نظر منتشر شده
۲۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 335481
نتایج نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهر تهران اعلام شد+ آرای منتخبین
بخش انتخابات الف؛10 اسفند 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۰
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۹۹ خود، نتیجه نهائی انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس شامل اسامی و آرای منتخبان قطعی این حوزه انتخابیه را اعلام کرد.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:
با سپاس از حضور غرورآفرین و با نشاط ملت شریف ایران در عرصه انتخابات بدینوسیله اسامی و آرای منتخبان قطعی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه تهران،ری، شمیرانات،اسلامشهر و پردیس از مجموع ۳.۲۴۶.۹۹۱ آرای مأخوذه صحیح به ترتیب زیر اعلام می گردد:

۱- محمدرضا عارف ۱۶۰۸۹۲۶ رأی

۲- علی مطهری ۱۴۴۷۷۱۳ رأی

۳- سهیلا جلودارزاده ۱۳۳۳۳۲۷ رأی

۴- علیرضا محجوب ۱۳۱۱۳۷۵ رأی

۵- الیاس حضرتی ۱۲۹۶۵۸۰ رأی

۶- کاظم جلالی ۱۲۹۲۶۸۶ رأی

۷- فریده اولادقباد ۱۲۶۲۱۱۲ رأی

۸- محمدرضا بادامچی ۱۲۶۱۲۵۲ رأی

۹- مصطفی کواکبیان ۱۲۶۰۱۷۴ رأی

۱۰- سیده فاطمه حسینی ۱۲۱۸۷۲۷ رأی

۱۱- ابوالفضل سروش ۱۲۰۰۰۱۸ رأی

۱۲- پروانه سلحشوری ۱۱۹۸۷۶۰ رأی

۱۳- غلامرضا حیدری ۱۱۸۰۰۹۵ رأی

۱۴- فاطمه سعیدی ۱۱۷۶۹۰۵ رأی

۱۵- مهدی شیخ ۱۱۷۴۴۱۰ رأی

۱۶- علی نوبخت حقیقی ۱۱۷۳۰۳۶ رأی

۱۷- محمود صادقی ۱۱۶۴۳۶۸ رأی

۱۸- محمدعلی وکیلی ۱۱۶۳۰۵۲ رأی

۱۹- پروانه مافی ۱۱۶۲۱۹۵ رأی

۲۰- بهروز نعمتی ۱۱۵۸۰۳۶ رأی

۲۱- فاطمه ذوالقدر۱۱۵۵۲۸۴ رأی

۲۲- محمدجواد فتحی۱۱۳۹۷۱۰ رأی

۲۳- طبیه سیاوشی شاه عنایتی ۱۱۲۸۳۷۰ رأی

۲۴- سید فرید موسوی۱۱۲۵۹۹۲ رأی

۲۵-احمد مازنی ۱۱۲۵۶۰۸ رأی

۲۶-محسن علی‌جانی زمانی ۱۱۲۲۲۵۶ رأی

۲۷- داود محمدی ۱۱۲۱۰۴۲ رأی

۲۸- محمدرضا نجفی ۱۱۱۸۱۱۹ رأی

۲۹- علیرضا رحیمی ۱۱۱۴۸۳۹ رأی

۳۰-عبدالرضا هاشم زائی ۱۰۷۸۸۱۷ رأی
 
علی
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۰۹:۱۸:۵۲
علی رغم اینکه من اصلاح طلب هستم و به لیست امید رای دادم، (البته تلفیقی نه کل لیست و به توکلی هم رای دادم) انصافا ای توکلی خالی است
خداشاهده از دو روز پیش تا الان هرجا بودم همه گفتن حیف توکلی که در مجلس نیست.
واقعا حیف این مرد فراجناحی. به نظرم من ایشون از این جنس اصولگرایی که برخی از دوستانشان هستند، نیستند
(3575045) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۹:۴۳:۱۱
زیرک ترین ادمی که دیدم باهنر بود که اصلا شرکت نکرد. (3577493) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۰۹:۴۲:۵۱
توی این چند روز این سوال که اصلاح طلبان برنده شدن یا اصولگرایان بارها پرسیده شد، اصولگرایان که با تمام توان خود وارد رقابت انتخاباتی شدن و با بد اخلاقی ها تلاش داشتند جلوی پیروزی رقیب را بگیرند بعد از انتخابات نیز همین رویه را ادامه دادند، بعد از اعلام نتایج نیز دیدیم خبرگزاری های اصولگرایان با اعتماد به نفس بالا، نمایندگانی که در هیچ لیستی نبودن و به صورت مستقل آمده بودند را نیز به نام اصولگرایی نوشتن، و برخی از اعضای لیست امید را به نام اعتدال سند زدند (دکتر حسین امیری حوزه زرند کرمان،فارس) تا با عددسازی جعلی، آمار برندگان خود را افزایش و به تبع آن آمار اصلاح طلب ها را کم کنند.
اما نکته ای که باید به آن توجه کنیم این است که چنین مقایسه ای نمی تواند ما را به نتیجه مطلوب برساند زیرا:
1- صرف نگاه به تعداد اصلاح طلبی و یا اصولگرایی نمی تواند ضامن موفقیت یک حذب باشد، الان فارس آقای لاریجانی را که تا دیروز به خونش تشنه بودن و تا ثانیه آخر بر علیهش شبنامه پخش می کردند را زده اصولگرا!!! این در حالیست که آقای لاریجانی در لیست امید بود و شاید بتوان او را به حساب اصلاح طلب نوشت و یا در نهایت بتوان آن را مستقل دانست(طبق گفته خودش).
