کد مطلب: 481245
چگونه توان بدن را در نیمه دوم ماه رمضان بالا ببریم؟
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۴
یک متخصص تغذیه در خصوص تأمین انرژی برای روزه گرفتن در ایام باقی مانده ماه رمضان توضیحاتی را ارائه داده است.
پیمان نیستانی متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به کاهش مشکلات روزهداری در نیمه دوم ماه رمضان اظهار کرد: برای اینکه در نیمه دوم ماه رمضان در طول روزهداری بتوانیم پرانرژیتر از قبل و بدون بروز هیچگونه مشکلی از لحاظ بنیه روزه بگیریم باید سعی کنیم که از مواد مغذی و املاح معدنی بیشتر استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: بهتر است در بین وعده افطار و شام از 2 واحد میوه و سبزیجات استفاده کنیم، زیرا این مواد سرشار از ویتامینها و املاح معدنی بوده و توان و بنیه بدن را برای گرفتن روزه چندین برابر میکند.
نیستانی تأکید کرد: حتماً در وعده سحر یک واحد میوه و سبزیجات میل شود تا علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن این مواد غذایی سبب میشود تا در طول روز انرژی و توانمان کاهش پیدا نکند و به خوبی بتوانیم بر تشنگی و حتی گرسنگی در طول روز غلبه کنیم.
وی اظهار کرد: روزهداران بهتر است وعده افطار و شام را یکی نکنند و به جای مصرف یک وعده پر حجم 3 الی 4 وعده کمحجم و پرکالری استفاده کنند تا انرژیشان در طول روزهداری در این مدت باقی مانده تا پایان ماه رمضان حفظ شود.
نیستانی ادامه داد: بهتر است در وعده افطار افراد روزهدار یک لیوان شیر کمچرب استفاده کنند تا بسیاری از مواد معدنی و کلسیم مورد نیاز بدن از این طریق تأمین شود و روزهداران در طول روزهای ماه رمضان دچار تشنگی و کمبود انرژی نشوند.
وی اظهار کرد: مصرف مولتیویتامین و مکملها در طول روزهداری هیچ ضرورتی ندارد و افرادی که دارای برنامه غذایی منظم هستند این مکملها برای تأمین انرژی و توانشان در طول روز بی فایده است.
نیستانی ادامه داد: مولتی ویتامین به عنوان یک مکمل در کنار وعده غذایی میتواند سودمند باشد، اما به تنهایی نمیتواند انرژی مورد نیاز را برای روزه گرفتن در ماه رمضان تأمین کند.
وی یادآور شد: افراد نباید در وعده سحر پرخوری کنند، زیرا این کار باعث میشود که در طول روز نه تنها انرژی کافی کسب نکنند بلکه باعث بروز تشنگی در آنها میشود.
کلمات کلیدی : ماه رمضان + تغذیه + سلامت