نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 104710
نشانه پیش بینی زلزله شدید
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۰۶
محققان با استناد به تصاویر ماهواره ای که چندین روز پیش از وقوع زمین لرزه ژاپن از افزایش حرارت اتمسفری که بر بالای مرکز وقوع زمین لرزه قرار گرفته، اعلام کردند نشانه ای را برای پیش بینی زمین لرزه های شدید به دست آورده اند.

به گزارش مهر، مطالعات جدید نشان می دهند درست چند روز پیش از آغاز زمین لرزه مهیبی که ژاپن را دچار فاجعه ای بزرگ کرد، حرارت اتمسفر زمین در بالای منطقه گسلهایی که زمین لرزه را به وجود آورده بودند تا حد قابل توجهی افزایش یافته است.

همچنین پیش از زمین لرزه 11 مارچ 2011 کل میزا الکترون در بخش بالایی از این منطقه از اتمسفر که به یونوسفر شهرت دارد، بر فراز منطقه ای که مرکز زمین لرزه را تشکیل داد، تا حد قابل توجهی افزایش یافته است. گفته می شود چندین روز پیش از وقوع زمین لرزه، فشارهای وارد آمده بر روی گسلهای موجود بر روی پوسته زمین منجر به آزاد سازی مقادیر زیادی گاز رادون شده است.

تصاویر ماهواره ای که در دوره زمانی اول تا 12 مارچ به ثبت رسیده اند نیز نشان می دهند حرارت اتمسفری که بر فراز مرکز وقوع زمین لرزه ژاپن قرار داشته دچار تغییرات آشکاری شده و میزان الکترونهای موجود در یونوسفیر تا حد قابل توجهی افزایش یافته است.

گاز رادون آزاد شده از زمین منجر به یونیزه شدن هوا شده و بار الکتریکی را به آن القا می کند و از آنجایی که آب قطبی است، جذب ذرات باردار هوا می شود. سپس این پدیده منجر به متراکم شدن مولکولهای آب در هوا می شود، فرایندی که از خود حرارت آزاد می کند.

در واقع همین حرارت اضافی بوده است که در قالب پرتوهای فروسرخ در تصاویر ماهواره ای که سه روز پیش از بالای منطقه وقوع زمین لرزه به ثبت رسیده اند، توجه دانشمندان را به خود جلب کرده است.

از آنجایی که ژاپن به عنوان یکی از مناطق به شدت زلزله خیز جهان شناخته می شود، دانشمندان ایستگاه های نظارتی اتمسفری را به وجود آورده اند که در آنها با استفاده از ماهواره ها ساختار اتمسفر پیش از وقوع زمین لرزه محاسبه و بررسی می شود. دانشمندان  امیدوارند بتوانند از این یافته جدید به عنوان نشانه ای برای پیش بینی وقوع زمین لرزه استفاده کنند.

بر اساس گزارش دیلی میل، زمین لرزه 11 مارچ ژاپن قدرتمندترین زمین لرزه ایی بود که تا کنون در این کشور رخ داده است. این زمین لرزه در اعماق دریا در 69 کیلومتری شرق اوشیکا رخ داد و در پی آن وقوع سونامی مهلکی 15 هزار کشته و 10 هزار گمشده را از خود به جا گذاشت.
 
احمد فتحی
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۲۳:۳۳:۴۱
کم شدن جاذبه الکتریکی زمین ، راه حل پیش بینی زلزله
صنعت برق ندانسته از خاصیت جاذبه الکتریکی زمین بهره ها می برد ولی نگاهش بسیار محدود و فقط در حد نیاز های حرفه ای از قبیل مقاومت الکتریکی لایه های سطح زمین ، نصب ترانس ها و صاعقه گیرها و استفاده از زمین در صرفه جوئی از مصرف رشته سیم های نول است و در این رابطه معادلات ریاضی دقیق متنوعی را هم در اختیار دارد اما نگاهش به اعماق زمین نفوذی ندارد و از سرنوشت الکتریسیته تزریقی به زمین کاملاً بی خبر است ونمی داند که این الکتریسته ای « الکترونها »که از طریق رسانائی پوسته زمین جذب زمین می شود در اثر جاذبهالکتریکی ضد ماده درون زمین « پوزیترونها ـ ضد الکترونها »به اعماق و مرکز زمین رفته تا به پوزیترونها ی ضد ماده درون زمین بپیوندند.
حالا نه تنها صنعت برق بلکه دانش کنونی فیزیک وزمین شناسی هم از این موضوع اطلاعی ندارد.
به هر حال برای پیش بینی زلزله نیاز به آگاهی از تغییرات جاذبه الکتریکی زمین مناطق مختلف است که هر گاه مقدار مقاومت الکتریکی زمین منطقه ای نسبت به ماههای متشابه سالهای قبل به اندازه غیر متعارفی بالا رود نشانه خطر و بروز زلزله خواهد بود ولی سنجش اینگونه مقاومت الکتریکی زمین در حیطه تخصص کارشناسان صنعت برق و متخصصین نصب ترانسفورماتورها و صاعقه گیرها نیست چرا که آنها مقاومت الکتریکی زمین را چگونگی رسانائی زمین در امر انتقال الکتریسیته از نقطه ای از سطح زمین به نقطه ای دیگر از سطح زمین می بینند و دستگاه اِرت تستر سه سیمه آنها هم بر همین اساس سطح به سطح کار می کند اما منظور از مقاومت الکتریکی زمین این مقاله ،میزان جاذبه الکتریکی کُره زمین است که الکتریسیته را از سطح زمین می رباید و از طریق رسانائی پوسته زمین به مرکز زمین و به پوزیترونها ی ضد ماده درون زمین می رساند یعنی همان جاذبه الکتریکی که بار ابرها را با آذرخش به اِرت زمین تخلیه می کند و یا همان جاذبه الکتریکی که باعث برودت وسردی و همچنین بارش درمناطقی که جاذبه الکتریکی بالائی دارند می شود .
