نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 409308
روایت ذوالنور از نامه صالحی امیری به وزارت اطلاعات بعد از خطبه‌های نماز جمعه مقام معظم رهبری در سال 88
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۹
نماینده مردم قم در مجلس دهم گفت: صالحی امیری سال ۸۸ نامه‌ای به محسنی اژه‌ای وزیر اطلاعات نوشتند که این نامه در پی نامه دکتر معین بوده است. ایشان ابتدا نامه را منکر شدند. بعد گفتند آن نامه تعرضی بر ولایت و نظام نبوده است.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام مجتنبی ذوالنور در مخالفت با سیدرضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه نوبت بعدازظهر گفت: دوستان گفته‌اند یک برگ حکمی علیه برخی افراد وجود ندارد. منطق باید یکسان باشد و نمی‌توان یک بام و دو هوا صحبت کرد. برخی می‌گویند اگر وزیر نیاید، وزارتخانه فشل می شود. چه کسی گفته اگر معرفی نشود، وزارتخانه باز می‌ماند. خب رییس جمهور یک نفر دیگر را معرفی کند. این منطق درستی نیست. عزیزان دیگری گفتند تغییر نشانه ولایت‌مداری است اما کراراً مقام معظم رهبری همچنان بر اولویت معیشت تاکید کرده‌اند، پس ولایت درجاتی دارد. اگر در ایجاد بهبود کشور اقدام کنیم، منافاتی با ولایت‌پذیری ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس دهم اضافه کرد: برخی عزیزان می‌گویند گذشته افراد چنین است؛ خدا جزای خیر بدهد و بنده نفی گذشته نمی‌کنم  و تقدیر هم می‌کنم اما امام فرمودند میزان جال فعلی افراد است و اگر چیزی گفته می‌شود نفی گذشته و ناسپاسی عزیزان نیست.

ذوالنور گفت: به آقای صالحی امیری هم گفتم آقای صالحی امیری سال ۸۸ نامه‌ای به محسنی اژه‌ای وزیر اطلاعات نوشتند که این نامه در پی نامه دکتر معین بوده است. ایشان ابتدا نامه را منکر شدند. بعد گفتند آن نامه تعرضی بر ولایت و نظام نبوده است.

او با بیان اینکه میزان حال فعلی افراد است، گفت:  ما امروز باید افراد را متناسب با نیازهای روز بسنجیم. اگر چیزی گفته می‌شود نفی گذشته و ناسپاسی نیست. لذا اینکه گفته شود ذوالنور در گذشته چنین سابقه‌ای داشته و قابل تصور است که خطایی از او سربزند  برای مثال جعفر کذاب فرزند امام و برادر امام بود، شریح قاضی شصت سال در منصب قضا بود اما دستور قتل امام را داد. این منطق که ما امروز را به دلیل دیروز نادیده بگیریم، نه از نظر منطقی قابل قبول است و نه از نظر تاریخی. نظام‌های دینی از درون باید فروپاشی شوند ن هبا عامل بیرونی  باشد

ذوالنور تاکید کرد: در جلسه دیروز فراکسیون روحانیون مطالبی مطرح شد و تا دیروز تصمیمی برای مخالفت نداشتم. حتی در جلسه نسبت به آقای صالحی‌امیری نیز عرض کردم که مخالف صحبت نخواهم کرد. نامه‌ای را مطرح کردم که در دوران فتنه آقای صالحی به اتفاق ۸ نفر نامه‌ای به وزیر اطلاعات وقت محسنی‌اژه‌ای نوشتند که به دنبال نامه معین بوده است. خطبه‌های مقام معظم رهبری ۲۹/۳ بود. نامه ۳۰/۳ بود جواب بعد از ۳۰/۳ تهیه می‌شود. ابتدا آقای صالحی منکر نامه شد، بعد اصرار کردیم گفت تعرضی بر نظام و ولایت و تاییدی بر فتنه نبوده اما بعد از بررسی نامه دیدیم که برخلاف فرمایشات ایشان است و اگر در یک جلسه دو جور نظر داشته باشیم، درست نیست.

 او بیان کرد: سکان فرهنگی باید به دست عزیزی باشد که مبانی محکم در باورها و اعتقادات مردم داشته باشد.  بنابراین امروز احساس کردم که باید وظیفه خود را انجام دهم.

مجتبی ذوالنور گفت: ایشان فرموند که دفاعی از فتنه‌گران نداشته‌ایم. سکوت بعضی خواص ما،  بدتر از حرف زدنشان است. کسانی که سینه‌چاک در دوران انقلاب بودند، در دوران فتنه سکوت کردند  و در این شرایط مردم دچار تردید می‌شوند.

