نظر منتشر شده
۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 451086
شاه‌ویسی در گفتگو با الف مطرح کرد:
در جامعه‌ای که حقوق مردم و کارگران یک‌میلیون است ترویج حقوق نجومی مدیران جرم است
بخش اقتصادی الف، 15 اسفند 95
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه پرداخت حقوق بالا در ایران نجومی است، گفت: چرا باید عده‌ای در کشور حقوق نامتعارف بگیرند، اما عده‌ای حقوق بسیار پایین! این موضوع موجب بی‌اعتمادی در کشور خواهد شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۹
به گزارش الف، پس‌ازاینکه در اردیبهشت امسال فیش حقوق‌های نجومی مدیران دولت افشا شد و جنجالی در رسانه‌ها و بین مردم ایجاد کرد و رهبر معظم انقلاب خواستار برخورد با آن شدند، این موضوع در دستور کار سران قوا قرار گرفت.

مجلس دهم تصمیم گرفت تا در حین بررسی و تصویب برنامه ششم، مصوباتی را تصویب کند تا دوباره با موضوع حقوق‌های نجومی تکرار نشود. مجلس قواعدی را برای موضوع پرداخت حقوق مدیران دولتی تصویب کرد که بر اساس آن، حداکثر حقوقی که به مدیران تعلق خواهد گرفت 12 میلیون و 600 هزار تومان باشد که شورای نگهبان به این مصوبه ایراد گرفت.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه هفته گذشته در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه ششم تبصره ۱ ماده ۳۸ این لایحه را به این شرح اصلاح کردند که شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس‌جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را بر عهده‌دارند و بالاترین مقامات دستگاه‌های اجرایی، برای مشاغل تخصصی، مدیریتی، واحدهای عملیاتی و مناطق مرزی و محروم تا ۶۰ درصد دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید. اصلاحات جدید انجام‌شده مدیران نیز به این مشاغل مستثنا شده اضافه شدند و می‌توانند ماهانه تا ۲۴ میلیون تومان حقوق دریافت کنند.

هرچند نمایندگان مردم در بهارستان، دیروز با تغییر دستور کار خود این مصوبه خود را اصلاح کردند و به همان مصوبه قبلی (حقوق 12 میلیون و 600 هزار تومان) را دوباره تصویب کردند.

ساسان شاه ویسی، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار الف، در مورد مصوبه قبلی مجلس برای حقوق 24 میلیون تومانی مدیران دولتی، اظهار داشت: مشخصاً ارزیابی کردن سطح حقوق و درآمدها در کشور به رابطه شغل، درآمدها و سطح رفاه عمومی جامعه ربط دارد. با توجه به قوانین و مقرراتی که کشور برای جامعه تعریف می‌شود و ارتباط آن با قوانین مالی دولت و تنظیم سند بودجه، نشان می‌دهد که دولت تلاش دارد که مأموریت‌ها و هزینه‌ها تغییر یابد.

وی با اشاره به نقش سند بودجه در سال 96، تصریح کرد: قرار است چه اتفاقی در مشاغل دولتی و در خدمات و شاغلین در سال آینده رخ دهد و سیاست‌های رفاهی و حقوقی دولت در سطح آحاد جامعه تغییر پیدا می‌کند؟، آیا مبالغ چند ده‌میلیونی برای مشاغل خاص دولتی و خاص موردنظر مجلس، درگذشته هم همین کف و سقف را داشته است؟

کارشناس اقتصادی بیان داشت: در سال 92 و 93 همه‌چیز مشخص بوده است و در سال 94 و 95 چه اتفاقی افتاده که حقوق مدیران این‌طور افزایش پیدا کرد، به‌طور مثال در عسلویه چه اتفاقی رخ می دهد که حقوق مدیران افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: بزرگ بودن عدد و رقم است که باعث اعتراض بسیاری در کشور شده، چرا باید 10 تا 15 میلیون افزایش حقوق برای مدیران دولتی داشته باشیم؛ آیا فکری برای حقوق کارمندان یا کارگران شده است. سیاست‌های رفاهی و حقوقی در دولت در سال 96 چیست که مجلس آن را تائید می‌کند آیا این افزایش ها برای همه جامعه تسلی پیدا خواهد کرد و همین ابزاری برای کارگران وجود دارد، یا سیاست‌های رفاهی ما بیشتر بازدارنده است.

شاه ویسی تأکید کرد:  با توجه به شرایط دولت، ممکن است مدیری در سمتی فعالیت کند یا اینکه با حفظ همان سمت در جای دیگری مشغول به فعالیت شود که حقوق خود را دریافت می‌کند. درواقع این قانون است که اجازه را می‌دهد تا حقوق‌های نجومی ایجاد شود؛ چرا هم‌اکنون سقف تعیین می‌کنیم، ولی در سال گذشته چنین موضوعی را مطرح نمی‌کردیم.
 
