نظر منتشر شده
۴۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 44554
ياس جوانان مشاركت و ستاد 88 خاتمي از ستاد موسوي
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۵۵
اعضای ستادهای جوانان خاتمی که از 6 ماه پیش فعالیت خود را برای دعوت از آقاي خاتمی براي نامزدي و پيروزي ايشان در انتخابات آتي تحت نام «ستادهای 88 » در سراسر کشور آغاز کرده بودند، این روزها دچار یاس و بی انگیزگی شده اند.



به گزارش الف، با وجودي كه مركزيت حزب مشاركت، اعضاي ستادهاي 88 و شاخه جوانان اين حزب را براي حمايت از آقاي موسوي و كار تشكيلاتي براي ايشان تحت فشار قرارداده، برخورد سرد برخي مسوولان ستاد آقاي موسوی، اعضاي ستادهاي 88 و شاخه جوانان مشاركت را از ادامه همكاري با ستاد آقاي موسوي دلسرد كرده است.



مسئولان ستادهاي 88 خاتمي مدعي هستند بیش از 30 هزار عضو را در مدت 6 ماه در سراسر کشور سازماندهی کرده اند و پس از انصراف خاتمی با برگزاری کنگره ای شبه الکترال به سبک انتخابات آمریکا، آقاي موسوی را به عنوان کاندیدای نهایی خود برگزیده اند، با این وجود نه تنها هیچ استقبالی از سوی ستاد موسوی از این مجموعه نشده بلكه اعضای این مجموعه معتقدند اخبار فعالیت آنان برای موسوی از سوی سایت هاي قلم و کلمه سانسور و ندیده گرفته می شوند.



هفته گذشه نیز اعضای هیات اجرایی ستاد88 برای ایجاد هماهنگی با آقاي بهزادیان نژاد رئیس ستاد موسوی قرار ملاقات داشتند که پس از 2 ساعت معطل شدن پشت درب اتاق رئیس ستاد موسوی به حالت قهر ستاد را ترک کردند.



این در حالی است که آقاي مهدی کروبی در سفرهای استانی خود برنامه ای جداگانه برای ملاقات با اعضای ستاد جوانان خاتمی ترتیب می دهد. از جمله در استان مرکزی به دلیل برخورد سرد ستاد موسوی و دعوت شخصی کروبی از اعضاي اين ستاد در تهران و برقراری جلسه با ايشان، بیش از نیمی از اعضای ستاد88 اراك به ستاد کروبی پیوسته اند.



گفته می شود برخی از اعضایی ستاد 88 در حال تنظیم نامه ای اعتراض آمیز خطاب به آقاي خاتمی و انتقاد از او هستند که بدون احساس مسئولیت آنها را به حال خود رها کرده است.



برخي مسئولان ستادهای میرحسین به صراحت اصلاح‌طلبان را سهم خواه تلقي مي كنند و حاضر به همکاری مستقیم با آنها نیستند.



در جلسه جوانان سازمان مجاهدین با میرحسین نيز از وی در مورد دیدارش با رهبری و گفتگوهای رد و بدل شده سوال شده که میرحسین از اینکه به وی هنوز اعتماد ندارند اظهار گلایه کرده، اعضای ستاد جوانان سازمان مجاهدین هم نوع پاسخ میرحسین را عدم اعتماد وی به سازمان و اعضا تلقی کرده اند.



برخي مصاحبه ها و صحبت‌های اخیر موسوی نيز موجی از ناامیدی و عدم اطمینان به وی را در میان اصلاح طلبان تندرو ایجاد کرده و حتی برخی به صراحت وی را یک اصولگرا تلقی می‌کنند.



