نظر منتشر شده
۲۵۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 213945
نگاهی به سریال «آوای باران»
رضا مدنی، 11 بهمن 92
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۵
بعد از مدت ها مجموعه سریال سازی شبکه های مختلف سیما با نگاهی تازه به بچه های خیابانی و زندگی اجتماعی کودکان بی سرپرست و البته باخلاقیتی ویژه مصائب دردآور حادثه ۱۲ تیر سال ۶۷ برای هواپیمای ایرانی که توسط ناو آمریکایی سقوط کرد تولید کند چرا که اگر مادر باران در آن اتفاق کشته نمی شد این سختی ها برای او و پدرش پیش نمی آمد.

«آوای باران» با یک داستان محوری درباره طاها ریاحی و دخترش باران آغاز شد و با روایت ماجراهای متعدد به نقطه‌ای رسید که مخاطب منتظر بازگشایی آخرین گره این داستان و ملاقات پدر و دختر بعد از بیست سال است.

داستان پرافت و خیز و و گره های فکری که مجموعه فکری این سریال در آن توانستند ایجاد کنند باعث شد تا مخاطب را تا پایان داستان در کنجکاوی و انتظار نگه دارد. از چند قسمت پایانی گره‌های فیلمنامه یکی‌یکی باز شده‌اند، مخاطب شخصیت‌ها را شناخته و همه چیز به پایان نزدیک شده، اما بیننده همچنان منتظر پایان ماجرای باران و دیدار او و پدرش بود و اینگونه عملا در قسمت های آخر به علت زمینه سازی برای دیدار باران و پدرش، تعلیق های سریال از بین رفته بود و تنها با مانع تراشی نویسنده سریال پیش می رفت.

بسیاری این انتقاد را به مجموعه داشتند که در فینال سریال اصطلاحا آب به آن بسته اند و مجموعه کشدار شده است. اما فارغ از انتقاداتی که به مجموعه می شود این تعلیق های فکری باعث شده بود تا به جای آنکه داستان روتین به پیش برود آنرا با وارد کردن شوک های تازه طولانی کند.

اصطلاح فیلم هندی هم به آوای باران بی انصافی درحق این مجموعه است، چرا که دست اندرکاران این سریال برای جذب مخاطب به روش های بعضاً غیر منطقی سریال ها و فیلم های هندی و یا سبک فیلمفارسی متوسل نشدند. در این سریال اهمیت خانواده و روش تربیتی برای فرزندان بسیار مشهود است از رفتارهای بیتا تا آموزه‌هایی که باران از همان کودکی از پدرش دریافت کرده و زندگی بیست ساله در میان افرادی غر ازجنس خود همچنان تلاشی برای زندگی آرمانی و درست شکل داده است.

این مجموعه البته که انتقاداتی را به خود می بیند، از جمله گریم ضعیف سریال که اساسا به نظر می رسید طراحی خاصی را نداشته و فقط برای آن اجرا شده بود چرا که بعد از بیست سال تنها افراد موهایشان سفید شده بود و ریش گذاشته بودند و یا در بخش محتوایی، فرید تا دو روز پس از اتفاقات زیادی که رخ داده بود هنوز متوجه گم شدن گوشی خود نشده بود.

اگر آوای باران در زمره سریال های فاخر تلویزیون هم قرار نداشت اما با این حال استقبال نویسندگان و مردم از این ملودرام اجتماعی علی رغم برخی انتقادهای تند مخالف، موجب می شود که نتوان دامنه اثرگذاری و جذابیت این مجموعه تلویزیونی را در جامعه ایرانی کتمان کرد.
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۲۲:۵۹
بنظر بنده 1- خشونت و کشت و کشتار در این سریال تاثیر نامطلوبی بر روی نوجوانان و جوانان دارد، 2- دروغ گویی و دزدی بزرگ نیز تاثیر سوء در فرهنگ ما دارد . بنابراین با توجه به اینکه خودبخود دروغ و تهمت جزیی از فرهنگ شده است و مشکل اصلی کشور ما را تشکیل داده است، در این فیلم عادی سازی شده است. بنابراین معایب آن بیشتر از مزایای آن بوده است. (1942177) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۲۷:۰۸
جناب استاد با جمع كردن آشغال زير فرش اتاق تميز نميشه! (1942315) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۸:۱۰
بین سریال های ایرانی باران سریال قشنگی بود و واقعا مخاطب رو هیجانی و پیگیر قسمت بعدی میکرد
من نمی دونم پس کی این سریالو میدید که حالا همه اه و پیف می کنن
همه میشینن میبینن بعد غر می ززنن
حالا اگر از ترکیه پخش شده بود همه می گفتن عالی
بس کنید بابا (1942394) (alef-13)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۳:۴۹
جالبه
همه میگن بده و این همه نظر اومده
اگر بد بوده پس چرا میدیدید
راستشو بخواید ما ایرانیا عادت کردیم به غر زدن
معلومه سریال چقد بیننده داشته (1942410) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۳:۵۴
اثر حسین سهیلی زاده را برای سالیان متمادی در خاطره مخاطب ایرانی ماندگار خواهد کرد چرا که تلاش برای استیفای حقوق اجتماعی کودکان و فراهم آوردن آینده‌ای بهتر برای آن ها از اولویت های اجتماعی است، همان طور که رئیس جمهور کشورمان با بازدید از شیرخوارگاه ها و موسسات حمایت از کودکان آن ها را شاد می کند و حتی تعدادی از یتیمان و شیرخوارگان را به سرپرستی می گیرد و بدین نحو ، مسئولیت پذیر بودن در قبال محرومان را گوشزد می‌ نماید. (1942441) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۴۵:۰۹
الان میشه بگی این سریال چه راه حلی برای حل کودکان فقیر داشت نکنه فکر می کنی همه کودکان در اصل بچه امثال طاهایی هستند که در مدت غیبتشان نادر ی یود که با همکاری قاچاقچیان دارو میلیاردش کندحالا بچه های فقیر پیدا کنید پدر پول دارتان را (1942458) (alef-13)
 
دیپلم ردی
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۰۵:۴۰
انتظار جنابعالی برای حل مشکل این کودکان توسط سریال آوای باران خیلی خنده دار و از جهتی تاسف آور است . عزیز من وظیفه هنر نمایش کاستی ها و ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به موضوعات و مشکلات موجود است و همین که سریال آوای باران توانسته میلیون ها مخاطب جذب کند مفهومش این است که در هدفش موفق بوده حالا نوبت دیگران از جمله من و شماست که برای ارائه راه حل فکر کنیم وگرنه با غر زدن و انتقاد دائم فقط خودمان را ارضاء و بیشتر اظهار وجود می کنیم . (1948707) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۴۲:۵۰
یکی از مصداق‌های ضعیف بحث مطرح شده سریال «آوای باران» است که بی غرض نه در فرم و نه در محتوا حرفی برای گفتن ندارد و به سادگی می‌توان نقدی بر یک فیلم هندی ساخت 20 سال پیش را با تغییر نام‌ها و اسامی به جای آن به چاپ رساند. اما نکته‌ای که درباره «آوای باران» هشدار دهنده به نظر می‌رسد و آن را از دیگر تولیدات آبکی این روزهای سازمان جدا می‌کند نوع رویکرد خطرناکی ست که آگاهانه از سوی تولیدکنندگان آن اعمال شده و بعید به نظر می‌رسد مسئولین سازمان در آن شریک و یا متوجه آن شده باشند. در ادامه با ذکر مواردی از فرم و محتوا، این رویکرد غلط تبیین می‌شود که با داشتن قابلیت و پتانسیل بدعت‌گذاری خطرناک نیز باشد.
تکه برداری و وصله و پینه کردن این تکه‌ها از رمان‌های مطرح جهانی، چند سریال سخیف شبکه‌های ماهوارهای فارسی زبان، تعدادی فیلم هندی و فیلم‌فارسی و ... که تشخیص گل‌درشت‌ترین آن‌ها یعنی «الیور توییست» برای معمولی‌ترین مخاطبان هم امری بدیهی است؛ روال به کار گرفته شده در پرداخت ساختار داستانی سریال «آوای باران» است. تکه‌هایی عاری‌های که از یک شخصیت خاص، حادثه و سرگذشت گرفته تا نوع روایت و پرشهای زمانی را شامل می‌شود. البته این تکنیک در شبکه‌های مطرح جهانی مسبوق به سابقه است و حتی آثار پرمخاطب میلیونی داشته که شرح و بسط آن در انگیزه متن پیش رو نیست. (1942653) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۲:۱۸:۵۹
تنها جای که به کودکان کار ربط داشت تیتراژ آغازی و قسمت آخر فیلم بود! (1946254) (alef-10)
 
آرش
۱۳۹۲-۱۱-۱۵ ۱۵:۱۵:۲۰
دوست عزیز، این یک نتیجه گیری کاملا شخصی است که شما کردی.
چنین مواردی از این سریال استنباط نمیشد.
پیگیری بینندگان هم دلیل بر موافقت همه بر کیفیت آن نیست. این اثر با همان تعلیق های تکراری مثل ماجرای « هاچ زنبور عسل» و « کوزت در بینوایان» قصد داشت به جذب مخاطب بپردازد. کشش داستانی آن هم ده تا سیزده قسمت نبود، اما متاسفانه مدیران کنونی که در میان آنها میتوانیم به مدیر جوان و بی تجربه شبکه سه (آقای زین العابدین)اشاره کنیم، به نویسنده ها سفارش کردند که ماجرا را کش بدهند و حدود پانزده قسمت را فقط با یک تعلیق« چگونگی رسیدن باران به پدرش» بنویسند و جذابیت آغاز سریال را نیز از بین ببرند.
این اواخر کار نوشتن و تصویربرداری به طور همزمان انجام میشد و دهها اشکال تکنیکی در تدوین به چشم می آمد که جملگی حاکی از عجله و شتاب در تولید بود.
مثلا سینا(داماد فرصت طلب) در یک سکانس توسط نادر مورد ضرب و شتم قرار می گیرد و صورتش زخم میشود، در سکانس بعدی صورتش کاملا بهبود پیدا کرد و باز در سکانس سوم از همان قسمت، زخم صورتش دیده میشود.
حامد قاتل شکیب در پایان سریال به امان خدا رها میشود! در حالی که حتی در سخیف ترین تولیدات فیلمفارسی نیز یک عدالت بدون استثناء در فضای اثر حکم فرماست و هرکسی به میزان قصور یا تقصیرش به دست قانون مجازات میشود، حتی اگر کسی یک چاقوکش و یا قاتل را کشته باشد در یک سکانس، او را با دستبند پلیس مشاهده می کنیم به رغم اینکه بقیه شخصیتهای حاضر در فیلم او را تایید می کنند و می ستایند. (1952035) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۰۲:۴۹
از سره ناچاری دوست عزیز. (1942673) (alef-13)
 
مینا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۲۷:۲۹
کاملا موافقم (1942697) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۱:۳۷:۵۹
از بیچارگی چه کار کنیم (1943444) (alef-15)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۷:۵۲
نخستین نکته‌ای که آوای باران بر آن دست گذاشته و تاکید می‌کند موضوع تکدیگری، بچه‌های کار و نشان دادن معضلات و گرفتاری‌هایی است که آنها در جامعه دارند. این‌که موضوع تکدیگری هم آن چیزی نیست که مردم در ظاهر می‌بینند. پشت آن همیشه آدم‌هایی هستند که از این بچه‌های بی‌گناه سوءاستفاده می‌کنند. یک بخش از سریال به تصویر کشیدن این موضوع بود و یک بخش دیگر هم در واقع پرداختن به حلال و حرام در خانواده‌ها و این‌که آوردن نان حرام به سر سفره‌ها می‌تواند چه عواقب و مشکلات خطرناکی دربرداشته باشد. سریال هشدار می‌دهد بی‌توجهی به این مساله ممکن است خانواده‌ها و بخصوص بچه‌ها را به چه سمت و سویی ببرد و حتی خانواده‌ها را متلاشی کند و این‌که طمع و زیاده‌خواهی آدم‌ها چه بلایی می‌تواند سر زندگی‌شان بیاورد. درواقع این موضوعات اصلی است که سریال به آن می‌پردازد. (1942445) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۱۳:۵۲
پسر خانواده که ظاهرا لقمه حرام به حالش ساخته بود !!! (1942530) (alef-13)
 
ابوالفضل
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۳۵:۵۱
بسمه تعالی در تاریخ از این نمونه ها هست که حجتی باشد برای افراد در روز قیامت . (1943109) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۹:۴۱:۲۰
سریال زیبایی بود و منم مثل خیلی ها دنبالش کردم. ولی جدا از همه سوتی های تابلوش، اینکه طاها اموالش رو به نام شناسنامه باران میزنه و بعد از بیتا میخواد که اموالش رو دوباره بهش برگردونه از همه مسخره تر بود (1947647) (alef-10)
 
حقی
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۱۰:۲۵
میگویند شخصیت انسان در 5 سال اول زندگی نقش میگیرد (1943186) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۳۰:۱۶
نظری ندازم (1948760) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۵۵:۵۳
اینکه برنج هندی آرسنیک دارد یا نه ، باید درآزمایشگاه معلوم بشه ولی نکته ای که ظاهرا جای تردیدی باقی نمی گذاره اینه که گویا مصرف مداوم برنج هندی ، ذائقۀ هنری بخشی ازایرانیان را دچار دگرگونی کرده و باعث شده که از پایان غیر منطقی ، نارایج ، معجزه گونه ولی دلنشین فیلم هائی به سبک فیلم های هندی به رضایت و شادمانی زایدالوصف برسند !!!! ؛
........اینکه " موسی " گونه ای در دیار " فرعونیان " رشد کند و نه تنها تحت تأثیر خباثت و شیطان صفتی 3 عضو دیگر خانواده ( البته آنهم از یک نوع بیسابقه و با درجه غلظتی که ما معمولا در دور و بر فامیل های خودمون تاکنون ندیده ایم !!!!) قرار نگیرد ، بلکه 180 درجه کامل با آنها اختلاف نظر !!!! داشته باشد و حتی آنها را طرد نماید ؛.... کشف مقدار بسیار فراوانی از مواد مخدر باعث اعدام متهم نشود و قاضی کشور خارجی ، حتی بدون دخالت و سفارش بخش کنسولی سفارت ایران در ترکیه فقط به مجازات زندان بسنده کند ؛.......... مدت 20 سال بخش کنسولی سفارت ایران در همین کشور همسایۀ خودمون ( نه در یک زندان ناشناخته ، دور از دسترس و در اعماق آفریقا ، یا آمازون !!!! ) از وجود یک زندانی ایرانی کاملا بی اطلاع وبدون تماس باشد ؛..... آمار مربوط به پروازها و به ویژه عکس !!!! مسافرین مربوط به 20 سال پیش ،اولا وجود داشته باشد و ثانیا به این سادگی در دسترس افراد عادی قرار گیرد ؛ .........بغل گوش ما و در همین تهران چنین مؤسساتی گداپرور!!!! وجود داشته باشد ولی بهزیستی ، شهرداری ، پلیس و....... ، کاری به کارشون نداشته باشند ؛ ........به جای اینکه شکیب مثل بقیۀ اراذل و اوباش ، چاقوکش باشد ، همچون فیلم های وسترن آمریکائی ، ( بدون ترس از بازرسی بدنی مأموران) هفت تیر کش است وهمواره آنرا در جیب دارد !!!! ؛ .............
...............
............ (1942572) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۲۳:۱۰
دمت گرم. خوب حق مطلب را ادا کردی. (1942691) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۰۶:۰۴
البته اضافه کنیم اینها رو که :
آقای ریاحی اموالش را به نام باران ریاحی زده بود و با التماس از بیتا توتونچی طلبشون میکرد.یا فرید که مثلا مدیر بود همیشه بیکار بود و کاری جز خدمات رسانی به دایی طاها نداشت.اینکه فرید به عنوان یک مدیر،گوشیش در طول چند روز فقط یک بار زنگ خورد و اونم باران بود و اصلا در طول مدت گم شدن گوشیش به اون احتیاج پیدا نکرد لذا متوجه گم شدنش نشد.اینکه شکیب با اینکه پولش رو بار اول از نادر گرفته بود بازم ازش میترسیداینکه وسط پارک در محلی مسکونی شکیب و کیانوش با چماق میزنن تو سر باران و میدزدنش و کسی نیست به دادش برسه و دهها نقص و ایراد بزرگ و کوچیک دیگه که گویا شعور بیننده را به تمسخر گرفته!!! علت این هم که مردم نگاه میکردن این بود که چاره دیگه ای ندارن چون فیلم دیگه ای صدا و سیما نداشت که ببینن.یعنی در شهر کورها یک چشم هم بیناست! وقتی سریال به درد بخوری نباشه مجبوریم همین فیلم فارسیهارو هم ببینیم. (1943170) (alef-15)
 
