نظر منتشر شده
۱۰۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 302234
بهار مدرک گرایی در پاییز علم و دانش
بخش تعاملی الف- مهدی یاراحمدی، 24 مهر 94
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۶
در چند سال اخیر با فرارسیدن زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها رویکردهای کمی و به دور از شاخص‌ها و استانداردهای کیفی و هدفمند در نظام آموزشی کشور ذهن انسان را به خود مشغول می‌نماید. از آموزش ابتدایی و متوسطه گرفته که کماکان درگیر مسائلی همچون؛ دریافت پول‌های زیرمیزی و غیر قانونی مدارس و یا شیوه‌های قدیم، جدید وجدیدترآموزشی! می‌باشد تا نظام آموزش عالی که با دو پدیدۀ متناقض؛ اول گلایه از کرسی‌های خالی آموزشی و دوم پارکینگ‌ها و یا خانه‌های غیر استاندارد پرشماری که مثلاً دانشگاه هستند و به راحتی مدارک کاردانی، کارشناسی و حتی کارشناسی ارشد و دکتری صادر می‌نمایند مواجه است.

در همین راستا چند سؤال قابل تأمل نیز وجود دارد؛ مثلاً وقتی مسئولین می گویند در کنکور امسال چندصد هزار ظرفیت در دانشگاه‌ها خالی مانده منظور کدام صندلی‌ها و بر اساس کدام شاخص است؟ به راستی ظرفیت استاندارد یک کلاس چند نفر می‌باشد که تعدادی از آن‌ها خالی مانده است؟ آیا وقتی برای یک کلاس کارشناسی ارشد چهل نفر ظرفیت در نظر می‌گیریم این عدد استاندارد است که وقتی تکمیل نشد آن را جز ظرفیت خالی در نظر می‌گیریم؟یا اینکه آیا مشکل نظام آموزش و پروش، مقطع راهنمایی بود که متولیان در اوایل انقلاب آنرا از متوسطه تفکیک و بعد از سه دهه آزمون و خطا، دوباره همان شیوه را احیا کردند؟ و سؤالات بسیاری از این جنس که در جای خود قابل طرح است.

اگر بخواهیم نظام آموزش کشور را با رویکرد جامع تری مورد بررسی قرار دهیم در می‌یابیم نقشۀ راه مشخص و مدونی که با یک نگاه سیستمی و متصل به فضای کسب و کار زمینه ساز تربیت و پرورش نیروهای ماهر، عالم و توانمند در زمینه‌های مختلف شود وجود ندارد. امروز اصالت آموزش در یک کلمه خلاصه می‌شود و آن کاغذهای بی ارزشی به نام مدرک است. مدارکی که اکثرِ دارندگان آن از حداقل مهارت و توان کار مفید بی بهره‌اند. آیا وقت آن نرسیده نهادهای تصمیم گیری و تصمیم سازی مربوط همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس، دفتر گسترش آموزش عالی و سایر نهادهای مسئول به این اتفاق نامبارک پایان دهند؟ متأسفانه این واقعیت امروز غیر قابل انکار است که نظام آموزشی مبتلا به رواج مدرک گرایی و بی مهارتی است که این مسأله بدون شک پاشنۀ آشیل تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی در کشور نیز خواهد بود. قطعاً اگر فردی به معنای واقعی دارای دانش و مهارت باشد با بیکاری بیگانه خواهد بود. اما متأسفانه واقعیت این روزهای کشور مدرک گرایی و عدم ارائه آموزش‌های کاربردی و انتقال مهارت به دانشجویان و دانش آموزان است. تب مدرک گرایی بسیار بالاست و عناوین دکتر و مهندس چنان ارزان به حراج گذاشته می‌شود که دیگر مانند گذشته برای کسب آن نیازی به دود چراغ خوردن، تلاش زیاد و سال‌ها مجاهدت علمی نیست. تحقیق، پژوهش و پایان نامه در معنای حقیقی آن یک رؤیا و تنها واژه ای کلیشه ای و تزئینی در نظام آموزش و پروش کشور است که خوراک آن به راحتی در سایت‌های اینترنتی و یا مراکز تایپ و تکثیر تهیه می‌شود. تنها کافیست برای هر مقطع تحصیلی و هر مدرکی که می‌خواهیم مقداری پول خرج کنیم! امروز کشور با جمعیت فراوانی از فارغ التحصیلان دانشگاهی روبروست که بسیاری از آن‌ها در رشتۀ تخصصی خود حتی از کمترین مهارت لازم برخوردار نبوده و به همین دلیل توان لازم برای ایجاد کار مناسبی نداشته و در بهترین حالت در جستجوی کارهای اداری، پشت میز نشینی و یا مشاغل کاذب هستند. این درحالی است که مهارت اندوزی و اشتیاق به كار در ابعاد مختلف آن شاملِ؛ "يدى، جسمى، فكرى، علمى و مديريتى" در واقع محور پيشرفت و حيات جامعه است. اگر روح ابتکار، شوق کار و مهارت‌های مورد نیاز آن نباشد، سرمايه، مواد، انرژى، اطلاعات، هيچكدام براى انسان مفيد نخواهد بود. در همین راستا برای تغییر در این روند توجه به چند مسأله مهم ضرورت دارد:

• اول: طراحی نظام‌های آموزش و کسب و کار در کشور نیاز به یک رنسانس اساسی دارد. امری که عدم توجه به آن سبب هرز استعدادهای کشور می‌شود. هرچند مراکز علمی کاربردی، فنی و حرفه ای و... مثلاً با نگاه تربیت نیروهای ماهر و آماده به کار ایجاد گردیده‌اند اما از هدف خود بسیار فاصله گرفته و امروز مانند سایر مراکز آموزش عالی بیشتر رویکرد نظری دارند آن هم در سطحی پائین تر. بخش صنعت و کسب و کار کشور هم به دلیل عدم مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی نمی‌تواند با آن‌ها ارتباط موثری برقرار نمایند.

• دوم: توسعه و انتقال مهارت، ایجاد شوق کار و روح ابتکار در کشور بدون مديريت کارآمد و عالمانه ميسر نمی‌شود. نهادينه شدن فرهنگ کار و مهارت اندوزی در جامعه به مديرانی نياز دارد که توانایی ایجاد انگيزش را داشته باشند. امروزه بخش اعظم ناکارآمدي و کم کاري در جامعه به نحوه مديريت و تدبير مديران و مسئولان سازمان‌ها بر می‌گردد.

• سوم: ميزان کار و پشتکار يک ملت امري فرهنگي بوده و ريشه در پيشينه تاريخي آن دارد. وقتي دانش‌های کاربردی که براساس مهارت‌های تخصصی توانایی توليد و خلق ثروت را داشته باشند در جامعه اي ارزش تلقي شود، به دنبالش فرهنگ کار و دانش کاربردی نهادينه می‌شود.

• چهارم: نیروی کار برای این که حداکثر بهره را برای جامعه داشته باشد می‌بایست در فرآیند برنامه ریزی سرمایه انسانی از نظر توسعه و توانمند سازی مورد توجه قرار گیرد. نيروي کار همواره به آموزش حين کار نياز دارد. به بیان دیگر نباید به آموزش‌های محدود تئوریک در دانشگاه‌ها اکتفا کرد. باید با توسعه آموزش‌های کارگاهی، استاد شاگردی و حین خدمت ضمن تقویت پیوند دانشگاه و مراکز صنعتی، اشتیاق به کار نیروی انسانی را افزايش داده و موجب بهره وري شویم.

اکنون در ابتدای سال تحصیلی جدید توجه به این نکته ضروری است که کشور ما ازاستعدادهای بی نظیر نیروی کار و منابع خدادادی برخوردار است. تنها کافیست که با تدبیر مناسب این نعمت در مسیر پیشرفت کشور هدایت شود. با وجود گذشت بیش از سه دهه از انقلاب هنوز نظام آموزشی ما سردرگم و آشفته است و مقصد و هدف روشنی برای آموزش درمدارس و دانشگاه‌های کشور مشاهده نمی‌شود و جایگاه مهارت و کار در آن تعریف نگردیده است. مطالعات نشان می‌دهد شتاب رشد علمی کشور کاهش یافته بدین صورت که در سالهای گذشته شتاب رشد علمی ما حدود ۱۳ برابر رشد میانگین علمی جهان بوده و در منطقه اول بوده‌ایم ولی این امر امروزه به مخاطره افتاده است. لذا وقت آن رسیده که با پرهیز از کمی گرایی، تأکید مجددی بر کیفیت نظام آموزشی داشته باشیم تا خط بطلانی کشیده شود بر اهمیت کاغذهای بی ارزشی که در برخی از دانشگاه‌ها به عنوان مدرک تحصیلی به جوانان مملکت داده می‌شود و مابه ازای آن هیچ گونه دانش، مهارت و یا توان عملیاتی در زمینه تخصص مذکور وجود ندارد. ما نیازمند دانش کاربردی و اشتیاق کار هستیم که این مقوله باید از طریق اصلاح سامانه‌های آموزشی و کسب و کار به منظور ارائه مهارت‌های لازم در دستور كار برنامه ریزان و طراحان این سامانه‌ها و در رأس آن دولت و مجلس قرار گیرد.
۱۳۹۵/۰۹/۱۸ ۱۰:۱۹
 
۱۳۹۵/۰۸/۱۴ ۱۰:۲۱
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۷ ۰۸:۲۷
 
۱۳۹۵/۰۷/۱۶ ۱۰:۳۸
 
۱۳۹۵/۰۷/۱۱ ۰۶:۴۲
 
۱۳۹۵/۰۶/۱۴ ۰۶:۴۷
 
۱۳۹۵/۰۶/۰۸ ۱۰:۵۱
 
۱۳۹۵/۰۵/۲۷ ۰۹:۴۹
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۹ ۰۹:۳۳
 
۱۳۹۵/۰۲/۱۴ ۰۲:۱۲
 
 
کلمات کلیدی : مهدی یاراحمدی خراسانی
 
جواد
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۲:۵۶:۲۹
معاون وزیر بهداشت از لزوم کاهش جذب دانشجویان علوم پزشکی به علت نبود بازار کار سخن میگوید " همزمان دانشگاه ازاد در دور افتاده ترین واحد هایش "با کمترین امکانات و با شهریه های ملیونی " دانشجوی پزشکی میگیرد! بدون هیچ ضابطه ای. (3264084) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۰۸:۴۲
آقای یاراحمدی فکر می کنید شورای آموزش عالی در طول اینهمه سال از این موضوع خبر نداشته و ندارد؟

