نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 265515
یادداشت قالیباف در مورد بیانیه لوزان
لوزان هرچقدر هم كه شادي بياورد آينده ما را نمي‌سازد. اگر همه مراحل مذاكرات به خوبي و مطابق ميل ما پيش برود دوباره مي‌توانيم در مقياس بيشتري نفت بفروشيم و دوباره اقتصاد نفتي رونق مي‌گيرد. پس راه‌حل نهايي رشد و پيشرفت كشور ما به مديريت منابع اين سرزمين بر مي‌گردد نه گره مذاكرات!
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۰۸
محمد باقر قالیباف، یادداشتی با موضوع بیانیه ی مشترک لوزان در سایت فردانیوز منتشر کرد. در این یادداشت آمده است:

در پي تفاهم هسته‌اي كه در لوزان شكل گرفت بازتاب‌هاي متنوع و بسياري در سطح رسانه و شبكه‌هاي اجتماعي و محافل مختلف طرح شد و تحليل‌ها و نقدها و تمجيدهاي گوناگوني ارائه شد. بنده به سهم خودم از تلاش شبانه روزي تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي كه حقا و انصافا هرچه در توان داشتند به‌كار بردند تا نتيجه مطلوبي براي ملت ايران به‌دست آورند، تشكر مي‌كنم و در عين حال چند نكته را در اين رابطه با مردم عزيز در ميان مي‌گذارم.

۱. قطعا اتحاد در حمايت از تيم مذكره‌كننده هسته‌اي مانند پشتيباني از سربازان عرصه نبرد با دشمن ضروري است. نبايد پشت تيم مذاكره‌كننده را خالي كنيم اين كار مثل آن است كه وسط صحنه نبرد به‌دليل اختلاف سليقه و درگيري‌هاي قبلي شخصي و گروهي با سربازان، نبرد آنها را زير سؤال ببريم. دل نگراني از جزئيات تفاهم شده قابل پذيرش است اما توقعات بيجا داشتن از يك مذاكره در اين سطح به دور از منطق و عقل است. قاعدتا منطق مذاكره منطق دادوستد است و البته توازن اين دادوستد اهميت دارد اما برخي به‌گونه‌اي اظهارنظر مي‌كنند كه گويا قرار است در مذاكره فقط حرف ما به كرسي بنشيند! از سوي ديگر اگر معتقد باشيم هر توافقي خوب نيست و اين عبارت را صحيح ندانيم كه توافق بد بهتر از توافق نكردن است همچنان‌كه اوباما و آمريكايي‌ها به اين موضوع اشاره كردند بنابراين به صرف اعلام توافق هم نبايد اظهار شادي و شعف كنيم تا زماني كه جزئيات آن كامل و شفاف ارائه نشده است. اما به يقين آنچه در بيانيه مشترك آمده اگر برداشت لغو يكباره تحريم‌ها در ازاي اقدامات ايران صحيح باشد بايد اميدوار بود كه در تدوين نهايي توافق و طرح جزئيات نيز به همين منوال پيش برود. قطعا ما بين بيانيه كاخ سفيد و سخنان وزير امورخارجه كشورمان بايد به نماينده ديپلماسي كشورمان اعتماد كنيم و اميدوار باشيم كه چارچوبي كه او طرح مي‌كند در روند مذاكرات سه‌ماه آينده به ثمر بنشيند.

