نظر منتشر شده
۴۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 436092
میر معینی در گفتگو با الف:
نرخ رشد اقتصادی سال آینده منفی است/ سیاست کنترل تورم به اقتصاد آسیب زد/خوش‌بینی‌ها به برجام محقق نشد/نفت و خودرو باعث رشد 7.4 درصدی/ بانک‌ها زیان ده هستند
بخش اقتصادی الف، ۲۴ بهمن ۹۵
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه وضعیت اقتصاد این روزهای اقتصاد خوب نیست، گفت: اگر بخواهیم با همین روش ادامه دهیم و اقدام جدی برای خروج از رکود نشود، متأسفانه باید شاهد عواقب نامناسبی در اقتصاد باشیم.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۰
سید حمید میر معینی در گفتگو با خبرنگار الف، در مورد وضعیت امروز اقتصاد ایران، اظهار داشت: علیرغم اینکه نماگرهای ازجمله رشد اقتصادی نشان‌دهنده نرخ رشد 7.4 درصدی است، ولی لمس این میزان رشد اقتصادی و نمود عینی در جامعه محسوس نیست.

وی افزود: به نظر می‌رسد صنایع کوچک و متوسط کشور عمدتاً دارای مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش هستند و یا مشکل تقاضا دارند که محصولاتشان فروش نمی‌رود و با کاهش تقاضا روبرو هستند.

کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بخش پولی و نظام بانکی کشور دارای مشکلات انجماد گردش پول است، گفت: تقریباً نسبت گردش پول در بانک‌ها کاهش پیداکرده که دلیل آن رکود حاکم بر اقتصاد است؛ از طرفی هم بازار سرمایه حال‌وروز خیلی بدی دارد و حجم معاملات آن به‌شدت کاهش پیداکرده است.

میر معینی با بیان اینکه امروز نقد شوندگی بازار سرمایه به‌شدت کاهش‌یافته است، ادامه داد: شرکت‌های بورسی با چالش‌هایی مانند تأمین نقدینگی، سرمایه در گردش، نقد شوندگی روبرو هستند و به‌جز چند صنعت، مابقی با مشکل مواجه‌اند.

وی در مورد سیاست‌های ارز و رشد قیمت دلار در دو ماه گذشته، بیان کرد: اکنون قیمت ارز در قیمتی با نوسان محدود تثبیت‌شده، اما در هفته‌های گذشته شاهد رشد قیمت آن بودیم و علیرغم اینکه نماگر اصلی اقتصاد رشد را نشان می‌دهد، ولی این‌ها نشانه‌های خوبی برای یک اقتصاد نیست.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به نرخ رشد 7.4 درصدی اقتصاد برای 6 ماه نخست سال جاری، گفت: این رشد به دلیل افزایش حجم فروش نفت حاصل‌شده، اما نه بهره‌وری افزایش پیداکرده و نه اشتغال جدید ایجاد شده است.

میر معینی با تأکید بر اینکه حال‌وروز اقتصاد، ایران مناسب به نظر نمی‌رسد، اضافه کرد: اگر بخواهیم با همین روش ادامه دهیم و اقدام جدی برای خروج از رکود نشود، متأسفانه باید شاهد عواقب نامناسبی در اقتصاد باشیم. امروز نظام بانکی کشور که سرممدار اقتصاد است، با مشکلات خیلی عدیده‌ و زیادی روبرو است؛ با توجه صورت‌های مالی 6 ماه سال جاری، عمده بانک‌ها از بزرگ تا کوچک با زیان‌های هنگفتی مواجه بودند.

وی ادامه داد: البته نرخ رشد اقتصادی 7.4 درصد، عمدتاً به دلیل فروش نفت نبود و بخش کشاورزی هم مؤثر بوده است البته این بخش سهم زیادی در GDP ندارد. صنعت و معدن و خدمات سهم عمده‌ای در GDP دارند که بخش خدمات هم وضعیت خیلی خوبی ندارد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اقدام جدیدی انجام‌نشده بود که نرخ رشد 7.4 درصدی برای اقتصادی ایران حاصل شود، گفت: معمولاً رشد اقتصادی نسبت به سال یا دوره گذشته محاسبه می‌شود و اشتغال‌زایی مهم‌ترین برون داد آن است که این اشتغال‌زایی در اقتصاد ایران صورت نگرفته است.

