نظر منتشر شده
۷۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291778
کشف موبایل و ۳۰ سکه طلا از مهدی هاشمی در زندان/ ماجرای ۵۰ پرونده قضایی دولت گذشته/ ادامه تحقیقات درباره دکل نفتی گمشده
بخش خبری الف، 8 شهریور 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۳۱
سخنگوی قوه قضائیه در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود درباره محکومیت مجرم فراری فتنه ۸۸، کشف موبایل و سکه طلا از مهدی هاشمی، ماجرای ۵۰ پرونده قضایی دولت گذشته، تخریب شورای نگهبان، محکومیت ۲ متهم به جاسوسی و دکل نفتی گمشده سخن گفت.

به گزارش فارس، قرار است همچون نشست‌های گذشته نمایندگان رسانه‌ها در مدت ۹۰ دقیقه سؤالات خود را از حجت الاسلام محسنی اژه‌ای سخنگوی دستگاه قضا بپرسند. محسنی اژ‌ه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در هشتاد و چهارمین نشست، گفت: قوه قضاییه بارها اعلام کرده است که آمادگی کامل دارد تا برای دستیابی دولت به اهداف خود به خصوص در حوزه اقتصاد مقاومتی همکاری کند.

وی گفت: قوه قضاییه آمادگی دارد در خصوص ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری در داخل و مبارزه با همه موانع و هم اصلاح سیستم بانکی در جهت سهولت بیشتر و صحیح‌تر دستیابی مصرف‌کنندگان به منابع بانکی اقدام کند. اژه‌ای همچنین مبارزه جدی با هر گونه جرایم اقتصادی و غیراقتصادی و همچنین حمایت از تولید و فعالیت سالم اقتصادی و کمک به دولت جهت مقابله با قاچاق، رانت و یا کسانی که چوب لای چرخ اقتصاد و تولید می‌گذارند و کمک در جهت اصلاح مقررات و اجرای آنها به دولت را از سیاست‌های قوه قضاییه دانست.

محکومیت ۲ متهم جاسوسی برای آمریکا و اسراییل به ۱۰ سال حبس/ دستگیری یکی از مجرمان فراری فتنه ۸۸

محسنی اژه‌ای در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه به دو نفر متهم جاسوسی آمریکا و اسرائیل اشاره کرد و گفت: این دو نفر در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۱۰ سال حبس محکوم شده‌اند. اژه‌ای در مورد یکی از مجرمین فتنه ۸۸ که به طور غیابی محکوم شده بود، گفت: برای این فرد به طور غیابی حکم صادر شده بود اما این فرد فراری بود و در هفته‌های اخیر در داخل شناسایی و دستگیر شد که هم‌اکنون ادامه رسیدگی به پرونده وی دنبال می‌شود.

وی در ادامه اظهارداشت: پرونده دیگر مربوط به وکیلی است که به عنوان پرونده موکل خود به دادسرا مراجعه کرده بود و مخفیانه برگه‌ای از پرونده برداشته، دستکاری کرده و می‌خواست دوباره به صورت مخفیانه وارد پرونده کند که مامورین متوجه می‌شوند و ایشان تحت تعقیب قرار می‌گیرد و باید گفت این کار کار زشتی است.

محکومیت ۴ نفر از مجرمان فضای مجازی به ۱۸ ماه تا ۱۲ سال حبس/ بازداشت مأمور متخلف وصول آب در ساوجبلاغ

محسنی اژه‌ای در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در مورد افرادی که در فضای مجازی اقدامات مجرمانه انجام می‌دهند، گفت: ۴ نفر از کسانی که در فضای مجازی با اسم مستعار و آدرس غلط اقدامات مجرمانه انجام داده بودند که این اقدامات هم امنیتی، هم اشاعه فساد و فحشا و هم توهین به مقدسات بود شناسایی و بازداشت شدند. اژه‌ای تصریح کرد: این ۴ نفر در دادگاه به ۱۸ ماه تا ۱۲ سال حبس محکوم شدند.

سخنگوی قوه قضاییه به پرونده دیگری اشاره و بیان داشت: یک مامور متخلف که مامور وصول آب و فاضلاب در ساوجبلاغ بود از مشتریان به دلیل عدم اطلاع و آگاهی آنان پول‌های خارج از قانون می‌گرفت که شناسایی و بازداشت شد و پرونده‌اش در حال رسیدگی است.

دستگیری معاون حفاظت اطلاعات قوه قضاییه کذب محض است/ دادگاه متهمان سیگار مارلبرو مشخص شده است
محسنی اژه‌ای در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در ادامه به پرونده متهمان سیگار مارلبرو اظهارداشت: دادگاه این متهمان مشخص شده و پرونده این افراد به دادگاه شماره ۱۰۶۵ دادگاه عمومی تهران ارجاع شده که هم‌اکنون وقت نظارتی دارد.

اژه‌ای در ادامه به شایعه‌ای که در بعضی از سایت‌ها و بخصوص سایت‌های ضد انقلاب منتشر شده و گفت: در این سایت‌ها شایعه شده که معاون حفاظت اطلاعات قوه قضاییه فردی به نام احمدی دستگیر شده است. سخنگوی قوه قضاییه با بیان این مطلب که این ادعا کذب محض است، گفت: لیکن در یکی از استانهای غرب کشور فردی که خود را منتصب کرده بود برادر فلانی در قوه قضاییه است دستگیر شده و بازداشت است اما اسم آن فرد احمدی نیست و ربطی به حفاظت قوه قضاییه نیز ندارد.

ساخت‌وسازهای حیران از سال ۸۲ شروع شده بود/ برخی مجوزهای ساخت‌وساز به امضای ۱۵ سازمان رسیده است

غلامحسین محسنی اژ‌ه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در هشتاد و چهارمین نشست در رابطه با ساخت‌وساز در منطقه حیران گفت: این منطقه بسیار برای گردشگری مناسب است و حیف است که با ساخت‌وسازها فضای آن به هم بخورد و فقط عده‌ای از آن نفع ببرند.

اژه‌ای گفت: این منطقه بیش از ۲ هزار هکتار بوده که هزار هکتار از آن متعلق به منابع طبیعی و بخش دیگری از آن مستثنیات بوده است که عمده اتفاقات نیز در همین بخش مستثنیات روی داده است که البته کسی حق ندارد در این زمین‌های مستثنیات نیز هر نوع کاربری انجام دهد.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ساخت‌وسازهای حیران از سال ۸۲ شروع شده است و اکنون سال ۹۴ هستیم باید از مسئولان پرسید که شما در این ۱۲ سال چه اقدامی کردید؟ و در اینجا این موضوع باید عبرتی برای آینده باشد تا ۱۲ سال ننشینیم تا مشکل‌ حاد و بزرگ شود و سپس ساختمان‌ها را خراب کنیم.

وی تأکید کرد: قریب به اتفاق ساخت‌وسازها مجوز داشته است هر چند مسئله اینجاست که آیا کسانی که مجوز ساخت‌وساز داده‌اند صلاحیت این کار را داشته‌اند یا خیر؟ و اگر نداشته‌اند باید جلوی این افراد گرفته می‌شد.

اژه‌ای تأکید کرد: اگر بخشدار، دهیار، شورای شهر و روستا حق تغییر کاربری و صدور مجوز ندارند چه کسی باید از صدور مجوز پیشگیری کند آیا اکنون جلوی صدور این مجوزها گرفته شده است یا ادامه دارد. سخنگوی قوه قضاییه گفت: اکنون ممکن است ادعا شود کسانی که مجوز را صادر کرده‌اند صلاحیت نداشته باشند اینجا سؤال این است که آیا با این افراد برخورد شده است یا حداقل به عنوان تخلف اداری مورد بررسی قرار گرفته است یا این فرد جای دیگر همین کار را انجام می‌دهد.

وی گفت: ما نباید بگذاریم این موارد تکرار شود و پس از گسترش این کار لازم به برخورد قضایی باشد.

اژه‌ای گفت: بخش‌هایی از زمین‌هایی که ساخت‌وسازها صورت گرفته است طرح هادی دارد و در این بخش‌ها کسانی مجوز داده‌اند که نباید می‌دادند و در اینجا دهیاران و بخشداران موظف بودند اگر کسی خلاف کرده است جلوگیری کنند که نکردند. سخنگوی قوه قضاییه با تأکید بر برخورد با کسانی که مجوز ساخت‌وساز را صادر کردند و یا در آنجا ساخت‌وساز کرده‌اند، گفت: به نظر شما آن کسی که تنها درخواست ساخت‌وساز را داده مقصر است و یا کسی که مجوز را به وی داده است.

