نظر منتشر شده
۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 212152
ابعاد و مؤلفه های مدیریت جهادی
مهدی یاراحمدی خراسانی، 27 دی 92
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۱
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای اسلامی، شهردار، معاونین و شهرداران مناطق مختلف تهران تأکید کردند؛ «در اداره کلان شهر تهران و همچنین در اداره کشور باید روحیه خدمت به مردم با نیت خدایی و با تکیه بر علم و درایت یا همان روحیه مدیریت جهادی حاکم باشد تا بتوان از مشکلات عبور کرد و به پیش رفت.»

یکی از مباحثی که در سال های اخیر در ارتباط با سبک زندگی در جامعه مورد توجه قرار گرفته شناخت جایگاه آن در ساختار مدیریتی جامعه اسلامی است. اگر دین را به عنوان راهبردی برای زندگی و شاخصی برای پایش کیفیت و ترسیم حیات مطلوب بدانیم، طبیعتاً مدیریت جامعه اسلامی و دینی هدف اصلی خود را پیاده سازی ارزشها در جامعه با افق تبدیل آن به کیفیت زندگی و راهبرد چگونگی دستیابی به این کیفیت و سبک زندگی می داند.

زمانی که مقام معظم رهبری از واژه سبک زندگی صحبت کردند، چنین استنباط شد که ایشان در پی بازگو نمودن نوعی از زندگی هستند که در قیل و قال دنیای صنعت و اطلاعات در حال محو شدن است. شیوه ای از زندگی که سعادت دنیا و آخرت در آن بنا شده است. بر این اساس روش زندگی مدیریتی بر اساس شاخص ها و ارزش های تجربه شده ی دفاع مقدس به نام مدیریت جهادی ارائه گردید تا احیاگر بسیاری از روش هایی باشد که در حال فراموشی هستند. سبکی که در کمال سادگی مملو از آرامش و هدایت گری است.

منظور از جهاد، صرفاً نبرد و مبارزه رودر رو نیست بلکه جهاد به معنای زندگی پویا، هدفمند و آمیخته با کار و تلاش مفید است که می تواند در عرصه های دفاعی، سازندگی، مدیریتی و رفع مشکلات بشریت باشد. با این مبنا می توانیم از پدیده ای به نام سبک زندگی جهادی سخن بگوییم.

ترويج سبك زندگي جهادی توسط مديريت جهادي

در دنیای حاضر سبک های مختلفی برای زندگی وجود دارد اما جهادگران با اقتباس از دوران هشت سال دفاع مقدس و بهره مندی از تجربیات جهادی آن دوران شیوه ای را در پیش گرفته اند که به نام سبک زندگی جهادی معروف است. یکی از مباحثی که در سالهای اخیر درباره ارتباط سبک زندگی جهادي و تاثیرگذاری آن بر شرایط جامعه مطرح بوده است شناخت جایگاه سبک زندگی در ساختارهای مدیریتی جامعه اسلامی است.

یکی از وظایف و اهداف مهم حاکمیت و مدیریت در جامعه اسلامی شناخت سبک زندگی و معرفی آن به اجتماع و تبدیل آن به یک حرکت جاری در زندگی مردم است. این که سبک زندگی از کجا استخراج شود، موضوع مهمی است و طبیعتاً منابع و متون دینی از مهمترین منابعی هستند که چگونگی کیفیت دینی به زندگی بخشیدن را تامین می کند. وقتی به این منابع مراجعه می کنیم، متوجه می شویم که این منابع زندگی را با چند شاخصه هدفمندی، تحرک، پویایی و آگاهی تعریف می کنند. مهمترین روش برای پیاده سازی و معرفی این سبک به جامعه، حمایت و عمل به آن توسط مدیران دینی است.