میزان جاذبه الکتریکی پوسته کُره زمین در ماههای سال متغییر است در مردادماه «تابستانها » که زمین در مدار انتقالی خود به دور ترین فاصله از خورشید می رسد « نقطه اوج » ، جاذبه الکتریکی پوسته زمین زیاد می شودبه همین خاطر استهلاک برق خطوط فشار قوی انتقال در تابستانها بسیار زیاد است چرا که قسمت اعظم الکتریسیته انتقالی در طول مسیر توسط جاذبه الکتریکی زمین بلعیده می شود و بالعکس در دیماه که زمین به نزدیکترین فاصله به خورشید می رسد « نقطه حضیض » این جاذبه الکتریکی کم می شود بر این اساس برای پیش بینی زلزله بوسیله سنجش چگونگی تغییرات جاذبه الکتریکی زمین هر منطقه می باید میزان تغییرات را با مقدار ماههای مشابه سالهای قبل آن منطقه مقایسه کرد افزون بر اینکه زمان زیاد شدن لکه های خورشید و طوفانهای خورشیدی و شدت گرفتن تشعشعات کیهانی که باعث کم شدن جاذبه الکتریکی پوسته زمین و بالا رفتن مقاومت الکتریکی این پوسته می شود را نباید از نظر دور داشت.
چگونه جاذبه الکتریکی زمین مناطق مستعد زلزله کم می شود ؟
ارتباط رسانائی لایه های زمین با مرکز زمین یعنی جایگاه ضد ماده « پوزیترونها ـ اضداد الکترونها و الکتریسیته » ، در سطح زمین جاذبه الکتریکی بوجود می آورد و الکتریسیته سطح زمین از این طریق بلعیده می شود .
اگر در مسیر انتقال رسانائی سطح زمین منطقه ای تا اعماق زمین آن منطقه ، حفره و فضای خالی وسیعی بوجود آید این ارتباط الکتریکی سطح زمین با مرکز زمین و جایگاه پوزیترونها کم می شود در نتیجه جاذبه الکتریکی زمین آن منطقه نقصان پیدا می کند .
وقتی که در زیر پوسته جامد زمین حفره وسیعی بوجود آید وفضای گسترده ای بین مذاب و پوسته جامد شکل بگیرد علاوه بر آنکه به علت قطع ارتباط الکتریکی درون زمین با سطح زمین و کم شدن جاذبه الکتریکی سطح زمین ، این پوسته جامد بی اتکا مستعد شکسته شدن و فرو ریختن یعنی زلزله می شود پس کم شدن جاذبه الکتریکی یا ببالا رفتن غیر متعارف مقاومت الکتریکی زمین هر منطقه ای نشانه آمدن قریب الوقوع زمین لرزه است به همین خاطر پس از زمین لرزه های سنگین و شکسته شدن پوسته و فرو افتادن آن بر روی مذاب و پُر شدن این حفره و فضای خالی که ماحصلش برقراری دوباره اتصال الکتریکی پوسته با مذاب زیرین می شود ، ناگهان و همراه با این زلزله ،جاذبه الکتریکی منطقه زلزله زده به شدت بالا می رود آنقدر بالا می رود که الکتریسیته خطوط انتقال فشار قوی عبور کرده ازمنطقه را می بلعد و پست های برق فشار قوی این مناطق آنرا به خوبی احساس می کنند انگار که یک شهر بزرگ به ناگهان وارد مدار مصرف می شود. احمد فتحی ــ مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی » (2490434) (alef-10)
 
حمیدرضا اسماعیلی
۱۳۹۴-۱۱-۲۲ ۲۲:۴۲:۱۴
سلام آقای فتحی شما جایی در ژورنالهای معتبر علمی جهان سراغ دارید که این موضوع زیاد شدن مقاومت الکتریکی قبل زلزله رو بیان کرده باشن؟ (3538816) (alef-11)
 
احمد فتحی
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۲۱:۴۳:۲۲
رادار ، چشم نابینای هواپیماها...سوانح هوائی بخاطر عدم شناخت ما از ماهیت ذرات است.
امواج مایکروویو با موج کوتاه و فرکانس بالا اساس کار رادارهاست و تاکنون خدمات بیشماری را در زمینه ایمنی هوائی انجام داده است ولی این رادار هم همیشه قابل اطمینان نیست و هرازگاهی و در شرایط بخصوص جوی ، چشمش را بروی موانع می بندد و باعث سوانح فاجعه آمیزی در سقوط هواپیماها می شود.
امواج رادار که از دماغه تابه هواپیما به سمت جلو ارسال می شوند پس از برخورد با مانع ، منعکس شده و دوباره به سمت هواپیما بر می گردند که باعث شناسائی این مانع می گردد.
آزمایشات نشان داده اند که فلزات باعث انعکاس و بر گشت امواج رادار می شوند ولی تا کنون در هیچ آزمایشی این فلزی که باعث انعکاس و برگشت امواج رادار می شود را به سیم اِرت زمین وصل نکرده اند تا عکس العمل این فلز به سیم اِرت وصل شده را در شرایط دریافت امواج رادار را ببینند.
اگر این موضوع جدی گرفته شود و این آزمایش انجام گیرد چشم رادارها بینا و برای همیشه سوانح اصابت هواپیماها به کوهها که جعبه سیاه هم قادر به بازگوئی اینگونه نحوه سقوط نبود ، تمام خواهد شد.
قابل توجه فیزیکدانان:
ذرات این جهان قابل تبدیل به یکدیگرند و برخورد ذرات رادار هم در شرایطی می توانند به الکترونهای جاری یا الکتریسیته مبدل شوند.
بر خورد امواج رادار به فلز رسانائی که به سیم اِرت متصل باشد به الکترون تبدیل می گردد و این الکترونها یا الکتریسیته به سرعت از طریق سیم اِرت جذب درون زمین می گردد در نتیجه قسمت اعظم این امواج از محیط عمل فرار می کنند و دیگر موج آنچنانی باقی نمی ماند تا عمل انعکاس و برگشت به تابه فرستنده را انجام دهد یعنی رادار ، فلز متصل به سیم اِرت را نمی تواند ببیند.
به همین نحو، کوههای مرتفعی که دارای جاذبه الکتریکی بالائی هستند « مقاومت الکتریکی پائینی دارند » مانند فلز رسانای الکتریکی که به سیم اِرت وصل شده باشند قسمت اعظم امواج رادار را به صورت الکتریسیته می بلعند و به امواج برخوردی اجازه انعکاس را نمی دهند و از چشم رادار مخفی می مانند مخصوصاً کوههای پُر بارشی که دچار طوفان ، باد و بوران و تلاطم شده باشند.
