نظر منتشر شده
۱۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 359412
وام‌ ۷۴۰۰ دلاری برای ازدواج با سود ۲ درصد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۷
موسسات خصوصی اندونزی برای ازدواج وام های تا سقف ۷۴۰۰ دلاری با نرخ سود حداکثر ۲.۲ درصد پرداخت می کنند.

به گزارش تسنیم به نقل از جاکارتا پست، آجنگ ۲۵ ساله و نامزد ۲۸ ساله اش، ادو یک سال گذشته را صرف پس انداز پول کرده اند تا بتوانند سال آینده ازدواج کنند.

با بودجه ای تقریبا ۱۰۰ میلیون روپیه ای (۷ هزار و ۴۰۰ دلاری)، عروسی آجنگ و ادو مانند اکثر عروسی هایی که در اندونزی برگزار می شود، شامل ۳ بخش خواهد بود: مراسم عقد نکاح اسلامی، یک مراسم سنتی به رسم منطقه جاوه و یک شام عروسی.

اما برخلاف اکثر عروسی هایی که در اندونزی برگزار می شود، آنها خودشان هزینه های ازدواجشان را پرداخت می کنند، نه پدر و مادرها.
متوسط هزینه ازدواج در اندونزی حدود ۱۱۶ میلیون روپیه اندونزی است که تقریبا ۳ برابر درآمد متوسط سالیانه یک شهروند عادی این کشور است. زوج های جوان تقریبا باید همین مبلغ را نیز برای اجاره یک خانه سه خوابه در حاشیه جاکارتا کنار بگذارند.

در این میان یک شرکت نوبنیان به نام ایندونوسا بارا سجاهترا پا پیش گذاشته و تلاش دارد در تامین هزینه های ازدواج به جوانان اندونزیایی کمک کند. این شرکت با مشارکت موسسات مالی داخلی، اعتبار لازم برای خرید لوازم اولیه مورد نیاز برای یک شروع زندگی جدید را فراهم سازد تا به زوج های جوان در شروع زندگی مشترک کمک کند.

این شرکت از مان تاسیس توانسته نظر ۲ موسسه مالی یعنی بی اف آی فایننس اندونزی و باتاویا پروسپریندوی اندونزی را برای این کار جلب نماید.

آبراهام ویکتور، موسس و مدیر این شرکت می گوید: «ابتدا این یک تجربه شخصی بود... من فکر کردم چطور می توانم به ویژه با توجه به فرهنگ اسراف و تبذیر موجود در مراسمات عروسی اندونزی، هزینه ازدواجم را تامین کنم. آن موقع هنوز چنین راه حلی در بازار نبود.»
«فرض من این است که اکثر والدین یا خانواده ها در گذشته معمولا هزینه عروسی را پرداخت می کردند. اکنون اکثر جوانان طبقه کارگر باید خودشان خرج ازدواجشان را تامین کنند.»

شرکت بارا سجاهترا با کمک موسسات مالی وام هایی ۷ تا ۱۰۰ میلیون روپیه ای به جوانان پرداخت می کند که موعد بازپرداخت آنها از ۶ ماه تا ۵ سال می رسد. تا به امروز این شرکت ۷۳۲ درخواست برای اعطای وام هایی به طور متوسط به مبلغ ۵۰ میلیون روپیه دریافت کرده است. بارا سجاهترا قصد دارد وام های ۳۰۰ میلیون روپیه ای نیز پرداخت نماید. آبراهام می گوید، بهره وام های ازدواج ماهی ۰.۹ تا ۲.۲ درصد است.

لیدیا تریانا، کارشناس جمعیت و استاد دپارتمان جامع شناسی دانشگاه اندونزی می گوید: بالا رفتن استاندارهای مراسمات عروسی در شهرهای بزرگ اندونزی و افزایش هزینه ها، اکثر زوج های جوان را به سمت راه های تامین مالی جایگزین سوق داده است.»

وی افزود، مراسم های عروسی به نشانه ای از پرستیژ یا موقعیت اجتماعی تبدیل شده و جوانان را تحت فشار قرار داده است. «برخی افراد این سبک زندگی را می خواهند اما هنوز ظرفیت مالی کافی را ندارند. به همین جهت اقدام به گرفتن وام می کنند.»

بر اساس برآوردهای انجام شده، ۴۲ میلیون اندونزی در رده سنی ۲۵ تا ۳۴ سال قرار دارند که سن معمول ازدواج در این کشور به شمار می رود و بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در حال حاضر زیر ۲۵ سال هستند. از این رو، انتظار می رود صنعت ازدواج در این کشور مسلمان در طی ۲۰ سال آینده از رونق خوبی برخوردار باشد.
 