مغایرت مدیریت جهادی با شیوه های تکنوکراتی مولود فرهنگ سرمایه داری

فرهنگ مدیریت جهادی با مصرف‌گرایی، اشرافی‌گری و شیوه‌های تکنوکراتی که مولود فرهنگ سرمایه‌داری است مغایرت دارد. تفکر سرمایه‌داری جامعه را به سمت مصرف‌گرایی و انحراف از مسیر آرمان‌های انقلاب و عدالت سوق می دهد. این نکته‌ای بود که وفاداران مدیریت جهادی از آن دوری می‌کنند. برای تبیین سبک مدیریت جهادی ابعاد، الگوها، مؤلفه ها و فرهنگ مبتنی بر آن تشریح می گردد:

۱: الگوی مدیریت جهادی: تفاوت اصلی آن مدیریت جهادی با سایر نظام های مدیریت، پیش فرض ها و مبانی فکری آن مقتبس از مدیریت اسلامی است. برای مثال، کسب سود در مدیریت اسلامی و سایر نظام های مدیریت دارای اهمیت می باشد. ولی در سایر نظام ها حصول حداکثر سود به عنوان هدف اصلی مطرح است، در مدیریت جهادی سود به عنوان وسیله محسوب می شود. البته کسب سود حتی در مقیاس وسیع و کلان مذموم نیست و اگر از طریق قانونی، شرعی و با تلاش به دست آید جزء عبادات و فضیلت ها محسوب می شود. بنابراین مدیریت جهادی را نباید در مقابل سایر نظام های مدیریت قرار داد، بلکه مدیریت اسلامی بر شانه های مبانی فکری اندیشه اسلامی از سایر نظریه های مدیریت استقبال می کند و بهره برداری می نماید.

۲: فرهنگ و مدیریت جهادی: فرهنگ جهادی یک مفهوم کلی است که از جمله مصادیق آن دین محوری، ولایت مداری، ایثار، مردم گرایی، خودباوری، نوآوری، ماموریت پذیری و... می باشد. نظریه و عملکرد فرهنگ و مدیریت جهادی در مرتبه نخست بر جنبه های انسانی سازمان توجه دارد. فرهنگ و مدیریت جهادی را می توان عمل، فراگرد، پیامد یا حالتی دانست که برای تعالی انسان ها پدید می آید و این به نوبه خود به معنی پیش بردن، روان سازی رشد، متحول کردن فرصت ها، کامل کردن، برتری بخشیدن یا بالا بردن امور انسانی است.

۳: ابعاد و مولفه های مدیریت جهادی: مهم ترین ابعاد و مؤلفه های مدیریت جهادی را می توان به شرح زیر ارائه نمود:

الف: بعد ساختاری(دارای مؤلفه هایی نظیر: مديريت براي خدا، مديريت ولايتي، انعطاف پذيري ساختار، تشكيلات مناسب با شرايط)

ب: بعد رفتاری(دارای مؤلفه هایی نظیر: خودباوري، پرکاری، تحول آفرينی، پويایی، سخت‌كوشي، سرعت عمل در كارها )

ج: بعد زمینه ای(دارای مؤلفه هایی نظیر: مشاركت‌پذيری، قناعت، نهادينه كردن اخلاق و ارزشهاي ديني در محيط كار واهميت دادن به بيت‌المال)

بر این اساس فرهنگ و مدیریت جهادی دارای یک اصل محوری و بنیادی است که آن تاکید تام بر معنویت و ارزشهای اخلاقی- اسلامی- انسانی است. در واقع، مدیریت جهادی بدون معنویت وجود نخواهد داشت. امروزه با پیشرفت های علم تاثیر معنویت بر شاخص های کارآمدی و کارایی، سلامت سازمانی، خدمت دهی مناسب، بهره وری، تکریم و... بر هیچکس پوشیده نیست.

مدیریت جهادی کارگزار اجرایی تحقق «الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت»

بنا به تعبیر مقام معظم رهبری « اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، در شرایط کنونیِ فشارهای خباثت آمیزِ قدرت‌های جهانی، قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد.» بر این اساس مديريتي جهادي همتي مردانه مي طلبد و داستان پر فراز و فرودي دارد.