وی با اشاره به مواردی از پرونده‌ها گفت: در برخی از این پرونده‌ها ۱۵ نماینده از ارگان‌های ذیصلاح مجوز را امضا کرده‌اند برای مثال نماینده بنیاد مسکن، استاندار، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و نظایری مانند این.

کشف گوشی همراه، سیم کارت و ۳۰ سکه طلا از مهدی هاشمی
خبرنگار فارس در ادامه هشتاد و چهارمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه خطاب به محسنی اژه‌ای گفت: در هفته‌‌های اخیر اخباری منتشر شده مبنی بر بازرسی از زندان اوین به ویژه بند ۷ این زندان که مهدی هاشمی در آن دوران محکومیت خود را سپری می‌کند و در همین بازرسی‌ها تعدادی وسایل غیرمجاز کشف شده، آیا شما این خبر را تأیید می‌کنید یا نه؟ در صورتی که تأیید می‌کنید این وسایل چگونه وارد زندان می‌شود که اژه‌ای در پاسخ گفت: طبق ضوابط زندان معمولاً بازرسی‌ها به صورت سرزده و یا با تمهیداتی که از قبل اندیشیده شده صورت می‌گیرد.

سخنگوی دستگاه قضایی تصریح کرد: گاهی از برخی بندها بازرسی‌هایی به عمل می‌آید و در آنجا وسایل غیرمجازی پیدا می‌شود که بلافاصله رفع می‌شود و گاهی هم زندانیان سر و صدا می‌کنند که چرا بازرسی‌ صورت می‌گیرد در حالی که اگر این کار انجام نشود با همان وسایل مرتکب جرم می‌شوند و مجدداً هم خودشان و هم ما را دچار مشکل می‌کنند.

وی با تأیید خبر بازرسی از زندان اوین گفت: در هفته گذشته از بند ۷ و ۸ این زندان بازرسی صورت گرفت و طبق گزارشی که ارائه شد از مهدی هاشمی هم یک گوشی تلفن همراه با سیم کارت و ۳۰ سکه طلا اعم از ربع سکه، نیم سکه و سکه گرمی کشف شد.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه نمی‌توان گفت سکه غیرمجاز است، گفت: ممکن است سکه را همراه خود داشته باشد اما داشتن تلفن همراه غیرمجاز است. وی تأکید کرد: همچنین از برخی دیگر از زندانیان هم تعدادی وسایل غیرمجاز از جمله گوشی موبایل و فلش مموری کشف شد.

همه متهمان پرونده حمله به یک وکیل در شیراز دستگیر شدند
سخنگوی قوه قضاییه از دستگیری ضاربان وکیلی که در شیراز در سال ۹۳ از پای در آمد، خبر داد و گفت: آخرین فرد از کسانی که در این اقدام دست داشتند ۲ شهریور دستگیر شدند. وی تصریح کرد: ضارب، تهیه‌کننده اسلحه و افرادی که معاونت در قتل داشتند دستگیر شده‌اند و پرونده در حال آماده شدن برای ارجاع در دادگاه است.

ماجرای ۵۰ پرونده قضایی که ابتکار از آن سخن گفت
محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه خانم ابتکار گفته که از منزل یکی از اعضای سابق محیط زیست ۵۰ پرونده قضایی بدست آمده، آیا این موضوع صحت دارد یا خیر، گفت: من مطالب خانم ابتکار را نخواندم و فقط تیتر آن را دیدم.

وی ادامه داد: اما این موضوع بر می‌گردد به همان قضیه‌ای که برخی احکام صادر شده بود و آن را برای اجرا ارسال کرده بودند اما صورتجلسه شد که احکام اجرا شده ولی پس از مدتی کاشف به عمل آمده که حکم‌ها به اجرا در نیامده بنابراین این پرونده‌ها پرونده قضایی نیست بلکه پرونده‌هایی است که در مورد آن توضیح دادم، اگر غیر از این باشد من در جریان نیستم.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا سرقت پرونده قضایی داریم، گفت: ممکن است یک وقتی چنین اتفاقی بیفتد که البته عمدتاً پرونده قضایی نیست بلکه برگه اوراقی است که در زمان انتقال پرونده از کلانتری به دادسرا یا بالعکس جابجا می‌شود، حتی گاهی اوقات پیش می‌آید که پرونده‌ای برای مطالعه در اختیار کسی قرار می‌گیرد و اوراق آن جابجا می‌شود.

وی افزود: نمی‌گویم سرقت یک پرونده غیر ممکن است اما احتمال آن خیلی کم است و من سراغ ندارم ، البته افرادی بودند که با آنها برخورد شده است. محسنی اژه‌ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده جیسون رضاییان گفت: من اطلاعی ندارم که حکم صادر شده یا نه اما دو هفته قبل اعلام کردم که دفاع آخر از متهم اخذ شده است.

وی درخصوص خبر بازداشت یکی از مسئولین ارشد بانک سپه گفت: تا آنجایی که فکر می‌کنم چنین اتفاقی نیفتاده است. وی همچنین در خصوص آخرین اخبار از خاوری گفت: در مورد این فرد اتفاق تازه‌ای نیفتاده و مسئولین ذیربط هم موضوع را دنبال می‌کنند و پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

۵ نفر در زمینه پرونده فساد ارزی در حال محاکمه هستند
محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا اتهام یدالله روزچنگ متهم پرونده ارزی فساد فی‌الارض است یا خیر، گفت: اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور براساس ماده یک قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور تعریف شده که به چه چیزهایی اخلال می‌گویند و برای تطبیق مصادیق یا قاضی باید تشخیص دهد یا از بانک مرکزی و مسئولین ذیربط استعلام بگیرند.

وی ادامه داد: اگر چنانچه این اخلال در جهت ضربه زدن به نظام باشد فساد فی‌الارض تلقی شده و حکم آن اعدام است اما گاهی ممکن است اخلال در نظام اقتصادی با هدف مال‌اندوزی باشد که در این صورت فساد فی‌الارض نیست و حکم آن از ۵ تا ۲۰ سال زندان است.

وی ادامه داد: در بحث متهمین ارزی دقیق نمی‌دانم چند نفر در حال محاکمه هستند اما فکر می‌کنم تعداد آنها ۵ نفر باشد.

قوه قضاییه همه تلاش خود را برای مبارزه با فساد اقتصادی به کار بسته است

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که برنامه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای کاهش زمین‌خواری و برخورد با مدیران متخلف چیست، گفت: من بارها گفته‌ام که نهایت تلاش قوه قضاییه این است که مخصوصاً با فسادهای داخل دستگاه قضایی بیشتر برخورد کند، شناسایی‌ها را نیز بیشتر کند. در حال حاضر حفاظت قوه قضاییه، دادسرای نظامی، دادگاه انتظامی و در امور اداری هم سازمان بازرسی کل کشور وارد می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه با تاکید بر اینکه اگر جای دیگری هم خلاف صورت گیرد قوه قضاییه برخورد می‌کند، گفت: الان بنای ما بر شدت است، در هفته‌های گذشته هم اعلام کردیم که اگر حکمی قطعی شود با اسم و رسم اعلام می‌کنیم، قوای ۳ گانه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هم تلاش خود را می‌کنند مردم هم اگر تخلفی را مشاهده کردند باید به صورت مستند و مستدل به ما گزارش دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای در پاسخ به پرسش خبرنگاری در مورد اظهارات اخیر امیرعباس سلطانی عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی که گفته بود ما یکسری اطلاعات مهم داریم که به روشن شدن پرونده کمک می‌کند و در این خصوص از قوه قضاییه خواسته بود کمیته مشترکی این اطلاعات را ارائه دهند و قوه قضاییه از این طرح استقبال نکرده است، گفت: صد درصد ما آماده هستیم و اگر مجلس اعتراف یا سندی داشته باشد حتماً بدهد و ما حتماً از مطلبی جدیدی که باشد استقبال می‌کنیم.

اژه‌ای در پاسخ به سؤالی در مورد پرونده مشایی و شکایت وی اظهار داشت: جلسه قبل در این مورد اطلاعاتی داشتم که ارائه کردم.

پرونده دکل نفتی در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا است
وی در پاسخ به سؤالی در مورد پرونده دکل نفتی گفت: پرونده در همان چند وقت یک نفر بازداشتی داشت و دو، سه نفر نیز در حال تحقیق و رفت و آمد هستند. وی ادامه داد: اگر افراد به عنوان مطلع باشند از آنها سؤالی می‌شود که گاهی اوقات ابتدا افراد مطلعند و بعد متهم می‌شوند. این مقام ارشد قوه قضاییه تأکید کرد: هنوز تحقیقات مقدماتی در دادسراست.

