نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 430845
فردا، تکلیف تامین اجتماعی روشن می‌شود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۷
با اشاره به پوشش ریسک‌های بلند مدت و کوتاه مدت بیمه شدگان از سوی تامین اجتماعی گفت: تابلوی سازمان تامین اجتماعی، بخش درمان و پوشش ریسک‌های کوتاه مدت است لذا تصمیم درباره جداسازی، آسیب‌های جدی به ماموریتهای سازمان و تامین منابع خواهد زد. طی 40 سال گذشته بارها ادغام ها و انفکاک‌ها انجام شده اما هیچ گاه نتوانسته مشکلات را حل کند.

به گزارش ایسنا، سید تقی نوربخش در نشست خود با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه فردا ماده 86 برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود گفت: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان دومین تولید کننده درمان و اصلی ترین خریدار خدمات جهت رفاه مردم و کمک به طرح تحول سلامت حداکثر تلاش خود را انجام داده است.
وی افزود: از سهم درمان در سال93، 400 میلیارد تومان، در سال 94، 1400 میلیارد تومان و در سال 95، 3000 هزار میلیارد تومان از ذخایر علاوه بر سهم درمان هزینه کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در حوزه طرح تحول نیز 5000 هزار میلیارد تومان هزینه شده است ادامه داد: تکلیف برنامه پنجم این بود که در جهت تزریق منابع در حوزه سلامت در جهت انضباط مالی و حرفه‌ای و در کنترل هزینه ها نیز اقدام مناسبی صورت گیرد. سطح بندی خدمات و تدوین راهنمای درمان جزو تکالیف قانونی بود و انتظار می‌رفت انجام شود.

نوربخش با اشاره به کنترل پرداختهای نامتعارف و انضباط مالی از سوی وزارت بهداشت افزود: این اقدام خوب و بزرگی بود اما در همه بخش ها اقدامات و حمایت لازم صورت نگرفت.

نوربخش افزود: سطح خدمات درمانی، هزینه‌هایی را در همه کشورهای دنیا در بردارد و ایجاب می‌کند منابع را با توجه به مصارف شکل دهیم. کشور و نظام سلامت باید با توجه به مصارف، منابعش را شکل دهد اما متاسفانه در برخی موارد به علت هزینه‌کردهای نادرست، پرداختی به جامعه پزشکی تحت الشعاع هزینه‌ها قرار می گیرد.

با ادغام و تفکیک نمی‌توان همه چالش‌ها را ساماندهی کرد

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: تصور می شود با ادغام می‌توان همه مشکلات نظام سلامت را حل کرد اما با ادغام و تفکیک نمی‌توانیم همه چالش ها را ساماندهی کنیم.

نوربخش با اشاره به برنامه ششم توسعه و ظرفیت آن برای ساماندهی نظام سلامت گفت: چندی پیش عدم تغییرات ساختاری در کمیسیون تلفیق تصویب شد و به صحن علنی نرفت و اطمینان دارم نمایندگان مجلس در خصوص عدم ادغام، عنایت کرده و به نظر کارشناسی دولت و کمیسیون تلفیق اعتماد خواهند کرد.

وی ادامه داد: به نتیجه نرسیدن 10 سال بررسی در خصوص عدم تفکیک بخش درمان سازمان حاکی از کفایت بحث در این باره است.

نوربخش با اشاره به پوشش ریسک‌های بلند مدت و کوتاه مدت بیمه شدگان از سوی تامین اجتماعی گفت: تابلوی سازمان تامین اجتماعی، بخش درمان و پوشش ریسک‌های کوتاه مدت است لذا تصمیم درباره جداسازی، آسیب های جدی به ماموریتهای سازمان و تامین منابع خواهد زد. طی 40 سال گذشته بارها ادغام ها و انفکاک‌ها انجام شده اما هیچ گاه نتوانسته مشکلات را حل کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه تمامیت اجزای یک سازمان تامین اجتماعی اصل اول و انفکاک تولید کننده و خریدار خدمت اصل دوم دوام سازمان است گفت: اینگونه تفکیک‌ها راهگشای مشکلات حوزه سلامت نیست. رسالت ساختاری ما این است و اقدام قابل ملاحظه ای در کنترل مصارف در حوزه سلامت مشاهده نکردیم اما خودمان اقداماتی انجام دادیم، به عنوان مثال هورمون رشد از پرمصرف ترین داروهاست و در گذشته 70 میلیارد تومان در سال هزینه داشته که از 5 ماه پیش 41 درصد این هزینه‌ها با تدوین راهنمای درمانی و کنترل ما کاهش یافت.

نوربخش با بیان اینکه امیدوارم فردا مجلس در روند بررسی ماده 86 برنامه ششم توسعه به نظر دولت در تقدیم لایحه و نظر کمیسیون تلفیق عنایت داشته باشد عنوان کرد: به نظر می رسد اینگونه تغییرات ساختاری دستاوردهای انقلاب در عملیاتی کردن نظام جامع رفاه را تحت الشعاع قرار دهد.

وی افزود: در دولت مباحث لازم انجام شده و نظر دولت کاملا در این خصوص مشخص است. در کمیسیون تلفیق نیز بحث ادغام رای نیاورده است. محل حل مشکلات مربوط به این موضوع در برنامه ششم است و مجلس باید نظر نهایی خود را اعلام کند.
 
 
کلمات کلیدی : تامین اجتماعی + بیمه
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۱۷:۵۸:۳۷
من نمی دانم چرا تامین اجتماعی چرا اینقدر از تفکیک بخش درمان وحشت دارد .
من همانقدر که مخالف سپردن کل پول درمان به وزارت بهداشت هستم همانقدر موافق تفکیک بخش درمان تامین اجتماعی هستم . (4097332) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.