وی به ایرادات شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان بارها به‌این‌ترتیب ایراد گرفته است که نظام‌های سیاسی با این مصوبات کلی اشکال پیدا می‌کند؛ از سوی دیگر مجلس هم با این سیاست‌ها ذهنیت مردم را به چالش می‌کشد. بهتر است که مراکز حقوقی برای کارگران و مدیران تحت شرایطی که قانونی را تعیین کند که همیشه به‌عنوان تبصره وجود داشته باشد. این مصوبه نادرست مجلس اجازه برداشت ناصحیح را به همه می‌دهد که موجب بی‌عدالتی در سازمان مدیریتی کشور می‌شود، لذا باید قانون حقوق را اصلاح کنند نه اینکه مصوبه‌ای را ارائه دهند که شایبه‌ای داشته باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی افزود: خود رئیس مجلس می‌گوید که حقوق روسای قوا به این مبالغ نمی‌رسد حالا چطور می‌شود که حقوق بالاتری برای مدیران تعیین می‌شود، که این جای سؤال دارد.

وی با بیان اینکه این موضوع تبعات زیان باری را در جامعه به وجود می‌آورد، گفت: حقوق 24 میلیونی برای مدیران موجب می‌شود تا ابهاماتی در جامعه به وجود بیاید. در جامعه‌ای که حقوق یک‌میلیونی است و کارگران و مردم حداکثر حقوق دریافتی‌شان یک‌میلیون و پانصد هزار تومان است، ترویج حقوق نجومی مدیران جرم است. مصوبه مجلس اگر حقوق عده‌ای را با این مبلغ مشخص کند درواقع فاصله‌ای 240 درصدی را ایجاد کرده و چرا باید فاصله این‌چنینی بین حقوق‌های حداکثری و غیرمتعارف وجود داشته باشد که این موضوع موجب بی‌اعتمادی در جامعه می‌شود و باید منتظر هرگونه تبعاتی باشیم.

وی ادامه داد: سؤال اصلی اینجاست که آیا دولت پرداخت چنین حقوق‌هایی را پیش‌بینی کرده است و محل تأمین آن از کجا خواهد بود. چرا باید حداکثر 10 میلیون تصویب کنیم. باید موارد خاص به شورای حقوق و دستمزد گزارش‌شده و در بیانیه‌های دولت قرائت شود.

شاه ویسی خاطرنشان کرد: پرداخت حقوق‌های بالا در ایران نجومی است؛ چرا باید عده‌ای در کشور حقوق‌های نامتعارف بگیرند، اما عده‌ای حقوق‌های بسیار پایین! این موضوع ذهنیت سازی در مردم ایجاد می‌کند که موجب بی‌اعتمادی در کشور خواهد شد.
 
کلمات کلیدی : حقو های نجومی+حقوق های مدیران
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۲۱:۴۶
آقای شاه ویسی مردم از خیلی پیش تر به ... برخی مسئولین اعتماد ندارند و اگر تحمل میکنند تنها و تنها برای پاسداری از خون شهداست. (4187473) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۱:۳۳
حقوق کارگران پایین است وگرنه برای یک مدیر با آن همه مسئولیت 20 میلیون حقوق معمولی است البته به شرط تخصص و صلاحیت و تحصیلات و تجربه
بیشتر باید مواظب سو استفاده های میلیاردی و رانت بود وگرنه جمع کل حقوق های نجومی 24 میلیارد تومان بود اما یک فقره سو استفاده می شود 3000 میلیارد تومان (4187584) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۴۰:۲۰
بیست میلیون خیلی ساده ای داداش جمع دریافتیها خیلی بالاتر از این حرفهاست (4187858) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۳:۲۴:۰۳
مديري كه پاسخگو نيست چه مسووليتي داره؟ (4187932) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۹:۲۵
بحث خون شهدا به کنار، مردم کاری از دستشون بر نمیاد. (4187647) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۰۰:۰۵
اگ حقوق 20 ميليوني نا صواب است حقوق يك ميليوني هم ناصواب است. ما نبايد حقوق 20 ميليوني را كم كنيم بلكه حقوق يك ميليوني را زياد كنيم (4187791) (alef-11)
 
شریف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۱۵:۱۷:۱۲
بله نباید حقوق های بالا رو کم کرد باید حقوق های کم رو دولت ها در چند فاز تا سی چهل سال آینده افزایش دهند اینطوری عقلایی تره . (4191204) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۹:۱۶
فقط شعار میدین! مدیران درست کار کنن ... پولشونم بگیرن!
از این تفکر که چرا فلانی کم میگیره فلانی زیاد میگیره فاصله بگیرید! بعد از ... هنوز سر خونه اولین! چون مملکت رو اینجوری نمیشه اداره کرد! شما دائم به مردم یاد میدید که جیب دیگران رو نگاه کنن ...
همه جای دنیا هم همینه! مطمئن باشید توی آمریکا هم اوباما بین مدیرانش بالاترین حقوق رو نمیگرفت! ترامپ هم نمیگیره! شما یه جاهایی مجبورید حقوق بیشتر بدید تا یک تخصص رو حفظ کنید. وگرنه هی از این حرفا بزنین ... ولی 50 سال دیگه هم بگذره همین آش و همین کاسه هست. (4187500) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۸:۱۴
ما در این 25 سال گذشته هرچه بیشتر به این باصطلاح مدیران و متخصص ها حقوق دادیم کمتر نتیجه گرفتیم حالا می خواهیم به هرکس متناسب با حقوق متوسط جامعه حقوق بدهیم و عدالت رعایت شود . اگر وضع اقتصاد مملکت درست شد و کارگر ما 5 میلیون گرفت آن مدیر بسیار عالی مقام و متخصص هم تا سقف 50 میلیون بگیرد نوش جانش هرچند هنوز فاصله بسیار هست باید مالیات تصاعدی حقوقش را پرداخت کند . و یا اگر فکر می کنند بسیار مدیر و کار آفرین هستند بروند بخش خصوصی تولید ثروت ملی کنند و مالیاتش را هم برای سازندگی زیربناها و تامین رفاه عمومی بدهند آنگاه هرچه ماند بدون اصراف بهره مند شوند و انفاق را هم فراموش نکنند (4187645) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۹:۱۵:۴۹
چون بحث حقوق نبوده رانت انتخاب مدیر نا لایق بوده !!!!!!!! (4190069) (alef-11)
 
ایمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۹:۴۵
:: خبرگزاری صداوسیما: کارمندان سیاه‌پوست وزارت امور خارجه انگلیس ده هزار پوند کمتر از همکاران سفیدپوستشان درآمد دارند.

این اطلاعات به دنبال پرسش فیلیپ دیویس عضو پارلمان انگلیس از آلن دانکن مقام وزارت خارجه انگلیس افشا شد. این اطلاعات نشان می دهد که به کارمندان سفید پوست وزارت خارجه انگلیس سالیانه بیش از چهل هزار پوند حقوق پرداخت می شود و این در حالیست که این میزان برای کارمندان سیاه پوست سی هزار پوند است. ::

یعنی هرماه 4 میلیون تومان اختلاف دارند

چقدر ...

بیایید این را در بوق و کرنا کنیم !!

آیا عملکرد ما آپارتاید نیست
آیا ما بهتر عمل کرده ایم
آیا به توصیه های بزرگان دین خود عمل کرده ایم

وای بر همه ما (4187502) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۳:۰۳
ده هزاپوند ب تومان تبدیل شود مبلغ۵۰میلیون تومان میشود (4187587) (alef-11)
 
ایمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۲۵:۰۱
در سال ، عزیز (4187840) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۵:۰۶
" در جامعه اي كه حقوق مردم و كارگران يك ميليون است ، ترويج حقوق نجومي مديران جرم است "
..... تيتر بالا !!
البته اين حرف جناب ويسي عين صواب است و نيز زدنش خيلي ثواب !! اما برادر ! ، به نظرم اگر حقوق هاي نجوميو خدا تومني مديران جرم است ، در نظر گرفتن حقوق هاي يك ميليوني و امثالهم هم بايد جرم ... نه حالا جرم ، بلكه گناه به حساب آورد !! ... حقوق هاي يك ميلوني و مقداري بالاتر از اين مبلغ با كرامت انساني كارمند و كارگر و بازنشسته و بقيهنمي خواند ، ديگه چه برسه به حقوق ٨٢٠ هزارتومني ، !! با اين همه تورم و گراني !! ... به اكبر آقاي سوپري گفتم : پرتقال
خوب هم داري ؟ گفت : پرتقال سر به فلك زد ! اگر پرتقال كيلو چهار هزار تومني پارسال ديدي ،
سلامش برسان ، سلام من هم خيلي برسان !! .در روايات ديني داريم كه : " خير الامور اوسطها "
يعني بهترين كارها ميانه روي است !! ... نه حقوق يك ميليوني ، نه حقوق نجومي !! كه هر دو گناه
است و شايد هم هردو جرم !! ... پس خير الامور اوسطها !! (4187530) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۹:۱۳
با اين كار كم كم دولت از ملت جدا ميشه (4187545) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۰۱:۳۷
اقدامات متعددی برای ایجاد بی اعتمادی در مردم انجام شده متاسفانه

از جمله صدها هزار متقاضی مسکن مهر (شامل میلیونها اعضای خانواده هایشان) که به سیستم اعتماد کردند و شش سال پیش تمام دارایی خود را به دولت سپردند تا سرپناهی بگیرند

امروزه فقط مرتب قیمت را بالا میبرند و دریغ از واگذاری.

کسانیکه موج بی اعتمادی را در جامعه رواج میدهند گناهشان نابخشودنی است (4187548) (alef-11)
 
