوش می کردند این جناب رییس جمهور ما.احسنت بر شما آقای توکلی (91152)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۰:۴۷:۱۰
خود تحقیری چطور!؟ عزت است!؟
حضرت اقا پیامبر با نوشتن نامه به سلاطین هیچگاه خودشون رو تحقیر نکردن (91154)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۱:۵۵:۳۸
مشکل میشود باور کرد که این نامه بدون اذن رهبری و بدون مشورت با ایشان نوشته و فرستاده شده باشد. (91164)
 
احترام
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۲:۰۰:۰۸
در جواب كاربري به نام همسايه ي حضرت معصومه و دوستان ديگري كه معتقدند واقعا اگر آقاي خاتمي و يا ساير روساي جمهور قبل اين كارها رامي كردند واكنش طلاب و بسيجي ها و اصول گرايان و كفن پوش ها چه بود نكاتي را بيان مي كنم:
آقاي احمدي نژاد يك سري حرف هايي زد و اعمالي انجام داد كه براي تمام متدينين و حزب اللهي ها ثابت شد كه واقعا وي نيت خيرخواهانه و مثبتي از نامه نوشتن ها و ... دارد. از اين اعمال و حرف ها كه حكم بيمه ي آقاي احمدي نژاد را دارد چند مورد نام مي برم
1.سخنان آقاي احمدي نژاد مبني بر نابودي اسراييل
2.زير سوال بردن هلوكاست
3.تبديل شدن به دشمن شماره يك دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي و ...
دقت كنيد :
حال واقعا خودتان انصاف دهيد اگر آقاي خاتمي اين كار ها را مي كرد واقعا هيچ كدام از اين به اصطلاح كفن پوشان به وي اعتراض مي كردند؟ (91165)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۳۶:۰۰
اوباما در محفل سري صهيونيستهاي معترض به طرح مذاكره با ايران (قبل از انتخابات آمريكا): ما هم موافق بر اندازي رژيم ايران هستيم اما نه از راه حمله نظامي. اين كار فقط از راه مذاكره كه نهايتا منجر به تاسيس سفارت خانه شود امكان پذير است. اگر توانستيم با ايران رابطه داشته باشيم مي‌توانيم تحركاتمان را براي بر اندازي انجام دهيم، البته بديهي است كه زمانبر است اما سهل الوصول است. (91260)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۳۸:۵۰
اوباما در محفل سري صهيونيستهاي معترض به طرح مذاكره با ايران (قبل از انتخابات آمريكا): ما هم موافق بر اندازي رژيم ايران هستيم اما نه از راه حمله نظامي. اين كار فقط از راه مذاكره كه نهايتا منجر به تاسيس سفارت خانه شود امكان پذير است. اگر توانستيم با ايران رابطه داشته باشيم مي‌توانيم تحركاتمان را براي بر اندازي انجام دهيم، البته بديهي است كه زمانبر است اما سهل الوصول است. (91267)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۷ ۰۰:۱۹:۰۳
بعضی ها مثل اینکه باورشان شده هولوکاست وجود دارد با با یک کم خواندن تاریخی که افراد وتاریخ نویسان دولتی نوشته اند فکر نمی کنم بد باشد.هولوکاست یک سناریو بوده است وبس حالا اگر بعضی جرات اظهار نظر در این مورد را ندارند مطلب دیگری است . (92258)
 
مجید اصفهان
۱۳۸۷-۰۸-۱۹ ۲۳:۴۸:۴۹
اقای توکلی خوهشن کمی منطقی فکر کنید حالا که برای اولین مرتبه اقای احمدی نزاد کار مثبتی در روابط دیپلماسی انجام داده شما می گویید چرا حتما بلید مثل ان دفعه که فرمودند اسرئیل باید از نقشه جهان حذف گردد وب این نظر تمام دنیا را در مقابل ما بایستند خوب بود (91180)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۰:۵۹:۱۷
ارسال پیام تبریک از طرف رییس جمهور بعد از آن همه تند روی ها کار درستی نبود باید اجازه می داد که اگر قرار باشد که روابطی با آمریکا باشد در دولت بعدی اتفاق می افتاد...این کار ایشون روزنه امید را از بین برد ...شاید هم قصداٌ این کار رو کردن که اوباما جواب ندهد و کلا این امکان از بین رود... (91187)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۲:۲۵:۰۰
می خواستم از دوستانی که از نوشتن نامه حمایت کرده اند بپرسم اگر این نامه تبریک را آقای خاتمی نوشته بودند آنوقت چه رویه ای را پیش می گرفتید؟

بنده این را قبول دارم که اگر آقای خاتمی این نامه را نوشته بود، اکثر اصولگرایانی که اکنون سکوت کرده اند فریاد وا اسلاما به آسمان بلند میکردند.
منتها واقعیت اینست که این نامه تبریک در موقع مناسبی نوشته شده و در صورتیکه مسئولین از فرصتها استفاده کنند میتواند بسیار مفید باشد.
از آنجاییکه در زمان حکومت یکدست، پشت آقای احمدی نژاد به همه نهادهای حکومتی گرم میباشد، توان این تابو شکنی را داشته است. امیدوارم در سال آینده شاهد ریاست جمهوری مجدد سید محمد خاتمی عزیز باشیم، و ایشان با استفاده از این تابو شکنی انجام شده، در شهریور ماه آینده در مقر سازمان ملل با آقای اوباما دیدار کند! (91195)
 