نکته دیگر این که همه ما تلاشش را برای مثلا به ثمر رسیدن برجام دیدیم، انصافا کمکی که ایشان کردند از چند ده اصلاح طلب بیشتر بود، حالا می توان با یک مقایسه ساده به نتیجه رسید؟ الان اگر اصولگرایان بتوانند حاضرند چند نماینده اصولگراشونو بدن به اصلاح طلب ها ولی یکی مثل حداد،کوثری، زاکانی،رسایی، کوچک زاده و.. را بگیرند، اینطور نیست؟!
همین نکته هست که من میگم باید به جای بحثهای احساسی در مورد رئیس مجلس آینده، باید ببینیم آیا ریاست آقای لاریجانی می تواند بیشتر به دولت کمک کند یا عارف؟ اگر دوستان اعتدالگرا در مجلس که با حضور حماسی مردم بیشترین کرسی را در اختیار دارند به این نتیجه رسیدند که توان آقای لاریجانی بیشتر است، ایشان را انتخاب کنند و همینطور در مورد عارف.
2- نکته دیگر اینکه این انتخابات باعث حذف خیلی از دانه درشتهای اصولگرایان شد، الان زاکانی و کوچک زاده و ...کجان؟آنها که می خواستند سیمان بریزند کجان؟ الان بیرانوند که پس از دست دادن ظریف با باراک اوباما گفته بود "ظريف غلط زيادی کرده" کجاست؟ الان، قاسم روانبخش شاگرد ارشد آیت الله مصباح یزدی کجاست؟
این برای اصلاح طلبان پیروزی نیست؟
3- مطمئنا خیلی از کسانی که به اسم مستقل امدن گرایش اعتدالی و اصلاح طلبی دارن، اگر کسی واقعا اصولگرا باشه بدون مشکل، گرایش سیاسیش رو بیان میکنه، این درحالیه که برخی برای فرار از مشکلات احتمالی که ممکنه در آینده براشون به وجود بیاد سعی میکنن گرایش سیاسیشون را پنهان کنند.این نکته رو توجه کنید که اگر قرار بود نمایندگان مستقل مثل پایداری ها و یا اصولگراها فکر کنند، ما الان نه برجام داشتیم و نه ظریف وزیرمون بود و نه...
شاید دوستان اصولگرا بگویند "اینها مستقل اصولگراند و چون تعداد اصولگرا ها زیاد شده، اینا نتونستند توی لیست باشند"، اما من می خواهم بگویم مگر قرار نیست حذبی عمل بشه؟ اگر اصولگرایان فرد اصلحی را میشناسند طبیعیست که یک فرد را معرفی کنند و همه بر روی آن اجماع کنند، " مستقل اصولگر" دیگر چه صیغه ایست؟ به عنوان مثال در کرمانشاه حوزه اسلام آباد غرب نماینده اصولگرایان علی جلیلیان بود، شما با ایشان وارد رقابت شدید و مردم به ایشان رای ندادند، و به زبان ساده تر شما شکست خوردید، غیر از اینه؟ حال که فلاحت پیشه به صورت مستقل وارد میشه و رای میاره میروید سمت ایشان؟! اگر ایشان اصولگرا بود و شما قبولش داشتید پس چرا همون اول ایشان را به جای جلیلیان در لیست قرار ندادید؟اصلا میشه جلیلیان که با برچسب پایداری امد و رای نیاورد را با که فلاحت پیشه مقایسه کرد؟
4- جریان اصولگرایی برای رسیدن به پیروزی دست به هر کاری می توانست زد، از تلاش برای رد صلاحیتهای گسترده بگیرید تا توهین و تهمت، برخی نامزدها و رسانه هاشون تمام تلاشش را کرد تا با انگلیسی خطاب کردن لیست امید رگ ناسیونالیستی ملت را برانگیزد تا مردم از این لیست رویگردان شوند(چیزی که ما بدان حساسیم) از هزینه سنگین وچاپ پوستر و ... آنهم در این وضع اقتصادی و با شعار اقتصاد مقاومتی! و کارهایی که به عنوان مثال نماینده پایداری در شهرمان انجام داد و با چشم دیدم و جرات بیانش را ندارم و اگرهم بگویم نظرم تایید نمی شود، حال در این رقابت و بازی ناسالم که داور بازی به ناحق با کارتهای زرد و قرمزش با پنالتی های مشکوکش به سودتان سوت زده بنشینیم و تعداد گلهای زده را بشماریم اوج ....است!