نماینده مردم قم افزود:در شرایط فتنه نباید سکوت کرد؛ چراکه نوع نگرش ما موجب تقویت فتنه می‌شود. ما می‌خواهیم بر روی چه چیزی سرپوش بگذاریم؟ چرا از حقایق فرار می‌کنیم؟

وی ادامه داد: در دوران فتنه کدام رسانه دشمن را سراغ دارید که در کوبیدن خط انقلاب ورود پیدا نکرده‌اند؟ چرا فتنه را صرفا در حد اعتراض انتخاباتی عنوان می‌کنید؟

ذوالنور به نامه صالحی‌امیری درباره موضع‌گیری درباره فتنه به وزارت اطلاعات اشاره کرد و گفت: ۹ نفر این نامه را امضا کردند و بخش‌هایی در نامه وجود دارد که دقیقا هدف رهبری قرار گرفته است. در این نامه فتنه را توجیه کرده‌اند. اشاره می‌کنند که چرا بی‌هیچ دلیل می‌توان افراد را مورد ضرب و شتم قرار داد؛ این یعنی دفاع از افرادی که آدم کشتند و بانک آتش زدند و مسجد آتش زدند. این دفاع از فتنه است. این نامه اگر زیر سوال بردن جریان خودی محسوب نمی‌شود، پس اسمش را چه می‌گذازید؟

او گفت: مراکز نظامی را مورد هجوم قرار دادند، مساجد را آتش زدند، سکوت در مقابل این دفاع از فتنه و اصحاب فتنه حساب نمی‌شود؟ اگر زیر سوال بردن جریان خودی نیست، اسمش چیست ؟ ولایت فقیه را در شان امام و طراز امام مطرح می‌کنند می‌گویند ما با امام بهمن ۵۷ امام سال‌های جنگ بیعت می‌کنیم.
 

ذوالنور ادامه داد: در دوران فتنه که مقام معظم رهبری در دفاع از امام هستند یکجا از ایشان یادی نکردند در این نامه نظام را محکوم به بی‌تدبیری کردند. وزارت ارشاد برای ارشاد و اصلاح است تحصیلات ایشان ربطی به وزارت ارشاد ندارد در زمان پیروزی انقلاب ۱۷ ساله بودند و در زمان اوایل انقلاب در دادگاه ارتش بودند. آقای صالحی‌امیری از جنس فرهنگ نیست و تخصص فرهنگی برای اداره این وزارت‌خانه را ندارند.
 
کلمات کلیدی : رای اعتماد، مجلس، روحانی، جلسه رای اعتماد، وزرای پیشنهادی دولت ، مجلس
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۱ ۱۶:۳۷:۵۵
آقای ذوالنور! اگر مدعی هستی که " میزان حال فعلی افراد است" چرا به نامه سال 88 آقای امیری نقب زدی؟ (3997269) (alef-13)
 
محمدعلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۲ ۰۸:۴۳:۲۷
کلمه حق یراد به الباطل
میزان حال فعلی افراد است یعنی اگر در پست های کلیدی قرار است فردی زمام امور را بدست بگیرد سوابق مثبت که موانعی را ایجاد نمی کند و می بایست دید رویکرد و التزام فرد به ارکان نظام که خود وی قراراست در آن نقش ایفا کند چه مقدار است. اینکه کسی گناه کرد و توبه کرد بله ولی اگر کسی درموضوع فتنه که هزینه ای جدی برای نظام داشت که نمیتواند کمتر از یک دهه دوباره مسئولیت های خطیر بر عهده بگیرد. ضمن اینکه خود ایشان ابتدا منکر نامه بوده است و بعدا اقرار نیز کرده است
میزان حال فعلی افراد است یعنی اگر در گذشته فرد شایسته ای بوده است ولی تغییر عقیده و رویکرد داده است نمیتوان گفت که این فرد همچنان فرد قبلی است
درمورد طلحه و زبیر و ... نیز اینچنین است. در واقع این جمله بیان کننده لزوم استمرار خوب بودن افراد است نه اینکه استناد به خوبی های گذشته ای که خود وی در تقابل با آن اقدام کرده است. (3997989) (alef-13)
 
عبدالله
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۱۱ ۲۳:۱۳:۳۸
دل رهبری معظم را خون کردند بعد بگویند ملاک حال فعلی افراد است؟! یعنی اگر رجوي ملعون الان اظهار ندامت کند میتوان به او اعتماد کرد؟! (3997738) (alef-13)
 
Ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۱ ۲۳:۵۵:۱۵
اگه نامه به وزارت بوده پس دست این اقا چیکار میکنه؟؟؟؟!!!!!! (3997781) (alef-13)
 
تئو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۲ ۰۹:۳۵:۰۷
به نظرم یک نکته ظریف مغفول مانده است
میزان حال فعلی افراد است برای کسانی است که حداقل در ظاهر هم که شده جزء جبهه انقلاب محسوب می شوند نه برای کسانی که کمر همت برای نابودی نظام و ولایت فقیه که همان ادامه ولایت انبیاء است برداشته اند . نه برای انان که از هیچ تلاشی برای ضربه به نظام دریغ نمی ورزند و در این هنگام که جمعی را هم با خود همراه می بینند از فریاد ان عبایی ندارند و فقط در موقع رای گرفتن صداقت بیان انرا ندارند . (3998049) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.