درد آنجاست که همه مسئولین از این مسائل اگاهی دارند ولی شهامت لازم برای تغییر سیاستهای آموزشی وجود ندارد. هر کس آمد راه قبلی را دنبال کرد.
رانت 3800 نفری دکتری یادتان هست؟ البته ختم به خیر!! شد اما همین الان دانشگاه آزاد تحت عنوان سهمیه سازمانها دانشجوی بدون کنکور در مهمترین رشته ها جذب میکند.
من وقتی دیپلم های قدیم را با مدارک عالی امروز مقایسه می کنم به پوشالی بودن مدارک امروزه پی میبرم. (3264173) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۳۶:۵۰
آقای یار احمدی به نوشتن در این زمینه ادامه دهید (3264488) (alef-13)
 
مجتبی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۰۵:۰۳
شما نبود کار برای بزشکان و باور‌کردی مگه؟؟؟ (3264247) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۵۵:۴۵
باور نداری از مرکز آمار بپرس اگه ۷ سال پزشکی بخونی حاضری بری منطقه محروم و روستا با حقوق هشتصدهزار تومانی کار کنی؟؟؟؟؟ (3264439) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۷:۳۱:۳۲
هشتصد نه من همين الان سراغ دارم نزديك شهر با ماهي هفت ميليون براي پزشك عمومي (3265189) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۸:۳۹:۱۳
ببخشید یکی از نزدیکان بنده با مدرک کاردان مامایی در یکی از روستاهای خوزستان کار می کند و حقوقش بالاتر از 1 میلیون است آنوقت شما میگویید پزشکان در روستاها هشتصد هزار تومان می گیرند؟! (3265278) (alef-11)
 
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۹:۵۶:۱۰
دوست من داره تو یه روستا در گرگان کار میکنه خودش گفت ماهی 8 میلیون حقوقشه .دروغ هم حدی داره .800 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه یه حرفی زدیا (3265387) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۲۶:۴۷
اتفاق دانشجوی پزشکی خیلی کم داریم پزشک هم کم داریم ظرفیت هر چه در این حوزه زیادتر بشه بهتره (3264391) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۶:۱۴:۱۰
مشکل اینه که هیچکس حاضر نیست بره منطقه محروم و شهرستان منطقه دو و سه کار کنه ، حتی کسانی که از روستا و منطقه سه پزشکی قبول میشن بعد فارغ التحصیلی میان تهران ، تبریز ، شیراز ، مشهد و ... شهرهای منطقه یک کار میکنن یعنی روستاها و شهرستانها تا ابد بدون پزشک خواهد بود چون کسانی که با سهمیه و رانت منطقه سه و محروم پزشکی قبول شدن هم حاضر به کار در منطقه خودشان نیستند. (3267934) (alef-11)
 
saeed
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۱:۲۲:۴۹
اون موقع که واسه پول دانشگاه های رنگ و وارنگ ایجاد کردین فکرشو باید می کردین!
حل این مسئله هم مثل خیلی مسائل تو همون غرب هست فقط ما نباید بخوایم چرخو دوباره اختراع کنیم.
دانشگاه باید یکجور باشه و انواع نداره
نخبه ها بورس میشن (مثل روزانه ما)
پولدارام باید خدا تومن بدن (حد اقل ده برابر الان) و اون پول هم برای اون بورس ها هزینه شه.
آزادو پیام نورو غیر انتفاعیم معلوم الحالن....
تعطیل.
سربازیو بردارین اشتغال درست شه پارتی بازی نکنین بعد میبینین که هرکسی پی مدرک نمیره...
وکسی میره که باید بره... (3264811) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۰:۰۸:۵۹
امسال تو بیشتر گرایشهای ارشد اومدن ظرفیت دانشگاههای دولتی ها رو نصف کردن حتی بعضی ازگرایشها رو بیشترازنصف کم کردن اونوقت اومدن ظرفیت دانشگاههای غیرانتفایی ومجازی رو دویا سه برابر اون نصفه که کاهش یافته ٫ افزایش دادن .
میتونین برین خودتون نگاه کنین توارشد ظرفیت دانشگاهها روامسال وپارسال نگاه کنین ببینین من چی میگم .
اینا همچین ادمهایی هستن ! (3265013) (alef-13)
 
دانشگاهی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۱:۴۵:۳۹
70درصد مصایب و مشکلات آموزش عالی کشور که حتا باعث شکل گیری آموزش عالی طبقاتی هم شده، از دانشگاه آزاد ناشی می شود. حقیقتا کیفیت این دانشگاه بسیار بسیار پایین است.
موسسان نخستین این دانشگاه، لطفا تجدید نظر کنند. (3264833) (alef-13)
 
یک استاد دانشگاه
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۶:۱۲:۰۶
در ایران مشکل اینجاست که خانه از پای بست ویران است! از دوره ابتدایی تا دبیرستان دانش آموزان کم سواد بار می آیند. یعنی بیس کار خراب است. این دانش آموز که ساده ترین محاسبات ریاضی را نمی داند به راحتی وارد دانشگاه می شود. حالا می توانید حال یک استاد دانشگاه را درک کنید. با کسی روبروست که از لحاظ علمی ضعیف بوده و شخصیت آن هم شکل گرفته است. اگر فونداسیون یک خانه از اول خراب باشد ساخت طبقه اول سخت تر است یا طبقه دوم و طبقات بعدی؟ مسلما ساخت طبقات بعدی پرخطرتر و سخت تر است! نتیجه اینکه استاد سعی می کند در حد توان چیزهایی به این دانشجو با بنیاد ضعیف چیزی یاد بدهد. بعد این دانشجو وارد بازر کار می شود که یا استخدام نمی شود و اگر هم شود مفید و کارآمد نخواهد بود. حالا در یکی دو دهه اخیر برخی از همین فارغ التحصیلان ضعیف وارد اموزش پرورش شده اند که این مصیبت اعظم است. یعنی همین دانشجویان ضعیف سابق و معلمان امروز مشغول به تربیت نسل بعدی می شوند!
واقعیت این است که ما اساتید دانشگاه امروزه بسان قطعات یک کارخانه می باشیم که فقط مواد خام بی کیفیت ورودی را کمی حالت می دهیم و محصولات بی کیفیت بیرون می دهیم. البته در ضعف برخی اساتید و شیوه دانشگاهها شکی نیست اما مشکل اساسی در مواد خام ورودی یعنی همان دانش آموزان سابق است! من که خود را موفق می دانم دانش اموز و دانشجوی خیلی موفقی هم بودم. خیلی سختی کشیدم. الان هم سعی می کتم دانشجویانم را کارآمد و کاربلد بار بیاورم. اگر من نوعی بعنوان یک استاد دانشگاه خود را موفق می دانم بخاطر چند چیزاست:
1) معلمین بسیار خوب و کارکشته ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان (دهه 60 و 70) که همیشه برای آنها دعا می کنم.
2) اساتید زحمت کش و با سواد
3) تشویق خانواده با وجود اینکه سطح مالی پایینی داشتیم.
4) تلاش زیاد خودم.

یعنی شروع این فرایند معلمین خوب هستند که جایگاه ویژه ای دارند.

همه جای سیستم آموزشی ایران مشکل دارد. آموزش و پرورش سالیان سال است که مشغول سعی و خطا و تغییر سیستم سالانه می باشد. بدترین چیز همین تغییرات زیاد سیستم اموزشی است. ما که نظام قدیم بودیم از سیستم راضی بودیم اما از زمانی که نظام جدید باب شد مرتب شاهد تغییر و تحوالات بیهوده در سیستم آموزشی بودیم که نتیجه آن تربیت دانش اموزان ضعیف بوده است.
ارتباط مراکز آموزشی با صنعت هم خوب نیست. بچه ها برای انجام کاری خاص تربیت نمی شوند. دانشجویان هم اعتماد به نفس ندارند و خود را قبول ندارنذ که قرار است دار آینده در کاری برای کشور مفید واقع شوند.
راهکارهای مهم:
1) باید معلمین و اساتید درجه عالی استخدام شوند و مشکل مالی و رفاهی هم نداشته باشند که با کاهش مراکز آموزشی و دانشگاهی و افطایش کیفیت قابل حل می باشد.
2) کار معلمان و اساتید را در جهت حل مشکلات صنعت و مملکت سوق دهند. یعنی معلمان با این اهداف خاص بیس و بستر خوب را اماده کنند و دانش آموزان با بیس علمی خوب را به دانشگاهها تحویل دهند و اساتید دانشگاه هم این دانشجویان را در جهت حل مشکلات کشور تربیت نمایند و اماده تحویل بازار کار کنند. صنعت هم با استخدام این فارغ التحصیلان کاربلد و افزایش تولید از لحاظ مالی دانشگاهها و مدارس را تأمین مالی کنند.

این یک چرخه است! یعنی خدمت متقابل صنعت و دانشگاه.

نتیجه این فرایند تربیت نسل آینده موفق و پیشرفت کشور خواهد بود. (3266103) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۹:۲۷:۵۱
بدون هیچ تحلیلی چیزی که می بینید حاصل برنامه ریزی یا عدم برنامه ریزی مسئولین کشوری و سیاستگذاران اقتصادی سیاسی وفرهنگی کشور است شامل مرکز تحقیقات استراتژیک ، برنامه ریزان بلند مدت سیاسی و اقتصادی ، وزارت علوم ، آموزش و پرورش ، صنعت ، اقتصاد و همچنین نمایندگان مردم در مجلس که باید بپرسند و بررسی کنند و در صورت نیاز طرح بدهند
مطمئنا راه حل اساسی هم باید در این مجموعه ها یا افکار آنها اتفاق بیافتد تا به مسئولیت عظیمی که دارند بپردازند.
از دست مردم عادی که اطلاعاتی در زمینه مسائل کلان کشور ندارند چه بر می آید.