میر معینی تصریح کرد: همان‌طور که گفتم نرخ رشد اقتصادی نیمه نخست سال جاری ناشی از افزایش تولید و فروش نفت و همچنین بخش خودرو که در سال‌های گذشته به دلیل تحریم، کاهش تولید داشت و امسال با توجه برجام و رفع مشکل تأمین قطعات با رشد تولید مواجه شد، اما این رشد در همه بخش‌ها متوازن نبوده است.

وی اظهار داشت: بخش صنعت ساخت‌وساز که عمدتاً محرک رشد اقتصاد ایران بوده و یا خدمات، بانکداری، بازار پولی و سرمایه رشد را نداشتند، اما تولید و فروش نفت از حدود یک‌میلیون بشکه به بیش از 2 میلیون و 800 هزار بشکه در روز رسیده است.

میر معینی افزود: البته نباید انتظار داشت که در سال آینده نرخ رشد عدد بالای باشد، زیرا ظرفیت تولید نفت به حداکثر رسیده است و اکنون اتفاق افتاده است. در سال 1396، اگر بخش‌های اقتصادی کشور با همین منوال پیش بروند، حتماً رشد اقتصادی نخواهیم داشت، زیرا بخش خودرو هم اشباع‌شده و اگر سیاست‌های زدتورمی ادامه دهیم، مطمئناً شاهد رشد منفی هم خواهیم بود.

کارشناس مسائلی اقتصاد در مورد افزایش نرخ ارز و تأثیر آن بر اقتصاد ملی، گفت: افزایش نرخ ارز بر اقتصاد ملی آسیب نمی‌رساند و شاید در بخش‌هایی هم موجب رشد شود، ولی رشد نرخ ارز در دو ماه گذشته و کاهش ارزش پول ملی، می‌توانست در سال‌های گذشته با یک سیاست ملایم رخ دهد، اما سیاست سرکوب نرخ ارز به دلیل سیاست‌های کاهش نرخ تورم، باعث شد در دو ماه گذشته 20 درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کند.

وی گفت: دولت با اجرای برجام به ورود سرمایه‌گذار و رفع تحریم‌ها خیلی خوش‌بین بود که این اتفاق رخ نداد و به‌مرور زمان محقق نشد؛ از طرفی هم سیاست کنترل تورم به‌نوعی بر اقتصاد آسیب وارد کرد که دولت می‌بایست نرخ ارز را با مکانیزم و به‌صورت ملایم افزایش می‌داد که این‌گونه نشود و شاهد افزایش ناگهانی نرخ ارز بودیم و این موضوع باعث هجوم سفته‌بازی و تقاضای هیجانی برای ارز شد که دولت هم نتوانست پاسخ‌گو باشد.
۱۳۹۶/۰۴/۲۵ ۱۱:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۲
 
۱۳۹۶/۰۳/۳۱ ۱۱:۵۲
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۹ ۱۷:۰۳
 
۱۳۹۶/۰۳/۰۷ ۱۱:۴۷
 
۱۳۹۵/۱۱/۰۹ ۱۳:۲۷
 
۱۳۹۵/۱۰/۲۷ ۱۳:۰۵
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۹ ۱۰:۵۵
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۱ ۱۲:۴۳
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۱ ۱۱:۱۹
 
 
کلمات کلیدی : رشد اقتصاد+برجام+آمار+بانک مرکزی+اقتصاد ایران+نظام بانکی+بورس
 
United States
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۰۶:۲۶
در مورد آب رفتن بودجه عمرانی کشور از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰ نسبت بودجه عمرانی به جاری، بالای ۳۰ درصد بوده ولی‌ از ۱۳۹۱ تا امسال این نسبت زیر ۱۸ درصد و امسال احتمالا زیر ۱۲ درصد خواهد بود. آنهایی که حتی یک واحد اقتصاد ایران را گذرانده باشند می‌دانند که بودجه عمرانی دولت یعنی موتر رشد اقتصادی ایران، حالا چه تور دولت همش از رشد‌های اقتصادی بالا و ایجاد اشتغال و .. صحبت می‌کند، فقط باید از وزیر اقتصاد و رئیس بانک مکزی پرسید، که این آمار از اداره آنها بیرون آمده. البته فوری خواهند گفت به دلیل رشد ۷۸ درصدی بخش نفت بوده!!! ولی‌ وزیر نفت خود دولت گفت که رشد درآمد نفتی‌ امسال نسبت به پارسال تنها ۲۰ درصد بوده، این رشد ۷۸ درصدی از کجا آمده؟!!! به هر حال تا نخواهیم آمار درست و شفاف بدهیم و خود را به وعده‌های دولت در این مورد دلخوش کنیم، هر روز بدتر از دیروز خواهد بود، و فاجعه خواهد بود، که این دولت با این درجه از صداقت و شفافیت، در آمار، بخواهد چهار سال دیگر ادامه دهد! (4161404) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۱۷:۱۹
کارشناس اقتصادی از گجا ودر کجا !؟ (4161417) (alef-11)
 
م
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۳۵:۲۰
تر و جان مادرتان از این کنترل تورم دست بر دارید !