۲. موضوع مذاكرات هسته‌اي يك موضوع ملي و فراجناحي است و تحليل و موضع‌گيري درباره آن از عينك منافع و مصالح گروهي و جنــــاحـي بزرگ‌ترين خيانت به آرمان‌هاي انقلاب و آينده اين ملت و سرزمين است. براي استقلال و رشد و شكوفايي اين كشور خون‌هاي زيادي ريخته شده و سربازان وسرداران بسياري جانشان را كف دست گرفته و از حيثيت و شرف اين ملت و انقلاب دفاع كرده و مي‌كنند. نفوذ و اقتدار فعلي ما در منطقه محصول همين جانفشاني‌ها و مجاهدت‌هاست. چه خيانت بزرگي است كه در وانفساي نبرد منطقه‌اي و هسته‌اي عده‌اي به‌دنبال آن باشند كه از اين نمد كلاهي براي خودشان ببافند كه قطعا اين خيانت به مردم هرگز بخشودني نيست. اگر پيروزي در كار هست همه ملت پيروزند و اگر تنگنايي وجود دارد همه بايد مشاركت كنند تا مملكت از اين تنگنا خارج شود. درايت و تدبير رهبري در انتخاب عنوان سال از اين روست كه هم دولت و هم ملت بايد همدل و همزبان باشند تا مبادا گرفتاري در گرداب تفرقه و كسب منافع و مصالح سياسي و جناحي به كشتي نظام و كشور صدمه بزند.

۳. بدون شك يگانه مسير موفقيت و پيشرفت كشور درون مرزهاي اين سرزمين است. سرنوشت ما و چشم‌انداز بلندمدت اين مرزو بوم را نه ژنو مشخص مي‌كند نه وين نه لوزان و نه هيچ جاي ديگر. نه اوباما مشخص مي‌كند نه كري و نه هيچ‌كس ديگر. آينده اين مملكت در دستان خود ماست به فرهنگ كار ما وابسته است، راز پيشرفت در مناطق جغرافيايي مستعد كشاورزي است، در صنايع گوناگون نهفته است، در اقيانوس سرمايه‌هاي فكري موج مي‌زند كه به‌عنوان نمونه در حوزه فناوري خاك مي‌خورد. سرنوشت اين كشور را من و شما رقم مي‌زنيم، جوانان خوش فكر و با انگيزه و تحصيل كرده رقم مي‌زنند. اقتصاد اين كشور را بايد از درون مقاوم و مستحكم كرد. قطع وابستگي به نفت و خام‌فروشي منابع غني اين كشور تلاش و همت مي‌خواهد، روحيه جهادي مي‌خواهد تا گردنه‌هاي سخت را طي كند. لوزان هرچقدر هم كه شادي بياورد آينده ما را نمي‌سازد. چرخ اقتصاد ما را براي هميشه نمي‌چرخاند. گره زدن همه امورات كشور به مذاكرات هسته‌اي اشتباه بوده و هست. تماشاچي كردن مردم، فعالان اقتصادي و به‌ويژه مسئولان رده‌هاي مختلف به نتايج مذاكرات آثار زيانباري دارد. همچنان‌كه نتيجه بلافصل اين اتفاق مطالبه عمومي براي كاهش فوري قيمت‌ها و... خواهد بود كه دور از انتظار است و در آينده نزديك سرخوردگي به ارمغان مي‌آورد. ما در دوره دولت نهم و دهم بالاترين درآمد نفتي را داشتيم اما وضعيت اقتصادي كشور مطلوب نبود و همچنان خام‌فروشي مي‌كرديم. اگر همه مراحل مذاكرات به خوبي و مطابق ميل ما پيش برود دوباره مي‌توانيم در مقياس بيشتري نفت بفروشيم و دوباره اقتصاد نفتي رونق مي‌گيرد. پس راه‌حل نهايي رشد و پيشرفت كشور ما به مديريت منابع اين سرزمين بر مي‌گردد نه گره مذاكرات!