بی شک مهمترین روش برای پیاده سازی و معرفی این سبک به جامعه، عمل به آن و حمايت توسط مدیران کشور است که باید تک تک برای رسیدن به این مهم برنامه ریزی کنند و نیازی به نیروی کنترل کننده نداشته باشند، چرا که در سایه برنامه ریزی صحیح و پیاده سازی توسط مدیران، این سبک مدیریتی از طریق عمل آن ها در جامعه تسری می یابد و تبدیل به سبک حاکم شود. در الگوی «مدیریت جهادی» نهادستیزی و تجربه ستیزی به اسم انقلابی گری و آرمانگرایی و عدالت‌طلبی هیچ جایگاهی ندارد.

اجتناب از سیاست‌زدگی به معنای ارجحیت منافع و مصالح ملی بر منافع فردی و جناحی از دیگر شاخصه‌های مدیریت جهادی است. مدیریت جهادی غایت خود را اثبات «کارآمدی دین در اداره جامعه» می‌بیند و کارگزار اجرایی تحقق «الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت» است.
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۰۹:۵۸:۱۹
چون بلد نیستیم مدیریت علمی‌ که دارای صدها سال سابقه در کشورهای جهان است داشته باشیم ، ضعف خود را پشت این واژه‌ها پنهان می‌کنیم. (1913842) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۱:۱۱
جاه طلبی، ویژه خواری، قبیله پروری، انحصارطلبی، گروه گرایی در مدیریت جهادی جایی ندارد. رفتار یک مدیر جهادی بر اساس پذیرش انتقادات سازنده و به کار گرفتن نیروهای مخلص و متعهد است هرچند که از چهره یا فکر آنها راضی نباشد. (1913974) (alef-10)
 
دانشجوی دکترای مدیریت
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۶:۰۶:۳۱
آقا این مدیریت جهادی چیه؟ اصلا مولفه هاش چیه؟ نظرش راجع به مرکز گرایی چیه؟ نظرش راجع به گرایش منابع انسانی چیه؟ کدوم نوع روش رو در برخورد با اتحادیه های کارگری ترجیح میده؟
ببخشید ولی فکر نکنم اصلا این بحثها مطرح باشه! مدیریت جهادی فقط چیز خوبیه! همین! مثل کتابهای مرحوم شریعتی! اونام چیز خوبین! (1914359) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۳:۳۵
درست یا غلط، بعضی جاها جاه طلبی نتیجه میدهد. (1915639) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۳۶:۵۳
همیشه نتیجه میدهد اما چه نتیجه ای؟ (1916550) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۷:۲۴:۲۱
موافقم با تغییر نام واژه ها فقط شعار می دهیم (1914539) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۰:۵۲:۰۹
قبول دارم که توی ایران پشت سر واژه ها فقط شعار می دهیم اما بالاخره نمونه های عملی هم وجود دارد. بنظرم شما بررسی کنید براساس چه موازین علمی جهانی یک فرد 20 ساله میتواند در حد بزرگترین ژنرالهای دنیا طرح ریزی جنگی داشته باشد و یا یک فرد لیسانس بتواند یک کشور را در صنعت موشکی بی نیاز کند.ایران کشوری خاصی است و ویژگی های مدیریتی خاص خودش رو میخواهد. به عنوان مثال با چه متد مدیریتی می توانید تنبلی ایرانی ها را کنترل یا جبران کنید؟ (1915415) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۶:۲۲
این همه استاد و دانشجو که مدیریت علمی! میخوانند. خیلیهاشان هم مدیرند. چه گلی بر سر ما زدند. مساله چیز دیگری است.