من
۱۳۹۲-۱۱-۱۵ ۱۵:۵۴:۳۶
عزیزم ازاین همه دقتت خوشم اومد که به فیلم وطرف مقابل داشتی اما ای کاش یک صدم این دقت رودرموردخودت به کارمی بردی که درساخت این گونه فیلم ها(بااین تمرکزی که شما دارید)چراشما یه درصدی روتأثیرگزارنیستی (1952138) (alef-15)
 
یک بیننده
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۱:۲۷:۵۶
در ادامه بحث دوست عزیز(آریابان)
1- اینکه دراغلب سریالهای تلویزیونی و فیلمها پلیس همیشه یک عده افراد که به صورت اتفاقی و با روش مشخص به جرم پی می برند
2-اینکه که در یک سریال فردی ولو با دلیل کسی را می کشد یا در یک درگیری نامشخص فردی کشته می شود و هیچ اثری از او پیدا نمی شود
3-اینکه در یک سریال فردی گاوداری را از دیگری می گیرد و کارگران را مرخص می کند و خود در شهر می گردد و رسیدگی به امور گاورداری وجود ندارد
4- اینکه فردی گوشی موبایل به ان بزرگی که مثل جی ال ایکس راحت از جیب خارج نمی شود در محل خلوت می رباید و طرف نمی فهمد
5- اینکه وسط خیابان دختری را از پشت با چوب می زنند و کسی نمی بیند
6- اینکه خالی به راحتی بر روی گونه فرد می ماند و حتی د شرایطی مثل خواب و شستن و غیره پدرش نمی بیند
7- اینکه دختری با آن همه زرنگی مفتون پسری می شود
8و.....
معجزاتی است که فقط از صدا و سیمای ما برمی آید (1946072) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۱:۳۰
بخش آخر نظرتون متاسفانه واقعیته... (1946271) (alef-10)
 
چوبین
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۰۹:۵۲:۱۹
حیف پول بیت المال که صرف این سریال ها می شود،واقعا سریال مضر وبی خودی بودو......... (1948675) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۱۰:۴۹
برخی می گویند ساختار سریال آوای باران هندی است! (که این هم بد نیست) تلویزیون بنا به ذات خود اول مخاطب را با یک اثر درگیر کند بعد در کنار سرگرم کردن، آموزش و اطلاع رسانی را که مدنظر دارد به او ارائه کند. حتی برنامه های ترکیبی و گفت وگومحور هم باید ابتدا ساختار جذابی داشته باشد تا مردم را درگیر کند. (1942425) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۷:۲۰
جهت اطلاع:
نویسنده فیلمنامه سریال «آوای باران» عنوان کرد: ما نگفتیم این قصه برداشتی از اولیور توئیست است. ما فقط گفتیم از آن تاثیر گرفته‌ایم. (1942444) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۴۶:۰۴
دقیقا نکتع آموزشی این سریال کجاش بود؟
واقعا کارگردانی ضعیف و پر از سوتی هایی بود که مخاطب غیر حرفه ای هم می تونست اون رو تشخیص بده
بازیگران فصل دوم سریال هم که صد البته با پول پدر گرامی بازیگر شده بودند و بازی ضعیف آنها در حد شبکه ملی نبود (1942564) (alef-13)
 
باران
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۶:۴۱:۵۷
واقعا درسن میگین شما (1944209) (alef-15)
 
یه بازیگر
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۴۱:۴۲
شما هایی که میگین فیلم هندی اینو واقعا از کجا شنیدید هر فیلمی هم ساخته بشه اگه بهترین فیلم هم باشه ولی چون برای ایرانه همه انتقادمیکنن و میگن اخرش رو میدونن چی میشه چرا شما واقعا سطح فیلم ها رو میارین پایین . (1942706) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۲:۵۱:۳۳
ولي با ريختنش به بيرون وضعيت بدتر هم ميشه! (1943570) (alef-15)
 
فرزند ایران
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۳۹:۰۶
چرا صدا و سیما سریال ها رو کیفیت بندی نمی کنه و قضاوت رو بر عهده مردم نمیگذاره که مثلا طی دو ماه گذشته کیفیت کدوم بهتر بود
والا به خدا گره سازی در فیلم پایتخت خیلی بهتر از این فیلم دیده میشه
فقط باید کیفیت بندی کنند و به اونهایی که در رده الف قرار میگیرند پول بیشتری بدهند تا بقیه کارگردان ها به سمت اون گرایش پیدا کنند
وقتی که برای صدا و سیما فرقی نداره چه سریالی با چه کیفیتی ساخته شده وبر مبنای دقیقه پول رو ارائه می کنه نتیجه این میشه که یک فیلمنامه خوب میشه یک فیلم له شده زیر سد شکسته آب ... (1942326) (alef-13)
 
علی ابراهیمی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۰۴:۳۰
چرا جامعه شناسان و حقوقدانان این سریال رو که مخاطبان زیادی هرشب پای شبکه 3سیما نشاندنقد نمی کنند؟!
در این سریال مخصوصاً در قسمت های انتهایی به نحوه زیادی اشاعه بزه و جرم در جامعه به نمایش گذاشته شد و هیچ نهاد انتظامی وقضایی به این تخلفات در سریال رسیدگی نکرد!! فقط در آخر سریال از طرف غیب یا حکم الهی بعضی به نتیجه اعمال خود رسیدند.....
این سریال با نشاندادن انواع رفتارهای مجرمانه با تصویر ارتباط خوبی با خانواده ها برقرار کرد و چون اکثر مخاطبان خانوادگی پای این سریال نشسته بودند قطعاً برای جامعه خود باید در آینده نگران باشیم!!!!
برخی مصادیق مجرمانه در این سریال به قرار زیر بود که به نمایش در آمده بود:
1-معامله وفروش داروی قاچاق ومعافیای دارو
2- پاپوش ساختن برای شخصیت طاها در این سریال
3-حمل واستفاده سلاح توسط شخصیت شکیب
4-سوءاستفاده از کودکان کار
5-تکدی گری
6-سرقت
7-استفاده از مواد مخدر
8-گروگانگیری شخصیت باران
9-جعل وکالتنامه
10-کلاهبرداری خواستگار شخصیت بیتا
11-کلاهبرداری در خصوص جازدن شخصیت بیتا بجای باران
12-گرفتن ودادن حق السکوت
13-رشوه
14-اخاذی شکیب
15-اختیار کردن همسران جدید توسط شخصیت آصف بدون اذن همسر اول
16-شروع به قتل شخصیت آصف به وسیله خودرو
17-کودک آزاری شخصیت زیور
18-و...

باتوجه به اینکه از لحاظ عاطفی ارتباط خوبی این سرال با جامعه برقرار کرده بود و نشاندن بخی شخصیت ها از قسمت های ابتدایی نه آنچنان به عنوان شخصیت منفی ولی در آخر جرم هایی که از آنها سرزد وکسی به آنها در سریال کاری نداشت قطعاً بازخوردی در عموم خواهد داشت که باید منتظر آسیب های آن باشیم!!!! (1942342) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۰۱:۱۹
خوب كدوم اين چيزا تو جامعه مون نيست؟! (1942818) (alef-10)
 
ابراهیمی
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۴:۳۴:۰۰
انکار نمیکنیم که چیزی هست یا نیست.... اما نشاندن این موارد از طریق صداوسیما و برنامه ایی که اکثر مخاطبانش خانوادگی هستند کار صحیح وبجایی نبود . از سویی قبح این چیزها میشکنه تو جامعه... واقع بین بودنم چیز خوبیه. یکم انصاف چاشنی نظراتتون بکنید! (1943850) (alef-15)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۲۲:۳۷:۴۴
با سلام خدمت اقای ابراهیمی،مصادیقی که بر شمردید کاملا درست اند،باعرض پوزش کلمه مافیا صحیح تر است نه معافیا،این سریال بیشتر ناهنجاری ها وبزه کاری های اجتماعی را بهتر نشون داد،کسانی که انتقاد به این سریال دارند ،مجبور نبودند که تمام قسمت هایش را ببینند. (1948066) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۲۲:۵۱:۰۱
چطر جرات میکنید به این سریال که مثل سایر سریال های ایرانی پایانی عشقولانه داشت توهین می کنید. (1948094) (alef-10)
 
دانیال
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۱۷:۳۱
اینها تو همه سریالها هستن !
بقیه رو نمیبینید ؟!
صدا و سیما باید درست شه نه سریالها ... (1943205) (alef-15)
 
ه م ب
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۴:۳۲:۲۸
تمام این چیزهایی که مرقوم فرمودید وجود دارد کافی ا ست یه سری به کلانتریها ودادگاها بزنید .اینقدر به این جامعه افسار گسیخته خوش بین نباشد آنچه دراین فیلم بود وجود دارد. برای صحت قضیه صفحه حوادث روزنامها را بخوانید. (1943841) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۱۶:۴۰
بخصوص که چنین رفتارهایی اصلا و ابدا در جامعه ما رواج ندارد و حالا با دیدین سریال باران ممکن است مردم این کارهای بد بد را یاد بگیرند . (1948730) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۱:۲۶
هدف اصلی این فیلم بازی کردن با اعصاب مخاطب ( مخصوصا مادران مسن و ... بود )
وقتی شخصیت اصلی کارهای نرمال را انجام نمی دهد اعصاب آدمهای ساده ای که پای این سریال نشسته اند را خورد می کند ( مثلا باران بعد از فرار کردن بجای اینکه برود پیش پلیس می رود خانه قبلی اش!!! و همه جلوی تلویزیون زار می زنند که برو پیش پلیس از این موارد بسیار است )
باید قبول کنیم که جامعه ما افسرده است و طبیعی است که آدمهای افسرده با سریال هایی با تم غمگین بهتر همزاد پنداری کنند ولی صدا و سیما نباید مثل کفتار از این بیماری مخاطب استفاده کند و آنها را بیشتر از قبل افسرده کند و با افتخار بگوید که این سریال افسرده کننده اینقدر مخاطب داشت.(این زنگ خطر است)
نرگس ، ستایش ، باران ، ستایش 2 این یعنی فاجعه در مملکت تمام سریال ها افسرده کننده و پر مخاطب.
صحبت در این زمینه فراوان است ولی گوش شنوا و یا وجدان بیداری وجود ندارد بماند برای بعد (1942383) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۵۲:۴۰
خوب سریال شادی مثل دودکش هم زیاد طرفدار داشت که ... مشکل نشناختن ضائقه مردمه (1943308) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۲:۲۶:۰۰
واضحترین بخش کار موثر بودن نقش پلیس در ماجراهاست!
یا اینکه پلیس ناشیانه عمل می کند و آمادگی انجام وظایف را ندارد (1943492) (alef-15)
 
بهلول
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۴:۴۵:۲۶
اينكه چرا اين چنين سريال هايي ساخته ميشود دليل ساده اي دارد. مردم ايران راحت گريه ميكنند اما خيلي سخت ميخندند. صدا و سيما بدنبال كار راحت است . (1949434) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۳:۲۷
فکر کنم شما اصن این سریال رو ندیده اید من معمولا سریال نیگا نمیکنم ولی خداییش این سریال خوبیه و بازی بازیگرانش فوق العادست (1942387) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۷:۵۵
این گونه اتفاقات فقط در فیلم‌های هندی و فیلم‌فارسی و سریال‌های ترکیه‌ای رخ می‌دهد. البته این سریال دارای ویژگی‌های مثبتی هم هست. از جاذبه و قدرتش در جلب توجه مخاطب که بگذریم، این مجموعه تلویزیونی به بعضی مسائل اجتماعی و سیاسی هم پرداخته که آن را از یک کار صرفاً سرگرم‌کننده اعتلا بخشیده است. (1942420) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۴۷:۵۸
بازیگران فصل دوم بسیار ضعیف و تصنعی بازی می کردند. در واقع در حد یک نمایش دبیرستانی برای بازیگری آماده بودند. (1942566) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۰۸:۲۸
بود! (1942677) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۱:۲۹
مهران احمدی خیلی خوب بود. سام درخشانی و الهام چرخنده خوب بودند. پگاه ضعیف و آبکی بود، به خاطر فیلمنامه. خیرابی تصنعی. فیلمنامه پر از چاله چوله و سوراخ های گشاد. بازی باران و بیتا معمولی. باران چند روز زندانی بود اما چهره و ابروهاش جوری بود که انگار تازه از آرایشگاه در اومده! حرف زدن و ادبیاتش به گداها نمی خورد، حرف زدن لاتی اش هم حتی تصنعی بود. کلا احساس می کنم به خودم خیانت کردم و وقت باارزشم رو دور ریختم. بهترین بخش فیلم، بازی عالی مهران احمدی بود ولاغير. اگر کسی هم سریال رو دنبال کرده به خاطر بازی ها بوده و همین طور صدای زیبای خواجه امیری. در آخر به قول شکیب، «می تو» . هه هه. (1942405) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۱۶:۲۸
از سریال شما چه انتظاری دارید؟ سریال برای سرگرمی هست و در بهترین حالت رساندن پیام یا عبرتهای تاریخی یا فقط روایت یک واقعه. قرار نیست شق القمر بشود. اگر واقعا نگران گذر عمرتان هستید، اصلا هیچ سریالی نگاه نکنید. (1942628) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۱۰:۳۱
سریال «آوای باران» توانست مردمی را که تماشای سریال‌های ماهواره‌ای را بر سریال‌های وطنی ترجیح می‌دادند، پای تلویزیون خودمان بنشاند و‌ آنها را وادارد تا کانال تلویزیون خود را روی شبکه سه تنظیم کنند و با اشتیاق منتظر پخش این سریال بمانند. (1942424) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۱۶:۵۰
من اول سریال ماهواره ایمو می دیدم بعد بلا فاصله باران رو البته من سریالهای ترکیه رو کلا نگا نمی کنم . (1942532) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۵۵:۳۳
وقت کردی یه نگاه هم به اونا بنذاز (1942924) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۲:۳۴:۲۲
چه با افتخار؛ آفرین به تو! (1942963) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۵۵:۰۵
سریال باران با این فیلم نامه ضعیف و سوتی های بیشمار رو توهین به شعور خودم دونستم. بعد از دیدن این سریال تشویق شدم حتما ماهواره تهیه کنم (1942570) (alef-13)
 
