نظر منتشر شده
۲۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 371598
چه اتفاقی در مجامع می‌افتد؟/نگاهی دیگر به حقوق‌های نجومی
وهاب فرهمند*، 22 تیر 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۹
سخنان رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی در روز عید فطر در باب حقوق‌های بناحق نجومی مدیران اجرایی کشور مرا بر آن داشت تابا هدف شفاف سازی برای افکار عمومی نکاتی را عرضه دارم. این جمله امام بر صحیفه دل همه ما نقش بسته است که: عالم محضر خداست، در محضر خدا معصیت نکنید، عقیده دارم که بسیاری از ما محضر خدا بودن عالم را باور نداریم، چراکه هرگاه در خلوت و دور از چشم دیگران قرار می‌گیریم، می‌کنیم آنچه را که نباید و در عمل فقط ناظر فیزیکی (دستگاه‌های نظارت) را باور داریم.

با چنین تفکری طبیعی است اگر بتوانیم نمایندگان دستگاه‌های نظارت را با خود همراه و یا از غفلتشان سوءاستفاده کنیم، بخش اعظمی از اهداف خود را عملیاتی کرده و براحتی و بدون دغدغه تصمیمات مالی می‌گیریم و از هرگونه احتیاط اجتناب می‌ورزیم.

اجازه بدهید برای روشن تر شدن مطلب از دو وزارتخانه اقتصاد و اموردارایی و صنعت، معدن و تجارت که خود از نزدیک شاهد بوده‌ام مثال بزنم.

سازمان‌های اقتصادی و صنعتی بزرگ مثل بانک‌ها، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان امورمعادن و صنایع معدنی و ...درعین حال که بعنوان سازمان‌های تابعه دو وزاتخانه فوق الذکر شناخته می‌شوند، توسط مجمعی مرکب از کلیه وزرای اقتصادی دولت اداره می‌شوند و برمبنای قانون تجارت حقوق و مزایا و پاداش هیئت مدیره و یا هیئت عامل آن‌ها توسط مجمع تعیین می‌گردد. (خوانندگان محترم حتماً اطلاع دارند که بانک‌ها علاوه بر عملیات مالی و پولی ده‌ها و گاهی صدها شرکت تولیدی و صنعتی و بازرگانی را تحت پوشش دارند و همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران شرکت‌های بزرگ صنعتی از جمله دوغول خودروسازی را مدیریت می‌کند و سازمان امور معدن و صنایع معدنی هم مجتمع‌های ذوب آهن و فولاد و معادن کشور را متولی است.) اما آنچه که در عمل اتفاق می‌افتد از این قرار است:

۱ ـ هیچیک از وزرا در مجامع حاضر نمی‌شوند و معمولاً معاونین خویش را جهت تصمیم گیری بعنوان نماینده معرفی می‌کنند، هرچند صورتجلسه مجمع را باید شخصاً امضا نمایند.

۲ ـدر جلسات مجمع معمولاً و بعنوان قانون نانوشته معاون وزیر مربوطه (در مورد بانک‌ها: معاون وزیر اقتصاد در امور بانک‌ها) بعنوان رئیس مجمع تعیین می‌شود.

۳ ـ معمولاً معاون وزیر مربوطه از سوی وزیر بعنوان رئیس هیئت مدیره آن سازمان تعیین می‌گردد.

۴ ـ در جلسه مجمع سالیانه سازمان‌ها معاون مربوطه که خود رئیس هیئت مدیره آن سازمان هم هست، از مجمع اجازه می‌گیرد که حقوق و مزایا و پاداش هیئت مدیره توسط وزیر (بخوانید معاون وزیر مربوطه) بر اساس مقررات داخلی تعیین و پرداخت گردد که معمولاً مجمع با این تقاضا موافقت می‌کند.

از اینجا به بعد شخص معاون وزیر بعنوان رئیس هیئت مدیره و سایر اعضاء برای خود ارقام نجومی را معین و تقسیم می‌کنند و علی القاعده وزیر هم در جریان تمام پرداخت‌ها هست و عدم اطلاع وزیر از نظر حقوقی مسموع نیست، چون تفویض اختیار رافع مسئولیت وزیر نمی‌تواند باشد.