ــ علت طوفان و باد و بورانهای شدید چیست؟!
ــ تداخل جبهه های هوای سرد با هوای گرم.
ــ درست ولی هوای سرد چگونه بوجود می آید؟!
ــ نمیدانم !
ــ من می گویم... وقتی به ناگهان جاذبه الکتریکی منطقه ای بالا رود یعنی مقاومت الکتریکی پوسته جامد زمین آن منطقه کم شود ، ذرات گرمای هوای آن منطقه به ذرات الکترون « الکتریسیته » تبدیل می شود و سپس جذب اِرت زمین می گردد و در منطقه ای هم که بدینگونه ذرات گرمای خود را از دست دهد لاجرم سردی و برودت حکمفرما خواهد شد به همین علت است مناطفی که دارای جاذبه الکتریکی بالائی باشند یا بهتر بگویم، مقاومت الکتریکی پوسته زمین آن پائین باشد این مناطق ، خوش آب وهوا ،سردسیر و سرسبز هستند و تابستانهای خنک ومطبوعی دارند برهمین منوال ، بالا رفتن ناگهانی جاذبه الکتریکی کوهستان علاوه برتخلیه بار الکتریکی ابرها و بارش های سیل آسا ، باعث برودت سریع وناگهانی هوای منطقه میشودکه بازتابش باد و بورانهای شدید است و در این لحظه چنین کوهستان متلاطم شده ای برای هواپیماها بسیار خطرناک و به چشم رادار آنها نمی آیند.
ــ چگونه به ناگهان جاذبه الکتریکی کوهها آنقدر بالا می رود که باعث کوری رادار هواپیماها و برخورد آنها با کوه می شود؟!
ــ کوهها پُر بارش مانند سیم اِرت رسانای الکتریکی هستند که ریشه به اعماق زمین دارند . ماگمای مذاب زیر پوسته جامد زمین هم ضریب هدایت الکتریکی بالائی دارد و رسانای الکتریکی مطلوبی دارد یعنی کوهها از طریق مذاب ماگمای زیر پوسته جامد زمین به پوزیترونهای « ضد الکترون »مرکز زمین اتصال الکتریکی دارند بر این مبناست که کوههائی مانند بینالود ش، خرم آباد ، سیرچ و... جاذبه الکتریکی بالائی دارند یعنی مقاومت الکتریکی آنها پائین است و این مقدار جاذبه الکتریکی بر رادارها تأثیر چندانی ندارد و باعث عدم انعکاس برگشتی امواج رادار به هواپیما ها نمی شود ولی اگر فشار ماگمای مذاب زیر پوسته جامد زیاد شود ، ماگمای مذاب در اثر فشار تمام حفره ها و منافذ خالی زیر پوسته جامد زمین منطقه را می پوشاند و پُر می کند در نتیجه اتصال الکتریکی ریشه کوهستان به پوزیترونهای مرکز زمین بسیار کامل می شود و جاذبه الکتریکی کوه را بطور فوق العاده ای چنان بالا می برد که علاوه بر بلعیدن همه امواج رادار هواپیماها ، هر نوع امواج رادیوئی را قورت می دهد بر این مبناست که در چنین لحظات تلاطم کوهستان ، بیسیم های رادیوئی حتی از فاصله نزدیک هم قادر به مکالمه نیستند.
پس علائم بالا رفتن غیر متعارف جاذبه الکتریکی کوه و ایجاد شرایط بحرانی پرواز هواپیماها بر فراز آن عبارتند از باد و بوران شدید همراه با رگبار و صاعقه و مه و ابر غلیظ.
در چنین شرایطی خلبان با اطمینان از چشم رادار بر فراز چنین کوهستان متلاطمی در حال پرواز است و علم فیزیک به آن مرحله از تکامل نرسیده است که عدم موج برگشتی رادار را به او هشدار دهد که ناگهان بدنه هواپیما به قله این کوه نامرئی از چشم رادار کوبیده می شود و بعد همه چیز تمام ... حتی فرصت کمک خواستن خلبان از برج مراقبت نیست . جعبه سیاه هم قادر به بازگو کردن اینگونه سوانح سقوط نیست .
سالها پیش :
1 ـ هوپیمای هرکولز در چنین شرایطی در کوههای بینالود سقوط کرد
2 ـ هواپیمای ایران ایر در چنین شرایط بحرانی کوهستان در کوههای خرم آباد با کوه برخورد کرد و در آن زمان مقاله مفصلی در این مورد و نارسائی رادار در چنین شرایطی را خطاب به ریاست وقت هواپیمائی کشور در روز نامه ها منتشر کردم و علت اینگونه سقوط را کاملاً تشریح کردم.
3 ـ هواپیمای ایلیوشین در چنین شرایط تلاطم کوهستان به کوه سیرچ برخورد کرد و لحظات کمی بعد از سقوط ، از نزدیکی منطقه عبور می کردم و شرایط بسیار بد باد و بوران و رگبار که حاصل بالا رفتن غیر متعارف جاذبه الکتریکی کوهستان بود را بخوبی حس کردم.
در عبور هواپیماها از فراز چنین کوهستانهای متلاطم شده ای که جاذبه الکتریکی آنها بالا می رود و امواج رادار را می بلعد بهترین شیوه ایمنی پرواز ، بالا بردن سقف پرواز و یا انحراف مسیر است.
احمد فتحی مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی » (2714859) (alef-10)
 
احمد فتحی
۱۳۹۳-۱۲-۲۰ ۰۸:۴۹:۰۹
آزمایش فوکو ثابت می کند که در حرکت وضعی زمین ، کُره زمین هیچگاه به دور خود نمی چرخد !
وقتی که نام تخم مرغ را می بریم منظورمان محتویات آن یعنی زرده و سفیده است و پوسته آهکی آن فقط پوسته تخم مرغ محسوب می شود .
منظور از کُره زمین و سایر سیارات و قمرها هم ، تمام حجم و محتویات درون آنها می باشد و پوسته نازک آنها مانند ماسک و نقابی چهره واقعی آنها را مخفی و از دانش ما پنهان کرده است.
