نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 378475
شگردهای مختلف برای سرقت اینترنتی از حساب‌های بانکی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۵
سارقانی که در ماجراهای جداگانه و با ترفندهای مختلف به صورت اینترنتی به حساب شهروندان دستبرد زده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شرق، یکی از این سارقان ۳۷ مرتبه از حساب شاکی سرقت و مبلغ یک‌میلیون و ۱۷۰‌هزار ریال به‌صورت غیرمجاز برداشت کرده بود.
سرگرد «‌جواد شعبانپور»، رئیس‌پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان، دراین‌باره اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر برداشت غیرقانونی از حساب یک نفر به صورت اینترنتی، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت. این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام تحقیقات پلیسی مشخص شد فردی با دسترسی به اطلاعات حساب شاکی از طریق اینترنت ۳۷ فقره به منظور پرداخت قبوض به مبلغ یک‌میلیون‌و ۱۷۰‌هزار ریال برداشت کرده است.

رئیس‌پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: با مشخص‌شدن موضوع، متهم شناسایی، دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد. وی با اعلام اینکه متهم به برداشت غیرقانونی اعتراف کرد، از شهروندان خواست در حفظ و نگهداری اطلاعات حساب بانکی خود کوشا باشند و اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند. سرگرد شعبانپور همچنین توصیه کرد: شهروندان هنگام خرید به هیچ‌عنوان کارت خود را در اختیار فروشندگان نگذارند و رمز آن را به فروشنده اعلام نکنند و خود عملیات بانکی را انجام دهند.

درهمین‌حال فردی که با سوء‌استفاده از شغل خود اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب تعدادی از دانشجویان کرده بود، به دام افتاد. سرگرد «علی سرحدی»، رئیس‌پلیس فتای سیستان‌وبلوچستان، دراین‌باره گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌اش، پرونده‌ای تشکیل شد و رسیدگی به آن در دستور کار تیم اقتصادی پلیس فتا قرار گرفت. وی افزود: پس از انجام بررسی‌های تخصصی مشخص شد همه مبالغ کسرشده صرف خرید اینترنتی اقلام الکترونیکی شده است.

به‌این‌ترتیب فرد خریدار شناسایی و برای ارائه توضیحات به مقر پلیس انتقال داده شد. این مقام انتظامی ادامه‌ داد: متهم در رویارویی با مستندات انکارنشدنی پلیس‌، به جرمش اعتراف و گفت‌ از آنجا که مسئول انفورماتیک و ثبت‌نام بود وقتی شاکی به او مراجعه کرد و از وی خواست شهریه‌اش را برایش پرداخت کند، با استفاده از اطلاعات کارت بانکی‌ این دانشجو اقدام به برداشت بعدی از حساب وی کرد.

در پرونده‌ای دیگر رئیس‌پلیس فتای غرب استان تهران از دستگیری فردی به جرم خرید اینترنتی و سریالی شارژ تلفن همراه از حساب بانکی شهروندی اهل شهریار، خبر داد.

سرهنگ «اصغر باقریان» گفت: با مراجعه شهروندی به پلیس فتا و طرح شکایتی مبنی بر برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز متعدد از حساب بانکی‌اش، تحقیقات دراین‌باره آغاز شد. وی ادامه‌ داد: با اقدامات فنی، رد پای سارق اینترنتی در فضای مجازی دنبال و درنهایت هویت وی شناسایی و به پلیس احضار شد. باقریان گفت: متهم در بازجویی‌ها زمانی که با اسناد پلیس روبه‌رو شد، ناگزیر به جرمش اعتراف و بیان کرد رمز دوم و شماره کارت شاکی را از گوشی دست‌دومی که از وی خریداری کرده بود به دست آورد و اقدام به خرید شارژهای متعدد از حساب بانکی او کرد. رئیس‌پلیس فتای استان تهران ادامه‌ داد: دراین‌باره پرونده اولیه تکمیل و به همراه متهم تحویل مرجع قضائی شد. این مقام انتظامی از شهروندان خواست هنگام خریدوفروش گوشی‌های دست‌دوم، حتما اطلاعات شخصی و بانکی خود را از روی دستگاه پاک کنند و گوشی خود را به تنظیمات کارخانه برگردانند.
 
کلمات کلیدی : سرقت اینترنتی ، حساب‌ بانکی
 
م ن
۱۳۹۵-۰۵-۱۴ ۱۶:۳۸:۰۹
لطفا پيگيري بفرماييد شوراي اصناف كشور فروشندگان را ملزم كند كه دستگاههاي
كارتخوان راحتما در دسترس مشتريان قرار دهند متاسفانه الان همه فروشندگان دستگاههاي كارتخوان را جايي گذاشته اند كه معمولا قابل ديدن هم نيست چه برسد به اينكه مشتري بخواهد خودش رمز را وارد كند در بعضي از مواقع هم كه اعتراض
ميشود يا برخورد بد دارند يا ميگويند پول نقد بدهيد اگر فروشندگان را اجبار نكنند
از اين اتفاقات زياد رخ خواهد داد (3866693) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.