همین مساله در اقتصاد هم حکمفرما است. این همه استاد اقتصاد دانشگاهی، یک راهکار درست برای اقتصاد نمیتوانند بدهند. به جز یکسری حرفهای کلی. درمورد مقابله با تحریمها که کلا خلع یدند. این را خودشان میگویند. (1915724) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۲۵:۲۹
یاد فرمایشات دوست عزیز هنوز زنده و استاد این فرافکنی ها افتادم. استاد احمدینژاد، خدای ادعای یه عده نمیگذارن ما کار کنیم!!!!!! اگه نمیتونی کار کنی برا چی اومدی رئیس جمهور شدی؟ (1916419) (alef-13)
 
احمدی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۴۱:۳۹
باید بدانید که ریشه مدیریت از کشورهایی با فرهنگ و سابقه کهن مانند ایران سرچشمه گرفته و کشورهای در حال حاضر به اصطلاح پیشرفته دنیا مدیریت و حاکمیت را از فرهنگ ما گرفتند و حال ادعای فرهنگ و مدیریت علمی می کنند -مدیریت جهادی همان چیزی است که ریشه در فرهنگ و ادب ایرانی دارد و می تواند یک نظریه مدیریتی خیلی بالاتر از نظریه هایی چون مایو و فایول و ... باشد. (2027016) (alef-10)
 
jamoonde
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۳۳:۱۶
خیلی ها ادعاشون به کهکشان ها رسیده اما همین که جنگ شد برای "علم" کوچ کردن خارج از کشور کسانی که همیشه سخن رانی کردن و دم از علم زدن به مردم که رسیدن ناز کردن ; علمشون به درد خودشون هم نخورد چه برسه به دیگران!
اما
مــردان مردیـــ چون زین الــــــدین و چمـــــران با تمام نابغه بودنشون جهــاد را به علم بی عمل ترجیح دادن
خیلی ها هم سواد درست و حسابی نداشتن علمشون بالا بود تا قطره آخر جونشون جهاد کردند..
در ثانی همه مردم عالم نیستن که مدیریت علمی کنند اما جهاد همه را در برمی گیرد از کشاورز بی سواد تا یک زن روستایی تا نابغه ای چون چمران ثالثا در همین میدان جهاد است که خیلی ها علمشان افزون می شود
علم با جهاد زیباست این ها شعار نیست این ماییم که همه چیز را شعار می بینیم اما آن بسیجی نه سالها پیش همین الان نه بی سواد بل که دکتر و مهندس در گرمای تابستان که گاه رمضان هم هست بنا می شود , درمان می کند . معلم می شود هرکاری می کند تا به مردم روستاهای دورافتاده خدمت کند .. (2053269) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۲۳:۰۶:۴۱
مدیریت علمی فاقد روحیه جهادی و معنویت است (2087253) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۰:۰۴:۰۸
متاسفانه مدیریت جهادی در جامعه به این معنی شده که عده ای با ظاهر و تیپ خاص پروژ ه ای را بدون در نظر گرفتن تمام جوانب بخصوص آینده نگری، با سرعت و بدون دقت به پیش می رانند.

در حالیکه مدیریت جهادی با ید همان مدیریت علمی باشد که بر اساس منطق و شفافیت انجام گیرد. در مدیریت جهادی باید سو ء استفاده مالی، رانت اقتصادی ، پارتی بازی و نیز مونوپولی وجود نداشته باشد. (1913851) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۱:۲۷
متاسفانه از وقتی که روحیه جهادی در سازمانهای ما کمرنگ شد، رفتارهای نادرست و آزاردهنده و شرم آور از سوی بعضی از مدیران و افراد دیگر ملاحظه شد. مدیریت جهادی میتواند کشور را به تعالی اقتصادی و بالندگی فرهنگی و اجتماعی برساند چراکه این مکتب اجرایی بر اساس علم و درایت تعریف میشود و مدیران در مسیر آن تمام همت و قدرت خود را بر کار و همت متمرکز میکنند. (1913975) (alef-10)
 
مولوی
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۱:۴۴
مدیر جهادی هماهنگ کننده ای است که اگر فردی را لایقتر و مجربتر از خودش دید جای خود را به او تسلیم کند و اگر از موضوعی اطلاع نداشت درباره آن جمع آوری اطلاعات کرده و بر اساس حدس و گمان یا حرف این و آن تصمیم سازی نکند. (1913978) (alef-10)
 