کُره زمین و سایر سیارات با اقمارشان مانند خورشید و دیگر ستارگان آسمان ، کُرات فروزان و ملتهبی هستند از جنس ضد ماده و فاقد حرکت وضعی یعنی بهیچوجه به دور محور فرضی خود چرخش ندارند.
این کُرات ضد ماده با یکدیگر نیروی دافعه دارند « ضد ماده از ضد ماده گریزان است » به همین علت است که سیارات و قمرها و یا ستارگان آسمان هیچگاه با یکدیگر برخورد ندارند و فاصله ای را با همدیگر حفظ می کنند. « نیروی دافعه را با ذکر آزمایش هسته ای معرفی کرده ام »
ماسک ونقابی که باعث شده است ستاره زمین را به عنوان سیاره ای چرخنده ببینیم ، پوسته ماده جداره آن است و این پوسته نازک جداره است که برروی محتویات درون این کُره ضد ماده زمین می چرخد و همه هیکل و حجم آنرا حول محور آن چرخان جلوه می دهد و فکر می کنیم که ستاره زمین دارای حرکت وضعی است !
روزگاری ستاره زمین در همسایگی منظومه شمسی ، منظومه ای داشته که ماه سیاره آن بوده است بعد در جنگ های طولانی با خورشید شکست می خورد و تحت تأثیر آتشباری چسب های هسته ای که از طرف خورشید دریافت می کرده در سطحش سنتز هسته ای صورت می گیرد و جداره اش تبدیل به ماده می شود که این قشر ماده بوجود آمدن سطحش باعث ایجاد نیروی جاذبه « نیروی جاذبه جذب ماده به طرف ضد ماده است » و کشیدنش به حلقوم منظومه شمسی واسارت و طواف به دور خورشید می شود.
1 ــ محتویات درون زمین « ضد ماده » با خورشید که ضد ماده است نیروی دفع و دافعه دارد .
2 ــ پوسته ماده زمین به خورشید که ضد ماده است نیروی جاذبه دارد.
تضاد و کشمکش این دو نیروی جاذبه و دافعه زمین با خورشید باعث حرکت انتقالی کُره زمین به دور خورشید و چرخش پوسته ماده جداره زمین برروی ستاره ضد ماده زمین می گردد.
پس کُره زمین فاقد حرکت وضعی ولی پوسته ماده و جامد آن بر روی محتویات درون که از جنس ضد ماده است از غرب به طرف شرق چرخش دارد که نتیجه چرخش این جنس متضاد ، بوجود آمدن میدانهای مغناطیسی زمین است و شدت این میدانهای مغناطیسی هم به سرعت چرخش جداره ماده بر روی محتویات ضد ماده درون است بر همین اساس ، کُره ماه که فاقد این گونه چرخش است ، میدانهای مغناطیسی وجود ندارد و بالعکس درکُره مشتری که جداره ماده آن سرعت سرسام آوری بر روی ضد ماده درون خود دارد ، آنقدر میدانهای مغناطیسی قوی دارد که بر روی رادیو تلسکوپ های زمین تأثیر گذار است .
بنابراین ضد ماده بدون چرخش درون زمین باعث می شود که اجسام چرخان جداره ، سطح و پیرامون زمین را به خود جذب نماید که یکی از این اجسام هم آونگ فوکو بود .
« لئون فوکو » فیزیکدان فرانسوی در سال 1851 در محل ساختمان پانتیون پاریس و از سقف گنبد آن ، آونگ سنگینی آویخت تا اثبات حرکت وضعی کُره زمین باشد و چرخش زمین را نشان دهد واین آزمایش و حرکت تقدیمی سوزن آونگ بر صفحه زیرین ثابت کرد که اولاً زمین می چرخد و ثانیاً جهت حرکت از غرب به شرق است.
ولی...؟!
ولی آیا اثبات این آزمایش چرخش مربوط به همه حجم کُره زمین است و یا مربوط به چرخش پوسته ماده بر روی محتویات ضد ماده درون زمین ؟!
آیا اگر فرضاً همه هیکل و حجم کُره زمین چرخش داشته باشد می تواند حرکت تقدیمی آونگ فوکو را بر صفحه نمایشی رسم نماید ؟!...مسلماً خیر و آنچه باعث ترسیم حرکت تقدیمی سوزن آونگ بر صفحه فوکو می شود ، ثابت بودن عامل نیروی گرانش « ستاره ضد ماده درون زمین » و دوار بودن جداره ماده زمین است .
آونگ سنگین فوکو توسط طناب 67 متری از گنبد پانتیون آویزان بود به هر حال این گنبد توسط ستون و پایه به زمین اتصال و تکیه دارد ولی با این حال همین انعطاف طناب 67 متری باعث تأثیر گذاشتن بر این آزمایش است ولی فرضاً در نظر آوریم اگر این گنبد محل اتصال طناب آونگ هیچگونه پایه وستونی به زمین نداشت و مثلاً این طناب فقط به سقف آسمان وصل بود چه اتفاقی صورت می گرفت و صفحه فوکو چه واقعیتی را باز گو می کرد ؟!
اتم های سازنده آونگ سنگین فوکو از ذرات تشکیل شده که این ذرات تمایل شدید جذب به طرف ضدذراتشان که در درون زمین هستند را دارند و از طرفی ، این ضد ذرات یا ستاره ضد ماده درون زمین فاقد حرکت چرخش وضعی است و فقط این پوسته ماده زمین است که می چرخد یعنی این ساختمان پانتیون و آونگ آویزان شده از سقف آن است که بر روی ستاره درون زمین از غرب به شرق چرخش دارد و در اینجا ذرات درون اتم های سازنده آونگ متأثر از چرخش خود ، واکنش نشان می دهد و می خواهند در حال حرکت به سوی ضد ذرات ثابت درون زمین جهش داشته باشند که نتیجه اش رفتار بر صفحه فوکوست .
این مطلب ، پیش زمینه تنظیم مقاله چگونگی حرکت بادهای غربی ، ریز گردها ، ابرها و بطور کل چگونگی تغییرات آب و هوائی و بارندگی های کره زمین است که در فرصت مناسب ارائه خواهد گردید.