همه دارند بیکاری می شوند (4161463) (alef-11)
 
سدید
Netherlands
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۴۲:۰۵
والا به پیر به پیغمبر با افزایش تورم شغل ایجاد نمیشه برعکس بزرگترین خیانتی است که یک دولت میتونه به مردمش بکنه. اون تئوری کذایی که تو کتابهای مبانی اقتصاد است رو ما هم خوندیم ولی ربطی به اقصاد الان ایران نداره. شما ببینید توی کدوم اقتصاد موفق دنیا تورم بالای 2-3 درصد است. (4161583) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۵ ۱۱:۲۲:۴۲
وقتی گران فروشی چهار برابری دلار ادامه پیدا می کند همین می شود تازه وضع بدتر هم خواهد شد اگر قیمت دلار به قیمت واقعی 1000 تومان خودش برنگردد (4162481) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۴۲:۵۱
متاسفانه كارشناسان ما يا فراموش كارند و يا خود رو به فراموشي زدند و يا....... مشكلات اقتصادي از ركورد اقتصادي ، رشد منفي اقتصادي ، تورم 40% ، بيكاري و....را در دولت قبل همه رو ما هم داشتيم و متاسفانه هيچ كس حتي در موردش شرايط بحراني هشدار ندارد . و اگه اين دولت هم نبود كه... اقتصاد ايران نفسهاي اخرش رو داشت مي كشيد .... (4161584) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۲۱:۱۸:۰۴
طرف کلا ۵ ساله توی یه کارگزاری کار میکنه میشه تحلیل گر اقتصادی!!!؟؟؟؟ (4161995) (alef-11)
 
محمد قاسمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۲۰:۳۵
دولت بعدی هر کس باشه بیچاره است.
رشد نقدینگی به 1200 تریلیون تومان رسیده و ما به ازایی در قبالش وارد خزانه نشده و این اقدام دولت در مهار مصنوعی تورم دولت رو در دو راهی قرار میده
یا سیاست انبساطی و رشد و تحمل تورم 50 درصدی
یا ادامه رکود و هدایت تورم به دولت بعدی و انفجار قیمت و تبعات گریز ناپذیر امنیتی (4161426) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۲۳:۳۳
لطفاً نظر نويسنده را در خصوص اقتصاد دوره احمدي‌نژاد هم چاپ بفرماييد (4161430) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۱۷:۰۶
اینا که میگفتن ما تدبیر داریم !!!!
پس. چی شد؟؟:: (4161543) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۵۰:۴۵
سوالات زیر را جواب دهید چکار به دولت قبل دارین
اصلا دولت قبل افتضاح شما چه گلی به سر مملکت زدین؟؟؟

فرمودند که با برجام گلستان میشود

فرمودند ما تدبیر داریم مدیریم

مگه آقای روحانی نگفتند 100روزه حل میکنند!!

مگه قرار نبود حتی مشکل آب خوردن هم با فتح الفتوح برجام حل شود؟؟!!
مگر رشد اقتصادی اعلامی آقایا 7.4%نیست ؟پس اینهمه رکود و بیکاری چیست؟؟؟؟!!!
مگر نمیگفتن سرمایه خارجی جذب کردیم ؟؟؟

ارج وآزمایش چی شدن؟؟ (4161595) (alef-11)
 
Malaysia
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۶:۵۵:۴۴
شما به جای اینکه به مصیبتهایی که مردم گرفتارند و کارشان به گور خوابی کشیده رو رها کردید و به احمدی نژاد و روحانی چسبیدید. اصلا چرا مردم به هیچ گرفته میشن و اینهمه رانت خواری وجود داره؟! (4161739) (alef-11)
 
