کد مطلب: 494033
حضور هنرمندان و مدیران فرهنگی در مراسم تشییع پیکر حبیب الله کاسه ساز
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۲
مراسم تشییع پیکر مرحوم حبیب اللّه کاسه ساز صبح امروز جمعه 30 تیرماه در ساختمان شماره 2 خانه سینما برگزار شد.
در این مراسم جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و نمایندگان مجلس حضور دارند. پیکر مرحوم حبیب اللّه کاسه ساز پس از مراسم تشییع در منزگاه ابدی خود در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) آرام میگیرد.
«حبیب الله کاسه ساز چندی پیش به علت سرطان معده به بیمارستان بقیهالله اعظم(عج) مراجعه کرد و به خاطر شدت سرطان معده وی به طور کامل از بدنش خارج شد.
مرحوم حبیبالله کاسهساز متولد 1341 در تهران است، وی فارغالتحصیل رشته فیلمنامهنویسی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است. کاسهساز بازی در فیلمهایی چون «پرواز در نهایت»(1369)، «هور در آتش»(1370)، «آخرین مرحله»(1374) و کارگردانی فیلم«کارناوال مرگ»(1387) را در کارنامه هنریاش دارد. این هنرمند، تهیهکنندگی فیلمهایی نظیر: «پرندهباز کوچک»(1380)، «او»(1382)، «پروانهای در مه»(1384)، «اخراجیها 1 و 2»(87 – 1385)، «نظام از راست»(1387)، «مأموریت تهران»(1389) و … همچنین، مجموعههای«درچشم باد»(87 – 1382) و «فوق سری»(1393) و … را به عهده داشته است. وی به عنوان مجری طرح، مدیر تولید، مدیر تدارکات و سرمایهگذار نیز سابقه فعالیت دارد. از جمله سوابق اجرایی کاسهساز، میتوان به مدیریت تولید و پشتیبانی امور سینمایی وزارت ارشاد، مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، عضویت در هیأتمدیره انجمن سینمای جوان ایران، عضویت در شورای عالی جوانان و عضویت در هیأت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس، دبیری جشنواره فیلم پلیس و ... اشاره کرد.
مرحوم حبیبالله کاسهساز، تهیه کننده، بازیگر و مجری طرح سینما و تلویزیون، در آثاری همچون سریال تلویزیونی «در چشم باد»، فیلم سینمایی «اخراجیها» و فیلم سینمایی «اخراجیها 2» فعالیت داشته است.
معده وی در اثر بیماری سرطان معده به طور کامل از بدنش خارج شد و چندین مرتبه تحت شیمی درمانی قرار گرفت.
بدن مرحوم کاسهساز بعد از آخرین شیمی درمانی بسیار ضعیف شد که این موضوع وی را راهی آی.سی.یو کرد. در آی.سی.یو سرطان در بدنش متاستاز(پیشروی) کرد که این موضوع باعث فوت وی شد.»
اجرای این مراسم برعهده سید جواد هاشمی است. وی پس از بیان چند بیت شعر گفت که خاطرات بسیار خوبی از حبیب سینمای ایران داریم و برایمان بسیار از دست دادنش سخت است.
ناصر شفق در این مراسم گفت: واقعیت این است که من نه سخنران هستم و نه آن که می توانم درباره حبیب صحبت کنم. حبیب یک پارچه گل بود. اولین بار در کردستان با او آشنا شدم، سال 59. خیلی سخت است حبیب شدن. در عرصه تولید حبیب علی حاتمی سینمای ایران بود. بسیاری از فیلمهای دفاع مقدس اگر حبیب نبود تولید نمی شد.
اگرحبیب نبود من نمی توانستم فیلمی بسازم. حبیب خیلی مظلوم و آرام بود. شما در هر موردی هر فیلمسازی با حبیب کار کرده است تحت تاثیر اخلاق خوب او قرار گرفته بود. تمامی خانواده کاسه ساز انسانهای شریفی هستند. از همه کسانی که در این مراسم حضور پیدا کردند تشکر می کنم. که برای حبیب سینمای ایران آمدند و حامی بودند. به نظرم همرزمان حبیب باید اینجا بایستند و صحبت کنند.
کلمات کلیدی : حبیب الله کاسه ساز