نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 333654
کاش صحبت آقای توکلی محقق نگردد
بخش تعاملی الف - سلیمان کرمی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۶


جناب آقای دکتراحمد توکلی نماینده ی محترم مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جشن انقلاب مسجد جامع شهر محلات فرمود: "جمهوری اسلامی را کودتا، جنگ و انقلاب مخملی نمی‌تواند از میان بردارد و تنها راه مقابله با جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی فساد از درون است که اختلافات طبقاتی که نمادهای آن بوده در سطح جامعه نمایان شده است و منشا بسیاری از بدبختی‌های امروز ما از همین اختلافات طبقاتی است."

سخنان ایشان روز پنجشنبه مورخه ی ۱۵/۱۱/۹۴درسایت الف نیز آمده است؛ این بخش ازسخنان ایشان که راجع به فاصله ی طبقاتی است، شاه بیت فرمایشاتشان می باشد چرا که فاصله ی طبقاتی ما در همه ی بدبختی های جوامع بشری است. این معضل تقریباً درتمام جوامع کم وبیش یافت می شود ولی آنچه که جای تعجب فراوان دارد، وجود این معضل خطرناک در جامعه ی جمهوری اسلامی است؛ این پدیده ی زشت نه با آرمان های انقلاب اسلامی سازگار است و نه با شأن جمهوری اسلامی میانه ای دارد.

شگفت انگیزتر اینجاست که پس از سی و چند سال، جامعه ی جمهوری اسلامی به نقطه ای رسیده است که درآن فقط پول حرف اول را می زند و آنانکه در استفاده از فرصت های بوجود آمده اموال عمومی را تحت عنوان "مال من است و خودم بدست آورده ام"، به جیب زده اند، ارزش و قرب بسیاری نزد مسئولین محترم ما دارند. واقعاً حیف است جمهوری اسلامی که با هزاران خون دل خوردن ها، شهید دادن ها ومشقت ها، بدست آمده سوگلی کسانی باشد که مال جمع می کنند و در سفر به کشورهای غرب و شرق تفریحات آنچانی می کنند و درعوض مردم فقیر با کاسه ی گدایی دردست به کمیته ی امداد و بهزیستی چشم می دوزند و آیا این درشآن جمهوری اسلامی است؟

حالا به هر اداره ای بروی می بینی افراد اتو کرده و خوش تیپ کرده ی نوکیسه و سرشار از پول، ارج و حرمت دارند. این بزک کرده های پولدار و اکثراً نوکیسه، متأسفانه هر کارگزار کم حقوق را مدیون خود می کنند. توان دادن رشوه ی فراوان پیش آن هاست، خنده های اغواکننده ی پول ریز همراه با آن هاست. همان هایند زمین ها و خانه ها و اندوخته های بیکران دارند، پنت هاوس ها مال آن هاست، شاسی بلند های میلیاردی از آنشان است و سفرهای آنچنانی درعهده ی آن هاست. کی هستند این جماعت؟ ازکجا آمده اند؟ این اهمیت سترگ را چه کسی و چه قانونی به آن ها داده است؟ آیا این گروه نه چندان کم، ازمعتقدان واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی اند که به پاس خدمات شایانشان و به جهت اینکه درراه نظام مشقت ها و مرارت ها دیده اند به این امکانات و شکوه و عظمت دست پیدا کرده اند یا برعکس دشمنان آنند که به عمد می خواهند این فساد عظما را جاری سازند و نسل فعلی و نسل آینده را به روز سیاه بنشانند؟

هیچ کس باور نمی کند این افراد تابع واقعی نظام باشند؛ بخاطر این که آن ها دل درگرو کشورهای از ما بهتران دارند و نیز به این علت که تابع واقعی نظام هیچ وقت و هرگز نه حرام خورده، نه رشوه داده و نه جلوی چشم حسرت این همه آدم فخرفروخته است. همه می دانند تابعین واقعی جمهوری اسلامی حرام و حلال می فهمند و این اصل را زیرپا نمی گذارند؛ اما اگر باور کنیم که این آدم های متمکن از جمهوری اسلامی سوء استفاده می کنند و بخاطر مال دار شدن خود تیشه و ریشه ی آن می زنند، باورغلطی نیست.

