نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 335788
تأخیر ۶ ماهه دولت در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۰
دبیر انجمن داروسازان ایران در پی عدم وصول مطالبات داروخانه‌های سراسر کشور از سوی بیمه‌ها و تشدید مشکل نقدینگی داروخانه‌ها، نسبت به‌ احتمال محاسبه نقدی نسخه‌های بیماران هشدار داد.

سید مهدی سجادی، دبیر انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با فارس با انتقاد شدید از تأخیر سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت صورت‌حساب داروخانه‌ها، این عمل را به «سلاخی سلامت مردم» تعبیر کرد و اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت ایران که نزدیک به ۱۰ میلیون نفر از آحاد جامعه را تحت پوشش خود دارد، از مردادماه امسال یعنی بیش از ۶ ماه است که از پرداخت سهم خود سر باز می‌زند.

وی ضمن هشدارآمیز خواندن شرایط داروخانه‌ها تصریح کرد: امروز در شرایطی به سر می‌بریم که داروخانه‌ها ضمن اینکه از پرداخت چک داروهایی که از شرکت‌های پخش دارو خریداری کرده‌اند، عاجز شده‌اند، حتی توان پرداخت هزینه‌های جاری و حقوق و مزایای پرسنل خود را هم ندارند.

سجادی با اشاره به اینکه نزدیک شدن به ایام پایانی سال و مضاعف شدن بسیاری از پرداخت‌های داروخانه‌ها مزید بر علت شده اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت شرایطی را پیش روی داروخانه‌ها و به دنبال آن مردم قرار داده که ادامه آن می‌تواند به اخلال در نظام توزیع دارو و سرگردانی بیماران منتهی شود.

وی ادامه داد: با قطع ارتباط بیمه‌ها با داروخانه‌ها، ممکن است مردم مجبور شوند بعدازاین نسخه‌های خود را به‌صورت نقدی با داروخانه‌ها تسویه‌حساب کنند. چراکه داروخانه‌ها پولی بابت پرداخت قیمت دارو به شرکت‌های پخش ندارند.

وی ادامه داد: هیچ‌کس از پرداخت نقدی مردم در داروخانه خوشحال نمی‌شود، ولی مسئله اساسی این است که داروخانه‌های سراسر کشور دیگر توانی برای پرداخت هزینه‌ها ندارند و در واقع شرمنده مردم شده‌اند.

سجادی تصریح کرد: با توجه به اجرای طرح تحول سلامت، پوشش خدمات بیمه‌ای نسبت به افراد و داروها افزایش پیداکرده است که واقعاً جای خوشنودی و مسرت دارد، ولی مسئله این است که اگر دولت و سازمان‌های بیمه‌گر از پرداخت صورتحساب‌های داروخانه‌ها خودداری کنند، چه کسی باید هزینه داروهایی که بیماران با دفترچه بیمه تحویل گرفته‌اند را پرداخت کند؟

به گفته سجادی لازم است منابع بیمه‌ها تقویت شود تا پوشش مناسبی داشته و هنگام بروز بیماری، هزینه‌های کمرشکن به مردم تحمیل نشود؛ و در حال حاضر فوریترین اقدام آن است که سازمان بیمه سلامت، حداقل سه ماه از بدهی خود را در چند روز آینده پرداخت کند.
 
کلمات کلیدی : داروخانه‌
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۱۷:۰۵:۳۲
بیمارستان های دولتی و دانشگاهی هم بالای یک سال و گاهی حتی تا دو سال است که بدهی وسایل مصرف شده برای بیمارانشان را به شرکت های خصوصی پرداخت نکرده اند. (3580141) (alef-3)
 
سید
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۰:۰۴:۳۳
ایر باس واجب تر است (3580507) (alef-11)
 
یک داروساز
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۰:۲۹:۰۳
باور بفرمایید چکهای زیادی از ما برگشت خورده و از طرفی نقدینگی لازم برای پرداخت حقوق و مزایای پرسنل و خرید دارو را متاسفانه نداریم. اقدام عاجل سازمانهای بیمه ضروری است
جالب اینجاست با این همه تاخیر در پرداخت ، عوض اینکه جریمه تاخیر بدهند مبالغ زیادی رو بدلایل واهی کسورات میزنند !!!! (3580549) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۳:۳۰:۴۴
احسنت . اين مشكل همه داروخانه هاست (3580846) (alef-11)
 
فریاد
Germany
۱۳۹۵-۰۱-۱۲ ۰۳:۳۰:۴۷
دوستان داروساز تا وقتی که داروخانه ها برنامه پرکن صدا وسیما هستن نقل محفل برنامه 20.30 همین آش و همین کاسه تا وقی که شهرداری فرق بین دارو خانه و بقالی رو از هم تفکیک نمی کنه و بازرسین محترم همین بیمه های محترم و خوش حساب موقع بازرسی هزار بی احترامی و دزد و پلیس بازی در میارن و من و شما سکوت می کنیم انتظار نداشته باشید مطالباتتون بموقع پرداخت بشه.من که هنوز متوجه نشدم دارو خانه و داروساز کجای هرم درمانی کشور جا داره (3621822) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.