نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 407698
سعید جلیلی در آرزوی رسیدن به پاستور
تاریخ انتشار : شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۰
روحانی در فضای سیاسی کشور نماد گفت‌وگو و مذاکره است و جلیلی نماد سرسختی در سیاست خارجی.

به گزارش نامه نیوز، از میان تمام رقبای حسن روحانی در سال 92 به نظر می‌رسد تنها کسی که خود را آماده رقابت در اردیبهشت 96 می‌کند، سعید جلیلی باشد. دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ماه‌هاست تبدیل به منتقد شماره یک برجام و دولت روحانی شده است. او معمولا در هر سخنرانی خود برجام و روحانی را هدف می‌گیرد و سیاست‌های او به ویژه در زمینه برجام را نقد می‌کند.

به طور مثال او در یکی از سخنرانی‌های خود می‌گوید:" متأسفانه تاکنون این اتفاق رخ نداده و درحالی‌که قرار بود بر اساس برجام و پس از انجام اقدامات ما، تمامی تحریم‌ها لغو شود؛ این موضوع از سوی غربی‌ها عملی نشده است." او حتی در کنایه به روحانی و سخنانش در مورد اینکه کشور قبل از برجام در آستانه جنگ قرار داشت گفت:"متأسفانه باید گفت که عده‌ای پمپاژ‌کننده تصور غلط رسانه‌های غربی از ایران هستند و می‌خواهند همان تصاویر غلطی که رسانه‌های غربی از ایران ارائه می‌کنند را به داخل کشور پمپاژ کنند."

تمام فعالیت‌های سعید جلیلی در این مدت نشان می‌دهد دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته است وارد گود انتخابات شود. با توجه به اینکه جلیلی سال‌ها مسئول پرونده هسته‌ای ایران بود، قطعا برجام را تبدیل به زمین بازی خود و روحانی قرار خواهد داد. جلیلی تلاش خواهد کرد از تمام اشکلات برجام به عنوان چماق علیه حسن روحانی و تیم مذاکره کننده هسته‌ای استفاده کند.

روحانی در فضای سیاسی کشور نماد گفت‌وگو و مذاکره است و جلیلی نماد سرسختی در سیاست خارجی. این دو در سال 92 هم تجربه یک دو قطبی را داشتند. در انتخابات ریاست جمهوری سال 92، حسن روحانی توانست در این فضای دوقطبی با اختلاف جلیلی را شکست دهد و به مقام ریاست جمهوری برسد.

سعید جلیلی در سال 92 به جز روحانی منتقدان جدی دیگری نیز داشت. در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مناظره ای که سیاست خارجی، مسئله مورد بحث نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بود، همگان مشاهده کردند که در فضای دو قطبی ایجاد شده میان روحانی و جلیلی، اکثر نامزدها از جمله ولایتی، قالیباف و محسن رضایی هم صدا با روحانی به انتقاد از شیوه، دیپلماتیک جلیلی پرداختند و او را یکی از عاملان بروز مشکلات در کشور دانستند. حتی حداد عادل نیز، در آن جلسه با جلیلی هم صدایی نکرد و سعی داشت کمی از بار انتقادها به دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی بکاهد.

روحانی و اصلاح‌طلبان به شدت علاقه مندند که جلیلی دوباره به صحنه بیاید. جریان طرفدار دولت یازدهم بر این باورند که جلیلی هیچ شانسی برای پیروزی ندارد و سبد رای او تنها همان 4 میلیونی است که در خرداد 92 به او رای دادند.

در پایان باید گفت سعید جلیلی در آرزوی رسیدن به پاستور است. جلیلی در 8 ماه باقی مانده تا انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم تلاش می‌کند تا چهره خود را بازسازی کند و بازهم وارد عرصه رقابت شود. باید دید که در صورت حضور جلیلی در انتخابات اصول‌گرایان در مورد او چه تصمیمی خواهند گرفت.
 
کلمات کلیدی : انتخابات 96+ سعید جلیلی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۱:۵۶
امیدوارم بیاید و بازهم خود را محک بزند.اما اطمینان دارم که ارای ایشان کمتر از دفعه قبل میشود. (3992352) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۸-۰۹ ۱۱:۰۶:۵۱
موافقم (3993786) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۲:۰۷:۱۶
غير ممكنه (3992511) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۴:۴۰:۳۴
آرزوی همه رسیدن به پاستوراست چرا؟یعنی جای دیگری برای خدمت به مردم وطن نیست ؟ (3992752) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.