حقیقت جو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۱۸:۴۸
اصلا موضوع حقوق نیست
این ادرس غلط به افکار عمومی داده میشود که از اصل ماجرا که رانتهای پنهان اقتصادی است غافل شوند
پشت پرده تمام قراردادها و صادرات و واردات و پروژه ها و .... چه خبر هاست (4187580) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۵:۵۰
آقایان به خود بیایید!
قدرت پیامبر در مدینه بخاطر پیمان برادری بود که فقیر و غنی را برادر و شریک مال و جان همدیگر ساخت و به این وسیله قلبهای مومنان یکی گردید تا جایی که همه خود را مالک نظام و حکومت اسلامی میدانستند و برای آن جانفشانی می نمودند.
متاسفانه روشی که بعضی ها در ... پیش گرفته اید سیره پیامبر نیست بلکه مسیر غلط سلاطین صفوی است؛ پس عاقبت آنها را بیاد آورید شاید که پند گیرید. (4187593) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۸:۰۳:۴۶
جدا فکر میکنی اقایان این کامنت هارو میخونن! مردم هر روز کامنت های هم رو میخونن و اعصابشون بهم میریزه. اقایان هم .....ما که همشونو میسپاریم به خدا. شما هم همین کارو بکنید (4188386) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۲:۵۹
جا دارد مناظره ای در صدا و سیما برگزار شود و از مردم نظر سنجی واقعی صورت بگیرد: جامعه متعارف و حقوق های متعادل و یا جامعه طبقاتی و حقوقهای نامتعارف (با هر دلیل و بهانه ای) !!! (4187607) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۰۴:۴۴
مگه برای نظر مردم ارزشی قائلند. خودشون می برن و می دوزن به تن ملت. (4188006) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۳:۲۲
..............و توجه داشته باشند رئیس جمهور و وکلاى مجلس از طبقه‏ اى باشند؛ که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه‏ داران و زمینخواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخى محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمى‏توانند بفهمند.(بخشی از وصیت نامه امام خمینی )

و نیز فرمودند
سرچشمۀ همۀ مصیبتهایی که ملت‌ها می‌‏کشند این است که متصدیان امورشان از قشر مرفه و از اشراف و اعیان ـ به اصطلاح خودشان ـ از آن‌ها باشد. و آن‌ها این طور هستند، اشراف و اعیان این طور هستند که تمام ارزش‌ها را به این می‌‏دانند که آنجایی که زندگی می‌‏کنند بهتر از دیگران باشد، آن رفتاری که مردم با آن‌ها می‌‏کنند، رفتار عبید با موالی باشد؛ تمام افکارشان متوجه به این مسائل است. باید حتماً چند تا پارک داشته باشد، چند تا باغ داشته باشد در شمیران، در تهران، در کجا، تا اینکه بشود یک نفر آدم ـ عرض می‌‏کنم که ـ نخست وزیر یا یک نفر آدم وزیر کذا. و این‌ها وضع روحیشان، به حسب نوع، وضع روحیشان این طور بود که چون قدرت را، تمام ارزش‌ها را به قدرت می‌‏دانستند، تمام ارزش‌ها را به قدرت مالی می‌‏دانستند، به قدرتهای دیگر می‌‏دانستند، در مقابل قدرت بالا‌تر از خودشان خاضع و عَبد بودند، در مقابل ضعفایی که قدرت ندارند، فرمانفرما و حکومت بودند....به مردم هر چه گذشت، گذشت و هرچه خواستند، بکنند با مردم.( سخنرانی 1361/6/7) (4187609) (alef-11)
 
farzan
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۵:۱۸
تیتر غلطه. یک ملیون نیست. 815 هزارتومانه. 175 هزارتومان باز بالاتر گفتید (4187614) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۰:۰۶
دو نکته :
اول : با تبعیض و اختلاف فاحش حقوق ها مخالفم ، مخصوصا در نظامی که انتخاب مدیران براساس شایستگی و توان کار نیست و فامیل و بازی و رفاقت تعیین کننده است !
دوم : اگر مفهوم نجومی را با بازار مقایسه کنید خنده دار است ، اجاره یک مغازه کوچک در بازار تهران حداقل ماهی 10 تا 15 میلیون تومان است .. (4187624) (alef-11)
 
نادر
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۲:۳۰
به جای اینکه حقوق اقشار کم درآمد را اضافه کرده و بالا ببرند .از مدیران و کارکنان که دارای سوابق بالا هستند کم میکنند .مدیری که میلیونها دلار چرخش مالی دارد .صدها و هزاران نفر زیر دست اون کار میکندو مجموعه بزرگی را هدایت میکند چگونه به این حقوق دلگرم باشد .ضعیف پروری راه چاره نیست . (4187629) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۱۴:۴۸
رکود اقتصادی یکی از نتایجی است که این مدیرانی که گفتید بوجود آورده اند که لایق کف حقوق پایه هم نیستند. (4187821) (alef-11)
 
ایمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۳:۲۵
موضوع حقوق های نامتعارف و نجومی شده آب گل آلود
اندر حکایت شفاف نبودن فرمول و سقف قانونی ، هرکس عددی میدهد و هیچ دو تا رقمی مشابه نیست
رییس مجلس خود دو عدد می دهد 12 و 14
رییس دیوان محاسبات می گوید 20
سخنگوی کسیون تلفیق 12 میلیون و 600 هزار
سخنگوس دولت 10 میلیون
قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر حقوق شش میلیون و 300هزار تومان
بر اساس مصوبه شورای حقوق و دستمزد در سال جاری حدود 19 میلیون تومان
یکی می گوید 11 میلیون
دیگری 18 میلیون
بابا چه خبر است ، یعنی یک قاعده عادلانه و واحد اینقدر بر شما سخت است
پس تا آب گل آلود است مدیران محترم و بیشتر ، کسانی که اختیار رانت را در دست دارند چشم را بر تقوا ببندید و ماهی گیری کنید . (4187632) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۸:۰۲
مردم هيچگاه به حقوق هاي 14برابري مديران رضايت ندارند مگر ميشود خانواده يك كارگر با اين گراني وتورم يك ميليون حقوق بگيرد ومديري كه همه امكانات يك اداره مانند خانه سازماني،راننده با خودرو،سفرهاي رايگان تفريحي وغيره در اختيارش هست 14ميليون حقوق بگيرد لطفا.. اعلام كنند كجاي دين وروايات امده مديران ومسولان بايد 14برابر مردم عادي حقوق بگيرند ... (4187642) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۰:۲۹
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر کز دیو و دد ملولم انسانم آرزوست
گفتم که یافت می نشود گشته ایم ما (4187665) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۵:۲۱
پس قانون خدمات کشوری چه میشود که سقف حقوق مدیران را 7برابر حقوق پایه تعیین کرده ؟ مجلس هنوز با مصوبه قبلی خود هم (16میلیونی) حقوق نجومی را قانونی کرده.
چرا یک بام و دو هوا وجود دارد؟ (4187675) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۶:۴۳
من یه مدت پیمانکار دولت بودم. مالیات بر ارزش افزوده به کار ما تعلق نمی گرفت اما اداره ارزش افزوده نقدا از من مالیات می گرفت بعد می گفت یه نامه بهت می دیم برو از کارفرمات بگیر. من اصل پولمو بعد از 1.5 سال بزور می گرفتم. الان خیلی شیک و تمیز پولارو گذاشتم بانک سودشو میگیرم. به نظر من بهترین کار تو این مملکت کار نکردنه. اگه کسی بخواد کار کنه واقعا گرفتار می شه. (4187677) (alef-11)
 
اصفهانی
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۳۴:۳۶
متاسفانه اشرافیگری دربیم مقامات و علما حسابی رخنه کرده وهرکسی پایش به سمت وسوی سیاست و مقام پرستی بازشد اشرافیگری را باخودش به ارمغان اورد
فرقی نمیکند...
متاسفانه سمت وسوی انقلاب به سمتی میرود که اشرافیگری طاغوت رادراذهان زنده میکند... (4187742) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۸:۲۶
ببینید جرم رو قانون تعیین میکنه پرداختها طبق قانون بوده لذا ابدا هیچ جرمی رخ نداده و دستگاه های نظارتی هم از این پرداختها کاملا اطلاع داشتند. ملاک ما باید قانون باشه حتی اگر از چیزی بسیار بدمون بیاد باید حتما قانون را ملاک قرار دهیم چون مردم جامعه خودشون رو با قانون تنظیم میکنند و جرم بوددن یا نبودن فعلی بر اساس سلیقه مردم نیست. اگر قانون را دارای مشکل میدانیم اون قانون باید عوض بشه مثلا دریافتی کارگر بشه 3 میلیون و دریافتی مدیر بشه 3 میلیون و پانصد هزار تومن ولی در هر حال ملاک قطعا قانون است و این بحث که در جامعه ای که کاگر 800 هزار میگیره حقوق نجومی جرمه و...رو بنده قبول ندارم جرم بودن یا نبودن رو قانون تعیین میکنه سوال بنده اینه که اصلا چرا باید دریافتی کارگر طبق قانون پایین باشه؟ ضمن اینکه پرداخت بیش از 3 میلیون تومن رو به این مدیران کنونی روا نمیدانم چون کارایی ندارن و قانون باید تعییر کنه و مدیرا نباید بیش از 3 میلیون دریافت کنند هر کس هم معتقده که نمیتونه با 3 میلیون کار کنه باید بداند که تحصیل کرده ارشد و دکترای بیکار زیاد داریم که با 2 میلیون هم حاضر هستند جای اون مدیر رو پر کنن و بهتر از او هم کار خواهند کرد. بحث منحرف نشه فقط خواستم بگم ملاک برا جرم بودن یا نبودن فعلی، قانون است نه نظر من یا شما . نظر من و شما مهمه و میتونه به قانون تبدیل بشه ولی تا قانون نشده رسمیت چندانی ندارد لذا این صحبت که "در جامعه‌ای که حقوق مردم و کارگران یک‌میلیون است ترویج حقوق نجومی مدیران جرم است" را خلاف قانون میدانم. وقتی مجلس چیزی تصویب کرد و قاتون شد دیگه من و شما که نمیتوانیم بگیم اگر این حقوق رو طبق قاون دریافت کردی چرم مرتکب شده ای!! اگر ناراحت هستیم باید قانون رو عوض کنیم. اگر ملاک سلیقه من و شما باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه
بله حقوق زیاد هم از دید من بد است ولی تا وقتی قانونی است جرمی صورت نگرفته (4187767) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۹:۵۶
چرا حقوق يك ميليوني معيار است ،آنهايي كه حقوق مردم را در سطح كم نگه ميدارند مجرمند ، چرا به فكر بالا بردن استاندارد زندگي مردم نيستيد ، دلواپسان..(الف ميدونم چاپ نميكني) (4187775) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۱۷:۱۰
کسی که حقوق 20میلیونی میگیره هیچ موقعه نمیتونه کسیکه حقوق یه میلیون میگیره رو درک کنه (4187826) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۳۷:۲۷
اختلاس دزدی قاچاق کالا ماشین 6میلیاردی رانت احتکار فرار مالیاتی زمین خواری گرفتن مدرک کیلویی مهندسی ودکترا جرم است (4187854) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۴۲:۳۹
دمتون گرم (4187864) (alef-11)
 
