توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 509299
گوگل درایو جایگزینی محبوب برای وبسایت ThePirateBay!
بخش دانش و فناوری الف،16 شهریور96
طبق گزارش منابع خبری، گرداورندگان Pirate که در حوزه انتشار محتواهای رسانه ای بدون در نظر داشتن کپی رایت فعالیت می کنند، قصد دارند از گوگل درایو و حافظه ابری آن برای مقاصد خود استفاده کند. آیا گوگل درایو میزبان تورنت می‌شود؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۶
به گزارش کلیک، وبسایت های اشتراک گذاری فایل که بصورت غیر قانونی و بدون در نظر داشتن کپی رایت فعالیت می کنند سال‌ها است که مورد هجوم و حملات ناشران و توسعه دهندگان محتواهای رسانه ای قرار گرفته اما هیچ کدام تاثیری بر روند فعالیت های این وبسایت ها نداشته است. وبسایت ThePirateBay یکی از معروف ترین وبسایت های اشتراک گذاری فایل در قالب تورنت است که مدتهاست در موضوعات مختلف، محتواهای رسانه ای را بدون دریافت مجوز کپی رایت به اشتراک می گذارد.

به گزارش کلیک، بسیاری از افرادی که در زمینه اشتراک گذاری فایل بصورت غیر قانونی فعالیت می کنند از حافظه ابری گوگل درایو برای اشتراک گذاری فایل های کپی رایت دار استفاده کرده اند. استودیوهای هالیوود و دیگر صاحبان کپی رایت بیش از ۵،۰۰۰ درخواست حذف برای فایل های میزبانی شده خود در سرویس ذخیره سازی ابری گوگل، تنها در ٣٠ روز گذشته به ثبت رسانده اند.

بر اساس گزارشات پلتفرم حذف لینک های غیر قانونی (Lumen Database)، گوگل درایو هم اکنون به یک منبعی جایگزین برای وبسایت های اشتراک گذاری فایل پایرت تبدیل شده است. در واقع بسیاری از فایل های به اشتراک گذاری شده توسط حافظه ابری گوگل درایو، قوانین مربوط به کپی رایت را نقض کرده است.

در حال حاضر کاربران پایرت، ترفند ها و شگردهای متنوعی را برای حمایت از گوگل و سرویس ابری آن به کار بسته اند. به عنوان مثال آنها اغلب از Drive استفاده می کنند تا لینک های دانلود شده را برای فایل های رسانه ای به اشتراک بگذارند، همچنین بارها آنها لینک های دانلود را با جاسازی در ویدیوهای یوتیوب به اشتراک می گذارند تا از شناسایی جلوگیری کنند.

کاربران پایرت برای جلوگیری از شناسایی توسط گوگل و صاحبان محتواهای کپی رایت دار، محتواهای رسانه ای خود را بدون فهرست تنظیم کرده و اقدام به توزیع آن ها در انجمن های متعدد زیرزمینی، مانند گروه های فیس بوک و دیگر انجمن های گفتگو می کنند. این باعث می شود که گوگل و صاحبان محتواهای رسانه ای کپی رایت دار به سختی بتوانند چنین فایل هایی را شناسایی و Flag کنند.

در اوایل سال جاری، غول اینترنت (گوگل) اعلام کرد که شروع به استفاده از یک تکنیک، که معمولا به عنوان فایل hash شناخته می شود، برای جلوگیری از گسترش مطالب نقض کننده، می کند. اما این تکنیک هنوز نتوانسته بصورت کامل با اشتراک گذاری غیر قانونی فایل های دارای کپی رایت مبارزه کند.

در مقایسه با ۴٧٠٠ درخواستی که برای حذف فایل ها و لینک ها از سرویس و حافظه ابری گوگل درایو در دیتابیس لومن (Lumen Database) ثبت شده است، تنها فقط ٢٠٠ درخواست حذف فایل و لینک از سرویس های DropBox، OneDrive و KimDotCom Mega در دیتابیس لومن ثبت شده است. این آمار نشان می دهد که گوگل درایو با بالاترین میزان درخواست حذف فایل و لینک از بستر خود، بیشتر مورد استفاده کاربران پایرت قرار گرفته است.

علاوه بر استفاده از سرویس و حافظه ابری گوگل، کاربران  پایرت از سرویس My Maps گوگل در جهت اشتراک گذاری لینک های استریم محتواهای رسانه ای استفاده می کنند. کاربران از طریق این برنامه می توانند یک نقشه سفارشی طراحی، توسعه و ایجاد کنند و سپس از طریق این نقشه به اشتراک گذاری لینک های استریم بپردازند.

اما سوال اینجاست که چرا کاربران پایرت از سرویس های گوگل مانند گوگل درایو و My Maps استفاده می کنند؟ پاسخ بسیار ساده است: سهولت دسترسی و ذخیره سازی زیاد برای کار. با داشتن یک حساب کاربری گوگل می توانید به پلتفرم یوتیوب و سرویس گوگل درایو دسترسی کامل داشته باشید. البته حساب کاربری گوگل برای بهره برداری از وبسایت هایی نظیر Dropbox و Mega مورد استفاده قرار نمی گیرد. هر یک از سرویس ها در حالت پایه یک فضای رایگان در اختیار کاربر قرار می دهند. پیش از این سرویس های OneDrive و Dropbox یک فضای ١۵ گیگابایتی بصورت رایگان در اختیار کاربر قرار می دادند اما در سیاست های جدید سیستم اشتراک گذاری فایل، این میزان برای سرویس OneDrive به ۵ گیگابایت و برای سرویس Dropbox به ٢ گیگابایت کاهش یافته است.

با توجه به اینکه غول های فناوری مانند گوگل و مایکروسافت همیشه تحت فشار استودیوها و صاحبان محتواهای رسانه ای کپی رایت دار هستند لذا معلوم نیست گرداورندگان پایرت تا کی از سرویس های این دو غول فناوری به طرق مختلف استفاده خواهند کرد.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ گوگل درایو
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.