نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 306384
خطر سوسیس چقدر است؟
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۱
به دنبال هشدار سازمان جهانی بهداشت نسبت به تاثیر مصرف گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز در بروز سرطان روده بزرگ، بحث در رسانه ها تشدید شده است.

به گزارش یورونیوز، زابینه رورمان، استاد داشگاه زوریخ در توضیح این مطلب می گوید: «گوشت فرآوری شده مانند گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی آهن است. آهن یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است اما مصرف و جذب آن در مقدار زیاد ممکن است به تخریب دی ان ای منجر شود. این نکته عمومی درباره مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده است.»

وی می افزاید: «اما نکته دیگر مواد افزودنی از جمله نمک نیتریت به گوشت قرمز برای تولید سوسیس و مواد پروتئینی فرآوری شده است. ترکیب شیمایی موسوم به نیتروس با مولکول آهن است که به تخریب دی ان ای سلول منجر می شود.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت بسیاری از پژوهش ها نشان می دهد که مصرف ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز، خطر بروز سرطان را به میزان ۱۸ درصد افزایش می دهد. آیا در تغذیه خود باید به این نکته توجه کنیم؟

پروفسور رورمان در پاسخ به این پرسش می گوید: «واقعیت این است که اگر کسی هر روز یک سوسیس با نان مصرف کند لزوما با خطر سرطان روده بزرگ روبرو نمی شود. همانطور که سیگاری ها با خطر سرطان ریه. با اینحال بر اساس مشاهدات ما، خطر بروز سرطان ریه در افرادی که هر روز سوسیس می خوردند بیشتر می شود.»

سازمان جهانی بهداشت نتیجه گیری می کند: با اینکه خطر بروز سرطان روده بزرگ در مقایسه با سرطان ریه برای سیگاری های غیر مستقیم کمتر است، اما چون میزان مصرف گوشت فرآوری شده میان مردم بیشتر است، بنابراین باید توجه داشت که این موضوع نقش مهمی در سلامت مردم دارد.
 
کلمات کلیدی : سوسیس و کالباس
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۰ ۱۴:۱۱:۳۹
این تازه تو حالتیه که سوسیس با گوشت سالم تهیه شده باشه ، نه با گوشت سگ و گربه و اسب و الاغ که تو کشور ما تهیه و توزیع میشه دقیقا جلوی چشمان کاملا بسته مدیران بهداشتی و غیره ! (3292152) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.