مخابرات اصولگرایانه
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۳:۴۰:۵۱
مشترک حسابی! کفن پوش مورد نظر تا رئیس جمهور غیراصولگرای بعدی در دسترس نمیباشد لطفا تا پایان ریاست جمهوری اصولگرایان اکیدا شماره گیری نفرمائید و الا همچین....
لطفا سانسور نفرمائید! (91196)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۷:۳۴:۲۱
تمام متدینین؟ حزب اللهی ها؟
یعنی من و میلیونها نفر مثل من که مثل شما فکر نمیکنیم اما خود و خانواده هایمان در تمام سالهای اخیر چه قبل و چه بعد از انقلاب برای انقلابی که متعلق به تمام ملت میدانستیم , تمام تلاش خود را کرده ایم و به تمام ملزومات دین مبین بدون استثنا پایبندیم , از تظر شما متدین و حزب اللهی نیستیم؟............

نمیگویم از خدا بترسید چون بفرموده خدا تنها علما هستند که از خدا میترسند اما میگویم خود را از غضب خدا حفظ کنید.روز حساب در پیش است. (91202)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۲۲:۱۵:۰۱
شقايق جان شماها اگر ميليوني هستيد پس چرا چپ و راست در حال باختن هستيد. حتي اكثريت ما ايراني هاي خارج از كشور هم از آقاي دكتر احمدي نژاد حمايت ميكنيم. من فكر ميكنم شما به علت گوشه گيري دچار توهم شديد. اگر از خونه هم دوست نداريد بياييد بيرون, بريد ايسنا, فارس, مهر, گزارش تصويري رو ببينيد. ببينيد مردم چه سرودستي براي آقاي دكتر احمدي نژاد ميشكنند. (91446)
 
جما لی
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۸:۲۹:۱۵
ما نباید مرتب دشمن تراشی بکنیم ما باید با تمام کشورها رابطه داشته باشیم

آمریکا کشور بزرگی است

ومردمان خوبی دارد تبریک به او با ما تبریک به رای مردم است

ولی نصیحت های بعدی در نامه نباید مطرح می شد

به اعتقاد بنده اوبا ما انسان خوبی خواهد بود

ارتباط با ایران به نفع دوطرف است اگر ما رابطه بر قرار کنیم که باید اینگونه باشد کشورهای اروپای و عربهای بی غیرت به دست پای ایران می افتند .

روسیه روی ما دیگر معامله نمی کند و ...784 (91215)
 
غمخوار
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۸:۵۷:۴۲
با عرض سلام جناب آقای توکلی
با وجود تمام احترامی که برای حضرت عالی قائل هستم ولی بدون تعصب خدمتتان عرض می کنم که این طرز تلقی از نامه (تعمدا بیان می کنم که) مقتدرانه برادر احمدی نژاد خیلی از شخصیتی همانند شما بعید بود.
شما خود میدانید که دشمنان داخلی ما دائما به نظام نه فقط به دولت فشار روانی وارد میکنند که چرا رابطه با آمریکا نه؟شاید این به تنهایی علت کافی نباشد ولیکن این هجمه داخلی به نظام و وجود شبهه در اذهان نه غاطبه بلکه بخشی از اجتماع ایران لازم مینمود چنین نامه ای نگاشته شود تا شاید خیلی ها که کلام امام را فراموش کرده اند وکلام رهبری را دقت نمی کنند بفهمند که آمریکا (نه مردم آن) طبل تو خالی است که بدون ارزشی فقط صدا دارد.
(ضمنا توجه دارید که افراد فوق الذکر کم هم نیستند) (91228)
 
مهرداد
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۱۴:۰۰
بیاییم و برای شهوت گلو اظهار نظر نکنیم
بهترین داور نظرات مجموع عقیده ها خواهند بود و با نظر سنجی میتوان به آن دست یافت اما انتخابات آمریکا صرفا انتخاب رئیس جمهور نبوده بلکه ( نه)به دولت و ایده های دولت بوش و (نه)به نژادپرستی و(نه)به نظام سلطه بوده است هرچند که نقش لابی صهیونیستی قابل درک است اما به مصداق هرکسی از ظن خود شد یار من نمیتوان انتخاب اورا انتخاب صهیونیستها دانست با این حال وعده های الهی مبتنی بر آن است که حاکمان ظالم به دست خودشان از بین بروند و اینگونه شد (91234)
 
بصیر
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۲۰:۰۴
با سلام - اینکه نامه جناب رئیس جمهور چه اثراتی دارد و خواهد داشت را بعدا میتوان فهمید ولی به نظر با وجود هزینه سنگینی که بر ملت در بخش امور خارجه وارد میشود لازم است از کارشناسان آن سیستم بخواهیم بطور واقعی وارد گود شده و جرات داشته باشند و اظهار نظر کنند (91238)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۲۰:۲۱
فرستادن نامه تبریک به اوباما عمل درستی بود.اوباما در محفل سري صهيونيستهاي معترض به طرح مذاكره با ايران (قبل از انتخابات آمريكا): ما هم موافق بر اندازي رژيم ايران هستيم اما نه از راه حمله نظامي. اين كار فقط از راه مذاكره كه نهايتا منجر به تاسيس سفارت خانه شود امكان پذير است. اگر توانستيم با ايران رابطه داشته باشيم مي‌توانيم تحركاتمان را براي بر اندازي انجام دهيم، البته بديهي است كه زمانبر است اما سهل الوصول است. (91239)
 
