نظر منتشر شده
۵۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 367935
مبارزه با فساد در دومین اقتصاد بزرگ جهانی/ دستگیری و محاکمه 200 هزار مقام مسئول/ فساد مرگبارترین پدیده آلودگی
بخش اقتصادی الف، 10 تیر 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۷
«شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین که از سال ۲۰۱۳ میلادی «مبارزه با فساد» را سرلوحه کار حکومت خود
ماموران دستگاههای قضایی چین در چارچوب مبارزه فراگیر با پدیده فساد مالی که رئیس جمهوری این کشور برای ریشه کن کردن آن دستور اکید صادر کرده، در خلال فقط یک ماه چهار هزار و ۵۰۰ نفر را دستگیر و مورد بازجویی قرار دادند.
قرار داده از این پدیده به عنوان مرگبارترین منبع آلودگی که نیازمند مبارزه جدی است، یاد کرد.

به گزارش ایرنا،از آن زمان که او مبارزه با فساد را نبرد با ببرها و مگس ها نام نهاد، تا به امروز هزاران نفر از مقام های ارشد این کشور دستگیر و زندانی شده اند. آمارها نشان می دهد که از آغاز اجرای این طرح تاکنون براساس گزارش مقام های قضایی چین نزدیک به ۲۰۰ هزار مقام دستگیر، زندانی و محاکمه شده اند.

رییس جمهوری خلق چین اکنون بار دیگر بر ریشه کن کردن فساد اما این بار در درون حزب حاکم کمونیست تاکید ورزیده است. او این هفته در نشستی با مسئولان رده بالای حکومتی و حزبی خواستار پالایش از درون شد و گفت که دولت و حزب باید سالم و پاکدست باشند.

«شی» با اشاره به روز اول جولای امسال (۱۱ تیرماه) مصادف با نود و پنجمین سالگرد تاسیس حزب حاکم گفت که تقویت و تحکیم حزب به مبارزه با فساد و ریشه کن کردن آن بستگی دارد.

خبرگزاری شین هوا می نویسد که حزب حاکم اکنون بیش از ۸۸ میلیون عضو دارد و رییس جمهوری چین که دبیرکل حزب حاکم نیز هست از مسئولان خواسته است هیچ فضایی برای رشد نیروهای
استفاده از خودروهای دولتی برای مصارف شخصی، رفتن به سفرهای شخصی با هزینه دولت، برگزاری مراسم ازدواج و تدفین با برداشتن وجه از صندوق های دولتی و دریافت هدیه و رشوه بوده از جمله موارد تخلف این افراد عنوان شده است.
شیطانی فساد بوجود نیاورند.

وی تاکید کرد که فساد شیطان است و از هر روزنه ای نفوذ می کند و بر عهده مقام های همه سطوح است که تمامی فضاها را به روی آن بسته نگهدارند و اجازه ندهند قدرت و اقتدار حزب زیر سئوال برود.

شین هوا می نویسد که رییس جمهوری چین بر تقویت باورهای حزبی در میان مسئولان تاکید کرده و گفته است که حزب به نوسازی و اصلاحات نیاز دارد و باید جان تازه ای در آن دمیده شود.

ماموران دستگاههای قضایی چین در چارچوب مبارزه فراگیر با پدیده فساد مالی که رئیس جمهوری این کشور برای ریشه کن کردن آن دستور اکید صادر کرده، در خلال فقط یک ماه چهار هزار و ۵۰۰ نفر را دستگیر و مورد بازجویی قرار دادند.

براساس گزارش ها، بسیاری از افراد دستگیر شده در جریان فعالیت های خود در سطوح دولتی و حزبی، بر خلاف مقررات و قوانین از مزایای ویژه و یارانه ها استفاده خاص کرده اند.

استفاده از خودروهای دولتی برای مصارف شخصی، رفتن به سفرهای شخصی با هزینه دولت، برگزاری مراسم ازدواج و تدفین با برداشتن وجه از صندوق های دولتی و دریافت هدیه و رشوه بوده از جمله موارد تخلف این افراد عنوان شده است.
 