یک راه حل ساده و سریع هم وجود دارد به مدت یک سال یا حداقل یک ماه تمام مسئولین با مبلغ ماهانه یک میلیون توان به اداره خانواده خود بپردازند و شرمنده انان شوند تا شاید تکانی به خود بدهند (3265341) (alef-11)
 
شهین
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۹:۵۴:۴۵
ایران مصداق بارزه قیفه..........سال80و 81 و 82 که بیشترین متولیدین ایرانی در این سه سال کنکور داشتن ظرفیت ها رو کم کردن .
تازه اون موقع هنوز آزاد و علمی کاربردی و پیام نور فراگیر نشده بود .
یادمه رشته های مهندسی که سال 79 هر کدوم 30 نفر ظرفیت داشت .ظرفیت هاشو کرده بودن 25 و 20 نفر .حالا شما کل ذانشگاه ها و کل رشته ها رو محاسبه کنید ما بچه های 61 تا 63 بدموقع دنیا اومدیم ..... (3265385) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۰:۵۲:۲۶
الان هر دانشگاه دولتی برای خودش یک پردیس زده. پردیس دانشگاه شریف، پردیس دانشگاه خواجه نصیر و...
دارند مدرک می فروشند. دانشگاه ها چون توانایی تولید کسب و کار و درامدزایی از راه ایجاد صنعت ندارند به مدرک فروشی روی آوردند. (3265517) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۰:۵۳:۵۲
آقای یار احمدی عزیز
خیلی ممنون برای توجه شما به این امر مهم. به نظرم، کامنتهای خوانندگان را ببینید و بر اساس آنها به نوشته ها بعدی در این زمینه ادامه دهید. (3265521) (alef-11)
 
1364
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۲:۵۷:۱۰
سلام دوستان
بنده با هزار زحمت و تلاش و توکل، مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدم را در بهترین دانشگاه های کشور اخذ نموده ام و از طریق آزمون در یکی از دستگاه های اجرایی کشور استخدام شده ام.
در حال حاظر مافوق اینجانب فردی است با تحصیلات دیپلم(دیپلم ردی) و فاقد ادب و شعور و تخصص.
شما به رنجی که اینجانب میکشم فکر کنید/خدا نصیبتان نکند چنین گرفتاری را.... (3264085) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۵۱:۳۴
همه جا همین وضعیت است . نگران نباش . (3264345) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۴۵:۱۳
میخواستی درس نخونی، مگه کسی زورت کرده بود (3264420) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۵۰:۴۷
من باشم سریع میرم دنبال برکنار کردنش(شناخت نقاط ضعف طرف و طرفدارا و مخالفاش و..) کمی کار میبره (3264432) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۰۹:۵۴
دوست عزیز با مدرک فوق حاضر رو اشتباه نوشتی خوب نیست بیشتر دقت کن. (3264458) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۹:۴۶:۲۰
یکی از دوستان من ترم 7 دکتری حقوق خصوصی دانشگاه تهران میخونه ولی از وقتی اداره ثبت اسناد و املاک قبول شده صبح تا شب مجبوره سند ثبت کنه و حتی گاه دفاتر را در خانه بیاورد و تا پاسی از شب به نوشتن دفتر بپردازد.... رییس بخشی که این دکتر باید ازش اجاز بگیره تا سرکلاس بیاد سال 70 سیکل و سال 81 دیپلمش رو گرفته. (3264688) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۱:۰۸:۴۷
استعفا بده بيا بيرون، هيچ اخر و عاقبتي نداره كار دولتي. استعداد خودت را بكار بنداز. (3264786) (alef-13)
 
فلسفه و عرفان
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۲:۳۲:۲۲
جناب کارشناس ارشد اصولا ادب و شعور و از همه مهم تر اخلاق ربطی به دیپلم و مدرک ندارد در دانشگاه صنعتی ما بعضی از اساتیدمان با مدرک دکترا فاقد ادب و شعور و اخلاق اند. (3264911) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۷:۰۰:۱۸
حاضر صحيح است نه حاظر ، آقاي فوق ليسانس ! (3265163) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۰۸:۴۵:۱۶
بله از املاء نوشتنت معلومه کدام دانشگاه درس خواندی (3276319) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۰۱:۴۱
بسیار عالی. بلکه ما واقعا نیاز به یک تغییر بزرگ در دانشگاه ها و نحوه آموزش داریم. در حال حاضر آموزش عالی ما فرق زیادی با پراید سازی ندارد. پیش بینی من این است که همانطور که امروز مردم کمپین علیه بی کیفیتی خودرو راه انداخته اند، جمعیت زیاد دانش آموختگان بیکار دانشگاه های کشور کمپین علیه دانشگاه های کشور راه بیندازند زیرا محصول آموزشی که دانشگاه ها به آنها فروخته اند ناکارآمد است. تا چند سال دیگر اساتید دانشگاه باید به خاطر محصول معیوبی که مردم فروختند وقتی از آنها می پرسند شغل شما چیست، شغل خود را به خاطر جو حاکم پنهان کنند. (3264089) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۴۰:۲۲
واقعا دانشگاه های کشور جنس معیوب میفروشن اصلا جنس نمیفروشن. باد میکنن تو یه کیسه بهت میدن میگن برو (3264414) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۱:۴۷:۰۱
من یه استاد دانشگاه پیام نورم
همین الان شرمنده ی شغلم هستم و مرتبا سرکلاس به دانشجوها در مورد بی آخر وعاقبتی درس خوندنشون به این وضع وتو این دانشگاهها تذکر میدم ولی گاهی میگم اگه همین درس نصفه ونیمه هم که اینا می خوندن نبود سطح فرهنگی جامعه خیلی پایینتر از اینی که هست میشد.ضمن اینکه بالاخره منی که فارغ التحصیل درجه یک دانشگاههای درجه یک هستم هم از بیکاری دراومدم .
به نظر من اول کار رو ایجاد کنید بعد بگین درس نخونند وبرن دنبال کار. الان در دانشگاهها بسته شه پای جوونا به جاهای بیربط باز میشه نه کارخونه ها. (3265616) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۰۸:۵۷
دیگه چیزی به نام دانشگاه در ایران وجود نداره! من یک استاد دانشگاه در یک دانشگاه دولتی هستم. کیفیت دانشجویانی که در سال های اخیر وارد دانشگاه می شوند 10 ها و شاید 100 ها برابر بدتر از دانشجویان 10 سال قبل هست. و تقریبا آموزش دادن به این دانشجویان ضعیف غیر ممکن شده. تازه جایی که من هستم دانشگاه دولتی هست و ضعیت احتمالا تو آزاد و پیام نور و ... به مراتب باید بدتر باشه.
دانشجویان جدید 2 تا ویژگی عمده دارند: 1- بیسواد هستند و تلاشی هم برای با سواد شدن نمی کنن 2- بسیار مدعی هستند (3264093) (alef-11)
 
محمدی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۲۷:۴۳
خوشحالم که این اتفاق براتون افتاده ما دهه 80 دانشکده مهندسی بودیم اینقدر اساتید اذیت می کردند و کم نمره میدادند که حدود 6 نفر از ورودی های ما در یکی از دانشگاه های معتبر دولتی اخراج شدند. حالا با همین دانشجوهای ضعیف الان سر کنید تا قدر نسل ما رو بدونید شک ندارم که سوالاتی که بهشون میدین هم باید اسون اسون باشه تا بتونن ده بگیرن دیگه سوالاتی که به ما میدادید و افتخار می کردید که 50 درصد کلاس رو انداختید رو نمیتونید بهشون بدین. نمیدونم چرا این تفکر رو برخی اساتید داشتند که نمره کم دادن باعث بالا رفتن اعتبار دانشگاه میشه بخصوص دانشکده مهندسی دانشگاه .. (3264298) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۱۳:۵۲
وضعیت فوق عینا در دانشگاه شیراز جریان داشت. وضعیت الانش رو مطلع نیستم میانگین معدل بچه های ورودی ما 12 بود. وقتی خوندم حس کردم اونجا رو توصیف کردید. اونجا بساط خاصی بود. (3264371) (alef-11)
 
