توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 411512
از بروز سرطان با خوردن این میوه پیشگیری کنید
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۶
انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می‌تواند بسیار مفید باشد.

شدیدترین بیماری که تا کنون درمانی برایش پیدا نشده و گریبان گیر خیلی از افراد شده است،سرطان میباشد که همه کم و بیش با آن آشنا هستیم.چَنگار هم نام دیگر سرطان است که علت این پدیده در حال حاضر مشخص نیست.محققان و دانشمندان هر روزه در حال تلاش برای پیدا کردن درمان این بیماری هستند،اما فعلاً که درمانی در کار نیست.

انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می‌تواند بسیار مفید باشد.

غلامرضا رفیعا مدیر اجرایی چهارمین جشنواره انار میوه قرآنی، گفت: انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود 260 میلی‌گرم پتاسیم در مقابل 3 میلی‌گرم سدیم در هر 100 گرم در کاهش فشارخون مفید است.

وی با بیان اینکه انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین سی و آهن است گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.

رفیعا عنوان کرد: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می‌تواند بسیار مفید باشد.

وی افزود: از طرف دیگر انار به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می‌کند.

رفیعا با بیان اینکه انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است، گفت: انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لکهای صورت بسیار مفید است، انار برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.

وی با اشاره به اینکه انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری های زیادی است، افزود: این میوه بیماریهای کبد، مسومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماریهای عفونی و انگلهای دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

رفیعا یادآورشد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتری‌های ایجادکننده پلاک‌های دندانی مقابله کرده در سلامت دندان و دهان موثر است همچنین آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا می‌توانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.

وی توصیه کرد: افرادی که مشکل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیاده‌روی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد ، همچنین افراط در خوردن انار باعث یبوست – ناراحتی معده و زبر شدن گلو می‌شود همچنین افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند.

رفیعا هدف از برگزاری جشنواره انار را آشنایی مردم با میوه انار با کیفیت عنوان کرد و افزود: جشنواره انار، میوه قرآنی تا 17 آبان در مصلی تهران از 11 صبح تا 9 شب پذیرای عموم مردم است.
منبع: دکترسلام
۱۳۹۵/۱۲/۱۹ ۱۲:۵۶
 
۱۳۹۵/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۱
 
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ ۲۳:۵۳
 
۱۳۹۵/۱۰/۰۷ ۰۸:۵۹
 
۱۳۹۵/۰۹/۲۷ ۰۹:۲۸
 
۱۳۹۵/۰۸/۰۹ ۱۲:۴۴
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۶ ۱۴:۵۲
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۴ ۱۵:۱۰
 
۱۳۹۴/۰۹/۱۶ ۲۱:۰۰
 
۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۹:۲۷
 
 
کلمات کلیدی : سرطان، انار
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.