۴. بزرگ‌ترين خيانت را كساني مرتكب مي‌شوند كه موضوع مذاكرات هسته‌اي و موضوعات مشابه را ابزاري براي دوقطبي كردن جامعه استفاده مي‌كنند. كساني كه بر اين شيپور مي‌دمند، قطعا خير و صلاح اين ملت و سرزمين را نمي‌خواهند و اهداف ديگري را دنبال مي‌كنند و متأسفانه عده‌اي هم جاهلانه در اين دام گرفتار مي‌شوند و حتي در بين خانواده‌ها و دوستان نيز به يك طيف صفر و صدي گرايش پيدا مي‌كنند و از روي هيجان يا چشم بسته همه‌‌چيز را نفي مي‌كنند و يا چشم بسته به به و چه چه مي‌كنند و در تقابل با يكديگر قرار مي‌گيرند. خسارت‌هاي جبران ناپذيري كه از اين رهگذر نصيب ملت مي‌شود بعضا جبران ناپذير است.

در پايان بنده اميدوارم كه در سال همدلي و همزباني ملت و دولت، مردم ايران طعم شيرين پيروزي‌هاي بزرگ را بچشند و با ايستادگي بر سر آرمان‌هايي كه اين انقلاب بر آن اساس بناشده نصرت الهي همراه اين ملت باشد. ان‌شاءالله
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۰۹:۳۲:۰۰
خدا قوت
حالا مذاکرات درنهایت خوب است یابد؟ لطفا تکلیف خودتان را مشخص کنید. (2786827) (alef-13)
 
فاطر
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۰:۴۴:۵۲
بنده از گذشته بشدت منتقد آقای قالیباف بوده ام اما این باعث نمی شود از متن مهم و فوق العاده ی ایشان قدردانی نکنم.
دوست عزیز شما مثل اینکه کلا مطلب رو متوجه نشدید بحث همینه که فارغ ز حمایتها و انتقادات، همین دوقطبی و گره زدن کل افکار و زندگی مردم و دولتمردان به مذاکرات اشتباه بوده و هست و خواهد بود. (2787130) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۵:۵۳:۲۹
انصافااى كاش همه مسؤلين بلندپايه مادرمسائل ملى اينچنين دلسوزانه وبموقع ومنصفانه وارد صحنه ميشدندوافكارعمومى وطرفداران وهم فكران خودراراهنمايى مى نمودندتابدون شائبه هاى سياسى بتوانندمصالح ملى راازدعواهاى سياسى تشخيص دهند،همان چيزى كه هشت سال دردولت هاى نهم ودهم همه مامنتظراظهارنظرصريح وروشن اين رجال بوديم و.......... (2788762) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۰:۴۷:۲۵
تو هم از اون صفر و یکی هایی هستی که اشاره کردند ...این متن فراجناحی بود ...با دقت بخون ... (2787146) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۷:۲۶:۴۶
فدات شم اصلا چیزی به اسم فراجناحی در ایران وجود نداره!

ایشان در مصاحبه عیدانه میگفتند با "لبخند" کار درست نمیشه، حالا که گوشه‌ای از هیجان مردم و همراهی بالاتریها را بعد از تفاهم دیدند، دنبال ماهی در آب گل‌آلود میگردند!

عزیزم ایشان از خیانت کسانی صحبت میکنند که بدنبال دو قطبی کردن جامعه هستند، ولی نقش شخص خود و اعمال خود در این دو قطبی کردن را نادیده میگرند!

سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی

به عمل کار بر آید به سخندانی نیست

تابه خرمن برسد کشت امیدی که تراست

چاره ی کار به جز دیده ی بارانی نیست (2789151) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۵:۱۲:۵۸
آقای قالیباف! مردم به هیچ وجه تماشاچی نبودند و نیستند.همین مردم در دوران تحریم و مذاکره نه تنها تلاششان را کم نکردند بلکه شدت بیشتری به آن افزودند و در سالهای اخیر شاهد موفقیت های بیشمار فرزندان ملت ایران در تمام عرصه ها بودیم. مردم ایران در کنار کار ، فعالیت و تلاششان یک گوشه چشمی هم به وضعیت مذاکرات داشتند و این دلیل بر تماشاچی بودن مردم نیست.
شما لطفا بهتره به جای خودتان اظهار و نظر کنید و جای ملت همیشه سرافراز و باهوش ایران نظر ندهید.
تشکر (2788539) (alef-13)
 