abc
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۹:۲۱:۵۸
اساتید که وضعیتشون بدتر از دانشجوهاست!!همین اساتید که دانشجوهای دهه 80 بودن!!فقط از دانشجو میخان مطالبی که خودشونم بلد نیستن رو جلو ببرن! (3264654) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۹:۲۹:۳۲
اتفاقا" کیفیت دانش و کاربلدی اساتید هم بسیار نازل و پایین آمده. دانشجو و استاد به یکدیگر می آیند! (3264665) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۹:۵۴:۱۴
البته بستگی به این هم داره که دانشگاه دولتی کجا باشه...بنده لیسانسم رو در دانشگاه دولتی تبریز بودم...در حال حاضر هم دانشجوی ارشد علوم تحقیقات هستم...سطح علمی و کیفیت اساتید این دانشگاه در رشته ی ما به مراتب بالاتر ار دانشگاه تبریز است...موفق باشید! (3264695) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۳۱:۴۱
الان متولدین دهه هفتاد شمسی یک چهارم متولدین دهه شصت هستند و دانشگاهها علی الخصوص دولتی ها که با پول بیت المال اداره می شوند ظرفیت چهار برابر حد لازم را دارند که می توان با "" کاهش ظرفیت دانشگاههای دولتی و هماهنگ کردن آن با کاهش شدید جمعیت متولدین دهه هفتاد"" از کمیت غیرلازم کاسته و به کیفیت لازمه افزود و ضمنا با صرفه جویی در هزینه های جاری دولت با حذف ظرفیتهای مازاد دانشگاههای دولتی , اقتصاد مقاومتی را بهتر اجرا نمود. (3264124) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۴۵:۰۲
با استادهای متولد دهه شصت که بیکار می شوند، چه کنیم؟ (3264502) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۲:۱۷:۱۷
آفرین. عجب پیشنهاد خوبی! (3264888) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۳۳:۰۰
مقصر دولته که میگه اولویت با استخدام نفرات قراردادی سازمانهاست.چرا که الان همه سیکلمه ها و دیپلمه ها ی ادارات یه مدرک پیام نور...آوردن و حالا میشن کارمند قرارداد مستقیمیا رسمی.و بهترین مغزهای کشور از بهترین دانشگاهها پشت درها می مانند.اینست ننخبه کشی.الان در پتروشیمی ها عده ای را جذب کرده اند به همین روال٬که میگن من ترمودینامیک و ریاضی مهندسی رو ۲۰شدم اما محیط دایره را بلد نیستند (3264127) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۰۹:۵۲
البته اونهایی که قراردادی و شرکتی هستن جزء تحصیل کرده هان و اونهایی که رسمی شدن جزء کم سوادان. (3264258) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۳۷:۴۷
خیر علی آقا. اینطور هم نیست. بنده استخدام رسمی هستم و مدرک لیسانس و ارشدم رو هم از بهترین دانشگاه های سراسری روزانه ایران گرفتم و شاگرد اول دانشگاه هم بودم. البته یه مطلبی که هست اینه که بنده حقوقم به مراتب پایین تر و شرایط کاریم به مراتب سخت تر از کسایی هست که از پیام نور مدرک دیپلم گرفتن. در واقع بدترین شرایط رو در محل کارم من دارم. به همین خاطر با وجود دو بار قبولی از آزمون دکترا عطاش رو به لقاش بخشیدم چون تو ایران کسی به آدم باسواد ارزش نمی ده مخصوصا تو سازمان اموزش و پرورش. (3264410) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۸:۰۴:۴۶
لازم شد جواب جناب عالی رو بدم!دوست عزیز شما از کدوم کانال استخدام شدید؟کدوم آزمون رو دادید امثال بنده با مدرک دانشگاههای دولتی و رتبه های خوب آزمونی دادیم از کنکور سخت تر بود و معاینات پزشکی و مصاحبه و...
حالا بعد از 10-15 سال سابقه من با شما یکی محسوب میشیم.
قرار نیست کارفرما در جایگاه پیمانکار قرار بگیره.والله من راضی ترم بیام تو کارگاه کار کنم تا کار نظارتی.
همین امثال جناب عالی که کار رو زیر دست همکارای من یاد گرفتید الان مدعی شدید.مشکل از سیستمه که نمی دونه صنعتش دولتیه یا خصوصی.
اینم بگید که اکثر شما بخصوص منشی ها با پارتی اومده اید سر کار (3264546) (alef-13)
 
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۰:۰۲:۰۹
راست میگه کارهای نظارتی سخت تره و گاهی کارهای مالی و اداری افتضاح تر .تویه اداره ای که کارمنداش خیلی کمتر از کارگرهاش هستن هر کدوم از کارگرها که میرن دفتر برا کارهای اداری فرداش فرار میکنن میرن همون اجرایی باورش خیلی سخته ولی خودم دیدم که همه ترجیح میدن همون اجرایی باشن. (3265403) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۴۶:۲۴
داشتن مهارت اصل است مه داشتن مدرک. فیلم سخنرانی پادشاه را اگر دیده باشید فردی که شاهزاده به عنوان معروف ترین گفتار درمان شهر به او مراجعه می کند در آخر فیلم معلوم می شود که فاقد مدرک دانشگاهی است. (3264142) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۴۷:۱۲
خواهشا موارد زیر رو هم مورد بررسی قرار دهند:
1-زمان حضور اساتید در دانشکده کنترل شوند دوستان ساعت 9 صبح می ایند و ساعت 1 ناپدید میشوند تابستان و دو ماه امتحانات و یک ماه عید هم نیستند کلا 6 ماه حضور ندارند
2-اساتید همزمان در چند دانشکده تدریس می کنند( دانشگاه تهران دانشگاه ازاد و علامه رو خودم شاهد بوده ام استاد در این سه جا همزمان تدریس می کرد )
3-تعداد پایان نامه های زیادی میگیرند و وقتی برای دانشجو نمی گذارند از دانشجو بعد فارغ التحصیلی نظرسنجی شود به صورت مخفیانه که استاد چند ساعت براش وقت گذاشته و ایا رای بوده یا نه
4-تدریس نمیکنند و کار تدریس رو بصورت پرزنتیشن به دانشجویان واگذار می کنند(با کلی منت و...)
5-کیفیت مقالاتی که ارائه می کنند چک شود
6-خروجی دانشجوهایشان که اینها بعد فارغ التصیلی چکار می کنند و ایا کاری پیدا کرده اند و... بررسی شود که هر استاد راهنما چه کار کرده
7-مشکلاتی که از جامعه حل می کنند و خروجی هایی که برای صنعت دارند چک شود(فقط داره جزوه رو تدریس میکنه یا ...)
8- محتویات کتابهایی که منتشر می کنند از حیث غنی بودن و مفید بودن و اینکه دانشجو ترجمه کرده یا نه چک شود
9-ساعت مراجعه دانشجو به استاد کنترل شود که ایا این دوستان ساعتی اختصاص داده اند یا نه و این کار را با رغبت انجام میدهند یا فقط از روی رفع مسئولیت و..
10-قرارداد های کوتاه مدت دو ساله با اساتید بسته شود و در صورتی که خروجی برای صنعت و کشور ندارند اخراج شوند( اساتید رسمی را به موقت تغییر دهند و اجازه ندهند که این تفکر که دائمی هستند بینشون ایجاد بشه)
در کل خروجی استاد برای دانشجو و کشور طی گزارشی ازش خواسته بشه و در صورتی که چیزی نداره بی درنگ اخراج بشه تعداد زیادی تحصیل کرده بیکار داریم که جای این دوستان رو پر می کنند.
بنده سال 90 وارد دانشکده تازه تاسیس دانشگاه تهران شدم و موارد فوق رو به عینه مشاهده کردم. خواهشا بررسی بشه (3264144) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۴۹:۴۳
کاملا درست و دقیق.خیلی از اعضای هیات علمی ماهانه 6تا7میلیون ازدانشگاه میگیرند بی انکه بازدهی خاصی داشته باشند. (3264221) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۲۹:۰۵
یک استاد دانشگاه:
عزیزم اینها همه مورد بررسی قرار می گیرد. مساله اینها نیست، مساله اینجاست که دولت فکر می کنه چون پول میده یارو باید از صبح تا شب بدوه. نه قرار نیست بدوه تا معلوم بشه داره کار می کنه بلکه باید تلاش به درآمدزایی منجر بشه. به نظر من باید حقوق اساتید دانشگاه ها رو قطع کنند و خود اساتید دانشگاه در بیرون دانشگاه کسب و کار صنعتی داشته باشند و در کنار اون کسب و کار خودشون دانشجو رو تربیت کنند. یعنی یک استاد دانشگاه باید دانشجوهای لیسانس و فوق لیسانس و دکتری خودش رو ببره تو شرکت خودش بگه این کارها رو بکنید تا کار یاد بگیرید. وگرنه استاد دانشگاهی که خودش بخواد از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر تو دانشگاه باشه که دیگه میشه یک آدم نظری که فن آوری بلد نیست اون موقع یک سری چیزهای به درد نخور به دانشجو یاد میده. (مثل اتفاقی که همین الان افتاده)

نباید به اساتید دانشگاه حقوق داد بلکه همینکه می تونند به منبع رایگان نیروی کار (دانشجو) دسترسی داشته باشند و کسب و کار خودشون رو توسعه بدن، همین میشه حق الزحمه تدریس اونها تو دانشگاه.

دانشگاه باید به اساتید دانشگاه فضای کار و دانشجو بده تا اونها کار صنعتی انجام بدن نه کار تدریس. تدریس رو که یکبار میشه ویدئو کرد گذاشت روی اینترنت مردم همه ببینند. اما الان قوانین دانشگاه چون از اساتید مقاله می خوان، اساتید دانشگاه دانشجوها رو به سمت نوشتن مقاله می فرستند نه به سمت صنعت و فن آوری که سبب بشه دانشجو کار یاد بگیره.
ایراد از قوانین وزارت علوم و فن آوری است (3264396) (alef-13)
 
--
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۷:۵۹:۵۵
همکار گرامی اینکه اساتید و دانشحویان البته در یک سیکل مفید ومعنی دار و متوازن باید با صنعت در ارتباط باشند و اینکه دانشجویان به القوه نیروهای انسانی مفیدی هستند درست است اما نظر حضرتعالی بسیار افراطیست آنجائیکه می گویید اساتید شرکت بزنند و هزینه دانشجویان را بدهند! بعدا کس دیگری هم پیدا می شود که مدعی شود اساتید باید بودجه وزارت راه یا حتی کل کشور را بدهند... (3266328) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۳:۴۳:۵۱
عامل تمام مشکلات را اساتید دانشگاه معرفی کردید. اما از مشکلات اساتید اگاه هستید؟ یک استاد که در تمام دوران تحصیل دبیرستان کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری با تلاش شبانه روزی جزو بهترینها بوده و تمام عمر جوانی خود را صرف تحصیل می کند وقتی در سن 30 32 سالگی استخدام می شود و از صفر تشکیل زندگی می دهد حقوق 3 تا 4 تومن دریافت می کند و با این پول باید تمام سالهایی که با زحمت درس خوانده را جبران نماید. ایا شما حاضرید در شرایط این فرد تمام عمرتان را با همین شرایط بسارید. من خودم فردی هستم که در دو راهی ماندن یا رفتن به خارج هستم. پیشنهاد حقوق 10 برابر ایران. ظاهرا آنها بهتر از ما می دانند که برای تربیت ده نفر در حد دکترای موفق یک میلیون نفر باید درس بخوانند و رقابت کنند. البته اگر به استاد بگویند با این حقوق در دانشگاه بنشین مثل کارمند کار کن. انوقت همین اساتید هم از دانشگاهها می روند جذب شرکتها می شوند. و افرادی ادامه تحصیل می دهند و جای این اساتید را می گیرند که هیچ استعدادی نداشته اند و بقول شما تحصیلکرده بیکار هستند. (3264977) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۰:۲۷:۱۰
مغالطه مظلوم نمایی نفرمایید موارد گفته شده عینا دیده شده و وجود داره هزار تا تک تومن هم حقوق شما باشه باید قانون را رعایت کرده درست کار کنید حقوق کارگر 600 تومنه 10 ساعت در روز کار میکنه (3267269) (alef-11)
 
