کد مطلب: 380049
خوراکی های معدن پتاسیم را بشناسید
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۰
سیب زمینی بیشترین مقدار پتاسیم را در میان خوراکی ها داراست.یک عدد سیب زمینی ۶۹۴ میلی گرم پتاسیم و فقط ۱۳۱ کالری دارد و پر از فیبر و بتاکاروتن است. سیب زمینی کبابی،سرخشده،پوره یا شکم پر یکی از سالم ترین و خوشمزهترین غذاهایی است که می توانید بخورید.
رب گوجهفرنگیگوجه فرنگی تازه بسیار مفید و خوب است،ولی پوره و رب گوجه فرنگی منبع بهتری از پتاسیم است.یک چهارم فنجان رب گوجه فرنگی ۶۶۴ میلی گرم پتاسیم دارد و نیم فنجان پوره آن ۵۴۹ میلی گرم پتاسیم دارد.آب گوجه فرنگی بیش از ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. پس اگر می خواهید با گوجه فرنگی غذا درست کنید،سعی کنید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
برگ چغندراگر همیشه وقتی چغندر می خریدید، برگهایش را دور می انداختید،دیگر این کار را نکنید. برگ های پخته شده و کمی تلخ چغندر باید در سفره شما جا پیدا کنند،زیرا حدود ۶۴۴ میلی گرم پتاسیم در هر نیم فنجان آنها وجود دارد.
ماهیماهی های پرگوشت مانند هالیبوت و ماهی تن حدودا در هر ۸۵ گرم ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم دارند. ماهی روغن و حتی قزل آلای رنگین پرورشی هم پر از پتاسیم هستند. ولی پتاسیم تنها دلیل اضافه کردن ماهی به برنامه غذایی نیست. خوردن دائم ماهی،عمر شما را افزایش می دهد،زیرا چربی های سالمی در ماهی تازه وجود دارد.به گفته پژوهشگران دانشگاه هاروارد،برنامه ای که در آن ماهی زیاد باشد،ریسک مرگ در اثر بیماری قلبی را نیز تا ۳۵ درصد کاهش می دهد.
منبع: آرمان
کلمات کلیدی : رب گوجهفرنگی، چغندر، ماهی، پتاسیم