جهت مزید اطلاع خوانندگان محترم، معاونین وزیر صنعت، معدن و تجارت همزمان مسئولیت سازمان‌های زیر را بعهده دارند که علاوه بر اینکه خلاف قانون تجارت است، مصداق تصدی بیش از یک شغل دولتی هم می‌باشد:
۱ ـ معاون امور صنایع وزیر: رئیس هیئت مدیره شرکت ایران‌خودرو و عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
۲ ـ معاون امور معدن و صنایع معدنی وزیر: رئیس هیئت مدیره شرکت ملی مس ایران و عضو هیئت مدیره فولاد مبارکه
۳ ـ مدیرکل خودرو و نیرو محرکه: عضو هیئت مدیره شرکت سایپا

درانتها نگارنده که خود در دولت دهم معاون وزیر بوده است نمونه فیش حقوقی خویش را که تنها منبع درآمدش بوده، جهت اطلاع خوانندگان محترم ارائه می‌دهد و ابراز می‌دارد که در طول سه سال هیچگاه خالص دریافتی‌اش با حدود سی سال خدمت از مبلغ سه میلیون و دویست هزارتومان فراتر نرفته است و امیدوار است که کلیه وزرا و معاونین وزرا دولت یازدهم با انتشار خالص دریافتی خویش از "کلیه سازمان‌های تحت امر "شان مردم را محرم بدانند و در صورت تخلف شجاعانه عذر تقصیر بدرگاه ملت بزرگوار ایران اسلامی آورند.
والعاقبةللمتقین


*معاون سابق وزیر تعاون
 
کلمات کلیدی : وزیر صنعت+فیش‌های حقوقی+حقوق های نجومی
 
سورنا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۳:۴۸:۳۶
چرا تاکنون کسی به فکر تغییر قوانین و مقرراتی که اجازه ی دهد یک نفر همزمان عضو چند هیات مدیره باشد نبوده است؟ (3819223) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۱۳:۵۰
سلام دوست عزیز برای اینکه هر کسی نمی تواند عضو چند شرکت دولتی و نیمه دولتی باشد (3819314) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۱۵:۱۱
کاش میشد نگاهی‌ هم به فیش‌های حقوقی مدیران خودرو سازی داخلی‌ بیاندازید، تا متوجه شوید چرا تعرفه خودرو وارداتی‌ باید دو برابر باشد.. اگر تعرفه خودرو مانند همه دنیا ۲۰ درصد باشد،هزینه اوقات فراغت بچه‌های مدیران خودرو ساز چه میشود؟!.... این دلیل آن است که خودرو سازا و وزیر مربوطه میگن ، نخریدن خودرو داخلی‌، خیانت است به کشور!!!! (3819321) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۵:۵۷:۴۱
فعلا که به گفته قاضی سراج مدیر عامل فعلی بانک رفاه( فرد جایگزین شده) حقوق 40 میلیونی دریافت کرده...دولتی اینو چه توجیهی دارند؟ (3819666) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۰۵:۱۰
من به شما قول میدهم هیچ اتفاقی نمی افتد که هیچ
وضع بسیار بدتر هم خواهد شد
قول شرف میدهم (3819282) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۶:۰۰:۰۰
به زودی قانونیش می کنند ، بعد مجلس هم در خفا یک قانون تصویب می کنه که هر کس اطلاعات خصوصی شهروندان ( بخوانید : مدیران دولتی و نمایندگان مجلس ) را لو داد ، مفسد فی الارض می باشد .... (3819672) (alef-11)
 