علیرضا ایرانمنش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۳:۵۳:۳۹
1- الف به نقل از شاه ویسی که بعنوان کارشناس اقتصادی معرفی شده است مدعی است تعیین سطح حقوق و درآمدها در کشور به رابطه شغل ، درآمدها و سطح رفاه عمومی جامعه ربط دارد. ایکاش آقای شاه ویسی و دست اندرکاران سایت الف با تکیه بر تجربه و تحصیلات صاحب امتیازش بجای توقف در برخورد هیجانی و سیاسی صرف با موضوع میزان مناسب حقوق پرداختی به سطوح مختلف شغلی به توضیح مبانی نظری قرآنی و عقلی / علمی تعیین مشروع میزان حقوق می پرداختند؟
2- چرا باید 10 تا 15 میلیون افزایش حقوق برای مدیران دولتی داشته باشیم؟ آیا فکری برای حقوق کارمندان یا کارگران شده است. دوستان سایت الف با فرض قطعی اینکه شما نیز معتقدید خداوند منان با استفاده از فعل استفهامی قُلْ هَلْ يَسْتَوِي به انسان می آموزند که یکسان انگاری مساوات نبوده و ظلمی عظیم محسوب می گردد با کدام مبنای دینی یکسان سازی یا معین سازی یک فاصله و تفاوت ثابت در پرداخت مزد و حقوق را شرعی و منطقی اعلام می کنید.
3- سیاست‌های رفاهی و حقوقی در دولت در سال 96 چیست که مجلس آن را تائید می‌کند؟ آقای شاه ویسی و دوستان سایت الف مگر نه اینکه حضرت باریتعالی کیفر و پاداش بندگان را متناسب و هم سنگ خوب و بد اعمالشان اعلام کرده است؟ ایا پرداخت از بیت المال در دوران حاکمیتی حضرت رسول مکرم اسلام(ص) در مدینه و امام علی(ع) در کوفه آحاد مردم دریافتی یکسانی داشتند؟ آیا آیات و روایات معتبری را سراغ دارید که بر ثبات پرداخت دستمزد برای تمامی کارکنان مشاغل مختلف تصریح کرده باشند؟ مگر امام علی(ع) در نامه به مالک اشتر در خصوص استخدام قضات نفرمودند در بذل مال به او گشاده دستى به خرج ده تا گرفتاریش برطرف شود و نیازش به مردم نیفتد مگر در خصوص سایر کارگزاران نیز نفرمود که در ارزاقشان بیفزاى ، زیرا فراوانى ارزاق ، آنان را بر اصلاح خود نیرو دهد و از دست اندازى به مالى كه در تصرف دارند باز مى‏دارد . آیا با فهم جنجالی این روزها نعوذ بالله باید امام علی (ع) نظریه پرداز پرداخت نجومی بدانیم.
4- آیا این افزایش ها برای همه جامعه تسلی پیدا خواهد کرد و همین ابزاری برای کارگران وجود دارد؟ ممکن است مدیری در سمتی فعالیت کند یا اینکه با حفظ همان سمت در جای دیگری مشغول به فعالیت شود که حقوق خود را دریافت می‌کند. اینکه سیاستهای رفاهی این دولت یا تمامی دولتهای قبلی و بعدی چه بوده و چیست؟ یا اصولا عقلانی و شرعی بوده است یا خیر بحث دیگری است که فاقد ارتباط با مبانی عقلی و شرعی تعیین حقوق و به عبارت دقیق و اقتصادی تر دستمزد و متناسب با کار یا ایجاد ارزش افزوده می باشد که حتما باید در جای خود مورد بحث و بررسی قرار گیرد. اما تصور می کنید برای کاهش فاصله دستمزد شاغلین توسط اعطای رفاهیات غیر متعارف و صرفا حمایتی یک سویه که توأما به کاهش همزمان انگیزش پیشرفت شغلی گروههای پیشرو از یک سو و گروههای فاقد جایگاه برخوردار شغلی منجر می گردد بتوانید مبانی عقلی و شرعی را ارائه کنید؟
5- سؤال اصلی اینجاست که آیا دولت پرداخت چنین حقوق‌هایی را پیش‌بینی کرده است و محل تأمین آن از کجا خواهد بود. چرا آقای شاه ویسی تصور می کنند اگر دست دولت در منابع مالی باز بود می تواند به افزایش پرداخت به حقوق بگیران دولتی و غیره اقدام کند؟ آقای شاه ویسی و دست اندکاران حوزه اقتصادی الف قاعدتا به خوبی می دانند که دستمزد بخشی از مولفه های سازنده قیمت تام شده کالا و خدمات تولیدی است لذا نمی تواند و نباید خارج از چارچوب سهم اثرگذاری در قیمت یابی یا فروش کالا و خدمات سهم گیری نیز نماید همچنین می دانند که هر عامل کاهنده قیمت تمام شده یا جذاب افزایش فروش(درآمد افزایی) می تواند به دلیل افزایش درآمد نهایی با پاداش مناسب نسبی یا دائمی همراه گردد شیوه منطقی و شرعی که براساس مبانی علم اقتصاد در تمامی جوامع و حوزه های اقتصادی خرد و کلان ساری و جاری است لذا سوال اصلی باید این باشد چرا میزان حقوق و دستمزد نیروی کار و شاغل کشورمان بدون توجه به اثرگذاری و سهم عامل در افزایش بازدهی و درآمدزایی محاسبه و بطور علی السویه پرداخت می گردد؟ چرا باید تمامی افرادی که ذیل عنوان ارائه خدمات مدیریتی تعریف شده و قرار می گیرند بدون توجه به حساسیت ، اهمیت ، اثرگذاری ، تخصص ، تجربه و غیره از دریافت یکسان برخوردار باشند؟
6- آقای شاه ویسی اگر ایجاد ارتباط مستقیم و بی حاشیه بین اثرگذاری عامل نیروی کار با بازدهی و ثروت آفرینی موسسه اقتصادی یا خدماتی مهمترین مبنای نظری متکی بر حمایت عقل و شرع محسوب می گردد که سایر ارکان و عماکل تولید کالاو خدمات را نیز توضیح پذیر می کند چرا در اقتصاد ایران بهانحاء مختلف چنین مورد هجوم و بی مهری قرار گرفته و می گیرد. آقای شاه ویسی با فرض اطمینان نیروی کار از دریافتی ثابت و بی ارتباط با کارآفرینی و کارایی کدام عامل می تواند زمینه افزایش انگیزه توان افزایی و اثرگذاری شاغلین باشد؟
7- عوام زدگی و عوام فریبی از مشکلات شرایط اقتصاد سیاسی ایران بوده و می باشد موضوعی که اجازه طرح عقلی و شرعی بسیاری را از ورود به بسیاری از مباحث ثلب کرده و می کند فضاسازی عوامانه که به قانون زایی مخرب مستمر منجر شده و می شود. آقای شاه ویسی شاهد بودید که با چه حجم تبلیغی موضوع حمایت از حقوق زنان در حوزه اقتصادی و خانواده مطرح و نهایتا منجر به تصویب قانون استفاده بانوان از مرخصی زایمان گردید قانونی که به بانوان و همسرانشان اجازه و حق می دهد تا در شرایط زایمان از مرخصی زمانی قابل توجه با حقوق و حفظ پست سازمانی در اختیار استفاده کنند اما واقعا حتی مدیر دولتی را می شناسید که مابل به بهره گیری از توان و ظرفیت کاری چنین بانوی باشد مدیری را می توانید مشخصا نام ببرید که نیرویی را بکارگیری کند که احتمالا ظرف سال آتی بخواهد از مرخصی زایمان استفاده کند؟ اگر بانوی مذکور با همسرشان نیز همکار باشند چه وضعیتی را متصور هستید؟ این است که حدود یکسال بعد از ابلاغ قانون به اصطلاح حمایتی مذکور مراکز و مقامات رسمی ذی ربط از افزایش بیکاری بانوان شاغل سخن می گویند؟ چرا پیگیری کنندگان قوانین به اصطلاح مترقی و حمایتی از این دست از آثار مخرب ایجاد شده چیزی نمی گویند؟
8- آقای شاه ویسی حتما می دانید در هیچ کشوری جز ساختار اداری ما برای مدیران حقوق ثابت تعیین نمی کنند در تمامی بنگاههای اقتصادی برای استفاده از خدمات مدیریتی و تخصصی در مورد حقوق و رفاهایت درخواستی نیروی کار یا پیشنهادی موسسه بحث می شود چنانکه حتی در باشگاههای ورزشی کشورمان هیچ بازیکنی از شرایط دریافتی و رفاهی دیگران برخوردار نیست. چنانکه پرداختی نقدی و رفاهی تمامی موسسات خصوصی و حتی خصولتی کشورمان بر اساس تفاهم فی مابین موسسه و نیروی کار تخصصی تبین و تعریف می شود. اقای شاه ویسی و توکلی در سایت الف به خوبی می دانند از عوامل بسیار جدی ساختاری شدن فساد مالی و اداری در کشورمان را در عدم وابستگی و دلبسگی نیروی کار(تخصصی و مدیریتی) و سازمان می دانند جایی که قوانین رشد مالی و رفاهی(برخورداری) غیر معمول نیروی کار از محل اشتغال را غیر مجاز اعلام می کند جایی که سقوط و ورشکستگی یا درآمدزایی و شکوفایی موسسه فاقد رابطه با برخورداری نیروی کار شاغل و موثر در موسسه تعریف می شود جایی که هر نیروی کاری با هر شرایط عملکردی و توانمندی می تواند از سطحی ثابت مالی و رفاهی برخوردار گردد. (4187983) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۷:۳۵:۴۲
اگر حقوق كارگر ٥ميليون بود حقوق ده ميليوني براي مسوولين قابل قبول بود نه اينهمه اختلاف (4188352) (alef-3)
 