 
 
دانشجو
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۰۰:۵۴
سایت شما و رجا نیوز شاهکاره قرن هسا. اخباری که ارائه می دید هیچ جا دیده نمی شه. نکنه از میکروفن و دوربین های مخفی در ستاد 88 استفاده می کنید. تناها سری به موج سوم بزنید تا ازنوشته ی خود به خنده بیفتید.
در ضمن آقای خاتمی موسوی را به عنوان کاندیدا معرفی کرده و ما طرفداران ایشون هم از آقای موسوی در هر شرایطی حمایت می کنیم. (116362)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۱۶:۳۲
با سلام
به نظر من مساله ریشه ای است. حالا دیگه بر همه روشن شده که حساب آقای مهندس با اصلاحات جداست. نمیشه هم خیلی فیلم بازی کرد که رای جمع بشه. اولا که اینجوری اصلا رای بیشتر نمیشه. به عنوان مثال زمان آقای خاتمی معلوم بود که ایشون حرفش چیه و مردم هم به او رای دادند. ٔرییس جمهور فعلی هم همینطوری رای گرفت از مردم. درست یا غلط به حرفی که می زنه واقعا معتقده. درست یا غلط!
نمی شه که شما به یه عده وانمود کنی من اینجوریم به عده ای دیگه بگی که نه من با شما هستم و گاهی صد و هشتاد درجه این دو تا موضع متفاوت باشه با هم! این واقعی هست. هیچ کس هم نمی تونه اعتماد کنه. الان تو سایتهای مختلف که نگاه می کنم این طرفی ها می گن آقای موسوی تندروها رو دور خودش جمع کرده و اون طرفی ها هم می گن (اگر چه که اغلب به زبان نمی آید) که گرایشهای ایشان مثلا به ما نمی خورد و از این حرفها.
من فکر نمی کنم آقای موسوی بتوانند با این اوضاع به جایی برسند که به ریاست جمهوری ایشان بیانجامد. و بعید می دانم که نگرانی های هر دو جناح هم بی مورد باشند. همه با خود می گویند اگر ما به ایشان رای دادیم و روی کار آمد و بعد عکس آنچه که ما فکر می کردیم شد چه؟
این هست یا نیست؟
با موافق و مواخلف رای بدهید؟
خدا خودش به داد مملکت ما برسد. (116371)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۱۷:۱۴
از شما خواهش میکنم که به اختلافات دامن نزنید.
در حال حاضر هیچ فرقی نمیکند که آقای میرحسین را اصولگرا بنامیم یا اصلاح طلب بخوانیم. 
مهم اینست که تمام کسانیکه ادامه وضع کنونی کشور را به صلاح آینده ایران نمیدانند، دست در دست هم دهند و با اتحاد با هم به میرحسین موسوی رای دهند. (116372)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۸:۴۶:۵۱
فقط مواظب باشید از چاله در نیایید و به چاه نیفتید! (116587)
 
افشین
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۲۴:۳۴
منظور شما از این مطلب چیست؟ مگر جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین چه می گویند؟ حقوق شهروندی. آزادیهای مشروع. احزاب قدرتمند و برنامه ریز برای کانالیزه کردن آرا و نظرات و مرزبندی شفاف فکری.
دادگاه صالحه با حضور وکیل مدافع. عدم ایجاد اصطکاک بی مورد در روابط خارجی.
افزایش سرعت توسعه با برقراری روابط بهتر با کشورهای پیشرفته در عین عدم عدول از عزتمندی مردم و ارزشها. کاتولیک تر از پاپ نشدن در قضیه فلسطین.
تضارب آرا و افکار در محیطی علمی و دانشگاهی برای برآمدن بهترین تصمیمات برای اداره امور مختلف کشور....
دیگر برای چاپ مطلبم دیگر به شما خواهش نمی کنم. چون قبلا چند بار مطالبم را منتشر نکردید.آنها هم مانند یادداشت بالا نه توهین آمیز بود نه مخرب و نه مشوش افکار عمومی! (116373)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۵:۱۴:۳۶
دوست عزیز اینها را فراموش کردید اضافه کنید:
جدایی دین از سیاست(سکولاریزم)
کنار گذاشتن اصول اساسی انقلاب(مثلا استقلال و مبارزه با استعمار)
آزادیهای بی حد و حصر و لا ابالی گری
برقراری اسلامی آمریکایی
و.....
ملت مومن ایران هوشیارتر از این حرفا هستند. (116517)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۸ ۲۲:۱۶:۲۶
با سلام

جدا اینا را از کجا اوردید ؟

در ضمن مگه چه عیبی داره ؟ مثلا سکولاریزم اگه اکثریت جامعه با اون موافق باشند

شما چی میگید؟

در ضمن انتقاد خودتو به نام ملت هوشیار ومومن ثبت نکن (117142)
 
