کد مطلب: 456792
فاکس نیوز: رئیس مجلس نمایندگان بی کفایت است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۵
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، به دنبال شکست جمهوریخواهان در جایگزین کردن طرح بیمه درمانی اوباما در کنگره، 'پل رایان' رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را عامل این ناکامی خواند و وی را به بی کفایتی متهم کرد.
'جنین پیرو' مجری مشهور این شبکه محافظه کار دیروز (شنبه) بشدت به رایان حمله کرده و وی را متهم کرد که در تحقق وعده مهم خود برای برچیدن طرح بیمه درمانی اوباما مشهور به اوباما کِر، بی کفایتی به خرج داده است.
وی مدعی شد که نمی توان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را مقصر ناکامی جمهوریخواهان در تصویب طرح بیمه درمانی دانست و رایان به عنوان یک سیاستمدار باید پاسخگو باشد. وی افزود که پل رایان که سال ها وعده برچیدن اوباما کر را داده بود، نتوانسته است از توان سیاسی خود در کنگره برای تحقق به آن بهره برداری کند و در نتیجه ترامپ را در موقعیت بدی قرار داده است.
حمله فاکس نیوز به رئیس مجلس نمایندگان در حالی صورت می گیرد که دونالد ترامپ در پیامی توییتری از طرفداران خود خواسته بود این برنامه را تماشا کنند.
این پیام به گمانه زنی ها درباره اختلاف شدید پشت پرده میان وی و رایان دامن زده است.
طرفداران ترامپ می گویند دلیل شکست روز جمعه جمهوریخواهان در تصویب طرح بیمه درمانی ترامپ، نمایندگان جمهوریخواهی بودند که با طرح رئیس جمهوری همراهی نکردند.
ترامپ در جریان رقابت های ریاست جمهوری بشدت از بیمه درمانی اوباما انتقاد کرده و وعده داده بود که آن را بر خواهد چید.
بیمه درمانی اوباما که دریافت بیمه درمانی در آمریکا را اجباری می کند، 20 میلیون شهروند این کشور را تحت پوشش قرار داده است.
پل رایان و دیگر جمهوریخواهان که اکثریت هر دو مجلس کنگره را در دست دارند، از طرح جایگزین کردن اوباما کر استقبال کرده بودند. با این وجود نمایندگان جمهوریخواه نتوانستند بر سر جزییات طرح جایگزین به توافق رسیده و این طرح روز جمعه به تصویب مجلس نمایندگان نرسید.
کلمات کلیدی : فاکس نیوز+ترامپ+اوباماکر