کلمات کلیدی : وام ازدواج 10 میلیون تومانی+وام ازدواج
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۶:۲۰:۰۳
در ایران هم بانکهای مدعی اسلامی بودن وام ازدواج با سود 28% میدهند (3742259) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۲۱:۵۰:۰۳
اگه بدن (3742698) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۲۳:۱۳:۱۵
وام ازدواج 28 درصد نیست. 4 درصده. (3742802) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۷ ۰۰:۳۴:۱۲
همان 4% هم زياد است, این وام برای ازدواج و سنت حسنه می باشد نه برای تجارت
سه چهار سال در نوبتی, چقدر باید بری و بیای و ضامن پیدا کنیو با این تورم از28% هم بالاتر میشود (3742904) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۶:۲۳:۱۰
اندونزی اسلامی. 2%
ایران اسلامی 28%
اندونزی اسلامی 23 میلیون
ایران اسلامی 3 میلیون (3742263) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۶:۳۱:۱۵
راهکار عملی به این کار میگویند, برای ازدواج وام ارزان قیمت تامین میکنند, اما در ایران مسوولان برای اینکه پست مدیریتی خود را از دست ندهند, مشکلات اقتصادی ازدواج را انکار میکنند و مشکلات را به مردم ربط میدهند, مثلا مدعی هستند که شبکه های ماهواره ای یا فضای مجازی باعث عدم ازدواج جوانان است, از نظر اقایان هیچ مشکل اقتصادی نداریم (3742273) (alef-13)
 
Belgium
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۹:۳۹:۳۴
دوشواری ؟! دوشواری نداریم که ! (3742541) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۶:۳۸:۵۵
ما در این کشور پهناور مالا مال از ثروتهای طبیعی خدا دادی بجز پرداخت مالیات و عوارض گوناگون و پرداخت بها برای دریافت مدارک خود در پیش خوانهای دولت که با پول مردم بنام کار آفرینی ابتکار گردیده اند هیچ حقی در داراییهای کشور خویش نداریم.
افسوس که این وضعیت بگونه ای ظالمانه دانسته یا ندانسته و با قصد یا بی قصد بنام اسلام و نظام اسلامی گذاشته می شود و بجز هموار کردن راه برای نفوذ مجدد دشمنان و تهی جلوه دادن نظام از ارزشها انسانی خود هیچ سود دیگری ندارد. (3742298) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۷:۱۹:۰۵
اندونزی د... یقه سفید نداره . (3742359) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۷:۵۳:۲۸
باید دید نرخ بهره بانکی در اندونزی چقدر است. اکثر بانکهای دنیا مخصوصا در اروپا و امریکا به پس اندازها بهره ای کمتر از یک درصد می دهند. وامهای این بانکها در نتیجه با بهره دو درصد پرداخت می شود. در اندونزی البته بهره بالاتر است یعنی نرخ رسمی بهره حدود 7 درصد است که احتمالا نرخ بهره وام ها 9 درصد خواهد شد. یعنی وام ازدواج به سوبسید 7 درصدی پرداخت می شود که کار خوبی است. مطابق دستور العمل دولت نرخ بهره وام ازدواج 4 درصد خواهد بد که اگر عملی شود در حدود همان روش اندونزی خواهد بود. یعنی سوبسیدی در حد 75 درصد به بهره این وام ها تعلق می گیرد. (3742401) (alef-11)
 