احمد فتحی مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی » (2735863) (alef-10)
 
احمد فتحی
۱۳۹۳-۱۲-۲۲ ۱۱:۰۲:۰۸
آزمایش فوکو، اثبات عدم حرکت وضعی کُره زمین ــ قسمت دوم
در قسمت اول این مقاله و با استناد به آزمایش مهم فوکو عنوان کردم که کُره زمین فاقد حرکت وضعی می باشد و یک سمت آن همیشه به طرف خورشید است .
چون طرح این موضوع در تاریخ علم بی سابقه و ذهن های کنجکاو بی صبرانه پیگیر این ادعا هستند و از طرفی آگاهی به این واقعیت طبیعت می تواند رهگشا کشف ناشناخته هائی چون علت بوجود آمدن زلزله ها ، چگونگی گرد بادها و طوفانها ، چگونگی مسیر ابرها و ریزگردها و همچنین چگونگی تغییرات ناگهانی جاذبه الکتریکی مناطق و بارش های سیل آسا گردد بر این مبنا باز آزمایش فوکو را با استدلالی نوین در مدارهای عرض جغرافیائی مختلف کُره زمین ، از قطب شمال تا قطب جنوب را انجام میدهیم تا کاملاً ثابت گردد کُره زمین به دور محور خود نمی چرخد و این چرخشی که به عنوان حرکت وضعی زمین از آن نام می برند فقط چرخش جداره ماده و جامد کره زمین بر روی ستاره ضدماده درون زمین است .
زمین مسکونی ما مانند خورشید و سایر ستارگان ، ستاره ای ملتهب و فروزان از جنس ضد ماده است منتها جداره اش تحت تأثیر چسب های هسته ای ارسالی از سوی خورشید « مزون های تشعشعات کیهانی » سنتز هسته ای شده و به ماده «عناصر و اتمهای مختلف » تبدیل شده است و همه کُراتی را هم که به عنوان سیاره و قمر می شناسیم مانند کره زمین ستارگانی از جنس ضد ماده هستند که جداره شان تبدیل به ماده شده است .
ماده و ضد ماده ، اساس نیروی جاذبه طبیعت است یعنی ضد ماده با قدرت ، ماده را به سوی خود جذب می کند.
کُره زمین ستاره ای از جنس ضدماده است با توان نیروی جاذبه و سطح و جداره این ستاره هم از ماده تشکیل شده است که جذب این ماده به طرف مرکز زمین ، تعریف نیروی جاذبه یا نیروی گرانش زمین می باشد.
حالا آزمایش آونگ فوکو را از قطب شمال آغاز می کنیم مدارهای عرض جغرافیائی نیمکره شمالی را در می نوردیم تا به عرض صفر درجه یعنی خط استوا برسیم و باز این کار را ادامه میدهیم و وارد نیمکره جنوبی می شویم تا به قطب جنوب برسیم و در تمام این مراحل مختلف آزمایش ، چشم از صفحه زیر آونگ برنمی داریم و شکل و شمایل های رسم شده را با هم مطابقت می نمائیم تا کاملاً عدم چرخش وضعی ستاره زمین محرز گردد.
آونگ سنگینی توسط طناب باریک و طویلی از ارتفاع گنبد آویزان است.
در زیر سوزن آونگ ، صفحه دایره ای قرار دارد که حرکات آونگ را بر روی خود ثبت می کند.
رقص سوزن آونگ بر صفحه نمایشی چگونه است :
بالای صفحه رو به شمال و پائین صفحه رو به جنوب و قاعدتاً سمت راست مشرق وسمت چب مغرب خواهد بود و این صفحه روی سطح زمین و زیر سوزن رسام آونگ و به صورت ثابت قرار دارد.
هم اکنون هم فرضاً در قطب شمال هستیم و می خواهیم آزماش فوکو در اثبات عدم حرکت وضعی کُره زمین را انجام دهیم.
با حرکت مختصری آونگ را بر بالای صفحه به نوسان در می آوریم. آونگ با حرکت پاندولی و دامنه ای به شکل دو بال پروانه شروع به نوسان رفت و برگشتی می کند.
نیروی گرانش یا نیروی جاذبه زمین در ستاره ثابت و بدون حرکت چرخشی ضد ماده زیر پوسته ماده می باشد یعنی این پوسته زمین و مکان آزمایش ماست که حول محور فرضی زمین از غرب به سمت شرق چرخش دارد.
در این آزمایش به خاطر قطب شمال بودن مکان آزمایش ویژگی های مهمی در صفحه زیر آونگ به نمایش درمی آید که بسیار مهم و قابل تعمق است که عبارتند از :
1 ــ هر نوسان رفت و برگشتی ، شکل دو گلبرگ متقارن یک گُل و یا اگر بخواهیم بهتر تجسم کنیم باید بگوئیم دو بال پروانه را بوجود می آورد که این دو گلبرگ یا این دو بال پروانه ، پُر پهنا و چاق هستند.
2 ـ این دوبال مانند دو عقربه در جهت عقربه های ساعت چرخش دارند.
3 ــ در این مکان قطب شمال ،زمان یک دور کامل چرخش این دو بال پروانه ، یک روز نجومی یعنی 24 ساعت است.
ــ چرا آونگ فوکو در قطب شمال چنین رفتاری دارد؟
ــ مکان آونگ در شمالی ترین نقطه کره زمین در چرخش جداره زمین است و در این چرخش جداره زمین از سوی غرب به سوی شرق ، مکان آزمایش هم چرخش دارد و در این چرخش ، ذرات مادی درون اتمهای سازنده آونگ می خواهند به عامل نیروی گرانش یا جاذبه زمین که همان ستاره ضد ماده درون زمین است جذب شوند .
در اینجا مسئله بسیارمهمی را نباید از نظر دور داشت و آنهم موقعیت فاصله مکانی محل آزمایش تا قطب جغرافیائی یا محل محور چرخش جداره زمین می باشد.