تذرو
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۰۹:۴۵:۲۷
سوال من از همه مخالفان نامه احمدي نژاد به اوباما اين است كه مگر خداوند متعال بار ها و بارها گمراهان را در قران كريم مورد خطاب قرار نداده و دعوت به خير و صلاح نكرده حال چه عيبي دارد كه رئيس جمهور ملت مسلمان ايران اين كار را با رئيس جمهور ملت آمريكا انجام بدهد؟ (91273)
 
احسان از اصفهان
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۱:۰۹:۱۱
بابا دست از سراحمدی نژاد بردارید چقدر بش گیر میدین! (91300)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۱:۳۹:۴۸
ماكه نفهميديم اين رابطه با آمريكا كه به ظاهر مسيحي هستند و خدا رو قبول دارند از رابطه با كفار (كوبا،ونزويلا،شيلي ،نيكاراگويه) بدتره
براي اون يكي بايد چند ميليارد دلار پول برد تو كشورشون سرمايه گذاري كرد و اونجاها رو آباد كرد ولي
براي اين يكي نامه تبريك هم نميشه نوشت؟!
يكي بگه چه خبره
راستي اين شقايق از خودتونه؟خيلي مديحه سرايي مي كنه! (91307)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۲۲:۴۶:۲۰
آره برادر من از « خودتونم » , مدیحه سرایی هم نمیکنم. مثل همه خودی ها هم با حق موافقم با باطل مخالف. اما ممکنه در تشخیص حق و باطل , همه خودیها نظر یکسانی نداشته باشند.

ضمنا من با قسمتی از نظر شما هم موافقم. کلا مثل بیشتر ایرانیان خواهان ارتباط آزاد و شرافتمندانه کشور و مردمم با تمام جهان هستم.

نمیدانم چرا انتقاد از این نامه جناب رییس جمهور را بعضی به مخالفت با برقراری رابطه با امریکا تعبیر میکنند؟ (91451)
 
؟
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۱:۵۰:۰۹
با سلام
مشكل به نظر مي رسد كه چنين كاري بدون هماهنگي انجام شده باشد.خودتان در سايت به نقل از آقاي كوچك زاده آورديد كه با اذن رهبري بوده است. حال اگر چنين باشد كه معقول مي نمايد مسلماً نظر رهبري براي ايرانيان بالاتر ازجنابعالي است.چرا كه درايت و كلان نگري ايشان بي نظير است و حتماً مصالح نظام و مردم در آن لحاظ شده است.
با تشكر (91309)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۲:۴۲:۰۹
درباره سخن دوستاني كه ايم امام زمان يا رهبرراآورده اند به نظردرست نمي آيد هركار مسئولان را به اين شكل توجيه كنيم
اولا اگر هر مسئولي براي آب خوردن از رهبر اجازه بگيرد كه نيازي به رييس جمهور يا وزير ووكيل نبود.

دوما\" مردم نبايد اجازه بدهند كه هركسي كارهايش را به رهبر يا ديگري نسبت دهد كه اين خود فسادآور است:\"اعتماد پدر اختلاص است.\"

سوم:اگر از روز اول ما تعارف راكنار مي گذاشتيم وبه صورت منطقي هركس جوابگوي عمل خودش مي شد نه اين كه از اسلام وامام وانواع حجت هاي شرعي ووجدان واحيانا\"سوابق جبهه و...مايه بگذارد(مثل جلسه استيضاح آقاي كردان) وباسلام وصلوات به خيربگذراند قطعا\"اين طور نمي شدكه شعارهاي همه مسئولين ومديران كل وجزء ،زيباترين وانساني ترين شعارها و نتيجه ها ............ . (91327)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۲:۴۵:۳۵
با سلام
خیلی حرفها زده شد اگر اجازه داشته باشم مطلبی هم بنده عرض کنم اصولا بعد از هر انقلابی یک عده بدنبال سهم خواهی از حکومت جدید هستنداین مطلب در مورد دولتهای جدید هم صادقه ولی عرض بنده اینست که چون این دولت (دولت نهم)با ادعای عدم وابستگی به حزب وجناحی خاص راه سهم خواهی را بروی هر طمع کننده ای بسته لذا خواهش میکنم عزیزان دندان طمع خود را بکشید واگر از سر اخلاص انتقادی سازنده بهمراه پیشنهادی راهگشانسبت به عملکرد دولت ومخصوصا جناب دکتر احمدی نژاد دارند بفرمایند ودر غیر اینصورت همچون رفتار خود در دول قبلی خامش بنشینند تا حاکمان وقت به خدمت خالصانه خود به این مرزوبوم بپردازند.باتشکر (91330)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۳:۳۱:۵۷
آقاي رئيس جمهور پس از هدايت و روشنگري بوش قصد دارند وظيفه خود را در قبال اوباما نيز انجام دهند. همچنين ايشان به شيوه پيامبر اكرم كه براي يزدگرد و ديگر سلاطين نامه نوشتند، عمل ميكنند.اين موضوع چه اشكالي دارد؟
چون آقاي رئيس جمهور اعتماد به نفس فوق العاده اي دارد و قصد اصلاح جامعه بشري را دارند و معتقدند دنيا روز به روز به سمت احمدي نژادي شدن خواهد رفت بنابراين نوشتن اينگونه نامه ها ضروري بنظر مي آيد. (91338)
 