Anonymous Proxy
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۶:۳۴:۳۶
موافقم. در سراشیبی فساد سرعت هر لحظه بیشتر می شود. دیگر شرم و حیایی هم نیست فقط طلبکاری... (3819771) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۰۸:۲۰:۰۱
من به شما قول میدهم حقوق کارکنان عادی کاهش پیدا خواهد کرد تا با فساد مبارزه شود این کار سی سال است در این کشور مرسوم است هر بار به مدیران گیر میدهند حقوق بقیه کارکنان کم میشود (3820778) (alef-11)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۰۶:۱۸
با سلام
جناب توکلی عزیز نماینده محترم مردم در مجلس !
به یاد داشته باشید دفاع از کسانی که به نان شب محتاج هستند و خانواده هایی که با مشکلات اقتصادی عدیده ای دست و پنجه نرم میکنند کسانی که در ورطه نابودی گرفتار شده اند و دچار هنجارهای اجتماعی شده اند بر گردن شما و نماینده گان مخلص و انسان های با شرف هست

جناب توکلی عزیز !
پدر بزرگوارم ! جوانی هستم تحصل کرده با مدارک بالا , اما به یاد داشته باشید همچون من و با لیاقتر از من و خیلی ها در این کشور دچار سردرگمی و مشکلات روانی شده اند عده ای که با آرزوی موفقیت و شغل و زندگی آرام حق پدر و مادر خود را که باید به تفریح با خود خوش بودند را گرفته در جیب همین آقایان به اصطلاح پر ادعا ریخته ایم بر گردن شماست

جناب توکلی عزیز !
برادر خاک دیده روزگار !
حق دفاع با شماست که حق ما را از همین کسانی که با رانت و پرداخت پول های کلان به مجلس راه یافته اند و از تریبون مجلس بر علیه همین عدالت و مردم و شمشیر رو بسته اند و از مردم طلب کار هستند و از کلام خدا و قرآن و رهبری و خاک و ناموس این ملت بر کارهای کثیف و سخیف خود وقیحانه سرپوش میگذارند
بر گردن شماست

جناب توکلی عزیز !
من به شما رای دادم همین هایی رو هم که مینویسم اشک هایم سرازیر است نه از روی مستاصل بودن از روی غیرت از روی اینکه دوستان من هم معتاد شده اند و گوشه خانه افتاده اند هم دانشگاهی من هم دست به خودکشی زده است و خیلی از کارگران شرمگین بر خانه هایشان قدم میگذارند ... اشک هایم جاریست ... اگر اون دنیایی باشد اگر حقم رو نگیرید یقه تان را میگیرم اگر چه هیچ

جناب توکلی عزیز !
شما هم سن پدران خیلی از ما هستین که ریش هایشان سفید شده و از غصه جایی برای فرار ندارند ندارند ندارند ...اما شما جایی برای گفتم دارید جایی برای دفاع از حق و عدالت و خاک و ناموس ....
دلم پر است از این همه ظلم و بی عدالتی ! در کشوری که قوه قضاییه اش سالهاست سینه سپر کرده و کاری نمی کند دلم پر است از این همه افسردگی های مردمم که باید شاد می بودنند ولی نیستند نیستند نیستند
و ما همچنان امیداوریم به دستگاهی که تنها مسولان فقط تریبونش رو بلدند
اینها بر گردن شماست