امیری
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۲۳:۰۸:۵۱
نظر بنده و اقای قالیباف بر این است که در شرایط فعلی و با امکانات کنونی،مذاکرات دستاورد قابل قبول داشته است.
اقای ظریف مچکریم! (2790262) (alef-11)
 
سورنا
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۰۹:۴۴:۲۱
موافقم. عالی بود. دوستان و کاربران محترم دقیق و کامل بخونن. (2786875) (alef-13)
 
نمين
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۰۹:۴۹:۴۴
عرصه سياست خارجي محل نزاع جناحي نباشد خدا به همه مردم ايران ياورست البته خدا خداي ادمهاي بد هم هست (2786904) (alef-13)
 
seied
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۰:۰۲:۳۵
با سلام انصافا تحلیل خوبی بود باید با همدلی و همزبانی که شعار امسال هم هست از این تفاهم حداکثر استفاده را برای پیشرفت کشور عزیزمون بکنیم. (2786946) (alef-13)
 
hassan
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۰:۱۰:۳۹
حالا که توافق صورت گرفته همه اصولگراها میگن نباید به این موضوع جناحی نگاه کرد.
اگه این عرصه محل نزاع نیست چرا حین مذاکرات کلی به تیم هسته ای بد و بیراه میگفتن؟! (2786973) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۴:۵۶:۵۳
باشه
پس همان جناحی نگاه کنیم (2788441) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۰:۱۷:۱۹
باید به مسئله هسته ای از جنبه اقتصادی و حساب دو دو تا نگاه کرد نباید آن را با امنیت ملی ، غرور ملی و اصلا نباید به آن جنبه ملی داد (2786998) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۴:۵۷:۲۰
تماشاچي كردن مردم، فعالان اقتصادي و به‌ويژه مسئولان رده‌هاي مختلف به نتايج مذاكرات آثار زيانباري دارد (2788446) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۰۰:۴۶
ایکاش دلواپسان و شریعتمداری و امثالهم درصدی از انصاف آقای قالیباف را داشتند و همه چیز را از بعد منافع گروهی و جناحی نمیدیدند. (2787207) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۰۷:۲۳
انصافا دمش گرم (2787235) (alef-3)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۱۳:۳۴
موافقم. اما تحریمها هم در این سالها لطمه سختی به اقتصاد کشور زده بود. ضمنا کاش آقایان اصولگرا در مجلس و خارج از مجلس در سالهای دولت احمدی نژاد که نقدینگی کشور را به طور افسارگسیخته بین مردم توزیع می کرد بدون اینکه کمکی به بخش تولید کشور کند و مدیریت اقتصادی کشور بسیار ضعیف بود و سال 90 و 91 قیمت دلار و ارزهای دیگر افسارگسیخته بالا می رفت جلوی مدیریت ضعیف اقتصادی دولت را می گرفتند. (2787259) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۱۳:۵۶
اقتصاد ایران یکدفعه از حالت نفتی به غیر نفتی تبدیل نمیشه و اینطور نیست که بگوییم بشو بشود ..........من نمیدونم چرا مسولان فکر میکنند باید مردم در فقر و فلاکت قرار بگیرند تا بتوان اقتصاد بدون وابستگی به نفت رو پایه ریزی کرد (2787260) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۲۹:۳۳
فعلا دولت راه اقتصاد بدون نفت رو پیدا کرده اونم افزایش قیمت بنزین و افزایش مالیات هست (2787316) (alef-13)
 
عبدالله
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۳۳:۴۰
به این میگن یک مطلب عالمانه
در این مطلب از کلمه ی دشمن زیاد استفاده شده و منظور هر کسی یا کشوری است که منافع خود را خلاف منافع ایران می داند .

