توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 359549
BBC این بار به یادگار امام حمله کرد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۵۴
خبرسازی رسانه دولتی انگلیس در سالگرد رحلت امام خمینی(ره) تنها به این بزرگورا محدود نشد و بیت بنیانگذار جمهوری اسلامی را هم دربرگرفت.

به گزارش شبکه مجازی آستان، اندکی پس از آن که بی بی سی فارسی به دروغ مدعی دو بار ارتباط امام(ره) با روسای جمهور وقت آمریکا پیش از انقلاب شده بود، همین رسانه موجی تخریبی علیه نوه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی را هم آغاز کرد.

بر این اساس، بی بی سی با برجسته سازی یک خبر در راستای سیاست های خود مدعی شده است که حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی، از "اعدام‌های دهه شصت" دفاع کرده است. استناد بی بی سی به این جمله یادگار حضرت امام (ره) است که گفته بود: "امروز یک عده‌ای برای منافقین دل می‌سوزانند که چرا اعدام کردید؟ آنها کسانی بودند که در مقابل حکومت ایستادند و جنایاتی کردند که داعش آنها را نمی کرد. آنان رئیس جمهور، نخست وزیر و بسیاری از بزرگان کشور را ترور کردند." نکته قابل تامل در ادعای رسانه سلطنتی انگلیس آن است که آنچه آنها از آن با عنوان "اعدام‌های دهه شصت" یاد می کنند، با آنچه در واقعیت رخ داده، بسیار متفاوت است. بی بی سی بلافاصله این ادعای خود را یادآوری کرده است که "بیش از ۱۵ هزار نفر از مخالفان جمهوری اسلامی، عمدتا از هواداران گروه‌های چپگرا و مجاهدین خلق، در دهه شصت اعدام شدند. چند هزار نفر از آنان افرادی بودند که حکم حبس خود را می‌گذراندند اما در سال ۱۳۶۷ به دستور آیت‌الله خمینی به طور دسته‌جمعی اعدام و دفن شدند." رسانه های دولتی و وابسته غربی سال هاست که این ادعاها را مطرح کرده و آن را بازنشر داده اند.

آمار و ارقام آنها و نیز دلایل ادعایی آنها در مورد اعدام های دهه شصت کاملا دروغین و بی پایه و اساس است. گروه منافقین یا مجاهدین خلق پس از انقلاب به صراحت عیله نظام جمهوری اسلامی سلاح به دست گرفتند و در مواردی علنا به کشتار مردم و مسئولان بلندپایه نظام پرداختند. طبیعی است که چنین وضعیتی مورد تحمل هیچ حکومتی نیست. کدام کشور در دنیا، علیه دشمنان خود که سلاح به دست گرفته و زبانی جز ترور را نمی دانند، مدارا می کند؟ با این وجود نظام نوپای جمهوری اسلامی با رهبری هوشمندانه حضرت امام (ره) با همین گروه جانی نیز مدارا کرد و تا حد امکان به آنها اجازه توبه و بازگشت داد. در این بین، برخی از دشمنان قسم خورده مردم نیز پس از صدور حکم دادگاهشان اعدام شده اند. جالب است که نکته ای که حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی به آن اشاره کرده، دقیقا در سیاست بی بی سی دیده می شود؛ یعنی "دلسوزی برای منافقین که جنایاتی بدتر از داعش مرتکب شده اند.

" بی بی سی به تبعیت از سیاست های دولت انگلیس که دروغ اخیر آنها درباره امام (ره) نیز با واکنش هوشمندانه رهبر انقلاب مواجه شد، مشی مظلوم نمایی برای مخالفان نظام را در پیش گرفته است؛ سوالی که آنها پاسخی به آن نداده اند این است که اگر منافقین چنین مستحق مظلوم نمایی هستند، چرا دولت متبوع خود آنها – یعنی انگلیس – داعش را مستحق بمباران و کشتار جمعی می داند؟ سیاست های منافقین در ایران، اقدام آنها به ترور ناجوانمردانه مقامات جمهوری اسلامی و کشتار مردم و حتی جنگ رودررو با کشور پس از قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل، اگر بیشتر و وحشیانه تر از داعش نباشد، بی تردید کمتر از آن نیست؛ پس چگونه است که یکی دوست و دیگری دشمن – البته در ظاهر - تلقی می شود؟ سیاست اخیر رسانه سلطنتی انگلیس نشان از نقشه ای حساب شده برای تخزیب امام (ره) و بیت ایشان در سالگرد رحلت جانسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی دارد و چه بسا در روزهای آینده ابعاد دیگری از این نقشه شوم رونمایی شود.
 
کلمات کلیدی : امام خمینی+ارتحال+خرداد
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.