جناب توکلی !
اینجا تنها جاییست که پناه آورده ام به دور از خانواده ام به ور از همین مردم و مسولان به دور از چشم همه تا حرف بزنم و ناشناس باقی بمانم درد ندارد اشک ندارد غصه ندارد مردن ندارد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینهایی که دخترهایشان این خیابان آن خیابان کیف میکنند ! این پارتی آن پارتی جام می نوشند ! و برای خود حق اوقات فراغت بر می دارند !؟ به ریش همین ملت هم میخندند ....
یا دوربرتان زیاد است ....این مسایل ....
اما !
من میخاهم بگویم !
آخر اینها چه خواهد شد ؟! کجا به مردم پاسخگو خواهند شد ؟! کی و چه زمانی ....
عادی سازی و رواج این گونه مسایل و مصاحبه ها و سخرانی های برخی مسولان بی تدبیر چهره و دل مردم را جریحه دار کرده است
حق من را بگیرید
جناب توکلی پدر بزرگوارم . (3819288) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۰۰:۱۱:۵۱
ز مسولان محترم سایت الف تقاضا می کنیم در خصوص درامدهای کلان بعی از وکلای دادگستری نیز مطلبی بنویسند این در حالی است که یکصد و بیست هزار حقوق خوانده بی کار داریم و مافیای وکالت در ایران مانع اشتغال ما در شغل ازاد وکالت است (3822598) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۰۹:۲۶
سلام بر نگارنده و سايت محترم الف، لازم است چنانچه آينده كشور برايتان مهم است به مطالب زير دقت شود،
١- اگر در برداشت هاي حقوقي تخلفي صورت گرفته مصداق آن چپاول بيت المال ميباشد، لذا فرقي ندارد كه دزدي يك ميليون باشديا١٠٠٠ ميليارد، بايد قوه قضاييه با قاطعيت برخورد كند، و با جريمه و حبس براي اين افراد راه چپاولگران را مشخص سازد،
٢- تا حالا از خود پرسيديد كه چرا پول هاي سرگردان داريم كه كاها يا سوداگري در اقتصاد ميشود يا با گوشه نشيني اين پول ها ركود پيش مي آيد؟ دليل واضح است، شركت ها از طرح شركت خارج شده اند و شخص همه كاره شركت هست، (مخصوصا در شركت هاي خصوصي) كه سرمايه شركت از يك حدي بالاتر ميرود رييس يا هيئت رئيسه يا پول را از كشور خارج ميكنند يا اين پول را صرف مسائل اقتصاد دلالي ميكنند، يك روز دلار ميخرن يك روز ساختمانسازي، يكروز ....و .... در صورتي كه پول شركت دولتي يا خصوصي در اصول شركت داري در همه دنيا فقط ميتواند خرج شركت و يا اهداف و قراردادهاي آن شود و صاحب شركت فقط با فروش اصل شركت از درآمد و مجموع پول آن منتفع ميشود، شايد به نظر موضوع ساده اي باشداما در واقع يكي از ريشه هاي تورم و سوداگري پول ميباشد ، و اين پول ها كه در اصل پايه ي پولي كشور هستند به راحتي از بانك ها خارج ميشود و ديگر هم رديابي و پيگيري نميشود، حتي ساختمانسازي هم بايد در قالب شركت انجام شود تا درآمد آن معلوم باشد و سازنده پس از ساخت مالياتش را بدهد و بعد با انحلال يا فروش يا متوقف كردن شركت از باقي مزايا بهره مند شود،
چنانچه مسير بالا طي شود بهره پول در كشور ما به زير ٤ مي آيد، و شركت هاي ما به جاي اشخاص قدرتمند ميشود،
٣- صفر هاي پول ما كه مدت زيادي است حتي بين كارشناسان ما اختلاف زيادي درست كرده، با برداشتن صفر ها و تعريف پول جديد، همه پول هاي در مسير پول شويي و پنهان وارد چرخه صحيح اقتصاد ميشود ، و باعث ميشود بازار هاي كوچكتر رونق بيشتري بگيرند، و مردم نيز اعتماد به نفس بالاتري كسب كنند، (3819300) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۴:۳۱:۳۵
به نظر من سریعا باید یک سری وزراء مثل اقتصاد و وزیر پزشکان و وزیر صنعت و وزیر ارتباطات رو بذارن کنار این چند نفر از دید کاراییشون منفی بوده(نظر شخصی است) مجلس باید دنبال برکناری اینها باشه. (3819382) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۵:۰۵:۱۴
فقط مي توان به نويسنده گفت چرا در زماني که در دولت فخيمه! دهم معاون وزير بودي چيزي نمي گفتي؟! (3819489) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۵:۰۶:۲۹
پس فردا قانون میذارن که افشای فیشهای حقوقی جرمه و هر کاری بخان دیگه میکنن حالا نگاه کنید.(البته با ظرافت اینکارو میکنن که تابلونشه بعد 10 سال میفهمیم جرم شده! میان به اسم حفظ حریم شخصی و...اینکارو میکنن) (3819494) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۷:۰۹:۳۸
اگر به شکل واقعی و عبرت آموز و پشیمان کننده ، موضوع فجیع ویژه خواریها و حرامخواریها و برادر بازیها و آقازاده بازیها و عالیجناب بازیها و فامیل بازیها و نجومی ها و اختلاس ها به زودی و برای همیشه ریشه کن نشود ، به زودی آثار جبران ناپذیرش در جامعه نمایان خواهد شد .
دود همه ی این جنایت های مالی و فجایع شرم آور فامیل بازیها به چشم ملت خواهد رفت .
لعنت بر دزدان ظاهر الصلاح . (3819862) (alef-11)
 