ماندانا مجلل
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۲:۱۴
اقای توکلی توجه فرمایید:
در مدیریت جهادی توصیه و نورچشم پروری جایی نداشته و شایسته سالاری اساس گزینش شده و مدیر خود را در جایگاه برادر بزرگتر یا پدر سازمان قرار داده و اشتباهات نیروهای خود را با دیده برادرانه اصلاح و برطرف می کند. در رفتار مدیریت جهادی منافع نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت مسلمان بر همه چیز اولویت داشته و راضی نگاه داشتن مردم به عنوان صاحبان انقلاب اسلامی اولین دستورالعمل در سازمانهای زیر نظر آنها خواهد بود. خودخواهی و غرور و نشستن بر برج عاج در مدیریت جهادی جایی ندارد. اطلاع از وضعیت اقتصادی، روحی و روانی کارکنان یکی از اصلی ترین وظایف اجرایی مدیران معتقد به مکتب جهاد بوده و در این راه قهر و خستگی و پشت پا زدن به آرمانهای دینی و ملی اصلا جایی ندارد. (1913979) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۲:۳۹
به آن دسته از نخبگان که هنوز در باور تئوریهای غربی هستند و فکر نمیکنند نسخه شفابخش مدیریت اسلامی راهگشای تمام مشکلات ماست، عرض میکنم که یک بار دیگر نظریه های مدیریت جهادی را مورد مطالعه و پژوهش قرار دهند. (1913980) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۴:۲۷
ارجحیت منافع و مصالح ملی بر منافع فردی و جناحی
توجه کنید اقایان ... (1913987) (alef-10)
 
ایروانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۴:۵۸
عشق جهاد در خدمت به اسلام و مردم چشم دل عشاق خدمت به دين و مردم را روشن نموده است (1913988) (alef-10)
 
یک جهادگر
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۶:۰۱
در مقابل ويژه گيهاي مديريت جهادي بعضي از آفتهاي سازمانهاي دولتي را چنين دسته بندي كردند:
1- عدم احساس مسئوليت در اجراي مجموعه‌ها
2- غلط بودن شكل چيدن افراد
3- پرداختن مسئولان سطح بالا به خود
4- عدم ارتباط مناسب سازماني بين مديران با كاركنان (1913993) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۶:۱۸
خصوصيت مدير جهادي برخاسته از مكتب و مفاهيم اعتقادي او است. اين ويژگيها منبعث از ارزشهاي اسلامي مي‌باشد. بطور معمول در جهاد، باتقواترين و متخصص‌ترين افراد در رده‌‌هاي مديريت برگزيده مي‌شوند. (1913994) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۶:۳۷
از جمله دلايل توفيق مدير جهادي، درك ضروريات و نيازهاي جامعه بوده و با سرعت و آينده‌نگري، كار جهاد را انجام دادن است. مديريت همراه با روح معنوي و ديني و شعور انقلابي كه توانسته الگو براي ساير دستگاههاي اجرايي شود. (1913995) (alef-10)
 