پیام
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۳۶:۵۰
بهانه نیار رفیق می خوای بخری چرا این واون رو واسطه می کنی بدو عقب موندی از غافله ... (1942647) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۲۱:۵۸
هر غلطی می خوای بکن . ناهنجاریهای اجتماعی همه جا هست (1942689) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۸:۱۰:۴۰
حمید جان چرا گذاشتی نزدیک به 2 ماه هر شب به شعورت توهین بشه (1943041) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۶:۰۶:۱۲
لیاقتت همون سریال های ماهواره ایه ... تو بیننده سریال های ایرانی نباشی لطف بزرگی کردی . (1944097) (alef-15)
 
اشنا
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۷:۰۷:۵۲
پس واقعا بی جنبه ای . برو همون سریال های ترکی رو نگاه کن که معلوم نیست کی با کیه . اون با زن یکیه . اون یکیه همسر اون رو دوست داره . تازه یکی هم قبل عروسیشون با همه اینا دوست بوده . (1944289) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۲۱:۱۳
حالا که اینهمه به خرید ماهواره تشویق شدی عجله کن تا هر چه زودتر همه کارها تو مثل شخصیت های سریال های ترکیه ای انجام بدی عجله کن داری جا می مونی اونوقت بعدا باید غصه بخوری بدو که حلیم خیر می کنن (1948741) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۰۸:۳۵
یک سوال مگر بیتا خودش را باران جا نزده بود ؟ پس برای زدن املاک به نام او از شناسنامه باران استفاده کردند پس عملا وقانونا دارایی های طاحا به نام باران شد ه بود . پس چرا طاحا بعد که فهمید بیتا باران نیست نگران از دست رفتن املاکش شد ؟!!! (1942523) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۲۴:۵۳
داستان این فیلم از داستان دختری به نام سارا کرو رونوشت شده است که در آن سارا که دختر مرد ثروتمندی است پدر خود را گم می کند و به خدمتکاری یک مدرسه شبانه روزی در می آید. در این داستان هم دست آخر مدیر مدرسه که زن بدطینتی است سرانجام با پیدا شدن پدر سارا به گدایی و دودکش پاکنی می افتد!!! (1942546) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۶:۳۸:۱۴
کتاب سارا کرو شاهزاده کوچک اثر فرانسیس هاجسن برنت کتابش ترجمه شده فیلمش از تلویزیون پخش شده. رسیدن به ثروت بعد از تحمل سختیها و فقر در این داستان تا حدودی روایت زندگی خود نویسنده است مثل الیور توویست اثر دیکنز. (1942994) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۱۹:۲۹
دقیقا مشکلات امروز جامعه را به تصویر کشیده بود . آگاهی از یه مشکل عادی سازی نیست بچه . (1942686) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۳:۲۹:۵۵
مشکلات امروز جامعه ؟! راستش الان وضع کسب وکار بچه های خیابانی از لیسانسیه های بیکار بهتره ! مشکلات امروز جامعه بی کاری قشر تحصیل کرده وعدم امکان ازدواج جوانان است ! (1945355) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۲۵:۲۲
شما اگه واقعا استاد این جامعه بودی و تو این جامعه حضور پر رنگ داشتی هیچوقت این حرفو نمیزدی. کتمان حقایق تا کی؟ تا کی توقع دارین تلویزیون فقط فیلم درمورد صلح و صفا بسازه؟! همین افکار مثل شماست که باعث شده جوونا برن خاطرات یک خون آشام و مرده متحرک و فرینج و... رو ببینن (1942848) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۴۷:۵۴
جناب استاد بیایید در جامعه زندگی کنید و حقایق را ببنید. تازه این که این سریال بخش کوچکی از جامعه ما را نشان داده است . حقیقت تلخ است (1942872) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۴۴:۳۲
برخی از موضوعاتی که جامعه به اون مبتلا است،بسیار مورد توجه مردم قرار میگیره.فارغ از بازی بازیگر و یا کارگردانی کارگردان و...اینچنین فیلمهایی مورد پسند قرار میگیرند.پس توجه واقعی به موضوعه نه فیلم و نه حتی متن آن.
نیازی به به به و چه چه به عوامل و ... هم نیست.هر کس دیگری که این موضوع رو پیگیری کنه با همین استقبال قرار می گیره چون..... (1943125) (alef-10)
 
باران
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۴۵:۵۳
مشكل بزرگ حقوقي داشت واينكه سهام شركت بنام باران رياحي انتقال شده بود نه بيتا توتونچي ولي به علت نااگاهي دست اندركاران كه هرگز از كارشناسان حقوق بهره نمي گيرند تا اخر فيلم مي گفتند بيتا بايد بروي دفترخانه وسهام را بنام فلان بزني درحالي كه طه رياحي بعداز فهميدن مسئله اين واقعيت معقول بي توجه ماند .سند وكالت بنام دخترشس بود نه بيتا وشناسنامه اش رو هم در روز عقد همراه خودش برده بود . بعد اينكه باران بعداز فرار دوباره در دست شكيب گرفتار ميشه واين هم نا مفهوم وبي منطق بود . (1943129) (alef-10)
 
sadeghi
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۵۸:۰۰
ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت اید الناس فساد در دریا و خشکی به سبب کرده های مردم آشکار شد (1943150) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۳۹:۱۶
سلام این سریال برای نوجوانان ساخته نشده است برای گروه بزرگ سال است (1943263) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۶:۳۷:۴۶
خانم قاسمي توي اين سريال نبودند؟ (1944193) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۰۹:۳۱:۵۹
به نر من کپی سریال اولیور توئئیس بوده، هیچ ایده جدیدی برای ساخت فیلم تو کشور ما بکار نمی برند .همش کپی شده کار های قبلی یا غربی و...است (1948636) (alef-10)
 
دیپلم ردی
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۰۰:۲۱
چرا با استفاده از عنوان استاد دانشگاه سعی در تحمیل نظر خود به دیگران دارید ؟ جناب استاد دانشگاه ! آنچه در باره تاثیر سوء نمایش خشونت گفته شده مربوط به زمانی است که در یک فیلم یا هر اثر دیگر ، اعمال خشونت امری مباح و اخلاقی برای غلبه بر دشمنان نشان داده شود و نه هنگامی که این خشونت توسط منفی ترین شخصیت های فیلم بروز داده می شود . بدون اینکه بخواهیم ضعف های ساختاری سریال آوای باران را نادیده بگیریم باید قبول کرد که هر آنچه نویسنده مقاله در مورد مجموعه مطرح کرده صحیح است و البته بهتر است جامعه شناسان و همچنین رفتار شناسانی که صلاحیت اظهار نظر دارند در مورد جزئیات این اثر صحبت کنند و شما هم به جای به رخ کشیدن مدرک خود نظراتتان را بر پایه مشاهدات علمی و مستند مطرح نمایید . (1948696) (alef-10)
 
فاطمه گلی
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۲۲:۲۷:۲۴
عزیزم چرا نگاه کردی اخه انقدرم دقیق نظرتو نوشتی هر کی ندونه فکر می کنه تو همه ی قسمت ها رئ پر کردی و 30 یا40 بار نگاه کردی (2726392) (alef-3)
 
کم صواد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۲۴:۲۰
موضوع فیلم از اینکه به یک پدیده و معضل اجتماعی پرداخته جالب بود اما این سریال اگر در یا شش قسمت اگر تمام می شد جذاب تر بود وکشدار بودن آن از نقاط ضعف این فیلم بود و به نظر میامد قبلا ودر قبل از انقلاب هم چنین موضوعی مورد توجه سیمای آن زمان قرار گرفته بود اگر اشتباه نکنم سریالی به نام «غریبه ها»که در همان زمان مورد استقبال قرار گرفته بود . (1942179) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۸:۲۶
واقعاسریال خوب وبامحتوایی بود... (1942396) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۱۱:۱۲
با سلام و خسته نباشید واقعاٌ سریال جالب و زیبایست و بینده رو هر كجا كه باشه به پای تلویزیون میكشونه بیننده رو یاد الیورتویست و بینوایان میندازه من بچه بودم پخش میشد الان كه نزدیك 43 سالم هنوز هم سریالها رو دوست دارم و برام جذابیت داره واگر پخش بشه میشینم و تماشا میكنم و دوست دارم آخر سریال باران طوری تموم بشه كه نشون بده باران و دیگران بعد از رسیدن باران به پدرش به كجا میرسن و چه بسرشون میاد چون اكثر بینده منتظر اینطور صحنه ای از آخر سریال دارن با تشكر (1942426) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۸:۱۰
در جذابیت و برخورداری «آوای باران» از برخی ویژگی‌های مثبت محتوایی، جای تردیدی نیست، اما ای کاش فیلمسازان ما در پی الگوهایی متعالی‌تر و فرهیخته‌تر برای جلب نظر مخاطب در فیلم‌ها و سریال‌ها باشند. چون پیروی از روش‌های فیلم هندی و فیلم‌فارسی و سریال‌های ترکیه‌ای سبب تنزل سلیقه مردم می‌شود. (1942421) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۳۵:۴۰
می تونستی بهتر نقد کنی سوسکتوله (1942188) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۵۷:۵۵
یکی دیگر از عیب های این سریال، جا انداختن تکیه کلا م های سخیف بین مردم و بخصوص بچه ها بود. (1942277) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۹:۰۳
از نظر من هم بازیگراش وهم خود سریال حرف نداشتن. (1942398) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۵۶:۳۸
آره
واقعا حرفی برای گفتن نداشتن
و فقط مردم رو سر کار گذاشتن (1942573) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۴۰:۳۴
گل گفتی 40 شب مردم بدبخت ایران سرکار بودند پلیس هم که توی ایران کشک همه خودشون پلیسن موبایل طرفو میزنن حالیش نمیشه مهندس شده بچه های خیابانی رو جمع و جور کنه (1948768) (alef-10)
 
شهروند
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۲:۳۴
این سریال شروع خوبی داشت و اتفاقا بسط داستانی کاملاً شخصیت ها را با نوعی برجسته سازی نشان داد اما به ناگاه در بخشهای پایانی مثل خودرویی در سراشیبی نتوانست هدفدار و اثربخش تمام شود به ناگاه شخصیت شکیب از یک سرخورده اجتماعی با بزهکاری مشخص تبدیل به یک جانی حرفه ای اسلحه به دست میشود، یا آنکه عشق کیانوش به باران خیلی رمانتیک می شود که نمونه اش را می توان در فیلمنامه های خاصی دید؛ در هرصورت اگرچه سریال ادعا طرح یه موضوع اجتماعی را دارد ، نتوانست بیینده را به نتیجه جامعه شناختی رهنمون کند بیشتر نتیجه گیری عامه پسند داشت چیزی در مایه های هرطور با دنیا معامله کنی و دنیا هم همانطور، یا هردست بدی همان دست را می گیری و...
این گونه داستانها نیازمند مشاوران قوی در حوزه پژوهشگری اجتماعی است و نه با نگاه صرف هنری و اخلاقی و اگر میخواهد به بیننده راهبردی مبتنی بر ریشه یابی بزهکاری بدهد کمی عمیق تر می باید زوایای این افراد را می شکافت. (1942197) (alef-9)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۱۱:۱۹
سریال خیلی عالی می باشد فقط خیلی طولانیش كردند و همچنین پیام بازرگانی خیلی بیشتر از پخش خود فیلم می باشد (1942428) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۵:۲۸
سریال آوای باران:

سریالی بر پایه فبلمهای هندی که تا توانستند به آن آب بستند. سریالی که نهایتا" در 2 ساعت می توانستند سر و ته آن را هم بیاورند. سریالی که از سق.ط ارباس ایرانی، تا ایدز، تا بچه های کار، تا ترغیب به بچه داری، تا کلاهبرداری ، تا خیانت ، تا..... را در بر می گرفت.

متاسفم برای وقت و چشمانم و متاسفم برای پول مردم که خرج ساخت آن شد. (1942199) (alef-9)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۶:۰۵
پیامهای این سریال به بینندگان محترم (برای کسانی که متوجه مفاهیم عمیق سریال نشدن!):
1- امریکا مسبب همه نابسمانی هاست!
2- یک بچه به هیچ عنوان کافی نبوده و نخواهد بود!
3- فقط افراد خلافکار و بی اعتقاد و بدبخت و ندار و غیره ایدز میگیرن! (1942302) (alef-9)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۴۵:۴۸
و چهارمین پیام بقول دوستمون هر کی اسم ایرانی برای فرزندش انتخاب کنه دنیا و آخرت بچشو تباه کرده! (1942373) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۱۴:۵۸
وهمینطور این پیام که همه آدم بدها ریش تیغ میزنن و آدم خوبا حتما ریش یا حداقل ته ریش دارن (1942683) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۳:۱۹
عالی بود. (1942386) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۹:۳۷
نویسنده مجموعه :
به نظرم اساسا در مدیوم تلویزیون گاهی مجبوریم برخی حرف‌ها و پیام‌ها را مستقیم به بیننده بزنیم، چرا که ما در تلویزیون فقط با بیننده خاص روبه‌رو نیستیم. من سریال را یک کار عام می‌دانم که در شهرهای دورافتاده هم آن را می‌بینند، شاید بینندگان عام خیلی حرف‌های دو پهلو را متوجه نشوند، بنابراین گاه لازم است یک حرف را از زبان شخصیت اصلی مستقیم بزنیم. اگر به من باشد دوست دارم همه حرف‌ها را دوپهلو بزنم، اما تلویزیون جای این کار نیست. گاه لازم است با مردم روراست باشیم. هرچند در این سریال هم برخی شخصیت‌ها دوپهلو حرف می‌زنند. (1942449) (alef-13)
 
توکلی
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۳:۳۵:۱۲
آیا وظیفه رسانه نیست که سطح فهم مردم رو ارتقاء بده؟
با همین ابزار توی تمام جنبه های شخصیتی افراد میشه تاثیر گذاشت. و برای رسیدن به یک جامعه دموکراسی باید مردمی فهیم داشت. رسیدن به دموکراسی با داشتن مردم سیاست زده (چیزی که رسانه ملی رسالت خودش میدونه) محقق نمیشه.
جامعه دموکراسی و مردم سالار به مردمی نیاز داره که از تمام جهات فهیم باشند. چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ عاطفی، اجتماعی و و و (1943673) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۲۱:۲۶
عالی بود نتیجه گیری علی ! (1942540) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۱:۵۲
شما دیگه خیلی شاهکاری که نفهمیدی اخر زیور چی شد.در نتیجه تصادف اختلال حواس پیدا کرد راهی خیابونها شد.یعنی اخرش گدایی (1942406) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۶:۳۹
تنها دلیل توجه مردم به همچین سریال هایی فقط و فقط نبود سریال های خوب هست. وگرنه اگه اون رو با سریالهای 15 سال پیش مقایسه کنید میبینید واقعا مسخره هست. (1942200) (alef-9)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۱۱:۲۷
سریال آوای باران سریال خیلی آموزنده است ولی خیلی كم پخش می شود بهتر بود به جای 40 قسمت 20 قسمت بخش می شد (1942429) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۸:۱۰
از سیمای ضرغامی انتظار بیشتر از این هم نمی رود.

