نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 410045
ایران دومین کشور غمگین دنیا نیست
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۳۰
یک جامعه‌شناس در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر اینکه ایران دومین کشور غمگین در بین 180 کشور است،گفت: آقایان نباید چنین اظهار نظرهای کلی را انجام دهند. سوال ما این است که این حرف‌ها بر اساس کدام سنجش تحقیق و معیار زده شده و در مقایسه با چه کشوری این صحبت‌ها را می‌کنند؟

به گزارش ایسنا دکتر قرایی مقدم در خصوص ادعای رئیس انجمن مددکاری ایران مبنی بر آنکه بر اساس تحقیق بین‌المللی ایران پس از عراق دومین کشور غمگین جهان عنوان شده است، در واکنش به این اظهار نظر افزود: من معتقدم کشور ما از نظر مایحتاج زندگی در مقایسه با کشورهای دیگر وضعیت بهتری را دارد، اما از نظر فضایی که در جامعه ایجاد شده که از طریق برنامه‌های رادیو و تلویزیون، تضادها و جنجال‌های مختلف، جو ناراحت‌کننده‌ای را ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه از نظر مایحتاج زندگی نمی‌توان گفت که ایران وضعیتش مانند برخی کشورهای همسایه مناسب نیست، افزود: برخی فضای کشور را از نظر روحی و روانی نامناسب می‌کنند که این اتفاق نه از جانب دولت بلکه از جانب کسانی می‌افتد که دائم یأس و ناامیدی را در جامعه ایجاد کرده و حاشیه سازی می‌کنند و این باعث می‌شود که جامعه آرامشش را از دست بدهد.

وی با بیان اینکه چنین حاشیه‌سازی‌هایی منجر به ناراحتی روحی و هراس ذهن جامعه می‌شود، ادامه داد: به قول آقای مطهری اسلام همراه با شادی است و ما نیز باید به این موضوع توجه کنیم و از جنجال آفرینی بپرهیزیم.

قرایی مقدم گفت: به نظر من این اظهار نظر که بگوییم ایران دومین کشور غمگین است نظری بدبینانه است. آیا کسانی که این حرف را می‌زنند به کشورهایی مانند هند، سوریه و پاکستان رفته‌اند تا وضعیت آنها را ببینند آن کشورها در استرس و هراسند اما ما در ایران از نظر داشتن امنیت بی نظیریم و اینطور نیست که بگوییم دومین کشور غمگین جهان هستیم چرا که بسیاری از کشورها از ما بدترند.

این جامعه شناس با تاکید بر لزوم ایجاد زمینه‌های شادی و نشاط در کشور گفت: ما می‌توانیم با ایجاد نشاط در کشور فضا را بهتر کنیم اما این کارها را انجام نمی‌دهیم و همین موضوع باعث می‌شود که برخی سازمان‌های بین المللی از این فضا استفاده کرده و چنین موضوعاتی را علم کنند.

قرایی مقدم با بیان اینکه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند حرفشان بدون تحقیق است گفت: تحقیق درباره چنین مواردی باید به صورت کیفی انجام بگیرد چرا که پدیده‌هایی مانند شادی، غم، عدالت کیفی بوده و قابل اندازه گیری نیستند و برای مطالعه به انجام تست‌های مختلفی اعم از تست گوتمن و لیکرت نیازمندند.

این جامعه شناس با تاکید بر اینکه مفاهیم کیفی قابل اندازه گیری درست نیستند چرا که معیار کمی را نمی‌توان برای آنها در نظر گرفت گفت: به عنوان مثال زیبایی امری کیفی است و بسته به هر جامعه‌ای متفاوت است بنابراین شادی و غم هم موضوعاتی کیفی و روانشناسی هستند.

قرایی مقدم همچنین ادامه داد: آقایان نباید چنین اظهار نظرهای کلی را انجام دهند. سوال ما این است که این حرف‌ها بر اساس کدام سنجش تحقیق و معیار زده شده و در مقایسه با چه کشوری این صحبت‌ها را می‌کنند؟

وی توصیه کرد که باید در اظهار نظرها و کلی گویی‌ها محتاط باشید چرا که هیچگاه نمی‌توان مفاهیم کلی را مورد سنجش قرار داد.
 
کلمات کلیدی : کشور غمگین+ایران+افسردگی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۱۹:۵۷:۵۶
آقای قرائی مقدم خودشان بر اساس کدام تحقیق این خبر را رد کرده اند ؟سخنان ایشان نیز کلی گویی است. (4000203) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۲۲:۱۱:۴۵
کلی گوئی وهم ضد ونقیض (4000289) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۱:۲۴:۰۶
بر مبنای کمی تعقل رد کردند
خبر این بود که ایرران دومی هست و عراق اولی
یعنی کشورهایی جنگ زده مثل سوریه لیبی یمن ! ونزوئلا و زیمباوه با تورم ۰۱۰۰ درصدی کشورهای گرسنه افریقای مرکزی و... از ایران شادترند ؟؟
عقل را خدا به انسان برای همین چیزهادعطا کرده (4000396) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۱۹:۵۸:۳۶
نه دومین نیست بلکه اولین است (4000205) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۸:۲۶:۱۹
درسته اولیه (4001192) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۲۰:۲۴:۰۲
دومی بعید میدونم باشیم مثل همیشه اولیم !!!!!!!!! (4000217) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۲۱:۰۳:۳۱
صبح تشریف بیارید مترو و قیافه غمگین شهروندان را ببینید (4000243) (alef-11)
 
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۲۲:۱۱:۳۳
از اون موقع که قناعت کردم خیلی خوشحالم خدایا شکر9 (4000288) (alef-11)
 
یک هموطن
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۸-۱۳ ۲۳:۲۲:۰۲
به چی قناعت کردی برادر من؟ (4000320) (alef-11)
 
پيام
Spain
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۵:۳۹:۴۶
چرا مارو با سوريه و پاكستان مقايسه مي كنيد لياقت ما در دنيا اينجور مقايسه اي هست ؟ (4000438) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۲:۱۱:۵۶
رنگ سیاه نماد غم است ببینید و قضاوت کنید نیازی به امار گیری پیچیده نیست. (4000412) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۴:۰۸:۲۹
اشتباه شده ایران اولین کشور غمگین دنیا است. (4000429) (alef-11)
 
منوچهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۵ ۰۶:۵۵:۱۶
با سلام
به نظرم ایران اولین کشور غمگین دنیا است نه دومین نصف مردم ایران به علت بیکاری به شهرهای مرکزی ایران روی آورده اند که نشان میدهد به علت بیکاری و به اجبار برای زنده ماندن آواره شهرهای مرکزی کشور شده اند و همین دوری از خانواده مهمترین دلیل غمگین بودن مردم ایران است البته از پاین بودن دستمزدها و اطمینان از نرسیدن به اهداف و آرزوها دلیل دیگری است که باعث غمگینی مردم ایران است (4001758) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.