علي
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۲۹:۳۴
واقعا هم همينطور بايد باشد. ميرحسين موسوي بيشتر از آنكه در جرگه اصلاح طلبان ساختار شكن قرار گيرد فردي انقلابي و اصولگرا بوده و دوران صدارت وي يادآور اصولگرايي واقعي توام با عقل و تدبير بوده است. ايشان كار بسيار شايسته اي انجام داد كه مشي خود را از اصلاح طلبان دروغين جدا كرد. هيچگونه سنخيتي بين وي و سران مساله دار اصلاح طلب در دوران دوم خرداد وجود نداشت و سكوت وي و عدم همراهي با عناصر افراطي سرمايه اي شد براي اعتبار امروز ايشان نزد جامعه اصولگراي كشور. (116374)
 
علی.ر
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۰:۴۸
به نظر من این مقاله بیشتر برای دلسرد کردن مردم از موسوی است و همان حمایت خاتمی از میرحسین حجت را برای ما تمام کرده است . (116376)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۱:۲۵
من هم يك دوم خردادي هستم اما هرچه تلاش كردم شباهتي بين موسوي و خاتمي نديدم. شايد بتوان از آقاي ميرحسين به عنوان يك شخص مناسب براي رياست جمهوري ياد كرد اما قطعاً ايشان يك اصلاح طلب نيستند. من نمي دانم چرا آقاي خاتمي از ايشان حمايت كرد. دوم خرداديها بدانند كه اگر انتظار دارند ميرحسين دوران خاتمي را تكار كنند سخت در اشتباهند (116377)
 
عظیمی
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۸:۴۳:۱۷
خود خاتمی از امثال احمدی نژاد «اصول»گرا تر است. ممکن است در زمان ریاست جمهوری در مقابل برخی «بی اصولیها» سکوت کرده باشد، ولی هیچگاه از «اصول» عدول نکرده است. متاسفانه الان کسانی که به راحتی دروغ میگویند خود را اصولگرا مینامند. اینها فقط «قدرتگرا» هستند. (116583)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۵:۳۶
خدا كند كه دروغ باشد! (116381)
 
امير110
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۶:۵۵
اين نوع پوشش خبري از سايت \" الف\" همان احساس خطري است كه جناح باصطلاح اصولگرا؟! به وضوح آنرا در حال مشاهده است.بر خلاف گفته هاي سايت الف حاميان خاتمي به حاميان موسوي تبديل شده و امروز بدنبال آوردن راي هاي خاموش بر سر صندوق ها مي باشند. ياس و ناميدي را در 22 خرداد به جماعت متقلب اصولگرا نشان خواهيم داد. (116382)
 
امیر
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۳۸:۵۷
اصلاح طلب و اصولگرا مهم نیست در ایران رئیس جمهور با لجبازی انتخاب میشه
من خودم به خاتمی رای دادم چون از ناطق بدم می امد و به احمدی نژاد رای دادم چون از رفسنجانی بدم می امد
حالا به موسوی یا کروبی رای میدم چون از احمدی نژاد متنفر شدم (116385)
 
حقي
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۵:۱۰:۰۳
در عمق جمله شما نكته ظريفي است. آيا امور مهم با لجبازي انجام مي شوند؟ چرا بجاي لجبازي به رفتار واقعي خود كانديداها توجه نكنيم؟ آيا فروتني و مردمي بودن احمدي نژاد را مي توان با نگاه مغرورانه برخي مسئولان قبلي مقايسه كرد؟ اگر دليل تنفرها را بررسي كنيم مي بينيم بيشتر عصبانيت افراد از عملكرد نا آگاهانه يك مامور يا مسئول در ارگان يا اداره اي است، نه خود احمدي نژاد. (116765)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۰:۴۰:۳۹
شما که اینقدر از جزییات ستاد آقای موسوی خبر دارید چرا راجع به انتشار گاز فلفل در سخنرانی ایشان در مشهد مطلبی درج نکردید؟
شما هم بهتر است که زودتر تکلیف خودتان را مشخص کنید. با این که کاندیدای خاصی ندارید ولی همچنان به تخریب موسوی ادامه می دهید! (116387)
 