کلمات کلیدی : مبارزه با فساد
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۳:۵۸:۰۲
اگر در چین برادر رییس جمهور در بعضی فساد ها نقش داشت, چه میکردند,!؟؟ در ایران اما ،به جای پاسخگویی برای فساد برادر, طلبکارانه به منتقدان حمله میکنند,!!! (3793382) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۱۹:۰۶
دیدبان شفافیت و عدالت و توکلی عزیز طلایه داران این حرکت ملی خدا قوت یاعلی پاینده باشید (3793908) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۰۲:۴۰
در چین مبارزه با فساد اولویت اول دولت است, نه پیگیری کنسرت ها و پخش ربنای یک خواننده از تلویزون!!!!! (3793388) (alef-13)
 
مشعود
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۳۳:۰۰
آخه اگه پیگیری هم بشه اونایی که کنسرت میرن همونایین که فیش حقوقیشون چندصد برابر مردم عادیه... (3793948) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۰۸:۱۹
چین خیلی عالی عمل میکنه در چین مدیر رو که بگیرن اعدامه ولی اینجا مدیر طلبکاره و کارگر شلاق میخوره در ژاپن کار به محاکمه هم نمیکشه و خودش میره خودکشی میکنه (3793401) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۵:۱۴
باید برای مبارزه با مدیران فاسد داخلی از چین الگوبرداری شود (3793576) (alef-11)
 
سرباز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۵:۱۵:۳۳
بدبختی اینجاست که همش میخواید از این ور و اون ور الگو بگیرید ... بعد از چند وقت هم که گندش در میاد که خود اون کشوری که ازش الگو گرفتیم فاسده.. بعضیه چقدر خودشونو به کوچه علی چپ زدن.. متن خبر درباره فساد در چین هستش اونوقت شما میگی در مبارزه با فساد از چین الگو بگیریم؟؟ (3795857) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۶:۳۲
اینجا هم مبارزه ختم میشود به یک مشت حروف الفبا,, ذ ق ش چ...... (3793583) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۳:۰۲:۴۸
اساسا در جنوب شرق آسیا یعنی در چین و ژاپن و کره (البته از نوع جنوبی اون ، نه شمالی !!!! اش) ، وارثان "سامورائی" (یعنی همتایان همون "عیار" های خودمون) هر وقت احساس کنند که دیگر تاب و توانی برای خدمت رسانی به مردم و دفاع از حقوق آنان ندارند ، اعتراف باین کاستی را با خودکشی (هاراگیری) و یا حداقل ، با استعفای خود آشکار می نمایند ؛
اما در چنین شرایطیست که وارثان امروزین "عیاران" ، متأسفانه همه همیشه طلبکارند و و و.....:
من نبودم ، دستم بود ، تقصیر خیاط !!!! آستین چپ کتم بود ؛ (3795572) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۷:۴۲
ریس جمهور قبلی ما هم دور مدیر خود دیوار قرمز کشیده بود (3793592) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۹:۴۱
به خاطر همین برخورد شدید و غیر قابل گذشت است که دومین قدرت جهان شده است (3793600) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۱:۱۹
در ایران هم تا میای برخورد کنی, فامیل و پسر خاله یا پسر عمه ووووو فلان شخصیت درمیاید (3793605) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۲:۵۳
بر عکس چین, در ایران ....پست بالاتری میگیرد (3793614) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۷:۳۶
