توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 487898
همنوایی با آمريكایی‌ها چرا؟
محمدكاظم انبارلويي/10 تیر96
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۱


خانم نيكي هيلي، سفير آمريكا در سازمان ملل رسماً اعلام كرده آمريكا مانع روابط عادي ايران با جهان مي شود. وي به سفرهاي قاسم سليماني، فرمانده سپاه  قدس اعتراض كرده و معتقد است اين سفرها با قطعنامه 2231 سازمان ملل مغاير است.

به دنبال اعتراض وي، گوترش دبير كل سازمان ملل هم گفته است ايران از آزمايش موشك‌هاي بالستيك خودداري كند. وي در تاييد موضع رسمي آمريكا در سازمان ملل تاكيد كرده است؛ سفرهاي قاسم سليماني به كشورها غير قانوني است.

استيو منوچين وزير خزانه داري آمريكا با پيوستن به اين سمفوني خصومت ورزي آمريكا به نمايندگي سازمان ملل گفته است؛ مابه اعمال تحريم هاي بيشتر عليه ايران در ارتباط با موشك‌هاي بالستيك ادامه مي دهيم.

در اين ميان يك دادگاه آمريكايي خود را به اركستر سمفوني واشنگتن رسانده و حكم به غارت برج بنياد علوي در نيويورك داده است.

سناي آمريكا هم كه در طراحي تحريم هاي جديد عليه ايران، يك اشكال فني و قانوني داشت، آن را رفع كرد و با اصلاح طرح، آن‌ را به مجلس نمايندگان آمريكا فرستاد.

نمي دانم صداي طبل جنگ و خصومت ورزي آمريكايي‌ها كه درون هيئت حاكمه شان يك لحظه قطع نمي شود و گاهي پژواك آن در سازمان ملل، اروپا و كشورهاي منطقه هم شنيده مي شود، در كريدورهاي وزارت خارجه، شوراي امنيت ملي، مجلس شوراي اسلامي، هيئت  نظارت بر برجام و نيز دفتر  رئيس جمهوري اسلامي ايران هم شنيده مي شود؟
دموكرات‌ها و جمهوري خواهان در بلندكردن اين صدا در سنا و مجلس نمايندگان به صورت كر كننده اجماع دارند. آيا ما هم در داخل در پاسخ به اين صداهاي گوشخراش پاسخي داريم؟

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بويژه سپاه قدس هدف اين سر و صداهاست. آيا براي دفاع از اين ركن از انقلاب كه وظيفه پاسداري از نظام و انقلاب را دارد،  كاری مي كنيم يا متأسفانه گاهي با صداي طبل خصومت ورزي آمريكا همنوايي مي كنيم؟!

مواضع ما در وزارت خارجه، شوراي امنيت ملي، كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي و بويژه موضع صريح رئيس جمهور در برابر اين بد عهدي‌‌هاي آمريكا چيست؟

آمريكايي‌ها اين مواضع خصمانه را وارد فاز نظامي كرده اند و به ترور و تروريسم روي آورده اند. حادثه حمله به مرقد مطهر امام (ره) و مجلس شوراي اسلامي، اعلام جنگ مسلحانه عليه انقلاب بود. آمريكايي‌ها امروزه با فرمان آماده باش به نيروهاي خود در منطقه، رجزخواني مي كنند و سوريه را تهديد به حمله نظامي كرده اند.
 
 ماجراجويي‌هاي آمريكا هر روز وارد مرحله‌اي تازه مي‌شود. آيا وقت آن نرسيده است كه صداي طبل خصومت‌ورزي آمريكا را با مواضع قاطع و روشن دولت، خاموش كنيم؟

دولت براي بدعهدي آمريكا در برجام و ادامه دشمني با ملت ايران بايد از خود اقدام و عمل نشان دهد. مردم در روز قدس و سپاه با عمليات موشكي در اين پاسخ ترديد نكردند. دولت هم بايد همپاي ملت با پرهيز از حاشيه سازي‌هاي كاذب و دوقطبي سازي‌هاي سرگرم كننده، پاسخ روشني به آمريكايي‌ها بدهد.

سازمان بين المللي انرژي اتمي و سازمان ملل مرتب گزارش مي‌دهند ايران به تعهدات خود در برجام عمل كرده است،‌ ايران هم مرتب اعلام مي‌كند آمريكايي‌ها به تعهدات خود عمل نكرده‌اند و نه تنها تحريم‌ها را برنداشتند بلكه روز به روز به كم و كيف آن مي‌افزايند. مفهوم اين دو گزاره چيست؟ همه دنيا مي‌فهمند در اين معامله، آمريكايي‌ها سر دولت كلاه گذاشته‌اند. چرا دولت از رونمايي از اين كلاهبرداري و اعلام انزجار از سياست‌هاي تجاورزكارانه آمريكا پرهيز مي‌كند و صريحا نمي‌گويد چه اتفاقي با توافق برجام افتاده است؟ ميلياردها دلار از سرمايه‌گذاري در تاسيسات اتمي با توافق برجام برباد رفته است. ميلياردها دلار هم به دليل عدم اجراي توافقات و ادامه تحريم‌ها خسارت ديده‌ايم.

وزير اقتصاد و دارايي و خزانه‌داري كل ما در اين باب يك كلمه سخن نمي‌گويند، اما وزير خزانه‌داري آمريكا فعال مايشاء است، از اين كشور به آن كشور مي‌رود، سرمايه‌گذاران و بانك‌ها را تهديد مي‌كند که اگر با ايران همكاري كنيد شما را مجازات مي‌كنيم!
وضع آن قدر وخيم است كه سفير آمريكا در سازمان ملل بي‌پروا و جسورانه مي‌گويد؛ آمريكا حتي مانع روابط عادي تهران با جهان مي‌شود.

اين حجم از دشمني و شرارت مقامات آمريكايي عليه ملت ايران واكنشي متناسب در ديپلماسي خارجي ما در تهران را مي طلبد. اگر وزارت خارجه ما گفتمان خود را بر اساس صلح و دوستي تنظيم كند و رئيس جمهور ما هم بر همين ممشا حركت كند، سوال اين است که اگر طرف مقابل اعتنايي به اين گفتمان نكند و همچنان بر طبل خصومت ‌ورزي و جنگ بكوبد، تا كجا بايد دشمني‌هاي واشنگتن را تحمل كرد و دم بر نياورد!

ادبيات ديپلماسي خارجي‌ها در دولت يازدهم با واژه صلح، مذاكره، دوستي و بازي برد - برد تنظيم شده است و هيچ  واژه‌اي براي وادي دشمني و خصومت و نهايتا باخت - باخت حريف طراحي نكرده و نمي كند!

رئيس جمهور بايد بداند بازي تمام شده است. اصلا بازي‌اي در كار نبوده، هر چه بوده دشمني و خصومت بوده است. دولت دوازدهم بايد آهنگ جديدي در ديپلماسي خارجي بنوازد كه بتواند صدای طبل بلند زير پاي چپ آمريكايي‌ها را خاموش كند. سپاه در اين دوران جديد در تيررس هدف آمريكايي‌هاست، نبايد در داخل كساني جرأت كنند همصدا با آمريكا و سازمان ملل و... در زدن سپاه همنوايي كنند و صداي طبل خصومت‌ورزي واشنگتن را بلندتر از آنچه هست واتاب دهند. 
 
 
کلمات کلیدی : تحريم هاي جديد+نیروی قدس+سپاه پاسداران+قاسم سلیمانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.