همشهري
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۱:۱۵:۵۹
به نظر من كانديداي اصلح آقاي كروبي است و اصلاح طلبان نهايتا به اين جمعبندي خواهند رسيد كه از ايشان حمايت كنند اميدوارم كه تا دير نشده اين اتفاق زودتر بيافتد . نظرسنجي هاي اخير نشان از حركت آراي موسوي به سمت كروبي دارد . (116396)
 
خودم
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۱:۱۷:۰۰
اینجاست که ارزش معنی واقعی بودن در صحنه را درک می کنیم. اگر آقای موسوی هم مثل شیخ واقعا حضوری فعال در دنیای سیاست داخلی ایران داشت، در این موقعیت که جای خالی لیدر اصلاحات حس می شود، به جای گفتمان سهم خواهی، به دنبال حداکثرسازی طرفدارن و جذب رای های سرگردان بود. کاری که شیخ به صراحت و روشنی در حال انجام آن است کاری که نشان از که درک صحیح جریانات سیاسی کشور و احساسات مردمی دارد. (116397)
 
ساسان
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۱:۱۸:۴۸
موسوی مثل یک هندوانه سر بسته است. کروبی یک اصلاح طلب واقعیه
با تحقیق رای بدیم (116399)
 
حقي
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۱:۳۴:۴۳
هميشه براي اصلاح نياز به يك اصل و معيار است. لذا اعتقاد به اصول كرامت انساني و نگاه به مصلحت ملي و نه صرفا حزبي و نه سهم خواهانه، نگاه به ميزان ظرفيت بالاي انتقاد پذيري اصولگرايان مجلس، همگي گوياي اين است كه اگر گفتمان اصولگرايي را بيشتر بشنويم، همه افراد اصلاح گراي واقعي خود را اصولگرا خواهند يافت. لذا جاي تعجب نيست تندروهاي سهم خواه كه متاسفانه خود را اصلاح طلب نيز مي نامند ناراحت باشند. به هرشكل آقاي موسوي مسئول قديمي محترمي است كه در دهه هاي قبل خدمات و تلاشهاي خود را به كشور ارائه نمود و شايد مناسب باشد از اين پس نيز از تجارب ايشان مشاوره گرفت. (116406)
 
nima
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۲:۰۴:۴۵
البته به نظر نمیرسه اوضاع به این بدی که الف می گه باشه . (116421)
 
همايون
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۲:۰۷:۰۰
آقاي خاتمي اخلاق را در عمل به حرفش رعايت كرد اما از يك اخلاق ايشان نبايد غافل بود كه آن هم عدم پشتيباني از دوستانش است....از اين اخلاقش هم عدول نكرد...بيچاره بچه هاي ستادش چه ها كه نكرده بودند وچه برنامه ها كه نريخته بودند.. (116423)
 
حسین شمس
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۲:۱۱:۳۳
این مطالب با محتوای جلسه ی حامیان موسوی و خاتمی در مسجد امیر المومنین در تناقض اشکار است. مثل اینکه شما هم اهداف صدا و سیما و فارس و رجا و ایرنا را دنبال می کنید. (116426)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۲:۳۹:۱۲
البته من به عنوان عضو شاخه اصفهان نمی دانم راجب چه چیزی حرف می زنید در اینجا که بین هواداران اصلاحات نه کروبی طرفداری دارد نه یاسی بین اعضا ایجاد شده (116446)
 
فهیمه
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۳:۰۶:۰۵
کاملا مشحصه که برای حمایت از موسوی در انتخابات مجبورید او را به نحوی اصولگرا معرفی کنید تا حمایتتان قابل توجه باشه.

ببینید حمایت از موسوی نیاز به توجیه خاصی نداره چون عملکردش تا حدودی قابل دفاعه. این حمایت از احمدی نژاده که با عملکرد خجالت بار و دروغ های بی حد و حصر در آمارها و ادعاها، نیاز به توجیه و دلیل قوی داره . پس نگران نباشید.