چون در این آزمایشی که درمکان قطب شمال صورت می گیرد و فاصله مکانی تا قطب وجود ندارد ، از سمت شمال نیروی گرانشی بر آونگ اعمال نمی شود و همه قدرت گرانش ستاره ضد ماده از سمت جنوب است در نتیجه اولاً هر دور چرخش گلبرگها و ترسیم سوزن آونگ بر صفحه نمایشی ،24 ساعت به اندازه یک شبانه روز یا چرخش کامل جداره زمین بر روی ستاره ضد ماده زمین است ثانیاً چون همه نیروی گرانش در این چرخش زمین از سوی جنوب کُره زمین اعمال می شود در نتیجه ضمن اینکه گلبرگها ، پهن و بزرگ ترسیم می شوند ، جهت چرخش این گلبرگها هم در جهت حرکت عقربه های ساعت است .
حالا هر چه مکان آزمایش را از قطب شمال به خط استوا نزدیکتر کنیم یعنی مدار عرض جغرافیائی کمتر شود ، گلبرگها باریکتر و مدت زمان یک دور کامل آنها فزونی می گیرد.
حالا مکان آزمایش را در تهران به دانشگاه صنعتی شریف که دارای چنین تأسیساتی می باشد و در مدار عرض جغرافیائی 35 درجه قرار دارد می بریم .
در صفحه نمایش آونگ فوکو دانشگاه صنعتی شریف که در مدار عرض جغرافیائی 35 درجه قرار دارد ، گلبرگها نسبت به آزمایش در قطب شمال باریکتر شده اند و چرخش باز هم در جهت عقربه های ساعت و گردش یک دور کامل این گلبرگها 41ساعت زمان می برد.
حال مکان آزمایش را به مدارعرض جغرافیائی صفر درجه یعنی به خط استوا مثلاً به یکی از شهرهای کنیا که بر روی مدار صفر درجه عرض جغرافیائی است می بریم و نتیجه را اینگونه می بینیم :
صفحه نمایش آونگ فوکو ، گلبرگ ترسیم نمی کند و چرخش هم ندارد ! فقط رفت و برگشت آونگ بر روی صفحه ، خط باریک است بدون چرخش دورانی که گفته شده است زمان یک دور کامل آونگ فوکو در خط استوا بی نهایت است یعنی اصلاً نه گلبرگی بر صفحه نمایش وجود دارد و نه چرخشی !
ــ چرا ؟!
ــ چون فاصله مکانی خط استوا تا قطب شمال و قطب جنوب یعنی تا دو سر محور چرخشی جداره زمین مساوی است و برایند نیروی های جذب آونگ از سمت شمال و جنوب در این چرخش از غرب به سمت شرق خنثی است و لزومی به شکل گیری گلبرگها و جهت حرکت آنها ،موافق عقربه های ساعت و یا مخالف عقربه های ساعت نیست .
اینک مکان آزمایش را از خط استوا به نیکره جنوبی مثلاً یکی از شهرهای استرالیا می بریم :
با ورود به مناطق نیمکره جنوبی ، گلبرگهای صفحه نمایش آونگ فوکو شکل می گیرد و با ازدیاد درجه عرض های جغرافیائی این گلبرگها پُر پهناتر ، زمان یک دور چرخش آنها بر صفحه نمایش کمتر و اینبار جهت چرخش این گلبرگها مخالف عقربه های ساعت است .
آزمایش در قطب جنوب هم عیناً قطب شما است با این تفاوت که جهت چرخش گلبرگها مخالف عقربه های ساعت می باشد.
حالا :
آزمایش فوکو چنین نشان می دهد که پوسته ماده جداره زمین که ما ساکن بر روی این پوسته هستیم در حال چرخش است و نیروی گرانش یا ستاره ضد ماده درون زمین هم ساکن و ثابت است .
جداره ماده زمین در خط استوا با سرعت 463 متر در ثانیه بر روی ستاره درون زمین چرخش دارد اگر غیر از این بود یعنی تمام حجم زمین چرخش داشته باشد و سرعت این چرخش در خط استوا 463 متر بر ثانیه باشد آیا نیروی گریز از مرکز در این منطقه پُر سرعت اجازه سکونت و زیستن را به مردم آن مناطق می داد؟!
آیا در آنجا حیوانات و گیاهان می توانستند به حیات ادامه دهند؟! آیا معماران و بناها میتوانستند در آنجا با شاقول کار کنند ؟! آیا کشتی ها در دریاهای خط استوا می توانستند از شرق به طرف غرب یعنی مخالف جهت چرخش زمین حرکت کنند ؟!
آنچه که اشیاء و موجودات ساکن خط استوا را از نیروی سهمگین گریز از مرکز آن ناحیه مصون نگه داشته و نگذاشته که کوچکترین اثری بر آن مناطق برجای گذارد ، ثابت بودن و بی حرکت بودن منبع گرانش یعنی عدم چرخش ستاره ضد ماده درون زمین است.
ما برروی جداره و پوسته دوار زمین زندگی می کنیم و این پوسته در مناطق استوائی با سرعت سرسام آور1670کیلومتر در ساعت بر روی ستاره ضد ماده درون زمین می چرخد ولی ذرات اتمهای سازنده وجودمان به نیروی گرانش ثابت و بی حرکت ستاره درون زمین جاذب است بر این اصل ، نیروی سهمگین گریز از مرکز در سطح زمین کم رنگ وناچیز است.
احمد فتحی مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی » (2741166) (alef-13)
 
احمد فتحی
۱۳۹۴-۰۱-۰۶ ۱۱:۱۷:۰۴
تأثیر « جذر و مَد » ماگمائی در زمین لرزها و زلزله ها
بد نیست بدانیم که ماه ، این خواهر خوانده زمین ، این یار دیرینه و با وفا در زمان منظومگی زمین ، سیاره اش بوده و پس از ماجرای شکستش از خورشید که به عنوان سیاره ، اسیر منظومه شمسی شده است باز زمین را تنها نگذاشته و با نام قمر ، ندیم و همدم او باقی مانده است .
تاکنون صحبت و حدیث های زیادی چه راست و یا چه دروغ پیرامون این چراغ آسمان گفته شده و بسیاری از وقایع زمین را به آن ارتباط داده اند ولی به یقین و با اطمینان می دانیم که علت جذر و مد پوسته جامد زمین و مخصوصاً بالا و پائین رفتن آب دریاها و اقیانوسهای سطح زمین نیروی جاذبه ماه می باشد و هیچگونه شک شبهه ای هم در این مورد وجود ندارد.