محرم سالاری - جهاد همدان
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۷:۵۰
امروزه پديده مديريت يكي از مهمترين فعاليتها در زندگي بشر است. يكي از عوامل و تأثير‌گذار بر اختلاف عملكرد سازمان و دستگاههاي مختلف در شيوه مديريتي آن دستگاه‌هاست. مديريت وظيفه‌اي بس دشوار است كه توانايي و ويژگيهاي خاص خود را طلب مي‌كند. مديران با نقش مثبت خود مي‌توانند اهداف و مأموريت سازمانها را تحقق بخشند. مدير در كارهاي روزه مره خويش با مسايل مختلفي روبروست، دانستن ويژگيهاي مديريتي جهاد مي‌تواند او را در كارها بهتر ياري نمايد.جهاد سازندگي بر اساس آيه‌اي كه در آرم خود دارد (قل انما اعظكم بواحده ان تقومو لله- جهاد قيام براي خداست) تبلور اين عقيده در كار مدير جهادي ديده مي‌شود. مبناي حركت جهادگران بر عشق به خدمتگزاري به مردم و اداي تكليف در مقابل خداوند و اداي تكليف در مقابل آن نعمتها است.بطور معمول نيروهاي مديريتي جهاد از بين نيروهاي با سابقه و مقبول بر اساس شايستگي‌ها و صلاحيتهاي خود برگزيده مي‌شوند. در ديدگاه مدير جهادي، مديريت غنيمت نيست بلكه مسئوليتي سنگين است كه براي موفقيت در انجام آن حتي بايد از بسياري از مباحث گذشت. وجود عنصر خلاقيت و ابتكار در درون مديران جهادي از مشخصه‌هاي او در صحنه‌هاي مختلف است. روحيه تواضع و فروتني از ديگر ويژگيهاي اوست. خيلي از فعاليتها و خدمات او به لحاظ وجود اين خصيصه بارز پوشيده مي‌ماند.بسياري از مسئولين كشور معتقد هستند كه جهاد سازندگي داراي ويژگيهايي است كه مي‌تواند براي كشور الگو قرار گيرد. از عوامل مهمي كه باعث شد جهاد سازندگي بتواند به موفقيت چشمگير در انجام وظايف نايل آيد نظام مديريتي مناسب آن است. حضور مديران زيادي از جهاد سازندگي در ساير دستگاه‌ها شاهد اين مدعا مي‌باشد كه مديريت جهاد مديريت موفق بوده است. مدير جهاد توانسته تاكنون در مرحله‌هاي مختلف اين الگو بودن را به اثبات برساند.در راستاي تحول ساختار نظام اداري كشور كه همواره جهاد مورد توجه امام و رهبري بوده و در برنامه‌هاي توسعه كشور تأكيد بر تقويت جهاد شده است. پيشنهاد مي‌شود جهت تقويت تبلور و پايداري ويژگيهاي مديريتي جهاد، اين ويژگيها به صورت دقيق‌تر تبيين و در اختيار مديران تمامي دستگاهها قرار گيرد. همچنين بايستي ويژگيهاي مديريت جهاد را نهادينه كرد تا ديگر دستگاه‌هاي اجرايي از آن ويژگي‌ها استفاده نمايند. (1913999) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۸:۲۶
مدير جهادي مردم را دوست داشته و باور دارد كه عزيزترين مردم نزد خداي رحمان، روستاييان محروم، مستضعف و مؤمن هستند. ارتباط نزديك با مردم موجب تلفيق دانش نو با دانش بومي شده است كه در نتيجه با شناخت هر چه بيشتر معضلات، راهكار براي مشكلات سريع انجام مي‌گيرد. نه اینکه خود را عنصری بالاتر از مردم بداند (1914002) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۰:۳۴
من سنم به جنگ نمی‌خوره اما در فیلم‌هایی که دیده‌ام، می‌دانم که جهاد همان است که با کمترین امکانات دقیق‌ترین و درخشان‌ترین اوقات اجرایی را به نمایش بگذاری.
نشدنی‌ها را نه با ریخت و پاش که با کمترین امکانات ممکن کنی.

درست میگم؟ (1913945) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۴:۵۱
جهاد یک وازه مقدس است که ریشه در اعتقادات مسلمانان دارد. مدیریت جهادی یعنی گذشتن از خود برای رساندن منفعت به دیگران (1913952) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۶:۰۰
کاش همین آقای قالیباف که فرمایشات رهبری را در باره مدیریت جهادی شنید خودش و هم فکرانش کمی به آن عمل کنند (1913956) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۶:۱۹
متن خوبی است اگر کسانی باشند که بدان عمل کنند (1913957) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۶:۵۵
یک هفته از جلسه رهبر با مسئولان شهرداری گذشته چرا الف اینقدر دیر به این موضوع پرداخته است (1913961) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۷:۰۶
مدیریت جهادی با سهم خوانی منافات دارد (1913963) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۸:۱۰
آنچه از جهاد برداشت می شود یعنی گذشتن از خود برای رسیدن به تعالی و رشد.یعنی فدارکاری و مبارزه نه اینکه انسان به دنبال منافع شخصی خودش باشد (1913967) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۸:۴۱
آقای یاراحمدی کاش بیان می کردید که دوران دفاع مقدس ایثارگران برای مردم چه می کردند و اکنون چه می کنند؟/ (1913968) (alef-13)
 