چند روز دیگر در مراسمی از عوامل ساخت این (2) ریال! طی مراسمی تقدیر به عمل خواهد آمد!! (1942201) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۹:۳۶
با سلام و عرض خسته نباشید من نظر همه ی دوستان را خواندم و تصمیم گرفتم یک برآوردی منطقی از نظرات داشته باشم.متاسفانه سریال های این چند سال اخیر از منطق و استاندارد لازم پیروی نمی کند و به نظر من مهم ترین دلیلش هم کامل نکردن فیلمنامه و تولید سریال بر اساس یک طرح اولیه مبهم و ناقص است.ازعوامل سریال آوای باران تشکر می کنم چرا که به هر حال زحمت زیادی برای ساخت این مجموعه کشیده اند ولی لازم می دانم به نقاط ضعف این سریال اشاره کنم: 1.پخش سریال هم زمان با تولید آن 2.فیلمنامه ی ضعیف و عدم شخصیت پردازی درست(البته به عنوان یک نویسنده سوژه ی داستان را پسندیدم ) از بازی خوب و توانمند آقای رنجبر در نقش کیانوش بسیار لذت بردم .آقای پگاه هم بازیگر توانایی هستند.متاسفانه شخصیت ایشان درست پرداخته نشده (1942400) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۰:۲۲
سریال خوبی بود چندقسمته فقط اعصاب خراب می کرد شده مثل سریالهای خارجی ده دقیقه سریال میدیدبیست دقیقه تبلیغات وقت مردم براتون ارزش نداره براتون متاسفم (1942403) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۱:۲۳
سال به سال کیفیت سریالها و فیلمها خرابتر می شود. (1942202) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۲:۰۰
سلام خیلی فیلم عالی بود ولی سرنوشت نادر در آخر چه شد ؟ (1942407) (alef-13)
 
پ
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۰۳:۴۱
مرد (1942472) (alef-13)
 
متین
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۳۹:۳۵
کلاً قسمت آخر تموم شخصیتای داستان یکی پس از دیگری تلف شدند!
کی فیلمنامه نویسا می خوان آخر فیلماشونو خوب در بیارن خدا عالمه! (1942560) (alef-13)
 
مرتضي
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۲۵:۱۹
اوايل سريال خوبي بود ولي بعد............. راستي كسي مي دونه نويسنده و كارگردان اين سريال با حضرت عزراييل چه نسبتي دارن؟ (1943092) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۱:۲۸
امیدواریم صدا و سیما با ساختن سریالهای خوب مردم رو از تماشای ماهواره به طرف رسانه ی ملی جذب کنه... (1942203) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۵:۰۶
باران در بیمارستان و بعد از 20 سال جدایی از پدر و درست یکی دو دقیقه بعد از بهوش آمدن:

بابایی برام قصه بگو!!!!!!!! (1942207) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۰۸:۱۲
دقیقا! بنده با وجودیکه اصلا رسانه میلی رو دنبال نمیکنم خصوصا فیلم و سریالاشو ولی چون خانواده مصرانه میدیدن من هم هر از چند گاهی چشم و گوشمو به این سریال آبکی سپردم . واقعا متاسفم برای کسایی که این گونه به شعور مردم توهین میکنند! (1942288) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۶:۴۳
مهران احمدی با بازی خوبش توست افراد زیادی رو پای این سریال بنشونه بخصوص حرص و طمع پول دوستی رو خیلی خوب ر بازیش نشون داده (1942393) (alef-13)
 
س
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۸:۰۵:۴۸
ما هم کلی خندیدیم نمی دونم مردم تو این سریالها چرا رومانتیک و شاعرانه حرف میزنن. بیشتر مضحکه تا تاثیر گذار (1942580) (alef-13)
 
ابوالفضل
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۷:۱۱
سلام
من در چند قسمتی که از این سریال را دیدم به نظرم فیلنامه بسیار ضعیفی داشت که از اون چند قسمتی که دیدم می توانم موارد زیر را به نظر خودم ذکر کنم
1-چرا باران در موقع فرار به پلیس مراجعه نکرد و موضوع را خاتمه نداد
2- گم شدن گوشی فرید به عنوان یک مسئول اداری و عدم پیگیری او
3-اسلحه به دست شدن بی دلیل شکیب، اگر او با آن وضع زندگی و مواجه با مسائل مختلفی که هر روز با آن سر و کار داشت باید به راحتی یک قتل انجام میداد
4-چرا فرید از ابتدا باران را به پدرش معرفی نکرد تا با یک آزمایش ساده مشخص بشه که اون دختر همون بارانه
و .....

به خاطر همینه که آدم سریال های ایرانی اینجوری را می بینه احساس می کنه یک جوری فیلنامه نویس به شعورش توهین کرده و فقط با چاشنی کردن مسائل احساسی و صد البته یکی دو تا ازدواج خواسته بیننده را جذب کنه (1942210) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۸:۰۳
سریال ضعیفه چون : 1- مگه اموال به نام باران زده نشده ؟ مگه از شناسنامه باران واقعی استفاده نشده ؟ پس اگر طبق شناسنامه به باران واقعی منتقل شده حالا که همه چی رو شده چطور باران قلابی ( بیتا ... ) میتونه ادعای امول رو بکنه وقتی اصلا به نام ایشون ( یعنی بیتا ... ) زده نشده ؟ 2- وقتی پدر باران صدای باران رو میشنوه و ضمنا فرید میدونه باران برای شکیب و دارو دسته اش کار میکنه چرا هیچکس به پلیس اطلاع نمیده تا با بازجویی از شکیب همه چیز رو بشه ؟ البته علت مشخصه چون میخواهند از طریق همین مسله فیلم رو کش بدن ولی این طرز کش دادن فیلم نیست و خیلی کلیشه ای است و به قول دوستان دقیقا عین سریالهای بی محتوای ترکی که با همین روشها فیلم رو کش میدن ! و ... (1942306) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۱۲:۰۹
منظورتون سریالهای بی محتوای ترکیه هست دیگه!! (1942480) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۰۳:۰۲
در ضمن اینها واقعا فامیل نداشتند که در طول این سالها متوجه گم شدن باران یا جا زدن بیتا به جای باران بشن اون وقت میگید فیلم هندی نیست (1942519) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۰۷:۱۲
تو فصل اول نادر براي باران يه سنگ قبر درست كرد و سالها وانمود كرده بودن كه باران شب فرار از خونه رفته زير ماشين و مرده (1942828) (alef-10)
 
وحید توکلی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۰۴:۵۰
منم دقیقا همین نظر رو دارم.
من فقط 5 یا 6 قسمت آخرشو دیدم. (خوشبختانه)
انقدر این فیلمنامه باگ داشت که من فکر کردم فیلنامه رو یک نفر نوشته که اصلا به قوانین ایران آشنایی نداره.
بعدش، تمام این داستان می تونست در عرض ده دقیقه تموم بشه. من از زندان اومدم، فهمیدم که اونکسی که دخترمو بهش سپردم زیرآبی رفته. میرفتم به نزدیکترین کلانتری، شکایت می کردم. خیلی خوب و خوش.
یه جای دیگه اش خیلی خنده دار بود، این باران مگه فرار نکرده بود. توی تهرون به این گندگی چطوری نتونست یه نصف روز خودشو قایم کنه؟
بعدش اون نادر، مثلا رفته بود پیش باند تبهکارا گفته بود اگه منو بگیرن شما رو هم لو می دم. آخه نویسنده محترم، تو جامعه بچه های پنج ساله هم این اتفاق نمی افته. مگه طرف عقل و هوش نداره، مگه نمی دونه طرفش کیه؟
کسی که در موضع ضعف قرار داره که نمیره تنها کسی رو که می تونه بهش کمک کنه، تهدیدش کنه. آخه اینم شد داستان؟

اون آقای طاها هم که واقعا حقش بود براش پاپوش درست کنن. این شخصیت دست و پاچلفتی که من دیدم، عمرا نتونه یه همچین مال و منالی سرهم کنه.

سریال واقعا چرتی بود. (1942343) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۰:۰۱
فیلم قشنگی حیف که زیادی کشش دادن بابا ۴۰ قسمت نشه که اشکالی نداره (1942401) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۴۸:۳۸
دقیقا.توهینی بود به شعور مخاطب که البته به مذاق الف خوش اومده (1943298) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۵۳:۵۵
افتضاحتر از این نمی شد. پیشنهاد می کنم نویسنده متن حتما چند تا سریال آمریکایی نگاه کنند تا بفمند به چی میگن سریال خوب. امیدوارم با دیدن چند تا سریال درست و حسابی یک کمی سطح سلیقه ات بره بالا (1943313) (alef-15)
 
انسانم آرزوست
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۱:۲۰
مسخره بود (1942211) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۱:۴۲
مشخصه قیلمهای هندی این است که مردم در این فیلمها فقر و نداری را در کنار آرزوهایشان می بینند. از این لحاظ سریال باران هم یک فیلم هندی ششدنگ بود. (1942212) (alef-9)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۷:۰۰
ب نظر من بودن يك يا چند تا از بازيگران مورد علاقمون در سريال نبايد باعث بشه كه بعد منفي كار رو نديده بگيريم...
اين كار يعني آواي باران كمي تا قسمتي عجيبه و منفي و ب دور از در نظر گرفتن شعور مخاطب...
اولين مشكلش هم نويسندگيشه...نويسندگي اي كه كارگردان از اون ب نام خلاقيت نام مي بره اما خلاقيتي در اون نيست
كپي برداري ناشيانه از داستان معروف اليور توييست
داستاني كه زيباييهاي خاص خودش رو داشت و با وجود رنگهاي خاكستري و خيابونها و بعضي مردم چرك و نامطبوعش اما ب دل نشست
چرا ما ياد نگرفتيم كمي متعادل باشيم؟؟؟
هميشه يك وجه از زندگي در ما اغراق آميز تر از وجوه ديگه است
مثل شخصيتهاي نابسامان اين داستان
همشون ي بخش كاملا اغراق آميز دارن
ك بسيار عجيبه و باور ناپذير
نويسنده يا كارگردان.... این رمان معروف رو هندی کرده.. به جای اليور داستان دختری به نام باران رو انتخاب کرده...باراني ك بيشتر غلو مي كنه و انگار با بزرگ شدن توي جمع تكدي گران...فيلسوف بار اومده تا يه دختر زجر كشيده...يهو قلدر و قداره كشه...بعد آروم و ناز نازي!!!!
بعد هم ك خيلي زود بزرگش مي كنه و فرید رو مي فرسته دنبالش.... نقشي كه واقعا مصنوعيه. یک پسر جوون مدیر! بطور تصنعی نمازخون و مومن....نقشي كه اصلا باور پذير نيست... نمیدونم توی سریال خبری از پلیس هست؟! این فرید که مثلا مدیر ستاد جمع آوری بچه های خیابانیه نفوذ و قدرت ماموران اف بی آی رو داره و یک تنه همه کار میکنه؟؟!!!! حتی در یک قسمت دیدم که به پلیسها هم دستور میداد و یا میگفت تا هروقت بخوام نگهش میدارم! خوب اين يعني چي؟؟ اين يعني خلاقيت؟؟؟
مهران احمدی ...مثلا شده شبیه شخصیت فاگین رمان وزين بینوایان ....طراحی این شخصیت اولین و مهم ترین توهینیه ک به مخاطبان باسواد تلویزیون و خوانندگان رمان الیورتویست می شه....
اصلا چرا بايد به جای پرداختن به کودکان کار و خیابانی و اصل قرار دادن اونا... دختری مثل بیتا و مادر و پدر اونو اصل داستان قرار داد؟؟؟.
بیتا درسته ك نمونه دختری بی تربیت و بسیار دریده س... هیچ احترامی هم به بزرگترهای خودش نمي گذاره...اما ب نظر من روون بازي مي كنه...تصنعي نيست...ولي خوب كاراكتر داستان ديگه خيلي گستاخي رو از حد گذرونده... برای رسیدن به پسر مورد علاقه خودش مقابل همه واي ميسته... ي نوع آموزش بازي و معامله با پدر و مادره انگار برای رسیدن به خواسته های غیرمنطقی.... اصلا جا زدن بیتا به اسم باران چي بود؟؟ و چرا طاها بايد نگران مال و اموالش باشه؟؟ يعني اسم اينم خلاقيته يا كش دادن الكي داستان و ناديده گرفتن شعور ما؟؟؟ ثبت احوال هم بووووووووووووق تشریف داره يعني آيا اونوقت؟
بعد نقش طاها...من خودم ب شخصه آرامش و متانت آقاي پگاه رو مي پسندم...ن در اين سريال..كلا...اما اين نويسنده محترم و كارگردان عزيز چرا اينقدر ي پدر رو خنگ تصور كردن؟؟ مثلا فکر کن جای اینکه دخترت 26 سالش باشه 18 سالش باشه تازه فقط یک نشونه خال از بچه یاد پدر هست؟! پس هر خالداری!!!! رو بیارن به عنوان دختر قبول داره آيا؟؟؟
چرا سينما و تلويزيون ما اين شكليه؟؟ چرا سریال سازاي ایرانی سریالايي می سازن با قسمتهای زیاد...تو همه این قسمتها هم حرمتها شكسته ميشن و انقدر كشش ميدن و به قول معروف آب ميبندن توش ك نوعي توهينه ب شعور بيننده...بعد طي يك عمليات انتحاري در قسمت آخر و در یک نتیجه گیری کلی شخصیت های بد و تنبیه مي كنن و مجازات و از اون مضحكتر خيلي وقتها متحول....
آواي باران هم همينه...فصل اول سريع و بي منطق تمام شد و رسيديم به فصل دوم...حالا هم انقدر كشش دادن و شورشو درآوردن...بعدم توي يكي دو قسمت آخر مي خوان همه رو بكنن قديس و زندگي شيرين مي شود؟؟؟