ماه و زمین وسایر سیارات و قمرها ، ستارگانی از جنس ضد ماده هستند که جداره آنها در اثر سنتز هسته ای تبدیل به ماده شده است پس :
ماه هم مانند زمین از دو فاز متضاد تشکیل شده است :
1 ــ کُره ملتهب ضدماده درون .
2 ـ جداره ماده که از عناصر مختلف تشکیل شده است.
قبل از هر چیز باز بگویم که در طبیعت علاوه بر نیروی جاذبه ، متضاد آن یعنی نیروی دافعه هم وجود دارد یعنی این ذرات متضاد جهان هستند که نیروی های دافعه و جاذبه را بوجود می آورند بطوریکه ماده با ضد ماده ، نیروی جاذبه را می سازد و ضد ماده با ضد ماده باعث بوجود آمدن نیروی دافعه می شود.
بنابراین دو جنس متضاد ماده و ضد ماده سازنده کُره ماه و کُره زمین ، دو نیروی متضاد جاذبه و دافعه بین آنها را بوجود می آورد.
با این وضع ، سه نیرو بین زمین و ماه وجود دارد:
1 ـ کُرات ضد ماده با یکدیگر نیروی دافعه را بوجود می آورند بنابراین کُره ضد ماده درون زمین با کُره ضد ماده درون ماه نیروی دافعه دارد و باعث می شود که ماه در اثر جاذبه کُره زمین بر روی زمین سقوط نکند.
2 ـ بین پوسته و جداره ماده ماه با کُره ضد ماده درون زمین نیروی جاذبه وجود دارد و این نیروی جذب پوسته ماده ماه به درون زمین باعث می شود که ماه از محدوده مدار چرخش به دور زمین خارج نشود و فرار نکند .
3 ــ باز بین کُره ضد ماده درون ماه با جداره ماده زمین نیروی جاذبه وجود دارد که باعث جذب پوسته زمین به کُره ضد ماده درون ماه می شود که عامل جذر ومد آبهای دریاها و اقیانوسهای زمین هم همین کُره ضد ماده درون ماه می باشد.
دراینجا از ژرف اندیشان ،محققین و متفکرین سوالی دارم :
وقتی که نیروی جاذبه ماه ،آبهای سیال وروان دریاها و اقیانوسها را به سمت خود بالا می کشد آیا ماگما یا مذاب سیال وروان زیر پوسته جامد زمین را به سمت خود بالا نمی کشد و این کشندگی ماگما « مدگرفتگی ماگما » به زیر پوسته جامد منطقه مدگرفتگی فشار وارد نمی آورد ؟!
آیا تاکنون به این موضوع مهم که اثرات غیر قابل اغماضی نه تنها بر زلزله ها بلکه بر شرایط جوی هم دارد اندیشیده اید؟!
ماه در مدار بیضی هر بیست و هفت ونیم روز یکبار به دور زمین می چرخد که فاصله نزدیکترین مکان آن به زمین « نقطه حضیض ـ فرود »356500کیلومتر و فاصله دور ترین آن به زمین« نقطه اوج ـ فراز »406700کیلومتر است .
خورشید هم بر جذر و مد ها تأثیر گذار است و در اول هر ماه « هلال ماه» و همچنین چهاردهم هر ماه « ماه کامل یا بدر » ، خورشید و ماه و زمین در یک راستا قرار می گیرند بر همین اساس است که در این دو زمان در زیر پای ماه ، جذر و مد قوی بوجود می آید.
قدرت جذر و مد به همین جا خلاصه نمی شود بلکه هر چه ماه در مدار بیضی خود به زمین نزدیکتر شود ، قدرت جذر و مد هم بیشتر می شود و زمانی این قدرت جذر و مد به بیشترین حد خود می رسد که ماه در کمترین فاصله به زمین« 365000کیلومتری» یعنی نقطه حضیضی رسیده باشد و اگر در این مکان حضیضی ماه به زمین ، خورشید و ماه و زمین در یک راستا باشند ، نهایت قدرت جذر و مد خواهد بود .
وقتی که ماه در حالت بدر به کمترین فاصله به زمین می رسد «به نقطه حضیض می رسد » ، درخشان تر و بزرگتر از همیشه دیده می شود که به این حالت ، ماه افروختگی یا اَبرماه می گویندکه هر 412روز یک بار این اتفاق می افتد و دراین لحظه قدرت جاذبه ماه در جذر ومد ها به ماکزیمم خود می رسد .
بنابراین در زمان هلال اول ماه و در زمان ماه کامل یا بدر و مخصوصاً در زمان ماه افروختگی ، قدرت جذر ومد بسیار بالاست .
همیشه جذر و مدها را با آب دریاها و اقیانوسها دیده ایم اینک جذر و مد را با ماگمای مذاب و سیال زیر پوسته جامد زمین می نگریم و تأثیراتش در بروز زمین لرزه ها را پیگیری می کنیم.
زمان برسی تأثیر ماه بر جذرو مد های ماگمائی در محدوده زمانی اول ماه ، چهاردهم ماه « بدر » و مخصوصاً محدوده زمانی ماه افروختگی و نزدیک بوده ماه بدر به زمین است .
در طول شبانروز مکانهائی که در زیر پای ماه قرار می گیرند دو بار دچار مدگرفتگی و دو بار دچار جذر گرفتگی می شوند.
وقتی که منطقه ای در زیر پای ماه دچار مد گرفتگی می شود به این معناست که اولاً مقداری از وزن پوسته جامد آن منطقه در اثر نیروی جاذبه ماه ، کم و سبکتر می شود وموضوع بسیار مهم دیگر آن اینست که ماگمای مذاب زیر پوسته جامد آن منطقه هم مد گرفته می شود و بالا می آید که این بالا آمدن ماگما باعث فشار به زیر پوسته جامد زمین می شود یعنی می توان گفت که ماگما حالت تکیه گاه و ساپورتی برای استقرار پوسته جامد و سنگین زمین است و در این حالت امکان شکستن پوسته جامد منطقه و بوجود آمدن زلزله به مینیمم می رسد ودر این لحظه زمین لرزه رُخ نمی دهد.