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤالی در مورد ممنوع‌التصویر بودن رئیس جمهور اصلاحات و محدودیت قانونی رسانه‌ها اظهار داشت: دستور در حد اخبار و تصویر است.

تخریب و تضعیف شورای نگهبان صحیح نیست

اژه‌ای در پاسخ به سؤالی در خصوص زیر سؤال بردن شورای نگهبان گفت: بارها عرض کرده‌ام که التزام به قانون به نفع کشور و همه است و گاهی افراد قانون را از جانب خودشان تفسیر می‌کنند که تفسیر شخصی است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: اگر قانون جای ابهام دارد و قانون اساسی است باید از شورای نگهبان تفسیر خواست یا اگر قانون عادی است از مجلس تفسیر خواست.

وی ادامه داد: نقد با زیر سؤال بردن دو تا است و نقد با توهین متفاوت است و تضعیف و تخریب هر نهادی صحیح نیست چه شورای نگهبان، چه دولت، چه مجلس و چه قوه قضاییه. این مقام ارشد قوه قضاییه شورای نگهبان را یکی از نهادهای مفید و مؤثر در نظام عنوان تصریح کرد: وظایف شورای نگهبان روشن است؛ هم نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مجلس دارد و هم در خصوص قوانین وظیفه اصلی‌اش است که اگر خلاف قانون و شرع باشد تذکر دهد.

وی افزود: در خصوص نظارت هم که تفسیر شده و شورای نگهبان نظارتش استصوابی است و در همه مراحل و بخش‌های انتخابات می‌تواند نظر دهد.

اژه‌ای به تفکر افرادی که نظارت را فقط به صورت ناظر ایستاده و نظردهنده می‌دانند پرداخت و گفت:‌ نظارت گاهی چشمی و دستی است یعنی هم نظارت است و هم اقدام می‌کند. سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: سازمان بازرسی یک دستگاه نظارتی است که نظارتش صرفاً چشمی نیست و علاوه بر کنترل حسن اجرای قوانین خود اقدام می‌کند و اختیارات سنگینی نیز دارد.

اژه‌ای به ذکر مثال دیگری در این زمینه پرداخت و گفت: بانک مرکزی هم وظیفه نظارتی بر بانک‌ها دارد هم به صورت چشمی و هم به صورت اقدامی برای کشف خلاف بانک‌ها و جلوگیری از آنها ورود می‌کند؛ همچنین دیوان محاسبات هم یک دستگاه نظارتی است که هم اقدامات چشمی و هم غیر چشمی دارد.

این مقام ارشد قوه قضاییه شورای نگهبان را جزو نهادهایی دانست که امتحان خود را در طول ۳۰ و چند سال از انقلاب پس داده است، اظهار داشت: در زمان امام خمینی (ره) کسانی که به اصل نهاد شورای نگهبان و وظایف آن حرفی می‌زدند امام با محکمی با آنها برخورد می‌کرد.

برنامه‌ای برای کاهش مجازات‌های جرائم مواد مخدر نداریم/ اخذ رشوه ۱۷ میلیاردی از سوی رئیس دفتر یک دادگاه کذب است
محسنی اژه‌ای در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در رابطه با اینکه آیا قوه قضاییه برنامه‌ای برای کاهش مجازات‌های مرتکبین جرایم مواد مخدر دارد یا خیر، گفت: قوه قضاییه نه تنها چنین برنامه‌ای ندارد بلکه با مرتکبین جرائم مواد مخدر بخصوص قاچاقچیان و جابجا کنندگان اصلی به شدت برخورد می‌کنیم و آنها را مجازات می‌کنیم.

وی تصریح کرد: این سخن که برخی می‌گویند این مجازات‌ها تاثیری نداشته است سخنی غیر علمی و غیر کارشناسانه است و چنانچه این اقدامات نبود اوضاع خیلی بدتر بود هرچند اکنون به نقطه مطلوب و توقف جرائم نرسیده‌ایم.

اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس دفتر یک دادگاه در یک مجتمع قضایی تهران ۱۷ میلیارد تومان رشوه گرفته است، گفت: چنین رقمی مطرح نبوده است چرا که اگر بود بنده هم مطلع می‌شدم و شاید نظر شما وکیلی بود که با همکاری برخی مقامات یک وزارتخانه ۳۲ میلیارد تومان حق‌الوکاله گرفته بود که این مورد نیز رقم دیگری است.

سخنگوی دستگاه قضا افزود: ضمن اینکه چنانچه در هر دستگاهی کمبود امکانات و منابع وجود داشته باشد امکان دارد جرائمی مانند رشوه روی دهد هرچند که این کار به هیچ وجه توجیه شدنی نیست اما در کل باید تلاش کرد تا در حد ممکن به مجموعه رسیدگی کرد.

می‌توان حبس افراد را در شرایطی تعلیق یا تبدیل کرد/ بخش دوم پرونده مرتضوی به دادگاه ارجاع نشده است
غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی در رابطه با مجازات افرادی که وام‌های کلان در این رابطه به افراد می‌دهند و کسانی که این وام‌ها را می‌گیرند گفت: بسیاری از افرادی که وام می‌گیرند و در موعد مصرف نمی‌کنند وجود دارند که با برخی برخورد شده است که دو طرف مقصراند ولی امکان دارد در مواردی بانک مقصر نباشد.

اژه‌ای گفت: ممکن است پروژه‌ای در چند فاز تعریف شود یعنی در فاز اول یک میلیارد وام دریافت کند فاز دوم یک میلیارد و به همین ترتیب تا آخر چنانچه بانک پس از ارایه یک میلیارد وام بانکی برای فاز اول از هزینه شدن آن اطمینان نیابد و مجدداً پول به وی ارایه شود بانک مقصر است اما گاهی مبلغ کمی مثلا برای خرید خودرو ارایه می‌شود ممکن است بانک متوجه نشود ولی در کل چنانچه این اتفاق صورت گیرد و هر دو تخلف کرده باشند به هر دو موضوع رسیدگی می‌شود.

وی در رابطه با موضوع جایگزینی حبس برای پزشکان گفت: برخی موارد ضرورت ندارد فردی حبس شود مثلاً فرد سابقه‌دار نیست و بیرون ماندن وی از دادگاه ضرری ندارد در این صورت براساس قانون می‌توان حبس را تعلیق و یا تبدیل کرد که این مورد د رخصوص برخی اقشار از جمله پزشکان بیشتر مصداق دارد.

اژه‌ای تصریح کرد: اخیراً در رسانه‌ها شنیدم که در مشهد در هنگام جراحی خانمی قیچی ۲۸ سانتی‌متری در شکم وی به جا مانده است و پس از آگاهی تحت عمل قرار گرفته که خود این عمل عامل اتفاقات دیگر بوده است آیا پزشک باید حبس شود.

وی تاکید کرد: قطعا در بین پزشکان نیز افرادی هستند که در صورت انجام برخی جرایم حتماً باید زندانی شوند و در میان سایر اقشار نیز افرادی هستند که می‌توان حبس آنها را تبدیل یا تعلیق کرد.

سخنگوی دستگاه قضا خاطر نشان کرد: ما در قوه قضاییه تلاش می‌کنیم تا جای امکان افراد به زندان نروند چرا که برای خانواده آنها مشکلاتی ایجاد می‌شود اما این موضوع نباید به گونه‌ای شود که باعث جریح شده افراد شود و در حقیقت مجازات باید بازدارنده شود ضمن اینکه نباید پزشک را با هر جرمی به سرعت حبس کرد.

سخنگوی دستگاه قضا درخصوص اینکه آیا تبرعه سعید مرتضوی از معاونت در قتل در ماجرای کهریزک قطعی است یا خیر گفت: حکم قطعی نیست و شکات و متهم می‌توانند به حکم اعتراض کنند.

وی در رابطه با اینکه بخش دوم پرونده تامین اجتماعی به دادگاه ارسال شده است یا خیر گفت: این پرونده به دادگاه ارجاع نشده و زمانی برای رسیدگی به آن تعیین نشده است.

نگاه مثبت قوه قضاییه به قانون حمایت از خانواده زندانیان/ حکم سرکرده عرفان حلقه تائید نشده است
محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در خصوص تبصره ماده ۴۸ قانون آئین دادرسی کیفری برخی از وکلا اظهارداشتند که در مراجعه به مرجع قضایی به آنها گفته شده که اسامی شما در لیست اعلامی از سوی رئیس قوه قضاییه نیست، آیا دستگاه قضایی لیستی را به مرجع قضایی اعلام کرده که اژه‌ای گفت: در برخی از استان‌ها این لیست اعلام شده و باید در جاهای دیگر هم انجام شود و براساس همین تبصره عمل شود.