مگرغیراز این است که این ها احتکار را رواج می دهند؟ گران کردن اجناس را برای سود بیشتر مد می کنند؟ رباخواری مخفی و عیان را باب می کنند، با پول های بی انتهای خود کارچاق کن های حریص و سیر نشونده به وجود می آورند؟ بحث فقط فاصله ی طبقاتی نیست که بگویند ما داریم و چشم حسود کور شود و واقعأ هم چشم حسودی که حال دیدن کسی راکه دارد را ندارد، کور شود ولی داشتن هم باید منطقی و درست باشد. این داشتن های اعجاب آور به چه درد مملکت می خورد که همه چیز مال عده ای باشد ولی درعوض هیچ جوانی آینده ی شغلی مشخصی نداشته باشد؟ نتواند ازدواج کند؟ نتواند کارآفرینی کند؟ نتواند از تحصیلی که کرده استفاده کند؟ این داشتن های بی ضابطه و غیر لازم در کشور عزیز چه دردی را دواخواهد کرد؟

داشتن زیباست به شرطی حلال باشد، این داشتن یک حسن است به شرطی که وضع زندگی همنوعان را بهبود بخشد نه آن که آن را نابود کند. شایداگر به ذات جمهوری اسلامی نگاه کنیم، خواهیم دید به دست کسی بنیانگزاری شده است که هیچ وقت بنا نداشت محرومین زیادتر شوند و پول داران فربه تر، شاید اگردرست دقت کنیم، خواهیم دیدمشکلی پیش آمده است؛ آن هم عوض شدن انقلابیونی که به قدرت رسیدند و زندگی خود را به بالا شهرهای کلانشهرها انتقال دادند؛ شاید مشکل ما دراصل همین باشد که پولدارشدن بهتر از بی پول بودن است؛ آیا مسئولین ما درکنارصاحبان پنت هاوس ها زندگی نمی کنند؟

خدا کند همه ی مسئولین ما عوض نشده باشند و انتظار ما از باقی مانده های عصر انقلاب این است که نگذارند بیشتر ازین دیر شود و گفته ی آقای توکلی محقق گردد که درآن جلسه گفت:" جمهوری اسلامی را کودتا، جنگ و انقلاب مخملی نمی‌تواند از میان بردارد و تنها راه مقابله با جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی فساد از درون است که اختلافات طبقاتی که نمادهای آن بوده در سطح جامعه نمایان شده است و منشا بسیاری از بدبختی‌های امروز ما از همین اختلافات طبقاتی است."
 
کلمات کلیدی : سلیمان کرمی
 
++
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۰۸:۰۸:۵۷
من تهرانی نیستم اهل لرستانم ولی همیشه از صحبتهای منصفانه و واقع بینانه آقای دکتر توکلی لذت میبرم (3559049) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۰۸:۲۸:۰۹
این شرایط در بسیاری از کشورهای دنیا اتفاق افتده و برای آن نیز راه حل های زیادی وجود دارد.
مهمترین نکته وجود رسانه ها و مطبوعات آزاده، تا وقتی رسانه آزاد نداشته باشیم که به عنوان وجدان عمومی و چشم بدار جامعه بر قدرتمندان نظارت کند، نمی توان امیدی به کنترل و حل معضل فساد داشت.
نکته دوم شفافیت موسسات و سازمانهای دولتی است. اگر کارمند یک اداره رشوه میگیرد، به این دلیل نیست که انرا حلال میداند، بلکه به این دلیل است که اعتقاد دارد مدیران بالادستی او بسیار بیشتر از او رشوه گرفته اند و می پندارد که وی نیز مجاز به اینکار است. (3559089) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۰۸:۵۵:۲۱
ضمن تاييد كامل مطلب فوق خاطر نشان مي كنم با فسادي كه ما مي بينيم اعم از اداري اجتماعي و غيره دير و زود دارد ولي سوخت و سوز ندارد البته اميدواريم كه پيش نيايد چون بطور حتم اولين و بيشترين كساني كه دودش به چشم آنها مي رود كساني هستند كه حلال و حرام سرشان مي شود كساني كه حاضر نيستند با تغيير نظام دست به تغيير ظاهر و تغيير اعتقادات به حق خودشان بزنند و آن موقع كه اينجا ميشه سوريه و مطمئناً بدتر از آن هر چند ديگه بعيد ميدونم كاري بشه كرد ان شاء ا... خدا بفرسته اوني رو كه جهان رو پر از عدل ميكنه (3559132) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۱۱:۲۵:۴۸
با حرفهاى ايشان كاملاً مو افقم اين دو دسته گى است كه براى كشور ما خطر دارد وقتى قدرت در دست يك عده ى خاص قرار گيرد خواهى نخواهى اين اتفاق بلعخره مى افتد (3559413) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۱۷:۳۷:۳۴
عمق فاجعه واقعا غیر قابل تصور بوده و در همه سطوح گسترده است. (3560295) (alef-11)
 