آقایان موتلفه و دارودسته همراهشان باید توضیح بدهند که چگونه این همه ویرانی اقتصادی رو توجیه می کنند و علیرغم محرز بودن دروغگویی دولتمردان بازهم از آنان حمایت می کنند.
تاریخ درباره حضرات قشاوت خواهد کرد. (116459)
 
امير
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۴:۴۱:۲۳
آقاي توكلي زماني كه وزير كار بودند را به ياد دارد كه بر موسوي تحميل شده بود. آن زمان كه آقاي توكلي مي گفت چون رساله ننوشه است كارگر بيمه شود نمي توان كار گر بيشه شود و آقاي موسوي اردبيلي به آقاي توكلي گفت در كجاي رساله نوشه شدوه است كه آقاي توكلي وزير كار باشد (116503)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۵:۰۸:۲۹
ببينيد كه كشور به چه وضع فلاكت باري افتاده و چه قحط الرجالي شده كه همه دست به دامن موسوي شده اند تا بيايد مملكت را نجات بدهد. همان كسي كه اقتصاد كوپني و سوسياليستي را ده سال به اين مملكت تحميل كرد و دولت را آنقدر فربه كرد كه حالا با هيچ داروي لاغري علاج نمي شود. (116515)
 
علی
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۵:۴۱:۳۰
مهم نیست که آقای موسوی اصلاح طلب یا اصول گرا باشد مهم این است که آقای احمدی نژاد انتخاب نشود (116533)
 
رضا
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۶:۱۹:۱۱
واقعا برای شما متاسفم ما تمام جوانان 88 مانند خاتمی بزرگ از موسوی حمایت میکنیم (116542)
 
خسرو سلجوقي
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۶:۳۲:۱۹
بنظر آقاي خاتمي بسيار عاقلانه به نفع جامعه و جمع و به موقع كناره گيري كردند و در بين حاضرين بهترين را براي جايگزيني انتخاب نموده اند اگر چه آقاي دكتر توكلي بين حاضرين هيچكدام را با ايده آلهاي خود منطبق نمي بيند ولي در صورت عدم داوطلب شدن بجز افراد معرفي شده تا امروز كداميك سابقه تعهد به اجراي قانون و دروغ نگويي و قانون نا گريزي و آمار نادرست دادن و مردم را متوهم دانستن و داشتن برنامه و غيره را بين اين افراد مي توان پيدا كرد بياييد بجاي تخريب هر يك از داوطلبين فضا را براي ارائه عملكرد و ارائه برنامه و سئوالهاي كارشناسي و دريافت پاسخ‌هاي كارشناسي صرف كنيم با برچسب زدن اصلاحگر اصولگرا يا اصولگر اصلاحگر و غيره ره بجايي نخواهيم برد. رييس جمهور محترم هم در بين اصولگراها منتقد دارد مهندس موسوي هم در بين اصلاح طلبها منتقد دارد ولي اين انتقادها بايد به عدد و رقم و گزاره تبديل شود تا امكان شناسايي اصلحتر از اصلح فراهم گردد (116548)
 
امیر
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۷:۰۲:۱۶
اصولگرا ها به میر حسین اصول گرا و اصلاح طلب ها به میر حسین اصلاح طلب رای بدهند. این بهترین راه است.
زیاد هم روی اصول گرا و اصلاح طلبش بحث نکنید.
چیزی که قطعی است این که ما از وضع موجود راضی نیستیم (116556)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۷:۰۵:۴۳
چیزی که شما نوشتید با اونچه من می بینم زمین تا آسمان فرق میکنه. هرچه زمان گذشت، جایگاه موسوی نزد اصلاح طلبان بهتر و بهتر شد و حالا هم جوانان حامی خاتمی خالصا مخلصا دارند برای موسوی کار می کنند. ضمنا این قدر نسبت به اصلاحات آلرژی نداشته باشید اگر اصلاح در جهت بهبود اوضاع صورت بگیره خیلی خوبه و مثلا بنده این توانایی و خصوصیت را در آقای احمدی نژاد نمی بینم ولی در آقای موسوی می بینم. سعی کنید رقابت سالم انجام دهید مطالب از این دست در فضای سالم رقابتی مطرح نمی شوند این مطالب صحت ندارند و اگر صحت هم داشتند، اخباری بود که از طریق دستگاه های شنود و جاسوس در جلسات اصلاح طلبان حاصل میشد. رقابت سالم را از اصلاح طلبان یاد بگیرید که با اینکه وجود دو کاندیدا به ضررشون هست ولی هیچ کدومشون همدیگه را تخریب نمی کنند و احترام همدیگر را دارند. ببینیم میتونید از موفقیت نخست وزیر موفق دوران دفاع مقدس جلوگیری کنید یا نه! امیدوارم که برنامه تون شکست بخوره (116557)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۷:۱۰:۴۴
اصلاح طلبان در این دوره می باید بر اساس احساس مسولیت و تلاش در راستای خروج از وضعیت موجود در انتخابات حاضر شده و به گزینه ایی غیر از احمدی نژاد رای دهند. حضور کروبی و موسوی هم زمان خطرناک نمی باشد چون معلوم نیست آرا کروبی پس از انصراف در سبد موسوی ریخته شود و بالعکس.