اینجا هم ریس سازمان بازرسی,.....چشم خود را بر روی انتصاب مدیران ..... میبندد (3793634) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۳۷:۱۱
اگر در ایران هم مثل چین مبارزه با مفسدان اغاز نشود, اینده خطرناکی برای نظام قابل پیش بینی است, (3793668) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۹:۵۰:۴۶
اینده خطرناک امروزه! دیگه خطرناکتر از امروز؟! (3794298) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۶:۰۴:۲۷
اینجا هم محافظه کاری و دو روی و ریا کاری حاکم شده, مدیران برای حفظ پست خود دست به هر ریاکاری و ظاهر سازی میزنند, به خاطر حفظ پست خود حقایق را کتمان میکنند, یا امار درست را نمیگویند, همه دست به امارسازی دروغ میزنند, در جواب سوال مردم و خبرنگاران با کلمات بازی میکنند, ریس امار به خاطر حفظ سمتش میگوید از امار بیکاری خبر ندارم, ریس بانک مرکزی میگوید از حقوق خود خبر ندارم, فلان مسوول از انتشار فیش خود طفره میرود
دروغ و ریاکاری پیشه بالایها شده است (3793736) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۶:۲۳:۰۰
در ایران هم مدیران پول پفک و چیپس , نوه و نتیجه خود را از بیت المال برمی دارند
حق اوقات فراغت فرزند, فرزندی که. نماینده شده است! این فجایع گریه دارد (3793780) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۱۴:۴۲
همین جریان فیشها حقوقی را در نظر بگیرید. اغلب (تاکید میشود اغلب نه همه) مدیران ما بیشتر از بسیاری از مدیران اقتصادی کشورهای پیشرفته دنیا با آن راندمان، درآمد پیدا و امتیازات بسیار بیشتری که اغلب ناپیدا است دارند(مثلا مانند پروسه دادن وامهای چند صد یا هزار میلیاردی به افراد خاص ) ولی‌ همچنان در برابر کوچکترین تغییر مثبت و شفاف سازی در مجموعه خود مقاومت میکنند. اغلب (دوباره تاکید میشود اغلب نه همه) مدیران خودرو، مدیران بانکها ، مدیران صنعت و.. چنین هستند و هیچ نیروی نمیتواند آنها را تغییر دهد. زمانی‌ ایران ۸ بانک بیشتر نداشت، ولی‌ این نسل مدیران برای ولنگاری مالی‌، تعداد بانکها و موسسات مالی را شاید به بیشتر از ۱۰۰ واحد با دهها هزار شعبه جدید رساندند و در دنیائی که بانکها و و واحدها صنعتی و اقتصادی و شرکت‌های حمل و نقل و موسسات اقتصادی فقط به فکر تجمیع و مرج شدن برای کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری هستند، بجای ۸ هیأت مدیره و چند صد مدیر، حالا حداقل ۱۰۰ هیأت مدیره و چندین هزار مدیر میانی و چند ده هزار شعبه بانک غیر ضروری که حقوق و مزایا و امتیازات نا پیدا آنها شاید بیشتر از بسیاری از بانک‌های معروف دنیا هست، اگر حمل بر بی‌ ادبی‌ نشود، دارند خون اقتصاد ایران و مردم ایران را حیف میکنند و با سیاست تثبیت دستوی نرخ دلار، تمام ثروت مملکت را دارند کانالیزه به سوی غرب و ویلاها و برج سازی در کشورهای پیشرفته دنیا میکنند(ویلای خاوری و سرمایه گذاری نقد چند ده میلیونی خانواده او،به نیابت از او، در ساخت بلندترین و گرانترین برج کانادا، مگر اینکه خوشبینانه برای اینکه این یادداشت دوستان در هیأت تحریریه را به دردسر نیندازد و فرصت انتشار بیابد باور کنیم، زنجانی، ضراب، خاوری فقط همین سه نفر بودند!)