رسول
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۲۴:۵۹
این کارشناس ها در دولت قبل با تورم 38 درصد کجا بودند ؟ (4161433) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۰۳:۱۹
تورم دوره قبل در حالی بود که چیزی به نام برجام وجود نداشت و البته صد رحمت به تورمی که سفره مردم در ان کوچکتر نشود و کمر تولید نشکند!! (4161521) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۱۰:۴۵
400 درصد نه 38 درصد (4161533) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۴۳:۲۹
هر روز یک گشایش!!!!! (4161587) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۴۷:۴۱
یک تحلیل دقیق و منطبق بر واقعیات اقتصادی کشور است. (4161592) (alef-11)
 
کارشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۵۱:۵۸
کارشناس محترم ما هم از اقتصاد ضعیف رنج میبریم ولی شما مگر استاد دانشگاهی یا 30 سال تجربه مالی داری که این صورت اظهار نظر میکنی دلایل شما بدرد خودتان میخورد به نظرم قدرت دست مجلس محترم شورای اسلامی باشد خصوصا قوه اجرایی شفافیت ایجاد میشود همچون المان که نظام منظم مالی خود را از اقتصاد پارلمانی شکل داده است (4161597) (alef-11)
 
محمد قاسمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۰۰:۴۵
دلیل تورم در دولت قبل چی بود میشه بگید؟
رشد نقدینگی و منتظر دلارهای نفتی شدن
وقتی شیر دلار بسته شد نقدینگی خودش رو نشون داد
حالا اون نقدینگی به سه برابر رسیده
شما منتظر همون سونامی باش (4161617) (alef-11)
 
شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۲۶:۱۳
رشد کشاورزی هم به خاطر افزایش صادرات محصولات باغی به خارج از کشور بوده است که در واقع منجر به گران شدن قیمت آنها در داخل کشور و ناتوانی قشر متوسط و ضعیف کشور از خریداری و خوردن میوه ها شده است.

در یک کلام، دولت حاضر شده است روزی مردم را به خارج از کشور صادر کند تا آمار رشد اقتصادی بالا رود!

اگر به میادین میوه و تره بار نگاه کنید متوجه می شوید که تمامی میوه هایی که در میادین به فروش می رسند (خصوصا سیب سفید) همگی پا درختی بوده و در ایام قدیم این نوع میوه ها را به دام ها می دادند که اکنون به خورد مردم شریف ایران می دهند!!! (4161436) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۴۵:۴۰
چالبه که همه این اقتصاد خونده ها موافق افزایش نرخ دلار هستند!!! در حالی که به ما نمیگن صادرات ما چیست؟ ایا صادرات باید از کالای مازاد باشد یا کالای مورد نیاز جامعه؟ نمیگن اگر کالای مورد نیاز مردم با افزایش دلار از کشور خارج شد این تورم و کمبود را چه کسی باید تاوانش را بدهد!! توضیح نمیدن وقتی که دلار در سال 91 حدود 4 برابر شد این صادرکننده ها چقدر اشتغال ایجاد کردن؟ در مورد اثرات تورمی که افزایش نرخ دلار داره و باعث راه افتادن سیکل معیوبی خواهد شد که خودش باعث تورم و افزایش چند باره و مداوم دلار خواهد شد توضیجی ارائه نمیکنن!! در مورد اینکه اگر دلار بالا رفت فاصله بین نرخ بین الملل مثلا بنزین و گاز و...رو چگونه باید جبران کرد و با افزایش نرخ بنزین میزان تورم و نیاز به افزایش مداوم دلار چقدر خواهد بود هم ساکت هستند!! در مورد اینکه دستمزد کارگر و کارمند به دلار نیست و با افزایش دلار قدرت خریدشون کم میشه و چگونه باید این وضع جبران بشه هم سخنی به میان نمیارن!!
خلاصه اقتصاد خوانده بودن با اقتصاد دان و اقتصاد بلد بودن بسار فرق داره کتاب اقتصاد کلان برانسون خوبه ولی هر چی گفته رو نمیشه هرجایی پیاده کرد ...
الف هم که مدتی است نظرات ما رو منتشر نمیکنه
دیگه از این محترمانه تر نتونستم بنویسم (4161488) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۳:۵۰:۰۶
تا وقتي كه بانك مركزي ما بر مبناي نفت پول چاپ مي كند ما چندسال تورم شديد داريم و در صورت عدم اجراي پروژه هاي عمراني ملي و سياست انقباضي دولت چند سال هم ركود داريم. ما چرا از كشوري مثل نروژ نمي آموزيم. بايد پول نفت را از بانك مركزي جداكنيم. (4161493) (alef-11)
 
