نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 307536
وكلايي كه مظلوم واقع شده اند
بخش تعاملی الف - اشكان حيدري - وكيل پايه يك و كارشناس ارشد حقوق عمومي
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۵


شايد براي بسياري از شهروندان اتفاق افتاده كه در زمان مراجعه به مراجع قضايي و پس از آن كه قصد ارجاع پرونده به وكيل را دارند با دو گروه وكيل با آرم هاي متفاوت و وابسته به مراجع متفاوت مواجه مي شوند.

اگر به آرم موجود بر تابلوي دو گروه دقت كرده باشيد آرم گروهي همان نشان قوه قضاييه و گروهي آرم كانون وكلاست، از حيث اختيارات اين دو گروه از وكلا خصوصا وكلاي پايه يك دو نهاد تفاوتي با يكديگر ندارند و در هر گروه اساتيد و دانشمندان بزرگ حقوق عضو و به خدمت مشغولند، با اين تفاوت كه گروه اول پروانه وكالت خود را از قوه قضاييه دريافت و گروه دوم از كانون وكلاي استان ها دريافت نموده اند، به هر روي تفاوت دو گروه مذكور در مرجع اعطا كننده پروانه است كه يقينا در ايفاي وظايف دو گروه نه تفاوت و نه مزيتي ايجاد مي نمايد.

به هر روي قصد بيان مرارت ها و مظلوميت هاي گروه اول وكلا كه به وكلاي قوه قضاييه مشهور مي باشند است كه بر خلاف تصور عامه و جو سازي هاي نهادهاي ديگر مبني بر وابسته بودن اين وكلا و عدم استقلال آنان در امور وكالتي است.

به يقين مراجع قضايي هيچ گونه تفاوتي ميان اين دو گروه قايل نشده و تاكنون مشاهده نشده در كوچكترين موردي قوه قضاييه بر وكلاي وابسته به خود براي انجام درست و صحيح تعهدات اخلاقي خود فشاري وارد نمايد بلكه اين گروه از وكلا كه با مرارت هاي فراوان و صرف زمان چندين برابر همكاران خود در كانون هاي محترم وكلا موفق به اخذ پروانه وكالت گرديده اند بلا شك با استقلال كامل از حقوق موكل و عدالت به معناي واقعي آن دفاع مي نمايند.

متاسفانه همانگونه كه ساير نهادهاي انقلابي آماج حملات بيگانگان بوده و خواهند بود اين نهاد مردمي و انقلابي نيز مورد تهمت و افترا واقع گرديده و سعي بر تضعيف توانايي هاي مركز امور مشاوران حقوقي و وكلاي قوه قضاييه گرديده است، كه جهت پيدا كردن چرايي و چگونگي اين حملات يقينا بايد به تعلق فكري و فكري وكلاي انقلابي اين مركز به نظام اسلامي پرداخت.

بلا شك با روشن شدن علت اين هجمه ها جو سازي هاي رواني كه عليه اين نهاد مردمي و انقلابي صورت مي گيرد بي اثر مي گردد و ارزش كار و زحمات اين گروه كم توقع و انقلابي كه همانند ساير همكاران خود در نهاد ديگر دل در گرو انقلاب بسته اند روشن خواهد شد اميد است زير چتر ولايت كليه مشاغل و نهادهاي شغل ساز فقط به فعاليت صنفي و انقلابي خود مشغول گردند و نهاد يا صنفي با حب و بغض هاي سياسي مورد افترا واقع نگردد.
 
