توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 367124
کدام تبلت را بخریم
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۸
در سالهای اخیر در کنار موبایل و لپ تاپ استفاده از تبلت ها برای انجام کارهای شخصی بسیار رواج یافته است. تفاوت بازار تبلت با موبایل در این است که بسیاری از شرکت های گمنام از افزایش تقاضای روزافزون در این بازار نهایت استفاده را برده و مدل های کثیر بی کیفیتی را بفروش رسانده اند.

به گزارش جام جم، امروز ما سه تبلت اندرویدی ۷ اینچی موجود در بازار ایران که توسط شرکت های معتبر تولید شده اند را براساس رنج قیمتی انتخاب کرده ایم که آن ها را با هم مقایسه می کنیم. توضیح اینکه این تبلت ها در بازه قیمتی متوسط انتخاب شده اند.

تبلت هوآوی MediaPad X۱ با اینکه از دو سال پیش توسط این شرکت چینی به بازار عرضه شده اما به دلیل ارزش بهای پرداختی در برابر امکانات از فروش خوبی برخوردار است. این تبلت خوش تراش که با بدنه فلزی زینت یافته در اولین نگاه مرغوبیت خود را به رخ می کشد.

با وجود اینکه نسل جدید این تبلت هم اکنون به بازار عرضه شده ولی بدلیل قیمت بالا ، نسل قدیم هنوز هم جایگاه خود را میان کاربران ار دست نداده است.

این تبلت 239 گرمی با بدنه مزین به فلز خود مجهز به تراشه Hisilicon Kirin 910 و پردازنده Quad-Core Cortex-A9 و 2 گیگابایت رم پردازش قابل قبولی را ایجاد می کند هر چند که گاهی اوقات ممکن است انتظارات کاربر را به طور آنی برآورده نکند. چیپ گرافیک این دستگاه هم از نوع Mali-450MP4 می باشد.

هواوی با استفاده از صفحه نمایش رزولوشن بالای LED-backlit IPS LCD برای این تبلت سنگ تمام گذاشته است. این صفحه نمایش یکی از نقاط عطف آن به شمار می رود.

اگر چه با 16 گیگابایت فضای داخلی کمبودی را احساس نمی کنید اما می توانید تا 32 گیگابایت به آن کارت حافظه اضافه کنید. این تبلت که از دوربین 13 مگاپیکسلی مجهز به فلش LED و 5 مگاپیکسلی وب کم بهره می برد را می توانید با قیمت تقریبی 750 هزار تومان در بازار خریداری کنید.

نقطه ضعف: قدیمی بودن تاریخ عرضه ، سیستم عامل قدیمی Jelly Bean

اما در ایستگاه بعدی به شرکت تایوانی ایسوس می رسیم که تبلت ZenPad 7.0 Z370CG را در سال گذشته به بازار عرضه کرده است. این تبلت با استفاده از چیپ اینتل Atom x3-C3230 و پردازنده Quad-core و 2 گیگابایت رم پردازش متوسطی را برای کاربر به ارمغان می آورد.

این تبلت که از بدنه پلاستیکی بهره می برد دارای شیشه از جنس گوریلا گلس است که بخوبی از آن محافظت می کند.

این تبلت با 272 گرم وزن از صفحه نمایشی از نوع LED-backlit IPS بهره می برد که روکشی برای جذب اثر انگشت بر آن کشیده شده و قابلیت استفاده از 10 لمس را بصورت همزمان دارد.

ایسوس برای این تبلت که به دوربین 8 مگاپیکسلی مجهز شده است ، وب کمی با کیفیت تنها دو مگاپیکسل در نظر گرفته که ممکن است شما را مایوس کند.

این تبلت 16 گیگ فضای داخلی و قابلیت نصب 128 گیگ کارت حافظه را دارد و با قیمتی حدود 730 هزار تومان در بازار بفروش می رسد.

نقطه ضعف: عملکرد متوسط سخت افزار ، نبود فلش دوربین ، بدنه پلاستیکی

در ایستگاه پایانی به شرکت کره ای سامسونگ می رسیم که در سال 2016 جدید ترین نسل سری معروف گلکسی تب را به بازار عرضه کرده است.

این تبلت 283 گرمی که سنگین ترین تبلت بین لیست مقایسه است Galaxy Tab A 2016 نام دارد و بدنه ای پلاستیکی از آن محافظت می کند.

سامسونگ در این تبلت از تراشه Spreadtrum SC7731 و پردازنده Quad-Core و رم به میزان 1.5 گیگابایت استفاده کرده که وظیفه گرافیک بر عهده پردازنده Mali-400MP گذاشته شده است.

معلوم نیست که چرا سامسونگ در این تبلت یک دیدگاه حداقلی داشته و تنها 8 گیگابایت فضای داخلی برای آن در نطر گرفته اما نگران نباشید که در صورت خرید آن می توانید تا 128 گیگ کارت حافظه را به آن بیافزایید.

سامسونگ در این تبلت 7 اینچی از نمایشگری با فناوری TFT استفاده کرده است و از فناوری IPS خبری نیست تا شما با در نظر گرفتن دوربین اصلی 5 مگاپیکسلی و وب کم 1.9 مگاپیکسلی! به این نتیجه برسید که سامسونگ تمام توان خود را برای ارزان سازی انجام داده است!

این تبلت با قیمت تقریبی 750 هزار تومان در بازار قابل خریداری است.

نقطه ضعف: استفاده از صفحه نمایش ضعیف تر نسبت به نسل گذشته ، حافظه داخلی پایین ، دوربین ضعیف

جمع بندی

مطالب گفته شده گر چه گویا این است در سطح قیمت متوسط انتظار بالا نمی توان داشت اما اگر با قدیمی تر بودن دستگاه هوآوی مشکلی ندارید توصیه می کنیم که آن را تهیه کنید اما اگر توان پرداخت مبلغ بالاتری (حدود 1 میلیون و صد هزار تومان) دارید می توانید از نسل جدید هواوی لذت ببرید.

 
کلمات کلیدی : تبلت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.