Austria
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۱۲:۴۱
منصفانه بگوییم، دولت روحانی تا قبل از شروع اجرای برجام در دیماه 94، حدود 2 سال و نیم کشور را در شرایط تحریمی شدید و قیمت نفت حدود 30 دلار اداره کرد.
در مورد قیمت نفت هم، همه دیگر می دانند که علیرغم افزایش تولید و صادرات نفت پس از توافق هسته ای، اما بدلیل کارشکنی های عربستان و روسیه، افزایش قیمت نفت به تعویق افتاد و اخیرا کمی رشد قیمت را تجربه کرده و به محدوده 50 دلار در هر بشکه رسیده است. این در شرایطی است که مازاد عرضه همچنان در بازار نفت وجود دارد و افزایش قیمت نفت چه بسا اثر معکوس داشته و با فعال کردن مجدد چاههای نفت شیل در آمریکا و کانادا، دوباره باعث سقوط قیمت شود.
بد نیست این جناب کارشناس در تحلیلشان علاوه بر انتقاد از دولت، واقعیتهای بازار و اقتصاد داخلی و جهانی را هم بیان میکردند و اینگونه یکطرفه قضاوت نمی کردند. (4161539) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۹:۱۲:۳۴
شما مصفانه حرف بزن بعد انتظار انصاف داشته باش اولا از همان ابتدای دولت روحانی به قول خودشان تحریم ها فریز شد نه تشدید در حالی که دولت دهم از سال 88 به لطف برخی عقلا با شدت مورد تحریم قرار گرفت و تا آخر هم تشدید می شد پس بی جهت اداره دولت در دو سال و نیم اول به قول خودت را با تحریم گره نزن زیرا تحریم ها متوقف بود بر اساس توافق موقت ژنو در همان سال 92 (4161871) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۱۳:۴۸
آقا ما با سیاست کاهش تورم موافقیم.به کی بگیم؟ (4161540) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۴:۳۴:۳۴
ما همین اقتصاد درب و داغون و رکود را به سود بردن در هرج و مرج اقتصادی ترجیح می دهیم. رکود و بیکاری و وام ازدواج با سپرده گذاری 10 ساله را به این ترجیح می دهیم که شب خوابیده و صبح با 1/3 شدن ارزش پول ملی بر اثر تحریم های ظالمانه کاغذ پاره و سه برابر شدن قیمت ها رو به رو شویم. همینی که هست خوبه (4161564) (alef-11)
 
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۶:۳۲:۱۷
صد درود والا به خدا ما با افزایش وحشتناک قیمت مسکن در دولت قبل بیچاره شدیم باید به کی بگیم یکی از اقوام سال ۹۰ خونه خرید ۱۰۰ تومن الان گذاشته برای فروش ۳۰۰ مشتری هم داره ای خدا اونم بعد ۵ سال آخه باید هم از احمدی نژاد حمایت کنه بی هیچ زحمتی خونه اش شده سه برابر ....من مستاجر دارم له میشم
الف بزار خواهش میکنم (4161725) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۸:۵۸:۳۶
خونه ارزشش تغییری نکره مال همون ماله بلکه به لحاظ عمری از ارزشش هم شاید کاسته شده ولی ارزش پول من و شما 1/3 شده این یعنی دزدی از همه ملت (4161857) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۹ ۰۰:۵۲:۵۶
مهندس! چرا تورم را در محاسبه ارزش ملک دخیل نمی دونی. حداقل زمین همان ملک شما به نسبت تورم بالا رفته است. گفته بودی:" مال همون ماله"برادر عزیز یعنی قیمت آجر 30 سال پیش با قیمت آجر امروز یکی است. در ضمن این کارشناس اشتباه می گوید که در 2 ماه گذشته ارزش پول 20 درصد کاهش داشته است. افزایش دلار به اندازه تورم یک ساله بوده است واین کار مورد تایید اقتصاد خوانده ها است.درضمن بعد از روی کار آمدن ترامپ دلار حدود 10 درصد نسبت به تمامی ارزهای معتبر دنیا با افزایش ارزش روبرو شد. نکته آخر این که ارزهای شناخته شده جهانی مثل دلار در بازارهای بین المللی با ریال ایران سنجیده نمی شوند. "درهم امارات" برحسب درصدی از دلار ارزش گذاری می شود. متاسفانه ارزش گذاری دلار مشروط بر ارزش "ریال ایران" در برابر"درهم امارات"است. این قیمت "درهم امارات" در بازار تهران است که بر روی قیمت دلار در کشور ما تاثیر می گذارد.ادعای این کارشناس مبنی بر: " کاهش ارزش پول به دلیل پایین آمدن تورم".یک تئوری وانقلاب جدید است که .... آقایان اقتصاددان ...دقیقا کجایید؟ (4165970) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۱۰:۲۵
با نظر این کارشناس در مورد لزوم آزاد سازی نرخ ارز موافقم و در نهایت هم ارز به نرخهای بالاتر میرود منتها بصورت جهشی و غیر کنترل شده می رود.این تجربه ای هست که در زمان دولت قبل هم اتفاق افتاد و بالاخره دیر یا زود مجددا تکرار میشود چقدر خوب بود که این اتفاق تدریجی میافتاد. (4161627) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۱۱:۴۲
سرمایه یک پدیده هوشمند و بسیار ترسو است و به جایی می رود که امنیت وجود داشته باشد و به شخص و کشور خاصی هم تعلق خاطر ندارد هر جا امنیت برگشت سرمایه و سود وجود داشته باشد در آنجا لنگر می اندازد ضمنا به هیچگونه ایدئولوزی و مکتبی هم کار ندارد دز عربستان با اسلام سنتی یا چین کمونیست هم می تواند کارکند ... (4161628) (alef-11)
 