ایا با یک توافق خوب از نظر هر طرف مسئله ی دشمنی مرتفع خواهد شد یا به قوت خود باقی است .
بیاییم باور کنیم سیاستهای ما و جهان غرب در یک راستا نیست
بیدار شویم و بفهمیم که ایران کشوری ثروتمند است و جهان به این ثروت خدادادی ایران به عنوان یک نوع غنیمت می نگرد و با ایجاد دشمنی های واحی زمینه ی چپاول ایران را فراهم می کند .
پس تا من ازخواب غفلت برنخیزم و تو از خواب غفلت برنخیزی همچنان ما و نسلهای بعد ما گوشت قربانی مفت خوران عالم خواهیم بود .
مقابله با دشمن راه دارد راه کار دارد . هم باید دشمن را شناخت هم باید خود را و هم تکلیف خود را .
در برابر دشمن باید متحد شد اتحاد اتحاد اتحاد جامعه را شقه شقه کردن و لیبل زدن به احاد جامعه عین خواست دشمن است لیبل خوب است درصورتیکه منجر به رقابت بر سر خدمت به مصالح کشور شود نه این حالتی که می بینیم متاسفانه لیبل ها ابزاری برای فردیت گرایی وسهم خواهی شده است .
در جنگ دشمن متوجه شد که ایران را نمی شود با مشت کشت و باید که با ویروس کشت و ویروس کارا را منیت تشخیص داد این که منافع شخصی و گروهی را بر منافع ملی ارجح بدانیم آب به اسیاب دشمن ریختن است . منیت عامل غلبه ی دشمن بر ماست
حالا بر سر مسائل هسته ای توافق بشود دشمنی دشمن رفع خواهد شد . مذاکرات جزئی از دیپلماسی است که لاجرم با ید انجام می شد این یک تاکتیک است و خدا کند که به نفع کشور باشد (2787338) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۴۵:۰۰
مشکل مذاکره کنندگان ملت این است که ملت خود را محرم نمیدانند. در قضیه قرار داد ژنو هم مرتبا گفتند که گقته های ما صحیح است و ملت باید به ما اعتماد کند در حالی که هر چه آمریکاییها گفته بودند کاملا بالعکس گفته های مقامات ما .و کاملا صحیح بود. (2787393) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۵۲:۳۳
ضمن تشکر از تحلیل منطقی ومنصفانه آقای قالیباف،دوستان در نظر داشته باشند که اگر پیشرفتی در کشور باشدهمه مردم ودولتهای گذشته در آن دخیل هستند واگرنقطه ضعفی هم داریم همه مسئول هستیم وباید با تکریم مردم وایجاد همدلی وهمزبانی بین مسئولان قله های پیشرفت را یکی پس از دیگری فتح نماییم.
درشتی ونرمی بهم دربه است
چوفاصدکه جراح ومرحم نه است (2787429) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۱:۵۸:۳۳
تا وقتی خام فروشی است و هیچ حرکت و اقدامی برای رسیدن به نقطه ای که نیاز به فروش نفت و ذخایر معدنی نداشته باشیم اوضاع همین جور فلاکت بار باقی می ماند و تحریم ها ها و غیره می تواند فشار بیاورد (2787470) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۲:۰۰:۰۳
آقاي قاليباف به موضوعات مختلفي اشاره كردند كه با بعضي از آنها موافقم و با بعضي نه
اما نكته بسيار مهمي كه در سخنان ايشان بود اين است كه هيچ كس رشد و شكوفايي براي ما ايجاد نخواهد كرد و تمام اينها ابزار هستند براي رشد و شكوفايي
اين ما هستيم كه ابتدا با مديريت صحيح و سپس با تلاش و كوشش جمعي مي توانيم كشورىان را بدون وابستگي به نفت بسازيىم

اي ايراني همت كن (2787481) (alef-13)
 