به هر حال امروز در این کشور برای تبلیغ میخواهند قرار داد ۲۰۰ فورند هوپیما ببندند و به قول کری برای کارگران بوئینگ و ایرباس کار درست شود، در حالیکه بزرگترین سالن ترانزیت فرودگاه کشور، از پذیرش همزمان دو فروند هواپیما پهن پیکر عاجز است و حداکثر ظرفیت جابجای آن با پایین‌ترین استاندارد در دنیا ۵ میلیون نفر است، در حالیکه برای ۲۰۰ فروند هواپیما نیاز حداقل به فرودگاه مادر با ظرفیت بالای ۵۰ میلیون نفر است که با این مدیریت شاید ۵۰ سال دیگر هم به بهره برداری نرسد. شرکت‌های هوایی ایران همه ور شکسته هستند و نیاز به یک تجدید ساختار بسیار اساسی‌ دارند، که هرگز با این مدیریت و دانش انجام نخواهد شد.مانند زمان شاه، که ناگهان قرار داد ۲۰ نیروگاه اتمی‌ ، دهها کارخانه فولاد، کنکورد و... بست ولی‌ هنوز به غیر از همان راه آهن جنوب که در زمان آلمانها ساخته شده بود، حتی یک جاده آسفالت استاندارد و یا یک بندر بزرگ و استاندارد در خلیج فارس نداشت و شعار او هم این بود که ما میتوانیم و البته نتیجه را با از دست رفتن صدها میلیارد دلار و جایگاه خود دید و ملت ایران متاسفانه بسیار بیشتر دید چون همه قبول داریم انقلاب‌ها همه ناگزیر هستند ولی‌ هرگز بهترین و کم هزینه‌ترین راه حل نیستند.! (3793424) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۲۳:۵۳
دقیقا مثل رئیس جمهورهای کشورمان!!!!!!! البته اول باید از خودشون شروع کنند (3793454) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۲۵:۱۸
کاش این کار در کشور ماهم اجرا شود. بی هیچ گونه اغماضی. (3793458) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۵۳:۲۱
درسته میگیوند چین نظام تک حزبی است و خیلی دموکراتیک نیست. ولی انجا حکومت شبه دموکراسی شورایی تک حزبی است. تصمیمات از پایین به بالا کارشناسی میشه و در واقع به نام رئیس جمهور است ولی یک خرد جمعی پشتش است.
چون انجا نظام شوارایی واقعی سوسیالیستی هست و مردم دخیل هستند/هر چند به اندازه کارایی نظام سوسیال دموکرات سوئد نیست.
سوئد نظام مشروطه سلطنتی است که پادشاه نقش تشریفاتی و نماد وحدت دارد و در در امرو کشور دخالت نیکند. به عبارتی حوکمت فردی در دموکراسی اصلا معنی ندارد. بلکه منتخبان مردم به وکالت از مردم خکومت میکنند. و با ارججیت سوسیال دموکرات دارد و چند حزبی است و دموکراسی اش کامل است به همین دلیل بهترین و کم فسادترین کشور جهان است.
کشوری کم فساد است که دموکراسی اش کلمل باشد
ارکان چهارگانه دموکراسی
1- قانون اساسی دموکراتیک که دارای مواردی مثل تفکیک و استقلال قوا، آزادی و مسئولیت همگانی. قوه قضاییه مستقل قوی و دادگاه عادلانه...
2- مجلس نمایندگان قانون گذاری
3- حاکم و دولت منتخب مردم است. مردم میتوانند حتی با درخواست همه پرسی قوانین و تعدات داخلی و خارجیف دولت و مجلس منحل کنند. معمولا صد هزار امضا لازم است.
4- آزادی های شهروندی شامل: آزادی فعالیت رسانه ای و در کل آزادی انتقاد و آزادی بیان و عقیده برای عموم و چلوگیزی از تفتیش عقیده و حفظ حریم خصوصی و شهروندی. (3793526) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۲۳:۵۸
ارکان چهارگانه دموکراسی عبارتند از:
1-قانون اساسی
2-احزاب(ازادی اندیشه سیاسی)
3-محلس(پارلمان ازاد)
4-مطبوعات
اینها باعث میشن که فساد مهار بشه
همین الان فیش های حقوقی رو مطبوعات افشاء کردن اگر این مطبوعات در دست مدیران بودن ایا هرگز این اتفاق می افتاد؟ (3793924) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۰:۱۴:۳۴
این ارکانها 4 یا 5 و بیشتر در موکراسی ها مشترک است. در جزئیات فرق میکند، مهم واقعی و کامل و مکمل هم دیگر بودن است. مثلا تفکیک قوا و استقالا انها، خود وجود تحزب واقعی و رقابت واقعی عقاید از چپ تا راست و یمانهف اینها اگر واقعی باشند، مطبوعات موثر خواهند بود، ولی رکن مطبوعات/رسانه بشد حتی واقعا ازدای بیان داشته باشند ولی در نهایت رقابت و تحزب واقعی و انتخابات سالم رقابتی نباشد، چندان موثر نخواهد رکن چهارم. (3806688) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۵۳:۳۲
سلام برای خودم مایه ننگ است که طریق مبارزه از فساد را از کمونیست ها باید یاد بگیریم این همه اموزه دینی داریم ولی مسئولان ما یاد نگرفته اند و فقط غرق شعارند .خبرنگار سیما از اقای سیف پرسیدند چقدرحقوق میگیرید د گفتند نمیدانم ریس بانک مرکزی که نداند چقدر حقوق میگیرد میتواند نظارت کنند اعضا هیئت مدیره بانکها چقدر میگیرند؟؟؟ (3793527) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۲۰:۱۰:۳۷
متاسفانه شما حتی معنای کمونیسم را نمیدانید و به طریق اولی حتی نمیدانیم اسلام چیست و با همین سخنان شماست که با چکش کاری داریم اسلام را با سرمایه داری منطبق میکنیم والله مطالعه برای همه ما مفید است (3794323) (alef-11)
 