کلمات کلیدی : اشكان حيدري
 
ازاداندیش
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۴:۲۹:۰۷
خطاب به نویسنده مطلب و خوانندگان باید عرض نمایم اولا این دسته از وکلا سالهاست بر خلاق قانون به عنوان وکیل انتخاب میشوند و قوه قضائیه از قدرت خود در این مورد سوء استفاده نموده است. ثانیا وکلا محترم کانون مشاوران با چندین برابر ظرفیت وکلا کانون وکلا در شهرهای بزگ مشغول به کار می باشند در حالیکه وکلا کانون وکلا می بایست بواسطه ازدیاد وکیل ( که بخش عظیمی از انها مربوط به کانون مشاوران می باشد) در بخش های استان ها و شهرستان های دور افتاده فعالیت داشته باشند که حتی از گذران زندگی و هزینه های روز مره خود نیز عاجز هستند.
و در نهایت سوء استفاده از اغراض سیاسی و مظلوم نمایی های اینچنین رفتار خلاف قانون قوه قضائیه در جذب وکلا کانون مشاوران را توجیه نخواهد کرد (3301510) (alef-13)
 
دلواپس
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۴:۵۳:۴۹
سلام
اخه عزیز دل برادر که این مطلب رو نوشتی بزرگترین فرق میان وکلای کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوق در قبول شدنشونه گروه اول به لحاظ سواد خیلی بالاتر از گروه دومی اند چرا که نحوه قبول شدنشون خیلی خیلی سخت تر از گروه دومه در گروه دوم کسانی هستن که اسمسون رو گذاشتن وکیل این در صورتی که از درک مفاهیم پایه ای حقوق هم عاجزند چرا که زحمتی برای وکیل شدن نکشیدند.به نظر من گروه دوم هم برا اینکه خودشون رو اثبات کنند باید در آزمونی که سطح سوالات آزمون کانون وکلا داره و زیر نظر سازمان سنجش باشه قبول شوند تا قبای وکالت به تنشون سنگینی نکنه! (3301539) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۵:۴۶:۰۴
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید ..........
در مقایسه دو نهاد وکالت کانون وکلا و مرکز مشاوران بزرگواران کانون وکلا به مانند صغیر نیازمند به تعریف هر روز و هر روزه در هر رسانه و جریده ای از خود تعریف کرده و می کنند و گروه مقابل را به باد انتقاد میگرد
حال آنکه همین بزرگواران در برگزاری یک آزمون بسار ساده وامانده اند و هر ساله برای 120 سوال آزمون وکالت چندین بار پس از برگزاری آزمون سوالات حذف شده و
به قول و گفته بزرگواران نمره سوال پخش در سایر سوالات می گردد
از طرفی این نهاد بزرگ که دم از احقاق حقوق عامه می زند در سال 90 در تقلبی آشکارا حق بیش از 1000 حقوقدان جوان را پایمال نمود و هیچ یک از این دواطلبین نتوانستند احقاق حق خویشتن نمایند به قولی " هرچه بگنند نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک" (3301647) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۶:۱۶:۱۴
متاسفم برای الف برای انتشار این مطلب عوام گرایانه...لطفا آن دسته از اساتید بزرگ و که از مرکز امور مشاوران پروانه دارن نام ببرید!!! و اینکه این نهاد رو که کمیسیون اصل 90 مجلس غیر قانونی خوانده رو نهاد مردمی و انقلابی نام میبرید یا ناشی از اینه که نهاد مردمی و انقلابی رو نمی شناسید و یا اینکه کانون وکلا رو غیر مردمی و طاغوتی میدانید... جهت اطلاع باید بگم کسر عظیمی از خانواده های ایثار گران و خود ایثار گران از کانون وکلا پروانه دارن و هرساله سهمیه 20 درصدی برای این عزیزان لحاظ میشه... بازم متاسفم (3301723) (alef-13)
 
زد انحصار
۱۳۹۴-۰۸-۱۵ ۰۱:۵۲:۳۷
چرا كانون وكلا علاقمند به حفظ انحصار خودشه؟ اين يعني طاغوت .خدا خير بده دستگاه قضايي رو كه اين انحصارو از دوستان با سواد گرفت (3302527) (alef-11)
 