خصوصی
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۰۸:۳۵:۰۸
نماینده من در مجلس قبل از انتخاب قائل به کم کردن اختلاف حقوق مدیران با کارگران را داشت تا نوبت به خودش رسید حقوق 24 میلیونی را تصویب کرد دیگر به ایشان اعتمادی نیست متاسفم (4189025) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۱:۰۵:۴۲
سلام من یک کارمند معمولی وزارت نفت هستم ۳۵ سال سابقه دارم پایه حقوقم با توجه به سنوات وحضور در جبهه وجانبازی ومدرک تحصیلی کارشناسی ارشد وارزیابی عملکرد وپایه بالای شغلی ام5600000تومان است اگر در تهران باشم دریافتی ام حدود 13000000تومان میشود همکاران من با حدود 4سال سابقه وبا مدرک فوق لیسانس یا دکترا کل دریافتی انان حدود 2 تا3ملیون تومان است یعنی از بسیاری از کارکنان سایر وزارتخانه کمتراست من بدلیل 35 سابقه با رتبه بالا اضافات جانباری وجبهه مدرک کارشناسی ارشد وکار درمناطق محروم ودر دریا با شرایط سخت ودوری ازخانواده ونوبتکاری حدود 25ملیون میگیرم حالا اگر سقف حقوق مثلا 18ملیون بشود کدام از این ایتم ها باید حذف بشود ایا این انصاف است در حالی که در بخش خصوصی حقوق این قبیل متخصصین بمراتب بیشتر از این است با این غوغا .... فکر نمی کنند صدها نفر مثل من یا مایوسانه باید کار کنند ویاممکن است جذب بخش خصوصی شوند که ضرر ان به همه مردم میرسد بهتر نیست بتدریج وپلکانی حقوقهای پایین افزایش یابد خواهشمند است سایت الف این مطلب را منعکس نمایند (4189244) (alef-11)
 