--
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۷:۵۳:۰۳
عزیز دل برادر اینهایی که در مورد چند دانشگاه دولتی شاخص اشاره کردید بعضا درستند اما موضوع حاد و بحران زایی نیستند. چیزی که الآن بطور هولناک و رنجاوری مطرح است ورود قریب به یک میلیون دانشجو و خصوصا در دوره های ارشد بدون دانش کافی ، انگیزه و تلاش است. بسیاری کار تمام وقت دارندو حتی سر کلاس هم نمی آیند! حتی روزهای جمعه هم نمی آیند و نمره بالا هم باید داده شود و الا... (3266307) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۵۴:۲۰
مناسفانه این حرف ها هیچ ارزشی در ایران و نظام آموزشی ما ندارد!هر روز بدتر از دیروز! (3264152) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۳:۵۴:۵۱
یک تفاوت اساسی بین آموزش در وزارت بهداشت و آموزش پزشکی با وزارت علوم و فن آوری وجود دارد. در وزارت بهداشت و آموزش پزشکی، استاددان دانشگاه علاقه ای برای تربیت تعداد زیاد دانشجوی دکتری تخصصی ندارند زیرا تربیت تعداد زیاد یعنی به وجود آوردن رقبای زیاد در بازار پزشکی تخصصی، و این یعنی کاهش درآمد استادان در دوره ها بعد.
اما از آنجا که استادان در وزارات علوم و فناوری کاری جز درس دادن و مقاله نوشتن بلد نیستند تنها راه درآمد آنها تربیت دانشجوی دکتری بیشتر است و برای آنکه دانشجوی دکتری بگیرند تا آمار مقالات خود را بالا ببرند انگیزه زیادی دارند. در واقع استادان در وزارت علوم وفناوری برای نوشتن مقاله باید دانشجویان دکتری زیادی را استثمار کنند. همین امر سبب می شود که در وزارت علوم و فناوری ما با انباشت مدارک دکتری روبرو باشیم، چون سود اساتید این وزارتخانه در دادن مدرک است. (3264153) (alef-11)
 
محمد جواد
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۰۳:۳۴
بنظرم بهتر است تا مدتی بدون توجه به مدرک دانشگاهی جهت استخدام در سازمانها و مراکز صنعتی بغیر از معلمین و اساتید دانشگاه فقط امتحان ورودی مهارت گرفته شود.
اگر کسی در حد سمت خود دانش حرفه ای داشته باشد برای کار کفایت میکند و نیازی به دکتراها و ارشدهای بدون پشتوانه علمی نیست (3264161) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۵۲:۳۵
خیلی از جاها کارمندا نهایت کارشون با یک کامپیوتر ویک برنامه ساده اداری تعریف شده هست وبس.جالبه کارمندا بعد از ورود به اداره سعی میکنند مدارک علمیشون رو بالا ببرن تا حقوق بیشتری بگیرند اما کارشون همون برنامه ساده هست وبس...کاری که یک دیپلمه هم میتونه انجام بده حتی بهتر (3264228) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۸:۱۷:۰۴
حالا یه بنده خدایی اون رو سخن رانی داشت می گفت جوانان ما رو دلسرد نکنید. اما خودش حواسش نبود که مدیریت خودش بود که وضع ما رو به این رو کشونده. (3264565) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۱۷:۴۸
جالب قیافه گرفتن صاحبان مدرکهایی اینچنینی است تا صحبت کار میشود میفرمایند بنده با فوق لیسانس بیکارم !!! عزیز من همین فوق لیسانس را هم مدیون بیکاری هستی (3264185) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۳۱:۰۴
ِرشد علمی کشور 13 برابر نشده بلکه رشد تعداد مقالات کشور 13 برابر شده. نوشتن مقاله با تولید علم خیلی فرق می کنه. یک روز رفته بودم پیش استادم به من گفت پسر خوب اینقدر نشین کتاب بخون، هدف اینه که یک مقاله بنویسیم برو آخرین مقالات 2015 رو بخون تا ما باز روی اونها یک مقاله بنویسیم. گفتم من می خوام به صورت عمیق به موضوع مسلط بشم، گفت تو 4 سال دکتری نمیشه عمیق شد بعد ما باید سالی یک مقاله بدیم این رو تو محیط ما می بینند نه اینکه دانش من و شما چقدر عمیقه.
خوب این کار رو که تو میدون انقلاب هم می کنند، 2 میلیون تومان میگیردند یک مقاله آی اس آی برات می نویسند. اصلا اکثر فارغ التحصیل های دکتری دانشگا ها دارند تو همین انقلاب سفارش مقاله آی اس ای قبول می کنند. این رو که نباید گفت رشد علمی کشور!!!!!!!!!!!!!1 (3264196) (alef-11)
 
یک استاد دانشگاه
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۳۲:۱۶
جناب آقای یار احمدی

سلام

دوست عزیز، وضعیت دانشگاه های کشور چند سالی است که بحران زده شده است. همچون ماشینی است که ترمز بریده و در سراشیبی دره ای با سرعت در حال معلق زدن است. با احترام به صحبتهای جنابعالی باید به عرض برسانم که وقتی خودرویی در حال سقوط به پایین دره است، دیگر یادآوری اینکه پدال ترمز و یا فرمان کجاست نمی تواند مانع بروز حادثه باشد.

اگر صحبتهای بنده طنزآلود نباشد باید به عرض برسانم که بیست سال دیگر ما همدیگر را در ته این دره ملاقات خواهیم کرد. آنجا ما با جامعه ای روبرو می شویم که می بینیم :
یک پزشک عمومی، راننده تریلی است
یک فوق دکترای بیو شیمی، رییس یک شعبه قرض الحسنه است
یک حقوقدان، مغازه قصابی دارد
یک دکترای مهندسی نفت، باشگاه پرورش اندام دارد
بسیاری از خانمهای خانه دار، فوق دکترای جراحی مغز و قلب و روده و کبد را همزمان باهم دارند.

بدتر از همه اینکه من نوعی به عنوان یک رییس دانشگاه، آخرین باری که کتاب خواندم نمی دانم کی بوده در حالیکه 300 مقاله علمی بین المللی و 50 کتاب در کارنامه پژوهشی خود دارم در حالیکه یکی از آنها را خودم انجام نداده ام و آن آدم فقیری که هر روز می بینید بغچه نانی بدست دارد و به دانشگاه می رود همان پروفسوری است که آن مقالات و کتابها را نوشته است!

متاسفانه سیر قهقرایی مدرک گرایی چند سالی است آغاز شده و باید دوره آن بگذرد. واقعا باید گفت که کاری نمی توان کرد. باید جامعه خود به این نتیجه برسد که داشتن مدرک دلیلی بر داشتن شغل، شخصیت اجتماعی و زندگی مرفه نمی شود. (3264198) (alef-11)
 
محمدی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۰۴:۲۲
بنده به شخصه خیلی دوست دارم یکبار دیگه اساتید دوره لیسانسم رو ببینم میخام ببینم که دارن چیکار می کنن. د.وست دارم ازش بپرسم دکتر!! خروجی این بیست سال تدریست چی ب.وده؟ این همه انتتگرال گیری کردی و هی امتحانای عجیب گرفتی و..ونتیجش چی بوده؟ شاگردات کجان؟ سالی 200 تا 300 تا ادم میمومدن پیشت نتیجه چی بوده؟
سیستم جالبی راه انداخته بودن نمره نمیدادن و نهایت سخت گیری رو می کردن. خیلی از بچه ها بخاطر سخت گیری هاشون مشروط و اخراج شدن. اون هم بهترین بچه های این کشور که با بهترین رتبه برق قبول شده بودند اینقدر بچه ها رو از درس زده کردند که برخی ها تغییر رشته دادند. به نظر من اساتید دانشگاه باید یک نگاهی به پشت سرشون کنن ببینن چی ساختن و چی تحویل دادن
شما وقتی که مهندس برق رو تحویل جامعه میدی و این ادم رو به حال خودش رها میکنی و بیکار رها میشه خب بقیه هم نگاه می کنن میگن چرا مهندس برق بخونیم عاقبتش اینه در نتیجه ادمایی میان اونجا شاگردت میشن که از سر ناچاری اومدن این رشته رو بخونن بعد هی میگی یاد بچه های دهه 50 و 60 بخیر!!!
افتخار دوستان در دوره ما این بود که مثلا نصف کلاس رو بندازن و معدل دانشکده روی 13 بمونه تا دانشکده معتبر به نظر بیاد. امکان اینکه بهشون هم انتقادی کنی نبود یادمه استاد الکترونیک 3 بود یا انتن که اومد توی کلاس بچه ها بهش گفتن استاد میاان ترم خیلی سخت بود جزوه اش رو پرت کرد توی کلاس و رفت! یک همچین ادمایی بودن اساتید ما. طرف با خودش فکر نمی کرد که این ادم ایا قرار انتگرال گیر بشه یا مهندس بشه؟ اصلا فکر نمیکرد که چرا باید مثلا این همه سخت گیری کنم هدفم چیه؟ ایا کار عملی چیزی یاد دانشجو میدم؟ این انتگرال گیری ها و سوالاتی که خودمم نمیتونم حلشون کنم قراره چه هدفی داشته باشه؟
حالا بحث مقاله و... هم دوستان دارند که اگر بخواهیم این وضعیت فجیع مقاله دادن رو هم بحث کنیم مثنوی خواهد بود.
خلاصه میخام بگم این وضعیت رو خود شما اساتید راه انداختید حرمت امامزاده رو متولیش نگه میداره اینقدر هی ظرفیت زیاد کردید و هی بدرفتاری کردید و پیگیر کار دانشجویان نبودید که وضعیت به اینجا رسید
کدوم یکی از شما ایمیل یا تلفن دانشجوها رو دارید و بهشون زنگ میزنید که چیکار کردن و کجا مشغولن؟ هیچکدوم
توی غرب پیگیری می کنن ببینن دانشجوهاشون کجا رفتن چیکار کردن و... توی سایتاشون مینویسن که اینا از اینجا فارغ شدن و اینجاها مشغولن
استادای ما دنبال کار خودشون بودن (3264355) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۲:۰۷:۴۶
افتخار ميكني به سيصد تا به اصطلاح مقاله كه جزيياتش را نميدانى؟