خسرو گار س چی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۵۵:۱۸
با سلام و احترام

1- کشور چین با جمعیت بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر ، به لحاظ مدیریتی چگونه اداره می شود ؟؟
2- این کشور چگونه می تواند با فساد مبارزه کند با توجه به جمعیتی که دارد ؟؟ اینجانب نمی گویم فساد و نابسامانی ندارند ... اما می گویم ابرقدرت بودن آن ها تنها بواسطه سلاح های نظامی و فقط به صرف داشتن این جمعیت زیاد نیست ؟؟؟و غیره
3- شاید بعد از 38 سال د رکشورمان فقط مدیران ذوق زده اندک برکنار شوند اما "" عذرخواهی از مردم و نظام "".....""استعفای داوطلبانه """... ""محاکمه به خاطر سوءاستفاده از قانون ناقص "" شاید کمتر مشاهده بشود و یا هرگز به اجرا در نیاید؟؟

نتیجه : به کشور دیگر فعلا کاری نداریم گرچه باید از تجارب مدیریتی آنان با توجه به فرهنگ اسلامی کشورمان استفاده کنیم اما در حال حاضر آن طوری که در خبرها می خوانیم بعضی از مدیران ذوق زده اندک چگونه گستاخانه تحت مفهوم قانونی دفاع از خودشان سخن می گویند ........ شایان توجه است منظور از ""مدیران ذوق زده اندک"" از نگاه اینجانب ، منظور این است که مدیران اندک باید بدانند این انقلاب و از کنار این انقلاب به همه جا رسیدند و امروز به جای تشکر و شکر از درگاه خداوند متعال و قدرشناسی از نعمت های بدست آورده نیز سوءاستفاده کردند ......به دلیل خوسحالی زیاد به واسطه ثروتمند شدن شان، صاحب منصب شدن از برکت این مناصب و حقوق ها یی که فکر آن را در ذهن شان نمی توانستند بگنجانند ..... متاسفانه ..........با تشکر - گار س چی (3793531) (alef-13)
 
رجایی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۲:۳۱
به یه رئیس جمهور با مشخصات رئیس جمهور چین نیاز مبرم داریم (3793571) (alef-13)
 
اشنا
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۴:۰۱
رئیس جمهور چین الکی شعار نمیده . حرفش حرفه (3793573) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۴:۵۹
داخلی ها یاد بگیرن (3793575) (alef-11)
 
کامبیز
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۵:۴۲
رئیس جمهور چین هم فریدون داره !؟ (3793578) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۱۶:۳۲
رئیس جمهور چین هم به داداشش رو میده ؟ (3793584) (alef-11)
 
علی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۰:۱۵
مثلا کمونیست هم هستند (3793602) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۸:۳۹
عدالت علی هر کجا باشه شیعه هستند ما فقط ادعا داریم (3804107) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۱:۳۲
حالا اگه داداش شی جینگ با یه متخلف مالی زد و بند داشته باشه چی میشه ؟ (3793606) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۲:۲۶
آقای شی جینگ هم کلید زنگ زده داره ؟ (3793611) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۲۵:۵۲
کلید رو اینجا برادرمون داده دست فریدون دست ایشون بوده و ما نمیدونستیم اونم کلید خزانه! (3793932) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۳۵:۴۳
20 تقدیم به دستگاه قضایی چین (3793664) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۳۷:۰۱
چه دستگاه قضایی مقتدری داره چین
قابل تحسین است
درود (3793667) (alef-11)
 
شهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۴۲:۵۴
آفرین ،صدآفرین ،هزاروسیصدآفرین به مقامات مسئولی که در هر دین و مسلکی که هستند در فکر و سخن و عملشان راستی و صداقت و ایمان موج می زند « به عمل کار بر آید به سخنرانی نه » . (3793690) (alef-11)
 
احمد
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۶:۳۵:۴۷
صداقت در کار یعنی پیشرفت مملکت (3793801) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۳۲:۵۵
اگر استفاده از خودوی دولتی برای کار شخصی جرم باشه خودتون میدونید چند درصد کارمندان و مدیران جرم میکنند؟؟ (3793947) (alef-3)
 