یکی از خبرنگاران گفت: قانون حمایت از خانواده زندانیان در برنامه پنجم توسعه حذف شد اما در برنامه ششم اعلام آمادگی شده که به آن توجه شود، دستگاه قضایی چه رویکردی به این قانون دارد که اژه‌ای در پاسخ گفت: برنامه ششم نگاه مثبتی به این قانون دارد اما اینکه چه چیزی نهایی شود معلوم نیست اما در هر صورت نگاه ما هم به این قانون مثبت است.

یکی از خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت پرونده محمدعلی طاهری سرکرده عرفان حلقه سوال کرد که اژه‌ای گفت: اتفاق جدیدی نیفتاده و بعید می‌دانم حکم وی تائید شده باشد.

وی در خصوص اعلام رضایت خانواده شهید خلیلی و انصراف از قصاص متهم پرونده گفت: از باب شخصی کار متهم تمام شده اما از جنبه عمومی جرم ممکن است آزاد نشود.

به پرونده‌های تحقیق و تفحص مجلس در قوه رسیدگی می‌شود/ گزارش بازرسی کل درخصوص سیلاب در حال تکمیل شدن است
سخنگوی دستگاه قضا در رابطه با آخرین گزارش‌ها در خصوص سیلاب اخیر گفت: در آخرین تماس‌ها با سازمان بازرسی کل کشور به من گفتند که گزارش در حال تکمیل است و بنابراین هنوز به شعبه‌ای ارجاع نشده است. اژه‌ای در رابطه با وضعیت پرونده‌های تحقیق و تفحص که توسط مجلس به قوه قضاییه ارجاع می‌شود و نتایج آن برای مردم مشخص نمی‌شود گفت: این گزارشات معمولا در صحن مجلس خوانده می‌شود و سپس به قوه قضاییه ارسال می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه بر اساس مستندات اقدام به رسیدگی می‌کند و چنانچه مستندات کفایت نکند و یا متهمان خواستار توضیح در مواردی باشند قوه قضاییه در پرونده تحقیق می‌کند. وی تاکید کرد: اما در این که تاکنون چند تحقیق و تفحص صورت گرفته است و قوه قضاییه در این رابطه به چه نتایجی دست پیدا کرده است بررسی می‌شود و در صورت صلاحدید اعلام می‌شود.

اجرای بخشی از حکم مهدی هاشمی درباره رد و مال و جزای نقدی یا دادسراست
محسنی اژه‌ای در هشتاد و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درخصوص رد مال و پرداخت جزای نقدی در پرونده مهدی هاشمی گفت: اینگونه مسائل را دادسرا اجرا می‌کند و پیگیری آن نیز با دادسرا است.

وی در خصوص استعلام برخی مراجع از قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه یکی از مراجعی است که از آن استعلام می‌شود و براساس قانون جواب می‌دهد، برخی مراجع و سوابقی را می‌خواهند که قوه قضاییه براساس چارچوب قانونی پاسخ مرجع استعلام را می‌دهد اما هیچ وقت احراز صلاحیت بر عهده قوه قضاییه نیست.

یکی از خبرنگاران گفت: روحانی اخیراً اعلام کرده که شورای نگهبان نقش نظارتی دارد و رئیس قوه هم پاسخ آن را داده است که اژه‌ای گفت: صحبت‌های اخیر رئیس قوه ناظر به صحبت‌های رئیس جمهور نیست بلکه فرد دیگری گفته بود در قانون اساسی احراز صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت نداریم که رئیس قوه پاسخ وی را داده بود و صحبتش هیچ ارتباطی با صحبت رئیس جمهور ندارد.

وی ادامه داد: روحانی گفته بود باید براساس قانون عمل کنیم که این حرف کاملاً درست است، ایشان گفته‌اند که شورای نگهبان وظیفه نظارتی دارد که آن هم درست است. سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا بالاخره مدیرعامل پدیده شاندیز بازداشت می‌شود یا خیر، گفت: من چند بار گفتم بنابراین اصل که مردم متضرر نشوند و اگر کار نیمه کاره است و راه اصلاح وجود دارد اصلاح صورت گیرد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: در مورد پدیده شاندیز چند کار صورت گرفت اول اینکه تبلیغات این شرکت از طریق رسانه‌ها ممنوع شد، دوم برخی دفاتری که حالت کاسب‌کارانه داشتند و هزینه کاذب دریافت می‌کردند بسته شدند و سوم اینکه صاحبان سهم که سهام اصلی را دارند گفتند حاضریم سهم شما را بخریم و فلان مبلغ را هم بدهیم و در واقع با خود آنها وارد قرارداد جدیدی شدند.

وی گفت: همچنین قرار شد بررسی شود چه مقدار تعدی به منابع طبیعی و تخلف ساخت و ساز صورت گرفته ، قرار بر تخریب نیست، قرار است هرجایی که مجوزش صحیح بوده باطل نشود و اگر خلافی صورت گرفته اصلاح شود و پس از طی این مراحل مشخص شود که آیا نیاز به بازداشت افراد است یا خیر، اگر همه این کارها را انجام دهند ممکن است به زندان نروند.
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۷:۳۴:۳۶
جرم مهدی هاشمی محرز و ما بحثی نداریم

اما اقای اژه ای برادر من، اینکه ازش گوشی گرفتین و سکه اول به فساد در اون مجموعه زیر نظر شما برمی گرده که اینارو لایی رد کردن رفته توو. اونم کجا؟! زندان اوین! (3150465) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۲:۵۶:۵۲
از امت شهیدپرور درخواست می‌شود در مورد آن خانواده خاص که پس از اجرای حکم و زندانی شدن فرزند مجرمشان ساز براندازی از اوین، مقابله با انقلاب و حکم قضایی نواخته‌اند واکنش نشان داده به حمایت از دستگاه قضا برخیزند. این لازمه تکلیف دفاع از قانون اساسی است. (3151110) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۲:۵۷:۳۶
باید به مسئولین رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی و دستگاه قضا خسته نباشید و خدا قوت گفت و جسارت و شجاعتشان را ستود. عصبانیت خانواده فرد مجرم و اهانت آنان به قوه قضائیه نیز نشان داد که آنان خود را فراتر از قانون می‌دانند. (3151111) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۶:۳۰:۲۰
نمی دونم شما چرا اصرار داری حقیقت را نبینی!!!؟؟
من با دیدن این تخلف م ه که هنوز تازه اول ورود او به زندان است یاد این سخن آقای هاشمی که در گوش م ه گفت می افتم:
هاشمی رفسنجانی در گوش م ه قبل از ورود به زندان: " چنین می بینم که ان شاء الله بزودی سالم و با نشاط بیرون می آیی و باز وارد جامعه می شوی برای خدمت (!)"
آقای هاشمی رفسنجانی!
لطفا فورا به م ه پیام بدهید که از کارهای خلاف قانون در زندان دست بردارد و الا ممکن است وی با این کارهایش یک چند دهه ای در محقق شدن آرزوی شما تاخیر بیندازد و مردم ایران را محروم از خدمات خود کند خصوصا اینکه مردم ایران نتیجه خدمات او را در فتنه 88 ازجمله تحریمهای دشمن چشیده اند.
از ما گفتن بود.
راستی یادم رفت عرض کنم حتما به م.ه. این پیام را هم بدهید که داخل زندان به طرز باور نکردنی ای، با بیرون زندان با هم فرق دارد اگر توضیح بیشتر خواست به او بگویید: یعنی نمی شود هر کاری کرد. (3151385) (alef-13)
 
حزب الله
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۱۰:۲۶
استفاده ازموبایل طبق ماده 11 آیین نامه بازداشتگاه ها کاملا مجازه (3151477) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۳۸:۰۹
کی گفته سوئیت زندانه ؟ (3151581) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۲۲:۱۱
ای کاش در مورد رای قاطع مرتضوی هم توضیحاتی می فرمودن (3152803) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۶:۵۷:۳۱
واکنش اقای علیزاده طباطبایی را بخوانید که گفته اند موقع ورود مهدی هاشمی همه این ها صورت جلسه شده بوده و مهدی هاشمی سکه ها رو برای عیدی دادن در اعیاد میخواسته و موقع ورود هم اعلام کرده بوده (3153027) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۷:۴۳:۱۰
حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤالی در مورد ممنوع‌التصویر بودن رئیس جمهور اصلاحات و محدودیت قانونی رسانه‌ها اظهار داشت: دستور در حد اخبار و تصویر است!
این دستور که آقای اژه ای میگن از کدام ارگان هست؟ و اساسا ارگانها چه حقی برای ممنوع التصوير کردن افراد بدون رأی دادگاه دارند؟ (3150489) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۰:۵۷:۰۶
شورایعالی امنیت ملی طبق قانون مصوب کرده برادر! (3151293) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۰۳:۱۰
شورای عالی امنیت میگه ما انجام ندادیم... لطفا منبع صحبتتون را اعلام بفرمایید (3151859) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۰۸:۱۳
شورای عالی امنیت ملی تا به حال بارها گفته چنین مصوبه ای نداشته! (3151876) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۳۲:۴۰
بر اساس دستور دادستانی است (3151989) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۱۶:۴۹
دستور دادستان بر مبنای کدام بند و تبصره قانونی ؟ (3152790) (alef-3)
 