سهم امثال شما در اين مفسده اكادميك قابل توجه است همكار محترم! الان هر دانشجوى دكترى كلاس اول هم به راحتى ميفهمد شماها اخرين بارى كه يحتمل مطلب جديدى اموخته ايد دو سه دهه قبل بوده است و بعد از ان فقط مراتب ادارى را طى كرده ايد. امثال شماها سالهاست از علم و دانايى و حتى رفتارهاى اخلاقى فاصله اختيار كرده ايد. زيرا كه براى حفظ مرتبه ادارى خود مجبور به اظهار نظرهايى ميشويد كه مايه تمسخر دانشجويان كلاس اول دكترى ميشويد. (3264870) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۸:۳۴:۲۷
متوجه مطلبش نشدی (3265268) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۹:۳۲:۵۷
کلاس اول دکتری؟؟ داریم چنین اصطلاحی؟؟؟ (3265344) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۳۳:۴۴
1- دوصد گفته چو نیم کردار نیست
2-بعمل کار براید به سخندانی نیست. (3264201) (alef-11)
 
از عسلویه
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۳۸:۲۵
متاسفانه برخی دانشگاهها ی آزاد مانند واحد زاهدشهر ور استان فارس به دانشجویان می گویند فقط ثبت نام کنید و پایان ترم بیایید امتحان بدهید حتی روز ثبت نام دادن نمره توسط اساتید را حتی با دادن برگه سفید هم تضمین می کنند (3264206) (alef-11)
 
دانشجوی ارشد
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۸:۴۸:۲۸
متاسفانه بیشتر دانشگاههای آزاد به همین صورت است (3265295) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۴:۵۰:۱۷
آقا تو دانشگاه دارند الکی این همه درس نظری رو به دانشجویان تحمیل می کنند. برای بازار کار فقط دو سال درس نظری کافیه، بقیه باید عملی باشه. دو سال در بخونند بقیه رو برند کارآموزی. استادها دانشگاه چون خودشون کار عملی و مفید بازار کار بلد نیستند هی درسهای نظری تکراری تو برنامه های درسی می گذارند. دانشجو همون درسهایی که تو لیسانس خونده رو تو فوق لیسانس از منابع دیگه بهش درس می دن!!! واقعا باید نسبت به این وضعیت اعتراض کرد، چون دانشگا ها دارند عمر مشتری خودشون رو هدر می دن، آخرش هم مشتری (دانشجو) رو به عنوان یک فرد سازنده و موثر تربیت نمی کنند فقط مغزش رو پر از اطلاعات کردند. من کلی فارغ التحصیل زبان انگلیسی از دانشگاه های دولتی تهران می شناسم که بلد نیستند انگلیسی صحبت کنند، کلی فارغ التحصیل روانشناسی که بد نیستند مشاوره بدن، کلی فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار که بلد نیستند یک شرکت راه بندازند و خدمات برنامه نویسی بدن و ... (3264222) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۲۳:۱۵
دانشجوهای حبابی و دکتر مهندسین حبابی در کشور فراوانند و بقدری زیاد شدند که دانشگاه دولتی خوب در سایه اینها قرار گرفتند. فرهنگ زشت و کاذب احترام گذاشتن با القاب دکتر و مهندس این حباب را بزرگتر و بزرگتر میکند. جناب دکتر صالحی در سخنرانی در دو هفته پیش انتقاد کرد از کم ارزش کردن نام مقدس دانشمند. گفت در ایران براحتی هر کسی را میخواهیم دانشمند خطاب میکنیم برای بزرگ کردن فرد و احترام کاذب. ایشان گفتند اگر آلبرت انشتین دانشمند هستند دیگر خطاب کردن بنده(استاد دانشگاه شریف) و همکاران و شاگردان بنده، خیانت به زحمت دانشمندان میباشد و آنرا تشبیه کردن به طلبه جوانی که تازه وارد حوزه علمیه شده و به ایشان آیت الله خطاب کنیم. خودمون و فرهنگمون باعث ایجاد حباب های توخالی در زمینه علم هستیم که قطعا نتیجه معکوس دارد.علم جای تعارف و احترام نیست.علم خودش زبان صحبت دارد. فرهنگ ما این اجازه را میدهد این القاب دکتر و مهندس را الکی و بیخودی برای همه بکار ببریم. اینکه بگیم جمعیت هشتاد میلیونی ایران همه دکتر و مهندس هستند هیچ افتخاری نداره و تفکر در مورد هزاران دانشگاه بیخود در کشور را وا میداره. (3264289) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۳۰:۵۲
برخی از دانشگاههای دولتی مانند مرکز آموزش عالی بوئین زهرا هم اکنون بدون داشتن ازمایشگاه و کارگاه برای رشته های قبلی خود، الان در رشته هایی چون هوا و فضا هم دانشجو گرفته اند!!!
جالب است که این دانشگاه در جایی واقع شده که قبلا دبستان بوده است (3264305) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۹:۵۹:۴۹
عزيزم اوني كه شما ميگي مركز آموزش عاليه نه دانشگاهي كه جوونيمونو توش ازمون گرفتن. (3272644) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۳۴:۵۸
الان کارکرد اکثر دانشگاههای کشور نظیر آزاد وغیر انتفاعی تجاری است تا علمی (3264313) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۵:۳۵:۴۱
در یکی از واحدهای آزاد، خدا را شاهد میگیرم که ۱۸ واحد نظری دوره دکترا را یه استاد ( سه سال فارغ التحصیل شده) تدریس میکند. خود این استاد گرامی بغضی در گلو دارد و راهی جز پذیرش این ظلم رو ندارد، چرا که ریس واحد در صورت سرپیچی از اینکار، سه سوته براش پرونده سازی میکنه و بعدش هم اخراج. دوستان گرامی، مسوولین همه میدانند و به عمد سکوت کرده اند، باید این مجموعه ها رو تحریم کرد. مجموعه ای که با درصدهای منفی در بالاترین و سنگین ترین رشته های فنی در مقطع ارشد و با ضرایب صفر در مقطع دکترا پذیرش میکند، ملت و کشور و علم و همه چی رو به مسخره گرفته و باید مثل پراید سازیشون این دلالان مدرک رو هم تحریم کرد. (3264315) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۱۱:۲۹
خدا از سر وزیر علوم دولت قبل نگذره (3264366) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۲۵:۰۵
چند توصیه به کسانی دارم که قصد ادامه تحصیل دارند:

1-اگر دنبال تحصیل در رشته های فنی هستید باید اینرا بدانید که به احتمال 99 درصد بعد از گذراندن 140 واحد سخت و گلاویز شدن با درسای مشکل و اساتید سخت گیر بیکار خواهید بود. ضمنا بجز مهارت حل مسائل ریاضی مهارت خاصی نخواهید داشت(از ترم اول اساتید این رشته مشغول تدریس ریاضی از جزوه 1980 خود خواهند بود)
2- بار کنکور الان روی فوق لیسانس و دکترا است در این دو مقطع هیچ گونه شغلی برای فارغ التحصیلاش متصور نیست خودتون رو درگیر کنکور این دو مقطع نکنید چند سال صبر کنید بزودی این دو مقطع هم ظرفیتها زیاد و صندلی خالی زیاد خواهد شد و براحتی وارد دانشگاه دولتی روزانه خواهید شد پس اگر قصد ادامه حصیل دارید اکیدا بهتون توصیه می کنم فعلا دست نگه دارید
3-اگر قصد خوندن دکترا رو دارید باید بدانید هم اکنون فارغ ذالنحصیلان دکترا بیکار هستند لذا اکیدا توصیه می کنم خودتون رو درگیر دکترا نکنید
4-از خوندن رشته های زیر اکیدا پرهیز کنید:
همه رشته های فنی و مهندسی: هیچ اینده ای ندارند
همه رشته های انسانی بجز اقتصاد و مدیریت(البته با احتیاط ) این دو رشته میتونن شما رو به یه سری جاهایی برسونن ولی باز دقت کنید.

بهترین کاری که الان میتونید بکنید اتینه که وارد دانشگاه نشوید باور کنید اگر حنتی بروید باز کردن لوله های فاضلاب گرفته شده رو یاد بگیرید برا هر بار باز کردن 100 هزار تومن میگیرید که روزی دو جا رو باز کنید 200 تومن دریافتی شما است که برجی 6 تومن خواهد بود بنابراین:
از درس خوندن و درگیر کردن خود با حوزه های اکادمیک بپرهیزید اگر خیلی مصر هستید چند رشته پزشکی و... رو بخونید .اگر به رشته های پزشکی علاقه ندارید 5 سال صبر کنید بعد ادامه تحصیل دهید 5 سال دیگه دانشگاه ها خودشون با التماس شما رو به دانشگاه خواهند برد. (3264385) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۴۶:۵۴
تو نظام آموزشی ایرانی به باهوش وخلاق نمره نمیدن به کسی نمیره میدن که حافظه خوبی داشته باشه یعنی copy تو مغز, سر امتحان paste کن بعد از امتحان shift + delet (3264422) (alef-13)
 
یک دوست
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۴۸:۲۲
عزیزان من، کار یاید اساسی و منطقی انجام بشه آخه، همینطور نمیشه که یک روندی که طی سالها بوده و ادامه داشته ما یک شبه بیایم انو عوض کنیم، بابا نمن آخه بارها گفتم که شب نخابین صبح بیاید یک قانون جدید بگذارید، خواهشن دقت کنید، ممنون. (3264426) (alef-13)
 
