نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 487103
شیوع خودزنی برای دریافت دیه / دست و پایشان را بی‌حس می‌کنند و استخوانشان را می‌شکنند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۵۳
ایلنا نوشت: رییس سازمان پزشکی قانونی کل کشور با اشاره به شیوع خودزنی در سراسر کشور برای دریافت دیه گفت: برخی به عناوین مختلف برای دریافت دیه صحنه‌سازی می‌کنند؛ که بیشترین صحنه‌سازی‌ها مربوط به تصادف ساختگی یا خودزنی است. کار برخی از این افراد قابل تشخیص است که به بیمه نیز اعلام می‌کنیم.

احمد شجاعی؛ رییس سازمان پزشکی قانونی کل کشور در رابطه با اقدام به خودزنی، تصادف ساختگی و حتی اره کردن استخوان ترقوه برخی برای دریافت دیه بیان داشت: آمار در این زمینه نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. خودزنی در تمامی استان‌ها وجود دارد و مختص به استان خاصی نیست.

او تاکید کرد که برخی به عناوین مختلف برای دریافت دیه صحنه‌سازی می‌کنند که بیشترین صحنه‌سازی‌ها مربوط به تصادف ساختگی یا خودزنی است. کار برخی از این افراد قابل تشخیص است که به بیمه نیز اعلام می‌شود.

رییس سازمان پزشکی قانونی کل کشور در پاسخ به این سوال که آمار دقیق اقدام به خودزنی برای دریافت بیمه چه رقمی است، گفت: آمار سازمان پزشکی قانونی در این زمینه مربوط به کسانی است که در معاینات انجام شده توسط پزشکان این سازمان عمدی بودن صدمه‌شان قابل تشخیص است و همین افراد نیز جزو آمار اعلام می‌شود، بنابراین نمی‌توان گفت آمار اعلام‌شده دقیق است، چرا که باید بیشتر از این رقم باشد.

شجاعی در ادامه تاکید کرد: فرد آسیب‌دیده زمانی که به پزشکی قانونی مراجعه می‌کند؛ توسط کارشناسان بطور دقیق بررسی می‌شود و اگر کارشناسان متوجه شوند که مصدومیت او ساختگی بوده است به بیمه نیز اعلام می‌شود.

رییس سازمان پزشکی قانونی کل کشور تاکید کرد که بیشتر جمعیت افرادی که خودزنی می ‌کنند را مردان تشکیل می‌دهند؛ افرادی که با زدن اسپری یا تزریق مواد بی‌حس‌کننده، دست یا پای خود را بی‌حس کرده و سپس اقدام به شکستن استخوان خود می‌کنند تا دیه دریافت کنند.
 
کلمات کلیدی : دیه + پزشکی قانونی + تصادف ساختگی
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۲۰:۲۲:۳۶
عامل اصلی این ها فقر اقتصادی است. (4450262) (alef-11)
 
خاطره
United States
۱۳۹۶-۰۴-۲۵ ۲۲:۴۴:۴۶
عجب مملکت گل و بلبلی شد! (4477092) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.