معصومه
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۶:۲۴:۰۷
من فکر میکنم بهترین کار برای این موضوع این است که رئیس جمهور محترم بدون فوت وقت از ملت شهید پرور و خون داده خصوصاً خانواده های شهدا بدلیل بی عزت کردن ملت ایران عذر خواهی کرده و حداقل قبل از نوشتن اینگونه نامه ها نظری به سیاست خارجی داشته و با امعان نظر به فرمایشات امام خمینی و رهبر گرانقدر آیت ا...خامنه ای اقدام نماید و بیش از این ما را مورد تمسخر قرار ندهد که اگر قرار بود اینگونه تحقیر شویم و عزت نفس خود را به باد بدهیم چه نیازی به دادن این همه خون بها بود آقای رئیس جمهور؟! (91386)
 
سلام
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۸:۰۱:۵۸
من فکر میکنم برای برخی افراد دلسوزاینگونه نامه ها دلشوره ونگرانی ایجاد میکنه چون نمی دانند آیا این اقدامات با همه مسوولین رده بالای کشو بخصوص رهبری . مجمع تشخیص مصلحت ومجلس هماهنگ شده یا خیر؟
اگر این هماهنگی نشده باشد در صورت بروز مشکل اوضاع خیلی سخت خواهد شد. اما درصورت وجود هماهنگی مانند زمان جنگ تاب وتحمل کشور مثال زدنی خواهد شد. (91412)
 
ARTEMIDE
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۸:۱۶:۲۰
چه دلیلی داره برای رئیس جمهور کشوری که ما رو محور شرارات می دونه نامه نوشت ؟ من از نظر فکری به اصلاح طلب ها نزدیکم و مخالف روابط با آمریکا نیستم ،اما نامه نوشتن به آقای بوش ،خانم مرکل ،پاپ و آقای اوباما چه سودی برای ما داشت جز اینکه همی انها بگند این نامه ارزش جواب دادن نداره؟ آقای احمدی نژاد سیاست مداره و از مردم رای گرفته تا به اوضای مملکت برسه نه اینکه موعظه بکنه اگه میخواد نصیحت بکنه مصلح بشه خوب مثل آقای خاتمی موسسه گفتگو تاسیس میکرد وظیفه آقای احمدی نژاد چیزه دیگه ای است (91414)
 
ایمان
۱۳۸۷-۰۸-۲۰ ۱۹:۱۴:۳۸
بجا بود نامه احمدی نژاد به اوباما و نیز بود صلاح ما .حتی گر این مکاتبات ادامه یابد خلق در آن ایرادی نیابد.لیک مشکل آن تبریک بود هر چند این کار بسیار شیک بود. گمراهی اصل امریکا آشکار است و زشتی اش پایدار.برکت خواستن بهر رؤسایش خطاست و نیز به ملت ما جفا. (91421)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۹:۴۵
نمايندگان 100ميليون رهن خانه اي
باسلام
آخر بنده خدا به کدام ساز شما برقصد
نامه ننويسد ميگوييد فرصت سوزي کرد
نامه بنويسد ميگوييد باعث تحقير کشور شده است
پاسخ کشورهاي معاند با ما رابدهد ميگوييد عجول است و وتحمل ندارد
پاسخ ندهد ميگوييد کم آورده

توکه مرحم نه اي بر زخم ريشش
نمک پاش دل ريشش چرايي (91484)
 
حسینی
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۸:۲۸:۲۲
اون خودش داشت منت کشی می کرد با شعار مذاکره بی قید وشرط روی کار امده بود (91581)
 
عماد
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۰۸:۵۶:۱۱
به اعتقاد من برای آقای احمدی نژاد تفاوتی ندارد ک اثار بعدی اقداماتشان چه باشد ایشان در پی گفتگو با امریکا است سفر دوباره اقای مشائی به امریکا بهمین منظور صورت گرفت . --- ایشان در پی گشادن باب گفتگو و ایادی ایشان در پی گشودن دریچه (اشاره به پیام تبریک آقای جوانفکر از موضع مشاور رئیس جمور) بیچاره مردم (91457)
 
سعید شریفی
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۳:۲۳:۱۱
با سلام
از آقای توکلی این سوال را دارم واینکه زمانی که آقای صادق خرازی چندسال قبل در سفارت سوئیس آن نامه (؟)را به آمریکا نوشتند آقای توکلی کجا بودند؟ (91534)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۳:۴۵:۰۲
با سلام
اكثر نظرات را خواندم و چند نكته در تمامي آنها مشترك بود
1- اگر اينكار توسط خاتمي مطرح ميشد چه ها كه نميشد!
دوستان شرايط زمان و اوضاع سياسي در اين موارد بسيار موثر است در زماني كه بوش سرمست از اشغال افغانستان بود همكاري صد در صد آقاي خاتمي با ايشان در اشغال افغانستان نيز باعث نشد تا نام ايران را در محور شيطان قرار ندهد زيرا اين همكاري از طرف آمريكا حمل بر ترس ايران شد كه البته بعضي از جناح ها نيز ترس برشان داشته بود