مرتضی
۱۳۹۴-۱۱-۰۴ ۰۸:۳۶:۱۹
اقای پاسخگو غالب قضات عالی رتبه کشور پس از بازنشتگی جذب کانون وکلا میشوند(قضاتی با سابقه 45 ساله قضاوت ) همین را که در نظر بگیرید وزانت کانون وکلا را خواهید شناخت حال انکه فارغ التحصیل کاشناسی حقوق را میشناسم که الفبای حقوق را نمیدانند وبراحتی جذب مرکز مشاوره میشوند وبا عرض پوزش از بعضی مشاوران تا حال چندین رضایت نامه از موکلینی را ثبت کرده ام که مبنای شکوایه شان کلاه برداری وکلایشان بوده که منصوبان مرکز مشاوره بوده اند. (3491480) (alef-11)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۷:۳۳:۵۰
از لایحه جامع وکالت چه خبر؟
ملاک اعطای پروانه وکالت چیست؟ چرا اجازه نمی دهند هر کس بهره ای از سوادحقوقی دارد مشغول کار وکالت شود؟
چرا کارآموزی وکالت همزمان با تحصیل رشته حقوق نیست؟ ایا اعطای پروانه وکالت در هر دو گروه فوق انحصار و رانت محسوب نمی شود؟
شورای رقابت در این مورد نیز انحصار شکنی کند و اجازه دهد مراجع متعدد پروانه وکالت اعطا کنند و دولت ناظر باشد و کنترل کننده و مردم بر اساس توان مالی شان سراغ وکلای درجه یک یا درجه 10 بروند.
مشاغل دیگر چرا چنین انحصاری ایجاد نکرده اند؟ بالاخره لیسانس حقوق برای چیست؟
آیا آموزش فرایند کار در داد گستری و دادگاه اینقدر سخت و پیچیده است؟ چرا شفاف سازی نمی شود؟ (3301851) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۲۳:۲۱:۴۵
نفستون از جای گرم بلند میشه ها.شما تاحالا کانون مشاوران رفتی?اونجا فقط دو تا مهر وجود داره یا تعلیق ۶ ماه یا ابطال پروانه.یه نامه از طرف یک قاضی کفایت میکنه تا پروانه یه مشاور قوه قضاییه واسه همیشه پیچیده بشه.اصلی ترین خصیصه وکیل استقلال اون در برابر قوه قضاییه است.امری ک تو تمام کشورهای دنیا رعایت میشه.مگه میشه صلاحیت یک وکیل دست قوه قضاییه اون کشور باشه؟آقا میخای مطلب بنویسی چیزی بنویس ک توش زیاد انقلت نباشه. (3302406) (alef-13)
 
انقلابي
۱۳۹۴-۰۸-۱۵ ۰۱:۰۷:۴۸
بله وكلاي مستقلم ديديم كه يه عدشون پشت به نظام كردن . من كاملا با نويسنده موافقم بايد نظام نظارت كنه روي كل اصناف .يا حق (3302506) (alef-13)
 
دانشجو
۱۳۹۴-۰۸-۱۵ ۰۱:۳۳:۵۵
چرا وكلاي كانون كه مدعي آزاد انديشين تحمل شنيدن نظر مخالفو ندارن ؟ كلي وكيل قوه قضاييه دارن كار ميكنن پس همه غير قانونين؟ يعني قوه قضاييه مملكت كار غير قانوني كرده؟ جالبه اين نظرا (3302520) (alef-13)
 
صالح
۱۳۹۴-۰۸-۱۵ ۰۲:۰۹:۴۲
قوه قضاييه اين مملكت از پاكترين نهادهاي اين انقلابه ،بايد تو جامعه اي كه اصل بر فرامين شرع مقدس و ولي امر مسلمين هست وكلا صلاحيت اين شغل خطيرو داشته باشن تا عناصر نفوذي نتونن تو اين شغل مهم راه پيدا كنند (3302543) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.