توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 330530
ورزش چقدر برای بدن نتیجه می‌دهد؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۱
معمولا افراد تنها برای افزایش آمادگی جسمانی و سلامت شروع به انجام ورزش نمی‌کنند. ورزشکاران دوست دارند که از ورزش نتیجه نیز ببینند. نتیجه ورزش می‌تواند افزایش قدرت، حجم عضلات و استقامت باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت یاهو، میزان ورزش کردن در هر جلسه و در هر هفته در گرفتن نتیجه تاثیرگذار است.

نکات زیر می‌تواند کمک کند تا بهتر از ورزش نتیجه بگیرید:

۱- جلسات ورزشی نباید لزوما خیلی سنگین باشند:

جلسات ورزشی تنها در صورتی که فرد برای ماراتن یا ورزش استقامتی تمرین می‌کنند باید شدید باشند.

برای اینکه قدرت نه سرعت و آمادگی جسمانی را افزایش دهید، اشتباه‌ترین تفکر در ورزش این است که هر چقدر کمیت بیشتر باشد ورزش اثرگذارتر است. جلسات ورزشی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ای مناسب هستند و می‌توانند تستسرون بدن را افزایش دهند. در صورتی که میزان ورزش بیشتر از ۴۵ دقیقه باشد بدن شروع به تولید کورتیزول می‌کند که ممکن است تاثیر عکس داشته باشد.

۲- شدت ورزش مهم‌تر است:

برای اینکه سوخت و ساز بدن افزایش یابد نیاز به انجام ورزش با شدت زیاد است. این نوع حرکات ورزشی را تنها باید ۲ تا ۵ بار در ۳ تا ۶ ست انجام داد و در میان هر ست حداقل ۲ دقیقه استراحت کرد. بین هر کدام از جلسات ورزشی با شدت زیاد باید حداقل ۴۸ ساعت فاصله باشد تا به خوبی ریکاوری انجام شود.

۳- تعداد جلسات ورزشی در هفته ممکن است متغیر باشد:

برای رسیدن به هدف‌های ورزشی، ۳ تا ۴ بار در هفته ورزش کردن مناسب است. بعد از ۴ تا ۶ ماه ورزش لازم است که ۴ تا ۶ بار در هفته ورزش کنید تا عضلات تحریک شوند. هر چقدر که میزان استقامت بدن افزایش می‌یابد می‌توانید به تدریج میزان ورزش در هفته را نیز افزایش دهید.

۴- نتایج را مشاهده خواهید کرد:

بعد از یک ماه ورزش قدرتی حدودا ۱۰ درصد افزایش قدرت مشاهده خواهید کرد. ۴ تا ۶ ماه همین روال ادامه خواهد داشت. بعد از این مدت بدن کم کم به ورزش‌ها عادت می‌کنند بنابراین باید در ورزش تغییر ایجاد کنید.

فرد مبتدی بعد از یک ماه ورزش حدود نیم کیلو افزایش عضله خواهد داشت بعد از چند هفته شما احساس خواهید کرد که برای بالا رفتن از سربالایی کمتر نفس نفس می‌زنید. یعنی بعد از چند هفته ورزش آمادگی هوازی بیشتر می‌شود.
 
کلمات کلیدی : پزشكي-ورزشي ، علم ورزش
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.