2- بحث در مورد آقاي خاتمي نيست كه به نظر اينجانب حداقل آدم ترسوئي نيست بلكه بحث بر سر احزاب حامي ايشان نظير مشاركت و سازمان مجاهدين است كه دلدادگيشان به آمريكا را بارها بصورت علني به نشان داده اند و اينان نميتوانند در زمان لازم براي شروع مذاكره با دشمن افراد مناسبي باشند و اگر اينان قرار باشد مذاكره كنندگان ما باشند من يكي كفن خواهم پوشيد زيرا اينان مصداق ابو موسي اشعري زمانند كه از امام خود جلو افتادند

3- از نيت دروني آقاي توكلي بيخبرم ولي اينگونه تذكرات معمولا بصورت خصوصي بايد مطرح گردد زيرا در شرايطي كه نامه ارسال شده است اين جور نامه ها سود كه ندارد ضرر نيز دارد مگر اينكه آقاي توكلي چنان از ارسال اين نامه نگران شدهاند كه بيم از دست رفتن انقلاب و كشور را داشته اند كه مجبور به اعلان علني آن شدهاند ويا موارد ديگر كه انشاء الله مقاصد سياسي و باندي در آن دخيل نباشد

4- بعضي از نظرات با زيركي در پي القاي آن است كه بگويد احمدي نژاد هيچ كا مثبتي نكرده الا همين نامه! كه بايد به نظر دهندگان و يا نظر سازان سايت گفت .. خودتي

5- و اما نظر اينجانب در مورد نامه به اوباما: اول اينكه متن نامه احمدي نژاد حاوي هيچ امتيازي به آمريكا نيست بلكه اوباما را در موضع عملكردن به وعده ايجاد تغيير ميكند. و توپ را در زمين آمريكا مي اندازد و اگر آمريكا بقول آقاي توكلي اين نامه را تحويل نگيرد حد اقل براي بعضي از افراد و جناح ها كه تنها مشكل ما را سر سختي در ايجاد رابطه با آمريكا ميدانند اتمام حجت ميشود

خداوند ما را در شناخت حق ياري نمايد (91543)
 
