کد مطلب: 355343
خون رنگین خودروسازان و بی مهری به طرح فروش اقساطی کالا/ بانکها کمکی به تولیدکنندگان نمیکنند
بخش اقتصادی الف، 2 خرداد 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۲
رئیس انجمن لوازم خانگی با تشریح دردسرهای طرح کارت اعتباری کالا، گفت: چه تفاوتی بین خودرو و سایر صنایع وجود دارد که دولت در مدت ۴ روز حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای خودروسازان تأمین کرد ولی فروش اقساطی کالا با مشکلات زیادی همراه است.
محمدرضا فریوری در گفت و گو با فارس اظهار داشت: اجرای طرح فروش لوازم خانگی با کارت اعتباری مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به همراه داشته و در عین حال هیچ اتفاقی برای رفع رکود در این صنعت نیافته است.
وی توضیح داد: برخی نمایندگیهای فروش نسبت به عرضه کالا با کارت اعتباری اقدام کردند اما با گذشت بیش از سه هفته از کشیدن کارت در دستگاههای کارتخوان این نمایندگیها، هنوز پولی به حساب تولیدکنندگان واریز نشده است.
رئیس انجمن لوازم خانگی با بیان اینکه اجرای طرح فروش لوازم خانگی با کارت اعتباری بسیار ضعیف بوده است، افزود: گفته می شود حدود ۸۰ هزار کارت اعتباری برای فروش کالا صادر شده که با نواقص اجرایی زیادی همراه بوده است.
وی تصریح کرد: قرار بود فروش لوازم خانگی در این طرح بر اساس کد کالا و با نرخ تعیین شده در سایت صورت گیرد، اما این اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال یک خریدار برای یک محصول ۵۰۰ هزار تومانی، پنج میلیون تومان کارت کشیده و حالا خواستار دریافت مبلغ اضافه آن است.
فریوری توضیح داد: سقف اعتبار کارتهای ارائه شده در طرح فروش اقساطی کالا ۶ میلیون تومان تعیین شده و همین مسئله باعث شده تا برخی خریداران غیر عمدی و یا عمدی با همکاری نمایندگیهای فروش نسبت به خرید یک کالای با قیمت پایین اقدام کنند اما کارت را با مبلغ بالاتری در دستگاه بکشند.
وی با بیان اینکه به اندازه مبلغ موجود در کارت اعتباری، امکان پرداخت وام به ازای کالای خریداری شده به مشتریان وجود دارد، گفت: نظارت دقیقی بر اجرای این طرح وجود ندارد و ممکن است خریدار یک کالای ۵۰۰ هزار تومانی از وام پنج یا شش میلیون تومانی استفاده کند.
وی افزود: در برخی موارد نیز مشاهده شده که یک خریدار برای خرید چهار محصول یکسان کارت کشیده، در حالی که خریدار واقعی هیچگاه از یک محصول ۴ عدد خریداری نمیکند و ممکن است واسطهها و دلالان برای این خرید اقدام کرده باشند.
رئیس انجمن لوازم خانگی اظهار داشت: در یکی از موارد، خریدار برای یک سینک ظرفشویی آشپزخانه با قیمت ۱۵۰ هزار تومان، ۵ میلیون تومان کارت کشیده و حالا میگوید یا سینک ۵ میلیون تومانی به من بدهید و یا اینکه بقیه پول مرا پس دهید. این در حالی است که اصلاً سینک ۵ میلیون تومانی تولید نمیشود.
*خون رنگین خودروسازانوی با بیان اینکه اجرای طرح فروش اقساطی کالا به جزء آسیب و لطمه و همچنین جوسازی منفی برای تشدید رکود در بازار لوازم خانگی، هیچ دستاوردی برای تولیدکنندگان نداشته است، گفت: نمیدانیم چه تفاوتی بین خودروسازان و دیگر تولیدکنندگان وجود دارد که فروش اعتباری خودرو در ۴ روز انجام شد و دولت حدود ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این صنعت قرار داد، اما اجرای طرح فروش اقساطی کالا با تأخیر و مشکلات زیادی همراه شده است.
فریوری با انتقاد از عملکرد سیستم بانکی در اجرای طرح فروش اقساطی کالا، گفت: بانکها نگاه تولیدگرایانه به اقتصاد ملی ندارند و کمکی به تولیدکنندگان نمیکنند.
کلمات کلیدی : وام خودرو+تولید ملی+رکود
مصطفي
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۱۶:۰۵:۱۹
همه به زبان بي زباني در يك موضوع متفق القولند
بانكها؟؟؟؟!!!! بهره هاي بانكي؟؟؟؟؟!!!! مشكل تسهيلات بانكي؟؟؟؟؟!!!!!!
راه حل همه: حذف بهره بانكي و تسهيلات نامحدود ، و حداقل براي كسانيكه اشتغالزايي دارند
و صد البته با تضامين معتبر
مشكل و معضل اصلي كشور ، بانكها هستند
همه تحت فشار هستيم ، ولي ايران را به بهشت بانكداران دنيا تبديل كرده اند
بالاترين نرخ بهره بانكي دنيا ؟؟؟!!!!