مخلص کلام اینکه اصلاح طلبان در این دوره کاندیدای تمام قد مانند خاتمی ندارند و می بایست با توجه به شرایط تحمیلی فعلی عمل شود (116560)
 
fereydoon
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۷:۳۲:۱۲
ما به مواضعی که اقای موسوی اعلام میکند رای میدهیم حالا اگر ایشان بعدآ در توانش نبود انها را به اجرا گذارد یا ادم کلکی است و میخواهد ما را گول بزند ما با رای خود پیاممان را به قبضه کنندگان مملکت داده ایم حال اگر مواضع اقای موسوی در مسیر تغییر کرد وکسی نبود که مواضعش نزدیک به خواستهای ما باشد اصلآ رای نمیدهیم در واقع این رای گیری نشان دهنده خواستهای ملت است ممکن است اکثریت با اصولگرایان باشد و امکان دارد اکثریت با اصلاحگران (116565)
 
علیرضا
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۱۹:۲۴:۲۸
با نزدیک شدن به انتخابات تغییر سیاستهای سایت شما کاملا مشهود هست . امیدوارم حقیقت رو فدای مصلحت ( از دید خودتون ) نکنید (116594)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۲۰:۱۴:۵۵
اگر شما کل اصولگرا ها رو جمع کردین و با وصل کردن کلمه های اونها تونستین جمله ی من به نظارت استصوابی اعتقاد ندارم را در بیارین اونوقت من به میرحسین میگم اصولگرا. (116600)
 
پویا
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۲۰:۵۰:۵۰
ببینید عزیزان نظر ده واقعیت اینست که احمدی نژاد لاکپشت کندرو اصلاحات که داشت به سمت دریا حرکت میکرد را با دست برداشت و به عقب پرتاب کرد.من به اصلاحات تدریجی(آنالوگی) اعتقاد ندارم بلکه به اصلاحات فازی اعتقاد دارم.بدین معنی که ما باید اصلاحات را به چند فاز تبدیل کنیم و در هر فاز چند مورد مهم و نیاز همان ایام را در دستور کار قرار داده و اصلاح کنیم.در حال حاضر به نظر من فاز اول اصلاحات یعنی نیاز این ایام اینست که مدیریت کشور را سر وسامان بدهیم و از این هرج و مرج و قانون گریزی که متاسفانه در این سه سال اخیر اخیر بوجود آمده را نجات دهیم .انواع حقوق های معطل مانده و مسایلی مانند روابط بین پسر و دختر و... در فازهای بعدی تعریف میشوند .به همین دلیل من شخص آقای موسوی را مناسب میدانم چرا که ایشان شخص بسیار سالم از نظر فکری و مالی میدانم آنگونه که هست نه آنگونه که \"عطار بگوید\".این مهم باعث میشود اشخاص سالم در راس مدیریت کشور قرار بگیرد و بتوانیم وارد فاز های بعدی شویم. یعنی باید ابتدا کلاس اول ابتدایی را بگذرانیم و قبول شویم تا به دوم و سوم و ... برسیم . (116603)
 
