توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 303441
توصیه‌های‌بهداشتی برای‌ذبح‌دام درمحرم
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۴۲
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: قبل از خرید، ذبح، مصرف گوشت و اندام های داخلی دام قربانی حتما با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنید.

عباس عباسی درباره ذبح بهداشتی دام ماه محرم خطاب به هیات های مساجد، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزادداری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) اعلام کرد: خرید دام از میادین ومکانهای عرضه دام و ذبح آن در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام شود.

به گزارش ایرنا به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه آمده است؛ همچنین هموطنان از ذبح دام در مکانها و معابر عمومی، مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح آن (به منظور کاهش برخی از عوامل بیماری از لاشه گوشت به مدت حداقل ۲۴ ساعت در ۴ درجه سانتیگراد در دمای یخچال نگهداری شود)، از مصرف لاشه و اندام هایی که رنگ و شکل طبیعی (قرمز روشن) ندارند (رنگ تیره و یا زائده های اضافی) جدا خودداری کنید.

وی تاکید کرد: در صورت ذبح دام در محل هایی به غیر از کشتارگاه ها، لاشه واندام های داخلی توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بررسی قرار گیرند.
وی اضافه کرد: همچنین به منظور عدم انتقال بیماریها مشترک بین انسان و دام، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی از دستکش، ماسک و چکمه مناسب استفاده کنند.
عباسی افزود: لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی در خرید دام، ذبح دام، محل ذبح دام به عمل آورند، تا براثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود.
 
کلمات کلیدی : محرم+ذبح
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.