جواد
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۷:۴۷:۲۶
با سلام
از همین جا مشخص میشه بیشترین مقاومت جهت خصوصی سازی این نهادها توسط چه کسانی صورت میگیره .من هم بودم هیچوقت اجازه نمیدادم این اب باریکه حقوق از بین بره . (3819923) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۷:۵۹:۰۶
اقای توکلی در مجامع شرکت های دولتی مانند مثال های بالا، شما بفرمایید رئیس سازمان گسترش ، سهامدار ایران خودرو و سایپاست، یا کارمند دولت است. همین مدیرعاما ایران خودرو وسایپا ضمن این که مدیرعامل هستند سهامدار بیش از 200 شرکت هم هستند که پاداش و حق و حقوق نزدیک 1500 نفر تعضای هیئت مدیره را تعیین می کنند، آقای توکلی شما بفرمایید ، مدیرعامل ایران خودرو سهامدار شرکت های زیر مجموعه است یا کارمند. وقتی کشوری به یک کارمند در آن واحد این همه امکانات در اختیار می گذارد که فردی دیگری در اروپا باید 50 سال دویده باشد و در ضمن از نخبه های جهانی باشد. مدیرعامل دو شرکت خودرو ساز در حد نخبگان جهانی هستند که با یک کاغدی به نام حکم، نصف کشور را قباله می کنید و در اختیار آنها قرار می دهید و آنها به کشور زیان تحویل می دهند و به ریش مردم می خندند. کو مدیران قبلی، کجا هستند مدیران قبلب ایران خودرو و سایپا و امروزی ها هم فردا نیستند. (3819948) (alef-11)
 
علی
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۹:۱۷:۴۶
عجیب است که در این فیش حقوق تنها چیزی که اصلی ترین است یعنی پایه حقوق وجود ندارد. (3820062) (alef-11)
 
abbas
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۲۲:۱۸:۵۶
من در یکی از شرکت های تابعه وزارت نیرو هستم . حقوق مدیرعامل ما ماهی 10 میلیون است اما
اما ایکاش 50 میلیون می گرفت اما 250 نفر در دوسال استخدام غیر قانونی نمی کرد . با اینکارش به دولت ماهی 7 میلیارد تومان ضرر زد و کسی هم نیست یقه اش را بگیرد . وزارت نیرو کاملا در جریان است اما کاری نمی کند (3820277) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۲۲:۲۰:۲۹
نگارنده محترم چرا بدون آگاهی کامل قلم می زنید در چند سال گذشته همواره وزیر اقتصاد شخصا در جلسات مجامع حضور یافته و در برخی از مجانع تعدادی از وزرا نیز شرکت نموده اند
۲. معاون بانکی وزیر اقتصاد رییس هیات مدیره هیچ شرکتی نبوده و نیست و اصولا رییس هیات مدیره هیچ بانک دولتی نمی تواند باشد
اگر با همین دقت و اطلاعات سابقه حضور در مجامع داشته اید که فاتحه مع الصلوات (3820280) (alef-11)
 