منا
۱۳۸۸-۰۲-۰۶ ۲۳:۲۰:۲۱
بله من هم اخبار متعددي مبني بر اين موضوع شنيده ام و مي دانم كه صحت دارد چون چند تن از دوستان خود من گرفتار ايم شرايط شده اند.والبته حق هم دارند چون مير حسين تكليفش با خودش هم معلوم نيست.
اصلا من نمي دانم كسي كه خودش بارها اعتراف كرده كه اصول گراست ما چه اصراري داريم كه بگوييم اصلاح طلب است.به نظر من خط مير حسين از اصلاح طلبان جداست و تنها گزينه ي اصلاح طلبان شيخ اصلاحات مهدي كروبي است. (116627)
 
رضا
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۰:۱۷:۴۵
از دوستان طرفدار کروبی متعجبم که چگونه در این دام ها می افتند
و به راحتی در کامنتها بر علیه موسوی نظر می دهند (116687)
 
۱۳۸۸-۰۲-۱۱ ۰۹:۵۷:۴۶
مسلما اینها از طرفداران کروبی نیستند. اینها همان طرفداران احمدی نژاد هستند، اما در پوست ... (117555)
 
ناشناسقلی خان
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۰:۴۹:۴۶
به نظر من موسوی با سالها کنارنشینی توانسته است اوضاع سیاسی و اقتصادی مملکت را را از خارج از گود بنگرد و برای همین اکنون تحلیل مناسبی از وضعیت کشور و همچنین راهکارهای عملی جهت گریز از شرایط فعلی ارائه میدهد. در اساس, موسوی را میتوان پایبند به اصول مذهبی و سیاسی دوران انقلاب دانست با این تفاوت که ایشان متوجه گذشت سی سال از انقلاب و تحولات سیاسی و اقتصادی در این مدت میباشند. بنابراین میتوان موسوی را اصولگرای مصلحت اندیش و یا اصلاح طلب پایبند به موازین دانست. البته اگر هرکدام از سیاستمداران نسل اول انقلاب بدون اینکه در روند تحولات قرار گرفته باشند بخواهند به حکومت برگردند شرایط کمابیش مشابهی را خواهند داشت. به نظر من در میان کسانی که تاکنون خود را جهت ریاست جمهوری کاندید کرده اند موسوی بهتری گزینه میباشد. (116695)
 
یزدانی
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۳:۰۹
مهم نیست که که تند رو است که کند رو که تعاریف زیادی دارد مانند اصلاح طلبی و اصول گرایی که خود تعاریف مناسبی ندارد خیله ها اصلاح طلبند و اصول گرا هستندو خیلی ها اصول گرایند و اصلاح طلبند مملکت قبل از خط به عقل نیاز دارد که در بین کاندیداهای موجود موسوی ارجحیت بیشتری دارد لطفا ذهن مردم را به طرف حفظ منافع ملی و عقل گرایی سوق دهیند نه خط گرایی
با تشکر (116743)
 
علیزاده
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۴:۲۳:۳۹
,.اقعیت اینه که اطرافیان آقای مهندس موسوی بیشتر استادان خوب دانشگاهی جمع شدند تا مدیران خوب . این بحثی که الف میکند هم چندان دور از ذهن نیست .
اصول اقتصادی که میرحسین (علی رغم همه احترامی که برایش قایلیم) اعلام کرده بسیار تفسیر بردار و غیر دقیقه و بیشتر به درد محافل دانشگاهی میخوره تا اداره کشور.
دوستان عزیز مملکت با حرف کلی زدن اداره نمیشه . قبل از اون ؛ حتی اگر کسی بخواد رای بیاره هم باید حرف های دقیق تر و ملموس تری بزنه . من نمی دانم که سخن گفتن از مساله اصلاح نهادها ، شتاب تاریخ و...که معنایش هنوز در بین اقتصاد دانان درجه یک دنیا هم محل بحث و گفتگو هست ، چطر میتونه فصل الخطاب برای اداره یک کشور مثل ایران باشه . این بحث ها بیشتر جنبه تئوریک و دانشگاهی داره و زیاد از حد آکادمیکه . آقای مهندس موسوی باید حرف های ملموس تری بزنه تا حداقل جامعه اقتصاددانان رو (تا حدودی) بتونه با خودش همراه کنه .
این بی برنامگی هم که الف ازش سخن گفته ، هرجایی ممکنه رخ بده اما به نظر من بیشتر ناشی از سوئ مدیریت در ستاده تا چیزهای دیگه. (116750)
 
