کد مطلب: 435038
توکلی: خطر نجومیبگیران بیشتر از اختلاسگران است
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۰
یک کارشناس اقتصادی با اشاره به قابل اتکا نبودن آمار تعداد نجومیبگیران، گفت: مدیری که امین تلقی میشود و در توزیع منابع به نفع خود برداشت میکند، هر کار دیگری نیز از او ممکن است سر بزند.
احمد توکلی در گفتوگو با تسنیم در مورد دلیل اهمیت فیشهای حقوقی نسبت به اختلاسهای میلیاردی اظهار داشت: مدیرانی که امین تلقی میشوند وقتی خیانت کنند یعنی از موقعیت و جایگاه خود سوءاستفاده کردهاند، بنابراین ممکن است هر زد و بند دیگری نیز از او سر بزند.
وی با بیان اینکه اهمیت خیانت یک مدیر بیشتر از اختلاس و سوء استفادههای مالی دیگر است، گفت: مدیری که در توزیع منابع، به نفع خود استفاده و برداشت میکند، ممکن است قراردادهایی که منعقد میکند را با ارقام بالا و با در نظر گرفتن منافع خود باشد، بنابراین ضرری که از این مدیر به بدنه دولت و کشور وارد میشود بیشتر از اختلاس است.
رئیس هیئت مدیره سازمان مردم نهاد دیدبان عدالت و شفافیت در واکنش به چگونگی برخورد با نجومی بگیران خاطر نشان کرد: بر اساس اعلام قوه قضاییه تا هفته گذشته 53 نفر احضار شدهاند ولی باید برخورد با این افراد با همت بیشتری بررسی و سایر ارکان نظام و تمام مدیران بخش عمومی این موضوع را پیگیری کنند.
توکلی در واکنش به آمار متناقض اعلام شده از سوی نهادهای مختلف بیان کرد: تناقضی که در اعلام آمار دریافتیبگیراننجومی وجود دارد، نشان میدهد نمی توان به آن اعتماد کرد، بنابراین قابل اتکا نیست؛ به همین دلیل سازمان مردم نهاد دیدبان شفافیت و عدالت، کمیته حقیقتیابی به ریاست الیاس نادران برای بررسی جامع موضوع اعم از تعداد سواستفاده کنندهگان، میزان مبالغ نا مشروع دریافتی و قوه یا دستگاه متخلف را تشکیل داده و نتیجه بررسی را به مردم اعلام خواهیم کرد.
کلمات کلیدی : احمد توکلی +مبارزه با فساد +فساد اقتصادی
سایت محترم الف لطفا یک شماره تماس ویا ایمیل از اقای الیاس نادران اعلام فرمایید تا مردم بتوانند اطلاعات لازم وشگرده هایی را نجومی بگیران بکار برده اند به نحوی که بسباری از پرداختیدها به ایشان خارج از سبستم حقوق ودستمزد و مواردی تحت عنوان غیر مستمر وبه طرق مختلف به نجومی بگیران پرداخت شده است (4116578) (alef-11)
با احترام به نظر آقای توکلی باید بگویم که این سخن درستی نیست. این معلوم است که در وجود هر انسانی بالاخره یک زمینه ای هست که بتواند بدی و شرارت داشته باشد. ولی تا وقتی که این شرارت ظهور پیدا نکرده که نمی شود فرد را مجرم دانست. لذا اختلاس گران کار بد را کرده اند. ولی مدیر نجومی هنوز به همان اندازه کم فساد داشته است. پس به نظر من اختلاس گران میلیاردی برای کشور بیشتر خطر دارند. (4117039) (alef-13)
حرف آقای توکلی کاملا درست است، مدیر نجومی چنانکه رهبری فرمودند حرام خوار و خائن به ارزش هاست، و لیاقت مدیریت را ندارد، کسی که خائن بود هر خیانتی در مورد او محتمل است، نمی توان فرد خائن را در جایگاه امانتداری قرار داد به استناد اینکه هنوز خیانت جدیدی از او سرنزده، و قبل از انجام خیانت جدید آن را صالح فرض کنیم،
مدیران نجومی ضررشان بیشتر است، چرا؟؟ برای اینکه اختلاس هم کشفش آسان تر است هم برخورد با آن و هم موارد آن ، اما مدیران نجومی در یک حاشیه امن و نامریی می توانند مانند زالو بمکند و مانند موریانه از درون همه چیز را متلاشی کنند. (4117149) (alef-11)
مهران
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۰۸:۰۱:۴۹
به نظر من حرف آقای توکلی کاملا درست است چون اختلاس گر مثل دزد میمونه خب باید گرفته بشه و باهاش برخورد بشه اما نجومی بگیر مثل قاضی ای میمونه که از موقعیتش برای دزدی استفاده کرده هرچند مبلغ دزدیش کمتر از اختلاس گر باشد در ضمن نجومی بگیر باعث از بین رفتن ارزش و اعتبار جایگاهی که در اون قرار دارد هم میشود و اعتماد مردم رو نیز بیشتر از بین می برد (4117264) (alef-11)
فارسانی
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۰۸:۱۷:۰۹
هر دو دارند آگاهانه از جیب ملت میدزدند واینها همه از ضعف قانون و آنها که مجری قانون هستند سو استفاده میکنند و معلوم میشودمجریان وقانون نویسان هم بدرستی عمل نکرده اند والی آخر (4117292) (alef-11)
اگر حقوق بالا جلوی از دست دادن مدیر خوب را بگیرد کار بسیار درستی است. هزینه ی از دست دادن مدیر خوب باعث هرز منابع مالی و انسانی میشود، که بمراتب بالاتر از صرفه جویی در استفاده از مدیر متوسط با حقوقی کم است. (4117470) (alef-11)
از سازمان دیدبان تقاضا دارد به لایه های پائین شستا تحقیق نماید. حیاط خلوت تمام دولتها. قرق کردن مدیریت و مشاوره بستگان و حقوقهای نجومی افراد بالای شصت سال و باز نشسته کردن کارمندان و مدیران با سابقه بیست سال و زیر 50 سال سن. فاجعه ای در مدیریت سازمانهای تحت نظر شستا بویژه حوزه سیمان در حال وقوع است. (4155050) (alef-11)