سعید ایرانی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۵۸:۳۰
مشکل از آن جا شروع شد که در دولت قبل آموزش و پرورش سعی کردبا برداشتن امتحان نهایی در پایه های پنجم و سوم راهنمایی همه دانش آموزان به دبیرستان رسیده و مثلا افت تحصیلی را پایین بیاورد. در ان جا هم با سهل گرفتن به آن ها بالای نود درصد آن ها دیپلمه شدند در حالیکه اگر قوانین اموزشی محکمی وجود داشت قاعدتا سی یا چهل درصد آن ها بایستی مردود می شدند و از چرخه ی نظام اموزشی خارج می گردیدند.وقتی این حجم دیپلمه عموما بیسواد وارد بازار آموزش شدند .نهایتا برای مقابله با دانشگاه آزاد با تاسیس دانشگاه های نوظهور و آسانگیر مثل علمی کاربردی غیر انتفاعی و بالا بردن ظرفیت پیام نور شروع به دادن مدارک کم اعتبار کردند.البته به تازگی تعداد دانش اموزان به علت کم شدن رشد جمعیت کشور در حال کم شدن است و بسیاری از این دانشگاه های الکی در حال ورشکستگی هستند (3264442) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۵۹:۱۵
وضع آموزش عالی خیلی خرابه:
دانشگاه آزاد پراید می سازه و دانشگاه های دولتی مثل تهران و صنعتی شریف سمند و پژوه 405. یعنی محصولات بی کیفیت و تاریخ گذشته. برای همین هم صنعت ما اینقدر وضعش خرابه، چون دانشگاه های ما نظری و مدل آموزشی آنها متناسب به 30 سال قبله!!! (3264443) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۰۵:۰۹
جالبه زیر چنین مطلب هایی، همه از مدرک های تقلبی و "بی رنج، گنج بردن" مینالن! پس اینایی که ما میبینیم تو جامعه این کار رو میکنن کی هستن؟ از مریخ میان؟ (3264453) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۰۶:۵۴
به نظر من همانطور که وزارت بهداشت با وزارت آموزش پزشکی تلفین شد باید وزارت صنعت با وزارت علوم و فن آوری تلفین شود. (3264456) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۳۴:۳۱
دانشگاه های ما الان فرقی با خرافات قرون وسطی ندارند. در قرون وسطی می نشستند و دانشمندان در مورد این موضوع بحث می کردند که چندتا فرشته روی یک سر سوزن جا می شود و استدلال منطقی می آوردند. الان هم در دانشگاه های ما اساتید خود را در اتاقهای خود محصور کرده اند و روی مقالات بقیه مقاله می نویسند بدون آنکه از اتاقهای خود بیرون بیایند و به دنبال حل مشکلات صنعتی-اقتصادی-اجتماعی کشور باشند. مثلا یکی از استادان در آی پی ام روی اعدادی تحقیق می کند و مقاله می نویسد که به گفته خودش شاید یک روز ثابت شود این اعداد اصلا وجود ندارند! خوب فرق این با چند فرشته روی سر سوزن جا می شود چیست؟ (3264486) (alef-13)
 
م
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۷:۴۲:۰۲
من لیسانس و فوق لیسانس رو توی یکی از دانشگاه های برتر ایران توی مهندسی خوندم و الان دوره دکترا رو توی آمریکا، توی یه دانشگاه متوسط و نه خیلی سطح بالا تموم می کنم. چند تا نکته بگم برای مقایسه:

1- سطح علمی استادا و دانشجوها اینجا خیلی هم بالا نیست. یعنی ممکنه سطح معلومات یه دانشجوی ایرانی خیلی هم بالاتر باشه از دانشجوهای اینجا. ولی نکته مهم اینجاست که اکثر دانش ما توی ایران در دنیای امروز کم ارزش ( یا شاید هم بی ارزش) باشه. مثلا توی ایران حجم زیادی از درس به تیوری ریاضی اختصاص داره، اما تسلط به برنامه نویسی های محتلف در دنیای امروز اهمیت بیشتری داره. خلاصه در خیلی زمینه ها ما دانشجوی دکترای ایرانی از یه دانشجوی لیسانس اینجا عقب تریم !

2- بر خلاف چیزی که همه فکر می کنن، دانشگاه در هیچ جای دنیا وظیفه نداره که دانش صعنتی به دانشجو بده. یک استادی که خودش دکترا خونده و اصلا کار بیرون دانشگاه نکرده، نه توی ایران و نه توی هاروارد دانش صنعتی چندانی نداره. این وظیفه رو اینجا خود صنعت داره و دانشجوها هر سال تابستون ( و حتی توی سال تحصیلی ) برای کاراموزی به شرکت ها میرن. حتی خود شرکت ها میان از داخل دانشگاه ها نیرو جذب می کنن. خب توی ایران صنعتی وجود نداره که بخاد نیرو بگیره. پس اصلا بی سوادی دانشجو برای صنعت تقصیر دانشگاه و استادا نیست.

3- در اینجا هم استادا تلاش میکنن مقال بدن و رقابت زیادی هم هست. اما تفاوت با ایران اینه که پروژه ها از دولت، سازمان های پژوهشی گرفته شده و هدف مشخصی داره. تلاش اصلی استادا گرفتن این پروژه هاست و در این رقابت حرف اول سطح علمی و مقاله های استاداست، نه رابطه و پارتی و ... . خب حالا اگر توی ایران تعداد پروژه های صنعنی کمه و برای اونها هم رقابت سالمی نیس، مقصر استادای دانشگاه نیستند.

4- مهمترین فرق اینجا و ایران اینه که کار پیدا کردن توی ایران توی صنعت بیشتر به رابطه بستگی داره و نه سطح علمی. بنابراین کلا هیچ دانشجویی انگیزه برای درس خوندن بیشتر نداره، مگر اینکه قصد مهاجرت داشته باشه. طبیعتا سیستم کاریابی اینجا بر اساس صلاحیت علمیه و رابطه اهمیت زیادی نداره.

من فکر می کنم به جای تخطیه این و اون، به فکر اصلاح سیستم پژوهشی و صنعنی باشیم. اگر اینها درست بشن، خود به خود دانشگاه درست میشه/ (3264494) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۴:۲۰:۲۳
تفاوت تعداد دانش آموختگان و ورودی و خروجی دانشگاه های ایران با خارج از کشور چقدره؟ سیستم های سوپاپی مثل اموزش های فنی و ورزشی و هنری در طی تحصیل در خارج از ایران هم تقصیره صنعته؟ آموزش اطلاعات قدیمی و از رده خارج هم باز کاره صنعته؟ منکر وضعیت بد اشتغال و رکود و رابطه نمی شم اما کار باز هم پیدا می شه ولی کار کردن اراده و همت می خواد نه منیت که متاسفانه خیلی از دانش آموخته های ما دارن و اول کار دنبال حقوق بالا و پشت میز نشینی هستن. (3265885) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۸:۰۶:۳۸
واقعآ هیچچ, هیچ نظارتی روی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی وجود نداره (3264550) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۸:۱۷:۵۸
از ماست که برماست (3264568) (alef-13)
 
عضو هیات علمی دانشگاه
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۸:۲۸:۲۶
دوران ایده آلیستی به سر اومده. همه فهمیدن در دانشگاه وقت گذاشتن بیخود هست. من خودم اگر به جوانی برگردم یا میرم دنبال یه شغل دیگه یا از این مملکت میرم. من هر روز از 8 صبح تا 10 شب در آزمایشگاه بودم با سختی در دانشکده فنی فارغ التحصیل شدم. الان سر کوچه ما پایان نامه میفروشند با تایید استاد (علوم انسانی و مدیریت 2 میلیون، کامپیوتر 2.5 میلیون و بقیه رشته های مهندسی 3 میلیون). همه هم می دانند ما هم اطلاع دادیم جواب: شما هم انجام دهید!!!

معاون آموزشی واحد ما (آزاد) معتقد است دانشگاه یک بنگاه اقتصادی است و باید بچرخد هر چند رشته خودش علوم اجتماعی است و از علم اقتصاد بی بهره اما وضع اقتصادی خوبی دارد به مدد راهنمایی 80 پایان نامه در هر 6 ماه. در دانشگاه ما فوق لیسانس به دکتری درس میدهد و دیگری پایان نامه پولی را با تغییر عنوان به دیگری می دهد همراه با آدرس مغازه و ...
درد زیاد است و کسی پاسخگو نیست. 30 سال دیگر به الان عربستان خواهیم رسید. ما مرده و شما زنده. خواهید دید...
پ. ن. برای تمامی ادعاها مدرک دارم و در صورت وجود مرجع پاسخگو ارایه میکنم. (3264586) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۱:۰۴:۵۰
آقا فرض کنید من مدرک کارشناسی دانشگاه دولتی دارم، و نمی خوام هم برم ارشد و دکتری بگیرم. من باید برای این چهار سالی که رفتم دانشگاه کار بلد باشم و بتونم تو جامعه پول در بیارم. مقصر دانشگاه است که پر از دوره های آموزشی به درد نخور و پر از مباحث نظری است که اصلا مورد نیاز بازار کار نیست و عمر من رو تلف کردند. کجا می تونم به خاطر این محصول آموزشی ناقص، بی کیفیت شکایت کنم؟ (3264779) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۱:۱۵:۰۲
خلاصه بگم وضع نامناسب عدم آمایش ناشی از زیادی جمعیت جوان کشور و ناتوانی مدیران و مسئولان در هدایت صحیح این جمعیت است.
این وسط زرنگ کسی است که خودش رو خوب بشناسه و در در هدف گذاری زندگیش گرفتار فضای مسموم جامعه و تبلیغات رایج از سوی مراکز پولسازی علمی نشه. (3264796) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۲:۱۶:۵۸
سلام
منم هفته پیش برای خدمت سربازی به یکی از ارگان ها مراجعه کردم در حالی که از مافوق ایشان از تهران معرفی نامه داشتم.
بهانه های جالبی گرفتند از جمله مدرک شما چیست؟ منم گفتم ارشد فلان دانشگاه تهران دارم.
اونهم خیلی راحت گفت: باید مدرکت لیسانس باشه، با ارشد شرمنده.
گفتم خب لیسانسم را ارائه می دهم اونهم گفت شرمنده نمیشه و ایرادات دیگری گرفت...... منم کلی خندیدم نه به خودم به سرنوشت علم... (3264887) (alef-13)
 
