نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 280076
درآمد کمیته امداد کشور
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۰
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: سال گذشته درآمد کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور به ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش تسنیم، مصطفی خاکسار در جشن بزرگ مهرورزی با تأکید بر لزوم گسترش مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: رتبه استان فارس در کشور در بخش فعال کردن مراکز نیکوکاری، گسترش مشارکت‌های مردمی و اجرای برنامه‌هایی که کمیته امداد از مرکز ابلاغ کرده است همواره در رده‌های نخست و دوم است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۸ میلیون صندوق صدقات در کشور فعال است افزود: ۵۰ درصد بیش از این تعداد صندوق در کشور توزیع شده اما به دلایل مختلف از جمله جابه‌جایی مردم غیرفعال شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه کمیته امداد بدون دخالت در ایجاد فقر پذیرنده آسیب‌های ناشی از فقر در جامعه است زیرا دستگاهی حمایتی است خاطرنشان کرد: این نهاد در زمینه خودکفایی مددجویان تلاش دارد.

خاکسار با بیان اینکه راهبردهایی که ایجاد فقر در جامعه را کاهش می‌دهد به‌طور جدی در دستور کار کمیته امداد قرار دارد تصریح کرد: کمیته امداد با هم‌افزایی با خیریه‌ها در راستای کاهش فقر در جامعه گام‌های اساسی برمی‌دارد. وی با اشاره به اینکه درآمد کمیته امداد در ماه‌های مختلف سال متفاوت است بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمیته امداد با استفاده از روش‌های مختلف و طرح‌های متنوع برای افزایش مشارکت‌های مردمی تلاش دارد عنوان کرد: پرداخت اینترنتی، پرداخت از طریق تلفن ثابت، تلفن همراه از خط ایرانسل و همراه اول و غیره از جمله این طرح‌ها هستند و در همین راستا کمیته امداد در تلاش است نیروهای انسانی تخلیه صندوق‌های صدقات را کاهش دهد.

خاکسار با اشاره به اینکه برای عرضه و فروش محصولات تولیدی مددجویان کمیته امداد در برخی استان‌ها بازارچه‌های دائمی راه‌اندازی شده است اظهار داشت: در استان فارس بازارچه دائمی ایجاد نشده است و بازارچه‌های فروش محصولات تولیدی مددجویان استان به صورت فصلی و در مناسبت‌های مختلف از جمله در ماه مبارک رمضان فعالیت دارند.

وی با تأکید بر اینکه اگر حلقه تولید و عرضه محصولات تولیدی مددجویان کمیته امداد تقویت شود کمک بزرگی به این افراد می‌شود گفت: کمیته امداد برخی محصولات گران‌قیمت مانند فرش را خریداری کرده و به فروش می‌رساند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) هدف از حضور خود در استان فارس را حضور در جمع خیّران استان عنوان کرد و افزود: کمیته امداد با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری و ابلاغ جدید ایشان بر گسترش مشارکت‌های مردمی در تمام عرصه‌ها تأکید دارد زیرا مردم به عنوان مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی امداد محسوب می‌شوند.
۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۱۲:۵۸
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۴:۱۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۰۹:۵۰
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۰۹:۰۱
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۵ ۰۷:۵۴
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۲۰:۴۷
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۱۲:۱۴
 
۱۳۹۵/۰۹/۲۰ ۱۱:۳۷
 
۱۳۹۵/۰۴/۰۶ ۱۷:۳۰
 
۱۳۹۴/۰۴/۰۹ ۰۸:۵۱
 
 
کلمات کلیدی : مستمری+ مددجویان+ کمیته امداد+ فتاح
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۱ ۱۴:۴۶:۴۴
چرا نظارتی بر کار موسسات خیریه کشور وجود ندارد؟ چرا گزارش مالی ارائه نمی دهند؟ (3011034) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۱ ۱۴:۴۷:۳۴
ساختمان مرکزی کمیته امداد قم مرا شوکه کرد. ساختمانی سه یا چهار طبقه آجرنمای شیک. آیا نباید ساختمان ساده تری ساخت و پول مردم خرج نیازمندان واقعی شود؟ (3011036) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۱ ۱۵:۱۵:۳۳
یعنی هر صندوق صدقات در یک سال بیست و پنج هزار تومان متوسط، این باور کردنی نیستش احتمالا در صفرهاش عدد نهایی درامد سالیانه اشتباه شده. (3011095) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۱ ۱۶:۵۲:۴۰
و درامد مددجویان آن؟! و گزارش عملکرد شفاف آن؟! لطفا در مورد خودروهای لوکس وارداتی توسط این کمیته هم توضیح بدهید و سایر مواردی که از چشم مردم (نامحرم واقعی) دور مانده... (3011208) (alef-11)
 
ناصر
۱۳۹۴-۰۴-۱۱ ۱۷:۴۸:۱۳
کمیته امدادمیتواندبجای استفاده از نیروی انسانی وهمچنین امنیت مالی خودبه جای صندوق صدقات دستگاههای کارت خوان مخصوصی شبیه آنچه درفروشگاهها هست تهیه کندکه با هربارکشیدن عابربانک مبلغی ثابت انتقال دهدمثلا با هربارکشیدن 2000 تومان برداشت کندوبادوبار کشیدن 4000تومان برداشت کند.با این روش علاوه براطمینان خیرین امنیت منابع مالی کمیته امدادنیز بالا خواهدرفت . (3011292) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۱:۲۱:۱۸
همین که به صدقات مردم نام درآمد می دهند معلوم است داستان چیست. (3012144) (alef-3)
 
مهدي
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۱:۳۸:۱۳
احسنت (3785984) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.