یک بنده خدا
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۴:۴۸:۰۶
طبق قانون فقط قوه قضاییه حق مجازات افراد را دارد برادر! (3152686) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۷:۴۳:۳۴
دریغ از نام بردن یک اسم (3150491) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۴۲:۱۱
چرا اسم هاشمی رو برد ولی اسم دیگه ای گفته نشد. به هر حال اسم هاشمی سالهاست که گفته میشه تا مردم سرشون با اسم هاشمی گرم بشه. این همه فساد در دولت قبل هم با همین سرگرمی برای مردم اتفاق افتاد

ضمنا آقای اژه ای، اگر سکه غیر مجاز نیست پس چرا میگی کشف شد؟ فکر کنم در یک کشور آزاد با همین جمله میشد از شما شکایت کرد و شما رو از مسندتوون برکنار کرد (3151438) (alef-13)
 
مصطفي
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۷:۴۴:۴۰
با وجود ارادتي كه در سال‌هاي اخير به آيت ا... هاشمي پيدا كرده ام، سوالم از اين بزرگوار اين است كه چرا از كسي كه به راحتي مرزهاي اخلاقي را مي‌شكند حمايت مي‌كنيد؟ اين تعداد سكه طلا در زندان، جز براي رشوه دهي به چه كار ديگري مي‌آيد؟! فرموديد مردم به مرور بيشتر خواهند فهميد كه در حق مهدي ظلم شده است، آيا منظورتان فهميدن چنين چيزهايي بود؟! (3150495) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۲۵:۵۶
سلام فقط لطف کنید گناه پسرها رو پای پدرها نگذارید پسر نوح پیامبر هم خوب نبود ولی دلیلی نشد که از پیامبری نوح کم بشه یا نوح استیضاح بشه ..... (3151638) (alef-13)
 
سعيد
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۲:۱۵:۱۹
از كجا معلوم براي تخريب او چنين حركتي انجام نداده باشند . مگر ميشود 30 سكه و موبايل برد داخل زندان ان هم روز اول ورود به زندان . وقتي موبايل وسكه با ان تعداد وحجم وارد ميشود حتما مواد مخدر ديگر به احتي اب خوردن وارد ميشود . اين خبر بيشتر چهره سازمان زندانها را مي برد زير سوال و پرسش (3152148) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۲:۴۲:۰۵
وقتي وكيلش اين را تاييد مي كند ديگر حرف شما مفهومي ندارد (3163816) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۳۳:۰۵
سلام فکر نمیکنید باید کمی به اخبار تدبیری نگاه کرد مگر زندان اوین کاروانسراست که این وسائل داخل شود؟؟؟ یا کارخودشان جهت اخبار سازی است ویا زندان اوین نیست ایشان در هتل اوین بسر میبرند ضمنا نزدیک انتخابات خبرگان است واحتمالا آقای هاشمی کاندیدا اگر تائید نشوند که.... واگر هم تائید شوند که رای بالایی می آورد چون تفکرات اعتدال او وحمایتش آقای روحانی سبب موفقیت وی شد////مثل روز روشن است که آقای اژه ای ...... (3152828) (alef-13)
 
مبین
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۷:۵۳:۱۸
خسته نباشید که مامور آب ر ا گرفتید . از این مامور ها الا بی نهایت موجود است که کنتور ها را دستکاری میکنند و مبالغ را به صفر میرسانند .
شاید 5 در صد ماموران و بازرسان شما پاک دست باشند و از شما تاسی کرده باشند اما خیلی هاشان دزدی را یک کار عادی میدانند. (3150516) (alef-13)
 
مودی
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۳۴:۰۲
چقدر راحت تهمت میزنید؟؟!!!
یعنی %95 ماموران و بازرسان دزد هستند ؟؟ اونوقت تو همین کامنتا پر از این حرفه که چرا آبروی یه خانواده رو در معرض خطر گذاشتین .... شما که جناب به سادگی آبروی هزاران خانواده رو بردین (3151427) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۰۸:۳۴
موضوع دریافت پول توسط 170 کاندیدای مجلس هشتم از معاون اول دولت احمدی نژاد به کجا رسید؟ به فراموشی سپرده شد؟! (3150543) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۳۷:۰۴
نکته در اینجاست ، حمید عزیز !!!! (3151579) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۱۲:۰۹
من طرفدار هاشمي نيستم ولي انصافا" آيا به ورود مواد مخدر به داخل زندان ها نيز توجه مي شود. يا خبر كشف موبايل و سكه از آن مهمتر است؟! (3150549) (alef-13)
 
مهران
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۴۷:۲۳
واقعا این چیز ها در زندان هست؟!؟!؟!

خدا می داند ما که نرفته ایم و نمی دانیم. (3151665) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۱۵:۲۶
ایشان نگفت چرا حق تلفن زدن را که مصرح قانون است برای زندانیان ممنوع کرده اید؟ (3150557) (alef-13)
 
كاوه
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۲۰:۵۶
در زندان هاي غير سياسي مواد مخدر بيداد ميكند. اقاي اژه اي يك لحظه فكرش را بكن. اين گوشي كه در اختيار مهدي هاشمي بوده، چگونه بدست او رسيده است؟ اين انواع سكه كه در جيب او بوده ، لابد براي بازي يه قل دو قل بوده است. اقاي اژه اي نميداني اين سكه ها براي چه بوده است؟ داشتن اين سكه ها جرم نيست؟ لابد با سكه طلا در بوفه زندان اوين چيپس و پفك و ساندويچ و نوشابه و تخمه ميفروشند؟ (3150574) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۴۴:۲۴
با همه احترام برای قوه قضاییه من اصلا متوجه نشدم چرا قوه قضاییه در اختلاف بین شورای نگهبان و رییس جمهور ورود کرده هست و ایا این قوه اجرایی هست و یا حقوقی (3150629) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۶:۳۶:۵۵
دوست عزیز
دفاع از ارکان انقلاب و تذکر به اظهارات خلاف قانون، وظیفه همه از جمله قوه قضائیه است (3151391) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۲:۰۹:۲۵
پس چرا دولت که مسئول اجرای قانون اساسی است حق اضهار نظر ندارد (3152132) (alef-13)
 
