توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 423482
اوضاع اسفناک کارگران خارجی در عربستان
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۵۰
 
براساس ارزیابی‌های صورت گرفته 10 هزار کارگر هندی از دو منطقه پالانگانا و آندرا پرادش هند در عربستان مشغول به کار هستند.
 
به گزارش فارس، شرایط 10 هزار کارگر هندی در عربستان بسیار اسفناک است صدها کارگر هندی به دلایل مختلف نظیر بیماری، تصادف، قتل یا خودکشی در عربستان جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش تایم‌آف‌ایندیا؛ براساس ارزیابی‌های صورت گرفته 10 هزار کارگر هندی از دو منطقه پالانگانا و آندرا پرادش هند در عربستان مشغول به کار هستند.

نکته قابل تأمل در این باره این است که جنازه صدها کارگر هندی که به دلایل مختلف نظیر بیماری، تصادف، قتل یا خودکشی در عربستان جان خود را از دست داده‌اند با گذشت یکسال همچنان در عربستان سرگردان‌اند و به هند منتقل نشده‌اند.

از سوی دیگر کارگران هندی با مشکل بیکاری و عدم توان شرکت‌ها برای پرداخت حقوق آنها مواجه شدند.

چند هفته پیش بود که هزاران کارگر هندی از دولت خود خواسته بودند تا آنها را به هند بازگردانند.

براساس قوانین عربستان، کارگران خارجی تنها پس از دریافت اجازه از کارفرمایان خود می‌توانند از این کشور خارج شوند و این در حالی است که مدیران شرکت‌های عربستانی و یا شرکت‌های خارجی فعال در عربستان به دلیل عدم توانایی در پرداخت حقوق این کارگران، این شرکت‌ها را تعطیل کرده و یا به خارج از این کشور رفته‌اند و به همین دلیل کارگران هندی نمی‌توانند به کشور خود بازگردند.

از سوی دیگر کارگران هندی حاضر در عربستان با مشکل کمبود غذا و برق مواجه هستند.

به گفته مِهد طاهر، یک برنامه نویس هندی که در دمام عربستان مشغول به کار است، علیرغم گذشت یکسال از مرگ صدها کارگر هندی در عربستان، روند ارسال اجساد به هند به شدت با کندی پیش می‌رود.

علیرغم دستور وزارت امور خارجه عربستان به سفارت این کشور در ریاض برای تسریع در حل مشکل کارگران سفارت هند عملکرد مطلوبی نداشته است.

شرایط در عربستان و انفعال سفارت این کشور در ریاض به حدی است که ماه گذشته که یک کارگر هندی از سوی کارفرمای خود تا حد مرگ شکنجه شده بود به دست گروه‌های داوطلب نجات پیدا کرد و به خانه خود بازگشت و سفارت این کشور نتوانست در این زمینه کاری از پیش ببرد.
 
کلمات کلیدی : کارگران خارجی+عربستان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.