من فكر مي كردم تماشای سریالی مثل آوای باران مي خواد موضوع مهمی مثل کودکان خیابانی و مافیای تکدی گری رو براي من افشا و اطلاع رسانی كنه...ولي ديدم نه.... داستان همون عاشقانه هاي هندي هميشگيه.....
و از اون بدتر...مردم ديگه حالا به جای تماشای دغدغه سازمان بهزیستی و دیدن سریالی دراماتیک و در عین حال آموزشی و اجتماعی در آوای باران منتظرند تا ببننند نتیجه عشق بیتا و سینا و باران، فرید و کیانوش چ ميشه!!!!.این هم از دست پخت جدید تلویزیون برای رفع یک معضل اجتماعی و البته مبارزه با ماهواره!!!!
تازه به به و چه چه همه هم بلنده...و نصف بيشتر ك چ عرض كنم....بالغ بر نود درصد اين به به و چه چه ها ب خاطر حضور بازيگر مورد علاقشونه در سريال...و از اون بدتر ك بي هيچ نگاه علمي اي هر گونه نقد رو هم مغرضانه سركوب مي كنند و جوابهاي غير منطقي مي دن...
ما هممون هنرمندي رو دوست داريم و كارش رو مي پسنديم...اما بي عيب ك نيستن...قرار نيست با حضور اون در سريالي ضعف اصلي سريال يا فيلم رو نديده بگيريم....اين سريال ضعيفه...بسيار هم ضعيفه....
ب قول آقاي خسروي عزيز ك گفتن خيلي وقته نشستم و دست زير چونه تلويزيون تماشا نكردم...بايد گفت...آره...ما عادت كرديم فيلم ها و سريالهامون رو ب خاطر حضور شخصي ك دوسش داريم تماشا مي كنيم بدون اين ك بدونيم چ هزينه اي صرفش شده و چ پيامي قرار بوده برامون داشته باشه...
خداييش...رو راست و وجداني...ما هنرمندمون رو ب خاطر تيپ و ظاهرش انتخاب نمي كنيم؟؟ اگه نه...پس چرا اين روزا خيلي از مرد اولاي سينماي ديروز ب فراموشي سپرده شدن و تو اوج تنهايي و شايد تنگدستي دارن اين دنيا رو سر مي كنند...اگه نه...و اگه از روي دلايل علميه...چرا خيلي از پيشكسوتهامون رو در اوج بيماري داريم و ب يادشون نيستيم؟؟؟
هنر فقط تو دستاي اونايي نيست ك الان چهرشون ب واسطه يه سري كار واقعا ضعيف و بي معنا تو ديده...ما مردم متاسفانه يادمون رفته...خيلي چيزا رو يادمون رفته...صفحه مي زنيم...طرفداري مي كنيم...لايك مي كنيم...قربون صدقه ميريم...ك چي؟؟
ك بگيم هنر دوستيم؟؟ واقعا هنردوستيم يا آدم دوست؟؟
اگه هنر دوستيم چرا براي يكي مثل مهرآرا ك دو پاشو از دست داد صفحه نزديم؟؟ چرا سعدي افشار ك تو تنگدستي و تنهايي فوت كرد امسال برامون اسطوره نيست؟؟
چرا قربون صدقه يكي مثل جمشيد مشايخي نمي ريم ك اوج هنره و بيمار؟؟ يا شهلا رياحي رو شناختيم؟؟
نخير..
البته فقط ما نيستيم...صدا و سيماي ما هم نونش رو ب نرخ روز مي خوره
يكي مثل احسان عليخاني ك توي جشنواره جام جم هر شوخي زشت و زننده اي خواست با هنرمندا و ب خصوص پيشكسوتي مثل نصيريان كرد رو مي كنه برتر و جايزه مي ده...يه تشكر خشك و خالي از استاد بزرگ ارجمند نمي كنه!!!!
تا تقي ب توقي ميخوره و سريالي پخش ميشه...گلخانه و ورزش و ويتامين سه راه ميندازه ولي براي ياد كردن از اسطوره هاي قديميش كوچكترين همتي نداره..
سينمامون ك فاتحش خوندس..هر كي ممنوع التصير تو تلويزيونه فوري كارش اونجا بالا مي گيره...اونم با هر سر و شكلي...سوپر استارا و الگوهامون شدن بازيگرايي ك ن تنها به خودشون ك ب ارزشها و اعتقادات اين مملكت ذره اي احترام نميزارن...نمونش عكسهاي متضادي ك ازشون همه جاي دنياي مجازي هست با بازيگريشون...
درد زياده..حرف هم....گوش چي؟؟ گوشي ك عاقلانه بشنوه و عاقلانه ج بده...هست؟؟؟ (1942418) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۱۹:۴۵
هزاران آفرین بر شما عالی فرمودین (1942536) (alef-13)
 
هومی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۰۸:۳۶
یا علی
عجب زمان گران بهایی را صرف آنالیز این فیلم درجه n فاکتوریلی نمودید... (1942618) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۱۸:۰۵
یا ابلفضل ! بابا اینجا باید کامنت بذاری نه اینکه انشا بنویسی (1942837) (alef-10)
 
ایمان
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۲:۰۴
واقعا متاسفم !! همه نقش های منفی اسم های ایرانی داشتند مانند : نادر ، بیتا، شکیب، کیانوش و جالب تر همه نقش های مثبت اسامی اسلامی مانند : طه،مرتضی، مرضیه....،.. واقعا هدف از این رفتار چیست ؟ آیا این مسئله تصادفی است یا عمده ؟؟ (1942214) (alef-9)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۳۰:۱۹
دقیقا همینو می خواستم بگم. دوستان متصدی شما با چه چیز مشکل دارید؟ اسامی ایرانی؟؟
درضمن الف جان دیگه نظرات رو چاپ نمی کنیا! سانسور بده! (1942318) (alef-9)
 
متین
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۱:۲۱:۴۲
ظاهرا شما همه ی فیلم رو بدقت ندیدی! چون شخصیت مثبت اول فیلم یعنی پسر خانواده اسمش "فرید" هست. یک اسم کاملاًایرانی!
کیانوش هم جزو شخصیت های خنثی محسوب میشه، چون هم بار مثبت داشت کارکترش و هم منفی! (1942735) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۴۵:۰۹
فرید یه اسم کاملا عربیست!!!!!! (1942869) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۶:۱۴:۲۸
فرید عربیه عزیزم (1942990) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۷:۵۵:۰۹
فرید یه اسم ایرانی نیست. عربیه بع معنی تنها و یکتا از ریشه فرد (1943031) (alef-10)
 
متین
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۰۰:۲۶:۵۶
حق با شماست....من اشتباه کردم. فرید عربیه!
اما انصافاً " باران" فارسیه! (1945467) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۳۲:۲۷
هدف شما از طرح این سئوال چیه سوسک توله...؟ (1942320) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۸:۲۵
چرا فحش میدی عزیز من؟ این هم یه نقد جدی دیگه که به این فیلم ضعیف وارده؟ طرف از تکیه کلام‌هاش استفاده می‌کنه بدون اینکه دقت کنه یعنی چی؟ سوسک توله یعنی چی به نظرت؟ یکم فکر کن؟ (1942395) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۱۰:۲۵
داستان آوای باران که به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه سوم سیما درباره «زندگی خانوادگی مردی به نام طه ریاحی که تاجر داروست با بروز اتفاقاتی دگرگون شده و سرنوشت عجیبی برای او و دخترش (باران) رقم می خورد» است، در نقد حال جامعه امروزی ما شخصیت پردازی تحسین برانگیزی دارد. (1942350) (alef-13)
 
مهسا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۳۲:۴۵
اما باران ک اسم فیلم بود و ی دختر خوب فارسی هستش (1942452) (alef-13)
 
متاسف نباش
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۲۲:۰۲
ایمان هم اسامی نادر و شکیب و کیانوش و هم طه و مرتضی و مرضیه ایرانی هستند اگر منظورت از ایرانی، فارسی! است اولا نادر و شکیب که فارسی نیستند!!!!!! و نقشهای منفی داشتند لطفا بیخود و بدون دلیل نقد نکنید و ثانیا یکی از اقوام ایران فارس است و اقوام دیگر نیز نامهای خودشان را دارند که یکی از آن اقوام عربی است و ثالثا خود من نیز با آنکه عرب نیستم هم خودم اسمم عربی است و هم فرزندانم و این مربوط به زبان عربی نیست بلکه مربوط به دین و اعتقادات قسمتی (اکثریت بر اساس امار ثبت احوال) است بعضی انتقادات آنقدر لوس شده و بیجا استفاده میشود که گاهی به جای دفاع از سوژه آنرا خراب میکند در ضمن در ترکیه نه مردم کرد که خود ترکها نیز از نجااسامی عربی و فارسی استفاده میکنند و و این امر حتی در تلوزیون هم مرسوم است ولی کسی در آنجا مثل شما احساس توطءه نمیکند اسم دو شخصیت اصلی در یکی از سریالهی معروف ترک "بهتر" و "بهلول" بودند (1942489) (alef-13)
 
بیطرف
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۲۴:۲۳
خانواده پدرم نگاه میکردند ولی ما کلا امکان مشاهده شبکه 3 را نداریم انها کلا ناراضی بودند اما یک خواهر دارم اونم ناراضی بود!!!! میدونم چی نوشتم زیاد جدی نگیرید (1942493) (alef-13)
 
تهمینه
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۹:۵۸:۴۹
بیطرف جان متن شما بی شک از متن فیلمنامه باران بهتر بود
حداقلش اینه که تحریک شدم و دو بار خوندمش! (1944793) (alef-15)
 
کامران
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۸:۲۲:۳۵
ایمان جان، نادر اسم ایرانی نیست. نادر نام عربی است و با ندرت هم خانواده است. (1942587) (alef-13)
 
دیپلم ردی
۱۳۹۲-۱۱-۱۶ ۱۸:۱۴:۳۴
عزیز دلم عمدی است ، یعنی توجه نکرده اید که در سال های اخیر در همه سریال های تلویزیونی آدم بدها اسمهای اصیل ایرانی دارند . بلاخره باید یه طوری حال ما را به هم بزنند که دقیقا هم در این کار تبحر دارند . (1955378) (alef-1)
 
ياسمين
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۵:۲۹
سريال خوبي بود
وبازي شكيب خيلي زيبا بود
ويه جورايي فيلم اليور تويست را تداعي ميكرد
وفقط مهم اينه كه همه بخصوص مسئولين بيدار شوند وثروت ملي را خرج هموطنان نيازمند شون كنند (1942221) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۰۸:۱۲
فیلمنامه موفق و پرکشش اولین رمز موفقیت سریال آوای باران است. نویسندگان این سریال می دانستند که باید اطلاعات را تدریجی به مخاطب ارائه کنند. (1942346) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۷:۵۸
در سکانسی که یک ماه بعد از پیدا شدن باران یا همان سیندرلای سابق، این دختر گدا که اکنون ترگل و ورگل شده و با خبرنگاران و برنامه سازان مصاحبه می کرد، به بیان سرگذشت خود پرداخت.
نکته جالب این بود که وی چند عامل را در معضل به وجود آمده برای خود و جدایی 20 ساله از پدر و مادرش دخیل دانست:
اول سوار هواپیما شدن مادرش که از سرنشینان ایرباس مسافری بوده که توسط ناو امریکایی منهدم شد و زمینه فعالیت های آینده او شد.
وی در ادامه به نکته دوم هم اشار کرد و گفت، اگر پدر و مادرم به من اکتفا نمی کردند و برایم برادر و خواهرانی می آوردند، من دیگر این چنین مفقود نمی شدم و در سختی گذران عمر نمی کردم!!!!

این سکانس نتیجه گیری این سریال 40 قسمتی را باز گو می کرد!!! (1942224) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۲۳:۵۲
اگه خواهر یا برادری داشت همگی با هم بد بخت می شدند (1942545) (alef-13)
 
محمد امین
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۰۹:۱۱
تخیلی ترین پایان را در نظر گرفته بودند !باور کنید یک دانش اموز ابتدایی بهتر از این میتونست برای پایان فیلم داستان سرایی کنه ! (1942227) (alef-9)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۷:۲۱
این سریال زیبا و بسیار پر بیننده بود. اما چیزی که بسیار در این سریال رواج داشت ترویج دروغگویی بود و بازیگران این فیلم بسیار به هم دروغ می گفتند چه نقشهای مثبت و چه نقشهای منفی. (1942419) (alef-13)
 