ایمان
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۹:۳۶:۰۹
گوشی همراه هم توی زندان غیر مجازه؟ زندانیا هم انسان هستند دیگه، عجب چیزایی میشنوه آدم! (3150745) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۶:۳۸:۲۰
انسان هستند
اما از تلفن عمومی زندان تماس بگیرند که تحت کنترل هم هست که مبادا مثلا یک کلاه بردار بتواند کار نیمه تمام خود را تمام کند
اما تلفن همراه آنهم به طور مخفیانه ... اینجاست که شما و ما باید دقت کنیم یعنی چه؟ (3151392) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۱۸:۱۸
کسانی که به خاطر مهریه و دیه و ... در زندان هستند چرا نباید موبایل داشته باشند ؟ (3151498) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۰:۰۱:۲۳
تو زندان هم رشوه می داده؟!!! سکه در زندان به چه کار می آید؟!!! (3150803) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۳۶:۱۰
در عجبم ! شما مردم چقدر ساده اید !!! (3151577) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۲۹:۲۶
اینهمه جوون سالمی که سرهیچی میافتن زندون و بعدوقتی آزاد میشن میبینی معتادن اینا تو زندان از کجا مواد میارن و... مسئولین به اینها جواب بدن و... (3151640) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۰:۰۲:۰۹
اسید پاشی ها چه شد سرانجامش؟؟؟ (3150808) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۰:۱۵:۵۸
دستگاه های مسئول شایسته است پاسخگو باشند
---
با احتمال وجود تعداد نه چندان اندکی از متخلفان و یا حتی مرتکبان جرم از فرزندان مسئولان و یا حتی خود مسئولان درشت و ریز در کشور آیا خداپسندانه و قانونی است که رسانه ها تنها روی یک یا دو تن از این متخلفان زوم کنند و هر روزه آبروی خانواده های آنان را زیر سئوال ببرند ، و به بوقهای درونی و بیرونی دشمنان نظام اجازه دهند با انگ و دسیسه و بهتان نام همه ی مسئولان و نهادهای نظام را زیر سئوال برده و لکه دار کنند؟؟؟!!!
آیا سکوت دستگاه های ذی ربط نظام بر علنی کردن پرخاشگریهای حق و باطل علیه مسئولان نظام بنفع آینده ی نظام اسلامی است و خردگرایانه دل چه کسانی را خوش می کند و به چه کسانی و چه نهادهایی آسیبهای جبران ناپذیر می زند؟؟؟!!!
آیا از هشدارهای شدید قرآن کریم در باره خطرات این تهمت و بهتان پراکنیها غافلیم؟؟؟!!!
آیا نظام اسلامی نباید برای حفظ حثیت و آبروی انسانها و نهادهای خود و جلوگیری از هتک حرمتها قوانین خرد پذیر شفاف و قاطع داشته باشد؟؟؟!!!
آیا در مقابل هتک حرمتها و ریختن آبروها و پایمال کردن حیثیتها که پیش از نظر قطعی دادگاه صالحه رو می شوند و به احتمال زیاد بسیاری از خانواده های بی گناه را آماج آثار شوم خود قرار می دهند نباید احدی مسئولیت پذیر باشد؟؟؟!!! (3150835) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۰:۵۹:۵۸
مگر در زندان زرگری وجود دارد که با خود سکه برده است ؟؟ کاملا مشخص است که میخواسته با دادن سکه ها در زندان با فراد مختلف برای خودش اسایش بیشتری بدست بیاورد و به قول معرف دوباره ارتشا کند . قوه محترم قضائیه نباید ساکت بنشیند و با اضافه کردن مدت زمان محکومیت جواب قاطعی بدهد . (3150899) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۰۳:۵۲
همراه داشتن سکه در زندان چه لزومی دارد؟ مگر می خواهد کادوی عقد و عروسی در زندان به کسی بدهد؟ یا با این سکه ها.....! (3150903) (alef-13)
 
کامران
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۱۲:۱۱
تاسف برای این اظهار نظر................... (3150921) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۲:۳۷:۳۸
خیلی جالبه ممنوعیت در حد اخبار و تصویر؟جل الخالق.دیگه چی کار می خواستین بکنین؟محبوبیت این محدیدیت هارو هم داره دیگه. (3151079) (alef-13)
 
شهروند
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۳:۰۲:۱۰
ازسایت الف انظار داریم در خصوص الزامی کردن وکالت درپروندها گزارش تهیه کنند بنظرم قانون الزامی شدن وکیل که چندسل پیش بصورت محدودی اجرا شد بهتر بود (3151116) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۳:۱۹:۵۷
اسخنان اقای اژه ای بار دیگر موید این است که هر فسادی در کشور رخ می دهد دست مدیران دولتی در کار است . تا این مدیران فاسد وخائن به اشد مجازات نرسند فساد در این کشور مانند موریانه پایه حکومت وشیره ملت را می خورد (3151153) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۳:۵۸:۲۵
اگه رحیمی بود الان همه اینجا جمع میشدند علیه احمدی نژاد کامنت میذاشتند این یکی چون از خودشون و پسر حاج اقاست قوه قضاییه را زیر سوال میبرند..!

" قربان برم خدا را یک بام و دو هوا را " (3151220) (alef-13)
 
110
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۱:۴۵:۱۴
جناب آقای اژه ای فرمودید که غیر از مهدی هاشمی از بعضی زندانیان دیگر نیز گوشی موبایل گرفته شده !
سوال بنده این هست که چرا شما فقط از آقای مهدی هاشمی نام بردید ؟!!!
جناب آقای اژه ای فرمودید که داشتن سکه جرم نیست ، اگر جرم نیست چرا آن را رسانه ای میکنید ؟!!! (3151321) (alef-13)
 
صمدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۱:۵۴:۴۶
آقای اژه ای به هیچ عنوان نمی خواهند باور کند که این گونه تخلفات بزرگ و وسیع در آن هشت سال معجزه هزاره سوم رخ داده ۰باز میگویند تصرف زمین های حیران از سال ۸۲ آغاز شده ۰خوب سوال شما چرا آن موقع اقدامی نکردید قوه قضائیه که باشماره همسو بود۰۰۰۰۰ (3151326) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۲:۲۸:۴۳
اظهارات سید وحید ابوالمعالی وکیل مهدی هاشمی در ارتباط با سخنان اقای اژه ای:
آقای اژه ای در نشست مطبوعاتی خود در خصوص کشف وسایلی از سلول آقای هاشمی سخن گفتند که در خصوص آن لازم است توضیحاتی داده شود:
اول- آقای اژه ای سخن از کشف سکه طلا می کنند و بعد عنوان می کنند که همراه داشتن سکه طلا ممنوع نیست. متاسفانه ایشان باید پاسخ دهند که اگر به همراه داشتن چیزی ممنوع نیست، چرا باید از کشف آن در یک مصاحبه مطبوعاتی سخن بگویند؟ متاسفانه این نوع اشتباه رفتاری در سخنان ایشان سابقا در خصوص آقای هاشمی وجود داشته است. مثلا زمانی که در رابطه با پرونده یا رای سخن می گفتند حجم پرونده و یا برخی اتهامات و یا محکومیت ها را بیان می کردند و بعد می فرمودند که از بیان مسائل مربوط به پرونده بنا بر قانون معذور هستم!
دوم- اما در خصوص تلفن همراهی که هرگز استفاده نشد، وضعیت جالب تر است. من با آقای هاشمی در رابطه با تلفن صحبت کردم. ایشان گفتند که «تلفن توسط یکی از اشخاص داخل زندان پس از ورود به من بازگردانده شد و عنوان شد که چون در بند عمومی و در میان زندانی های عادی هستم و ممکن است مشکلاتی برای من ایجاد شود، تنها در صورت وجود خطر از آن استفاده نمایم.»
با این این حال، آقای اژه ای می دانند که از این تلفن حتی در آن مورد خاص که یکی از محکومین به جاسوسی از وابستگان وزارت اطلاعات دولت سابق قصد حمله به وی را داشت هیچ استفاده ای نشد.
اما آیا واقعا داشتن تلفن ممنوع است؟ به رویه زندان که می نگریم، پاسخ مثبت است. اما قوانین چه می گویند؟
آیین نامه اجرایی بازداشتگاه های موقت که در 30 آبان 1385 در 19 ماده و 10 تبصره به تصویب رسیده و ابلاغ شده است، در نوع خود یکی از بهترین و مترقی ترین قوانین ما است.
ماده 11 این قانون چنینی مقرر نموده است که:
«متهمان مجاز به خرید و استفاده از نشریات، کتب و مجلات و روزنامه ها و نیز استفاده از وسایل ارتباط جمعی به طور تمام وقت می باشند. مگر اموری که شرعا و قانونا استفاده از آن ممنوع است.
تبصره- متهمان می توانند از وسایل شخصی خود مانند تلفن همراه و رایانه استفاده نمایند.»
البته ممکن است مردم عادی و به اصلاح برخی آقایان عوام از این حقوق آگاه نباشند و تعریف حقوقی از زندان یا بازداشتگاه در ذهن نداشته باشند؛ اما آقای اژه ای که مردم عادی نیستند. ایشان می دانند که بازداشتگاه¬ها در قوانین کیفری و زندانها در تمام دنیا شرایط سخت¬تری نسبت به زندانها دارند و به طریق اولی، اگر حقی برای کسی در بازداشتگاه تعریف شده باشد، اصولا لازم است که این حق در زندان هم پیش فرض دانسته شود.
علاوه بر این، اگر واقعا برای آقای اژه ای اثبات گردد که بنا بر سخن آقای هاشمی، حقیقتا یکی از مسئولین زندان یا دادسرا بر اساس حق قانونی فوق و یا تدبیر خاص، موبایل را در اختیار قرار داده باشد، با دقت به این مهم که آقای هاشمی از آن هیچ استفاده ای نکرده است، آیا باز هم صحیح بود که ایشان این امر را به عنوان کشفیات تیم بازرسی اعلام نمایند؟
در پایان خاطر نشان می شود که آقای هاشمی انتشار این خبر را مغتنم دانست. وی به من عنوان نمود که اگر مردم و متهمین و محکومین عادی تاکنون نتوانسته اند یا مصلحت نمی بینند که حقوق قانونی خود را علنا عنوان نمایند، شاید محکومیت بناحق من، فرصتی باشد تا برخی مسائل برای اولین بار گفته شود. مثلا عنوان شود که در این آئین نامه قانونی، تصریح شده که افراد باید در اتاق هایی با امکانات مناسب، دارای فضاهای هواخوری کافی و در قالب "مجتمع های مسکونی" نگهداری شوند و مقرر شده است که «حداقل فضای فیزیکی مسقف بازداشتگاه های موقت (غیر از فضای هواخوری) برای هر نفر 7 متر مربع باشد. به راستی چرا آقای اژه ای در نشست های مطبوعاتی خود از نقض این حقوق سخن نمی گویند؟ آیا لازم است وضعیت بازداشت گاهها ترسیم شود؟ آیا آقای اژه ای نمیدانند که استناندارد فضای لازم برای هر زندانی باید تقریبا دو برابر بازداشتگاه و نزدیک به 14 متر باشد؟ آیا آقای اژه ای نمی دانند که بنا بر اعلام آقای هاشمی 28 یا 29 نفر در حدود تقریبا 70 متر جا در اندرزگاه 7 حضور دارند؟ آیا این دو و خرده ای متر استاندارد است؟
به نظر می رسد که ممکن است این مساله مستمسکی از پیش تعیین شده برای اخذ تدابیر شدید مانند انفرادی باشد. چرا که آقای هاشمی متاسفانه در حال حاضر از محدودیت های خاصی برخوردار هستند که هیچ یک از افراد اندرزگاه 7 مشمول این تدابیر سختگیرانه نیستند. چنانچه لازم شود در این خصوص توضیحات بیشتری داده خواهد شد. و در کنار این توضیحات وضعیت برخی محکومین خاص که در برخورداری از برخی شرایط در نقطه مقابل قرار دارند، تشریح خواهد شد تا مردم خود مقایسه نموده و تفاوت ها را دریابند (3151339) (alef-13)
 