قلی
United States
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۹:۰۶:۰۴
شرمنده ام ....شرمنده (3742490) (alef-11)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۱۹:۱۴:۳۹
دقت کنید این یک شرکت خصوصی توی اندونزی.همه این مشکلات بانک و دولت نمیتونه به عهده بگیره.
از این مدل شرکت ها و NGO های خصوصی تو سراسر دنیا زیاده.
کسانی مانند ویزیتور در این شرکت ها فعال هستند و با مراجعه به مردم به جمع آوری پول میپردازند و سپس برای اعطای وام فراخوان میدن.
نه اینکه تو کشور ما نباشه اما خیلی کمه مشارکت مردی تو این جور موسسات حتی موسسات خیریه خیلی کمه.گاهی برای بر طرف کردن عذاب وجدان و راحتی روح و نفس یا در مناسبت های مذهبی یه کمک مالی میکنند.
یا به صندوق صدقات بسنده میکنند.
و یکی از علت های عدم موفقیت موسسات این است که
متاسفانه اعتماد مردم به همدیگه خیلی کم شده. از بس که راحت اختلاس میشه تو این کشور حتی به خیرین هم اعتماد نمیشه کرد.یا مرجع مناسبی برای اعتماد نمیشناسن. مردم تو این سال ها نه به خودشون اعتماد دارند و نه به موسسات چه دولتی چه خصوصی.
تازه این شرایط برای کسانی هست که قصد کمک دارند یا میشه فعالشون کرد به کمک "مستمر".
مردمی که رفتارشون مثل هم وطن نیست بیان کمک کنن؟
یه عده هم که کلا حوصله کمک کردن ندارن.همون صدقه که میندازن کلیم از خدا طلبکار میشن.
مثلا برای پرورشگاه ها یک پرورش گاه 1000 نفره حداقل روزی 10 ملیون خرج داره. آخه از کجا بیاره؟؟؟؟؟؟
خرج اون بچه های معصوم که فقط بخور و بخواب نیست. لباس بهتر میخوان بازی میخوان. آموزش بهتری میخوان.
" تو کشورهای دیگه بخاطر صمیمیت و اعتماد بیشتر راحت میشه از مردم کمک گرفت ولی اینجا نمیتونیم به کمک مردم حساب کنیم. همه میوفته گردن بانک" (3742503) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۲۱:۳۰:۴۴
موسسات خصوصی ویا همان خیریه ها که از کمکهای بلا عوض مردم تامین میشوند ونه بانکها که پول مردم نزدشان امانت است ومسئول بازگشت آن پول میباشند / تاکی تحریک مردم به بهانه های هیچ !!! (3742681) (alef-11)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۲۲:۰۰:۵۷
اندونزی کجایی؟دقیقا کجایی؟ (3742716) (alef-11)
 
يعقوب آروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۶ ۲۳:۵۲:۰۰
در ايران اشكال فقط به بانكها بر نمي گردد چون آنها فقط عاملند و بس بلكه اشكال دقيقا به مسئولين رده بالاي كشور بر مي گردد كه اهتمامي به حل معضل ازدواج و ازدياد نسل نداشته و فقط شعار مي دهند و از مردم مي خواهند به كمك نيروي هاي غيبي مشكل و معضل خود را حل نموده و بلا فاصله ازدواج كنند ولي پولهاي كشور را تو حلق مفتخورها مي كنند و اصلا هم ناراحت نيستند كه اين پولهاي كشور امام زمان هست كه دارند يك عده اي بي دين و دزد آن را چپاول مي كنند
اين مسئله فقط دودليل مي تواند داشته باشد
يا اينكه مسئولين رده بالا خيلي ساده و نا آگاه هستند و نمي دانند در كشور چه چيزي دارد مي گذرد و يا ايانكه خودشان با اين خرندگان بنا حق ثروت كشور همدت و هم نظر و هم پا هستند حتي اگر خودشان به يك ريال از اين پولها دست نزده باشند ولي چون عقيده نا مستقيم و نا صوابي دارند حاضرند اين ثروت را فقط عد هاي خاص بخورند ولي خودشان منصب و موقعيتشان بخطر نيفتد و از نفوذ و لابي و هو چي گري و زدو بند و قدرتهايي كه از طرف آن مفتخورها احساس مي كنند در خطر نيفتند
كو كار براي جوانان ؟
كو وامي عادله براي ازدواج جوانان ؟
مگر در كشور و اصولا در دنيا ازاين دو موضوع مهم تر هم داريم ؟
چطور هزاران ميليارد پول براي تغيير دكور شهرستانها و مراكز استانها (نمونه اش همين رشت خودمان كه در عرض يكسال هزاران ميليراد هزينه نمودند تا مثلا ظاهر مركز شهر را عوض كنند) هزينه مي كنند كه اصلا هيچ توجيه اقتصادي و حيثيتي و بهداشتي و تجاري ندارد ولي همان مبلغ را ندادند تا كارخانه اي شركتي و سيستمي اقتصادي را در همان استان فعال كنند تا بخودي خود هم شغل تعدادي از جوانان فراهم بياسد و هم ازدواحشان به پشتوانه آن شغلشان صورت بگيرد

همش شعار همش سخنراني فقط همين ؟؟ (3742859) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۳-۱۷ ۰۴:۴۲:۴۹
عزیزان نوشته بهره وام ازدواج ماهی ۹ دهم درصد تا دو دو دهم درصد۰ یعنی سود سالیانه ۱۰ تا ۲۰ درصد۰ خبر رو دقیق ننوشتین متاسفانه اینجوریه که سود سالیانه بالای ۲۰ درصد میشه!!! (3742982) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.