آرمین
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۰:۵۵
در مکتب مدیریت جهادی، نیت برای کار و تلاش نزدیکی به خداوند است نه کسب جاه و مقام و سوء استفاده های ریز و درشت. (1913973) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۵۷:۴۲
مدیریت مسلمانان بایدجهادی باشد.تاکورشود هرانکس که نمی تواند ببیند (1914032) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۵:۰۶:۴۱
چرا با الفاظ بازی می کنیم . اگر مدیریت علمی ،زمان و هزینه ها را بلد باشیم کافی است . مگر در دنیا یک پل عظیم در 2 سال می سازند و لی ما یک جاده چالوس را بعد از 20 سال 25 لیلومتر می سازیم و یا مصلی تهران 30 سال طول کشیده این ها جهادی است ؟ فساد در کار نباشد متاسفانه در کشور وامور اداری گرفتن و دادن رشوه نهادینه شده است . شما به بیمارستان هم می روید به دنبال یک آشنا هستید . با این گونه الفاظ مانند مدیریت جهاد فقط مدیریت غیر علمی را ترویج می کنیم . (1914292) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۲۰:۰۸:۱۴
وزرات کشاورزی را انداختند زیر دست جهادی ها نتیجه چی شد؟ مدیرانی که نمی دانم چه اسمی رویشان می شود گذاشت.... باندهای رانتی واردات . . . به نام جهادی شدن. امروز که حتی یک ساختمان واحد هم نداریم که اسمش وزارت خانه باشد. نه کشاورز راضی است نه مردم و نه کارمندان ... مدیریت جهادی در وزارت جهاد کشاورزی سابقه خوبی ندارد. (1914864) (alef-10)
 
ش ش
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۲۲:۵۷:۱۶
در حال حاضر یکی از مهمترین افت هایی که جامعه ما را تهدید میکند ودر حال فروپاشی ارزشهای انسانی و دینی ان می باشد دروغگوئی تزویر چاپلوسی قانونگریزی است که مثل بیماری مسری همه را تهدید میکند که از مهمترین عوامل بوجود اورنده ان نهادهایی مشخصی هستند که با سوء استفاده از نیازهای افراد انها را به تعمیق اختلاف ظاهر و باطن سوق می دهند مبارزه برای تحولی بنیادین در روشهای برخورد چنین نهادها جزو جهاد می باشد (1915204) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۰:۱۰:۱۶
اینجا در شهر مونترال کانادا تعداد زیادی از متخصصین برنامه نویسی ایرانی‌ با مدرک تحصیلی‌ از ایران مهاجرت کرده اند و در شرکت‌های بزرگ مشغول کارند، شرکت هایی که مشتری آنها شرکت مخابرات ایران و ایران سل هست، و حتی بعضی‌ از دوستان روی برنامه‌های فارسی زبان برای شرکتهای داخلی‌ ایران کار میکنند. حال شما که انواع مدیریت رو در این چند ساله در ایران پیاده سازی کرده اید بگویید چگونه هست که وقتی‌ هم سرمایه انسانی‌، هم سرمایه مالی ، و هم مشتری یک پروژه مهیا هست در ایران، اینقدر بیکار در کشور وجود داشته باشد که مجبور به مهاجرت بشوند و خودمان هم برای تهیه محصول دست به دامن دیگران بشویم؟! (1915380) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.