ایرج
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۲:۰۸:۲۶
اگر جلیلی و مذاکره کنندگان قبلی حاضر بودند فقط ده در صد امتیازاتی که ظریف و دوستانش دادند بدهند توافق بهتری در زمان آنها اتفاق افتاده بود. یادمان نرود که روحانی سابقه توقف داوطلبانه غنی سازی را دارد (2787534) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۲۳:۲۴:۰۴
بنابراين خيانت عظيمي كردند كه اينكارو نكردند! (2790304) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۲:۱۶:۰۴
بسیار عالی و واقع بینانه بود. (2787563) (alef-13)
 
فاطمه
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۴:۴۲:۲۲
با تشکر از آقای قالیباف بخاطر یادداشت فوق که در این برهه واقعا جای خالیش حس میشد . فقط یک نکته و آن اینکه در یک جای متن فرموده اند باید در مذاکرات واقعیات را در نظر گرفت و توقع بیجا از تیم مذاکره نداشت. باید گفت ما باید با وجود حمایت از نمایندگانمان، هنگامه آرمانخواهی ها و مطالباتمان از هیچ چیز کوتاه نیاییم. ارمانخواهی وظیفه ماست و تلاش برای عمل بر اساس آرمانها تا حد امکان وظیفه مسئولین. بنظرم این بهترین راه برای هدایت مسئولین به سمت ارمانها توسط مردم است. (2788354) (alef-13)
 
اهل اصفهان
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۵:۲۹:۰۰
افتخار می کنم که به قالیباف رای دادم واگر مردم لحظه رای دادن کمی فکر می کردند واحساسی رای نمی دادند الان اقای قالیباف رییس جمهور بود وبسیاری از مشکلاتمان حل میشد اما افسوس ............... (2788637) (alef-13)
 
سهراب
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۵:۵۵:۴۱
متاسفانه درداخل افرادی هستن که میخواهند به هروسیله که شده این توافق رابه هم بزنند چون نفع جناحی آنها دربرهه زدن این توافق هستش واصلابرایشان ایران مهم نیست (2788773) (alef-13)
 
آرش
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۶:۰۵:۱۴
جناب آقای دکتر قالیباف

شما که مدیریت منابع را می دایند، لطفا بفرمایید چرا پس از هزینه بسیار گزاف و غیر معمول جهت ساخت اتوبان طبقاتی صدر، پس از هر بارندگی، طبقه بالا تبدیل به آّبشار می شود و طبقه پایین مثل دریاچه؟ (2788823) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۶:۱۲:۴۷
اگر همه بدون غرض و فرا جناهی در مورد مسائل ملی اظهار نظر کنند و مملکت را فدای خواسته های حزبی و جناهی ننمایند و خدا را بشناسند همه در آسایش و رفاه زندگی خواهند گرد . آقای قالیباف با تمام انتقادات از حضرتعالی از بیان منطقی نظراتتان متشکریم . قابل تامل دلواپسان چند آتیشه (2788851) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۷:۰۵:۵۳
با سلام خدمت دکتر قالیباف
فرمایش شما کاملا متین و صحیح است اما بدون نفت در صورتی میتوانیم پیشرفت کنیم که تحریمی در کار نباشد چرا که صادرات و شفافیت در صادرات و واردات رکن اصلی پیشرفت هستند. (2789072) (alef-13)
 
مهدی رنجوری
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۸:۰۰:۲۵
متنی صریح و شفاف بدور از تندروی
انشالله که خداند یار و یاور خدمتگزاران به کشور باشد. (2789274) (alef-13)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۸:۰۴:۳۵
ازجناب آقای دکترقا لیباف تقدیروتشکربعمل می آید واقعا درسال همدلی وهم زبانی دیدگاه مثبت خودشان راابرار داشته وخودشان رادرکنارنظام ودولت قرارمی دهند آقایان شربعتمداری رسایی وامسال آنها عینک بدبینی رادرآورده وازمنفی گرایی دوری واگر کمکی هم نتوانستند حداقل به دنبال سنگ اندازی نباشند (2789295) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۲۳:۰۷:۴۷
درود بر قالیباف عزیز (2790257) (alef-11)