رضايي
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۳۹:۵۱
همواره در بازديد از زندان اين چيزها كشف مي شو د كه بيشتر نشانه عدم سلامت مامورين زندان است و الا مجرم كه مجرم است و الا در زندان نبود ولي مساله مهم هدف طرح اين مساله در رسانه ها در دوره جديد است كه چيزي جز ترور شخصيت آيت ا .... هاشمي رفسنجاني نيست . چرا كه حضرات از راي بالاي هاشمي در انتخابات اتي به هراس افتاده اند . به جاي استفاده از اين روشهاي غير اخلاقي بررسي كنيد چرا اقبال مردم به جناح شما در انتخابات كم است . يك روز بحث احراز صلاحيت مطرح مي شود و اخيرا هم كه اصل بر برائت بودن مردم يك حرف عوامانه است . يا الله (3151437) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۴۵:۱۵
آقا اعدام کنید این مهدی هاشمی رو خلاصمون نکنید.

اول گفتن آیت الله نمی ذاره مهدی برگرده، برگشت. بعد گفتن اعمال نفوذ می کنه توی حکم. نکرد. ده سال زندان بریدن. قبول کرد. حالا ول کن معامله نیستید؟ بابا طرف رو اعدام کنید دست از سر این آیت الله بردارید. حالا چون با شما دیدگاه سیاسی متفاوت داره صبح تا شب باید براش خبر منفی جور کنید؟ بس کنید شما رو به خدا. (3151444) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۵۷:۴۵
آفرین بر شما که بعد از گذشت یک هفته این همه سکه و موبایل از مهدی هاشمی گرفتید. حالا چگونه است که بعد از دو سال از بازداشت بابک جان هنوز یک کلمه استخراج نشده است.! (3151462) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۱۵:۳۵
سیاسی شدن قوه قضاییه به ضرر همه خواهد بود (3151487) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۱۵:۵۵
سکه ها رو برای رشوه نگه داشته (3151489) (alef-3)
 
حسين
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۲۰:۵۰
اگه اين اسمش رشوه هست كه همه مملكت هم گيرنده هستند و هم دهنده و متاسفم خيلي خيلي!! (3151504) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۸:۳۵:۱۸
با سلام و خسته نباشيد ، اميدواريم به وضعيت سهامدارهايي مثل شركت پرديسبان و ........ نيز كه سهامدارها بلاتكليف هستند و پاسخگوي خاصي هم وجود ندارد رسيدگي شود . (3151575) (alef-3)
 
س.ح
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۴۴:۴۴
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه نمی‌توان گفت سکه غیرمجاز است، گفت: ممکن است سکه را همراه خود داشته باشد اما داشتن تلفن همراه غیرمجاز است. وی تأکید کرد: همچنین از برخی دیگر از زندانیان هم تعدادی وسایل غیرمجاز از جمله گوشی موبایل و فلش مموری کشف شد.
آن برخی دیگرها چه کسانی هستند ، آیا نباید نام آنها برده شود!!! سکه که غیر مجاز نیست ؟ تلفن هم که متاسفانه پیدا میشود ، پس جرم ابشان نباید اینقدر سنگین باشد که اینطور بیان شود تا روزنامه های مخالف اینطور علیه ایشان تبلیغ منفی بکنند!!! (3151661) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۴۶:۲۹
هرچه تلاش میکنم اصلا نمیدانم چرا حرفهای این اقا را نمیتونم کمی هم که شده باور کنم لطفا کمکم کنیدکه از این باور خارج شوم . (3151663) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۹:۱۹:۰۹
تلاشت بقدر کافی نبوده. یکم دیگه تلاش کن، انشالله باورت میشه. (3153471) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۴۶:۳۹
موسسه میزان وابسته به دادگستری چه شد ؟چرا این اندازه سکوت ؟ چهار میلیون نفر ارزش ندارند ؟ وقتی متهم و قاضی یک نفر است آیا موسسه میزان عاقبتی دارد؟ (3151664) (alef-3)
 
دکتر ناصر
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۰:۱۲:۳۸
شان سخنگوی قوه قضاییه این نیست که بیاید در کنفرانس خبری در مورد گوشی یک زندانی به مردم خبر بدهد
فلسفه این کنفرانس چیز دیگری است (3151712) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۰:۱۵:۳۳
پرونده احمدی نژاد جی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3151723) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۲۳:۴۹
یه کم پول خورد همراش بوده بابا.. شلوغش نکنین.. (3151936) (alef-13)
 
omid
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۳:۰۲:۰۵
بعد میان می گن چرا فیلم وداع درست کردن. خب وقتی شما می یای ریز پرونده و حرکات یک نفر رو تو زندان از تریبون اعلام می کنی، این حق رو هم باید به خانواده زندانی بدی که اعتراض، خداحافظی و وداع و بقیه داستان هاش رو بتونه رسانه ای کنه. (3152284) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۰۲:۲۶
برای کسی که زندان می رودیابیرون می آید خانواده واهل محل معمولاً جمع می شوندرسم است. (3152737) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۳۱:۲۱
آقای اژه ای سخن از کشف سکه طلا می کنند و بعد عنوان می کنند که همراه داشتن سکه طلا ممنوع نیست. متاسفانه ایشان باید پاسخ دهند که اگر به همراه داشتن چیزی ممنوع نیست، چرا باید از کشف آن در یک مصاحبه مطبوعاتی سخن بگویند؟ (3152819) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۵:۵۱:۱۱
مگر زندان نیست مگر انجا مدیر ندارد چقدر شرم اور است که در زندان حساب کتاب نیست خب زندان نروند اگر نمیتوانید کنترل کنید اگر اینقدر بی درو پیکر است چرا زندان میکنید و از جیب ملت خرجی میدهید مگر زندانبانها حقوق نمیگیرند که نظم برقرار کنند توجیه نکنید اقای اژه ای باور نمیکنیم اگر راست باشد از بی لیاقتی دستگاه شما است اگر دروغ باشد شرم اور است که این دروغ را گفته باشید از هر دو طرف شما مقصرید (3152876) (alef-13)
 
حسن بک
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۶:۵۲:۰۰
اگر سکه داخل زندان جرم نیست پس چرا شما آن مطرح می کنی؟!! ما که به دلیل علنی نشدن دادگاه نمی توانیم در باره جرم ایشان قضاوت کنیم ، .ولی شما هم با این برخورد هایی از این دست اعتماد ما را به غیر سیاسی قضاوتتان تضعیف می کنید!!!!! (3153019) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۶-۱۰ ۰۸:۱۴:۱۷
اگر داشتن سکه جرم نیست پس چرا اعلام میکنید (3154361) (alef-1)
 
مالباخته تگین غرب
۱۳۹۴-۰۶-۱۰ ۱۱:۲۱:۲۱
همه حساسیت ها بطرف مسائل سیاسی است و هیچ ارزشی برای مشکلات قضایی ما قائل نیستند. ۱۵ سال گذشت.
در پرونده نگین غرب در تجدید نظر نا محدود این پرونده حقوق ما پایمال شده و در اجرای عدالت بین مالباختگان هم تبعیض قائل شده اند.
بزرگان فراموش نکنند که ما مردم عادی مدافع دین و مملکت در مقابل دشمن هستبم و پایمال شدن حقوق ما به نفع نبوده و منصفانه نیست. (3154921) (alef-1)
 