ع.ص
۱۳۸۸-۰۲-۰۷ ۱۹:۴۱:۴۲
1-بايد دانست كه تا زماني كه تعريف جامع و دقيقي از اصلاح طلب و اصولگرا نكنيم همه ميتوانند مدعي اصولگرايي و اصلاح طلبي ياشند. اما در همين تعاريف ابتدايي آنچه مسلم است متاسفانه آقاي موسوي انتخاب بسيار نامناسبي از دوم خرداديها كرد و به تندروترين عناصر اين بخش كه منفور اصلاح طلبان واقعي بودند رو آورد و فرصت را از اصلاح طلبان واقعي گرفت.2- بطور كلي اين تفكر به نفع دوم خرداديهاي واقعي است كه در انتخابات چندين كانديدا ذاشته باشند وتكثر نامزدها از هر جناحي هر چه بيشتر باشد چون آرا توزيع شده ،و احمدي نژاد به تنهايي در برابر آراي كل داوطلبان مغلوب شده وانتخابات به مرحله دوم كشيده خواهد شد و در مرحله دوم احتمال راي دادن كساني كه نامزد مورد نظرشان حذف شده به نامزد باقيمانده كه احتمالا\" موسوي يا كروبي خواهد بود بيشتر است 3-اما خدا وكيلي احمدي نژاد با همه معايب تمام شعار هاي اصلاح طلبان مدعي راكه جرات اجراي آنها را نداشتند جامه عمل نپوشاند ؟از جمله اجراي سالماصل 44-حذف يارانه ها-واقعي كردن قيمت انرژي وسوخت-اجرايي كردن طرح تحول اقتصادي -عملياتي كردن پرتاب موشك و ماهواره مخابراتي در مدار زمين - به انتها رساندن تامين انرژي هسته اي و خلع يد كردن دشمنان در اين خصوص -اجراي طرح تحول اداري -حذف رانت ها و زالوها از دستگاههاي دولتي و.....حال به نظر ميرسد هر كس با هر شعاري اصولگرا يا اصلاح طلب، شهامت مقاومت در برابر موانع اجراي اين قبيل اقدامات و تداوم و به نتيجه رساندن مطلوب برنامه هاي قبلي را كه زماني به آرزو تبديل شده بود را دارد بسم ا... دست او راميبوسيم او هم اصلاح طلب است و هم اصولگرا (116847)
 
آرمین
۱۳۸۸-۰۲-۰۸ ۱۶:۰۰:۱۶
اینها را برای تضعیف و تخریب مهندس موسوی بیان میکنند.واقا برای آنهایی که فکر میکنند باپخش این اکاذیب میتوانند خدشه ای به پیروزی مهندس میرحسین موسوی وارد کنند متاسفم و بدانید کور خوانده اید... (117040)
 
۱۳۸۸-۰۲-۰۸ ۲۱:۳۸:۵۰
کوری عصا کش کوری دگر شود (117137)
 
ع.ص
۱۳۸۸-۰۲-۰۹ ۰۹:۱۲:۵۶
1-همه نبايد نظر يكساني داشته باشند .2-ارائه نقطه نظرات را نبايد به حساب تخريب اين يا اون گذاشت.3-آنهايي كه دوست دارند مملكت در حد و شئونات واقعي ملت ايران ديده بشه به تمام نتايج مديريت هاي سي سال گذشته توجه ميكنند.4-كساني كه خودشان از عزت نفس كافي برخوردار نيستند نميتوانند براي كشور عزت بياورند.5-شرايطي كه بيگانگان در طول اين سي سال و قبل از اون براي كشور فراهم كردند نياز مند توجه ويژه به چگونگي تنظيم روابط با اونا داره .5-اين اقدامات احتياج به آدم معتقد به انقلاب و اين چار چوب داره .بهر حال بايد تحليل كرد و به شاخصهاي قابل قبول بدون حب و بغض دست يافت . (117193)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.