شايسته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۱۹:۰۳
از خوانندگان و بقيه خواهش مي كنم كه نگاه سياسي نداشته باشن . واقعيت همينه (4161635) (alef-11)
 
حسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۲۰:۱۸
اي كساني كه پولاتون روتو بانكاگذاشتيدو خوشحاليد و سود بالا ميگيري بدانيد و اگاه باشيد همه چند وقت ديگه بسيار ضرر خواهيد كرد. حالا نگيد كه نگفتي! (4161639) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۸:۳۱:۱۳
من که پولی تو بانک ندارم. ولی شما بگو اونایی که پول دارن با این اقتصاد فاسد ور شکسته چه کار بکنند ؟ پولاشونو در چه شغلی بکار بگیرن که بچرخه. اخه همه شغلها که بیکارن و کار ندارن. کارخونه هام که یکی بعد از دیکری دارن ورمیشکنن. (4161827) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۳۰ ۲۱:۲۹:۵۳
سود 20 درصد بالا نیست چون تورم واقعی بالای 25 درصد هست (4167845) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۵:۳۴:۴۳
متاسفانه نظر نویسنده درست می باشد. در صورت ادامه وضع موجود (کنترل تورم به دلیل رکود)، بر تعداد گرسنگان و بیکاران اضافه خواهد شد. که امکان پذیر نمی باشد (4161653) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۸:۳۷:۲۵
بساز بفروشها قیمت ملکشون و پایین بیارن تا رونق صورت بگیره (4161832) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۲۳:۵۲:۱۷
سیاست ایجاد اشتغال با تزریق و چاپ پول و ایجاد تورم در همه جای دنیا شکست خورده است و چند بار هم ما از این بابت سوختیم. ظاهرا باز هم هنوز درس نشده. (4162149) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۲۳:۵۸:۲۵
این حرف درسته که دولت نباید با دلار فروشی مانع رشد طبیعی نرخ ارز که نتیجه اختلاف تورم بالای ایران و تورم پایین اروپا و آمریکا ست، شود. روش عاقلانه تثبیت نسبی ارز کاهش تورم به سطح کشورهای توسعه یافته است. (4162155) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۵ ۱۴:۰۷:۴۹
بهترین راه برای رشد صحیح اقتصادی کنترل منطقی تورم است . اقتصاد ایران به خصوص بعداز انقلاب تورم زده است و هر دوره ای هم که رکود نداشته ایم علت اصلی اش تورم بالا بوده .. در دوره های قبلی کارخانه دار تولید می کرد چون می دانست در شروع سال جدید قیمتها حداقل 25 در صد اضافه می شد ،مغازه دار هم هر چه قدر می توانست خرید می کرد چون بعد از سال می دانست علاوه بر سود فروش کالا حداقل 25 درصد اضافه تر به جیب می زند . اما حالا با تورم 7 درصدی کارخانه دار می بیند تولید سود قبلی را ندارد و مغازه دار هم همینطور اما رکود رکود که جار می زنند آنچنان هم رکود نیست بیشترش جوی است که مخالفان دولت از .. تا صدا و سیما ایجاد می کنند . دولت با کنترل تورم به خوبی توانست خطر بزرگی را از سر نظام دور کند و الا اگر به منوال قبلی حرکت می کرد امروز نرخ تورم از 100 در صد هم فراتر بود . (4162821) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.