امیر محمد فاطمی
۱۳۹۴-۰۶-۱۱ ۱۰:۴۲:۲۲
1- معاون اول قوه قضاییه با اشاره به موضوعی که در زندانهای کشور شاید غیر قانونی اما واقعیتی رایج و معمول و مبتلا به بسیاری از زندانیان و زندانهای کشور است عامدا یا ناخواسته جریان سازی خبری اقدام کرده است جریان خبری که طبیعتا علاوه بر شخص زندانی می تواند زمینه ایجاد ایجاد چالشهای امنیتی ، اجتماعی و سیاسی برای خانواده و وابستگان زندانی باشد.
2- بنابراین باید پرسید آیا معاون اول قوه قضاییه با ایجاد جریان خبری مذکور نمی تواند به چالش سازی سیاسی و اجتماعی علیه ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام که در آستانه شرکت در انتخابات مهم سیاسی و قطعا پر تنش قرار دارد باشد؟ آیا برخورد تلافی جویانه با مکاتبه انتقادی اخیر خانواده زندانی با اژه ای که به صراحت سلامت و عدالتخواهی قوه قضاییه و روند دادرسی زندانی را به چالش کشیده اند نیست؟
3- همانطور که برخی کامنت نویسان اشاره فرمودند اگر همراه داشتن سکه در زندان جرم و تخلف نیست چرا معاون اول قوه قضاییه تحت عنوان کشف(وقوع جرم) از داشته های همراه زندانی نام می برد؟ آیا اقدام مذکور برای غلظت بخشیدن به موضوع گوشی تلفن همراه نیست؟
4- چرا اژه ای معاون اول قوه قضاییه و دادستان سابق کل کشور صحت و سقم ادعای سید وحید ابوالمعالی وکیل زندانی را که به به صراحت تأکید کرد : تلفن توسط یکی از مسئولین داخل زندان پس از ورود به زندانی بازگردانده شد تا بدلیل حضور در بند عمومی و نظر به جایگگاه اجتماعی و خانوادگی زندانی در صورت بروز مشکل و خطر برای اطلاع رسانی به مسئولین از آن استفاده کند هر چند تا کنون اصلا مورد استفاده قرار نگرفته است. را برای تنویر افکار عمومی و برخورد قانونی با کذب گویی موکلین و تخلف زندانی مورد تأیید و تکذیب قرار نمی دهند؟
5- چرا اژه ای در همین جلسه و برای تنویر افکار عمومی از اهمیت موضوع تلفن همراه نسبت به ارائه آمار و ارقام ماهانه کشفیاتی از این دست حداقل در زندان اوین گزارشی ارائه نکردند؟ چرا اژه ای از مشابهت تخلف استفاده از تلفن همراه در زندان و دوران سربازی سخن نگفتند؟ چرا تفاوت همراه داشتن تلفن برای زندانی و متهم در حال تحقیق و روند دادرسی به خبرنگاران چیزی نگفتند؟ چرا توضیح ندادند که زندانیان در استفاده از تلفن عمومی داخل بندها با هیچ محدودیت زمانی و تعداد تماس برخوردار نبوده و تلفن همراه تنها امکانی برای خصوصی سازی ارتباط است؟ چرا به وضوح از شیوه و چگونگی ورود تلفن همراه به داخل بند نیز به راحتی گذشتند؟ معاون اول قوه قضاییه حال که از بین تمامی کسانی که تلفن همراهشان کشف شده تنها به نام هاشمی اشاره کرد می توانست با توضیح چگونگی دسترسی زندانیان و علی الخصوص هاشمی به تلفن همراه تمامی ابهامات و شایعات له و علیه نامبرده و سلامت قوه قضاییه و سازمان زندانها را رفع نماید چرا چنین نکردند؟
6- اژه ای در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات رفاهی شهردار سابق تهران در طی تحمل حکم زندان توضیح دادید که مواردی از این دست جرم نیست چرا امروز با ذکر نام هاشمی از اقدام مذکور بعنوان کشف جرم و غیره یاد می کنید؟ مگر اتفاق جدید در رویه های قانونی و قضایی حاکم بر زندان واقع شده است؟
7- معاون اول قوه قضاییه در خصوص فردی که پس از طی مراحل دادرسی در حال گذراندن دوران محکومیت می باشد در برابر رسانه های جمعی و افکار عمومی سخن گفته و او را متهم به ارتکاب به جرایم می کند آیا زندانی متهم شده نیز وفق قوانین جاری کشور از امکان پاسخگویی به اتهامات انتسابی برخوردار است؟ یا دادستان سابق می توانند همچنان به ایراد اتهامات یک سویه اقدام کنند؟ مگر نه اینکه اثبات جرم و تحمل کیفر نمی تواند مجوز ایراد اتهامات جدید خارج از دادگاه صالحه نسبت به همان فرد باشد؟
8- اژه ای دادستان سابق کشور و معاون قوه قضاییه بخوبی می دانند که براساس گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی ، بازدیدهای چندباره نمایندگان و حتی بازدید نمایندگان رییس جمهور سابق که در مطبوعات نیز منعکس گردید زندانها کشور با مشکلات بسیاری روبرو هستند که تماما ناقض حقوق ابتدایی و قانونی زندانیان می باشد چرا اژه ای در میان دهها و صدها نقض قانون که بعضا به جان باختن زندانیان متهم نه مجرم مانند کهریزک منجر گردید به این مورد حساس و علاقمند به توضیح بودند؟ اگر بروز تخلف و نقض قانون را در خصوص گوشی همراه زندانی و البته زندانیان بپذیریم گزارش مکتوب و جامع بر خورد با متخلفین در چه مقطه زمانی به افکار عمومی ارائه خواهد شد؟
9- معاون اول قوه قضاییه با سابقه بالغ بر سی و پنج سال حضور در پستهای کلیدی هفت دوره قوه قضاییه واقعا تصور می کنند مشکلات و ابهامات روند دادرسی اتهامات زندنی مذکور با طرح مواردی از این دست قابل توضیح خواهد بود؟ خانواده زندانی در مکاتیه اخیر با معاون اول قوه قضاییه مدعی است شما نسبت به بسیاری از اسناد و مدارک تقدیمی تعمدا بی توجهی کرده اید یا از احضار شاهدین و مطلعین درخواستی موکلین تفرع رفته و مورد توجه قرار نداده اید و غیره که هر کدام برای ابطال مراحل دادرسی و احکام دادگاه کافی خواهد بود بهتر نبود بجای ایراد اتهامی از این دست به زندانی نسبت به توضیح موارد کذب مورد ادعای خانواده زندانی اقدام می کردید؟
10- معاون اول قوه قضاییه بخوبی می دانند که نقص و ناکارآمدی سیستم و مراحل دادرسی از جمله مهمترین اتهامات مراکز غربی علیه کشورمان می باشد اتهاماتی که با شکل گیری مکاتباتی از جنس ارسالی خانواده و وکلای زندانی مذکور به مستند سازی نزدیک می گردد لذا بهتر نیست بجای توضیح کشف سکه طلا از زندانی که همراه داشتنشان جرم و غیر قانونی نیست به واردی بپردازید که به واقع پنداری اتهامات حقوق بشری علیه کشورمان منجر گردد؟ معاون اول می دانند که دادگاه تحت مدیریتشان درست یا غلط حکم محکومیت زندانی را صادر و زندانی در حال طی محکومیت ابلاغی می باشد بنابراین خوب است توضیح دهند به عنوان معاون اول قوه قضاییه چه ضرورتی برای طرح مطالبی مرتبط با زندانی دارند؟ نکند دادستان سابق کل کشور و معاون امروز قوه قضاییه نیز در سلامت روند دادرسی دادگاه و قاضی منصوب خودشان هم تردید دارند؟
11- ایکاش معاون اول قوه قضاییه بجای خبری سازی کشف سکه هایی که غیر قانونی و جرم نیست به وضعیت هزاران زندانی اشاره می کردند که در صورت آشنایی با اصول ابتدایی حقوق قانونی و حق دسترسی رایگان به وکیل امروز هرگز در زندان نبوده و می توانستند در کنار خانواده زندگی کنند شرایطی غیر قابل قبولی که مستقیما متوجه حوزه مسئولیت معاون اول قوه قضاییه کشور مرتبط می باشد و چنین بی توجهی است که به افزایش زندانی و زندان می انجامد. (3157247) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.