توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 498733
تحریم‌های ضد روسی آمریکا؛ علت‌ها و پیامدها
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۷
عکس العمل روسیه در برابر تحریم های آمریکا، قدرت نمایی چین، تقویت قدرت نظامی ایران و روسیه و ناخرسندی کشورهای اروپایی از تصمیم های آمریکا، نشان می‌دهند اوضاع بین الملل به سود آمریکا و رژیم صهیونیستی پیش نمی‌رود.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه البناء لبنان، هیچ کسی نمی داند هنگامی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بسته تحریم ها علیه روسیه، ایران و کره شمالی را امضا می کرد در ذهن وی چه می گذشت. اما آنچه مشخص، آشکار و ثابت شده این است که سیاست های آمریکا و روابط این کشور بر روی خطوط کلی و راهبردهای مشخصی متکی است. ترامپ و دیگر روسای جمهوری دموکرات و جمهوری خواه می دانند که رئیس جمهوری دارای اختیارات مطلقی نیست. او نمی تواند دست به اقداماتی زند که با طرح ها و راهبردهایی که توسط مراکز پژوهشی زیر نفوذ محافظه کاران جدید و لابی صهیونستی آماده می شود، در تعارض باشد.

همه شاخص ها نشان می داد رئیس جمهوری آمریکا تحریم ها را به کنگره بر نمی گرداند.

مایک پنس معاون وی نیز پیش از امضای تحریم های ضد روسی تاکید کرده بود ترامپ تحریم ها را امضا خواهد کرد. او گفت فعالیت روسیه در برهم زدن ثبات جهانی قابل قبول نیست. همچنین بسیاری از مقام های آمریکا تاکید کرده بودند ترامپ حتما تحریم ها را امضا خواهد کرد و تحریم ها اجرایی خواهد شد.

قطعا درباره تحریم ها در داخل آمریکا اختلاف وجود ندارد. هیچ کسی نمی تواند مناقشه کند که رئیس جمهوری آمریکا از بی میلی تحریم ها را امضا کرده است. درباره این موضوع هیچ بحث و مناقشه ای در کار نیست. اما درباره حجم پیامدهای این تحریم ها در زمینه روابط روسیه و آمریکا و همچنین روابط آمریکا با کشورهای اروپایی بحث و مناقشه وجود دارد. این مساله در موضع گیری آلمان درباره تحریم های آمریکا علیه روسیه آشکار بود. آلمان به شدت با تحریم ها ضد روسی مخالفت کرد. زیرا نهادهای آلمان که با روسیه همکاری می کنند نیز شامل این تحریم ها می شود. افزون بر این، نگرانی اروپایی ها از تحریم های ضد روسیی در حال آشکار شدن است. زیرا آمریکا به وسیله تحریم ها ضد روسی کشورهای اتحادیه اروپا را در برابر یک کار انجام شده و واقعیت قرار داده است.  

از زمان آغاز تبلیغات ضد روسی در آمریکا و متهم کردن روسیه به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، روسیه این موضوع را درک کرد که هدف مراکز نفوذ آمریکا از این تبلیغات و جنجال آفرینی ها آماده کردن رئیس جمهوری منتخب برای تصمیم گیری بی سابقه در روابط با کشورهای رقیب است. از این رو، روس ها بر روی راهیابی ترامپ به کاخ سفید تکیه نکردند. آنها کانال های ارتباطی با واشنگتن را باز گذاشتند تا شاید این کانال ها سرکشی آمریکا را کاهش دهد. اما به نظر می رسد آمریکا پافشاری می کند امور را به سوی درگیری پیش برد.

در نتیجه این موضوع بود که پوتین رئیس جمهوری روسیه تصمیم گرفت 700 نفر از دیپلمات های آمریکا را از روسیه طرد کند. این تصمیمی بود که آمریکا به خوبی می داند دارای پیام شدیدی از سوی مسکو به واشنگتن است. این بحث مطرح است که آمریکا با روسیه در سوریه به توافق رسیده است. این در حالی است که روس ها عکس چنین چیزی را باور دارند. روس ها معتقدند شکست سخت آمریکا در سوریه به ویژه پس از پیشروی های ارتش سوریه در بسیاری از مناطق، آمریکا را به توافق با روسیه وادار کرده است.

به طور کلی اوضاع در عرصه بین الملل ثبات ندارد. روسیه و برخی کشورهای اروپایی از سیاست های واشنگتن خرسند نیستند. حتی چین هم به طور بی سابقه قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشته است. زیرا این کشور هم تهدیدهای آمریکا را احساس می کند. ایران و کره شمالی هم قدرت نظامی خود را تقویت می کنند. همه این اقدام ها نشان می دهد که اوضاع بین الملل به سود آمریکا و رژیم صهیونیستی پیش نمی رود.
 
کلمات کلیدی : تحریم‌، روسیه، آمریکا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.