خطر زمین لرزه ساعاتی بعد و در لحظه پایان مد و شروع جذر آغاز می شود چرا که به محض پایان مد و شروع جذر به علت کم شدن نیروی جاذبه ماه از منطقه اولاً وزن پوسته جامد منطقه سنگین تر می شود و بعد اینکه ماگمای درون زمین فروکش می کند که در اثر فروکش و پائین رفتن ماگما ،پوسته جامد منطقه تکیه گاه و ساپورت خود را از دست می دهد و چاره ای جز شکستن و فرو افتادن ندارد که این شکستن و فروافتادن ، زلزله است و جای شکستگی ها هم گُسل می باشد.
پس :
1 ـ مناطقی که مستعد زلزله باشند زمان زمین لرزه های آنجا در محدوده زمانی روزهای اول ماه ، چهاردهم ماه مخصوصاً در محدوده زمانی « ماه افروختگی » خواهد بود.
2 ـ مد ماگمائی در زمانهای ذکر شده در بروز رگبار های باران ، بادهای شدید ، طوفانهای شدید ، صاعقه های شدید ، استهلاک و به هدر رفتن الکتریسیته خطوط انتقال فشار قوی ، تغییر محسوس و قابل مشاهده در سیستم عصبی موجودات زنده ، کم شدن مقاومت الکتریکی زمین مد گرفته و بالا رفتن جاذبه الکتریکی آن منطقه دارد که در فرصت مناسب همه این موارد را با ذکر دلیل و آزمایش بازگو خواهم کرد.
احمد فتحی مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی» (2766898) (alef-13)
 
احمد فتحی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۱۴:۵۰
ساعت زمین
ساعت زمین ، یک رُخ داد سازماندهی شده جهانی توسط صندوق جهانی طبیعت است که در آخرین شنبه ماه مارس هر سال در همه کشورها برگزار می گردد.
در این ساعت تعیین شده « ساعت 20:30 الی 21:30 به وقت محلی شرکت کنندگان » همه خانواده های این کُره مسکونی با خاموش کردن چراغ ها و سایر دستگاههای الکتریکی غیر ضروری به مدت یک ساعت به هدف اینکه آگاهی درباره تغییرات آب و هوائی و صرفه جوئی و مصرف محطاطانه الکتریسیته در جهان ابقاء شود ، در این حرکت همگانی شرکت می کنند.
این پیشنهاد اولین بار در سال 2007 توسط روزنامه « سیدنی مورنینگ هرالد » مطرح شد و که در پی آن 2/2 میلیون نفر از اهالی سیدنی اقدام به خاموش کردن چراغ ها و وسایل الکتریکی غیر ضروری خود کردند و به دنبال این اقدام سیدنی بسیاری از شهرهای دیگر جهان هم به این حرکت زیبا و حیات بخش پیوستند.
در ایران هم نخستین گرامیداشت ساعت زمین در سال 1390 و با خاموش کردن چراغ های برج میلاد انجام گرفت و در سال 1391 به همین مناسبت چراغ های سی و سه پل اصفهان و پل سفید اهواز را خاموش کردند و باز در سال 1393 ، تبریز ، اصفهان ، رشت و قم این حرکت را گرامی داشتند .
چهارمین حرکت ساعت زمین در تاریخ هشتم فروردین امسال برگزار شد که در پی آن بسیاری از شهرهای ایران اقدام به خاموش کردن چراغ های خود کردند.
ساعت زمین ، بزرگترین هم اندیشی این جمعیت هفت میلیاردی کُره زمین است تا از بطن آن دشمن خوش چهره و زیبا ولی بی رحم محیط زیست شان را بشناسند و پی به عامل پیری زود رس زمین در این یکصد ساله اخیر ببرند.
در دوران دبستان به ما می گفتند که توماس ادیسون مخترع برق است و دنیا مدیون نبوغ و خدمات اوست . آن روزها هنوز اسم مایکل فارادی به گوشم نخورده بود.
سر کلاس آقای گلچین انگشتم را گرفتم بالا :
ــ آغا با اجازه ... ادیسیسو « ادیسون » که میگن آدم خوبی بوده الان توی بهشته یا توی جهنم ؟! اگه توی بهشته چه جوری مسلمون نیس ، بُردنش بهشت؟!
و امروز بعد از نیم قرن که خدمات توماس ادیسون و سایر خدمتگزاران و نوع آوران برق را مرور می کنم ضمن ادای احترام به این نوابغ بزرگ ، نمی توانم کتمان کنم که اختراع برق و راه یافتن این پدیده شوم به زندگی مردم و وابسته کردن زندگی بشر به این اختراع مخرب ، ضربه هولناکی بر پیکر کُره زمین بود .
اثبات و آزمایش این ادعا ، آخرین شنبه ماه مارس هر سال وقتی که به مدت یک ساعت چراغ ها و وسایل الکتریکی همه شهرهای کُره زمین خاموش می شوند می باشد . در این ساعت اگر اکیپی از پژوهشگران و محققین در قطبین زمین مستقر باشند به وضوح و با تعجب خواهند دید که در این ساعت یاد شده ، شدت انوار شفق های قطبی به طرز بسیار زیادی فروکش می کند و به محض پایان وقت یکساعته و روشن شدن چراغها ، این انوار دوباره شدت می گیرند و افزون می شوند فقط کاش ساعت تعیین شده خاموشی به وقت محلی کشورها نبود و لحظه واحدی را در این روز برای خاموشی معین می کردند چرا که ساعات کشورهای مختلف بخاطر طول جغرافیائی مختلف با یکدیگر اختلاف زمانی دارند و باز ایکاش در این روز مهم و در این ساعت مهم ، نیروگاههای تولید برق سراسر جهان خاموش می شد آنوقت شدت فروکش کردن انوار شفق های قطبی دیدنی تر بود.
اگر این آزمایش اجرا شود و صحت آن بر مجامع علمی ثابت گرددآنوقت با دلایل علمی ادامه خواهم داد که عامل شدت یافتن زلزله ها ، گرم شدن هوای کُره زمین ، بالا آمدن سطح آب دریاها و اقیانوسها و در کُل ، علت پیری زود رس کُره زمین در این یکصدساله اخیر فقط نیروگاههای تولید برق بیشمار کشورهای اروپائی و آمریکا بوده اند.
احمد فتحی مدیر وبلاگ « اسرار ناب هستی » (2836400) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.