akbar
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۲۲:۳۴:۳۵
ذهن خودتون رو با این حرفا و خبر های که حالتونو بد میکنه پر نکنین این خبرها باعث میشه ذهن شما روی فقر بیتشر بمونه و در نهایت چوبشو ما باید بخوریم سعی کنید روی روش های برنامه ریزی ذهن که شما رو به سمت موفقیت هدایت میکنه تمرکز کنید نه روی ناخواسته هایی که دوسش ندارید توی سایت زیر اطلاعات رایگان خوبی وجود داره حتما مطالعه کنید
www.monyms.ir
بعدم از قدیم قدیم این اتفاقات و رانت خواری ها بوده و هست فقط اون موقع خبرا پخش نمیشود اما الان خبرا با این راه های ارتباط جمعی سریع منتشر میشه موفق باشید (3820303) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۲۲:۴۷:۴۳
کارمند ساده ایمیدرو بیشتر از 3 میلیون حقوق می گیره..کجای این عدالت بین کارمنداست؟ (3820323) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۰۸:۲۶:۳۹
سلام. نویسنده محترم همکار خدامراد احمدی نبودند؟ ایشان هم هم اندازه شما حقوق می گرفتند (3820792) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۰۹:۳۴:۰۵
وقتی که انتخابات تمام می شود، شرکت ها اوضاع و احوالشان خراب می شوند، سود سهام دارها کم می شود، شرکت ها تعدیل منفی می دهند و آن وقت فیش های نجومی هیئت مدیره سر و کله شان پیدا می شود. نزدیک انتخابات که می شود مملکت گل و بلبل می شود، دستور می دهند که چند ماه از فیش های نجومی صرفنظر کنید، شرکت ها تعدیل مثبت می دهند و کمی به سهامدارها سود می دهند تا بتوانند برای خودشان رای جمع کنند و این داستان تا انتخابات بعدی ادامه دارد.


الف جان خواهشند منتشر کن (3820925) (alef-11)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۰۹:۴۲:۴۲
دیروز جلسه سالیانه یکی از شرکت ها را نگاه می کردم و صورت های ملیش در انتها نوشته شده بود که حق جلسه هئیت مدیره حداقل یک جلسه در ماه از مبلغ 8000000 ریال در سال گذشته به 10000000 ریال در سال مالی جدید افزایش داشته است، یعنی 25%، در صورتی که شرکت سود دهی 0/5% هم نداشته است، ضمن اینکه ارزش سهام نسبت به پارسال بیش از 50% کاهش داشته است.

دولت می گوید تورم شده زیر 10%، اما عملا افزیش ها بیش از 20 تا 30 درصد است، خدمت دولت مردان عرض می کنم که نیازی نیست که این موضوع را کسی بررسی کند و صحت و سقمش را تایید کند، متاسفانه دم خروس زده بیرون.

قابل توجه آقای نعمت زاده (3820942) (alef-11)
 
ساناز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۱۰:۱۸:۳۸
من نمیدونم دعوای شما سرچیه ولی حقوق های نجومی افراد حق مسلم انها بوده چون حقوق اینگونه افراد براساس کارایی وزحمتی که میکشند به دست میاد اصلا شرکت بیمه که خصوصی هست ریس ان میلیارد بگیره هم حقش هست اصلا به دولت چه ربطی داره؟ دولتی ها برن اقتصاد خودشون درست کنن یه مشت ادم بی سواد گیر دادن به حقوق خصوصی ها (3821044) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۳ ۱۲:۳۳:۲۸
هموطنان عزيز

سرمايه خود را در بورس اوراق بهادار برباد ندهيد. شركتهاي بورسي با عملكرد غيرشفاف و مديريت ناكارآمد؛ زيان‌ده يا با حداقل سود، آنقدر گستاخ هستند كه پاداشهاي ميلياردي براي اعضاي هيات مديره پنج شش نفري خود تصويب مي‌كنند و سود سالانه بسيار ناچيز يا حتي زيان را براي سهامداران در نظر مي‌گيرند!

شركتهاي كارگزار هم از معاملات خريد و فروش شما بلااستثناء درصدي مي‌گيرند كه معلوم نيست بابت انجام چه كار يا خدمت خاصي است.

خلاصه اينكه شما و سرمايه شما با شركت در بورس فقط عاملي براي كسب درآمد بادآورده بدون زحمت براي عده‌اي خاص مي‌شويد و پولتان نيز بر باد فناست. خود دانيد (3821446) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۹ ۰۸:۰۰:۰۹
به حقوق مدیران سازمان حسابرسی و کارانه نجومی انها توجه شود (3831272) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.