دبیر تاریخ
۱۳۹۴-۱۲-۰۸ ۲۱:۱۹:۲۲
«جمهوری اسلامی را کودتا، جنگ و انقلاب مخملی نمی‌تواند از میان بردارد و تنها .... فساد از درون است که اختلافات طبقاتی که نمادهای آن بوده در سطح جامعه نمایان شده است و منشا بسیاری از بدبختی‌های امروز ما از همین اختلافات طبقاتی است.»
آقای توکلی نماینده محترم تهران در مجلس شورای اسلامی ومدیر محترم سایت وزین الف با تشکر از تلنگری که به مسئولین در باره ی قساد دستگاهای حکومتی به عنوان عامل مخرب براندازی نظام معرفی کردید ولی به عنوان یک فرهنگی چند سئوال از شما دارم:
1- آیا متوجه جایگاه نظام وسیستم آموزش وپرورش در بالندگی کشور هستید؟
2ـایا میدانید که کشورهای در حال توسعه چند درصد از بودجه ی خویش را صرف توسعه ی نظام آموزشی میکنند وحال این مقدار درکشور مان چقدر است؟
3-آیا میدانید که خط تعریف شده فقر در ایران چند است وکارکنان آموزش پرورش چه مقدار دریافتی دارند؟
4-آیا نظام هماهنگ پرداخت حقوقی که شما ودوستانتان در مجلس زحمت تصویب آنرا کشیده اید واقعا اجرا می شود؟
5-آیا میدانید که مجموعه ای بزرگ نظام آ-پ کشور با دار بودن نزدیک به 17 میلیون نفر از شما وهمکارانتان کلی گلایه دارند؟
والبته 10ها سئوال دیگر... (3570542) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۲ ۰۱:۳۳:۰۶
جناب توكلي، در كنار مطالب بسيار صحيحي كه فرموديد و نظر هاي مختلفي كه پيشتر چاپ شد اضافه كنم مشگل از قانونگذار نيز مي باشد،و در مواردي كه هم كه قانوني وجود دارد مشگل از اجراي آن و بر خورد با آن نيز ميباشد، و مهمتربن عضو ناظر نيز كه همان مطبوعات آزاد هستند، بسيار منع قانوني دارند، مثال در بسياري از شهرهاي دنيا خريد بيشتر از يك واحد مسكوني در يك بازه زماني مشخص ممنوع ميباشد، كه اصلن ما همچين قانوني نداريم ، ، جنابعالي سال هاي زيادي در راس قانونگذاري بوديد، اما اين موارد هيچگاه پيگيري نشده، و حتي خود گواهيد قانون ماليات بر منازل خالي چند سال طول كشيد تا به مرحله تصويب برسد، يا باز هم براي مثال قانوني نيست كه از خروج دلاري درآمد خارج نشينان كه عمده آن دريافت اجاره بها ست جلوگيري كند، يا مثال ديگر در زمينه اجاره سرقفلي، مجري و قوه قضا انگار كل قانون را فراموش كرده اند، تا جايي كه اجاره مغازه در شمال تهران بدون كاغذ با رقم هاي نجومي انجام مي شود ووووووووو، يادمان باشد انداختن مشگلات بر گردن ديگران كار سختي نيست، همه ما مقصريم، (3580973) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.