5- اصلاح طلبان در خیلی از حوزه ها نماینده نداشتند و تا روزهای آخر سعی کردن تا شاید بتوانند از بین افراد تایید شده فردی را انتخاب کنند، نمونه آن در شهر ما اتفاق افتاد، دو تن از اصلاح طلبان سرشناس که قطعا رای می آوردن را ردصلاحیت کردن و ما مجبور شدیم روی نفر سوم اجماع کنیم، البته این شانس را تمام شهرها نداشتند که از بین بقیه نامزدها بتوانند فرد دیگری را انتخاب کنند و بنابراین در آن حوزه هیچ کاندیدی نداشتند، و در برخی هم مجبور شدن با نفرات دوم و سوم و ناشناخته وارد چنین رقابت نابرابری بشوند. این درحالیست که نماینده اصولگرایان(پایداری) شهر با تمام توان خودش وارد رقابت شد، اگر بخواهم از افراد و دستگاههایی که از ایشان حمایت میکردند را نام ببرم نظرم تایید نمیشه ولی باز هم شکست خورد.
6- شما اگر پیگیر اخبار مجلس نهم بودید می دونید که بیشترین سنگ اندازی توسط نمایندگان پایداری تهران میشد، بیشترین سرو صداها مال نمایندگان تهران بود که مردم به دلیل مشارکت اندک باعث شد یه نماینده با تنها 200هزار رای برای کل کشور تصمیم بگیرد،به دلیل مشارکت اندک، تهران شده بود پایگاه پایداری ها و ما شهرستانی ها هم از نمایندگان تهران در مجلس نهم کلی خون دل خوردیم، این چند نفر شده بودن جاده صاف کن بقیه تندروها، ولی الان اینا کجان؟ به قول آقای عبدی دیگر «سر» نیروهای اصولگرا در مجلس وجود ندارد، خوشبخاته تهرانی ها اشتباه خود را جبران کردن،الان نگاه به آمار نماینده ها بکنید، همه بالای 1میلیون، اینا نماینده واقعی مردم هستن نه کسی که تنها با 200هزارتا میره مجلس. اصلاح طلبها با اصولگرایان معتدل خیلی فرق ندارن، ابوترابی ، توکلی و ... با این که اصولگران ولی برای همین برجام خیلی به دولت کمک کردن، بنابراین هرکس اصولگرا بود را نباید بگیم مخالف دولت هست و قراره جلو پای دولت سنگ اندازی کنه، مردم رفتن پای صندوق رای تا نمایندگان پایداری که منطق درست و حسابی ندارند را رد صلاحیت کنند، آنها که خرید هواپیما انتقاد میکردن، به برجام انتقاد بی مورد می کردن کجان؟ کوچک زاده که دائم برای دولت حاشیه درست می کرد کجاست؟ الان اصولگرایان حاضرند چند تا از نماینده هاشون را با اصلاح طلبها عوض کنن ولی بتونن یکی مثل حداد یا زاکانی رو بیاد، ولی زهی خیال باطل!!
نکته مهم:
از این به بعد باید شعار "هیچ وقت صندوق رای را ترک نکنید" هم به "هیچ وقت یک ایرانی را تهدید نکنید" اضافه بشه.
ظریف چقدر قشنگ و هوشمندانه نوشت: «مشارکت گسترده و هوشمند در انتخابات اقتدار ملی و فردایی بهتر را تضمین می کند. فردا همه رأی می‌دهیم تا هیچکس هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکند.» (3575145) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۰۹:۵۷:۱۷
وزیرخارجه آمریکا با نتایج مأیوس‌کننده‌ای که این انتخابات برای بیگانگان داشته گفته هنوز زود است در مورد انتخابات ایران قضاوت کنیم. خطاب به یانکی‌ها باید گفت حوادثی مثل فتنه سال 88 را مگر درخواب ببینند. امسال هم که به شکر خداوند تیرشان به سنگ خورد و بازی را باختند. (3575215) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۰۹:۵۷:۵۱
تکرار حماسه سیاسی در ایران اسلامی هشداری به شیطان بزرگ و همپیمانانش است که تا سایه ولایت و رهبری بر سر مردم است و مادامی که مردم به حمایت از ولایت پا در عرصه هر کارزاری می‌گذارند پیروز میدان‌اند و هیچ قدرتی جلودار آنها نخواهد بود. حضور کم‌نظیرمردم در پای صندوق‌های رأی گواه این ادعا و کابوسی برای جهانخواران است و ثابت کرد ملت ایران با هر سلیقه‌ای برای حفظ منافع کشور اهل کوتاهی نیست و میدان کارزار و مرزهای آن را فرامنطقه‌ای می‌داند. (3575222) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۰۹:۵۹:۳۶
اگر قانون در خصوص همه یکسان اجرا می‌شد آقای رئیس‌جمهور به خودشان اجازه نمی‌دادند که به فاصله یک ماه دو مرتبه برخلاف قانون برای رای‌آوری لیست نامزد مورد نظر خود دست به تبلیغات با استفاده از تریبون دولت و بیت‌المال بزنند. (3575230) (alef-13)
 