مائده
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۱۰:۳۱
اخر عاقبت نادر چی شد (1942228) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۵۳:۱۸
ظاهرا" مافیای دارو سرش را کرد زیر آب! (1942266) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۱۱:۳۶
سریال واقعآ ضعیفی بود،سوتی ها و کشدار کردن داستان از یک طرف،پایان اغراق امیز سریال از طرف دیگر،همه ی این ها باعث شد تا این سریال یک اثر ضعیف باشد البته نمی توان منکر بازی خوب برخی بازیگران این فیلم مثل اقای مهران احمدی در نقش شکیب شد و یا برخی پیام های اخلاقی این فیلم مثل توجه به زندگی فقرا و کودکان کار. (1942230) (alef-9)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۶:۳۸
شكیب دستم بهت نرسه . خدا كنه این پدر و دختر به هم برسند . تشكر ویژه از نویسنده . كارگردان تهیه كننده و سایر ین كه در این سریال بازی كردن . خد اییش شكیب خوب نقششو بازی كرده. امیدوارم صدا سیما از این برنامه ها زیاد پخش كنه تا مردم سراغ ماهواره نروند. (1942443) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۱۴:۱۶
فقط اين بچه ها را دريابين
بيدار شويد مسئولين محترم
بهزيستي وشهرداري وووووبنياد مستصعفين ووو
اينها فرزندان اين اب وخاك هستند (1942233) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۱۶:۳۹
ملقب کردن باران به " سیندرلا " از مضحک ترین کارهای فیلم نامه این سریال بود. (1942236) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۲۰:۵۲
آخرین سریال ایرانی بود که دیدم بااین جمع بندی افتضاح شاید وقت سیما ارزش نداره ولی وقت مردم ارزش داره (1942239) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۲۳:۳۹
شخصیت بیتا در این سریال از همه جالب تر بود. آیا دختری به بلاهت بیتا (آن هم با آن مادر زرنگش ) در ایران وجود دارد ؟ آن هم در این دوره و زمانه که میزان مهریه و وضعیت مالی داماد حرف اول را در ازدواج می زند؟؟ (1942240) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۳۲:۲۵
فیلم از نظر مسائل حقوقی بسیار سطحی و غیر قابل باور بود. بسیاری از پیچ و خمهای حقوقی این فیلم (که بنای اصلی ماجراهای فیلم بود) خیلی خیلی ساده حل شدنی بود و نیاز به این همه شعر بافی نداشت. شخصیتهای داستان در مواجهه با مشکلات کارهای منطقی انجام نمیدادند و این مسئله کلافه کننده بود. البته این مشکل در 99 درصد فیلمهای ایرانی وجود داره و کاریش نمیشه کرد. (1942251) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۳۲:۳۷
متاسفانه میشه کلی گفت سریالهای ما سیاه سفید هستند وشخصیت خاکستری وجود ندارد . یعنی شحصیت منفی انچنان منفی است که به حودش هم رحم نمی کند. که غیر واقعی بوده نامردی ودروغ در سریال موج میزد که بد آموز وتا حدودی غیر واقعی بود (1942252) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۴۲:۵۵
اونایی که این سریال رو خوب میدونند فقط نیم نگاهی به بریکینگ بد بندازندن تا سریال واقعی بدونند چیه اوای باران که بچه بازیه (1942261) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۱:۵۸:۰۶
عالی گفتی.بریکینگ بد فوق العاده بود.
متاسفانه خیلیلا فقط به سریالی نگاه میکنن که حتما یه داستان رومانتیک هم توش باشه (1942761) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۴۶:۴۴
1 - در سریال با تناقضات بسیاری روبرو شدیم .
2 - در بعضی سکانس ها سریال به اوج خود می رسید اما در بسیاری از سکانس ها با مخ به زمین می خورد .
3 - آخر سریال لطمه بزرگی به کل سریال زد . (1942263) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۵۵:۴۳
خیلی مزخرف بود. (1942272) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۲:۵۷:۰۶
برای من جالبه همه اونایی که میگن سریال مسخره بود از اول تا اخرشو دیدن!!!
بردار اگه جذاب نبود چرا نشستین ودیدین؟؟؟
این سریال داری ضعفهای اساسی ساختاری وفیلمنامه ای بوددرست.اما همین که تونسته مخاطب رو باخودش تا اخرین قسمت همراه کنه یه اتفاق خوبه (1942275) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۴:۴۴
چرا فک میکنی همه دیدن ؟؟؟ ولی از بس تو تلویزیون تکرار میشد همه نگاهشون بهش افتاده .. .اجبارا !! (1942390) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۲:۳۴:۵۱
اینهمه شبکه بود بزن یه کانال دیگه.
مگه میزدنت که باید سریال باران رو ببینی؟؟ (1942793) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۲۶:۰۷
من فقط ربع ساعت پایانی از قسمت آخرش رو دیدم و مشخص بود سریال بی خودی هست (1942908) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۰۶:۰۳
هندی اندر هندی ، با اقتباسی از الیور تویست چارلز دیکنز. (1942284) (alef-13)
 
Siavashsaberi
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۲:۱۳
با سلام.خوب همانطور که دوستان هم نقدی بر این سریال دارند فیلم پایان خوبی را نداشت .اماسرشار از نکات مثبت ومنفی بود.بنظر من فیلم اصلا جنبه آموزشی نداشت وصرفا برای تهیج ببنده به دنبال کردن ادامه داستان را مد نظر داشت .ضمن اینکه گریم فیلم هم ضعیف بنظر می رسید.فیلم می توانست بیشتر بر حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافر بری مانور داده و یک محکومیتی را در ذهن بیننده نسل سوم انقلاب که از آن حادثه دلخراش چیزی در ذهن ندارد ایجاد کند. ودیگر اینکه ما انسان ها سرنوشتمان به هم گره خورده و اینکه اگه فقر در جامعه مشهود هست ممکن است علتش ما یی که ثروت زیادی داریم و همه آن را متعلق به خود می دانیم .اینکه ما نسبت به اجتماعی که در آن زندگی می کنیم هیچ مسولیت نداریم در این فیلم مشهود نبود.ضمن اینکه فرهنگ تلاش برای کسب روزی حلال که زندگی امروز ی ما باید باشد وجود خارجی نداشت.اما از نکات مثبت این فیلم وجود فقر وفقیر .کودکان کار ، زور گیری و اعتیاد و عدم مسؤلیت پلیس ودادستان نسبت به علت مرگ معتاد فیلم ، عدم تحقیقات جنایی که متاسفانه فضای بازی را در اختیار مجرمان قرار می دهد تا آزادانه هر جرمی را مرتکب شوند و در جامعه هست ،مشهود بود.اشاره می کنم به داستان ژانوارژان که به خاطر سرقت یک قرص نان چندین سال در زندان بسر برد و با اینکه دیگر شخصیتش پس از زندان متحول شده بود هنوز از سوی پلیس داستان تحت تعقیب بود. (1942296) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۳:۳۳
سریالی بسیار ضعیف بود هم از نظر فیلم نامه هم از نظر اجرا
البته موضوعش جالب بود اما علت استقبال نسبی جامعه تنها نبودن رقبای جدی برای سیما و سریالهای داخلی قوی بود (1942298) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۷:۲۳
من میخواهم به نویسنده این فیلم بگم در قسمتی از فیلم شکیب به کیانوش میگه باران از جنس ما نیست . و اورا متقاعد کرد که ما باید بد باشیم که این توهینی بود به آدمای فقیر که شومافقیرا بخاتر فقرتان بدیدت وپولدارا همیشه خوب هستند. (1942304) (alef-9)
 
mehr
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۲۱:۰۱
این سریال قشنگه و ضعف هایی هم داره ولی انصاف نیست این سریالو با سریالهای ترکیه ای مقایسه کنیم اونا از خیلی جنبه های دیگه برای جلب تماشاگر استفاده کردند بازم فیلماشون آبکی هست (1942310) (alef-13)
 
فرزند ایران
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۳۳:۱۸
این بقل در مورد دریاچه ارومیه نوشتید فک کنم آبش و ریختن تو این فیلم چون هم پر آب بود و هم از نمک زیاد شور شده بود ...
ضمنا تو این فیلم پلیس فقط تو قسمت آخر ظاهر شده یعنی اینقدر ...
آخرش هم خود طرف دخترش رو پیدا کرد و براش قصه گفت ...
و به نظرم پدر و مادر پسره زندن تا یه فصل دیگه بهش اضافه از بس که هیجان داشت فیلم و آخرش معلوم نبودخخخخخخ
بسوزه پدر شایسته سالاری ... (1942321) (alef-9)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۴۱:۳۳
نوع رفتار دور از انسانیت و حس حسادت نادر و زیور به طه آن هم در حالی که طه همیشه یار و حامی خواهرزاده اش نادر بود این هشدار را نیز برای مخاطبان جوان ایرانی می‌تواند داشته باشد که در ارتباطات و تعاملات اجتماعی خود با دیگران حتی با اقوام نزدیک با احتیاط عمل کنند و بی گونه به کسی که شناخت کاملی از او ندارند اعتماد نکنند. (1942329) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۵:۵۱:۱۵
اتفاقا اگه یه پیام درست داشت همین بود.حتی اغراق هم نبود
شما هم مراقب باش دوست گرامی (1944063) (alef-15)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۴۸:۰۲
دعوت به اندیشیدن درباره موضوع کودکان کار و بی سرپرست و وا داشتن مخاطبان به تلاش برای برخورد با این موضوع که در تیتراژ آغازین این مجموعه نیز به چشم می خورد (1942335) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۳:۵۵:۱۸
بعد بگين ملت چرا ماهواره نگا ميكنه ؟سرياله ٣٠ دقيقه ٤٠ قسمت كجاي دنيا سريال. ٣٠ دقيقس اونم قسمت اخر سريال متاسفانه نويسندگان ما خوب سريالارو به پايان نميرسونن (1942338) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۰:۰۶:۴۵
تازه از اون سی دقیقه 5دقیقه پیام بازرگانی و انچه گذشت بود (1943173) (alef-15)
 
علی ابراهیمی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۰۵:۰۱
چرا جامعه شناسان و حقوقدانان این سریال رو که مخاطبان زیادی هرشب پای شبکه 3سیما نشاندنقد نمی کنند؟!
در این سریال مخصوصاً در قسمت های انتهایی به نحوه زیادی اشاعه بزه و جرم در جامعه به نمایش گذاشته شد و هیچ نهاد انتظامی وقضایی به این تخلفات در سریال رسیدگی نکرد!! فقط در آخر سریال از طرف غیب یا حکم الهی بعضی به نتیجه اعمال خود رسیدند.....
این سریال با نشاندادن انواع رفتارهای مجرمانه با تصویر ارتباط خوبی با خانواده ها برقرار کرد و چون اکثر مخاطبان خانوادگی پای این سریال نشسته بودند قطعاً برای جامعه خود باید در آینده نگران باشیم!!!!
برخی مصادیق مجرمانه در این سریال به قرار زیر بود که به نمایش در آمده بود:
1-معامله وفروش داروی قاچاق ومعافیای دارو
2- پاپوش ساختن برای شخصیت طاها در این سریال
3-حمل واستفاده سلاح توسط شخصیت شکیب
4-سوءاستفاده از کودکان کار
5-تکدی گری
6-سرقت
7-استفاده از مواد مخدر
8-گروگانگیری شخصیت باران
9-جعل وکالتنامه
10-کلاهبرداری خواستگار شخصیت بیتا
11-کلاهبرداری در خصوص جازدن شخصیت بیتا بجای باران
12-گرفتن ودادن حق السکوت
13-رشوه
14-اخاذی شکیب
15-اختیار کردن همسران جدید توسط شخصیت آصف بدون اذن همسر اول
16-شروع به قتل شخصیت آصف به وسیله خودرو
17-کودک آزاری شخصیت زیور
18-و...

باتوجه به اینکه از لحاظ عاطفی ارتباط خوبی این سرال با جامعه برقرار کرده بود و نشاندن بخی شخصیت ها از قسمت های ابتدایی نه آنچنان به عنوان شخصیت منفی ولی در آخر جرم هایی که از آنها سرزد وکسی به آنها در سریال کاری نداشت قطعاً بازخوردی در عموم خواهد داشت که باید منتظر آسیب های آن باشیم!!!! (1942344) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۰۹:۵۳
داستان سطحی و ساده لوحانه و بچه گانه . اختراع وآموزش فحشهای نوین و پسامدرنی ( سوسک توله!!!). در عجبم از این مردم !! با چه علاقه ای به این ماجرا سر هم کنی مضحک علاقه نشون می دن. خدایی حتی یک درصد هم احتمال داره یه هم چندی چاخان بافی ناشیانه ای تو این جامعه اتفاق بیفته !! (1942349) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۱۳:۵۶
نبود يك سريال محبوب در شبكه هاي ايراني خارج از كشور هم بي تاثير نبوده است .
اين سريال يك اتفاق خوب در زمان خوب بوده است (بعد از سالها واگذار كردن عرصه به سريالهاي تركيه اي) اما كاش تلوزيون كه همگي اميدوار به خروجش از اين مرگ مغزي هستيم به اين موفقيت نيم بند مغرور نشود .
اولين خواسته مردم بازگشت ستاره هايي هستند كه سالها تلوزيون مديون هنرنمايي آنها بوده است (1942354) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۱۹:۱۸
خوبه ادم به جای ایدالیستی فکر کر دن بدونه بالاخره همه فیلمها و سریالها 100 درصد عالی نیستن ولی از اینکه صدا سیمای میلی ببخشید ملی تصمیم گرفت به جای نقد سریال ترکیه ای و غیره سریال بساز ه تا مردومو سرگرم کنه خوب بود چون به جای نقد صدا سیما روی اورده بود به 20.30
اگر ما بتونیم بهترین کارگردانهای ایرانو مثل داوود میرباقری مهران مدیری ............وووو رو با تلوزیون اشتی بدیم و ازشون بخواهیم کار بسازن بدون دیکته از بالا بهتر از مقابله با پارازیتو جمع اوری دیش جواب میده ولی کو گوش شنوا (1942356) (alef-13)
 
امیر اسدی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۱۹:۲۰
انصافا بارها هنگام دیدن این سریال اذیت شدم:
اموال از طریق شناسنامه رسمی به نام باران واقعی می شوند. حال کلی ماجرای حقوقی باید وکیل محترم بچیند تا مانع شوند که بیتا را که حالا همه در جریان واقعیت هستند به شخص دیگری منتقل نکند؟؟؟؟؟
هیچ کسی از اقوام و دوستان در جریان تولد بیتا نیست و به سادگی می توان ادعا کرد بیتا همان باران است؟
تغییر رفتار و تغییر هوش کیانوش از سطح یک انسان باهوش تا سطح گیاه کاملا قابل درک است.
و ....
اصلا دفاع نکنیم این فیلم یک فیلم فارسی تمام عیار بود و اتفاقا به همین خاطر مخاطب عام آن را پسندید. حتی اگر اثر مثبت نداشته باشد که واقعا هم نداشته است. (1942357) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۲۱:۳۰
با سلام در این سریال هیچ جایگاهی برای پلیس و نظام قضائی دیده نشده بود صرفا در 40 قسمت فقط 10 دقیقه- همه دوست داشتن خودشان عدالت را اجرا و به دنبال متخلف باشند.در فیلمهای امریکائی - المانی- فرانسوی و 000 هم شما چنین چیزی را نمی بینید.پلیس هیچ نقشی نداشت . حتی نویسنده و کارگردان حاضر نشدند دادگاه و قاضی را که مظهر عدالت است نشان دهند. فیلمها به مردم وجامعه الگو میدهند ولی در این سریال شما چنین چیزی را ندیدالبته امیدوارم این اقدام کارگردان هدفمند نبوده باشد. این فیلم برای جامعه بدون پلیس و دادگاه و دادسرا قاضی خوب بود نه برای جامعه ما. البته متوجه نشدیم مشاور انتظامی در این فیلم چه مشورتی داد؟ فقط حق مشاوره گرفت و پلیس را تضعیف کرد؟چرا سیستم قضائی منفعل برخورد کرد؟اگر موضوع داستان پردازی کارگردان بود چرا از حادثه واقعی زدن هواپیمای ایرانی که توسط امریکائی جنایتکار رقم خورداستفاده شد. (1942358) (alef-13)
 
نسيم شمال
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۲۲:۵۴
روايي فيلم بسيار ضعيف بود،از نظر سير منطقي داستان در حد بسيار مبتدي كار شده بود و بينده با تمام وجود فضاي تصنعي فيلم رو درك مي كرد. شخصيت پردازي در حد بسيار مبتدي بود .كيفيت سكانس ها در حد مطلوبي نبود وآشفتگي و عجله از سر تا پاي سكانس ها مي باريد .گره گشايي داستان سير تدريجي و رضايت بخشي نداشت بطوريكه تنها در قسمت آخر سعي شد همه گره هاي داستان باز شود و البته اين كار بايد به گونه اي جلوه مي كرد كه موجب گسست ذهني و روايي داستان نمي شد .درمجموع كار ضعيفي بود و تنها نكته جالب آن نما آهنگ شروع سريال بود كه با زبان بي زباني بسيار زيبا كار شده بود و مخاطب رو به دنياي پر از رنج و بدبختي بچه هاب بي سرپرست و رها شده نزديك مي كرد. (1942360) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۴۶:۰۲
به هر حال باید به دیدگاه مخاطبین احترام گذاشت وقتی مادر من که دنیای من است هر شب پیگیر این سریال بود نمیتوان به این سریال و عوامل آن خرده گرفت .سلیقه مردم متفاوت است یکی نمیپسندد دیگری چرا. مثل یک کتاب مردم پسند و یک کتاب سخت خوان میماند. تعلیق سریال خوب بود بازی ها خوب بود بویژه خانم چرخنده آقای احمدی آقای پگاه و خانم زارعی و... (1942374) (alef-13)
 
