کد مطلب: 403655
کیک هل همراه با چای مناسب برای یک عصرانه خاطرهانگیز
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۱۰
هل سبب تقویت معده و روده میشود. از خلط گلو جلوگیری میکند و به هضم غذاهایی که شیر دارند کمک میکند. سبب تقویت قلب میشود. سبب خروج گاز معده و روده از بدن میشود. موجب پایین آمدن تب میشود.
به گزارش فردا، در این مطلب به شما به نقل از فودفا طرز تهیه کیک هل را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه لایه روی کیک هل:
۴٠ گرم کره خرد شده
۱/۴ فنجان آرد
۱/۴ پوست رنده شده یک لیمو
مواد لازم برای تهیه کیک هل:
٣ عدد تخم مرغ
١ فنجان شکر
دو و ۱/۲ قاشق چایخورى هل آسیاب شده
١٢۵ گرم کره
٣٠٠ گرم خامه
دو و ۱/۲ فنجان آرد
۱/۲ فنجان بادام پرک
طرز تهیه کیک هل:
دماى فر را به ١٨٠ درجه سانتیگراد میرسانیم. یک قالب ١٠x٢٠ را با کاغذ روغنى پوشانده، به صورتى که لبههاى کاغذ روغنى ۵ سانت از هر طرف بیرون زده باشد. کره و آرد را به هم مخلوط کرده تا به شکل تکههاى خمیر خرد شده یا آرد سوخارى درشت، شود، شکر و لیمو را اضافه کرده و مخلوط کرده، کنار میگذاریم. در ظرفى جداگانه، تخم مرغ، شکر و هل را با هم مخلوط کرده، کره، خامه و سپس آرد را اضافه میکنیم، هم زده و در قالب میریزیم. روى مایع کیک بادام پرک ریخته و کمى فشار داده سپس مخلوط آرد و لیمو را روى کیک میپاشیم، ١ ساعت در فر قرار داده تا پخته شود. از فر خارج کرده، ۵ دقیقه در قالب مانده تا خنک شود، کاغذ روغنیهاى بیرون زده از قالب را کشیده تا کیک از قالب خارج شود، روى طورى گذاشته تا کاملا خنک شود و سرو میکنیم. نوش جان. لذت ببرید!
خواص مواد غذایی اصلی:
هل سبب تقویت معده و روده میشود. از خلط گلو جلوگیری میکند و به هضم غذاهایی که شیر دارند کمک می کند. سبب تقویت قلب میشود. سبب خروج گاز معده و روده از بدن میشود. موجب پایین آمدن تب میشود. درد روماتیسم را تسکین میبخشد.
کلمات کلیدی : کیک هل+معد+هضم غذا