شهروند تهرانی
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۰۰:۱۰
بک کاندیدای جوان در 2 روز آخر فقط 50 تا !!! اس ام اس تبلیغاتی برای من فرستاد با مضمون حمایت از افزایش یارانه نقدی و تحصیل رایگان برای مردم !!!!
احسنت به شعور و درک بالای مردم تهران (3575488) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۰۵:۴۰
زنده باد مطهری .
زنده باد مردمی بودن .
مواضع مطهری در مسائل مختلف ؛ تاثیر بسزایی داشت . (3575510) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۸:۴۷:۴۸
جالبه که آقای مطهری ابتدا رد صلاحیت شده بود (خوب تأیید کن الف، مگه دروغ میگم!؟) (3577340) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۰۶:۲۹
مطهری باید رئیس مجلس شود .
شجاع و مردمی .
دلیر و نستوه و حرف زن (3575517) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۱۹:۲۱
اصول گراها از لحاظ فکری و عملی به خانه تکانی اساسی نیاز دارند (3575571) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۳:۲۰
این انتخابات چه قدر با معنا بود از هر جهت .
مردم به چه طیفی رای دادند ؟
مردم از کدام قرابت ها و نزدیکی ها برائت جستند ؟
مردم از کدام لیست حمایت کردند ؟
منتخبین و ارتباط آن با برجام ؟
مردم با این انتخاب چه حرفی زدند به مسئولین ؟ (3575590) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۴:۰۸
ما نیاز داریم به تغییرات . (3575593) (alef-13)
 