مینا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۰:۱۴
درواقع پایان سریال زیاد دیده بودیم که خیلی بد بودن ولی این یکی دیگه دست همه را از پشت بسته بود ومیشه گفت حیف از سوژه فیلم که میتونست خیلی قشنگ تر از این تموم بشه فکر کنم نویسنده ها نبودن عوامل خودشون گفتن یه جوری سر وته فیلم را هم بیاوریم (1942381) (alef-13)
 
مهر
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۲:۵۶
اگر چه هدف اصلی سازندگان سریال مبارزه با تهاجم بی فرهنگی سریال های ترکی و شبکه های ماهواره ای فارسی زبان نبوده است اما جای خوشوقتی است که اسلوب قوی سریال این هدف را نیز خود بخود تأمین کرده است. (1942385) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۹:۲۳
اتفاقا انقدر اخرين قسمت سرهم بندي شد كه بايد سوال كرد چرا نتوانستيد يك داستان را درست پايان دهيد الته احتمالا اينها دنبال چهل قسمت بعدي هستند كه اين فاصله ها خوب نيست (1942399) (alef-13)
 
س
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۴:۴۰
بد نبود .نکات آموزنده ارزشی و ضد ارزشی هم داشت .که هر دو لازم بود . در کنار تاریکی است که نور معلوم می شود. نکته ای که توجه ام را جلب کرد این بود که هیچکدام از شخصیت های فیلم تا دقیقه 90 حاضر نشدند به پلیس خدمتگذار و حامی حق مراجعه کنند. (1942413) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۸:۳۲
وقتی که باران به عنوان شخصیت اصلی قصه تصادف می‌کند این یک ترفند و درواقع تعلیق قصه است، باید این شخصیت گم می شد که بیننده دنبال او بگردد. به همین دلیل بیننده تمام شخصیت‌ها را یک به یک رصد می‌کند تا به باران برسد. بیننده دائم از خود می‌پرسد باران کجاست. پس از آن است که ناگهان باران نشان داده می شود. (1942446) (alef-13)
 
مهسا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۸:۳۶
خب بدک نبود
اما ازش کلی فحش یاد گرفتیم
و الانم از اونا استفاده میکنیم فقطاخراش یکم تخیلی شد (1942447) (alef-13)
 
اعظم
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۰۰:۵۸
من منتقد و آشنا به اصول علمی نیستم به عنوان یک بیننده عام اینکه ما نسبت به سریالهای ترک کمی عقب هستیم یعنی همین سریال باران .
تفاوت ها:
یک سریال ترک تا قسمت 150 کشیده می شود و ببینده همچنان منتظر ادامه سوژه است و عصبی نمی شود چونشروع و پایان یک قصه نهایتا سه قسمت می شود سوژه اصلی داستان تمام و سوژه فرعی که قصه قسمتهای بعدی است در سایه آن است .این چرخ می چرخد و برای اینکه ادامه داشته باشد حتی سوژه های اصلی فیلم که لگو آن قیلم هستند را هم نابود میکند یعنی فقط نگه داشتن مخاطب مهم است .
اما در سریال باران : سوژه اصلی تا آخر فیلم که ده قسمت است در قالب یک داستان ادامه می یابد و کش می آورد . مخاطب بی حوصله و گاها عصبی می شود .این قصه در نزد بسیاری از ایرانیان یک داستان تخیلی است و نیاز به نوشته ابتدایی نیست و هیچ کس خودش را در آینه سریال نمی بیندو حتی شبیه لهجه و فرهنگ ما که عموم جامعه هستیم نیست برخلاف سریال ایرانی پایتخت که شبیه زندگی ما بود . درصد کمی از مردم ایران زندگی شان شبیه این نوع زندگی نمایش داده شده در سریال باران است .
برای ده قسمت خوب بود اما تا رسیدن به جایگاهی که سایر کشور ها سریال ما را خریده و دوبله کنند راه درازی مانده است. کاش برسیم به سریالهای 200 قسمتی که مخاطب همچنان آن را دنبال میکند و راضی است . موفق باشید. (1942469) (alef-13)
 
پ
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۰۱:۵۵
به نظر من خیلی سریال خوبی بود (1942470) (alef-13)
 
راوی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۰۲:۳۹
همه شخصیت های داستان در آخر داستان کشته می شوند چه خوب بود در لابلای قصه حذف می شدند . در سریال پایانی با کشته شدن شخصیتهای داستان مواجه می شویم . می شد بهتر آن را تنظیم کرد . (1942471) (alef-13)
 
خشایار توکلی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۱۲:۱۴
به نظر من گدا و دستفرش شدن زیور یک پایان کاملا غیر واقعی و بدونه

منطق فیلمنامه نویسی است (1942481) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۲۳:۰۷
از اون دسته سریالهایی بود که فقط برای دفعه اول اونم فقط برای لحظه دیدن دختر و پدر (که اونم خیلی بد بود) میتونست دیده بشه نه سریالی که اگه چند سال بعد دوباره پخش بشه دوست داشته باشی ببینیش. (1942490) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۵۲:۲۲
از نظر کیفی سریال جالبی تنبود بازیهای مصنوعی بازیگراش بیننده را خسته میکرد بعلاوه بزرگترین مشکلش استفاده از اسم های اصیل ایرانی مثل شکیب یا گل پری در نقش شخصیت های منفی و بیمنطق بود که توهین بزرگی به ایرانیان است. (1942511) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۶:۵۷:۲۹
عجب بی کار هایی هستید که این سریال های مسخره رو نگاه می کنید!! (1942517) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۰۹:۳۹
در مقايسه با سريالهاي غير قابل تحمل، اين سريال فوق العاده بود، خصوصا بازي روان بازيگرهاش كه مديون كارگردان خوبشه، البته ميشد از خشونت آشكارش كمي كم كرد تا بار منفي براي نوجوانان نداشته باشه ولي در مجموع قابل قبول بود (1942526) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۲۸:۵۴
تازگی موضوع و شخصیت و دیالوگ ویژه شکیب باعث شد من این سریال را کامل ببینم. متاسفانه سریال جوری پیش رفت که فقیران احساس کنند همیشه گناهکارند و در برابر مشکلات یا برای انتقام می توانند راحت آدم بکشند. شکیب می توانست سرانجامی متعادل تر و منطقی تر داشته باشد نه این که در قسمت های پایانی به یک فرد شیطان صفت تبدیل شود. (1942552) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۳۱:۳۶
چند نکته:
توجه کنیم الزاما افراد بد دارای سبیل یا ریش تراشیده یا دارای اسم غیر مذهبی نیستند اما
نکته ای که من در فیلم از آن لذت بردم موقعی بود که سرهنگ به طاها میگوید شما نگران نباشید، دخترتان را پیدا میکنیم و طاها در جواب میگوید:چطوری؟؟
در تمام داستان عملا پلیس هیچ کاره است و کسی هم انتظاری از آن ندارد که اگر این نمود کلی جامعه باشد قضیه واویلا است. (1942553) (alef-13)
 
هادي
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۳۲:۳۸
تمام نظرات رو خوندم متاسفانه نويسنده وكارگردان محترم مجبور بودن به هرطريقي زمان پخش رو پركنند وميشه به نقاط ضعف وقوت داستان نگاه كرد وهمه آن را مورد بررسي قرار داد كاش برنامه سازان پيام هاي خوانندگان الف را بخوانند واز
آن استفاده كنند ويا به طريقي مطالب براي دست اندركارن سريال ارسال شود توجه به مسايل اجتماعي وهشدار به خانواده دراين زمينه بسيار پسنديده است اما راه حلي براي آن ارايه نشد ومثل هميشه نتيجه را واگذار كرديم به عاقبته خير وشر واز همه مهمتر كه دراكثر سريال هاي ايراني به آن مي پردازند بد بودن ثروت واينكه همه ثروتمندان آ دمهاي بد وپولشان از راه غير قانوني بدست آورده اند واز همه مهمتر شخصيت شكيب از همه دكتر ها ومهندسها وبقيه زرنگتر جلوه داده شده كه توهيني به اين اقشار محسوب ميشه وواقعا اگر اينطور باشه پس اينا فقير نيستند بلكه همه كاره اند هرچيزي را كه ميخواست بدست مي آورد ولي درعوض گوشي همراه رييس اداره مبارزه با اين آدما گم ميشه واصلا متوجه نبوده (1942555) (alef-13)
 
ا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۷:۴۶:۱۳
واقعا" خجالت آوره چرا شخصیتهای منفی همه اسامی اصیل ایرانی داشتن ؟ وشخصیتهای مثبت همه عربی فکر کردید مردم این سریالها رو نگاه میکنن ! نه تا کی با شعور مردم بازی می کنید (1942565) (alef-13)
 
همشهری
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۸:۴۳:۳۲
به نظر بنده این فیلم به شعور بینندگان توهین کرد و سیمای ضرغامی با این دسته فیلم ها فقط مردم را به سخره می گیرد. (1942595) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۱۷:۱۶
نظر همه شما جای تقدیر دارد
ولی فیلم نامه خیلی ضعیف و اخرش از همه بدتر تمام شد (1942629) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۲۱:۲۶
یه نکته ی جالب هم داشت، ابراز ناراحتی باران در قسمت آخر از اینکه خواهر و برادر نداشت!
فرزند بیشتر، زندگی شادتر (1942634) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۳۷:۲۴
به نظر من شخصیت های فیلم واقعی نبودن.یا سیاه سیاه یا سفید سفید.بعضی نقش ها هم بازیشون افتضاح بود مثل نقش سیاوش خیرابی.آخر سریل واقعا بیخود کشدار شده بود. (1942648) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۳۷:۵۵
کلا با سریالهایی که درد مردم جامعه را به تصویر می کشند موافقم (1942650) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۹:۵۳:۴۸
مدتی بصورت افتخاری به این بچه ها کمک کردم و انصافا با تمام انتقادات این سریال زندگی این بچه ها راخوب نشان داد امیدوارم دولت فکری به حال این معزل بکند (1942665) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۰:۲۵:۱۷
سریال خوبی بود. اینا تو جامعه خیلی زیادن واقعا اتفاق می افتند . مشکل از ضعف مدیریت و عدم مسئولیت پذیری و برخی سیاست های غلط است که اجازه می ده هر کس هر کاری خواست بکنه. (1942695) (alef-13)
 
همشهری
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۲:۲۹:۴۷
به تصویر کشیدن رفتار خائنانه نادر و همسر او . رفتار عجیب و غریب شکیب . نمایش عمق پدیده گدایی در سر چهارراهها . معامله مفت و ارزان کیانوش با خودش. از خود گذشتن و ایثار باران برای کیانوش . و .... همگی پدیده های بسیار درس آموز برای بیننده بود . خیلی از اوقات ایجاد تغییر رفتار و دادن آگاهی به افراد جامعه نسبت به رفتارهای ناهنجار بصورت مستفیم موثر وافع نمی شود . در حالیکه از طریق یک ملودرام ویک قصه این اهداف خیلی بدست می آید (1942788) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۲:۵۳:۴۴
اتفاقا باید به آقایانی امثال شکیب جایزه داد زیرا کار بهزیستی و وزارت کار رو انحام می دهند هم کارتن خابا را پناه هم فرصتهای شغلی ایحاد می کنند. مسئولین تا کی خوابید!!!!!! (1942809) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۰۱:۳۱
مثل همه ي فيلماي ايراني آخرش مشخص بود چي ميشه
نياز نبود همه ي قسمتاشو ديد
بنده خودم ١ هفته ي آخر و نديدم (1942819) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۰۲:۵۳
به نظر من اگه مادر باران تو اون هواپیما کشته نمی شد توی جاده وقتی داشتن میرفتن شمال نتنها مادرش بلکه خودش و پدرش هم کشته می شدند نتیجه می گیریم کلا باران شانس اورد و بهتره قدر زندگیشو بدونه و راضی باشه به رضای خدا (1942822) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۲۳:۵۱:۲۵
اگه سریال به اندازه 10 سال دیگه پیش می رفت شکیب با 30 سال سابقه بازنشسته گدا پروری می شد !!! (1942875) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۲۳:۰۵
قسمت مضحک اون این جمله ی سفارشی در آخر سریال از سوی باران بود که همه چی تقصیر آمریکا بود که بمب زد به هواپیما و همچنین تک فرزند بودن من.
پیام های مسقیم و سفارشی و بی اثر.
در ثانی، فردی که همه عمرش توی محیط خاصی بوده چطور به یک باره شبیه یک آدم تحصیلکرده و با تجربه مصاحبه میکنه و حرف میزنه.
و آخرش هم سرنوشت پدر و مادر اون پسره بی منطق بود. یعنی توی تصادف، مادر رو نجات نداند ولی دخترش رو آوردند بیمارستان. بعد به یکباره، اون مادره، توی خیابونا گدایی میکنه و اون دو فرزندش هم که بوق هستند و نمیره سراغشون!!! (1942905) (alef-10)
 
سارا بدری
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۲۸:۰۵
سلام
در کل سریال خوبی بود. اما دو تا مشکل داشت
یکی اینکه در نیمه دوم فیلم خیلی کارگردان محترم آب بسته بود به سریال
دیگری اینکه آقا فرید خیلی دستوپاچلفتی بود
اما در کل خوب بود
خسته نباشید (1942910) (alef-10)
 
مسلم
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۳۰:۳۱
سلام
یکی از دوستان اون بالا شاهنامه فردوسی نوشته
به قول یک بابایی
فردوسی آسوده بخواب، ما بیداریم (1942912) (alef-10)
 
سارا
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۰:۳۳:۳۹
ضمن تشکر ویژه ار پلیسهای زحمتکش
اگر به همین راحتی موبایلتتون را کف برن و شما حالیتون نشه

بهتر نیست همراه خودت.ن به جای هفت تیر، تیرکمون ببرید که خدای ناکرده هفت تیر دست آقایون سارق نیفته.