علی افروز
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۲۳:۳۰:۰۶
چه خوب شد که یکی پیدا شد و دلش واسه ای آشفته بازار علم و دانش سوخت. دیگه داشتم نا امید میشدم .و اما بعد.بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته مکانیک در گرایش طراحی جامدات هستم سال۱۳۷۲،هم اکنون نیز دانشجوی همان مقطع و رشته اما در گرایش حرارت و سیالات هستم در یکی از همین دانشگاه های غیر استاندارد.پسرم نیز دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف.معدل گرایش اول من ۱۴.۴ و جزو دانشجویان خوب آن سالها بودم و در دانشگاه فعلی بالای ۱۸ و سایرین شاید بالاتر.در سال ۹۱ دانشگاه شریف خانواده های دانشجویان جدیدالورود شریف را دعوت کرده بود که من به آن همایش رفته بودم در آنجا رییس یا معاون دانشگاه بود که به ما خانواده ها سفارش میکردن که چنانچه معدل بچه هاتون در حد ۱۴ یا ۱۴/۵ شد نگران نباشید و بچه هاتون رو سرزنش نکنید چراکه این نشون میده اونها دارن درس شون را بخوبی می خونند. فکر کنم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.حل این مشکل فقط و فقط بدست رهبر معظم انقلاب ساخته است و بس و الا هیچ امیدی به بقیه نیست که نیست.متاسفانه آینده این کشور خواسته و نا خواسته در اختیار تعدادی از فارغ التحصیلان این دانشگا ه های مدرک ده نیز قرار میگیرد که در اینصورت فاجعه ای بس بزرگ در راه است.من قصد داشتم همین روزها نامه ای به رهبری بنویسم و موضوع را بعرض ایشان برسونم. چراکه برای مبارزه با زمین خواری و جلوگیری از نابودی منابع طبیعی و کشاورزی و ده ها مورد دیگر ایشان باید اقدام کنن.گویا مسولین سر پست هاشون نیستن و یا شرح وظایف شان بدست شان نرسیده است. حالا شاید شما این کار را کردید و معظم له را دعوت به مطالعه این مقاله و نظرات آن بکنید.آقای دکتر توکلی حذف نظر من این تصور را در من ایجاد میکند که شاید شما هم از وضع موجود راضی هستید.و من الله التوفیق. (3264962) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۱:۱۳:۵۵
مطالب درسی دانشگاهها فرسوده و از کار افتاده است به دردی نمی خورد اینو بعد از فارغ التحصیلی متوجه شدم.
هر چند مطالعه علمی ام دقیقا بعد از اتمام دانشگاه شروع شده و همچنان ادامه داره! (3265071) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۷:۲۳:۰۵
همه جا استاد خوب هم داریم و این که دانشگاه آزاد خوب نیست را قبول ندارم
من توی دانشگاه ازاد فسا از دانشگاهها ی استان فارس درس خواندم یک استاد به نام دکتر کریمیان که کارآفرینی درس می دادن آنقدر خوب و با تسلط درس می دادن که نشون می داد چقدر با مطالعه هستند و مثالها و نمونه هایی از آخرین مطالب روز را سر کلاس تدریس می کردند اکنون من در یکی از دانشگاهها ی دولتی دارم دکتری می خوانم و ارشد هم در همین دانشگاه خواندم به جرات میگم هنوز استادی به تاثیرگذاری ایشان حتی در این دانشگاه دولتی ندیدم من حالا به لطف اون استاد هم کارآفرین هستم و اینکه دیدگاهم نسبت به درس و کار کاملا عوض شده و خودم هم سعی کرده مانند آن استاد به دیگران کمک کنم امیدوار هر کجا هستند سالم باشند (3265184) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۰۷:۵۱:۱۵
با سلام
من هم در دانشگاه تدریس می کنم اما خلاصه این است که راه حل این نیست که دانشجوی دکتری یا .. نگیریم چون بازارکارنداریم چون اینجوری ملت پول جورمی کنند می روند آمریکاتامالزی و ارزازمملکت خارج می کنند و اگر اونجا نگرشون ندارند میان ایران با هزارجور مشکل و... باید دانشگاه ها به سمت صنعت بروند و محل ارتزاق دانشگاه فقط از سمت شهریه نباشد واین یعنی اساتید رو هر 4سال یکبار رزومه شون رو بررسی کنند که چندتا کارگرفتند و.. نه چندتامقاله برای خارجی ها چاپ کردند و... (3265212) (alef-11)
 
تابش
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۲۰:۴۷:۳۷
خواهش مي كنم التماس مي كنم آقاي دكتر توكلي. وضعيت نابسامان علمي كشور را در مجلس پيگيري كنيد. دانشگاه ازاد همچنان بدون مجوز در دوره دكتري ثبت نام مي كند . ابروي بالاترين مقطع هم دارند مي برند بدون محابا . دو روز ديگه هيچ جاي دنيا مدرك تحصيلي ايراني ها را قبول ندارند.
به هر كس ليسانس داشت مدرك ارشد دادند. حالا همه اونا مدعي شدند به ما دكتري نديد مهاجرت مي كنيم. چه مسخره بازي دراوردند. دانشگاه ازاد هم كه از اين فرصت سو استفاده مي كند هر كس رفت امتحان داد قبولش كردند. تو تكميل ظرفيت گفتند حتي مجاز هم كه نشده باشي به صرف شركت در امتحان مي توني انتخاب رشته كني. وزارت علوم هم كه پس پرده داره باهاشون هم دستي مي كنه.جامعه دچار بحران شديد داره مي شه به داد جوان ها برسيد .وقتي رقابت در جامعه كمرنگ بشه افسردگي و هزار تا بيماري دامن گير جوانان مي شود.همين حالا با مدرك ارشد رفتگر مي شوند (3272717) (alef-11)
 
بهرام
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۱:۱۱:۴۱
دوستان در باب این موضوع می توان شاهنامه ها نوشت ولی به ذکر چندین جمله از نوع بحر در کوزه اکتفا می کنم:
متاسفانه هدف و رویه کلی نظام آموزشی مشخص نیست. هدف داشتن صندلی خالی زیاد برای جوانان و مشغول کردن آنها است یا هدف آماده کردن نیروی متخصص برای ساختن جامعه ای مستقل و پویا است.
مسئولین در سخن هدف دوم را می پسندند ولی در عمل هدف اول را پیگیری می کنند در حالی که این دو هدف مخالف هم اند.
امیدوارم همه ی مسئولان بدانند که منشاء بیشتر مشکلات جامعه به مدرسه و دانشگاه رجوع دارد لهذا در این حوزه ها، بیندیشند و چاره اندیشی کنند. (3265555) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۱:۲۲:۲۵
و الله وضعیت خیلی اسف بار شدا اقا امده لیسانس یه رشته خونده وارشد رشته دیکری و جالب اینکه دکتری آزاد تو رشته ای قبول شده که هیچ ارتباطی به لیسانس وارشدش نداره اخه این خیانت به نظام آموزشی نیست مس فردا همین بشه استاد داتشگاه چه وضعیتی پیش میاد مثلا لیانس شینی رفته ارشد حسابداری نی خونه لیسانس برق رفته علوم سیاسی می خونه دیپلم علوم انسانی داره عمران نی خونه اخه این چه وضعیتیه (3265573) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۸:۴۷:۳۲
این امکان ندارد دکتری ور دانشگاه آزاد با مدرک ارشد مرتبط امکان دارد چرا جو سازی می کنید (3266410) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۵:۱۲:۴۹
صاحب کار قبلی من کارشناسی شیلات توی دانشگاه ملی خونده بود وارشدش رو داشت مهندسی عمران از دانشگاه ازاد می خوند (3267834) (alef-3)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۵:۱۵:۳۸
باور کنید این اساتید فوق لیسانس رو از دانشگاه ها جمع کنید هم ابرو هم سواد به دانشگاه ها بر خواهد گشت (3267844) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۱۲:۲۰:۱۳
خیلی ها کارشون شده جور کردن مدرک برا این و اون
من یه اقوام دارم دانشگاه علمی کاربردی داره هر چه کارمند اداره ها وکسانی که خیلی از سال هاست از درس دور شدند انجا دارند مدرک می گیرند آخر ترم می رن پول می ریزن باراشون کارنامه صادر می شه من آخه آدم بالای 50سال داره انجا درس می خونه ازش پرسیدیم رشته ات چیه گفت نمی دونم (3265678) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۲۰:۳۶:۵۰
اقایی که جه می فرمایید جو سازی می کنید لیسانس مدیریت بازرگانی ارشد صنایع و کتری آب چه ربطی به هم دارند من سند برات میارم اینیلت را بده برات بفرستم (3266547) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۲۰:۳۷:۱۸
خود کرده را تدبیر نیست
اینا همه دست پخت خود اساتبید عزیزه
حتی نظام اموزشی و طراحی اون هم توسط همین اساتید انجام میشده و خروجیش رو الان داره نشون میده (3266548) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۲۰:۴۲:۱۶
در ضمن من یه مثال ساده برات بزنم شهر بهبهان با جمعت 100000 گچساران با جمعیت 90000 و دهدشت با جمعیت 70000 هزار به لطف اقایون امسال به ترتیب دارای 13، 11و 22 رشته کارشناسی ارشد دارند (3266556) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۲۰:۴۳:۳۷
خیلی خوبه امیداورن تو روستای ما هم دایر کنند نیاز نباشه بریه شهر درس بخونیم همین جا تا دکتری ادامه بدیم (3266558) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۵ ۲۱:۴۲:۱۷
فاتحه مع صلوات برآی سیستم آموزشی ایران ، مقصران آنان بودند که سیستم غیرانتفاعی رو بر آموزش تحمیل نمودند و تغییر نظام آموزشی رو در بعد از جنگ موش آزمایشگاهی کردند (3266615) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۷:۵۴:۵۹
کارشناسی جغرافیای شهری ارشد ادبیات عرب دکتری آمایش سرزمین این را کجای دلم بزارم (3274394) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.