علوی از قم
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۴:۴۶
آفرین به درایت و زکاوت و فهم و شعور مردم تهران .
آفرین (3575595) (alef-13)
 
فريده از مشهد
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۴:۳۱:۳۹
واقعا هر چي لايك بهت بدم كمه ، افرين به هوش مردم تهران .... (3576350) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۵:۳۷
نتیجه این انتخابات ؛ دنیایی از حرف و سخن و نتیجه گیری است . (3575600) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۶:۱۸
با اون رد صلاحیت های گسترده میشه گفت اصلاح طلب ها به نوعی پیروز شدن .
چهره های شاخص اونها حذف شدن و با چهره های گمنام اومدن
نتیجه ی بدی هم نگرفتن
چیزی حدود 70 درصد کاندیداهاشون رفتن مجلس
قثط ناراحتم برای توکلی . حیف بود . واقعا حیف بود
کاش مستقل میومد (3575605) (alef-13)
 
32
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۲۹:۵۴
من اگه جای بعضیا بودم ، سیاست رو میبوسیدم و میذاشتم کنار و دیگه خودم رو در محک رای ملت قرار نمیدادم . (3575621) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۳۰:۳۲
تهران ؛
دوست ات دارم . (3575623) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۱:۵۲:۱۹
یقین دارم که یکی از دلایل رای نیاوردن اصولگراها در تهران، همین سایت الف و ماهیت دورو و منافقانه اش بوده است. (3575719) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۵ ۱۴:۱۳:۴۷
من این نمایندهها را نمی شناسم ولی به رهبرم وبه شورای همیشه نگهبان اعتماد دارم ویقین دارم فرزندان امام در هر کجا که با شند هوشیارند (3587763) (alef-13)
 
ج
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۲:۵۷:۱۲
حیف از مدرس زمان که از مجلس دهم حذف شد
توکلی انسانی وارسته است (3575953) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۲۲:۱۲:۲۱
یعنی دیگه لازم نیست بریزیم تو خیابونا؟
اگه این نتیجه بر عکس شده بود الان چه بلبشویی بود.حتما تقلب شده بود.کلی ساختمون آتیش گرفته بود.دم همه ی اصولگراها و هوادارانشون گرم که با متانت و آرامش نتیجه ی انتخابات رو پذیرفتن (3577875) (alef-13)
 
حسین کامران فر
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۲۲:۴۷:۲۰
با سلام
بنده هم دوست داشتم به آقای توکلی عزیز رای دهم اما در یک هفته پایانی دیدم ایشان هیچ واکنشی نسبت به توهین به ملت و نظام از سوی اصولگراها مبنی بر انگلیسی بودن برخی لیست ها نکردند. اتفاقا چند نفر از لیست اصولگراها از جمله آقای توکلی برای مجلس و ملت باارزش بودند. اما دفاعی از آنها در برابر توهین ها و هزینه های گزاف اصولگراها ندیدم. انگلیسی معرفی کردن برخی لیستها توهین بود به شورای نگهبان که آنها را تایید کرده بود. توهین به نظام بود و از همه مهم تر توهین بود به ملت.
تاریخ نشان داده انگلیس در حاکمان وابسته نفوذ می کند برای ضربه زدن به یک نظام نه اینکه نفوذ کند در منتقدین.
رد صلاحیت افراد برجسته ، ممنوع بودن صدا و تصویر عزیزی محبوب ، زندانی و حصر برخی از منتقدین، توهین و تهمت با رسانه های میلی و داخلی و ..... بازهم باختند
پیشنهاد می کنم اصولگراهای واقعی تحلیل واقع گرایانه کنند که چرا اگر درصد حضور مردم بالا رود آنها همیشه بازنده خواهند بود ؟ (3577949) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.