شریف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۱۵:۰۹:۵۲
شما داداش بر بخش خصوصی بیشتر بهتون نیاز هست ... (4191185) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۶:۰۶:۰۱
عجیب است در مملکتی که برای یک فوتبالیست گرفتن دستمزد نجومی یک میلیاردی برای یک فصل طبیعی است و برای یک مدیر ارشد و یک وزیر مملکت حقوق بیست میلیونی ظالمانه است و جفا. (4189812) (alef-11)
 
سام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۲۰:۵۱:۲۵
هر قانونی که این مجلس تصویب می کنه یک تبعیضی درونش هست. اون هم به خاطر اینه که جامعه شناس ندارند تا از مشکلات جامعه براشون بگه. آخه این همه قانون تبعیض آمیز تا کی؟؟؟؟ (4191815) (alef-11)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۵:۰۲:۲۳
سلام خطاب به ان برادری که در مقابل حقوق بالای اینجانب توصیه نمودند همین بهتر جذب بخش خصوصی شوم عرض میکنم در وزارت نفت وبعضی از صنابع دیگر از موارد مثل من زیاد است هزاران نفر که در مناطق محروم ومرزی ودر اسکله ها وکشتی ها وچاههای نفت بطور اقماری کشبکاری و.....انجام وظیفه میکنند عزیز برادر من زمانی که در ۳۵ سال پیش استخدام شدم حقوقم 3000 تومان بود به مرور زمان اضافه حقوق که به همه کارمندان دولت میدادند به ما هم تعلق گرفته بعلاوه اضافات ده درصدی سالیانه‌ارزیابی عملکرد ورتبه ها وبدلیل اخذ مدارک تحصیلی وحضور در جبهه وجانبازی امروز پایه حقوقم 5600000 تومان شده اگر در تهران مشغول باشم با سایر مزایای مستمرم 13000000تومان میگیرم اگر در منطقه محروم ود اسکله اقماری نوبتکاری کار کنم 25000000 خواهم گرفت سوال این است اگر سقف حقوق پایین بیاید یا حق محرومیت وگرمسیری ویا اقماری ودوری ازخانواده ویا شبکاری باید قطع گردد فراموش نکنید همکاران نفتی من با مدرک دکترا وارشد فقط 2تا3ملیون با 3سال سابفه در تهران حقوق میگیرند‌ که از بعضی از وزارتخانه کمتر است اگر به هر دو ی مثلا 40درصد نوبتکاری تعلق بگیرد مسلما مبلغ من با توجه به پایه حقوقم بشتر میشود برادران لطفا تامل بیشتری بفرمایید اگر پلکانی حقوقهای پایین اصلاح شود به عدالت نزدیکتر است از سایت الف بخاطر تنویر افکار تشکر میکنم (4193132) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.