ايراني
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۸:۰۸:۴۶
به نام خداوند بخشنده ي مهربان
من يك دانشجوي دوره ي كارشناسي هستم مدتي بودكه موضوعي ذهن مرابه خودمشغول كرده بودواينكه چراهمه ساله ازيك هفته قبل ارراهپيمايي 22بهمن تمامي بر نامه هاي صداوسيماجنبه ي تبليغاتي براي حضورگسترده ي مردم درراهپيمايي پيداكرده وبه هرشيوه ي كه شده مردم راترغيب به شركت دراين راهپيمايي مي كنندوباتحريك احساسات عمومي سعي درنائل شدن به اهداف وسياستهاي خوددارندچرايكي ازشعارهاي اصلي دران روزكه به طورپياپي برروي ان اصرار مي شودومكرراگفته مي شودمرگ برامريكا وازاين قبيل شعارهامي باشدچرااز زمان شاه تابه امروزماامريكارادرزمره ي دشمنان اصلي خودقرارداده ود رهرزماني به بدگويي ازدشمن خودمي پردازيم حال سوال من اين است كه درزمان رياست جمهوري اقاي احمدي نژادچه چيزي تغييركرده كه ماخواهان روابط با امريكا شده ايم وايجادصلح ودوستي درميان ماوايشان تابه اين حدلازم وضروري گشته كه رئئس جمهورمادرشرايط متفاوت ودرموقعيت هاي گوناگون سعي درايجادروابط دوستانه باامريكارادارندومدام درپي ايجادپلي ارتباطي ميان ماوايشان هستند شايدذهن من ازدرك چنين لزومي ناتوان است ولي اين پيشامد باانچه كه ازكودكي درذهن ماجاي گرفته بسيا رمتفاوت ميباشد واين جاي بسي افسوس داردكه من ايراني به اين انديشه برسم كه كشورم براي جبرا ن عقب ماندگيهاي خودسعي درايجادارتباط باكشوري داردكه درتمامي جهان به زورگويي وستم رساني به مردم بي گناه وكشورهاي ديگر شهره است ومابخواهيم تابدان جاپيش برويم كه رئئس جمهورمان بارها پيشنهادصحبت وگفت وگوبه دولت امريكا بدهدواين كشورنيزدركمال بي اهميتي ان رابارهاردكند.به عقيده ي من شايدمايك كشورجهان سومي باشيم وازنظرتكنولوژي وپيشرفتهاي اقتصادي واجتماعي ازديگر كشورهاعقب باشم ولي هيچ يك ازاين هامانع ازحفظ عزت نفس وغرورمان درنزدبيگانگان نخواهدشد . (91575)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۱ ۱۹:۴۸:۳۰
آقای دکتر سلام
من متاسفم از اینکه برخی دوستان نا خواسته و از روی دلسوزی تیشه به ریشه ملت و انقلاب میزنند، اما شما، فکر نمیکنید فقط بیرون گود ایستادن و همیشه منتقد بودن کمی غیر معقول باشد!؟ پس عملکرد منتقدین کجا و کی باید مورد بررسی و نقد قرار گیرد؟ آقای دکتر تنها،دیکته نانوشته غلط ندارد. اما شمای دیکته ننوشته از دیکته های دیگران غلط های غلطی هم میگیرید! خواهش بنده اینجاست، بنشینید و دوباره نقدتان را نسبت به نامه نگاری رییس جمهور بخوانید. آقای دکتر کجای این اقدام و با چه استدلالی فرصت سوزی بود؟
من توجه شما را جلب میکنم به نامه ای که اما حسن(ع) به عنوان شرط برای امضای قرارداد صلح به معاویه نوشتند. آیا اگر این شروط، نانوشته میماند مردم هیچگاه پی به چهره کثیف معاویه میبردند و آیا معاویه (در صورت نبود این نامه) خلف وعده ای کرده بود و چهره مخدوشی داشت؟ آقای دکتر! امام با این اقدام به جا اتفاقا فرصت سازی کرد...
اقدام به نامه نگاری برای روسای جمهور امریکا جدای اینکه یک اقدام ابتکاری است وتبلیغات دشمنان خارجی و دنباله های داخلی آنان را با تناقضات جدی مواجه میسازد ، یک فرصت سازی بسیار زیرکانه بود،چرا که در این نامه:
1- تبریک به انتخاب اوباما، تبریک به انتخاب مردم امریکا بود. چرا که در ادامه متن عامل انتخاب او، شعار \"تغییر در سیاستهای امریکا\" تلقی شده است.
2-دکتر احمدینژاد در نامه، انتظارات مردم جهان را با توجه به شعارهای او گوشزد میکند و یادآور میشود که خداوند به انسانها فرصتهایی برای خدمتگذاری میدهد که باید این فرصتها را غنیمت شمرد.
حال سوال بنده این است که این نامه، فرصتها را برای چه کسی سوزانده است؟ مگر نه اینکه این نامه، فرصت را برای ابتکار عمل از اوباما گرفته و به ملتهای جهان فرصت داده تا با رهبران امریکایی بطور واقعبینانه ای آشنا شوند؟ آیا به نظر شما انتظارات مطرح شده در این نامه، با انتظارات مردم دنیا منافاتی دارد؟! آیا وقتی یک مقام سیاسی از یک مقام سیاسی دیگر انتظارات خود و مردم از او را بیان میکند، این نشانه قدرت و برخورد از موضع بالاتر است ، یا نشانه حقارت!؟
آیا شما در متن نامه عبارت حقیرمندانه ای مشاهده فرموده اید؟!
شما میگویید: اگر رفتار اوباما، رفتار متکبرانه ای باشد، این نشانه تحقیر رییس جمهور و ملت ایران است؟! آیا از ما جز این رفتار و از آنان جز آن رفتار را میتوان انتظار داشت؟
آقای دکتر! اگر کمی تامل بفرمایید متوجه خواهید شد که این نامه یک تیغ دو لبه برای اوباماست، چرا که اگر بدان عمل کند-جدای از اینکه انتظارات مردم دنیا را برآورده کرده است- مانند یک زیر دست که به خواسته های ما مافوق خود عمل میکند، به خواسته های رییس جمهور ایران عمل کرده است. و اگر نه، خود را با چهره واقعی خود و سیاستهای کثیف سردمداران امریکا، با خلف وعده در شعارهای یادآوری شده در نامه، به دنیا شناسانده است.
آقای دکتر! این یک فرصت سازی است، نه یک فرصت سوزی!
کاش شما هم املا مینوشتید تا کمی بیشتر با کلمات آشنا شوید!
من در تایپ کمی کندم وگرنه به قسمتهای دیگر نقد شما هم میپرداختم ولی ... باشد برای بعد! (91587)
 
سام
۱۳۸۷-۰۸-۲۲ ۱۳:۳۷:۲۰
با سلام

ارتباط با همه ملتها و دولتها به نفع ايران است اگر سياست خارجي ما درست عمل كند اين حرف كه در زمان گذشته فلان كشور ما را استثمار واستعمار كرده حواسمان باشد بعد اين تكرار نشود نه قطع رابطه كنيم. (91697)
 
حامد
۱۳۸۷-۰۸-۲۲ ۱۷:۳۱:۴۵
جناب آقاي دكتر توكلي، از دقت و ظرافت درنگاه موشكافانه شما خرسندم و از اينكه يكي از دوست داران شما و تفكر عالمانه جنابعالي در استان سرسبز گلستان هستم ، خداوند را شاكرم .
اگر ممكن است تا حد امكان نصايح و راهكارهاي خويش را به رئيس جمهور محترم جناب آقاي دكتر احمدي نژاد ابتدا محرمانه تقديم نمائيد، اگر موثر نيفتاد علني نمائيد.
نمونه درخواستي كه براي طرح موضوع استيضاح آقاي كردان توسط جانباز رشيد انقلاب جناب آقاي دكتر نادران از مجلس براي غير علني كردن ،عنوان نمودند. (91740)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۳ ۱۰:۲۴:۴۹
به نظر من این نامه می توانست باب جدیدی در تعدیل و تلطیف مواضع تند دوطرف ایران و آمریکا ایجاد نماید. به شرط آنکه کمی کارشناسانه تر مکتوب می شد. در نوشتن نامه باید هدف و خروجی نوشتن را جستجو کرد . اگر هدف دعوت به عدالت ، تبلیغ دین ، مسائل اخلاقی و ... باشد ، هم اکنون عصر آن گذشته است که این مطالب به صورت کاملا مستقیم (همانند نامه پیامبر به سران حکومت ها ) بیان شود . زیرا با توجه به سبقه چند صد ساله ای که از ظهور ادیان می گذرد همگی به اندازه کافی با این واژگان آشنا هستند. حال اگر رئیس جمهوری خود را ملزم به انجام آن بداند ، مطمئن باشید که آنها را انجام خواهد داد و نوشتن یک نامه نمی تواند انقلاب فکری و روحی در آن بوجود آورد. و اگر هدف از نوشتن نامه علاقه به ارتباط با آمریکا باشد باید محتوای نامه با ظرافت و روانشناسی خاصی آورده شود . اگر نامه بخواهد هر دو هدف را تعقیب نماید ، به تضاد و عملا بی نتیجه خواهد ماند. (91798)
 
