توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 376827
پیشنهاد مسکو به واشنگتن درباره سوریه
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۳
معاون وزیر خارجه روسیه از درخواست مسکو از واشنگتن در خصوص اعمال فشار بر آن دسته از گروه‌های معارض سوری که آمادگی پیوستن به مذاکرات را ندارند، خبر داد.

به گزارش فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه (امروز) به خبرگزاری «تاس» اعلام کرد که مسکو، آمریکا را ترغیب کرده به طرفینی که آمادگی مذاکرات صلح سوریه را ندارند، فشار وارد کرده تا هر چه سریعتر پای میز مذاکرات بیایند.
وی تصریح کرد: « اینجا (سوریه) به ۷ روز دیگر آتش‌بس نیازی ندارد، به ویژه آنکه این آتش‌بس یکجانبه باشد. بلکه تقویت نظام آتش‌بس و اعمال فشار واقعی به آن دسته از افرادی که هنوز برای مذاکرات (صلح سوریه)، که شامل مذاکرات مستقیم با دولت سوریه می‌شود، آمادگی ندارند، ضروری است.»

معاون وزیر خارجه روسیه ادامه داد: «فشار به این گروهها باید از سوی واشنگتن و دیگر پایتخت‌های غربی، عربستان سعودی و قطر و تمامی آنهایی که بخشی از ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش هستند، صورت گیرد».
ریابکوف تصریح کرد، آمریکا در خصوص موضوعات انساندوستانه در سوریه یک «رویکرد عجیب و غریب» از خود نشان داده است و آن عبارت است از اینکه، «مناطقی که به معنای واقعی تحت محاصره تروریست‌ها هستند، هیج مشکل انسانی ندارند و مناطقی که نیروهای سوریه در آنجا عملیات انجام می‌دهند، دچار مشکلات انسانی شده است».
این مقام روس تصریح کرد: «تراژدی روز در واقع چیزی است که در ژنو و نیویورک رخ می‌دهد. درباره اوضاع اسفناک مردم در مناطق مختلف بر اساس گزارش‌های آمریکا و کشورهای غربی گمانه‌زنی می‌شود. این یک منطق تلخ است و برای ما غیرقابل قبول می‌باشد».

برخی رسانه‌ها امروز گزارش کرده بودند که واشنگتن پیشنهاد آتش‌بس ۷ روزه در سوریه را مطرح کرده و هدف از این اقدام را نیز تفکیک میان شبه‌نظامیان تندرو و گروه‌های معارض میانه‌رو عنوان کرده است.

رسانه‌ها اعلام کردند که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا پیشنهاد خود را در نشست اخیر در لائوس تسلیم «سرگئی لاوروف» همتای روس خود کرده است.

بنا بر این گزارش، آتش‌بس در سوریه از ۲۷ فوریه رسما اجرایی شد اما این آتش‌بس شامل گروه‌های تروریستی و گروه‌هایی که سلاح به دست گرفته باشند نمی‌شود.
 
کلمات کلیدی : آمریکا+سوریه+روسیه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.