توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 455785
سالانه چه تعداد به افراد جویای کار در کشور اضافه می‌شود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۹
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین چالش‌های کشور بیکاری جوانان و تحصیل‌کرده‌ها است گفت: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر سالانه به افراد جویای کار در کشور اضافه می‌شود.

به گزارش تسنیم از کرمان، اسحاق جهانگیری در حاشیه حضور در گلزار شهدای کرمان و قرائت فاتحه در جمع خبرنگاران اظهار‌داشت: اشتغال نیازمند سرمایه‌گذاری و تولید است و در این راستا باید تولید کشور افزایش پیدا کند.

وی با تبریک سال نو به مردم ایران اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" توسط رهبر معظم انقلاب گفت: بازار کشور به‌عنوان مهمترین عنصر در رشد تولید کشور باید در اختیار کالاهای داخلی قرار گیرد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین چالش‌های کشور بیکاری جوانان و تحصیل‌کرده‌ها است گفت: حدود یک میلیون و 200 هزار نفر سالانه به افراد جویای کار در کشور اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه باید روی فرهنگ مردم برای استفاده از تولیدات داخلی در کشور کار شود افزود: مردم باید به این باور برسند که استفاده از تولیدات داخلی، اشتغال جوانان خودشان را در پی دارد.

وی با بیان اینکه باید از قاچاق کالا در کشور جلوگیری شود خاطر‌نشان کرد: همچنین از واردات بی‌رویه نیز باید جلوگیری کرد تا زمینه اشتغال جوانان در کشور فراهم شود.

جهانگیری صنعت گردشگری را یک صنعت مهم در ایجاد اشتغالزایی دانست و گفت: با رونق صنعت گردشگری، هم با هزینه کم، اشتغال خوبی ایجاد می‌شود و هم فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی به جهان منتقی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پرداختن به تولید در پیام رهبر معظم انقلاب مورد تاکید است افزود: برای تولید نیازمند سرمایه‌گذاری در کشور هستیم که یکی از منابع سرمایه‌گذاری استفاده از بخش خصوصی است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه نظام بانکی در کشور باید اصلاح شود تصریح کرد: اگر نظام بانکی خوب و مطمئن داشته باشیم، می‌توانیم از سرمایه‌گذار حمایت کنیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه نیازمند بیش از 10 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خارجی در کشور هستیم گفت: برای جذب این میزان سرمایه‌گذاری باید با دنیای خارج تعامل داشته باشیم.
 
کلمات کلیدی : بیکار+آمار بیکاری+اشتغال
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.