غلامرضا از گناوه
۱۳۸۷-۰۸-۲۳ ۱۶:۴۰:۱۵
آقاي محترم همين توكلي بود كه در دوره كذشته با همين شعار هاي احمدي نژاد آمد كه رئيس جمهور بشود چطور آن موقع آن سياستها درست بود ولي حالا اين سياستها غلط است مگر توكلي ادعا نميكند كه اصولگرا است و اصولگراهها هم همه يك نوع شعار ويك مسير را دنبال مي كنند پس اين حرفها چيست؟ (91822)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۵ ۱۰:۰۸:۴۱
نکته اول اینکه حرکت های سیاسی نسبی هستند یعنی اگر بخواهیم برای آنها نکات مثبت بشماریم می توانیم و اگر بخواهیم فقط منفی ها را بشماریم باز هم می توانیم لذا نباید گفت این حرکت هیچ حسنی نداشته یا هیچ عیبی نداشته است .
نکته دوم اینکه هم نظر بودن در مورد محاسن یا معایب اینگونه حرکتها دشوار است . اگر عضو حزب رقیب باشی که همه حرکت ها را بد می بینی اگر هم خودی خودی باشی که هرچه آن خسرو کند شیرین بود .
نکته سوم اینکه بی انصافی است اگر این حرکت را باعث بی عزت شدن نظام بدانیم . ساده لوحی است اگر انتظار داشته باشیم با این نامه سیاست آمریکا در مورد ایران کوچکترین تغییری خواهد کرد .
نکته چهارم اینکه افراد مختلف نظرات متفاوتی دارند و نظام می تواند متشکل از همه این آرا و عقاید باشد اما لزوما نظرات این افراد نظرات کلیت نظام نباشد . به نظر اینجانب این حرکت از سوی آقای احمدی نژاد با توجه به نوع نگاه ایشان به جهان و طرف های مقابل از یکسو و نوع نگاه طرف های مقابل به ایشان از سوی دیگر قابل توجیه و منطقی است . فرصتی را به ایشان می دهد و اگر طرف جواب دهد محصولات خوبی را برای آقای احمدی نژاد در بر دارد . اما اینکه این فرصت ها یا محصولات را عینا به نفع کلیت نظام بدانیم مسئله دیگری است . دوستانی که این حرکت را با حرکت رسول اکرم مقایسه کرده اند باید بحث معصوم را از بحث آدم جایز الخطا جدا سازند . (91912)
 
سام110
۱۳۸۷-۰۸-۲۵ ۱۳:۳۶:۰۷
در ضرب المثل هاي فارسي مصرعي داريم : هرسخن جايي و هر نکته مکاني دارد در شرايط امر به معروف و نهي از منکر نيز همين شرط تاثير را داريم. بايد توجه داشت که سخن خدا از جانب رئيس جمهور سليم النفس ما براي اهل معرفت الله بسيار خوب دلنشين است ولي همين سخن از خدا و اينکه ما سمت خدا هستيم براي اروپايي هايي که 30 سال در جنگهاي منتهي به قرارداد وستفالي در آتش جنگ هاي مذهبي سوخته اند ناخوشايند است. توجه داشته باشيد که آقاي مکين و خانم پيلين بابت صحبتهاي ناپخته خانم پيلين مبني بر اينکه در طرف خدا هستند چقدر در افکارعمومي به آنها آسيب زد. اصل ارسال يک تبريک مختصر مثل تمام کشورهاي ديگر و آرزوي تغيير در جهت مصالح ملت آمريکا خوب است ولي قرارگرفتن در جايگاه نعوذبالله رسول خدا با توجه به ويژگيهاي ملل غربي و همچنين جايگاه سياسي و اجرايي رياست محترم جمهوري مقرون به مصلحت نيست. (91985)
 
هادی
۱۳۸۷-۰۸-۲۵ ۱۶:۳۹:۱۱
مطمئن باشید تنها کسی که در شرایط فعلی قادر به عادی سازی روابط ایران با آمریکا می باشد احمدی نژاد است. نه خاتمی و نه هیچکس دیگر پتانسیل این کار را ندارند. پس عزیزان اصلاح طلب و طرفداران آنها چوب لای چرخ رئیس جمهور نگذارند. (92032)
 