اونهم تو جمهوري اسلامي
عجيب خطاي مديريتي و عمل نابخشودني (3718646) (alef-13)
خواننده هميشگي الف
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۱۷:۰۶:۴۹
دمت گرم ، گل گفتي
خدا كنه گوش شنوايي پيدا بشه (3718714) (alef-11)
ملت ربا خوار شدن تموم شد رفت کاکو بعد شما میگی بهره حذف بشه
یک زمانی اگر کسی شنونده جمعی بود که در آن معاامله ربا می شود می گفتند در آتش می سوزد الان دیگه ربا وارد سیستم شده اسمش شده بانکداری... (3719152) (alef-11)
احسنت!
بانک ها در دنیا در شرایط رکود، با وام های کم بهره و اقساط بلند مدت به کمک تولیدکننده میان چون اگر نکنند خودشون هم متضرر می شوند. اما در ایران واقعا بانک ها کنار کشیده اند و انتظار دارند همچنان سود سرسام آور خودشون از وام دادن و ساخت و سازها و دلالیشون داشته باشند!
کارمزد تا 6 درصد رسیده!!!!! درحالی که باید هزینه هاشون رو کم کنند و کمترش کنند (3719381) (alef-11)
علت و اسیب اصلی در تولیدات پول نیست بلکه نبود دانش و عدم قبول نداشتن دانش است. کدام تولید کننده ای روش و نمونه تولیدی با استاندارد ها وقیمت های قابل رقابت دارد اما بخاطر پول معطل تولید است؟ (3718680) (alef-11)
همه توليد كنندگان
احتمالا شما هيچوقت با توليد و مشكلات توليد كننده از نزديك اشنا نبوده ايد
مگر از نظر تئوري و از طريق كتاب (3718810) (alef-11)
حرفتون درست ... حالا به نظر شما صنایع خودروسازی ما که اینگونه دست و دلبازانه توسط دولت و بانک مرکزی حمایت شدند واجد این شرایطی که شما گفتین بودند؟؟ (3719740) (alef-11)
اکثر کالاهای صنعتی ایرانی واقعا خیلی بی کیفیت هستند و با خرید آنها واسه آدم هزارتا مشکل درست می کنن ، همین چند وقت پیش یه کولر 5500 آبی خریدیم موتورش 10 روز نشد که ترکید رفتیم شرکتش گفتن که موتورهای الان همین طوری هستند!!! اگه موتور خوب می خواهید بروید و از بازار تهیه کنید!!!
گارانتیش فقط 1 ساله هست درواقع واسه کولر میشه 4 ماه یعنی به احتمال زیاد که سال بعد دوباره خراب میشه باید خودمون بیفتیم دنبال تعمیر یا تعویض موتور که اون هم کلی هزینه دوباره تحمیل کنه.
این طرح فروش اقساطی کالا فقط و فقط برای آب کردن جنس های بی کیفیتشون هست تازه علاوه بر سودش باید در سالهای بعد هم کلی هزینه بابت تعمیر این کالاها بپردازیم ... (3718751) (alef-11)
فرشید
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۲۰:۰۴:۰۸
اولا این نظر شما مغرضانه است.ثانیا بیشتر کالاهای ساخت داخل هرچند کیفیت عالی ندارند ولی از کیفیت خوب یا متوسط برخوردارند.ثانیا تشویق به خرید کالاهای خارجی فقط خیانت به اقتصاد ملی این کشور و بیکار کردن نیروی کار ایرانی و ایجاد اشتغال برای بیگانگانه. (3718923) (alef-11)
تولید کننده بخت برگشته
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۴:۰۹:۰۹
تولید کالای خوب به بازار خوب احتیاج داره تو بازاری که فقط قیمت مهمه نه کیفیت از تولید کننده چه انتظاری میشه داشت اگر کالای خوب تولید بشه قیمت تموم شده میره بالا کسی نمیخره بنظرم باید کنترل روی تولیدات بیشتر بشه تا شرکتهایی که جنس بی کیفیت تولید میکنن از چرخه حذف بشن متاسفانه افرادی سود جو جنس بی کیفیت عرضه میکنن و افرادی دیگر که در امدشان کفاف خرجشان نمیدهد مجبور به خرید میشوند (3720200) (alef-11)
آقای رئیس انجمن لوازم خانگی ازدواج مهم بود یا خودرو ساز وام خودرو از این جیب به اضافه سود به اون جیب بود که زود تصویب شد (3720696) (alef-11)
اولا هنوز دستگاههای پوز بسیاری از تولید کننده ها فعال نشده -بعدش هم اگر قیمت فروش نقدی یک چنس برای مثال یک میلیون پانصد هزار تومان باشه با کارت اعتباری ان را یک میلیون 700 یا هشتصد می فروشن -یعنی یک سود 12 درصد بانک میگیره و یک صود 12 درصد فروشنده (3722079) (alef-11)