توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 444643
بودجه سینماها ۳۹درصدافزایش یافت/ تهیه پیش‌نویس سازمان نظام صنفی هنری
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۳
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام خبر افزایش ۳۹ درصدی بودجه سینما گفت: برای تولید فیلم‌های فاخر سینمایی ٣٥ میلیارد تومان در سال ٩٦ اعتبار پیش‌بینی شده است.

به گزارش فارس، سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعه شب در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه مازندران افزود: هدف از تشکیل این سازمان، سپردن همه فعالیت های حوزه به رسانه ها به افراد متخصص است.

وی ادامه داد: با تشکیل سازمان نظام رسانه ای، مشکلات رفاهی، بیمه، رسیدگی به تخلفات رسانه ای در مطبوعات، خبرگزاری ها و سایت های خبری زیر پوشش مستقیم و تخصصی این سازمان قرار خواهد گرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تشکیل سازمان نظام رسانه ای را اقدامی بزرگ توصیف کرد و افزود: این مطالبه بحق رسانه ای کشور بود که سبب می شود تا فعالیت های این حوزه در کشور هدفمند شود.

تهیه پیش نویس سازمان نظام صنفی هنری 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از برنامه این وزارتخانه برای تشکیل سازمان مستقل نظام هنری خبر داد و گفت که پیش نویس اولیه این سازمان نیز تهیه شده است.

وی افزود: هدف اصلی از تشکیل دو سازمان جدید رسانه ای و هنری، انتخاب افراد متخصص در هر سازمان و رسیدگی تخصصی تر و پویا تر شدن فعالیت های تخصصی فعالان زیر پوشش این سازمان هاست.

صالحی امیری گفت: این، یک اقدام و تحول زیرساختی در این دو بخش مهم فرهنگی کشور است که اصحاب تخصصی این دو نهاد، افرادی را که متخصص همان رشته هستند، انتخاب می کنند و سیاستگذاری و نظارت دقیق را بر عهده آنان می گذارند.

 افزایش ٣٩ درصدی بودجه سینماهای کشور 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به افزایش ٣٩ درصدی بودجه سینماهای کشور در لایحه بودجه سال آینده نیز اشاره کرد و گفت: برای تولید فیلم های فاخر سینمایی نیز ٣٥ میلیارد تومان در سال ٩٦ اعتبار پیش بینی شده است.

وی افزود: یکی از برنامه های جدی و مهمی که سال آینده در حوزه سینمایی پیگیر آن هستیم، تولید یک فیلم مستند و سینمایی بلند در هر استان است و اکنون نیز تولید فیلم سینمایی در خوزستان و چند استان دیگر آغاز شده است.

صالحی امیری گفت: قصد داریم تولیدات سینمایی استان ها به روی پرده سینماهای کشور و تلویزیون برود و از همه استان ها می خواهیم که از همه توان و ظرفیت خود از این فرصت ایجاد شده، استفاده کنند.

 فعالیت حدود ٣٠ هزار مؤسسه فرهنگی و هنری

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیت حدود ٣٠ هزار مؤسسه فرهنگی و هنری در کشور خبر داد و گفت: البته شمار زیادی از متقاضیان در مراحل اخذ مجوز فعالیت های فرهنگی و هنری در شهرستان ها هستند.

وی افزود: یکی از هدف های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کاهش تصدیگری و واگذاری امور مربوط به این بخش به نهادهای فرهنگی و هنری در کشور است و با این سیاست، در پنج سال اجرای برنامه ششم به سمتی حرکت خواهیم کرد که مؤسسات فرهنگی و هنری جان تازه ای بگیرند.

راه اندازی حدود یک سوم کانون های های مساجد در دولت یازدهم 

صالحی امیری با بیان اینکه هم اکنون بیش از ٢٣ هزار کانون فرهنگی و هنری و حدود ١٢ هزار کتابخانه در مساجد کشور فعال است، گفت: از این شمار حدود هفت هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در دولت یازدهم راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: تمام تلاش و هدفگذاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه پنج ساله ششم توسعه ، افزایش تعداد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به بیش از ٨٠ هزار واحد در کشور است.

وزیر ارشاد با بیان اینکه حدود دو میلیون نوجوان و جوان در سراسر کشور از خدمات کانون فرهنگی و هنری و کتابخانه های مساجد استفاده می کنند، گفت: تقویت حوزه های فرهنگی و قرآنی در مساجد با حضور جوانان و نوجوانان در واقع کمک به تقویت باورهای دینی و ملی فرزندانمان در سنین پایین خواهد بود.

 تکمیل تالار فرهنگی ساری تا پایان عمر دولت یازدهم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در این گفت وگو به پرسش هایی درباره وضع فرهنگی مازندران و راههای توسعه بیشتر این استان پاسخ داد.

صالحی امیری رمز پیشرفت و توسعه استان مازندران را وحدت و یکپارچگی دانست و گفت: از همه علما، روحانیون و سیاسیون استان درخواست می کنم که وحدت را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: بسترهای بسیار مساعدی در استان موجود است و مازندران آماده یک جهش فرهنگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص مسایل فرهنگی نیز گفت: ارشاد باید عدالت فرهنگی را سرلوحه کار خود قرار دهد؛ این نهاد باید به دور از حب و بغض های سیاسی حرکت کند. 

وی افزود: شعارمان یک ‌جمله است؛ نه ولنگاری فرهنگی و نه جزم اندیشی، بلکه اعتدال فرهنگی.
 
کلمات کلیدی : وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی + سینمای ایران + حوزه هنری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.