جواد
۱۳۸۷-۰۸-۲۵ ۲۱:۳۶:۴۲
رییسجمهور خودش هم متوجه اشتباهش شده.سخنرانیشو تو ساری بخونید ! (92072)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۰۸:۳۱:۰۸
تمام عملكردهاي جناب آقاي دكتر توكلي در جهت تقويت نظام جمهوري اسلامي وكاملا اصولي ودرست بودند.جهت گيريهاي درست اقتصادي ؛افشاي آقاي كردان؛
واگر اين تذكر را نداده بود چه بسا آقاي دكتر احمدي نزاد نامه بعدي را زودتر مي نوشت.پيامها ونامه هاي پي در پي بدون جواب چه چيزي را نشان مي دهد؟ (92118)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۰۸:۵۶:۲۷
اين البته نخستين باري نيست كه توكلي از سياست خارجي احمدي‌نژاد انتقاد مي‌كند. آذر ماه سال گذشته نيز پس از آنكه احمدي‌نژاد از اجلاس شوراي همكاري خليج فارس بازگشت، توکلی انجام این سفر را نادرست خواند و از آن برداشت انفعالي كرد. اين درحالي بود كه رهبر انقلاب كمتر از يك ماه بعد با اشاره به اشكال تراشي غيرمنطقي برخي مخالفان دولت تأكيد كردند: «ممكن است كسانى كه اين كارها را ميكنند، ندانند چه تأثير سوئى اين كار دارد. اين، همان ايجاد يأس است؛ يعنى نقطه‏ى مقابل اعتماد به نفس. اين، حالت ايجاد خودباختگى و انفعال و خودكم‏بينى است. خيلى از كسانى كه در اين ميدانها تلاش ميكنند، فعاليت ميكنند، متأسفانه نميفهمند و توجه ندارند كه تأثير كارشان چيست. اينها آدمهاى بدخواهى نيستند. البته بعضى بدخواه هستند، اما غالباً بدخواه نيستند؛ ملتفت نيستند، ارزيابى درستى از كار خودشان ندارند. دولت تصميم اقتصادى ميگيرد، اعتراض پشت سر اعتراض، آن هم با لحنهاى اهانت‏آميز؛ تصميم سياسى ميگيرد، همين طور؛ تصميم بين‏المللى ميگيرد، همين طور؛ به فلان سفر ميرود، همين‏طور؛ به فلان سفر نميرود، همين طور. وقتى ما سوار اين اتوبوس شديم و به اين راننده اطمينان كرديم، ديگر سر هر پيچى كه نبايد گفت آقا مواظب باش، آقا دستم فلان شد، دلم لرزيد. خب دارد رانندگى ميكند، ميرود ديگر. اين در حالى است كه اين دولت انصافاً دولت پركار و در بعضى از خصوصيات نمونه است.»
اتوکلی البته پس از انتشار بیانات رهبر انقلاب، عذرخواهی کرد اما اكنون، بار ديگر، ظرف کمتر از یک سال پس از آن ماجرا،و تنها 2 روز پس از تأكيد صريح رهبر انقلاب بر خودداري از بي‌بندوباري سياسي در مقابل دولت به اين اقدام دست زده است. (92123)
 
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۱۲:۱۹:۵۶
من ميخواهم بدانم آيا اگر خاتمي اينكار را ميكرد وبه رييس جمهور امريكا تبريك ميگفت متهم به سازشكاري با جبهه كفر نميشد وايا اين همان گفتگويي نيست كه خاتمي نيز از ان سخن ميگفت (92174)
 
خدمتی
۱۳۸۷-۰۸-۲۶ ۲۲:۱۶:۴۹
جناب دکتر توکلی با توجه به سابقه جنابعالی در امور سیاسی شما چرا این مسئله را خورده گرفتید ؟ اقدام دکتر احمدی نژاد (نامه به اوباما) درهر صورت سوژه ای برای مخالفان دولت بودزیرا آنان منتظر عکس العمل رئیس جمهور بودند ، اگر پیام تبریک نمی داد \"می گفتند ای داد ، سیاست خارجی به خطر افتاد و حالا که نامه داده می گویند \"ای داد ایران از در سازش وارد شده . (92242)
 
mohsen
۱۳۸۷-۱۰-۱۷ ۱۲:۵۳:۰۳
اگر حدود 28 سال پیش را به خاطر بیاوریم میبینیم این امریکا بود که ارتباط خود را با ایران قطع کرد پس برای اینکه بعد از 30 سال بگوئیم آمریکا تو اشتباه کردی باید بگذاریم آمریکا جلو بیاید کما اینکه تا قبل نامه مذکور همین اتفاق چند بار در شرف رخ دادن بود که فرصت سوزی شد پس با یک حساب ساده و ابتدائی متوجه این حرکت اشتباه نامه نگاری میشویم ! (98862)
 
۱۳۸۷-۱۰-۱۹ ۱۲:۱۲:۰۸
من به عنوان یک ایرانی مسلمان معتقدم ایشان با این نامه های بی پاسخ مانده به بوش و پاپ و مرکل و اوباما ..عزت ما را خدشه دار کرده اند خصوصا اینکه او بیشتر شبیه یک پیامبر الهی نامه می نویسد و یا پدری که قصد نصیحت فرزندانشان را دارد تا یک مسول امور اجرائی که حداکثر مدت قدرت او چهار سال است. البته اگر اینگونه نامه نویسی ها (حاوی نکات دینی و الهی و دعوت به برقراری صلح جهانی با اتکا به آموزه های دینی) جزو سیاستهای ما است، بایستی اینکار توسط مقام رهبری انجام میشد که که هم یک مقام مذهبی هستند و هم اینکه مقام ایشان به عنوان شخص اول کشور دارای اعتبار و تاثیر بیشتری است. (98978)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.