راستی، یک سوال، بعد از مرگ شکیب و آفرین جان
تکلیف این همه مال و اموال چی میشه؟

من جهت دریافت این اموال داوطلب میشم (1942914) (alef-10)
 
hossein he
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۱:۲۵:۵۶
دوستان میگن اگه خوب نبود چرانگاه کردین
مثل صنعت خودرو سازی چون رققیب نداره
پرایدم کیفیت نداره ولی مرئم مجیورن بخرن (1942944) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۱:۲۹:۳۰
در قسمت پایانی فرید گفت که داریم دنبال مادرم و پدرم میگریدیم(نقل به مضمون) اما مگه مادرش همراه خواهرش نبودن و با هم تصادف نکردن؟پس چرا باید دنبال مادرش میگشت؟پیامهای آخر فیلم هم .... (1942945) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۱:۳۹:۱۱
این سریال باعث عصبانیت و خشم بینندگان شده بود، همه اعصابشون ریخته بود به هم، چون مردم ایران توسط این کارگردان، هالو تصور شده بودند، این سریال، یه تله فیلم یک ساعته بود که با لوکیشن های تکراری و دیالوگ های مزحکانه، و با کش دار کردن بی محتوای سریال، سعی داشت ساعاتی از پخش شبکه سه را پر کند، و وای بر صدا و سیما که فقط به فکر کمیت است نه کیفیت!!!!!!! (1942951) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۲:۴۲:۵۵
مخالفان سرسخت سریال های تلویزیون از جمله آوای باران، بهتر برن همون سریال های ماهواره ای شون رو نگاه کنن که خیلی آموزنده و پر محتواست! (1942965) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۶:۵۷:۳۴
واقعا باعث تعجبه؟؟؟اينهمه مخالف؟؟،،پس چه كساني بودند كه سريال را ميديدند ودوستش داشتند؟؟،
اصلا خوب نيست اينجور برخورد كردن واين يعني عدم صداقت (1942997) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۸:۱۵:۴۵
سریال باران روند خوبی رو شروع کرد و تقریبا تا نیمه کار بیننده رو راضی کرد اما به اعتقاد من از میانه های سریال انگار که کارگردان قسم خورده بود 10 قسمت بیشتر بسازه در نتیجه هی موضوع رو کش داد و در انتها و قسمت آخر مثل مابقی سریالهای ایرانی متاسفانه کار را بد تمام کرد . مگه میشه زیور گدا بشه به نظر من خیلی غیر واقعی بود .در ضمن اگر باران به طاها نمی رسید جذابیت کار بیشتر میشد . (1943042) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۰۱:۴۱
بعد از نمایش هر فیلم در تلویزیون، مسئولین صدا و سیما و مطبوعات اقدام به بیان عملکرد و نتیجه مطلوب و برگزاری همایش تقدیر از آن فیلم می کنند و کلا نظرات مثبت را بیان می کنند .....
این چه روشی که ما داریم ؟ به نظرم بهتر است به جای تولید یک فیلم و چند همایش تقدیر از یک فیلم ، چندین فیلم تهیه کنیم و هر روز فیلم جدید تر و آخر سال با یک همایش از فیلم برتر تقدیر کنیم (1943067) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۰۳:۱۷
ملو درام ؟
شاید نقطه های قوت این فیلم نگاه به تکدی گری و فدا شدن گروه های سنی مختلف بوده و نوع تربیت فرزند و تاثیر لقمه حرام و.... . اما نقاط ضعف : ادبیات ناپسند ، آموزش بی احترامی به بزرگان خانواده ، ترویج تجمل گرایی و زیبا جلوه دادن آن ، شتابزدگی در کار ، طولانی کردن بی مورد و.... (1943070) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۲۵:۳۷
قسمت اخرش مضخرف بود (1943093) (alef-10)
 
سارا
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۲۶:۲۸
دیگه مردن آفرین زن شکیب خیلی مصنوعی بود (1943094) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۳۶:۰۱
هر چقدر هم بد باشه از سریالهای بی هویت و چرند ترکیه بهتره (1943110) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۴۰:۵۳
چی شد؟ هیچکی که تلویزیون نگاه نمیکرد؟ پس این همه نظر از کجا اومد؟ صداقت هم خوب چیزیه (1943117) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۴۱:۱۳
سلام
به نظر من نویسنده این سریال ، شعور مردم ایران را به سخره گرفته بود .
ایشان هیچ اطلاعی از قوانین حقوقی ایران نداشته و فقط وقت مردم رااز بین برد . (1943118) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۰۹:۵۵:۳۰
واقعا متاسفم که بعد از سریال هایی مثل خانه سبز و همسایه ها و همسران و... الان تلوزیون های ما تبدیل به تبلیغات سوء و بی پروایی در پرورش دروغ و ریا شده؛همه پول دار و دروغ گو و کثیف،تم ها هندی،راست گویی و زندگی شرافتمندانه هم برای اقلیت خاص! (1943144) (alef-15)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۲:۴۰:۱۳
سریال خیلی مسخره بود . (1943533) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۳:۱۲:۲۰
سریال سرگرم کننده ای بود ولی برخلاف سایرسریالها وفیلمها که معمولا پلیس مجرمین را بازداشت میکنه در این سریال پلیس چیزی برای گفتن نداشت هر کسی هر خلافی می خاست انجام میدادبدون ترس از قانون . (1943616) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۴:۲۴:۰۷
توی سریالهای ایرانی 4 قاعده همیشه رعایت می شوند :
1- خوبا اسمای عربی دارند و بدا اسم ایرانی .
2- شخصیت همه آدما یا سیاهه یا سفید و برعکس جامعه اصلا" آدم خاکستری وجود نداره .
3- تمام جرانات در قسمتهای مختلف در آخرین قسمت بصورت کاملا" آبکی ختم به خیر و جمع و جور میشوند . انگار سناریست قسمت آخرو میده به بچش مینویسه
4-کلا" مردم ایران هالو حساب میشوند .

خوش به حال خودم که اصلا" فیلم و سریال ایرانی و ترکی و هندی نگاه نمیکنم. (1943819) (alef-15)
 
اتابک
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۵:۱۳:۱۶
به خدا مردم ما از صبح تا شب انقدر گرفتاری فکر وغم غصه و هزار تا کوفت دیگه رو دارند شب هم که میان خونه باید غصه باران وستایش و..................بخورن کاش در این عزا خونه ملی تخته میشد تا خونواده ها یه کم صدای همدیگرو میشندن (1943960) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۷:۲۱:۲۸
ما ايراني ها همه افارطي هستيم . چون رويه سياسي صداو سيماي ملي را قبول نداريم و برنامه هاي آقاي رنجبران مانند ديروز امروز فردا و ... اعصابمان را خراب مب كند براحتي زحمات اين گروه را به باد انتقاد مي گيريم اگرچه خالي از اشكال نبود ولي خيلي خيلي بهتر از سريال هاي كثيف ماهواره اي مانند عشق ممنوعه و حريم سلطان يا .... بود . حداقل اين پيام را داشت كه زياده خواهي و آزمندي و حرص و طمع مادي و مالي چاهي است كه اول بار شخص براي خود و خانواده اش مي كند يا پيام ديگرش اثر مال حرام در زندگي بود كه امروزه مهره مفقوده زندگي خيلي از ماها بحث حلال و حرام است پس اگر اعتقادهايمان ضعيف شده مشكل را در خودمان ببينيم (1944327) (alef-15)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۹:۴۲:۰۲
در آخرین لحظات رعیس "سازمان افزایش نرخ جمعیت" به کارگردان زنگ زده بود و یه جمله به فیلم نامه اضافه کرده بود

باران انتهای فیلم گفت: اگه من خواهر و برادر داشتم این بلا به سرم نمی اومد!!!!! (1944750) (alef-15)
 
هادی
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۰۷:۱۵
قسمت ـخر سریال که با دستپاچگی سر هم بندی شده بود همه چیز را خراب کرد . (1945127) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۱۳:۱۲
من سریالهای ترکی را نگاه نمیکنم اگر دو قسمت ان را از دست بدهی نمیدانی در این دو قسمت هر کدام از هنر پیشه ها با چند نفر رابطه برقرار کردند و از کی جدا شدند کلا سریال با رابطه نا مشروع را دوست ندارم ایرانی بودن جای خود فرهنگ اسلامی جای خود به شخصیت و وقت خود احترام میگذارم ترجیح میدهم یک گلدان زیبا بگذارم جلوی رویم و تلوزیون ایران و فیلمهای ترکی را نگاه نکنم اما خوب این مزخر فات فیملهای ایرانی که پر است از کلمات تیزی وووو مزخرفات اینچنینی واقعا نگاه نمیکنم به خود احترام بگذارید و این چرت و پرتها را نگاه نکنید (1945157) (alef-15)
 
ابوالفضل
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۳:۴۷:۰۷
تو end بچه مثبتایی نه سریال ترکی نگاه می کنی و نه ایرانی بعد هم مثلا فکر می کنی اینها هر دو در یه ترازند عجب مقایسه منصفانه ای داری؟ (1946604) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۲۶:۴۴
معرفی چندچهره فیلم اولی(بدون تجربه نمایشی) درسریالی پرهزینه ازسوی کارکردان؟؛ (1945194) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۰۱:۱۶:۰۹
این سریال شروع خوبی داشت ولی آخرش مثل همه سریالهای ایرانی بد تمام شد.مثلا بهتر بود پس از تصادف بیتا و زیور هر دو به بیمارستان منتقل وپس از مداوا به زندان می افتادند.نادر هم وقتی که فهمید گیوه چی به فرودگاه نرفت تو ماشین با آنها گلاویز و در گیر میشد وبا ایجاد یک صحنه تصادف پس از در گیری با حضور پلیس وآمبولانس نادر به بیمارستان وسپس به زندان منتقل میشد ودر آخر به اتهام کلاهبرداری وتحمل زندان و
آزاد شدن از زندان همگی به خانه فرید رفته ودر آنجا در حالی که از نظر اخلاقی متحول شده بودند با هم زندگی میکردند و دایی طاها هم آنها را بر اساس آموزه های دینی میبخشید.مرضیه هم با طاها ازدواج میکرد وحتی برای شادی بینندگان مراسم جشن عروسیشان را هم نشان میدادند.فرید هم با باران ازدواج میکرد...ولی چون قرار نیست ایرانیها شاد بوده وشاد زندگی کنند بهمین جهت سریالهای ایرانی همیشه غمناک بوده وغمناک پایان میابد چون اگه خیلی شاد باشیم آخرت و روز قیامت را فراموش میکنیم.ولی در مجموع سریال خوبی بود وباعث شد مردم به تماشای سریالهای خانمان سوز شبکه های ماهواره ای کمتر نگاه کنند. (1945514) (alef-15)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۰:۲۳:۴۹
اتفاقا تماشاي اين سريال سرگرمي خوبي بود چون در حين تماشا وبعد از اون كلي مطلب برا خنديدن ودهان به دهان گشتن وجود داشت .خوب برا دور هم نشيني شباي بلند تلويزيون چي از اين بهتر! (1945785) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۰:۲۷:۵۴
من اين سريال را تنها و تنها بخاطر بازي خانم الهام چرخنده تماشا ميکردم
ولي واقعا واقعا از پايان سريال راضي نبودم و تمام چراهايي که در انتقاد دوستان مطرح شد بنظر من منطقيه! چرا به شعور مخاطب اهميت نميدن؟!! (1945793) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۰:۳۶:۲۴
کی به اینا بودجه میده واسه فیلم سازی
تا سلیقه مردم ارتقا پیدا نکنه همینه (1945823) (alef-10)
 
بي نام
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۳:۴۳:۰۸
با سلام.سريال اواي باران بدون شك يكي از معدود سريالهاي تلويزيوني كه به موضوعي كاملا متفاوت با سريالهاي نخ نماي تلويزيون نظير ستايش و...كه با هزينه هاي انچناني پرداخته است من موضوع رو از لحاظ كارگرداني يا حقوقي پيگيري نمي كردم سواي جذابيت و غير قابل پيش بيني بودن سريال ،بيشتر در ارتباط با دغدغه خودم در ارتباط با موضوع كودكان كار و خياباني و پديده تكدي گري به عنوان يك فوق ليسانس مديريت شهري كه بيشتر از همه افراد جامعه در ارتباط با يافتن راه حل آن به مديريان شهري مربوط مي شود پديده هاي كه همه روزه شاهد آن هستيم كه كودكان كار با سازماندهي خاص در همه معابر اصلي شهر بويژه پايتخت كه پذيراي مهمانان خارجي و توريست ها است در عين حال كه نماد مديريت شهري ما در دنياست چهر شهر را با زشتي خاصي به دنيا معرفي ميكند پرداختن به چنين موضوعات ريسكي در تلويزيون جسارت خاص خود مي خواهد هر چند به قول يكي از دوستان از بس برنج هندي خورديم زائقه مون هم مثل هندي ها شده كه پايان خوبي و خوش براي سريالها مي خواهيم و صد البته متاسفانه هيچ راهكاري براي حل مشكل ارائه نمي شود پيگيري سريال به عنوان يك فارغ التحصيل كارشناسي ارشد مديريت شهري بودم و در پي ان بوردم تا بدانم كه آيا وقت آن نرسيده كه به موضوعي كه مشكل امروزي فراگير تهران شده بجاي نمايش يك سريال اينكه همه افرادي كه درگير كار هستند شياد هستند به انها كمك نكنيم و يا اينكه با كمكي جزئي مسكن وار به حل مشكل بپردازيم به طور ريشه اي به جمع كردن افراد از سطح شهر و يافتن سرپناه مناسب هر سطح و جنسيتي همراه با فراهم كردن كار نظير كارگاههاي مهارتي فني و حرفه اي به حل موضوع بپردازيم؟ (1946588) (alef-10)
 
هموطن
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۶:۱۴:۲۱
شبیه سریال غریبه بود (1947143) (alef-10)
 
منتقد
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۹:۵۸:۳۶
دو نکته هست که خیلی دوست دارم نویسنده یا کارگردان هدفشون از اون بگن:
1. اضافه کردن بخش ایدزی شدن مرضیه. بارن 20 سال تو اون شرایط زندگی کرده بود بی هیچ مشکلی. بعد مرضیه یه دفعه سوزن تو دستش میره ........
2. بابایی برام قصه میگی.......... (1947701) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۱۰:۱۴:۳۳
خدا چارلز دیکنز رو بیامرزه!که اولیور توئیست رو نوشت ما از روش کپی بزنیم!!! (1948724) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۶ ۲۲:۴۱:۲۹
موافقم (1956136) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۶ ۰۷:۵۶:۳۲
سریال بدی نبود ولی ظرفیت این همه قسمت را نداشت باید در 5 قسمت جمع میشد برای طولانی شدن هی بهش آب بستن (1953408) (alef-15)
 
امير
۱۳۹۲-۱۱-۱۶ ۲۲:۳۱:۵۳
از آواي باران مزخرف تر بازم خودشه. يه فيلم هندي به تمام معنا.فقط تيتراژش خيلي قشنگ بود. (1956102) (alef-1)
 
ماجد
۱۳۹۲-۱۱-۱۸ ۱۷:۱۸:۱۷
کاش این سریال در 30 قسمت پایان می یافت بهتر بودش و 10 قسمت بعد آن کار را خراب کرد. (1960901) (alef-13)
 
سعیده
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۲۹:۵۶
به نظر من سریال با محتوایی بود مخاطب را جذب کرددست همه درد نکند (1970525) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.