خ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۳۹:۳۴
ماکه از مسئولان ناامیدشدیم کاش کشور ما اینطور برخوردی بود (3793979) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۴۴:۵۱
من از کی میگم هیچی از این چین یاد نمیگیریم نگیریم ولی همین یک کار رو انجام بدیم مبارزه با فساد باید با قدرت و سختگیری محض و خشونت عریان قانونی باشه در اون صورت میشه با فساد وحشتناک حاکم بر کشور مبارره کرد (3794002) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۴۹:۱۰
هر وقت ما دزد دكل نفتي و خاوري و امثالهم را گرفتيم بعد بيايم ادعاي مبارزه با فساد اقتصادي كنيم... (3794014) (alef-11)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۸:۲۳:۰۲
درود بر چین که اینطور با مفسداش برخورد میکنه (3794129) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۸:۲۳:۴۴
ای آقا جان خانه از پایبست ویران است (3794132) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۲۱:۵۹:۴۵
خدا رحمت کنه سیدجمال الدین اسد آبادی با جمله معروفش در مورد اسلام و مسلم. (3794531) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۲۲:۰۴:۰۹
دوستان که از برخورد با فاسدین در چین ذوق زده هستند چرا نمی پرسند در چین با وجود اینکه هر ساله این همه اعدام می کنند باز فساد وجود دارد. واقعاً چرا در این کشورها (چین، ایران و ...) این همه فساد است؟ آیا به خاطر این نیست که در آنجا نیز آزادی بیان وجود ندارد؟ (3794536) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۰۱:۱۱:۵۱
تو ایران هر مدیر و کارمندی یه خودروی دولتی برداشته و همه کارهای شخصی خود و خانوادش رو هم با اون و در ساعات اداری انجام می ده یکی نیست بگه بالای چشت ابروست اقا این بیت الماله داداش خیلی از ادارات برای خانمهای مدیران هم خودرو دادن لطفا پیگیری شود تو سط خبرنگاران محترم که دست همشون درد نکنه نمی دونم اگه اینا نبودن تو مملکت چی می شد خدا می دونه (3794871) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۸:۲۱:۰۶
در کشورمان در زمان جنگ بدلیل به شهادت رسیدن مرد ان این مملکت بعد از جنگ متاسفانه نامردانی که خود را در پشت جبهه ها پنهان میکردند در راس بسیاری از امور قرار گرفته وبا سو استفاده از نام آن مردان به امیال خود دست یافته و مانند باندی مافیایی به منابع ملی در همه زمینه ها چنگ انداخته اند. دلیل ترس این باندهای مافیایی از شبکه های مجازی و جلوگیری از پیشرفت این شبکه ها آگاهی مردم و رسواشدنشان میباشد. تنها با تقویت این شبکه ها و آزادی مطبوعات میتوان
با این باندها مبارزه کرد. (3796351) (alef-11)
 
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۰۶:۴۵:۵۲
با مطبوعات ازاد و قوه قضاییه مستقل میتوان دمار از روزگار مفسدین در اورد . (3797256) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۰۹:۴۲:۰۰
چین هم فقط اعدام میکنه. یعنی افراد رو از سر راه برمیداره. در حالی که این نحوه اداره و نظارت بر سیستم است که اجازه رشد به چنین افرادی میدهد. باید شفافیت وجود داشته باشد و روزنامه نگاران و بازرسین بتوانند به وظیفه خود عمل کنند. نه اینکه بازرس خودش فاسد باشه. چین هم نمایش مبارزه با فساد رو بازی میکنه. مبارزه با فساد رو باید از کشورهایی اموخت که طبق امار جهانی پایین ترین میزان فساد رو دارن.
اعدام افرادی مثل زورگیرها باعث بهبود امنیت در جامعه نشد و اعدام فاسدان اقتصادی هم چنین نتیجه ای نخواهد داشت. سیستم و راههای فرار از پاسخگویی باید اصلاح شوند. (3797515) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۰۸:۳۱:۵۴
تمام نظامهایی که مطبوعات آزاد ندارند همین مشکل را دارند. به به و چه چه بعضی دوستان در کامنت ها در خصوص مبارزه چین با فساد جالب بود. یعنی توجه به ارقام فساد نکردند. نظامی که اینقدر فساد در آن نهادینه شده چرا تا حالا حواسش نبوده؟ (3799757) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۱۷:۴۵:۳۹
بابا همه چیزمان چینی شده بیاید روش مبارزه با فساد هم از چین وارد کنید .البته کاش فقط همین یکی رو وارد میکردیم از چین (3801305) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.